Dedina
Most megyünk augusztusban az 1. inszemre, Krizsa (a Mágusom) szerint van rá esélyünk, 2-3-at mindenképpen meg kell próbálni. Bár a férjem kiskatonái fantasztikusak, de sajna csak 1 napig élnek, így jó esélyünk van rá, hogy inszem-el pont elkapják a petikéimet
A zebra mindenképpen jó jel! Jól tetted, hogy a géped mellé tetted! Várjuk a zebracsordát!
Larám
Szerintem se aggódj a kicsi méretei miatt, szupi, minél nagyobb!
Én is úgy hallottam, hogy annál egészségesebb!
És nincs is annál jobb, mint egy kis vasgyúró!
Nagyon köszönöm a homeos gyógyikat. Már kicsit jobban vagyok, néha még szédelgek és kaja után még mindig van egy pici hányinger. Meg persze csomó kaját nem kívánok.
De már tényleg jobb. Viszont tegnap éjjel nem bírtam aludni a derékfájásomtól. Meg görcsölget a méhem, és még mindig érzem a pfészkeimet. Jó kis hónapom volt!!! Már alig várom, hogy megjöjjön, a pattanások már megérkeztek
1-2 napon belül várható. Ez a hónap jól megkínzott ám! Azért várom már ezerrel, hogy megjöjjön
Wish
Hát tényleg nem egy egyszerű történet a Bromo-t felezgetni. Késsel megy.
Jaj, nagyon várom a holnapi híreidet!
REnoka
Ne kenődj el, légyszi! Annyi mindenen átmentünk már mi is, de az, hogy lent vagyunk, azt is jelenti, hogy van mindig FENN. És ez a lényeg. Persze tudom, hogy ilyenkor nehéz. De mindenre van gyógyír, hidd el!
Kriszta
Pont elég az ikrekhez! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a beültetésen! Nagyon szorítok Nektek!++++++++++++++++++
Karmen
Szupi, akkor minden rendben Orsikával! Jaj, puszild meg helyettem is, hogy ilyen ügyes kislány volt !
Renóca
Milyen volt a hétvége? Várom a beszámolót! Most voltatok abban a bababarát szállodában?
Pusza
Unique