Sziasztok!
Na ma megjártam a dokit, minden rendben volt
Adatok
BPD: 82mm
HC: 311mm
AC: 279mm
FL: 63mm
Elvileg 33+0 írt ki a gép
Súly kb 2 kg
Várható szülés 09.10.
És lássatok csodát az én babám is teljesen befordult, feje lent, popsi fönt, a dudor amit mindig éreztem, valószínű a térde vagy a lábija
Tuti kislány
, azt mondta a doki
Tehát minden ok
Meg is nyugondtam
Üröm az örömben, a 3D-s olvasófej bekrepált(ez 6 millió ft-ba kerül a kórháznak
), a video nem melegedett be 1 órán keresztül(magyarul az is felmondta a szolgálatot), így nem készült felvétel
Viszont az egy óra alatt bent beszélgettem a dokival.Ez nagyon jól jött, mert egyáltalán nem ismertem a terhességem előtt,talán 5-6 szor voltam nála, így legalább tuti emlékezni fog rám!
Nagyon szimpi volt, egy csomó mindent megkérdezhettem.., jól kifaggattam mindenről, ez most tényleg mázli volt
Kérdeztem ezt a 36. hét utáni uh-t, azt monta, hogy badarság hogy nem lehet, fel van amúgy is háborodva hogy ebben az orszában mindenki leírhat bármit kontroll nélkül, ők az utolsó percig is uh-znak.
Mondta vannak néha furcsaságok a dokik részéről is, jót nevettem azt mondta, hogy ott házon belül is van doki aki teljesen idióta, még papírja is van róla
hogy nem 100-as, de a nevét nem mondta meg
, gondolom valami csudabogár doki lehet!
Mesélte hogy tegnap volt 2 szülő kismamája, mindkettő EDA-s volt(azt mondta ő nagyon megszerette az eljárást), az egyik kismama 4,30-as babát simán szült, a másiknak 3,10-es babóval császár lett a vége!
Na ezt csak abból kifolyólag beszéltük, hogy megkérdeztem, hogy mennyire protokoll jellegű az, hogy nagy babánál felajánlják a császár lehetőségét...
Azt mondta, hogy be kell vallani az orvosnak igen kényelmes megoldás, de ő inkább a természetes szülés híve, hogy ami megy magától az menjen és alkati kérdés hogy kinek megy könnyebben, kinek nehezebben...
Az ő aránya 20% császár!
Na most jól elhadartam mindent!
Hari!
Nem tudok mit mondani, nálam landolt már tányér a földön
, amikor úgy éreztem, hogy na most már aztán elég........Egyébként nagyon sajnálom
ÉS AZT IS, HOGY AZ ÉDI-BÉDI CICÁT A KÁDBAN NEM FOTÓZTAD LE NEKEM!MELYIK A LEGKISEBB??AZ A FEKETE-FEHÉR BEFOGADOTT CICA???AZ NAGYON ÉDI, ÕT KÖVETELTEM DÖGÖNYÖZÉSRE, UGYE????
Norbis diétához kapcsolódva, (NEM REKLÁM JELLEGGEL,mert én még sosem próbáltam, bár elolvastam a könyvét), láttátok az üzletben azt a mikróban 3 percig melegítendő egytálételeket Norbis lógóval??
Na én vettem 2 db-ot az Auchanban akciósan 430-ért vagy valami ilyesmiért...gondoltam kipróbálom, milyen kotyvalék lehet....
Hát kellemesen csalódtam, tegnap teszteltük a borkkolis csirkét sajtszószban, egész jó ízű(azt hittem majd tartósítószer íze lesz), de nem.
Vidáman meg lehet enni ha az ember nem akar kotyvasztani.
Gondoltam egy párat be is spájzolok majd szülés utánra....bár remélem hogy egy ideig házikoszton fogok élni, anyukám és anyósom jóvoltából.
Na megyek ledőlök egy kicsit, mert aztán tanulnom kell
Megann 32+6