Új privát üzeneted érkezett!

Gyoresz,

A lurkok az esti es a reggeli szopit hagyjak el utoljara, fokent az esti a legutolso, amirol nehezen mondanak le. Legalabbis ez a tapasztalat az anyukaknal es ez az elvalasztasnal is a tanacs. Szoval az kell nekikKép
Keresztanyom pl. a reggeli szopit majdnem 2 eves koraig megtartottaKép Lehet megkovezni, de en azt mar nem birnam...Kép Igy is furcsa, hogy meseli a baratnom, hogy neha nem emlekszik a hajnali/reggeli szopira, mert a kissrac odamaszik, kicsomagolja anyat a haloingbol es kiszolgalja magatKép

Nah, megyek, mert melo van ezer, Zolika napkozben alig aludt, most bealudt a delutani szopin, igy van egy kis idom vegre.

Puszi, Mica
mica

Szia Mica!
Persze Én is sejtettem, hogy az esti és a reggeli szopi marad meg legtovább, de azért gondoltam, hogy lassan le kell állni az estivel, mert elég kevés addigra a tejem, de ha Neki elég, akkor Én nem bánom! Én nagyon max. másfél éves koráig vagyok hajlandó szoptatni, de nem bánnám, ha egy éves kora körül szépen elhagyná a cicit! Azt gondoltam nem rég, hogy ez egyszerűbb lesz, mert soha nem éreztem Norbin, hogy annyira cicibubus lenne, csak hát adtam Neki, de most vettem észre rajta, hogy tisztába van a cici fogalmával és igenis kell Neki, a pólómat is szokta ráncigálni! Hát nem tudom mi lesz!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Búcsúzni jöttem!Kép
Jók legyetek!Vigyázzatok a törpékre!Hiányozni fogtok!El ne felejtsetek!KépKépSok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Igaz, hogy délutánra terveztem a visszaolvasást és az írást, de valahogy ismét nem jött össze a dolog. Nem tudom, hogy, de mindig pörgök a lakásban.
Látom a szopi ill. annak elhagyása a téma.
Nekem is nagyon furcsa, hogy Marci ennyire rá van kattanva a cicire, régen, a problémásak időkben, amikor teljesen elutasított, nem gondoltam volna, hogy most 7,5 hónaposan ennyire rá van izgulva a dologra. Györeszékhez hasonlóan nálunk is dívik a póló rágcsálás. Ma délután például az ölemben volt és addig helyezkedett, míg szopipozícióba került és elkezdte tátani a kis száját a cici után. (Ilyenkor mindig Kisfecskémnek hívom! Annyira édes!) Persze odaadtam Neki, igaz nem sokat szívott Kép A leszoktatással mi úgy állunk, hogy csak a késő délutánit hagyom el általában (néha még az is meg van, ha úgy jön ki a lépés), de még így is szopizik átlagban 4-5-ször. Az éjszakai jelentem ma éjjel is elmaradt, mert ismét átaludta az éjszakát!!! Kép Kép Kép
A barátnőm a kisfia 2 éves korában hagyta abba a szopiztatást. Hát én nem tudnám magamról elképzelni, hogy addig szoptatok, de aztán majd meglátjuk (persze ahhoz tej is kellene addig)...

Marci mai alvása elég siralmasra sikeredett. Legújabb szokása, hogy ha megyünk valahová, akkor a végcél előtt kb. 5 perccel alszik el a kocsiban. Ezt csinálta ma az IKEA-ba menet és hazafelé. Persze utána mert nem aludt vissza. De mivel csak 3/4 órát aludt kora délután, így a séta alatt hunyt egyet, így nem volt cirkusz a babakocsiban Kép

Köszönöm szépen a Marci bókokat! Ugye, milyen édes?! Kép

Gigi!
Olyan morcin maradt meg Benned Gábor, hogy újdonságszámba megy Nálad, ha mosolyog?
Ugye, milyen rossz, amikor látod, hogy viszik a régi autót? Ezek a pasik tényleg kőszívűek kocsiügyben: Gábort többször megkérdeztem, hogy biztos nem sajnálod a Stilot? Válasz: NEM!!! Kép
Nekem is ismerős ez "aszétpakolvaváromanyát" Kép

Györesz!
Édes lehet Norbika, ahogy a ciciajánlatodra teljesen lázba jön. Kép
Mivel még mindig nem olvastam vissza, ezért nem értem, hogy most hány napra is mentek Norbika apukájához, hogy nem jelentkezel onnan? Vagy mi van? Nem értem!!!

Márti!
Látom Gigi azóta sem kapott rá a kajcsira. Kép A tiétek meg kell Neki? Ki érti ezt! Egyébként a kórházban egy nővérke nekem is említette, hogy az ő lánya sem volt hajlandó enni és ajánlották neki, hogy a felnőtt kajcsitval próbálkozzon. -Kipróbálta, habzsolt a kiscsaj Kép
Ma viszont 100%-ra bebizonyosodtam róla, hogy a meleg kajcsi nem jön be Marcinak. Az ebédjét normál melegségűre melegítettem, hát bizony nem kellett Neki. Szobahőmérsékleten újra próbáltam: tátotta a száját! Kép REmélem azért télen rá fog fanyalodni a tényleg meleg kajákra.
Debrecent én is szeretem. Húgom már ott lakik 9 éve, úgyhogy jó sokat jártam ott. Neked van valami kötődésed?

Kata!
Kullancs Kép A kullancskiszedés engem is érdekelne. 24 órázás Kép
Hugicám két évvel fiatalabb nálam, bár amilyen sz@rul nézek ki mostanában, lehet, hogy többnek tűnik Kép Igen, csak ketten vagyunk.
Mennyit szopizik még Patrik?
Bébiőrző: passz.

Dia!
Elutaztatok már? Remélem jól fogjátok érezni magatokat és jót tudtok bulizni az esküvőn! Domikának sok-sok puszi!

Évi!
Remélem azért, ha nem is tudsz írni, de minden rendben Felétek! Kép
Meg tudnád tenni, hogy az utolsó e-mailedet átküldöd nekem újra? Sajna a gépünk megint bekrepált és a régi leveleimet újból nem látom.

Barbi, Anikó, Saxi, Szilvi, Zsófi, Andi!
Remélem Ti is jól vagytok! Sok-sok puszi Nektek! Kép

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Kiváncsi leszek, hogy a végén ki meddig szoptat! Az a fura, hogy tényleg mennyit kínlódtunk a sztrájkok miatt, főleg Ti és erre tessék, lassan önkiszolgálják magukat! Látni kéne Norbi arcát amikor előveszem a cicit, szinte sugárzik a boldogságtól! Sőt mostanába azt csinálja, hogy reggel amikor megszoptatom mindig szembe ültetem magammal az ölembe és hát a cicim még szabadon, erre Õ elégedett mosollyal elkezdi babrálni a cicimet, majd szégyenlősen felnéz Rám és odabújik hozzám, annyira édes ilyenkor, annyira imádom!Kép
Na szóval az a helyzet, hogy kb. egy hétre megyünk apáékhoz, anyósék elmentek nyaralni, így mi letáborozunk egy kis időre és gyakoroljuk a normális családi életet!Kép Bár apa csak egy napra jön el szabira, de vannak ott ismerőseim, úgyhogy már megvan a program!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Ez már az én fejemben is megfordult, hogy mi mennyit szenvedtünk a szopival, a Fiacskáink milyen kis sztrájkolósak voltak, erre tessék! Kép
Értem az apa látogatós dolgot. Minden jót kívánok hozzá, mármint hogy jól sikerüljön a családi élet gyakorlása. Hátha lesz folytatása is... Szorítok! Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

JÓÓÓÓÓÓÓÓ REGGELTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!
Merre jártok? NEm hiszem, hogy a babók még mindig hagynak Benneteket aludni. Kép Kép

Na sikerült visszaolvasni, addig Gábor küzd Marcival: már most reggel olyan kis nyügi Kép Biztos az idő. Én mondjuk élvezem ezt a hüvit, szerintem nekem Anglia lenne az ideális...

A visszaolvasott dolgokra reagálok egy-két szóban (aztán lehet, hogy ismét hosszú levelet írok?!), bár lehet, hogy már idejét múlták a dolgok.

Márti!
Már én is elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha Marci nem hányt volna annyiszor, illetve nem lettünk volna kórházban. Hogy hány kiló lenne, bele sem merek gondolni. Kép
Tényleg jó lehet a tejcsim, pedig nem szedek semmi vitamint, egyedül kálcium pezsgőtabit iszok minden nap (kivéve amikor elfelejtem) a saját épségem érdekében. A tejcsi mellett tényleg nem eszik mennyisége és ennek ellenére még mindig hízik rendesen. Itthon már 10 kilónak mértük, ahogy hazajöttünk. Kép

Dia!
No para Domi mozgása miatt. Mindent fog csinálni, ne aggódj. Õk okosabbak mint mi és Õk tudják csak igazán,hogy mikor mire készültek fel. Most hogy kibújt az 5. fogacskája (Gratulálok hozzá!), biztos nem volt ideje tanulni új dolgokat. De ahogy visszajött az étvágya is, szépen majd elkezdi felfedezni a világot és Te fogsz a legjobban csodálkozni, hogy milyen új dolgokat fog Nektek produkálni. Kép
Igaz, hogy ezt már nem olvastad, de remélem visszanézel rá. Kép

Mica!
Zolika szemei egyszerűen csodálatosak! Nagyon igézően tud már most nézni velük. Kép
Marci is valami hasonlót produkál, mint Zolika: kifeszíti a lábait. Sőt amikor ülve büfiztetem, akkor is ezt csinálja, csak épp akkor a lábait a hasamnak feszíti, ami nem túl kellemes. Kiváncsi vagyok, mikor fognak felállni. Ágyleeresztésen már én is elgondolkodtam ezek után.

Andi!
Gratulálok Noncsika betöltött 7. hónapjához! Kép
Noncsi tényleg jó nagy baba lett! Örülök, hogy még mindig tud szopikázni. Kép
Milyen volt a keresztelő?
Azt írtad, hogy mostantól vagy, de mégsem! Ne tessék itt elhúzni előttünk a mézesmadzagot! Tessék írni a hétvégéről, meg mindenről!

Kata!
A dokinéni Milupa HA natúr és vaníliás tejpépet írt. Ma váltjuk ki a natúrt és talán próbálkozok is vele, mert azért eléggé bennem van a para, nehogy hányjon újra. De most biztos, hogy nem melegen, hanem szobahőmérsékleten adom Neki a cuccot.
D-vitamint lövésem nincs meddig adok Neki, mert dokinénivel még nem volt téma. Így gondolom,hogy kell még adnom Neki. Szegényem, nagyon sajnállak, hogy a dokinénitek ennyire nulla. Kép

Éva!
Rolcsi nagyon édi a szőrös sapiban! Kép
Pár sort olyan jó lenne Tőled olvasni. Mindig olyan megnyugtató, békés dolgokat tudsz nekünk parázós anyukáknak írni! Kép

Saxi!
Remélem a Velencei tónál most jobb időtök van, mint nekünk itthon. Ha nem is olvasod, de szorítok Nektek! Pusz! Kép

Gigi!
Esik az eső! Tessék írni! Kép

Györesz!
Neked este írtam, úgyhogy most nem megy semmi új. Norbika ma mikor kelt?

Barbi, Zsófi! Ne csak olvassatok, tessék írni is.

Szilvi! Ti nyaraltok? Rég nem írtál!

Anikó! Krisztike hogy van? Remélem jól, Veled együtt! Írj pár sort magatokról! Kép

Marci ma ismét átaludta az éjszakát. Lehet, hogy most már ez lesz a jellemző? Nagyon-nagyon remélem.
Kérdésem lenne: Babóitok is hisztiznek? Marci egyre többet csinálja, ha elvesszük azt a valamit, amivel éppen játszik. Például hirtelen gyorsasággal magához kaparintja a távirányítót. Ha elveszem, éktelen sírásba kezd, látszik Rajta,hogy ez hiszti és akaratosság, hogy KÉREM VISSZA!!! Mit csináltok ilyenkor?

Megyek, mert ha füleim nem csalnak Gábor egyre nehezebben bír az éppen nem akaratgyenge Fiacskánkkal.

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Olivér is tudja ám érvényesíteni az akaratát. Volt olyan, hogy fürdésnél a hajkeféjét szorongatja és egy pillanatra nem akarja elengedni. Ha meg próbálom elvenni akkor ő is elkezd visítani. Szóval hiszitézben nem vagytok egyedül.Ma megyünk mázsálásra. Kiváncsi vagyok mennyit nőtt.
Egész nap mászik, jön-megy. Be kéne szereznem a kis asztalra élvédőt.
Most megyek fel kell söpörnöm mert minden kis morzsát megtalál és felszed és tanulmányozza fél óráig.

Írjatok lányok!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok Lányok!

Köszi hogy írtatok, aranyosak vagytok.
Neharagudjatok, hogy eddig nem tudtam írni, de kész káosz van nálunk.
Lányom tök hiszti, akaratos, és állandóan rajtam lóg, nem bííííííííííírok már vele.

Kedves Melinda!

Nagyon köszönöm hogy írtál, aranyos vagy.
Köszönöm kérdésed, a keresztelő nagyon szép volt, küldök neked a freemailedre képeket.
Férjem jól viselte a kiképzést. Kislányom nagyon szépen viselkedett.
Eszem ágában nincs elhúzni a mézesmadzagot csak Noncsika annyira hiszti az inye miatt.
Nagyon fáj neki és sokat sír, állandóan rajtam lógicál, nagyon igényel, igazából két perc nyugalmam nincs.
Éjjel négyszer kelek, feljajdul szószerint, és mind a négyszer szopizik, már úgy néz ki mint egy kis töltött pipi.
8500 gramm és 71 cm.
Szóval jó nagy bébike.
Sokan megállítanak az utcán van aki megcsodálja, van aki pedig ilyen vén banyák, megjegyzik, hogy jajj de kis husis dundi baba.
Néha olyat tudnék mondani, de hát csak mosolygok rajtuk, legyen meg az örömük.
Szerintem semmi baj a gyerekemmel jó nem egy vékonyka jó husiban van tény csak ezek a megjegyzések ne lennének jajj. Na mindegy.
Látom mekkora Marcikád, nagyon nagyot nőtt, te pedig sokat fogytál, jól nézel ki a képeken. :-)))
Én is fogyózom még már amikor be tudom tartani, jelenleg nem foglalkoztam magammal, mostanában sokat ettem, két hét múlva megyünk nyaralni, addigra jó lenne valami alakot rajzolni magamnak.
Néha azt hiszem soha nem mennek már le a zsírpárnák a hasamról fenekemről.
Te hogy vagy, hogy bírod a kiképzést?
Én néha úgy elvagyok fáradva, semmihez nincs erőm.
Noncsi hisztis, akaratos, ahogy meglát semmi baja.
Valamelyik nap úgy kétségbe voltam esve, délután 4-ig semmit nem ettem, nem ittam, mert nem hagyott békén, egyszerűen ott tartottam hogy kiállok az erkélyre és olyat üvöltök, aztán meggondoltam magam és elkezdtem bőgni, miközben fogtam a karomban és ő meg simogatott. Na ettől mégjobban bőgtem. Alig vártam hogy férjem hazaérjen, erre férjem hívott hogy nagyon későn ér haza. Ez volt este 9 óra. Azt hittem megbolondulok.
Szóval néha vannak ilyen napjaim, de azért pozitívan állok a dolgokhoz.
Szóval az én lányom is hisztis nyugi, nem is egyszerű módon.
Bár ha másnál vagyunk olyan szépen tud viselkedni, de itthon, kész rémálom egy-két nap.
Te még mindig szopiztatsz ugye, már neharagudj hogy megkérdem, nem tudom, hogy írtad vagy nem, visszaolvasni nem nagyon tudok mostanában.
No csak azért kérdem, hogy te hogy csinálod az egész napi szoptatást, én már nem tudom mit is tegyek mert összevissza megy az inyfájás miatt.
Szóval kivagyok.
Leírom: éjjel fél 11
hajnal fél 1
hajnal fél 5
reggel fél 7, 8
reggel fél 11
délután fél kettő ebéd főzelék husival
délután fél 5 uzsi gyümi babapiskóta
este fél 8 szopi és utána fél 9-kor megint mert nem alszik be.
aztán újból fél 11 stb.
Nem sok ez egy kicsit egy 8-ik hónapot kezdő babánál szerinted?
Szerintem rengeteg és nem tudom hogy csináljak rendszert. A melleim már szó szerint megereszkedtek nem is kicsit.
Szóval tanácstalan vagyok.
Persze rengeteg a tejcsim, de hát ez akkor is sok nem?
Szerintetek lányok mit csináljak?
Ha tudtok írjatok ötleteket, ti mit tesztek, hogyan etetitek, főztök a babóknak, vagy csak bébiétel, egy héten hányszor adtok húst a bébiteknek?
Előre is köszi ha esetleg írtok, hogy mit is csináljak.
Néha olyan bőghetnékem van ettől, mert azt hiszem hogy rosszul csinálom. Hiába olvasom a szakirodalmat, nem lettem okosabb tőle.

Sok puszi nektek:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Előszőr csak gondoltam elolvasom, mert egy halom vasalnivaló vár Rám, de muszáj írnom Neked, mert látom hogy kivagy! Na szóval Norbi minden nap kap husis ételt! Ha azt akrod, hogy kevesebbet szopizzon Noncsi, akkor muszáj kiváltanod még több szopit kajcsival! Pl. a délelőtt 11 órás helyett adjál Neki gyümit, aztán jön az ebéd, majd az uzsi és akkor még bőven szopizhat este meg reggel, hajnalba, vagy esetleg hamik után is, de azokat lassan úgy is el fogja hagyni, mert egyre többet fog enni! Volt amikor Én sem hittem el, hogy Norbi egyszercsak több kaját igényel és kevesebb tejet, de egy kis rásegítéssel így lett, most jelenleg reggel, este, és egyszer délelőtt szopizik! Esetleg éjjel is próbálkozhatsz, hogy nem adsz cicit, csak cumit és ringatod egy kicsit, ha nem éhes akkor lehet, hogy visszaalszik attól is! Belelépett a nyolcadik hónapba, a súlya is gyönyörű, úgyhogy nem lehet éhes éjjel, csak a közelségedre vágyik! Sajna muszáj egy kicsit határozottnak lenni, mert aztán végképp nem tudod leszoktatni az éjszakai szopiról. Én előszőr úgy csináltam, hogy hajnalba már hajlandó voltam adni Neki cicit, mostmár csak leghamarabb hat körül kap! Azt is próbálhatod, hogy este fürcsi előtt kap egy kis tejpépet vacsira, fürcsi után még egy kis szopi és lehet, hogy tovább fog aludni, késöbb kel újra!
Hát egyenlőre ezek jutottak eszembe, remélem tudtam valamit segíteni!

Melinda!
Norbi is nagyon hisztis, akaratos! Amikor hisztizik próbálom elterelni a figyelmét valamivel és általába sikerül!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Köszi a segítséget, no ezt megpróbálom, jól hangzik, mert ez azt jelenti, hogy napi 3-4 szopi lenne a 6-7-8 helyett. Ami nekem egy áldás lenne már, mert tényleg kész vagyok.
Ügyesen csináltad nagyon.
Hát igen nekem talán lehet, hogy már előbb kellett volna bevezetnem ezt és nem elhúzni, mert nagyon nehéz lesz leszoktatni az éjszakai cicizésről.
Köszi mégegyszer.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Ne légy elkeseredve, semmi sincs veszve! Ha tényleg terhes már Számodra a sok-sok szopi, akkor tényleg kövesd Györesz tanácsait.
Nálunk is hasonló a rendszer, mint Nálatok, azaz délelőtt szopihegyek (hova legyek? Kép), aztán délben kajcsi, délután mondjuk mi cicizünk és csak kora estére kap megint valami kajcsit, majd lefekvés előtt újra szopi. Egyenlőre nekem is nagyon sok tejem van (most hogy éjszaka nem ébred, reggelre úszok benne), de örülök neki, mert Marci bőre, esetleges allergiája miatt inkább tejcsit adok, mint más kaját. Régen hülyének néztem azokat, akik azt javasolták, hogy 1 éves koráig fő tápláléka a babának inkább az anyatej legyen. Most már látom, hogy kivitelezhető (persze, ha a jó Istenke ad elég tejcsit, meg persze ha az ember lánya bírja a kiképzést), úgyhogy amíg bírom, hát legyen, aminek lennie kell. Kép
Azon ne aggaszd magad, hogy későn szoktatod le az éjszakai cicizésről, mert a múlt héten még nekünk is volt, kb. 1-2-szer. Viszont most már többször végigaludta az éjszakát, minden ok nélkül. Az esti tejpép tényleg jó, mert akkor jobban tele van a pocija és így talán nem kel fel. Mellette pedig tényleg próbálkozhatsz a simivel, cumival, esetleg ringatással, hogy visszaaludjon. Az Õszi topikban olvastam, hogy a babáknál éjszakánként 5 alvási fázis van, amik között felébredhetnek. (remélem jól írtam, és nem hordok össze minden zagyvaságot) Valamelyik baba rögtön visszaalszik, másoknak viszont segítség kell. Lehet,hogy Noncsi inkább a második kategóriába tartozik. ÜGyes leszel, nem félek tőle. Persze nem könnyű, de semmi sem az az életben! Kép
Lehet, hogy azzal egy kicsit a saját "problémámmal" talán feldoblak: a mi 4-5-szöri szopijaink sajna nem 4-5 alkalmat jelentenek általában, hanem akár 8-at is. Marcit bárhogy is szeretném rászoktatni a 3 óránkénti kajálásra, így cicivel spékelve sajna nem nagyon megy. Egyszerre nem mindig hajlandó többet szopizni, így néha 2-3 alkalomból jön össze az egy szopinyi mennyiség (a cicim állagából érzem). Mostanában nem aggaszt a dolog, de azért néha elkap az érzés, hogy ezt már nem bírom, aztán mégis... Kép
A másik, hogy ne törődj azzal, hogy idegen vén banyák (Utánad szabadon Kép) mit mondanak, ők összehordanak mindent. Édes és fejlett Noncsika! Kép Amíg látod, hogy jól érzi magát, fejlődik, addig Te se aggódj.

Sajnálom, hogy ennyire kis nyügi Noncsi. Érdekes,hogy amikor mi hazajöttünk a kórházból, akkor 1 hét mennyország várt: semmi nyüszögés, tökéletes el volt maga, pedig a kórházban ott voltam mellette folyamatosan. Utána viszont elég nyüszögős lett. Ahogy Te is írtad idegen helyen pedig annyira édes, hogy én szényenlem és hülyének érzem magam, amikor megemlítem, hogy otthon milyen nyüszögős. Erre biztos mások sem tartanak normálisnak. De ahogy látom, Nálatok is így van. Kép Szerintem azért, mert akkor mindig foglalkozik Velük valaki és így Náluk már kerek is a világ. Itthom meg ugye, mást is kell csinálni, meg persze szeretném egy kicsit rávezetni arra, hogy egyedül is el tudjon játszani. Sajnos nálam is előfordul, hogy eltörik a mécses, de szerintem ez még mindig jó, mert legalább kijön a fáradt gőz. Együttérzek Veled! Kép

Aranyos vagy, hogy azt írod, fogytam. Hát nem nagyon, max. 1-2 kilót. Semmit nem csináltam érte, így csak a folyamatos és rendületlen szopiztatásra gondolok. Egyébként az előnytelenebb fotókat inkább nem tettem közszemlére Kép
Remélem azért egy picit segítettem. Kép

Gigi!
Végeztél a szöszözéssel?

Lányok!
Nem örülök, hogy Nálatok is akaratos és hisztis a babó, de legalább megnyugodtam, hogy nem nálunk van extraadag ezekből a tulajdonságokból. Kép

Megyek és bedobom a második adag mosnivalót a gépbe!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Andi!

Még annyit, hogy megkérnélek, hogy küld át a Lányok elérhetőségeit, mivel az is a régi gépen van. Köszike!
Nem freemailem van. Régi-új címem: gyetvaim@t-online.hu

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Andi
próbáld meg esetleg ha enni akarsz akkor kiviszed magaddal beülteted az etetőszékbe és néha adsz neki egy egy falat valamit, nem muszály azt amit te eszel készíts melléd valami hasonló szinű kajcsit amit adhatsz neki. Talán ezzel a módszerrel te is tudsz enni, és ő is többet fog enni rendes kajcsit és utána kevesebb lesz a cicizés. Esetleg párolj zöldségeket az neked is jó a fogyihoz, és ugye a gyümi neked is és neki is jó.
Éjszka a cumi nem elég neki. Bár mi is rengeteget szenvedünk az éjszakai szopival, már 1 nél tartunk ez haladás.
Jársz még tornázni?
Mi igen és nagyon élvezzük a dolgot.

Melinda
Marcika olyan gyönyörű. Tegnap gondoltam rád mi is voltunk a Corában, de sajna most nem futottunk össze. Ez a kálcium valahogy nekem mindig kimarad, pedig régen sokszor ittam, na mindjárt csinálok egyett. Te a csontod miatt vagy az allergia miatt iszod?
Tényleg és a hosszú út után mi a véleményed az új autóról? Kezded már megszeretni?
Debrecenhez semmi kötődésem sincs, csak egyszerűen imádom. Nem tudom mivel de teljesen rabul ejtett.
Időközben nincsen netem, kíváncsi leszek azért később eltudom-e majd küldeni vagy elveszik a levelem.

Márti
márti05

Sziasztok!!

Nézzétek nálunk már csak erre futja a gyereknek

Kép

Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Köszönöm a dicséretet, Marcim nevében is! Kép
A kálciumot a csontom miatt szedem, de most hogy mondod, az allergiámra is jó. Régen viszont arra szedtem.
Az új autót azonnal megszoktam, mert belülről ugyanolyan tágas, mint a Stilo. Csak a külsejével van problémám. Nem a kinézetével van baj, mert már régen is tetszettek a Peugot-ok, inkább azzal, hogy nem ismerem meg. Pl. tegnap a Cora-nál is, meg egész hétvégén, amikor indultunk a kocsihoz, egy pillanatra megtorpantam, hogy most milyen kocsit is keressek?! A rendszámot már megtanultam, a biztonság kedvéért. Kép
Kár, hogy nem találkoztunk tegnap. Kép Biztos dumcsiztunk volna egy jót, már amennyit a vásárlás és a Babók engedtek volna.
Édes Gigi! Azok a gyönyörű szemek! Kép Mit eszik? Mert az viszont nem látom. Ma mit kajcsizott a Leányzód? Töltött káposztát? Kép

Lányok!
Hol vagytok? Sétiztek? Nálunk mindjárt esik. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Andi!

Még nem kaptam meg a képeket! Kép Pedig már nagyon várom. Noncsi foglal le? Kitartást!!!!

Gigi!
Kiváncsi vagyok mennyit gyarapodott a kis autóversenyződ. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Köszi köszi a sok sok segítséget, aranyosak vagytok.

Melinda!

Köszönöm, hogy bíztatsz már úgy el voltam kenődve.
Hát összerakom a tanácsaitokat, és megpróbálok minden tőlem telhetőt kisajtolni, igazából nem könnyű az tény. De ahogy elnézem te sem panaszkodhatsz, ki sem látsz a szopiztatásból.
Jól néz ki Noncsi nem is ez a gond, hanem az írtó sok szopi és a nyűgösség mellé, meg hát a rendszertelenség.
Küldöm a képeket meg küldöm az elérhetőségeket is az e-mail címedre.
Máris. Bocsi csak vásárolni voltam picurral.
Még jó hogy hazaértünk a vihar előtt.

Márti!

Köszi hogy írtál, és a tanácsokat is, jó ötlet, eddig egyetlen egyszer csináltam úgy, hogy beraktam az etetőszékébe és úgy ebédeltem meg a húslevesem ő közben velem ette a húslevest egy-két kanálkával, tudod egyet a mamának egyet a babának ezt játszottuk, és kapott sárgarépát.
Szóval eddig eljutottam de csak egyszer.
No majd akkor rendszert csinálok belőle.
Te jóég ömlik az eső
Ja torna igen járok még csak tudod én az este 8 órásira szoktam menni hétfő-szerda-péntek.
Klassz nagyon és nagyon jófejek a lányok.
Gigid gyönyörű hatalmas kislány és nagyon szép az arca és a szemecskéje.
Ügyes vagy, hogy már csak egyszer szopizik Gigike éjjel.
Hát én még itt nem tartok sajnos nálunk 4 kelés van, én már kivagyok, a mosogatórongy kutyafüle hozzám képest.

Puszi nektek és köszönöm, hogy segítettetek.
Nagyon sokat jelent ez nekem, mert tényleg itt ültem mint egy fadarab és fogalmam sem volt hogy már mit találjak ki.

Puszika:

ANDI
tandi

Szia Melinda!

Átküldtem mindent amit kértél, a babanetes elérhetőségeket is, és 16 db képet kettesével a keresztelőről.
Remélem tetszettek.

Puszika:

ANDI
tandi

Szia Melinda!

Átküldtem mindent amit kértél, a babanetes táblát, és 16 darab keresztelős képet kettesével.
Remélem tetszett.

Puszi:

ANDI
tandi

Bocsesz kétszer ment át.
tandi

Szia Andi!

Ide is lejelentem, hogy mindent megkaptam: fotókat és elérhetőségeket is. Köszönöm!
Noncsi cuki, de nagyon! És most még alaposabban megvizslattam: abszolúte nem dagi, ahogy a banyák mondják Kép Annyira édi, kis husi, mint az én kis Fiacskám! Jól tápláltak, ez a lényeg! Kép

Azt elfelejtettem írni, hogy Marcinak főzök is és készkajcsit is adok. A készkajcsikat általában az elutazások idejére tartogatom, illetve akkor, amikor itthon vagyunk, de nincs időm pempőzni Neki (mint az elmúlt két napban). De holnap már padlizsánt fogok Neki csinálni. Remélem a mostani jobban fog sikerülni, mint az előző, mert akkor totál keserű lett, úgyhogy dobhattam ki az egészet Kép

Nálunk is jó nagy zuhi volt és még most is szemereg. Azt hiszem a délutáni séta elmarad, bár Marci már kijárta magát a mai napra: Gáborral voltak gyógyszertárban, meg a péknél. Hallani kellett volna Gábort, ahogy mesélte, hogy mindenki hogy el volt ájulva az Õ gyönyörűszép Kisfiától. Nem tudtam, hogy melyiküket zabáljam meg. Kép

Megmanikűrözöm magam, de reszkessetek, ma előtört belőlem az írói vénám (itt inkább a mennyiségre, mint a minőségre célzok Kép).

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Pórszívózás lett a szöszözés vége, nem láttam értelmét söprögetni, meg ráadásúl Olivér elakarta kapni a serpűt. Egyfolytában jött utánam. Úgyhogy jároka, és mehetett a pórszívózás. A kis autó versenyző 10,22 kg és 77 cm. Már nemhíznak olyan ütemben mint anno. És hát ugye most már mászik egész nap. Megvettem neki élete első komoly cipőjét. Azt mondta dokinéni, hogy ha bent vagyunk és ácsorog akkor adjam rá, mert tartja a bokáját és így hamarabb fog elkezdeni járni. (bár nem hiszem, hogy az nekem olyan jó leszKép )Akciósan 6 ezer volt, és kb egy hónapig lesz jó rá. Gábor meddig lesz szabin?

MártiKép
Csonton él a gyerek? A Jancsi és Juliska jutott róla eszembeKép Ti meg lassan mentek nyaralni! Érezzétek nagyon jól magatokat. Úgy néz ki, hogy mi szept. 12-én megyünk Görögországba. Lehet, hogy felárat kell majd fizetnünk a reptéren a sok bébikaja súlya miattKép Azért a kocsis utazásnak is meg vannak az előnyei.

Hétvégére lemegyünk Füredre. Remélem azért nem lesz ilyen rossz idő.

Puszi mindenkinek!!! Jó hétvégét!

Gigi és az AutóversenyzőKép

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Gyorsan beköszönök még fürcsi előtt. Olvasni nincs sajnos időm titeket mostanában, mert most egyszerűen nem tudok elszakadni Krisztikétől, annyira hisztis, hogy szörnyű, ha kijövök a szobából egyből visít.
Végül Avent fejőt vettem, és nagyon jól helyreállt a tejcsim, most minden nap még ki is öntök egy csomó tejcsit, mert itt áll lefejve, és nem issza meg mindet a kicsi lánykám. Úgyhogy nagyon bejött a dolog. Azóta szopik is, persze csak az egyik cicit, a másikat mostmár szinte teljesen hanyagolja, de én ennek is örülök.
Most a két felső hátsófogát érzem hogy jön, úgyhogy továbbra sincs nyugi, bár ma nagyon jó napunk volt, örültem neki. A súlya is szépen gyarapszik a lánykámnak, már 8600 gram, most megint nagyon elkezdett hízni, nem is értem, hogy mitől lehet, főleg hogy mostmár nem kap tápszert csak tejcsit, csodálkozom is.
Márti, Melinda!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, nagyon jólesett. Gigi gyönyörű kislány, Marcika pedig egy szép kis lovag, elfogadnám vőjelöltnek. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Csak roviden, mert egydul vagyunk pincurral, es lassan lefekvesi ido van, jelenleg epp elmelyulten hallgatja a NOX-otKép
Nah, kellett irnom, o is elkezdett enekelniKépKép

Szoval megvagyunk meg, csak melo van mindig ezer, ma meg aztan plane volt, mindenki azt hiszi, hogy pentek utan vilagvege van, ha nem adja be a melojatKép Vagy nyaralni indul a fel banda, es meg gyorsan elvegzi a melo veget?Kép
Ha ez lenne, akkor jovoheten pihenhetnekKép

Zolcsi tunder, egy panaszszavam se lehet raKép Ugyesen negykezlabazik, a maszas meg nem megy, de vetodni mar jol tudKép Fuggonyert, telefonert, konyvemert kuszik, mint a villamKép Negykezlabazasbol mar megtanult leulni, bar ez veszelyes, mert volt mar olyan, hogy hatrafele eldolt, mint a zsak, mindezt a batyja mellett, akinek szoltunk, hogy kapja el, de o aztan nem ert ra erreKépKépKép Maskor azert ugyesen el szokott indulni hasra az ulo poziciobolKép

Kajaugy (Andi figyelj, hatha lanyod is tanul toleKép), reggel cicizik (fel6 kornyeke), utana tizoraira kap egy kis gyumolcsot, iszik ra tejcsit (persze eredeti csomagolasbol), aztan ebedre (13-14ora korul) kap fozeleket (mindenevo, kiveve a zoldborsofozelek) es egy kis tejpep desszertnek, teat iszik hozza, csorosbol, egyedul. 5 korul uzsonna-cici, es aztan este, furdes utan ismet cici, ez fel8 korul van. Es reggelig csendKép

Ma jo napom volt, csak fel7kor keltettKépKép

Nah, azt hiszem, hogy most igy el is kuldom a hsz-t, mert rekamal utanamKép
Jah, most az esti szopi utan majd' megzabaltam: befejezte a kajalast, de meg ott fekudt mellettem, amikor a kezevel megerintette a cicim, es azt mondta, mosolyogva , hogy szisziKép:0

Puszi mindenkinek,
Mica

UI:
Gigi,
Igaz, hogy meg nem teljesen kesz, de itt a toKép

Kép
mica

Sziasztok!

Gigi!
Rendületlenül nem kislegény Oli! Örülj, hogy lelassult a hízása, hisz mit csináltál Vele, ha folyamatosan úgy hízna, mint régebben. Azt hiszem lerokkannál. Kép Kép
Cipő ára nem semmi. Már előre rettegek. Kép
Jó időtöltést Füredre, szorítok, hogy jó időtök legyen! Kép
Gábor hétfőn már megy dolgozni, úgyhogy ismét fogadóképes vagyok! A jövő hét például teljesen szabad, egy napot kivéve, amikor kontrollra megyünk a kórházba.

Anikó!
Örülök, hogy jelentkeztél. Annak még jobban örülnék, ha folyamatosan itt lennél. Nagyon klassz, hogy visszaállt a tejcsi és már Krisztike is szopizik. Így megosztjátok a munkát: egyikből fejsz, másikból Õ cicizik. Kép A felesleges lefejt tejcsit nem akarod lefagyasztani? Később még jól jöhet...
Ahogy látom Krisztike tényleg kinöveszti az egész fogsorát, így tényleg nincs pihitek. De azért szorítok, hogy kevés legyen a nyügi!
Hízás Kép
De hisz Marci a vőjelölted, vagy mi a szösz! Kép

Mica!
TEtszik a napirendetek, valami ilyesmire vágyom én is. Lehet, hogy elolvastatom Marcival is majd Kép
Nagyon ügyi Zolika, hogy már mennyi mindent csinál, tényleg nem akadályozzák Õt sem a hurkái! Kép
A tó klassz!

A többiek merre vannak?

Pusz, még jövök: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Minden hétvégi pihizőnek kellemes hétvégét, jó kikapcsolódást.

Anikó
örülök, hogy megoldódott a szopi problémátok, és ilyen szépen gyarapodik a nagylány, s, hogy még ennyi felesleg is van tejcsiből az főleg remek. Nagyon ügyi vagy.
Miket rendetlenkedik már a kiscsajszi?

Gigi
pont ma indultam el cipőt venni Giginek, elég problémás a dolog, mivel csak 1 párat vennék, de milyen szinű legyen az az 1 pár. Vannak a rózsaszin cuccok ahhoz ugye rozsaszín kéne, viszont az a sárgákhoz nem túl szerencsés. 2 pár viszont elég luxus egyenlőre. Valami fehér kéne, esetleg olyan amiben több szín is van. Remélem kapok majd megfelelőt.
Amióta 2002.ben a West Travel csődbement amikor kinn voltunk vele, szerencsére csak a szállásunk függöt tőle azóta méginkább hasznos kocsival menni, ráadásul mi már csak megyünk és ott foglalunk szállást. Õsszel majd én is parázni fogok szerintem mert mi is készülünk valamelyik szigetre, meglátjuk hová lesz valami jó last minute út.
A végén még nem csak a csomagok lesznek felárasak, hanem Oli is, hisz már olyan nagy.
Látod cipőre spórolunk így most csak csont jut a gyereknek, különben nagyon élvezte.

Képzeljétek el tudok képet kicsinyíteni, letöltöttem a képkezelőre egy frissítést és nem hagylak már többé nyugton benneteket.
Épp ma néztem, hogy Gigi gyönyörűen mászik, leül, ül, a felállás is szuperul megy neki, sőt már szinte alig kell fogni olyankor, sokáig áll úgy, hogy csak 1 kézzel kapaszkodik s néha azt is elengedi néhány másodpercre, gyönyörűen leül egyedül, hihetetlen 2 hét alatt mennyire tökéletesítette a tudományát. A foga is kezd alakulni, persze ha nem torpan meg ismét, akkor hamarosan kibújik az ELSÕ. Már mondja, hogy aja, és apa,ezeket akkor ha nekünk mond vagy tőlünk akar valamit, és a vau is megy ha kutyát lát.
Hihetetlen hogy most voltam terhes és már ekkora nagy culám van.
Ma voltunk a Camponában vásárolni, tök jól elvolt, aludt egyet amikor már unta utána tisztába tettem, evett egy kis pudingot, ismét némi vásárlás és irány haza, föl sem értem a parkolóból már aludt is. És beültem a Segafreedoba kapucsinózni, fú ez nagyon jó volt, olyan teljesen hétköznapi. Szóval ma nagyot csavarogtunk. Tegnap pedig a Corában nagy lányosan a kocsiban ülve vásároltunk, jutott is Oli eszembe egyből amikor elaludt rajta. Gigi nagyon élvezte szövegelt pakolt ő volt a főnök.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

És néhány kép

amikor már csontra sem tellik akkor jöhet a madzag is

Kép
márti05

És néhány kép

amikor már csontra sem tellik akkor jöhet a madzag is

Kép
márti05

az előző 2x ment el bocsi

Pancsi az erkélyen avagy panel tenger

Kép
márti05

Sziasztok!

Márti!
Gigi tényleg nagyon ügyes! Hogy miket tud már! Irigyellek érte, de azért még jó ez a kis nyugi, ami nálunk van. Bár attól függ, mihez képest van a nyugi, mert azért a mászás-kúszás technikájával Marci is ki tud kergetni a világból. Kép
Ügyi a Kiscsaj, hogy ennyire bírja a vásárlást. Nem hiába csajszi a javából. Kép Bezzeg az én Fiacskám, igazi pasi: általában félúton megunja a dolgot.
A képen jót nevettem, mert ma Marci is épp így kapta el a nacim madzagját. Kép

Most már elvonulok, szerintem elég volt mára belőlem.
Puszi Mindenkinek és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

és az utolsó kép amikor Gigi épp este 10 kor még ácsorogni és járkálni akart

Kép

Sziasztok
Márti
márti05

Melinda

hát tényleg használd ki a nyugit mert amíg nem ül le csak feláll magától az katasztrófa.
Mostmár sokkal egyszerűbb, hogy le tud ülni, s ha menni is fog majd egyedül akkor pláne könnyebb lesz csak az utána bóklászás lesz nehezebb.
Már tényleg olyan ügyin áll, hogy közben simán lerámol mindent, megcsapkodja a tévét.
S tudod Marcika nagyon követi Gigit a rosszalkodásban.
A gatyamadzagjaimat már erősen dugdosnom kell előle mert állandóan megeszi.
Na én is elmegyek alukálni

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Bocsi hogy nem szólok hozzá, csak elköszönök, mert nem tudom mikor tudok írni legközelebb!
Mindenki nagyon vigyázzon magára és a babára,na meg apára is!Kép Ha tudok azért írok, de biztos nem minden nap!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok! KépKép

Visszaolvasni sajnos nem tudok, de már úgy éreztem muszály hírt adni magunkról! Nagyon remélem minden babóca és mamóca jól van! Kép

Tulajdonképpen mi is jól vagyunk! Túl pár nehéz napon (remélem). Roland manó borzasztó nyűgös volt mostanság, alig bírtam elaltatni, meglátta a kocsit és üvöltött. Járkáltam hát vele (mind a 8,8 kg-jával Kép), de amikor az ebéd utáni alvásra próbáltam ily módon rávenni (ez a 3. alvásunk), már remegtek a karjaim én meg sírtam együtt a törpémmel.Kép Játszani sem akart a szentem, folyton-folyton ölbe kívánkozott, mivel már ügyesen kúszik odajött hozzám és a lábamba kapaszkodott sírva, hogy vegyem már fel!
Közben a nagyobb csemetéim (talán azért, mert alig maradt rájuk időm) is zizik voltakKép

Na de tegnap végre kiderült, hogy mi az oka a hiperhisztinek: KIBÚJT AZ ELSÕ FOGACSKÁNK!!!!

Szívből remélem, hogy most már minden rendben lesz, mert szörnyen megviselt a dolog Kép Ráadásul a múlt hétvégén ugye 24 órázott apa, egész héten alig volt egymásra is időnkKép Ma meg megint be kellett mennie dolgozni, de remélem pár órára csak!Kép

A képeket megnéztem, nagyon édesek a babák!!!!KépKép

Enyire futotta a helyzetjelentésem. Küldök nektek fotót is!

Mindenkinek sok puszi!

Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!
De jó, hogy újra itt vagy! Gratulálok Rolcsinak a fogacskájához!!! Kép Kép Kép
Remélem most már tényleg jobb kedve lesz Rolcsinak is és így ezáltal Neked is! Talán most már többet fogsz tudni jönni és szépeket írni nekünk. Kép
Rolcsit egyszerűen meg kell zabálni, annyira édes! Kép
Mivel nem olvastad, újra megkérlek, hogy ha tudod, küldd át az utolsó emiled, mert a gépünk megint bekrepált, és mindenem elveszett (levelek, emilcímek stb.) Köszike! Kép

Márti!
Gigi is tündéri, a paneltenger nagyon tetszik. Kép
Tényleg alakul Marci is Gigi után, mert ahol lehet, akkor ránk támaszkodik is kifeszíti a lábait és próbálja magát tartani. Még összecsuklik általában, de már nagyon tervez valami nagy-nagy merényletet ellenünk Kép

Györesz!
Igaz, hogy már nem olvasod, de sokat gondolok Rátok!!! Kép

Újra egy átaludt éjszaka!!!!!! Immáron az ÖTÖDIK, ez talán már jelent valamit. És még csak fel sem kel, egyszerűen mennyei végigaludni az éjszakát. Már rendszer is van benne, hogy mikor kel: fél 7-7 körül, ami egész emberi időpont számomra. Úgyhogy ezzel kiegyeznék egy jó időre. Kép
Ma megyünk apósékhoz, úgyhogy csak este jövök. Addig jót ne halljak Rólatok! Kép

Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Ma jo napom van, Zolcsi csak 7.15kor keltett reggelKép Igaz, hogy negyed6kor is mocorgott, megkapta a cumijat, es ugy latszik, hogy eleg volt neki. Igaz, hogy este sokaig mocorgott, felmorrant az agyaban, szerintem hianyzott neki az apukaja es a batyja. Jah, azt nem is meseltem, tegnap elment a nagyfiam nyaralni Anyukamekhoz, parom elvitte este. Nagyon elvezte, parom talan kevesbe, mert 11 korul ert visszaKép Aztan Zolcsit megsimogatta egy ilyen mocorgas utan, es lass csodat, a lurko aludt reggeligKép

Most igy csuszott a napirendunk, most ment aludni, maskor ilyenkor kel a deli alvasbol.. szerintem igy siman ki fog hagyni egy kajalast.. Delutanra azt terveztuk, hogy atugrunk Kataekhoz, remelem addigra elall az eso, bar engem nem zavar, csak rossz igy autoba ki-beszallni.
Kata puszil mindenkit, nem tudja, hogy mikor jon erre, megint beszedett vmi virust a gepuk...

Nah, megyek ebedelni, puszi mindenkinek!

Mica
mica

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelenzkezés. Megjöttünk a nyaralásból ami nagyon szuper volt még úgy is hogy nem mindig volt jó idQnk. Majd rakok fel egy-két képet. Visszaolvasni nem tudom mikor fogok tudni, de majd megpróbálom. Meg majd egy kis élménybeszámolót is írok.
Remélem mindenki jól van. Ami eddig megnéztem képeket nagyon nQnek ezek a lurkók.

Andi!
Örülök, hogy megint köztünk vagy!

Sok puszi!
Szilvi
sys

Sziasztok!

Megjöttünk apóséktól, ahová elég nehezen jutottunk el. Gondoltuk, majd Marci délelőtti alvása után indulunk. Erre a Kissrác aludt 10-től egész 1-ig, amikoris már én ébresztettem. Õ még aludt volna még szerintem. Kép Na eddig volt szép a nap, mert azóta alig hajlandó enni: zöldborsó+almából, ha megevett 50 grammot, akkor sokat mondok. Szopizni sem volt hajlandó hazaindulás előtt, mert kinézett magának egy fényes, színes, virágos üveget, amit sokkal izgibbnek tartott, mint anya cicijét. Így most 7-kor próbáltam egy kis gyümit adni Neki az új HA-s tejpéppel. Abból is kb. csak 8-10 kanállal tudtunk beleimádkozni.
Viszont holnap ágyleeresztés lesz a programunk, mert egyre gyakrabban próbál felállni. Ha fekszem mellette, akkor rámkapaszkodik és teljesen kinyomja égnek a popiját, ha a kezével tudna valamibe (lásd ágyrács Kép), akkor szerintem már valamennyire álldogálna. Lehet, hogy mi is kihagyjuk a mászást? Nem tudom, mi lesz belőle, de mindenképp beszámolok! Kép

Szilvi!
Várjuk a képes élménybeszámolót! Üdv újra itt! Kép

Mica!
Ha készültek fotók a minitalitokon, akkor szívesen megnéznénk. Kép

Kata!
Puszi! Írtsátok a vírust a gépen ezerrel, és gyere!!! Kép

REmélem mindenkinek szépen telt ez az esős napocska!

Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Csak gyors uzi, mert a fiatalember kezd hangosabban zajongani, estet erezKép

Voltunk Kataeknal, jol sikerult a delutanKép Gyorsan teszek fel ket kepet, ennyi idom volt, hogy a sokbol kivalasszak es szerkesszekKép Remelem kesobb meg tudok felrakniKép

A ket harcos:
Kép

Patrik:
Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Ez tényleg gáz! Kép Hát akkor írok magamnak. Kép

Délelőtt főzőcske volt, majd Gábor megpróbálta megszuperálni a gépünket, ami remélem most már tényleg véglegesen sikerült: most még tudok róla írni, de holnap... Kép Délután elmentünk sétizni, amit szerencsére Marci is egész jól viselt. Mondjuk az első felét végigaludta, aztán nézelődött, így végül 1,5 órányit tudtunk sétálni, ami nagyon jól esett. Este gyorsan kipuccantottam a felső szintet (porszívózás, felmosás), így most már csak az alsó vár rám. Kép
Marci - köszönhetően az újra- és újrakezdett hozzátápinak - ma kóstolta meg először a husit. Kecskeméti alma+csirkehusit adtam Neki, amit tátott szájjal fogadott. Annyira boldog voltam. Este nektarint kapott Sinlac-kal, ami már nem volt ennyire nyertes, de azért ette. Kép
Most is végigaludta az éjszakát, bár egy kissé koránra húzta az óráját: 5-kor már kuvikkolt. Magunk közé vettük, ahol jól elagyabugyált bennünket a forgolódásának köszönhetően, aztán két forgás között hirtelen bealudt. Kép Furi volt látni, hogy hanyattfekve alszik. Remélem ma már visszaállította a vekkert az általam favorizált 7 körüli időpontra. Kép
Marci legújabb szokása pár napja, hogy nyalakodik. Elég érdekes látvány, amikor végignyalja a tenyerét, mint valami kiscica mosakodás közben. Nem tudom, még mi jöhet.

Mica-Kata!
A Fiúk nagyon édik! Patrik mire csurgatta a nyálát? Kép

Remélem holnap már többen leszünk. Az utazgatók és mindenki más beszámolót tartanak az élménydús hétvégéről. Kép

Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Ez a tegnapi nap érdekesn alakult, Melinda a megmentő!!

Mi szombaton délután kerti partin voltunk ami nagyon jól sikerült. Gigi épp főtt krumplival hizlalta magát, rendes adagot megevett belőle. Tegnap vásároltunk mert még mindig van 1-2 dolog amit meg kell vennünk. Délelőtt amíg itthon ettünk aludtunk... Csoda történt, lassan 9 hónap után fogmanó nálunk is járt, áttört az első fogacska!!! Akkor már mi sem maradunk fog nélkül.
Az éjszaka is kezd alakulni, 12,2 cumival pillanatok alatt visszaalszik és 5 kor szopizik csak után apedig 8 ig alszik. Egész jó ez az új rendszer, nekem tetszik.
Melinda, Marci éjszaka apszulut nem ébred fel?

Puszi
Márti
márti05

SziaszotokKép

MártiKép
A cipőn teljesen kiakadtam, ugyanis már megy szét a varrás!!!!!!! Úgyhogy ha ma olyan idő lesz akkor viszem is vissza. Ez akkora bunkóság! Nem semmi, hogy milyen ügyes csajszid van. Dumál, növeszti a fogait! Gratulálok! A vásárolós program nagyon jó lehetett!

MelindaKép
Végre visszatértél az írói vénáddal együttKép Melyik nap mentek kontrollra? Nekem a szerda kivételével jó bármelyik nap.

MicaKép
A tóban az a kis piros, csak nem halacska?Kép Ügyesek vagytok. MI anno vettünk bele mini vizí liliomot és évekig virágzott, nagyon szép volt. Patrik és Zolika is nagyon édi. Bár nem hiszem, hogy a közelharcban lenne a fiadnak ellenfeleKép

ÉviKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Rolcsika sem marad akkor már fog nélkülKép Majd valamikor titeket is meglátogatunk, reszkess!

SzivliKép
Üdv újra közöttünk! A nyaralásról várjuk a képeket!

AnikóKép
Minden elismerésem a tiéd, hogy fejsz. Én nagyon utáltam. Krisztike egy éves korára felnött fogsorral fog rendelkezniKép

Füreden egég pocsék idő volt, bár szerencsére sétálni tudtunk. De Olivér telejesen zizi volt. Éjjel 11-kor még járkáltam a nem csekély súlyával. Úgy nézett ki, hogy csak a karjaimban hajlandó aludni. REmélem nem térünk vissza a sétálgatós altatáshoz. Valahogy nem díjaznám.

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Már előre izgultam, hogy ma sem nézett ide senki, de megnyugodott a lelkem! Kép

Márti!
GRATULÁLOK A FOGACSKÁHOZ!!! Kép Kép Kép Bíztam Gigiben és a szívem mélyén éreztém én, hogy nem marad fogatlanka. Kép
Kerti parti, vásárlás, eszem-iszom, alvás! Írigylésre méltó programok! Kép Ha szabad érdeklődnöm, miket vásároltatok Giginek? Rucikat?
Közel egy hétig tényleg nem ébredt fel éjjel egyszer sem! Kép Pláne én sem. Régebben még fel-felébredtem és füleltem, kuksiztam, de mostanra szerintem már annyira kipurcantam az éjjeli kelésekkel, hogy én is végigaludtam az éjszakákat. Ma viszont ébredt 4-kor és úgy tűnt, hogy közel van a totális ébredéshez, úgyhogy nem vacakoltam, odaadtam a cicit. Szerencsére visszaszunyált és ébredt 8-kor!!!

Gigi!
Valszeg mi is szerdán megyünk kontrollra, de még nem 100%. Szerintem valamelyik napot biztos meg tudjuk beszélni! Kép
A cipő tényleg nem semmi! Kép Kerül egy vagyonba és pár nap múlva széthullik.
Gondoltam Rátok a hétvégén, hogy nem volt túl jó időtök. Olit is biztos az idő zavarta meg és visszatér minden a régi kerékvágásba. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Vegre enis be tudok kukkantani, fiatalember ejtozik kaja utan, imad elleni az etetoszekben. Mondjuk ennyi kaja utan legyen is csendbenKép Tiszta zabagepKép
Viszont ma elkezdett maszni, igaz, hogy csak 1x lattam, de lenyeg, hogy probalkozikKép Tegnap delutan viszont a felulest gyakorolta, nagyon ugyes marKép
Ma reggel meg az agyrol lekusza-esest, mazlija, hogy nem koppant nagyot, ugyesen lekuszott felig, aztan legurultKép

Gigi,
Igen, jol latod, van 2 lako is a toban, aranyhalakKép Nagyfiam imadja oket, amig itthon volt, csak o etethette reggel-este a "halackait"Kép Most ram harul a feladat, mivel a lurko nyaralKép

Nah, irasrol ennyit, zajong a lurko, megyek, es kiszedem az ulesbolKép

Puszi,
Mica
mica

MicaKép

Régen nekünk is voltak a tóban halaink. Csak az volt a baj, hogy télen mindig belefagytak a vízbeKép (nagy állatvédők most ne nézzetek ide) Úgyhogy télre ki kell a halackákat venni, mert nem olyan mély a tavacska, hogy átvészeljék benne a telet. Gondolom most örülsz! Akváriumot nem tudok mellékelniKép
Nem semmi, hogy Zolika miket csinál. Lehet, hogy kommandós lesz a gyerökből. A testfelépítése legalábbis rendben van.

Csajszik, merre jártok??? Még itt kihal nekünk a topik!

Puszi

KépKép
gigi28

Íme a csodaasztal:
Kép
Itt meg épp kutyázik. Csóri kutya kezdi megszokni, hogy valami kis mitugrálsz mindig megtépkedi a szőrétKép
Kép

KépKép
gigi28

Gigi,

Jaja, azt tudjuk, hogy attelelni nem tudnak benne, hacsak nem teszunk be futest a vizbe. Nekunk ez mar nagyon megy, jelenleg 2 akvarium uzemel a hazon belulKépKép Max. behozzuk oket, ha nem mukodne a futesKép

Oli nagyon edes, latszik, hogy tetszik neki az asztalKép Kutyusnak reszvetemKép

Na megyek, mert a kommandos mar elert az ajtoig, es a masik szobaba meno utp kabelt ragjaKépKép Szamteches a dragamKép

Mica
mica

Sziasztok!

Marcim felállt!!!! Épp az ágyunkon volt, amin én ülve telefonáltam. Szépen elkezdett rám mászni, taperolni (mostani szokásához híven) és egyszercsak állt!!!!!! De nem is erőlködött nagyot, épp hogy támaszkodott rajtam. Annyira édi volt! Kép Kép Kép Na ez is megvan, most izgulhatok, hogy hol mikor produkál! Kép

Gigi!
Oli nagyon édi! A vigyori pofiját meg kell zabálni! Az asztal klasz, kutyit sajnálom. Kép

Mica!
Zolika nagyon ügyi. Kép Marci ahogy elnézem, most a mászás gyakorlást és a felülést hanyagolja.
Ma nálunk csúszik az így-úgy kialakult napirend, most megyünk ebédelni. Kép

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Szuper ügyes a fiacskádKép Látom - ahogy Mica Zolikáját - Marcikát sem zavarja a husi-musi a mozgásbanKép
Mondtam Anyósomnak, hogy Olivér már csak 22 dkg hízott, erre mondja, hogy jajj de jó, így legalább fel tud majd állniKép Azt hitte, hogy az unokája egy béna hájpacni?Kép Ja és dicsekedett, hogy már 66 cmKép Mondom, hogy jó lesz az 77-nek is. Erre mondja, hogy neki már a 66 is sok volt!KépKép Õ orvos, még jó, hogy tiszátban van az emberi test anatómiájávalKép Csak beteg ne legyen az ember.

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?