Sziasztok!
Ma még negatív lett a Baby Mark, mert ugye azt is vettem múlt héten miután taliztam Zsuzskával. De ezt is vártam. UH-n van egy szép nagy tüszőm, csüt.-ön nézi meg újból.
Beállok én is a "cicafarkasok" közé, mert 2 zacsival azt is vettem ma. Úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban minden, aztán utána a természetre bízom. Még lesz 2 vérvétel, meg kiskatona vizsgálat, aztán ha minden ok, akkor lesz ami lesz, akkor amikor akar, ha nem, akkor ha tablettával orvosolható, akkor az még ok, ha nem, akkor is van 2 szép gyermekem, egyik fiú másik lány ráadásul, és legalább meg van oldva a védekezés. Most nagyon
vagyok. Pedig tegnap sírva keltem, de beszélgettünk a babadologról egy jót a férjemmel, és elmúlt minden
.
Beuka!
Szuper a házatok színe! Én is úúúúúúúgy szeretnék már egy iylen csudaklassz házikót!!!
Nicika!
Pocakod tényleg hatalmas, ugye a 10. hét körül tartasz?
Nevek:
lány: Hanna(ha a 3. lány most ez tetszik nekem is nagyon), Noémi(keresztlányom második neve, az én ötletemre
)
Fiú: Martin(mert uyge nekem van már egy Martinom
), De az összes többi nekem is nagyon bejön a Damján kivételével. Nálam is kb ezek a nevek vannak a gondolatomban a 3.-ra.
Vica! Kamilla!
Ez tök izgi! Az egyik barátnőmnek most hétvégén lett zebrás tesztje, egyszerre akartunk kismamik lenni, úgyhogy most bele kell húznunk...
Keditke!
Hogy bírsz ki még 4 napot????????? Én már rég teszteltem volna! Én nem voltam nagyon szontyoli a neg. teszt miatt, így legalább vártm amit várni kell, és nem kellett tovább reménykednem. Mondjuk a mostani hónapban csak a 30. napon fogok tesztelni, mert azt a hétvégét amelyiken nem kellene megjönnie anyuéknál töltjük, és ott nem akarok.
Betti!
Nekem van PG53-mam, de "elromlott", semmit nem látni rajta. Akkor vettem mikor Vikit terveztük...
Kérdéseim.
Visszaolvasás közben merült fel, biztos előtte már leírtátok, hogy mi miért mire jó, de elég kápos a fejem, így nem bírtam megjegyezni.
1. cickafark teafű(ja 110-ért vettem
)
2. szénsavmentes ásványvíz (szénsavas miért nem jó?)
3. joghurt
Ja és még egy babaelősegítő praktika, párna a derék alá, és gyertyaállás, és minél tovább így maradni. Nekem Vikinél bejött, most ebben a hónapban is taktika ez.