Új privát üzeneted érkezett!

DedinaKép
Azért kivonatolt formában bevertem újra. Már küldtem. Kép Ilyenkor már sajna nem tudom ugyanazt visszaadni, mint először, amikor írom. Kép

Unique

KépKép
unique

Na szóval... Csak nem hagyott nyugodni.
Kb. 3/4 éve szedtem Bromo-t, akkor 2x1-et (!!!) naponta. Semmi panaszom nem volt (az álmosságon kívül).

Most meg szedek 1x1/2-et.... Kép És ez van... Kép Bár az igaz, hogy most 39-ről kell levinni a prolaktinomat, akkor "csak" 29-ről kellett Kép

Unique

KépKép
unique

Unique
Én nem tudom igazából nem értek ehhez a gyógyszerhez, de azt érzem az írásodból, hogy nagyon bizonytalan vagy,hogy miért van ez.Én ilyenkor szoktam hívni a védőnöt és Õ mindent részletesen elmond nekem.Te nem állsz kapcsolatban véletlen, azzal, ahova te meg a babód fogtok tartozni?Vagy holnap a dokidat fel tudod hívni?Hátha babó van a dolog mögött.Reménykedsz ebben?

Edina
dedina

Sziasztok,
Wish,
KépKép de remélem hamarosan KépKép már annyi szépet írtak a többiek hogy nem tudok mást hozzátenni...

Mindenkinek köszönöm a drukkot, most nagyon izgulok...Tegnap a Choragont megint a Fehérvári úti lakáson kaptam, a vörös magas nővérkétől, sajnos képtelen vagyok a nevét megjegyezni. Viszont valahogy feljebb adta mint régebben, és még mindig érzem a helyét. Remélem 12 óra múlva már ébredezni fogok az altatásból...Ma egész este enni kívántam, mivel tudtam hogy nem lehet.. Két joghurtot ettem 6-8 között...valahogy jobban félek mint a lapar előtt.

Farkasok,
Nagyon jó nyaralást nektek, majd küldök holnap sms-t.

Stella,
Négy babó, nem semmi, hát az ikrek tuti garantáltak. csak pihenj sokat és igyálKépKépKép

Zsebi,
Nektek is mindjárt eljön a szabi meglátod, és utána hajrá KépKépKép

Unique,
A Bromo-tol sokan vannak rosszul, de tényleg nem kellett volna mindjárt féllel kezdened... Én napi egyet szedek, mindig este, sajnos már majdnem egy éve. Főleg akkor voltam rosszul mikor a Clostival együtt szedtem az inszemek előtt. De mostmár teljesen hozzászoktam.

Karmen,
Akkor titokban drukkolunk Kép

Holnap délután jövök,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

KrisztaKép
Tudom, tudom. Csak azért merült fel bennem a kétely, mert régebben 2x1-et szedtem és akkor nem volt semmi gáz. (reggel és este 1-et)
Szóval akkor nem voltam rosszul tőle. Amúgy szerintem a 1/2 nem vészes. Csak még azt sem értem, miért 6 nappal a szedés után kezdődik a rosszullét? Felhalmozódik a szervezetben ekkorra?

EdinaKép
Nem vettem még fel a kapcsolatot a védőnővel, mert még korainak tartom. Még semmi sem biztos, majd ha esetleg lesz valaha nekem is egy + tesztem, akkor nekilátok Kép
Nem, nem hiszem, hogy babó lenne a dolog mögött. Ez a hónap nem sikerült valami jól (gondolom, érted Kép) meg egyébként is most olyan "nem érdekel, az inszemre koncentrálok" hangulatban voltam egész hónapban. Szóval nem hiszek benne.
Csak furcsállom, miért vagyok rosszul a gyógytól. Ennyi.

Unique

KépKép
unique

Kriszta
Ne idegeskedj!Minden rendben lesz biztos!MI itt szorítunk mindannyian, abban nincs hiány az tuti biztos.Ne izgulj!
ÉJszaka aludj jól.Tuti minden rendben lesz!

Edi
dedina

Edina!
Ilyet meg sem akarok hallani, hogy az elsőben nem hiszel!!!!! Lessél csak bele a táblába, nézd csak hánynak sikerült elsőre! Miért ne lehetnél te is közöttük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos el fognak jönni. Nekem volt egy vagy két hete amikor háromszor is eljött álmomba és utána a nagyimhoz is. Szóval remélem most jól szétnézett milyenek is a szülei és ősszel nem habozik beköltözik!!!

Renóca!
Hova tűntél? Hiányozol és a képeid is!!!!!! Tessék jelentkezni! Vagy lehet, hogy elutaztatok, csak én elfelejtettem? Bár nem mert hétvégén megint tanfolyam!

Unique!
Jó jó ezt mind tudom, de tudod te is a remény hal meg utoljára! Az meg hogy ronotottátok az ágybabújási statit, nem jelent semmit elég eltaláni csak pont azt az egy napot!!!!! Kép Kép

Nem tudom miért de belölem valahogy most döl az optimizmus és a hitt, hogy sikerülni fog! Baba lesz itt mindenkinek! Olyan nincs, hogy mi egy ilyen balszerencsés csapat legyünk!!!! Fogjunk össze és mutassuk meg a világnak!!!!!

Kriszta!
Ne féljél minden rendben lesz alszol egy jót aztán mikor felébredsz a kedves nővérke megmondja vagy meg lehet tőle kérdezni hányat sikerült leszívni!
Szorítok nagyon!!!!!!!!!
Várunk minél előbb, meséljél nekünk! Bár lehet hogy én már nem tudom olvasni 1/2 2-ig leszek netközelben aztán már csak vasárnap!

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

OK.Igazad van,csak tudod, az olyan ritka.Mi meg nem vagyun túl szerencsések, mert mindig van 3-4 csavar,ami megnehezíti a dolgunkat.Úgy általában.Persze azért mélyen ott van a remény, csak tudod, kicsit félek a csalódástól is.De remélem, hogy a zebra eső leesik az ősszel erre e topikra!

Edina
dedina

Stellának nagyon szorítok, olyan szép babókat kaphatott vissza KépKépKép

Kriszta ! Várjuk a híreket, nagyon nagy drukkkk !!!!

Lányok, mindenkit puszilok, most rohanok Kép

mniki

Sziasztok!

Bocsi hogy eltűntem,de visszaállta rendes kerékvágás,munka 1000L,és nincs időm csak olvasni.
Jól vagyok,most egy kis pihi van,tegnap megjött,szóval elvileg holnaptól szúrom magam.Csak azért elvileg,mert a mai mennyiségtől döntöm el hogy melyik legyen az első nap,ugyanis amikor elfogyott a gyogyim,(azt mondták rá 3-4 napra megjön),erre nekem estére már elkezdett csöpörészni,és abba sem hagyta.De most már erősödik a dolog szóval talán holnap,de legkésőbb holnapután 3.napon fogok tartani,és kezdem a Menogont.Amire Krizsa doki hazaszáll csoki barnán a távollból ..... olyan tüszőket növesztek mint a pintyKép
Stella!
Drukkolok!
Wish!
Még neked is megy a drukk!
Kriszta!
++++++++++++
Farkasok!
Köszi a hiányolást!Jól esett.Igen,a kiskutttty nagy ravaszdi,Most éppen elvitte apu mindkét kinti papucsát a sörsátor alá és ott alszik mellette.
Most megyek a postára,mert pénzt kell költeni már megint-úúúúúúútááááálllllom!
Ma elutazunk,és szerintem csak vasárnap éjjel jelentkezem,ha hagynak a babákKép
Sziasztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
kavicska

Sziasztok!

Mekkora pangás van! Kép

ZsebikémKép
Még mindig nem múlnak a tüneteim.. Kép Eléggé elkeserítő. Zöldségeken, gyümölcsökön és sajton élek, másra rá sem bírok nézni. Olyan fura. Abból viszont bármennyi jöhet! Kép
Ma is reggel tök jól voltam. Aztán jött a reggeli, majd rá 10 percre megint ez a hányinger. Hát nem kívánom senkinek, az tuti.
Nem gondoltam, hogy most ilyen rosszul fogok reagálni erre a kis mennyiségű gyógyira! KépIgen, remény hal meg utoljára... De most tényleg nem is gondolok rá, csak erre a hülye gyógyira... Kép

KavicskaKép
Nekem is Menogon-t kell majd szúrnom ha megjön. Attól kezdedm amikor igazán megjön? Ezt nem mondta a Mágus nekem...
Már én is alig várom, hogy lássam totál bebarnult arcocskáját... Kép
Meg hogy meghozza nekem távolihonból a babómat! Kép
A Menogon-tól nőnek a tüszőcskék? Csak mert nekem a Closty régebben nem vált be annyira... Bár most is kell majd szednem.
Akkor pont hazaér Mágus, mire köll, ugye? Neked is a 10. napon kell menned UH-ra?

Pusza mindenkinek!
(azoknak is, akik csak olvasnak... Kép)
TESSÉK ÍRNI

Unique

KépKép
unique

Zsebike

Nagyon jólesett, hogy hiányoltál.
Még nem mutattam milyen sötétítő van a leendő gyerekszobában. Ezt a függönyt annó anyukám varrta tesómnak és nekem. A válás miatt azonban csak a szekrény mélyén lapult. Beszegtem, kicsit átalakítottam. Anyukámtól ez az egyetlen emlékem. Vagyis van még egy étkészlet, de ez más... biztos értitek. Csak a mintáját tudom megmutatni, mert mindig onnan süt a nap! Kép
Kép

Stella
Drukk, drukk, drukk! Nagyon szorítunk!KépKép

Kriszta
Drukk, drukk, drukk! Várjuk a híreket!KépKép

Kavicska
Ez aztán a hozzáállás!KépKépKép Szívből örülök, hogy jókedved van. Ügyesen a szurikkal!Kép

Renóca
süni_renóca

Kriszta Híradó Kép
"5 petét sikerült leszívni. Nem túl sok, de az ikrekhez elég Kép
Kriszta"

wish

Renóca

Olyan jó képeket szoktál felrakni.Nagyon tetszenek a kis figuráid.A sötétítő aranyos,gondolom számodra nagyon sokat jelent, hogy díszíti az ablakotokat.

Unique
Te hogy állsz, hol tartotok?

Kriszta
Nem rossz az 5 sem, abból akár ikrek is lehetnek.Tényleg, te ikreket szeretnél?Mikor lesz a visszaültetés?

Edina
dedina

Unique! 3*felet kellett szednem, de negyeddel kezdtem fokozatosan emeltem az adagra

Kriszta! kevesebb is elég a babához!!

Süni! Nagyon szép lett!

Orsika még mindig lázas, enni sem akar, amugy se egy nagy étvágyú. Remélem csak foga fog jönni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok, ez a fél bromociprin... nekem is annyit kellett szedni régebben és művészet volt elfelezni azokat az apró bogyókat Kép

wish

KarmenKépOrsika
Gyógyulj meg gyorsan!
Kép

Kriszta
Ügyik vagytok. Meglátod ennyi pont elég lesz! Kép Szorítunk!

Edina
Csak neked!Kép
Kép

Renóca
süni_renóca

Karmen
Gyors gyógyulást kívánok Orsikának!Orvosnál voltatok már?Nem mondott semmit?

Renóca
Köszi szépen!Tetszik nagyon.A múltkor raktál fel egy kisbabát aki egy vödörben volt, eddig az tetszett a leges-legjobban!

Edina
dedina

Sziasztok!
Van még 1/4 órámKép
FüggőségKép
Unique!
Nem az a lényeg hogy akkor kezdem amikor erősen megvan.Hanem a 3.napon.Na most!Mivel aznaptól pecsételgetek amikor abbahagytam a duphastont,így várom hogy melyik nap legyen az első.De ma úgy döntöttem a vasárnap lesz a 3.Mert ma már egész jól dől a léKépKépKépKép
Együtt startolunk .Ez tök jóKép
Puszi mindenkinek mégegyszer!
Jó hétvégét!
Most megyek és átugrom az ország másik feléreKép
kavicska

Renóca,
ez besz@rás, nekünk az ágyhuzat volt ebből az anyagból kiskorunkban.KépKépKépKép

Kriszta,
ügyi vagy, jöhetnek az ikrek Kép

Zsebi,
most értem haza a dokitól. Szóval a keringés jó, a lepény 1-es érettségi fokban van. És a lényeg: egy óriásbébi csücsül bent, 3200 gr. A doki szerint kb 4kg lesz születésekor. Hát nem tudom, hogy fog kibújni, most jól betojtam. Kép
Gondolom már nagyon várjátok a nyaralást. Biztos szuper lesz, és utána jól feltöltődve vethetitek bele magatokat az új babaprojektbe. És ez már tuti sikerül is Kép

Farkasok, Kavicska
nagyon jó pihenést!

Hú, csajok,
nem emlékszem már, hogy ki írta, hogy megy egy hétvégére egy kastély szállóba. Megnéztük a neten a helyet és nagyon tetszett nekünk. Jövőre mi is elmennénk Andorral, felhasználva az üdülési csekkünket. Úgyhogy élménybeszámolót kérünk szépen!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Unique,
szereztem homeós füzetet, abban a hányingerre, hányásra a következőket ajánlja (ezek a várandósság alatt is szedhetők):

Cocculine tabletta: napi 3-4*1
A hányingert szédülés, sápadtság, gyengeség kíséri. A hányingert bizonyos szagok provokálják.

Cocculus indicus 9CH: napi 3*5
A hányinger szagingerekre rosszabodik, szédülés, ásítozás és nagy fáradtság kíséri. A meleg szobában, pihenésre javulnak a panaszok.

Ignatia amara 15CH: 2*5
A gyomorszájon görcsöket érez, a torokban gombócérzet alakul ki, nehézlégzéssel. A hányinger evésre javul, kikapcsolódásra megszűnik.

Ipeca 9CH: napi 3*5
Szinte állandó hányinger, sápadtsággal, alacsony vérnyomással. A hányás nem hoz megkönnyebbülést, a beteg nyelve tiszta marad a hányás ellenére is. A beteg nem szomjas.

Nux vomica 9CH: 1*5
A hányinger evés után lép fel, erős álmosságérzet mellett. A hányás megkönnyebbülést hoz, pár korty savanyú vagy szénsavas ital jól esik a gyomrának, a kávé vagy annak illata erős hányingert okoz.

Sepia officinalis 9CH: napi 2*5
Már ébredéskor hányingere van, mely ételszagra vagy az étel látványára fokozódik. Gyomorégés, rossz szájíz kíséri, melyet az evés csak átmenetileg enyhít. A savanyú ízeket kívánja.

Tabacum 9CH: napi 2*5
Nagyfokú sápadtság, hányinger, mely enyhe mozgásra is súlyosbodik. A hányás mellett hideg verítékezés, szédülés, erős szívdobohás alakul ki. Az állapot friss levegőre javul.

Remélem, hogy ezek közül valamelyik megfelel a te tüneteidnek. Ha gondolod próbáld ki, hátha segít.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara

Mi megyünk, majd beszámolunk. Megkérdezzük "bababarát-e"?

Ha jövőre gyerkőccel megyünk Kétpó-t néztük ki. Az tuti bababarát. Bár már minden szálloda, hotel erre törekszik. Majd figyelünk nagyon és beszámolunk.
http://www.babanet.hu/index.php#csaladi_pihenes

Jó nagyra nőtt ez a gyerek!KépKépKép Diéta mellett. Mi lett volna ha mindenfélét eszel? Kép

Renóca
süni_renóca

Renóca, Edina! köszi. Orvossal tegnap az utcán találkoztam, mert kiderült összevont rendelés van, ö javasolt egy szirupot, ez hat is ált. Ma meg a védönövel felirattam kupot is (mert ált. felváltva kell adnom a 2 félét hogy lemenjen a láza, szegénykém még sose volt lázas, de jol viseli, sokat nevet) ha hétföig lázas marad azt mondta vigyem el az orvoshoz és vizeletet is.

Lara! Hü, nem kicsi, de gyakran elszámolják az orvosok! Tesom mondta a szülés után, ha elöre megjosolták volna olyan nagy gyereke lesz nem mertem volna megszülni (mintha lett volna választásaKép) aztán simán ment minden

Wish! Patikában lehet venni tablettavágótKép, azzal a kis bogyot is el lehet felezni. Pár száz ft.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok csajok,
Wish a köszi a híradót KépKépKép És mindenkinek köszi a drukkotKép Hazafelé 3 gyogyit 3 különböző patikában sikerült kiváltanom, igy tiszta hulla voltam,jól le is feküdtem és mostanáig durmoltam KépKép A Kaáliban nem nagyon fájt a hasam, de most egyre jobban, igy gyorsan bevettem egy algopirint is. Volt egy lány az őrzőben, aki össze vissza beszélt mikor kihozták, és már ott kérte a fájdalomcsillapítót...Igaz neki 13 petit szívtak le..
Azért most hétfőig izgulhatok hogy sikerül-e legalább két szépet visszakapnom... nagyon remélem. Majd holnap regel telefonálni kell.

Lara,
Szuper vagy, ne izgulj, Andor óriásbébi simán ki fog csusszanni belőledKép Azért érzem én úgy hogy hamarabb fog jönni, nem akarja megvárni azt hogy anyának nehéz legyen a szülés !!

Karmen,
Remélem Orsika hétvégére már jobban lesz Kép

Unique,
Az azért tényleg furcsa hogy ennyire rosszul vagy... Biztos nem lehet babó ???? Mindenesetre ha már nem bírod, hívd fel a dokidat, mert lehet hogy alternativ gyogyszerrel kellene próbálkozni. Én az elmúlt 1 hónapban Mastodynon homeos cseppet is szedtem a prolaktinra, mivel az 1 Bromo már nem bizonyult elég hatékonynak (megint 33 volt a szint) és a doktornő azt mondta, ez a Bromo mellékhatásását is ellensúlyozza... (és a prolaktinom szépen le is ment 19-re)

Renóca,
Jó hétvégét nektek a kastélyban Kép

Kavicska,
Hajrá a Menogonra, növesztgesd szépen a tüsziket Kép

kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Karmen
Ha már nevet,akkor biztos hamar rendbe fog jönni!
Örülök, hogy egy fokkal jobban van már Orsika!

Lara
Megnéztem a képeket az albumban.Az esküvőtök szép helyen volt.Nem az első házasságotok volt?(ha tényleg a ti képeitek voltak, amiket láttam)

Kriszta
Tuti nem lesz gond,meg lesznek az ikrek.Az én drukkomon nemmúlik tuti!Reggel ha tudsz már valamit, akkor minél hamarabb írj!!

Wish
Hétfőn mész a dokihoz?MI újság veled?Megérkezett a nem várt vendég, vagy még mindig csak pecsételgetsz?

Edina
dedina

Edina Kép
Változó intenzitással pecsételek, még nem vérzek rendesen. De hétvégén még akármi lehet belőle.
Ha marad így, akkor hétfőn megyünk a dokihoz.

wish

Kedves Lányok!
Mindig tudom, hogy kivel mi van, mert minden nap benézek, csak volt (van) egy elég depis időszakom, amiből igyekszem kitörni. Wishnek nagyon drukkolok, Stella és Kriszta hajrá! Unique ez tényleg baba is lehet! De jó lenne!
Elkezdtem tornázni, remélem kitartó lezsek. Voltam "varázsló" néniél is, lehet, hogy én vagyok türelmetlen, de nem éreztem, hogy jobban lennék utána...
Ami viszont nagyon fura és még sosem történt meg velem, a 17. ciklusnapon megjött a mensim. Azt hittem elájulok.Most, amikor a spontán babára hajtunk, még az a másfél-két hét reménykedést is elvették tőlem...
Nem tudom mitől van ez, van valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Még rágódom, hogy szeptemberben nekivágjunk-e a 3. lombiknak, vagy inkább pszcihológushoz menjek előbb, mert elég furcsán viselkedem néha. Egyszóval ki vagyok készülve, vannak most más problémáink is (nem családi).
Lara, jujj de jó! Nemsokára gyönyörködhettek Andorban, sokat gondolok rátok.
Zsebike, te vagy a topic tündér. Az tuti, hogy te mindig itt vagy és mindenkinek segítesz. Mostanában jól vagy?
Puszi
reno

Renócáéknak pedig mielőbbi babát kívánok (nekem is ilyen volt a függönyöm és párnám is volt abból az anyagból!)
renoka

Sziasztok,

Bejöttek a félelmek, az öt petiből csak a ICSI-sek közül indult be kettő. A biológus azt mondta hogy a spontán összeeresztetteknél valamilyen szerkezeti hiba van (nem tudni melyik oldalon) Hát mostmár csak arra koncentrálok hogy ez a kettő szépen fejlődjön és a beágyazódásnál ne legyen gond...Egy picurinak is roppantul tudnék örülni...Hétfőn 13,00 órára van időpontunk.

Mindenkinek szép hétvégét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta! 2 is elég leszKépKép

Köszönjük, Orsika láza lement végre.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszta Kép
A kettő még mindig elég az ikrekhez Kép
Drukkolok nekik én is nagyon, de biztos ügyesek lesznek!

wish

Kriszta
Ne aggódj, tudják a dolgukat!Minden rendben lesz, de azért a drukkjaimat küldöm százával.Hétfőtől meg ezreivel!

Wish
Akkor hétfőn kiderül minden!

Renoka
Fel a fejjel, ne keseredj el!Gyorsan kilábalsz ebből a gödörből, és akkor tiszta fejjel el tudod dönteni, hogy neki tudsz e vágni a következő lombiknak.A menzesz próblémádra én nemtudok válaszolni, nekem még soha nem volt ilyen,még a lapar után is csak 1 nappal hamarabb jött meg.

Karmen
Ez jó hír, drukkoltam, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön Orsika.Most már mehet a játék ezerrel.

Edina
dedina

Renóca,
Megnéztem a bababarát hoteleket, mind nagyon tetszett. És persze, hogy várjuk az infókat arról, hogy milyen volt a kastélyszálló. A honlapjuk nagyon tetszett így első látásra.

Edina,
Nekem az első házasságom (és egyben az egyetlen és utolsó is Kép), a páromnak a második. Azért kérdezted, mert nem fehér ruhás volt? A ruha ami rajtam volt, az még édesanyám esküvői ruhája volt. És egész kicsi korom óta arra vágytam, hogy ezt a ruhát viseljem az esküvőmön. És szerencsés voltam, mert minden alakítás nélkül fel is vehettem. Anyunak nagyon jól esett Kép Ha majd esetleg lesz lányom, én is boldog lennék, ha ezt viselné. Kép

Csajok,
köszi mindenkinek a nyugtatást Andor méreteivel kapcsolatban. Azért örülök, hogy ilyen méretes, mert a doki azt mondta, hogy szereti a nagy babákat, mert azok tuti jó egészségesek és jól ellátja őket a lepény. Szóval a lényeg, hogy szupi jól érzi magát Kép Az 56-os cuccokat meg max. elrakjuk a második 1-2 babához Kép

Kriszta,
a kettő épp elég Kép Biztos szépen fognak osztódni és már alig várják, hogy a mami hasába kerülhessenek Kép

Pusz: Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara
Igen azért gondoltam.Így már más a leányzó fekvése, ez nagyon szép gesztus.Anyunak a ruhája is megvan, csak rám nem volt jó, de régen én is gondoltam ilyenre.
Örülök, hogy Andorral minden rendben van, már hamarosan találkozhattok vele.Gondolom várod már.
A szülésnél minden rendben lesz, ne izgulj!

Edina
dedina

Lányok
Képzeljétek!Nem rég jöttem haza anyuéktól, vissza vittem húgomat, mert itt nyaralt.Na de nem ez a lényeg!Hanem kaptam a húgomtól egy plüss zebrát, pedig Õ nem tudja a zebra "igazi" jelentését.Ide raktam a gép mellé, itt is lesz,míg mindenkinek nem adott két csíkot.Ez nem lehet véletlen!Húzzunk bele lányok!

Jó éjt Mindenkinek!

Edina
dedina

DedinaKép
Most megyünk augusztusban az 1. inszemre, Krizsa (a Mágusom) szerint van rá esélyünk, 2-3-at mindenképpen meg kell próbálni. Bár a férjem kiskatonái fantasztikusak, de sajna csak 1 napig élnek, így jó esélyünk van rá, hogy inszem-el pont elkapják a petikéimet Kép
A zebra mindenképpen jó jel! Jól tetted, hogy a géped mellé tetted! Várjuk a zebracsordát! Kép

LarámKép
Szerintem se aggódj a kicsi méretei miatt, szupi, minél nagyobb! Kép
Én is úgy hallottam, hogy annál egészségesebb!
És nincs is annál jobb, mint egy kis vasgyúró! Kép
Nagyon köszönöm a homeos gyógyikat. Már kicsit jobban vagyok, néha még szédelgek és kaja után még mindig van egy pici hányinger. Meg persze csomó kaját nem kívánok. Kép De már tényleg jobb. Viszont tegnap éjjel nem bírtam aludni a derékfájásomtól. Meg görcsölget a méhem, és még mindig érzem a pfészkeimet. Jó kis hónapom volt!!! Már alig várom, hogy megjöjjön, a pattanások már megérkeztek Kép 1-2 napon belül várható. Ez a hónap jól megkínzott ám! Azért várom már ezerrel, hogy megjöjjön Kép

WishKép
Hát tényleg nem egy egyszerű történet a Bromo-t felezgetni. Késsel megy. Kép
Jaj, nagyon várom a holnapi híreidet! Kép

REnokaKép
Ne kenődj el, légyszi! Annyi mindenen átmentünk már mi is, de az, hogy lent vagyunk, azt is jelenti, hogy van mindig FENN. És ez a lényeg. Persze tudom, hogy ilyenkor nehéz. De mindenre van gyógyír, hidd el! Kép

KrisztaKép
Pont elég az ikrekhez! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a beültetésen! Nagyon szorítok Nektek!++++++++++++++++++

KarmenKép
Szupi, akkor minden rendben Orsikával! Jaj, puszild meg helyettem is, hogy ilyen ügyes kislány volt ! Kép

RenócaKép
Milyen volt a hétvége? Várom a beszámolót! Most voltatok abban a bababarát szállodában?Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok csajok,
Ma mar kicsit nyugodtabb vagyok, a biologus azt mondta hogy szepen fejlodik a ket embrio...Aggodtam hogy esetleg ezek sem lesznek jok. Hat nem lesz megszamlalhatatlan blaszto, de a 6-7 sejtesnek is orulni fogok (ma 4-5 sejtesek).. Legyszi szoritsatok nekunk holnap 1 orakor !!!

Wish, En pedig neked szoritok holnapra, hatha megis oromhir fogad majdKép

Unique
Hajra az inszemre, szerintem tuti siker lesz KépKép Vegre egy inszemes baba is lesz koztunk !!

Dedina,
Udvozoljuk a zebradat KépKépKépKép Remelem mindannyiunknak sorba kolcsonadod itt Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
Ez nagyon jó hír Kép Szép kis embikéket fogsz hétfőn visszakapni Kép

wish

Kotty-kotty, belekotty!

Kriszta, hozzád szólok... ajaj, mennyire egyformák vagyunk, emlékszel, nekem is ez volt az esküvő után, 3 peti (tehát még kevesebb), de aztán 2 gyönyörű blaszto-t kaptam vissza! Biztos vagyok benne, hogy a babókon semmi nem fog múlni, bízzál ezerrel, és még valami: azt figyeltem meg, hogy akiknek tovább tart a stimus szakasz, tehát több szurit kapnak több napra elosztva, azoknak valamiért nagyobb arányban van zebra. Úgyhogy negatív gondolat kikapcs!

Már csak súgva mondom: a fene ebbe az ICSI-be! Nekünk is ezt sugallták eddig az eredmények, de jó volna tudni, tényleg örökre szóló dolog ez? Kép

Lányok, Krizsa mikortól lesz augusztusban? Beszélnem kell vele az esetleges folytatásról (egyelőre, mint tudjuk, ez csak hipotézis), meg hogy el ne felejtsen Kép
s_norka

Szia Norka! Kép

Krizsa itthon van hétfőtől lehet a mobilján hívni, dolgozni azt hiszem aug. 1-től fog.
A "tovább tart a stimus szakasz" azt jelenti, hogy nehezebben érlelnek petesejtet? (tovább tart és nehezebb?)

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kriszta
Nagyon-nagyon szurkolok a babóidnak, és legalább ennyire hétfőn 1-kor.Mi pont akkor fogjuk kézhez kapni az eredményünket.Remélem javult a férjecském katona állománya!

Unique
Szurkolni fogok neked is nagyon.Szerintem nem lesz gond!
Bevetheti magát a zebrám.
Itt figyeli,hogy hova is kell landolnia!

Edina
dedina

Wish
Holnap ahogy gépközelbe érsz, minél hamarabb írj!Én még mindig nagyon reménykedem, és nagyon szurkolok érted!

Edina
dedina

Sziasztok Lányok!

Az albumba sikerült feltennem pár képet, az esküvőnkről, a cicáinkról, a kutyánkról és a keresztlányunkról.Ha valakit érdekel, az albumba, Képek rólunk-ban tudja megnézni.

Holnap remélem többet fogtok írni, mert most nagy pangás van!

Puszi Mindenkinek!

Edina
dedina

Ma végre megláttam Orsinak valóban nö egy foga, úgy tünik csak az lehetett a bünös a láz miatt. Végre frissült Orsi albuma, új képek a 9. oldaltól vannak. http://amina.sztar.hu

Edina! Nagyon szépek voltatok az esküvön, nekünk sajna csak egy nagyon szerényre futotta. A cicák is édesek, nekünk is volt fehér, sajnos most egy sincs. Pedig Orsi imádja, de most van 2 kutyus akit kergethet (beagle, kaukázusi)

Unique! KöszönjükKép

Kriszta! én is nagyon drukkolok holnap meg a köv. 9 hónapbanKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Unique, köszi az infót. Kép

Igen, azt vettem idáig észre, akinek lassabban nőnek meg a tüszőcskéi, annál végeredményben jobb a biológiai válasz mindenféle szempontból. Mondjuk ez alatt nem azokat értem, akiknek már kimerülőben a petefészkük, és borzasztó nehezen érlelnek petesejtet... azokat, akik mondjuk az alap 8 napos stimura ráhúznak még kb. 5-6 napot. A magyarázatot nem tudom... Kép
s_norka

Nóri!
Igen ebben tök igazad van valamiért aki több napig kapja a stimut jobban sikerül. Woodinak is ez a tapasztalata és ő maga a legjobb referencia ehhez. Nem todom miért van ez így!

Kriszta!
Drágám neked nagyon szorítok, hogy a kép apróka nagyon ügyes legyen!!!!! Nyugi holnapra (3 naposak) mégcsak 8 sejtesnek kell lennie, Laráék külön ügyik voltak hogy nekik már ekkor megszámlálhatatlan.
Az meg hogy a nem ICSI-sek nem termékenyültek meg sajnos ismerős a szitu. Nálunk is ugyan ez volt. Ezért félek már a következőtől, azt akarom ott mindet szúrják meg, de Krizsa azt mondta nem nérvadó, hogy most nem akkor legközelebb sem. Hát......

Renó!
Örülök, hogy felőled is hallunk! Nem tudom mi lehet a baj nálatok, de egyben biztos vagyok csak akkor ugorjatok neki a köv. projektnek ha lelkileg teljesen oda tudod tenni magad! REmélem hamar rendeződnek a dolgaid!!!!!!
Köszönöm szépen jól vagyok, most készülünk a nyaralásra aztán hihetetlen nagy optimizmussal vágok neki a 3. nak.

Wish!
Én 600-ért vettem ezt a gyógyszervágót a nagyimnak!
Remélem hogy még mindig nem jött meg normálisan és holnap jó hírekkel tudnál jönni, nagyon szeretném!!!!!!!

Unique!
Hogy vagy? Szerinem ha még mindig szarul akkor jó lenne valami orvossal kontaktálni!!!!!!!!!!

Kavicska!
Ez izgi már jön is a köv. program!!!!!!

REnóca!
Nagyon szép a függöny. Tényleg annyira jó lenne már egy babó hozzátok!!!!
Mi volt a tegnapi tanfolyamon?

Kármen!
Orsinak utólag is jobbulást!!!!!!!!!!!!

Lara!
Egy biztos mindenképp kibújik és én nagyon nagyon bízom benne, minél könnyebb lesz ez a folyamat! Kép

Nekünk jól telt a hétvége, csak elég fárasztó volt az utazás haza. Most megyek fürcsizni és irány az ágyikó!!!!!!!!!

Ilyen a fürdőm!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,
Köszi a sok biztatást, most én is elég pozitív vagyok, remélem ez kitart legalább 14 napig, aztán pedig az azt kovető 9 hónapigKép

Norka,
Igen, ezt a teóriát én is hallottam, már Zsebi is mondta, és tényleg Woodi az élő példa, hát remélem én is beléphetek a sorba. Neked pedig kívánom hogy hamarosan tovább tudj lépni, akár a hittel a spontánban, akár a következő lombikkal. Bármelyik utat is választod, az lesz a helyesKép Tudod, csak hallgass a szivedre Kép (na ezt nem mint Fidesz szlogent mondtam)

Zsebi,
Sajnos tudom hogy nálatok is hasonló volt a gond, mindjárt ez jutott eszembe, sőt már szinte eleve erre kérdeztem rá a biológusnál... Azért ő is azt mondta, hogy ez lehet csak egyszeri defekt.... hát ki tudja, remélem nem kell rá újabb kísérletet tennem Kép

Wish,
Holnap reggel rajtad a mi világunk szeme KépKépKép

Karmen,
Orsika gyönyörű nagylány már KépKépKépKép Hála istennek csak a foga jött KépKép

Dedina,
Én nem találtam az albumotokat. Rossz helyen kerestem a profilodban ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!

Kriszta!
Szorítok a két picidnek!Remélem virgoncak lesznek!
Wish!
Még neked is megy a drukk!
Lara!
Ez igen!Szép nagy legény lesz!

Vasárnap elkezdtem szúrnimagam a Menogonnal?ebből az következik,hogy pénteken megyek uh-ra.Bár nem tudom ki fog megvizsgálni,és tovább kalauzolni ,mert ugye Krizsa doki csak hétfőtől van.Gondolom akkor randizom is vele.Addig nem akarom zavarni ha nem muszály,de lehet hogy kénytelen leszek.
A hétvégén annyira KO. voltam.....ez az idő+a 1-3cn.kiaksztottakKép
Most már egészen jól érzem magam,de ami azt illeti ,csipegettem ezt azt az érdekébenKépIgaz 1,5 cm lelökődöttKép
Na most megyek,mert valaki felébredt
Sziasztok!
kavicska

Süni-Rénóca : megkönnyeztem ezt a sötétítőt, ui. nekem is ilyen volt anno, sőt, anyukám ilyen paplan-párna huzatot varrt, amit az oviban használtam. Kép

Végülis egy korosztály vagyunk, nem is tudom miért csodálkozok, hogy többeknek is volt ilyen mintájú huzatuk Kép

Kriszta : örülök, hogy megszúrták a petéidet, mert én azt hallottam, hogy sokszor nem is ICSI-zik első alkalommal Kép
Nagyon szorítunk a mai nagy találkozáshoz,hidd el, ez a két szépséges embriocska elég lesz egy édes pici ikerpárhoz KépPuszillak !

Nekem tegnap este, végre - a 40. napra - megjött.
Szóval ez lesz a lombik előtti uccsó spontán hónap, de baromira remélem, nem kell megint ennyit várni majd a mensire !

Zsebi, ha majd frissíted a táblicskut, légyszi szeptemberre írd át a kezdést Kép köszi !

mniki

Karmen,
megnéztem az albumot, Orsika gyönyörű, már kész kis hölgy Kép

Edina,
nagyon szépek voltatok az esküvőn Kép

Wish,
olyan boldog lennék, ha mégis jó hírekkel jönnél! Nagyon szorítok!

Kriszta,
nagyon szorítok, biztos nagyon ügyik lesznek a picik!

Zsebi,
remélem jó sokáig álltál a zuhany alatt Kép

Szombaton voltunk táncolni (medvetánc Kép). Csak lötyögtünk, de olyan jó volt Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

MKA!
Megvolt az első szuri?

Niki!
Javítalak, akkor mi aztán tényéleg együtt fogunk haladni nekem is pont most jött meg és ez lesz az utsó sima hónapom a lombik előtt.

Kriszta!
Nagyon bízom benne, hogy nem kell ezzel a deffektel tovább foglalkoznod!!
Magam miatt az a bajom, hogy engem is ezzel nyugattak csak úgye mi már a múltkori lombiknál is ezért dobtunk ki 8 petesejtet és ha most is pont hiányozni fog ez az anyag akkor most is kidobunk x petesejtet? Nem értem én ezt!!!!
Írjál minél hamarabb hogy hogy vagytok! Drukk a picuriknak!!!!!!!!!!!!!

Lara!
REndesen megfürödtem sőt még a dugot is bedugtam hogy ne tudjanak csak úgy elúszni!!! Kép Kép Kép

Wish!
Téged is várunk a hírekkel!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?