Sziasztok!
En mar fel hat ota fenn vagyok, mert rajzoltam, hogy haladjak a leckekkel. Lili nagyon jol aludt. Tegnap este 8-kor mar aludt, mert olyan faradt volt, hogy korabbra hoztuk a furdetest. Es csak reggel 6-kor kelt a tejecskeert, majd visszaaludt fel nyolcig. Tulajdonkeppen 11.5 orat aludt.
Mar nem tapszert adok neki reggel, hanem rendes tejet. Veszek nem tartositott tejet, felforralom es azt adom neki masnap langyosan. Szerencsere izlett neki, ugyhogy reggelente mar ezt fog kapni. Este meg marad a tapszer.
Andi: Hiszti nalunk is van. De szerencsere Lili jol fegyelmezheto, azert van neha, hogy megszegi a szabalyt, ilyenkor raszolok, hogy nem szabad, felkapom es leteszem mashol. Na akkor vagy hisztizik, uvolt, vagy visszamaszik es ujbol probalkozik. Ilyenkor ujbol felkapom es lerakom mashol. Elobb-utobb csak a hiszti, uvoltes marad. De ilyenkor nem megyek hozza, hanem 1-2 perc mulva rajon, hogy felesleges felkeltenie a figylememet a hisztivel, mert nem megyek hozza, akkor o jon hozzam es jon a nagy oleles.
Nalunk ez mukodik szerencsere. Mindig mondom neki mikor uvolt, hogy "kislanyom, en csak kikapcsolom a hallomat es felolem uvolthetsz."
Pedig nalunk nincs sok minden megtiltva. Csak a viragok, a hifi es egy konyvespolc. O ezt tudja, de neha szeret velem kiszurni es latom, hogy direkt csinalja, mert kozben huncutul mosolyog.
Nanda: sajnaltam, hogy nem jotettek, de igazad van. Ha jo volt a nyaralas, akkor az mindent megert. Majd lesz legkozelebb is. Velence nem rossz otlet, bar nekunk kisse messze van, de azert elmehetunk.
Szerintem te adj egy idopontot, es akkor igazodik mindenki hozza. Vagy adjal tobb idopontot es a tobbseg dont.
Eszter: a felreertheto mozgasok szerintem most nem tudatosak. Lili igy altatja magat. Ha tudatos lenne, tuti, hogy nem tudna elaludni.
Macska.
Ilyenkor mondom magamnak, hogy meg jo, hogy nekunk csak kutyank van.
Nem vagyok macskaparti.
Mese: szerencsere az esti alvas is nagyon jol megy egy kis esti enek, puszi es jo ejszakat kivanas utan. Lasd a mait is.
Van kivetel, amikor felsir mert vagy szomjas, vagy beakadt a laba a racsba. De ilyenkor pillanatok alatt tovabbalszik.
A fogzas is beszolhat, de egyebkent atalussza az ejszakat. A 8-ik fog kibujasa, erdekes modon egyaltalan nem zavarta meg.
Szerencsenk van Lilivel, jo alvokaja van, de ugy gondolom ebben nagy szerepe van, amikor leszoktattam olyan 6 honaposan a cicin valo elalvasrol es 7 honaposan az ejszakai szopirol.
Tovabba, hogy 11 honaposan magatol abbahagyta a szopit.
Mindenben tudok segiteni ami a hazat illeti, majd szoljal ha aktualis.
Puszi midnenkinek Rita