Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Sziasztok!

Örülök, hogy sikerült eljutnunk a találkozóra. (A hazafelé azért kicsit gyorsabban sikerült az utat megtenni. Kép )

Eszter!

Nagyon örülök, hogy Téged és Olivért is megismerhettelek élőben.

Anita!

Jók a képek!

További szép napot mindenkinek!

Zita</font>
pzita

<font color="0000ff">Rita!

Majdnem elfelejtettem. Köszönjük a lehetőséget a találkozóra és a vendéglátást.

Üdv:

Zita</font>
pzita

KépKép
viranka

KépKép
viranka

KépKép
viranka

KépKép
viranka

SziasztokKép

Rita
Megint nagyon jó volt nálatok! Köszönjük szépen, hogy vállaltad a házigazda szerepét és ott lehettünk, nagyon jól éreztük magunkat!Kép Remélem lesz még ilyen jó kis talink!Kép

Lányok
Nagyon-nagyon jó volt ez a tali és mindenkivel, régiekkel és újakkal is nagyon jó volt találkozni! Igaz nekem csak Eszter volt új élőben.Kép
Minden baba tündéri, nagyon jó volt őket így együtt látni!
Most, hogy nézegettem a fotókat visszajött az egy évvel ezelőtt, amikor még csak vártunk jó pár manócskát. Hogy elszaladt az idő! És milyen jól megvoltak egymással!Kép

Bori
Nagyon örülök, hogy eljöttetek Dorkával! Nagyon édes a lánykád! A 2. albumról a 8.9. képek a kedvenceim.Kép
Nagyon jók lettek a képeid! Nem lenne nagy kérés, hogy küldd el nekem a Gergős képeket?Kép

Vera
Olyan szuper csajszi vagy, hogy enyit bírtál fotózni!!! De komolyan! Nem is vettem észre, hogy ennyit kattogtattál!Kép És a 3 album! Szóval le a kalappal!Kép Tőled is szeretném elkérni azokat, amin Gergő van. A többi is mind nagyon cuki, de mind lementeni...Kép

Anikó, Zita, Eszter, Mese (remélem senkit nem hagytam ki!Kép)
Puszi!Kép

Én még mindig nem tudok hozni fotót, mert Karcsinak még nem volt ideje. Ma is egész nap a kerítésen dolgoztak, de már a beton része kész van!!! Most meg kell rendelni a fát és a vasat. Előre félek, mennyibe fog kerülni!Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Olivér alaposan kifáradt!Kép
Mint akit lecsaptak! Ilyen gyorsan elaludni rég láttam!

Zita!
Én is nagyon örülök!
Egészen más így olvasni, már vannak arcok is hozzá!
Mégmégmégmég! Kép
Pofátlan kérdés!!!
Mivel mosod a ruhákat? Olyan finom illata volt a lánykának!

Vera!
Nagyon jól sikerültek a képek neked is!
Nem írnál hozzá kommentárt is?

Anita!
Végig moziztuk a képeket! Nagyon jól sikerültek!
Nyusziszemek meg nem gond! Olivér valószínűleg alapból ilyen, mert a legtöbb képen pirosodik, ahogy sokszor nekem is. No de ez kit zavar?!Kép

Én is elfáradtam, így ha lehetne, döglenék gyerekem mellé, de nincs hely, és szerintem a kiságy sem igen bírná! Kép

Rita!
Nem hagytunk nagyon nagy kupit?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük mi is magunkat Kép Kép
Orsi!
elküldöm a képeket,de majd a hétvégén,most kicsit fáradt vagyok,és holnap vendégek jönnekKép
Tök jó hogy elkészült a kerítés alapja.
Mi MÍrával úgy döntöttünk hazasétálunk,remélvén alszik majd az úton.De a drága nem volt álmos.
Persze a fürcsi után meg pillanatokon belül elaludt Kép
Délután néztem a 6.foga is kibújt Mírának ezért lehetett rossz éjszakánk.
jó éjt Kép
Vera

KépKép
viranka

Hali,
Nagyon aranyosak a babák, főleg amikor a kanapén ülnek mindannyian.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

köszi a felköszöntéseket, nagyon jól esett! Kép

Látva a találkozó képeit, fantasztikus lehetett a hangulat és a közös képeken a gyerekek imádnivalóak!!! Nagyon szépek!
Én nem jeleztem, hogy megyünk, mert még múlt héten attól tartottam, hogy betegek vagyunk, de szerencsére nem (azóta megtanultam, hogy városi játszóterek homokozói után lefertôtlenítem a gyereket betadinnal....Kép ). Tegnap meg angolom volt, ami nekem nagyon fontos, le kell mihamarabb nyelvvizsgáznom, pedig nagyon jó lett volna megismerkedni veletek, na és a lányaim biztosan élvezték volna. Legközelebb tényleg megpróbálok elmenni!

Ime azért egy kép Emmusról, adataink: 8450 g és 72 cm. Azt hittem súlyosabb és magasabb, de úgy látszik msot megálltunk a nôvekedésben. 3 napja próbálom leszoktatni az éjszakai hisztikrôl, eddig jól bírjuk, de képes a lány akár 1 órát hisztizni. Most már csak 1-szer kel fel, hajnali 3-kor, ekkor innia kell. Ennyit talán már kibírok.

Még olvasni nem tudtalak benneteket, csak átfutottam, ha lesz idôm, még jövök!

Kép

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Megnéztem a képeket, csodajók lettek. A babák nagyon édesek, főleg mikor egymás mellett ülnek.

Zsuzsi, örülök hogy rendeződni látszik az éjszakáitok. Torta jól néz ki, Emmának hogy ízlett?

Nekünk valami olyan klasszul sikerült a szobacsere a gyerekeknél hogy el sem hiszem. Mind a három a helyén alszik, most már napok óta átaludva az éjszakát. Újra tudok esténként filmet nézni és iszonyú jóka alszom. Van egy kis lemaradásom ez ügyben.Kép

Ma elvitte a férjem a két nagyot a nővéréékhez, hihetetlen csend és nyugalom van itthon. Dávid napok óta már csak 1x alszik délután, akkor viszont jó nagyot. Éjszaka is nyugodtabban alszik.
Jól haladunk a tejtermékekkel, imádja a natúr joghurtot mindenféle gyümölcsökkel. Nem jött ki rajta új kiütés, úgy néz ki megúsztuk az allergiavizsgálatot. A tojásfehérjén is túl van, és áttértünk a tejalapú tápszerre.

Anikó, hívtad a takarítót akit Macs ajánlott?

Nem mentünk vissza a Balatonra az idő miatt, ami nem is baj mert hihetetlen áldozat volt tőlem így is hogy fürdőruhát húztam mostani állapotomban.Kép

Mindenkinek szép hétvégét!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Bocsi,most csak Andreának,mert most mentek el a sógoromék,hulla fáradt vagyok.Kép
Hívtuk a takarítónQt,és kértük,hogy jelezzen vissza,hogy mikor tudna jönni hozzánk,illetve Attila tudott volna Neki egy nagy melót is,de eltqnt,mint az a bizonyos.Egyébként megemlítettük neki,amit Macs mondott,hogy ki ajánlotta,és azt se tudta,hogy mirQl van szó.Kép
Alvásotok nagyon szuper!!! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Hali,

Andrea,
Említetted a kocsiba a Dvd-t, beépítették a háttámlába és az ár amit írtál az tartalmazta a beépítését? Képzeld nálunk is jól sült el a tejtermékek bevezetése, se a sajt se a joghurt nem okozott gondot, úgyhogy nagyon örültem én is h tudok neki adni.

Zsuzsi,
Nagyon jó a torta! Utólag is boldog szülinapot a lánykának Kép

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Anikó, ne keseríts!Kép A takarítónőmmel már nagyon tele van a hócipőm, a héten nagyon vacakul takarított. Ott én is tudok ahol a papok táncolnak. Hol találok én most egy másik takert???

Andi, nem, nem, ez nem beépített, csak egy tépőzáras valamivel hozzá lehet erősíteni az első ülések fejtámláihoz. Nekünk két monitoros van, de létezik másfajta DVD is, pld. laptop formájú, az sokkal olcsóbb.
Tényleg nagy megkönnyebbülés hogy nem tejallergiás, örülök hogy lányod sem az!

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Andrea: a torta finom volt, nem a Horváth cukiból volt, mert ôk pont a héten szabadságon vannak, de a neten találtam egy másikat, ahol hasonló figura tortákat készítenek. Sajnos a torta íze nem egyenesen arányos a kiszolgálással, a férjem kifizette a dobozt, de végülis nem adták oda, mert abban nem fért el a tigris Kép, még szerencse, hogy vitt hütôtáskát és abban éppen elfért, de az úton olvadni kezdett, így otthon kicsit plasztikáztattam a tigris fülét. Belül csokitorta volt, az tényleg jó volt, csak hát jól néztünk volna ki, ha táska nélkül elolvadva hozza haza a férjem...Kép Szerintem erre kellett volna figyelnie a cukrászdának...
Na, hogy kérdésedre feleljek, Emma mindkét tortát kiköpte fanyalogvaKép Még az én meggyes túrótortámat is Kép Ezért akartam, hogy figura legyen a torta, hogy legalább vizuális élménye legyen Kép
De jó, hogy jókat aludhatsz! Kép

Vera: Mírának gratulálok a 6. fogacskájához!Kép Mi a 7. és 8.-kal annyit szenvedtünk, remélem nektek gyorsan lezajlik! Nekünk a doki írt fel receptre egy szájecsetelôt, olyan mint a dentinox (4-szer lehet 1 nap), csak korlátlan, hogy hányszor kened be vele az ínyjét a babának, néha tényleg hat.

Üdv: zsuzsi
zsu26

sziasztok,

Zsuzsi,
aranyos Emma a tortával! remélem, a legközelebbi találkozón téged is megismerhetünk végre Kép
mesélj kicsit bővebben az éjszakai hadműveletekről!

Andrea,
jó, hogy Dávidnak nem kell nélkülöznie a tejtermékeket Kép
biztosan írtad már, de én nem olvastam talán, mit jelent a szobacsere? most mi a felállás lefekvés ügyben?Kép
az átaludt éjszakák azok milyenek?! én már nem is emlékszem ilyesmire Kép
annyira sajnálom, hogy nem voltál Ritánál, Zitától sokat-kedveset hallottam rólad.

tényleg, lányok, ki jött el utoljára Ritáéktól? milyen állapotban hagyta ott ?! KépKépKép ha jól látom, a tali óta nem is volt Rita Kép

Ritaaaaaaaa!!!!

jó éjszakát mindenkinek

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Iszonyú hulla vagyok, ma is extra kiborulós napom volt, így most tuti rövid leszek.

Az előbb ettem meg a végre tortává dermedt 2.túrótortámat, nagyon jól sikerült.Kép A következő talira már fogok tudni vinni, remélem hamarosan!Kép

Zsuzsi
Nagyon aranyos Emma a képen! ÉS cuki a tigris!Kép

Andrea
Azért tudlak irígyelni az éjszakáidér, igaz a miénk sem vészes, főleg Anikóéhoz képest! DE azért el bírnám viselni, ha végigalhatnám!Kép
TakarítónőKép Sajna az enyém itt van Szilason, pedig ha tudnátok mennyiért takarít!Kép Igaz ismerős, de akkor is jó, hogy ilyen olcsó, mert különben nem tudnám hívni.

Na, lemerültem. Most csak ennyire futotta.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Bori
Milyen igazad van!

Ritaaa
Remélem jól vagytok és nem lett belőlünk egyszer, s mindenkorra eleged!Kép

Puszika!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Itt vagyok, elek es virulok. Kép Senkibol sem lett elegem, sot! Kép Nagyon orultem, hogy ennyien eljottetek. Rem jo volt a talalkozo! Kép Tegnap eltuntem, mert egesz napos program volt, meg apa itthon volt es dolgoznia kellett, igy en Liliztem. Most viszont o Lilizik, igy en netezek es megyek vasarolni. Kép Azert nem volt olyan nagy rumli, csak bedobaltam a szetdobalt jatekokat a rekeszekbe es felporszivoztam. Ennyi. Kép Edesanyam itt volt, ugyhogy segitett. De ez lenyegtelen. Ettol fuggetlenul nagyon jo volt es lesz majd ismeteles! Kép Lili jol kifaradt delutan 2-tol fel otig aludt. Kép
A kepek szuperek! Vera koszi a CD-t! Kép Nagyon jo az a kep, melyen ketten vagyunk. Kép
Es az is kedvencem, melyen az osszes baba ul a kanapen. Ki is fogom nyomtatni es az albumba eltenni. Kép

Na megyek is vasarolni, de meg jovok majd! Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Merre jár mindenki? Pedig itt nagyon pocsék idő volt eddig, esett is, szóval olyan otthonülős idő, erre Rita az egyetlen ma.Kép

Rita
Örülök, hogy jól vagytok és hogy túlélted a "bulit".Kép Nagyon megörültem, mikor olvastam a "lesz majd ismétlés" mondatodat!Kép Mikor lesz?Kép

Mi nemrég jöttünk haza a szomszédból, ebédre voltunk hivatalosak, csak a bográcsozást elmosta az eső, így szendvicset ettünk és elhalasztottuk jobb időre a dolgot. Gergő nagyon jól elvolt, fel-alá kóricált a nagy házban, tündér volt. Viszont rendesen elfáradt, fél 4-kor hazajöttünk, szopizott egy nagyot és el is aludt. Bezzeg én, akartam aludni és nem ment.Kép Mikor meg nem lehetne, akkor leragadnak a szemeim! Jellemző!Kép

Remélem mind megvagytok!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: fogalmam sincs mikor lesz ismetles, de az biztos, hogy lesz. Kép

Lili ugy elaludt 11-kor, hogy csak na. Felmaszott a papaval a nagy kanapera jatszani, de Lili bekuszott a sarkaba, a kezeit a hasa ala tette es egy par felreertehto mozgas utan mar aludt is. Kép
Ime a kep:
Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Érdekes hogy az én lányom meg pont h alig aludt ma, kétszer fél órát. Pedig délelőtt másfelet azért szokott aludni.

Rita,
Nagyon ügyes a lányod h így elaludt. Mi tegnap voltunk vendégségbe és hiába vonultunk el egy külön szobába nem volt hajlandó elaludni.

Tényleg ti hogy álltok a hisztivel? Nálunk Roni egyre akaratosabb és ha valamit nem kaphat meg akkor igen gyakran nekiáll hisztizni.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,
csak bejelentkezem,

Rita,
ne haragudj,hogy nem mentünk el,de kicsit tovább húztuk a nyaralást,mert annyira jó volt,és szerda helyett csütörtökön jöttünk haza.pénteken meg anyuval és a gyerekekkel elutaztunk a nagymamámhoz Nyíregyháza mellé.Most értünk haza.Hulla vagyokKép
Nagyon bánt,hogy nem mehettünk el,láttam a képeket,nagyon jó lehetett a buli.

VISZONT MOST ÉN SZERETNÉK SZERVEZNI TALIT,MÉGPEDIG VELENCÉRE.CSAK ANNYIT KÉREK ÍRJÁTOK MEG KINEK MIKOR LENNE JÓ.Kép

Most megyek lefektetem a gyerekeket,majd később,ha lesz időm,még írok!

puszi mindenkinek,
Nanda
nanda

Sziasztok!

Rita!
Remek! Túléltétek a babahadat!
Eszembe ötlött egy kérdés, a félreérthető mozdulatokról. Egyébként vannak ilyenek?
Csak azért kérdezem, mert azt olvastam szinte elkerülhetetlen de egyúttal szükséges velejárója a babák cseperedésének.
Én még nem vettem észre semmit.

Orsi!
Alvás ügyben egy rugóra járunk akkor!
Olivér is nagyot aludt! 11-től 14-ig! Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára!
Így törölgethettem egy kis port, és felmoshattam anélkül, hogy bírkózni kellett volna a felmosóért!Kép

Túlvagyunk az első halkóstolón! Szerencsére eddig sem a tojás, sem a hal nem pöttyözte ki a pocit! Bízom benne így is marad!

Épp megy az időjárás jelentés! Jövő héten elő a medencékkel!

Nanda!
Velence?
Nem rossz, bár oda biztosan nem fél óra az út!Kép

Zsuzsi!
Nagyon szép Emma tortája!
A nevét is jó olvasgatni, mert nekem is nagyon tetszik, de a párom vétózta a nevet egy hülye tinédzser duma miatt. Kép Pedig tényleg gyönyörű név szerintem!Kép

A hülye macskánk már megint a szomszéd padlásán rekedt. Néha legszívesebben megfolytanám az ostobasága miatt!Kép Már hagytuk fennt direkt három napig is, hogy tanuljon a saját kárán, de nem megy bele abba a buta fejébe.Kép Így holnap megint mehetek bozótharcolni a macskánkért!
Bosszantó egy liba néha! De nagyon szeretjük!

Sziasztok!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!

A csüti tényleg nagyon remek volt, és a kanapés képek nagyon- nagyon- nagyoooon jóóók!!!

lehetne egy nagy kérésem? ha majd van egy kis időtök?! ha feltennétek a képeket a www.2big.hu- ra, és irnátok is róla (csak 3--4-5-6-7 napig, azaz nem tudom hány napig marad rajta) eredeti megagiga méretben, az nagyon jó lenne. Az összes képet be kell zippelni, és felküldeni. Igy bárki leszedheti az elküldött linkről, és nincs probléma a kép mennyiséggel.

Velence! Az ötlet szuper, csak a jó idő sem árt. Olyan jó lett volna ha Ritánál is előkerülhetett volna a medence.. de igy is jó volt. Már nagyon hiányolom a kertet. 2 hét, és költözünk!!!

Eszter! Tőlünk Zamárdi 50 perc, Velence kb fél óra. Attól függ honnan nézed :-) De komolyan, gyorsan le lehet érni.

voltatok már a Gulliverben? M3 kivezetőjénél, a Shell kútnál? csütikor végre elmentünk, hát, mi szem- szájnak ingere. Játék mindenhol, brr.. 2 óra volt csak az hogy végigmentünk rajta. Levinek vettünk szülinapi ajándékokat. Tudom ajánlani mindenkinek, de gyerek nélkül lehet csak bemenni! Nagyker, de adnak kártyát, és te is vásárolhatsz, nincs min. összeg, vagy ilyesmi.

Eszter,
Macsek kicsit buta állat, de azért nevelhető. Nálunk ez a férjem dolga volt, nekem nem volt szivem hozzá, de 2-3 alkalom után meg is tanulja.
Igaz, fél év múlva ismételni kell. Nálunk megtanulta, hogy a fehér kanapéra (pokróc) tilos felmennie. Nem mondom, mikor felkeltem, és megláttam, hogy rajta durmol :-( menekült is egyből. Most meg hiányzik. Meghalt, mielőtt Levike megszületett volna. Tudta, hogy nem maradhatna amúgy sem a lakásban, megoldotta nekünk. Szóval inkább a bozótharc :-)

Zsuzsi!
Emma tortája szuper. milyen net cimet találtál, szabad tudni?!

Zita,
kösz az infőt tojásfehérje ügyben, akkor majd próbálkozom.

Rita,
az esti alvás is ilyen jól megy?
Köszönjük a lehetőséget, és tényleg szuper a házatok. Na meg a környék is. Majd lehet hogy érdeklődnék kivitelező, stb, ügyben. A hidacska a bejáratnál nagyon tetszett!

na ma egész nap vendégség volt, kifáradtam, ennyi voltam

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

En mar fel hat ota fenn vagyok, mert rajzoltam, hogy haladjak a leckekkel. Lili nagyon jol aludt. Tegnap este 8-kor mar aludt, mert olyan faradt volt, hogy korabbra hoztuk a furdetest. Es csak reggel 6-kor kelt a tejecskeert, majd visszaaludt fel nyolcig. Tulajdonkeppen 11.5 orat aludt. Kép
Mar nem tapszert adok neki reggel, hanem rendes tejet. Veszek nem tartositott tejet, felforralom es azt adom neki masnap langyosan. Szerencsere izlett neki, ugyhogy reggelente mar ezt fog kapni. Este meg marad a tapszer.

Andi: Hiszti nalunk is van. De szerencsere Lili jol fegyelmezheto, azert van neha, hogy megszegi a szabalyt, ilyenkor raszolok, hogy nem szabad, felkapom es leteszem mashol. Na akkor vagy hisztizik, uvolt, vagy visszamaszik es ujbol probalkozik. Ilyenkor ujbol felkapom es lerakom mashol. Elobb-utobb csak a hiszti, uvoltes marad. De ilyenkor nem megyek hozza, hanem 1-2 perc mulva rajon, hogy felesleges felkeltenie a figylememet a hisztivel, mert nem megyek hozza, akkor o jon hozzam es jon a nagy oleles. Kép Nalunk ez mukodik szerencsere. Mindig mondom neki mikor uvolt, hogy "kislanyom, en csak kikapcsolom a hallomat es felolem uvolthetsz." Kép Pedig nalunk nincs sok minden megtiltva. Csak a viragok, a hifi es egy konyvespolc. O ezt tudja, de neha szeret velem kiszurni es latom, hogy direkt csinalja, mert kozben huncutul mosolyog.

Nanda: sajnaltam, hogy nem jotettek, de igazad van. Ha jo volt a nyaralas, akkor az mindent megert. Majd lesz legkozelebb is. Velence nem rossz otlet, bar nekunk kisse messze van, de azert elmehetunk. Kép Szerintem te adj egy idopontot, es akkor igazodik mindenki hozza. Vagy adjal tobb idopontot es a tobbseg dont. Kép

Eszter: a felreertheto mozgasok szerintem most nem tudatosak. Lili igy altatja magat. Ha tudatos lenne, tuti, hogy nem tudna elaludni. Kép Macska. Kép Ilyenkor mondom magamnak, hogy meg jo, hogy nekunk csak kutyank van. Kép Nem vagyok macskaparti. Kép

Mese: szerencsere az esti alvas is nagyon jol megy egy kis esti enek, puszi es jo ejszakat kivanas utan. Lasd a mait is. Kép Van kivetel, amikor felsir mert vagy szomjas, vagy beakadt a laba a racsba. De ilyenkor pillanatok alatt tovabbalszik.
A fogzas is beszolhat, de egyebkent atalussza az ejszakat. A 8-ik fog kibujasa, erdekes modon egyaltalan nem zavarta meg. Kép
Szerencsenk van Lilivel, jo alvokaja van, de ugy gondolom ebben nagy szerepe van, amikor leszoktattam olyan 6 honaposan a cicin valo elalvasrol es 7 honaposan az ejszakai szopirol.
Tovabba, hogy 11 honaposan magatol abbahagyta a szopit.
Mindenben tudok segiteni ami a hazat illeti, majd szoljal ha aktualis.

Puszi midnenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Lányok,én még azért nem merek írni az esti alvásról,mert álmomban sem gondoltam volna,hogy ilyen jól alakul,és félek,nehogy felboruljonKépKép
Maxi legkésőbb este 8-kor,de már van,hogy 7-fél 8 körül alszik.Reggel 7-kor kel,és 9-ig vissza alszik a tejcsi után.Dél fél 1 körül megint elalszik,és van,hogy 3-ig egyedül eljátszik az ágyikójában.Úgyhogy nagy mázlim van.A Mayával soha nem pihentem ennyit,amikor ilyen kicsi volt.Kép Sőt...Kép

A Talival kapcsban...
Mi lenne jobb nektek hétvége,vagy hétköznap?
Amúgy én fél óra alatt lent vagyok,ha kiérsz az M7-re 20 perc kocsival!Kép
Puszi Nanda
nanda

Hali,

Nanda,
nekünk Velence nagyon jó, Érdről hamar le lehet érni. Szerintem hétköznap jobb lenne mert hétvégén legalább látjuk Apát Kép

Rita,
Köszi a tanácsot. Múltkor ledöbbentem mert vendégségben voltunk és a vendéglátó kirakott egy tál nápolyit egy kisasztalra. Manócska odaállt és nekiállt enni Kép Amikor volt 2 a kezében, mondtam h ennyi elég és eltoltam a tányért. Na erre olyan hisztit levágott, elkezdte dobálni a dolgokat le az asztalról pl poharat stb. Hiába szóltam rá, próbáltam elterelni a figyelmét nem használt. Végül kivittem az előszobába és ott megvártuk amíg befejezte. Aztán már úgy viselkedett mint egy kisangyal. De egyetlen pillanat alatt hergelte be magát.

Mese,
Mit vettetek Levinek szülinapjára?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Most csak Szöszinek,bocsi!Kép
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!!! Kép

Puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

Én is rövid leszek, mert ma filmnézés lesz.Kép

Szöszi
Boldog névnapot!Kép

Nanda
Tök jó ötlet a Velencei tali!Kép Mi is nagyon szeretnénk elmenni, de kicsit problémásak vagyunk, mert csak aug.6 és 15 között jó. Így ha sikerül akkorra tenni, akkor megyünk, ha nem, akkor meg majd fáj a szívem és nézegetem a fotóitokat.Kép

Most ennyi voltam, remélem holnap többet tudok jönni.

Puszi mindenkienkKép

Orsi

avocado

Sziasztok lanyok!

Ma megyek anyuekhoz egesz napra. Kép Most csak egy kepet teszek fel Lilirol a tegnapi furdetesrol. Kép

Andi: lesz meg ilyen hiszti. Kép Boven. Kép

Lili furdik:
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

AnikoKép, OrsiKép!
Koszonom a nevnapi koszontest! A tobbieknek is, mert TUDOM, hogy gondolatban mindenki jokivansagozoztt nekem!!! Kép

Kepzeljetek, ugy tunik Balazs tejerzekeny, sztem eghetett a gyomra, attol fajt a hasa vizszintes helyzetben, 2 napja nem kap semmilyen tejtermeket, es alszik, mint a mormota (kopp-kopp), sajat agyaban, egyedul... Vegul is a tejerzekenyseg miatt szomoru vagyok, de legalabb megvan vegre az ok!!!!

Meg jovok ma remenyeim szerint!
szoszi
szoszi

Sziasztok,

Szöszi,
Tejérzékenység Kép Nálunk is felmerült de szerencsére a pár hónapos kivárás (hogy később kapott tejtermékeket) elégnek tűnt. A gondolati út után most a tettek: Boldog névnapot kívánok!

Rita,
Na köszi alig várom Kép És állítólag még ennél is rosszabb a dackorszak! Néha úgy érzem h nálunk már el is kezdődött! Persze ha az ő szemével nézem a dolgokat nagyon rossz lehet h mindent tiltanak ami érdekelheti őt. Jó a sérója a lányodnak!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kinga!

Boldog névnapot!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szöszi
Névnapi köszöntésekKépKépKép Végre a régi stílusod!Kép
TejérzékenységKép Én még nem adtam Gergőnek tejterméket, igaz a tejpépben van sovány tejpor és arra nem reagált. Mondjuk nem is kap sűrűn, mert már jó ideje az ebédről megmaradt főzit kapja vacsira. Ha esetleg nem marad, akkor jön a tejpép. Ja, és még kapott margarint is, de nagyon keveset, egy fél szelet kenyéren, azt bevágta és semmi tünet. De a többivel még várok az ekcémája miatt. Igaz már csak 3 hét és 1 éves lesz és akkor már majd elkezdünk próbálkozni.Kép

Andi
Teljesen egyetértek Veled, szerintem is tök kiszúrás szegény gyerkőcökkel, hogy szinte minden tiltva van. Én azért próbálom úgy alakítani, hogy kipróbálhasson dolgokat, amik nem veszélyesek Rá, de így is baromi sok a nem. Nem csoda, hogy az az egyik első szavuk.Kép
Hiszti nálunk is van, én is hallottam már, hogy mit fogok majd csinálni, ha dackorszaka lesz, de ez van, épp ezt kell megpróbálni kezelni. De nem könnyű! Kép

Rita
Szuper a kép!Kép

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Szöszi, utólag is boldog névnapot! Hogy derült ki a tejérzékenység? Orvos mondta vagy Ti derítettétek ki?
Ezt nagy valószínűséggel kinövi, nem?

Hiszti: szerintem következetességgel lehet segíteni rajta, vagyis ami ma tilos az holnap is tilos legyen, különben jól össze lehet keverni a gyerekeket. A középső fiam még mindig nagyon hisztis, pedig már 4 éves lesz. Főleg reggel, ébredés után, pedig szó nélkül végigalussza az éjszakát. Reggelente kitántorog a szobájából és bőg hogy nem lát. Persze hogy nem, hiszen szorosan összezárva tartja a szemét a fény miatt.Kép

Andrea
tandrea

Jó reggelt!

Boldog névnapot Anikónak és a topik összes Anna baájának!KépKépKép

Andi!
Tetszik a középső fiad ébredése...

Puszi mindenkinek!
Panó
panó

SziasztokKép

Anikó
Nagyon boldog névnapot!Kép

Minden Anna babának boldog névnapot!

Andrea
Akkorát nevettem ezen az ébredésen!Kép Nagyon cuki!Kép

Hiszti: szerintem ez teljesen gyerekfüggő, hogy melyik mennyire az. És szerintem a kezelhetősége is. Néha Gergő is feladja, ha látja, hogy nem reagálok, de van, hogy addig sír, amíg végül fel nem veszem és meg nem vígasztalom. Viszont a következetesség az tényleg nagyon fontos!
Az unokatesómék rontották le nagyon kis korban a keresztfiamat, mert néha rászóltak, néha nem és egy idő után a gyerek nem ismerte, hogy valamit nem szabad.Kép Az a szerencséjük, hogy mire megnőtt, egy szuper kis kölyök lett!Kép De kicsinek baromi nehéz volt!

Most megyek, mert még nem reggeliztem.

PusziKép

Orsi

avocado

Ja és persze Anitának is boldog névnapot, aki álnéven Bori!KépKépKép

Panó
panó

Anikó, boldog névnapot!

Annáknak is nagyon boldog névnapot!
tandrea

Helló!

Annák, Anikó, Anita!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Igazi hiszti nekünk még nem volt, de a hugom révén ismerem a fejkékülésigüvöltőazértsemlevegővevő verziót. Iszonytos érzés a tehetetlenség. Így nem volt mit tenni, fogtuk Anyuval a szürkéslilára szineződött rúgkapáló gyereket és zuhany alá tettük. Ha másra nem is, de legalább levegőt vett.
Sajnos egyébként hisztis is maradt. Volt kergetőzés a nappali asztala körül fakanállal, mint végső "megoldás", de a gyerek jót nevetett, Anyu meg kifutotta a mérgét. A tanulás pedig elmaradt.

Remélem nekünk nem...
Bár azzal már most tisztában vagyok, hogy az embert a gyerekein kívűl nem sokan tudják olyan precízen tébolyba kergetni, mint ők maguk. Majd túlesünk ezeken a döccenőkön is!Kép

Szöszi!
Olivért a savanyított tejtermékek nem csapják ki, de 2-3alkalom után nem hajlandó megenni se a joghurtot, se a trúrót.
Sőt, azt hiszem jön az IZLÉS! Anyák rettegjetek! Már caka nyelvét dugja ki, mint egy kis kígyó etetés kezdetén, hogy eldöntse eszünk, vagy a hajamra kenhetem. Meg kell mondanom nem szeretek neki főzni. A sültkrumplit és a halat leszámítva, minden ment a lefolyóba az utóbbi időben, így kezdek kételkedni a főzőtudományomban...Kép

Na megyek dolgozni...

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Panó,Orsi,Andrea,Eszter!
Nagyon köszönöm a köszöntést! Kép

Minden Anna babának,és Borinak is kívánok én is nagyon boldog névnapot! Kép

Anikó
vakili

Sziasztok,
Isten éltesse névnapja alkalmából Anikót,Anitát,és az Annákat!

OrsiKép
megoldható a 6 és 15 közötti tali.Akkor szűkítettük a kört.

HALIHÓ MINDENKI,
AKKOR AUG.6-ÉS 15 KÖZÖTT VALAMELYIK NAP LENNE A TALI.KINEK MIKOR JÓ?
NEKEM BÁRMELYIK NAP JÓ.Kép

Lányok megváltozott a számom:
06-305-37-56-00

Rita,Kép
Még régebben írtál arról a "játék mikróról" amit Lili kapott.Hol vettétek?

Ja és olvastam a cipő témátKép
Maxi is a -ahogy a Maya nevezi-a "bunkó" lábúak csoportjába tarozik.2 hete vettem neki szandit 21-est és már kicsi neki.Teljesen elszorítja a lábát,pedig tépőzáras,és már a lábujja is végig ér. Kép
Hol vettétek azt az azthiszem ASSo márkájú
cipőt?

Még nem is írtam a nyaralásról ami annyira jól sikerült,hogy hétfőn vissza is megyünk.Rabac-on voltunk egy szállodában,de 2 szobás Family Room-ot kaptunk.Mind a 2 gyerek ingyen volt,és minden kényelmünk megvoltKépA gyerekek inkább a medencében voltak,bár Maxi inkább a karbantaró bácsi körül őgyelgett,aki mindig hatalmas szerszámosládával a kezében közlekedett,és dolgozott.Jól össze is barátkoztak,Maxi annyit dumált neki,hogy teljesen a hatása alá került a bácsi,és még a akkus csavarhúzót is megmutatta nekiKép
Na meg a kertészek,és a takarító nénikKépAkinél szerszám,seprű,vagy porszívó volt az volt a királyKép
Lett volna bébisintér bővenKép
Az utazás:este indultunk 7 órakor,9-re a határon voltunk,majd utána mindkettő elaludt,és fel sem ébredt amíg meg nem érkeztünk.Kipakoltunk,és mintha mi sem történt volna,már aludtak is továbbKépÚgyhogy én csak javasolni tudom az esti utazást,aki kocsival hosszú utat tervez lurkóval.

Most mennem kell,apa hazajött és ma van a szülinapja!És a gyerekek már alszanakKép

Puszi mindenkinek,Nanda
nanda

Borikám
Neked is boldog névnapot!Kép

Nanda
Nagyon aranyos vagy!Kép Köszi!Kép Viszont inkább úgy írd, hogy 7-15 között, mert mi 6-án délután, vagy este jövünk haza a Balatonról.
SzandiKép Én is a héten készülön újat venni Gergőnek. Most néztem a fotókat és júli 7-én még hátrébb voltak az ujjai, most meg már majdnem lelógnak. Ha ilyen iramban nő majd a lába, mi anyagi csődbe fogunk menni!KépKép

Különben a Deichmann cipőboltot mindenkinek csak ajánlani tudom, mi ott vettük a szandit, volt nagy választék és nem is túl drágák. És olyan jó kis talba van a szandijának, hogy nyugodtan rá mertem adni a lábára! Szerintem még a Siestánál is jobb!

NyaralásotokKép Szerintem Gergő is így lett volna, mint Maxi, Õ is imádja a partvist, felmosót, mindent, aminek hosszú nyele van.Kép Persze Apa szerszámjait is.Kép

Most húzok Helyszínelőket nétni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Anita, Neked is boldog névnapot! Néztem a képeket a taliról, gyönyörű kislányod van.
Ha jól emlékszem, a kisfiad most megy iskolába? Várja már?
Marci tavaly volt elsős, én nagyon izgultam miatta, de szerencsére nagyon jó tanító nénit kapott.
Éjszakák: Marci most egyedül alszik a szobájában (ez játékszoba volt), Balázs és Dávid pedig a másik szobában. Mióta nem kell felugrálnom, hihetetlenül mélyen alszom és nagyon rövidek az éjszakákKép. Lecsukom a szemem és mire kinyitom már reggel van.
Azért nálunk is vannak nyűgösködések alkalmanként, de ez már messze nem olyan fárasztó mint előtte.

Eszter, igazad van, senki nem tud úgy felidegesíteni mint a saját gyerekem. Szerencsére a nagyon nagy hisztik eddig még elkerültek, nyilvános helyen teljesen normálisak. Már én is tettem víz alá a gyereket, ruhában is.Kép Igazából az is az én hibámból történt, belementem egy olyan szócsatába Marcival amibe nem kellett volna.

Dávid hihetetlen haspók, gyakorlatilag mindent megeszik amit eléteszek. Még azt is megeszi fintorogva ami nem ízlik neki annyira (pld. tök). Szegénynek még mindig csak 4 foga van, így még mindig pépesítek.

Nanda, jó Nektek hogy ennyit nyaraltok! Jó nyaralást továbbra is! Ezek szerint Mayával rendbejöttek a dolgok?
Apa szülinapjaKép

Orsi, én is szoktam a Deichmann-nál vásárolni, főleg sportcipőket mert elég olcsók és a fiúk azt hihetetlen hamar szétrúgják. Előre félek hogy kezdődik az iskola, óvóda és egy csomó cipőt kell vennem (benti cipő, kinti cipő, tornacipő, stb.)
Hova mentek a Balatonra?

Anikó, rendben van Nálatok mindenki? Mentek még nyaralni? Mi már csak a dínóparkba megyünk augusztusban, a balatoni nyaralóba már mindig van valaki a családbólKép.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Helló!
Csak olvasni akartam gyorsan, de...
Nanda!Kép
Boldog szűűűűlííínapoooot, boldog ....!!!!Kép
Nagyon aranyos!Kép

Eldugultam, majd este!

Sziasztok!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andrea
Balatonfüredre.Kép Ahogy nézem, elég jó időnk lesz.Kép Kopp-kopp!!!
3 gyerekre cipőKép
Dávid haspókságaKép

Lányok
Ez a meleg, valami hihetetlen! Az előbb voltam a hentesnél és mire megjártam, hát leszakadt rólam a víz! Délelőtt fél 10-kor!
Éjszakánk katasztrófa volt, alig aludtunk.Kép Nem tudom mi az oka, vagy a meleg, vagy fog, de valami baja van, mert amúgy nem szokott ilyeneket csinálni. Én meg lassan megint lemerülök.Kép De majd lemerülök a Balatonba is és az helyrehoz.Kép
Már mondtam Gergőnek, hogy rájöttem, hogy ez a "hogyan csináljunk zombit Anyából" hadművelet.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Nanda,
Mit szólsz mondjuk aug 9-hez? Olvastam valahol h az emberek általában nem csinálnak programot keddre Kép

Orsi,
ZombiKép Mikor mentek Füredre? Mi aug végén szeretnénk menni pár napra Földvárra.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi
Vasárnap utazunk!KépKépKép
Már nagyon várom!Kép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X