Végigtoltam a vizsgázókat, azt hittem sose lesz vége. Néhányan jót poénkodtak, látva hogyan navigálok "behúzott pocakkal" a gépek között
.
Angelani: Boldog névnapot! Egyél egy nagy szelet csokit az ünnep örömére, meg mert sose eszel rendesen, csak hajtod magad a házimunkával.
And: üdv a klubban. Vannak, akik már jó régen itt laknak, de én is csak a 16. hét után mertem elhinni, hogy megmarad a kicsi.
Biocucc: engedjétek meg az ocsmányságot, egy kiugrott agomókustól, hogy leírjam. A "bio" termékeket éjszaka permetezik. Tudom, hogy gonosz, de sok igazság van benne. A talajból, esővízből stb. annyi vacak szívódik fel a növényekbe, hogy le sem tudjátok képzelni. Mi is azért termelünk saját célra, mert a frissen szedett gyüminek/zöldségnek egész más íze van, mint a piacinak. Paradicsomszezonban a párom délután már fanyalog a reggel szedett parira, közli, hogy az levesbe vagy lecsóba jó csak. Viszont a betegségek ellen rézoxokloriddal, vagy hasonló felületaktív szerrel meg kell szórni, különben semmi sincs rajta. De a biogazdálkodásban is vannak engedélyezett szerek, tehát nehogy azt higyjétek, hogy az vegyszermentes.
Lábzsák: most, hogy így Roki beleírt, elbizonytalanodtam. Amit lábzsáknak titulálnak az nem olyan mint egy felnőtt hálózsák kicsiben? Én olyat szeretnék a kocsiba, asszem Penna rakott fel egyszer egy képet, jó kis bundásat. (Szerintem jó a műszőr is, a barisat méregdrágán adják.)
Szopis hálóing: én se vagyok nagy hálóinges, de a mávos fórumban nekem is azt írták, hogy jó a pizsi gombolható felsővel, ott a vizsgálatokat a vizsgálóban végzik, nem a korteremben kukkolnak. Én vettem most a beregszászi piacon két kínai hálóinget, nem túl vastagok, úgyhogy remélem gyorsan száradnak, ha hazaküldöm mosni. Meg van a cuki micimacis, amit propagáltam. Szerintem, most a leárazásokban érdemes körülnézni, hátha ki lehet fogni valamelyik nagyáruházban jót és olcsót.
Együttalvás: szerintem a gyereket oda lehet venni a nagyágyba (főleg az éjszakai szopinál), sokan megteszik, és még senkitől se hallottam, hogy agyonnyomta volna
.
Legyetek jók, hazapályázok, este majd benézek.
Dudukly