JÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!
Merre jártok? NEm hiszem, hogy a babók még mindig hagynak Benneteket aludni.
Na sikerült visszaolvasni, addig Gábor küzd Marcival: már most reggel olyan kis nyügi
Biztos az idő. Én mondjuk élvezem ezt a hüvit, szerintem nekem Anglia lenne az ideális...
A visszaolvasott dolgokra reagálok egy-két szóban (aztán lehet, hogy ismét hosszú levelet írok?!), bár lehet, hogy már idejét múlták a dolgok.
Márti!
Már én is elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha Marci nem hányt volna annyiszor, illetve nem lettünk volna kórházban. Hogy hány kiló lenne, bele sem merek gondolni.
Tényleg jó lehet a tejcsim, pedig nem szedek semmi vitamint, egyedül kálcium pezsgőtabit iszok minden nap (kivéve amikor elfelejtem) a saját épségem érdekében. A tejcsi mellett tényleg nem eszik mennyisége és ennek ellenére még mindig hízik rendesen. Itthon már 10 kilónak mértük, ahogy hazajöttünk.
Dia!
No para Domi mozgása miatt. Mindent fog csinálni, ne aggódj. Õk okosabbak mint mi és Õk tudják csak igazán,hogy mikor mire készültek fel. Most hogy kibújt az 5. fogacskája (Gratulálok hozzá!), biztos nem volt ideje tanulni új dolgokat. De ahogy visszajött az étvágya is, szépen majd elkezdi felfedezni a világot és Te fogsz a legjobban csodálkozni, hogy milyen új dolgokat fog Nektek produkálni.
Igaz, hogy ezt már nem olvastad, de remélem visszanézel rá.
Mica!
Zolika szemei egyszerűen csodálatosak! Nagyon igézően tud már most nézni velük.
Marci is valami hasonlót produkál, mint Zolika: kifeszíti a lábait. Sőt amikor ülve büfiztetem, akkor is ezt csinálja, csak épp akkor a lábait a hasamnak feszíti, ami nem túl kellemes. Kiváncsi vagyok, mikor fognak felállni. Ágyleeresztésen már én is elgondolkodtam ezek után.
Andi!
Gratulálok Noncsika betöltött 7. hónapjához!
Noncsi tényleg jó nagy baba lett! Örülök, hogy még mindig tud szopikázni.
Milyen volt a keresztelő?
Azt írtad, hogy mostantól vagy, de mégsem! Ne tessék itt elhúzni előttünk a mézesmadzagot! Tessék írni a hétvégéről, meg mindenről!
Kata!
A dokinéni Milupa HA natúr és vaníliás tejpépet írt. Ma váltjuk ki a natúrt és talán próbálkozok is vele, mert azért eléggé bennem van a para, nehogy hányjon újra. De most biztos, hogy nem melegen, hanem szobahőmérsékleten adom Neki a cuccot.
D-vitamint lövésem nincs meddig adok Neki, mert dokinénivel még nem volt téma. Így gondolom,hogy kell még adnom Neki. Szegényem, nagyon sajnállak, hogy a dokinénitek ennyire nulla.
Éva!
Rolcsi nagyon édi a szőrös sapiban!
Pár sort olyan jó lenne Tőled olvasni. Mindig olyan megnyugtató, békés dolgokat tudsz nekünk parázós anyukáknak írni!
Saxi!
Remélem a Velencei tónál most jobb időtök van, mint nekünk itthon. Ha nem is olvasod, de szorítok Nektek! Pusz!
Gigi!
Esik az eső! Tessék írni!
Györesz!
Neked este írtam, úgyhogy most nem megy semmi új. Norbika ma mikor kelt?
Barbi, Zsófi! Ne csak olvassatok, tessék írni is.
Szilvi! Ti nyaraltok? Rég nem írtál!
Anikó! Krisztike hogy van? Remélem jól, Veled együtt! Írj pár sort magatokról!
Marci ma ismét átaludta az éjszakát. Lehet, hogy most már ez lesz a jellemző? Nagyon-nagyon remélem.
Kérdésem lenne: Babóitok is hisztiznek? Marci egyre többet csinálja, ha elvesszük azt a valamit, amivel éppen játszik. Például hirtelen gyorsasággal magához kaparintja a távirányítót. Ha elveszem, éktelen sírásba kezd, látszik Rajta,hogy ez hiszti és akaratosság, hogy KÉREM VISSZA!!! Mit csináltok ilyenkor?
Megyek, mert ha füleim nem csalnak Gábor egyre nehezebben bír az éppen nem akaratgyenge Fiacskánkkal.
Puszi: Melinda