Sziasztok Lányok!
Herpesz: tényleg nem kell aggódni, ha szájon van, nekem már vagy 3-szor volt a terhesség alatt
És tényleg úgy van, hogy vagy van hajlamod rá, vagy nem. Én az apukámtól örököltem a hajlamot, sem az anyukámnak, sem az öcsémnek nem volt egész életében soha, sem a páromnak. Viszont borzasztóan figyelek a kézmosásra, nehogy az intim részekre kerüljön valami véletlenül. Szóval olyankor gyakorlatilag szinte egész nap kezet mosok
Egyébként a barátnőmnek tavaly júniusban született a kislánya, és pont a szüléskor is volt egy neki a száján, de nem lett semmi baj.
Látom, ti már teljes készültségben vagytok a babaruhákkal
Én még semmit nem mostam ki, de elhatároztam, hogy a jövő héten legkésőbb nekiállok. Még két dolog hiányzik nekünk, egy kis fűtőtest (panelben lakunk, babóca szept. végén jön, és október közepén van csak fűtés, addig elég hideg van), egy párologtató, amiből ki is néztünk egy HAUSER-t, ari kis maci feje van, de arra már csak a jövő havi fizuból fogja futni.
Szmercsa:
hát én már próbálok lelkileg készülni a nem-alvásra! Ugyanis nagyon jó alvó vagyok, ezért ha néha mégsem tudok rendesen aludni, az meglehetősen megvisel.
Engem most a savproblémák értek el újfent, úgy, mint az első trimeszterben. Amúgy is, babóca nagyon felnyom már mindent bennem, nem tudok sokat enni egyszerre, nem csoda, hogy a sav is olyan könnyen a nyelőcsövembe jut. Még akkor az elején olvastam, hogy nem jó a jobb oldalon feküdni, mert ott van a gyomorszáj. Na most- múltkor kiveséztük ezt- én csak azon az oldalon bírok aludni már jó ideje. De most kitaláltam azt, - azt hiszem, Roki te írtad, hogy a hintaszékben alvás kényelmesebb lehet a végén- hogy egész magasra teszem a fejem, nagypárna+ több kicsi, és így sokkal jobb. Egyébként én tök laposan alszom, csak kispárnával, de most mégis ez tűnik jónak. Egy pár hétig talán kényelmes is lesz
Aztán, gyanítom, utána már tök mindegy... Csak azt nem értem egyébként,hogy ezzel a természetnek mi célja van, mármint, hogy a végén az ember annyira nem tud aludni!!!!
Hiszen fáradtan a szülés sem lesz könnyebb, nem beszélve az utána jövő non-stop szolgálatról
Nem lehetne legalább addig pihenni????
Meg ez a hülye hiperérzékenység is, azt hittem, annál rosszabb nem lehet, mint az első hónapokban, de tévedtem
Egyszerűen annyira mélyen érint minden, ráadásul most van némi konfliktusunk a szüleimmel is
Mivel sosem volt komolyan, ez most nagyon is megvisel. Hát ez van.
Szép napot mindenkinek!
Pusz
Lucretia
32 (te jó ég!!!)