Új privát üzeneted érkezett!

Szia Vica!

Jól el vagy itt magadban.
Sajna én most ezerrel dolgozok, de már nem bírtam ki, hogy ne kukkantsak be.
Az utazást tutira lemondtuk már. Szerencsére ebben egyetértettünk úgyhogy nem volt veszekedés.

Na hajrá nektek Keditkével!!!!! Nektek kell megmenteni a hónapot!!!!!! Én tegnap jól bevodkáztam, mert nem volt görcsoldó otthon és muszáj volt valamit csinálnom, mert majd meghaltam úgy görcsöltem (szokás szerint)Aztán a nap hátralevő részét végigaludtam.
Este a párom mellém bújt és csak ennyit mondott: "szeretlek te kis alkesz." Kedves, nem?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Én is itthon vagyok. Az őrült programozónk elrontotta a gépeket, úgyhogy nem tudunk dolgozni Kép. Majd holnap lesz hajtás asszem Kép. Megpróbálok ma részt venni a délelőtti foglalkozáson, hátha Katával is találkozom ennyi idő után Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kamilla,
Én is alkoholba folytottam tegnap a 'bánatomat'. Kép Na meg csokiba! Kép És az én pasim is ilyeneket szokott nekem mondani, amikor este iszok vmit. De néha ooolyan jólesik! KépKép
Õ meg szinte sosem iszik.

SZIIIIIIIAAAAA Hajni!!!! Kép
Tessék csak bekapcsolódni! Kép Nem ígérem, h ma egész nap itt leszek, mert én meg egyedül vagyok Kép, meló meg tengernyi... Kép De úgysem bírom ki Nélkületek! Kép A munkát meg senki nem fogja helyettem megcsinálni. KépKép
De mint a múlt 7en megtudtam: 'A munka nem f*sz, állhat napokig!' KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Tegnap én is alkoholizáltam egy kicsit, érdekes módon nem esett nagyon jól. Egy korty Martinit ittam. Kép

Betti
betti73

Kata, szép kis dolgokat tanulsz Kép:

Itt mindenki alkozolizál, én meg ki fogok száradni. A hülye teámat iszogatom egész nap Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Ne keseredj el, itt a munkahelyemen én sem alkoholizálok! Kép Pedig néha milyen jól esne!!! Kép
kata1977
Hatvan

Elhiszem, én is legurítanék időnként egy pohár jéhideg sört Kép. Össze is futott a nyál a számban Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szevasztok Alkeszek!

Megjöttem az ebédből!

HAJNI ÚJRA ITT! Örülök Neked. Leszel most délután is?

Kata, nagyon jó ez a munka-f*sz kapcsolatKépKépKépű

Betti!
Hát attól függ. Már nem tudom, hány napot számoljak normál ciklusnak, mert egyébként 28 napos, de a 2 hónappal ezelőtti Closty szedésekor 31 napra jött meg.(most is szedtem) Úgyhogy csütörtökig nem aggódok.
Most lehet, h hosszú leszek:
Szóval mikor 2 hónappal ezelőtt szedtema C-t, akkor 31 napra jött meg (én azóta is szentül meg vagyok győződve róla, hogy volt ott valaki, csak nem tapadt meg rendesen és azért "késett"). Utána ugye kiborultam és nem váltottam ki a kiírt következő adag C-t. Pihenő hónapot tartottunk. De akkor meg hamarabb jött meg pár nappal. Utána számolva viszont rájöttem, hogy nem is volt hamarabb, mert az előző "késős" mensi eredeti kiírt idejéhez képest 28 nappal jött meg. Nem tudom, érthető vagyok-e. Szóval most minden azon múlik, hogy volt-e ott valaki, mert ha volt, akkor 28 napot kell számolnaom, ha nem nem volt, akkor a Closty miatt jött meg 31 napra és akkor most is annyira fog. (illetve remélem nem fog!!!)
Na jó sokat összezagyváltam itt...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Hát elég nehéz követni! Kép Azért megy a drukk!!!

Betti
betti73

Vica!

Egyébként érzel valamit? Hasfájás, mellfeszülés stb.?

Betti
betti73

Vica!

Egyébként érzel valamit? Hasfájás, mellfeszülés stb.?

Betti
betti73

Sziasztok!Ma is 37 a höm ,hát nagyon kiváncsi vagyok,hogy sikerült-e Pedig ugy tesztelnék már, csak a 35.napot megvárom,mert (30-35 napon szokott megjönni),és még semmi se biztos,de azért reménykedem!Remélem a Barátokba a Tilda azért tuléli a dolgokat,mert hallotam,olyat is,hogy a T és a baba is meghall.Olyan jó volt nézni hogy milyen boldog a terhesség miatt.Sajna nem tudok többet irni,mert festés van nálunk (kisszoba és a folyoso)sok munka van még visszaKép
22 óráig biztos fennt leszek ma!De majd holnap jövök!Sziasztok!Puszika
Vendég

Kép

A bnöm kisfia,hát nem édes!!
Vendég

Vica, talán este leszek de nem bizti. Megjön a párom és megyünk ki a telekre. Mostanában mindig ez a program. Sőt most lesz két nap amikor máshol dolgozik délután, úgyhogy még az is be kell hoznunk. Szerintem lassan már onnan megyünk koszosan dolgozni Kép.

Keditke, nagyon cuki a baba Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Teljesen átérzem, amit az építkezéssel most csináltok. Soha nem éreztem olyan óriási örömnek a fürdést, mint az építkezésünk alattKép

Betti!
Hát ha én azt felsorolnám, hogy mi mindent érzek, akkor tuti, hogy hülyének néznétekKép
Ha érdekel, megírom priviben. Dobj légyszi egy címet.

Editke!
Édi a bnőd picurija!
Ha nagyon nehezen megy, szerintem akkor is várd ki a 35. napot, ne legyél olyan türelmetlen birka mint én voltam.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Várom a "listát"! Kép betti73@freemail.hu

Betti
betti73

Vica, végre valaki tudja, hogy milyen jó koszosnak lenni, utánna legalább érdemes fürödni. Meg mikor a fekete víz folyik le a kádba, milyen szép látványKép. Mondjuk jobban szeretnék már a kertben koszos lenni és otthon fürdeni Kép. Ha majd megnyitom a csapot és meleg víz is fog folyni belőle, az lesz a valami Kép. Érdekes hogy mindig kitűzünk magunk elé valami ilyen hülyeséget, és iszonyatosan tudunk örülni, ha végre sikerül Kép. Mint két kisgyerek.

Hoppáááá, megint elragadott a hév. Bocsika

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, azt azért nem mondanám, hogy jó volt koszosnak lenni, de ha belegondolok, az mégis a "saját házunk piszka"Kép
Egy építkezést meg csak ilyen "kis" célok kitűzésével lehet túlélniKép

Betti!
valamit szarakodott a net, elment a levél?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Helló csajok!

Na tessék alkoholista társaság! na jó elárulom, hogy én meg borozgattam tegnap Kép

Emese kár, ogy, így érzel a sexel kapcsolatban! szerintem ha nem durván csináljátok, nem lehet baj!

Hajni képzeld nekem is két nappal a leesés után fájt a hasam! Mi már tartottunk más bulikat ketten a párommal, nem nagy cucc, kell venni egy csomó műanyag tányért, poharat evőeszközt, meg összedobni egy pörköltet (nálunk azt a párom szokta) na jó meg piát és zenét is kell szerezni. A házavatóra lehet, hogy készítek valami nyársosat, vagy grillesen. Na ott gondolom lesz előkészület, de a cél érdekében mindet!
De jó, már majdnem kész a hálótok, és ténlyeg még nem aludtatok ott????
Most az egyszer jó, hogy elcsszték a gépeteket, legalább tudtál jönni, csak a holnapi hajtás ne lenne Kép

Kamilla sajnálom, hogy megjött Kép de tök jó hallani, hogy ilyen pozitív vagy! Szerintem az biológiailag lehetetlen, hoyg akkor legyél termékeny. Én is gondoltam rátok Egyiptommal kapcsolatban. Biztos jól döntöttetek.

Betti a Te hozzáállásod is nagyon tetszik!!

Kata ez a lustaság a pisiléssel kapcsolatban nálam is megvan Kép sajna én is felesleges időtöltésnek tartom. Sajnálom, hogy megjött. Jó volt a hasonlat!!!!

Vica hát igen, bocsi Kép
de én olyan koncerre gondoltam ám Kép
Szerintem az Unic. kis mértékben jót is tett, a ssör meg kitisztított. SZORÍTOK!!!!!!!!!
Én tisztában vagyok azzal, hogy magunkkal cseszünk ki ha nem iszunk, hát éppen ezt nem értem, hogy ha ezt felfogom, akkor miért nem cselekszem így!
Egyébként ma már belehúztam, kb 1 liternél járok!!

Keditke kitartás a festéshez!! Nagyon édes a baba! SZorítok!!!!!

csajok Ti gondolkodtatok már természetgyógyászon? Már két esetet is hallottam, ami úgy jött össze. vagyis lehet, hoyg csak véletlen egybeesés. Tulajdonképpen soha nem hittem benne, de lehet, hoyg azért, mert még soha nem próbáltam.

Kép
Kép
beuka

na megyek "bekoszosodom" egy kicsit az udvaron Kép
(kertészkedem)
Tényleg nagyon jó dolgo "így" összekoszolódni!
Este jövök! remélem lesz itt valaki Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Megjöttünk a szülőktől, gyerkőcök maradtak kettecskén vagyunk. Viszaolvastam, másfél óráig tartott... KépKépKép
Holnap megyek UH-ra, megnézi az orvosom, hogy van-e pé.
Folyt köv holnap, muszáj lekapcsolnom a gépet, mert iszonytos vihar van, dörög, villámlik.

moni

Móni szia!!!
Milyen volt a pihenés? Most akkor kettesben vagytok hmm. csak mutat az az UH pé-t!!!
Gyere ám holnap elmesélni.
Remélem nálunk nem lesz vihar. Nem gondoltam, hogy megint eshet Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, akkor tényleg egyszerre működünk. Ez olyan hihetetlen, nem?
Nem aludtunk kint, azért még elég kosz van, meg nem is volt min. De már van kint egy ágyikónk, meg fotelek, meg puffok. Kaptuk őket használtan, majd jó lesz a tetőtérbe. Csak az a baj vele, hogy nincs összerakva, meg hogy le van fóliázva Kép.

Én is örültem a tegnapi napnak, Jobb így, inkább ma megcsinálom mint tegnap ott maradok. Így legalább egy nappal tovább van munkánk Kép.

Na, megyek dolgozni.

Ja, azt nem is montam, hogy ma itthon van a párom, ő visz dolgozni. Megy egy rokonhoz festeni, és később kell indulnia. Olyan jó ilyenkor felébredni reggel, hogy mellettem fekszik Kép.

Sziasztok

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Beu!
Szurkolok neked az ivással kapcsolatbanKép
Remélem jót kertészkedtél. Olyan jó már a kertet gondozni, pedig milyen távolinak tünt, nem?

Móni
De jó, hogy jöttél, majd mesélj, h mi volt az UH-n.! Szorítok, hogy legyen PÉ. Remélem szép nagy tüszőcskéket fogtok látni...

Hát nem tudom, mi van ma. Reggel indult a férjem Kecskemétre és megkértem, hogy hozzon nekem tesztet a RossmannbólKép.(Előtte előadást tartottam neki az tesztek érzékenységéről) De közben meg mensisen görcsölget a hasam. De lehet, hogy mégse jön meg. Hát nem tudom...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na mi van, csajok!
Sehol senki?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Nem volt netünk, most tudtam csak jönni!

Vica!

Mindjárt nézem a leveleimet!

Betti
betti73

Vica!

Megkaptam! Kép Drukkolok nagyon!

Betti
betti73

Lányok!

Olvasgattam a fertility-t és aztat írja, hogy beágyazódáskor, tehát a pé. utáni 7-10 nap körül előfordulhat ún. implantation dip, azaz beágyazódási süllyedés a hőben. Ti ezt tudtátok?

Betti
betti73

Betti, ennyire jól tudsz angolul? Nem, még nem hallottam róla. Hát a hőmérőzőknek egy újabb reménysugár arra, hogy miért ingadozik, mikor fent kéne maradnia.

Az előbb már elkezdtem örülni, mert abbamaradt a görcsölgetés, de most megint kezdi. De az előző hónapban ilyenkor már 2 Cataflammal a gyomromban mint egy halott, haslövéses katona feküdtem.

Az uram megjött a teszttel. Olyan édes, nem?
One Step-et hozott. Ha holnap reggelig nem jön meg, akkor talán megcsinálom. De hátha kibirok mégegy napot.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Valamennyire tudok (papírom van róla Kép) angolul! Most már kezdem érteni a spec. amerikai kifejezéseket, amiket a fertility-n használnak.

A lényeg: az utolsó pillatatig van remény! Kép

Betti
betti73

Hát nem adom felKép

Én is nézegettem a fertilityt és most azt nézegetem, hogy milyen volt a cervix a ciklus végén. De úgy látom, ahol terhesség volt, ott C-azaz creamly volt. Hát nekem olyan, reménykedek...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

HAJRÁ VICA!!!!!!
HAJRÁ VICA!!!!!!

Látod? Drukkolok ezerrel!

TESZTELJÉL MERT JÓ HÍREKET AKAROK MÁR VÉGRE!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Akarok venni olyan páfrányos izét, de mi annak a neve? Mert úgy mégse kérhetem a patikában!

Ja és tudja valaki mennyibe kerül?

Kép

Kép
kamilla306

A cickafarkfű teára gondolsz Kamilla? Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

Kamilla,
Nem az ovulációs-nyálazós micsodára gondolsz? Az a PG53. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Asszem az a PG53 lesz. De tényleg, Betti, ha már a patikában vagyok veszek cickafark füvet is! Meg hogy teljes legyen a paletta, egy Baby Mark-ot.

Miben fogadunk, hogy tök eltérő napokra teszik majd a PÉ-met? Ha még Jónást is hozzá vesszük, tulajdon képpen kijön, hogy 28 napig szeretkezni kell, aztán csak bele esik az az egy is.

Kép

Kép
kamilla306

A PG53-at 1999-ért láttam, a BabyMark a Rossmannban akciósan 1990 volt. (5db-os).

Betti
betti73

A babásoktól kérdezném, vagy aki tudja, ez mindíg is érdekelt, hogy amikor terhes az ember, akkor semmit nem érez a mensi környékén? Se hasfájás, se görcs, csak úgy egyszerűen nem jön meg?
Köszi a választ!
katinka78

Kamilla!

Aranyos vagy, hogy így szurkolsz. Kép Kép Kép
Jól esik, komolyan!

Hát még mindig sehol semmi. Pedig nekem mindig reggel szokott megjönni. A görcsölés is elmúlt.
Reggel biztosan tesztelek.KépKépKép

Katinka!
Ha holnap + -at tesztelek, akkor elmondhatom, hogy nekem a kiírt időpontban a szokottnál jóval enyhébb görcseim voltak.Kép
Egy régi topiklalónknak (Proone-nak) barnázása is volt. Õ azt hiszem az őszieknél van, kérdezd meg tőle is.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na akkor az legyen az első holnap, hogy megírod az eredményt. Én 7-re jövök dolgozni, addigra legyen itt! Na jó nem leszek ilyen szigorú. Várok 8-ig. Addig meg drukkolok tovább!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Én is kiváncsi vagyok,mindenképpen az legyen az elsö,hogy ird meg a fejleményeketKép Puszika!
A 31.napon tartok a höm 37(már csak 4 nap és kiderül)az eredmény!!Sziasztok!!
Vendég

Vica, Kamilla nagyon szurkolunk nektek!
Ok, Vica, várjuk reggel a fejleményeket, lehetőleg itt kezd a napod a fórumon!Kép
katinka78

Titeket is megkérdezlek névileg mire szavaztok. Amik nekünk tetszenek:
Lány név:
Dorotea, Döniz, Hanna, Kármen, Mirjam, Nadin, Noémi, Szintia
Fiú nevek:
Damján
Dominik
Dorián
Levente
Lóránt
Marcell
Martin
Milán
Noel
Szóval szavazzatok kinek melyik tetszik a legjobban! Sokat segítenétek!

KépKép
nicika

Ez egyértelmű: lánynév: Hanna vagy Noémi
fiúnév: Levente
katinka78

Noémi és Levente, Milán, Marcell

Betti
betti73

Párommal egyeztetve eddig úgy néz ki hogy Hanna és Damján a legszimpatikusabb.
De a szavazást a Noémi és a Levente vezeti!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Ma még negatív lett a Baby Mark, mert ugye azt is vettem múlt héten miután taliztam Zsuzskával. De ezt is vártam. UH-n van egy szép nagy tüszőm, csüt.-ön nézi meg újból.

Beállok én is a "cicafarkasok" közé, mert 2 zacsival azt is vettem ma. Úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban minden, aztán utána a természetre bízom. Még lesz 2 vérvétel, meg kiskatona vizsgálat, aztán ha minden ok, akkor lesz ami lesz, akkor amikor akar, ha nem, akkor ha tablettával orvosolható, akkor az még ok, ha nem, akkor is van 2 szép gyermekem, egyik fiú másik lány ráadásul, és legalább meg van oldva a védekezés. Most nagyon KépKépKép vagyok. Pedig tegnap sírva keltem, de beszélgettünk a babadologról egy jót a férjemmel, és elmúlt minden Kép.

Beuka!
Szuper a házatok színe! Én is úúúúúúúgy szeretnék már egy iylen csudaklassz házikót!!!

Nicika!
Pocakod tényleg hatalmas, ugye a 10. hét körül tartasz?
Nevek:
lány: Hanna(ha a 3. lány most ez tetszik nekem is nagyon), Noémi(keresztlányom második neve, az én ötletemre Kép)
Fiú: Martin(mert uyge nekem van már egy MartinomKép), De az összes többi nekem is nagyon bejön a Damján kivételével. Nálam is kb ezek a nevek vannak a gondolatomban a 3.-ra.

Vica! Kamilla!
Ez tök izgi! Az egyik barátnőmnek most hétvégén lett zebrás tesztje, egyszerre akartunk kismamik lenni, úgyhogy most bele kell húznunk... KépKépKép

Keditke!
Hogy bírsz ki még 4 napot????????? Én már rég teszteltem volna! Én nem voltam nagyon szontyoli a neg. teszt miatt, így legalább vártm amit várni kell, és nem kellett tovább reménykednem. Mondjuk a mostani hónapban csak a 30. napon fogok tesztelni, mert azt a hétvégét amelyiken nem kellene megjönnie anyuéknál töltjük, és ott nem akarok.

Betti!
Nekem van PG53-mam, de "elromlott", semmit nem látni rajta. Akkor vettem mikor Vikit terveztük... KépKépKép

Kérdéseim.
Visszaolvasás közben merült fel, biztos előtte már leírtátok, hogy mi miért mire jó, de elég kápos a fejem, így nem bírtam megjegyezni.
1. cickafark teafű(ja 110-ért vettem Kép)
2. szénsavmentes ásványvíz (szénsavas miért nem jó?)
3. joghurt

Ja és még egy babaelősegítő praktika, párna a derék alá, és gyertyaállás, és minél tovább így maradni. Nekem Vikinél bejött, most ebben a hónapban is taktika ez.

moni

Móni!

Fő a pozitív hozzáállás! Kép

PG53-at nem próbáltam, csak ajánlották a patikában!

Betti
betti73

Én nem ajánlom a PG53-at, mert összevissza mutatja a páfrányokat!

KépKép
nicika

Nicika,
Szerintem az is sokat számít, hogy mi a vezetéknév.
Én is a Hannára szavaznék (mert ebben benne van az én nagy kedvencem, az Anna). Kép
Ezek közül a fiúnevek közül nekem a Dominik és a Martin tetszik. A Leventével sincs sok bajom, csak ahogy hallom, mostanság minden 2. kisfiú Levente. És engem ez egy icipicit zavarna... Kép

Móni,
Üdv újra a fedélzeten! Kép
Mi volt Zsuzskával? Mesélj! Mesélj! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?