Sziasztok!
Húúúúú, kíváncsi vagyok, hogy alakul az éjszakánk, ugyanis miután férjem hazajött a munkából, épp akkor lett kész az ebéd, olyan 3 körül és mi jól beebédeltünk. Tökre álmosak lettünk és gondoltuk de jó lenne egy jót aludni. Férjem mondta is viccesen, hogy altasd el Bendit és akkor alhatunk. Hát olyan jól sikerült elaltatni úgy fél 5 körül, hogy azóta is alszik.
Mi is aludtunk, egyszer ugyan felébredt Bendi, de megszoptattam és hasamra tettem, így visszaaludtunk és egyszer csak arra ébredek, hogy már 8 óra. Bendit letettem és azóta is alszik. Remélem éjjel nem fog kukorékolni emiatt.
Szóval kíváncsi vagyok mi lesz, remélem csak szopizni kel majd fel, fürdést meg ma kihagyjuk.
Timka
De rég jártál erre. Nagyon édes Fanni.
Többi baba is nagyon szép.
Ildi
Már én is kíváncsi voltam, hogy mi lehet a kisbabával akiről meséltél, de nem erre számítottam.
Egyszerűen nem hiszem el.
Már akkor mikor először írtad, se akartam elhinni. Nem is értem nincs lelkiismeretük? Nincs szívük?
Szegény szüleik, most biztos szomorúak, hogy hol rontották el, és szerencsére magukhoz veszik a kisbabát. Így biztos jobb lesz neki.
Zsana
Köszi a kérdést, úgy látom javulgat a popsi. Most megpróbálom, nivea kenőccsel kenni, az nagyon jól befedi, hogy ne nagyon érintkezzen a pisivel, meg szellőztetem amikor csak tudom, úgy látom javul.
Vezso
Jobbulást apukádnak!
Connie
Örülök, hogy megszabadultatok a terpeszpelustól.
Tejköves dolog tök érdekes, nem is tudtam, hogy van ilyen.
Pia ügyben pedig én mindenivó vagyok.
Néha gondolkodtam azon, hogy csak nehogy legyen az életemben valami nagy nehézség vagy rossz időszak, mert imádok mindenféle alkoholos itókát és félő, hogy bánatomat abba fojtanám.
Szóval például kaja ügyben nem vagyok valami nagy gourmand, elég válogatós vagyok. Viszont az italokkal sokkal bátrabb vagyok, szeretek megkóstolni mindenféle alkoholos innivalót, jöhet bármi.
Az, hogy épp mit iszom, az alkalomtól is függ, nyári melegben például sör vagy egy gin tonik esik jól, esténként vörösbor, családi eseményen házi pálinka stb.
Kár, hogy most nem hódolhatok ennek a hobbinak, bár egyszer-kétszer már ittam sört, csakis a tejképzés elősegítése érdekében.
ruz