Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk a takarítás-rendrakás női munka. De szerintem ez így van jól. És én szeretem is csinálni, mert olyan jó érzés szép rendes lakásban lenni.

Kép

Kép
kamilla306

<font color="0077aa">Proone,
én, mint öreg róka, azaz gombaszakértő tudok neked valami használhatót mondani. A gomba jellegéből adódóan aerób, azaz oxigénre van szüksége a terjdéshez, emiatt a hüvelynél följebb SOHA nem terjedhet. Ne ijedj meg, főleg, ha nincs is tüneted. Egyébként a gomba természetes állapotában mindenkiben ott van, emiatt nem is lehet kiírtani, csak akkor van gond, ha elszaporodik - de azt Te az első perctől megéreznéd, hidd el - viszketés, csípő érzés, kellemetlen pisilés, gumis, nyúlós folyás. Ha meg a pici elkapja szülés alatt, akkor max. szájpenészt kaphat tőle, amit seperc alatt kikezelnek. Ne aggódj.

Lola</font>
lolita

A mi családunkban apósom ha anyósom nem ér rá: főz, mos, takarít, vasal, kerti munkák, stb. Jól be van idomítva (fujj, de rohadt szemét vagyokKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla,
Én csak azt próbáltam mondani, hogy pl. szennyes ruha a szennyestartóban és nem szerteszét, vagy a mosatlan tányér a mosogatóban, nem a nappaliban az asztalon legyen... Szerintem ez nem olyan nagy kérés egy ffi-tól sem... Ja, és kávésbögre a lakás MINDEN pontján... Kép
Ááááhh, mindegy, nálunk otthon nem ez volt a szokás. Kép
kata1977
Hatvan

Bocsika, nem sikerült túl szép magyar mondatot írnom az előbb... Kép Kép
kata1977
Hatvan

Rakok be nektek egy aranyos képet:
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ilyennek szeretnék MINDENKIT látni hamarosan!
Megyek ebédelni, már kilyukad a gyomrom!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata: Az én párom annyira képes, hogy a szennyes ruhát bedobja a ládába, mert megmondtam, hogy ami nincs ott azt nem mosom ki. A kavéscsésze és a sörösüveg épp ott hever, ahol kifogyott. Ez idegesítő, de képtelen vagyok rászoktatni, hogy máshova tegye. A tányért viszont berakja a mosogatóba! (persze elmosni már nem képes) Hát ez van. De már megszoktam és nem cseszegetem. Cseszegetik elegen a munkahelyén. Én megpróbálok neki nyugodt békés családi környezetet teremteni.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla,
Nekem sem a pasimmal van a gond, hanem a hü**e apjával! Kép A pasim legalább a mosogatóba gyűjti a mosatlant! KépKép És én már annak is tudok örülni! Kép (mondjuk szeretek mosogatni Kép)
Csak engem az nagyon fel tud húzni, ha pl. munka után kinyalom a házat és másnap, amikor hazaérek a melóból, akkor megint úgy néz ki minden, mint a disznóól (köszönhetően apósomnak...)... Kép Ooooolyan kiábrándító!
Tudod, morzsa mindenhol, ez-az lecsöppen, de nem törli ám fel, inkább belemászkál és merő egy kosz minden... Kép
kata1977
Hatvan

Meg tudom érteni, Kata. Én anyóssal és "sógorral" is együtt élek a páromon kívül és engem is idegesít, hogy mások után is én nyalom a koszt, de az vígasztal, hogy ez átmeneti állapot és max jövő tavaszig tart még. Úgyhogy már fel sem idegesítem magam. Attól sokkal jobban félek, hogy anyós majd mindig beleugat a gyereknevelésbe, mert ha elköltözünk, akkor is csak egy szinttel feljebb, úgyhogy elég közel lesz.

Kép

Kép
kamilla306

<font color="0000ff">Köszi Lola, én is valahogy így gondoltam, és a régebbi a régebbi babanetezésem során olvasottak alapján így emlékeztem, hogy a babának nem árt.

AZóta orvosnál is jártam, mert hát úgy alakult...
Hosszú leszek...

Volt ma egy kis izgi az életünkben...

Már fél 7 óta fent vagyok, 9 körül kimentem nagyWCzni. Nem is erőlködtem most különösebben, de amikor kitöröltem, akkor véres volt a papír. Híg, rózsaszínes vér, és a hüvelyemből jött. Persze egyből bepánikoltam, hogy mot mi van, honnan vérzek egyáltalán...
Úgy tűnt, hogy abba is maradt a vérzés, csak egy adag jött, de azért beraktam egy betétet és irány a kórház.
Bekéredzkedtem az éppen rendelő orvoshoz, bekopogtam és mondtam az asszisztensnőnek, hogy kicsit vérzek, megvizsgálnának-e. Elkérte a kiskönyvemet és mondta, hogy először UH, üljek le 2 ajtóval arrébb, majd hívnak. Vártam vagy fél órát, mire már éppen arrafelé oldalogtam, hogy szóljak, hogy ugyan miért nem törődnek velem, erre hívtak egy Szántó Józyefnét, de először nam hallottam teljesen a nevet, másodikra meg Szántónét mondtak csak - az pedig én vagyok, úgyhogy bementem. Bent derült ki, hogy nem engem hívtak, de azért nem küldtek már ki...
Megvizsgáltak, UH-s nő először megriadt, hogy vérzek, de mikor mondtam, hogy kakiláskor rózsaszínes vérzés, akkor egy JA! felkiáltással megnyugodott. Ez volt az első nyugattó szó... Öhm... Megméregette mindenét a picinek, minden rendben és haematómára utaló jel nem található.
Utána kiküldtek, hogy majd szólítanak az orvos ajtajánál, ott is majd' egy órát ültem, mire behívtak.
&Otilde; is megnyugtatott, megvizsgált, mondta, hogy a éhszáj zárt és most nem is vérzek (kesztyűjét is megmutatta, hogy semmi vérnyom), de azért be is kukucskált, de mondta, hogy nem lát semmit, nyugodjak meg.
Utána megkérdeztem, hogy mégis honnan jöhetett a vér, de azt mondta, hogy nem tudja megmondani, nem látott semmit. Azért örültem volna egy 'valószínű, hogy...' kezdetű miondatnak, dehát ez van...
Mondtam neki a gombát is, de azzal nagyon nem akart foglalkozni, mondta, hogy ez annyira másodrendű, főleg, ha nincs panaszom se, úgy vettem ki a szavaiból, hogy most a terhesség fontosabb a gombánál és majd szülés után kell vele foglalkozni (ezt így konkrétan nem mondta, de így értelmeztem). Szóval nyugodtan várok aug. 1-ig most már.
Javaslata kímélő életmód (ami azt jelenti, hogy most hétvégén azért tartózkodjuk a szextől, legalábbis hüvelyi úton).

Hát ez történt ma velem.... Minden rendben, azóta sem vérzek, nem volt semmi görcs, csak jól bepánikoltam...

Proone
21+3</font>

KépKépKépKép
proone

Kamilla,
Engem is vígasztal, hogy ez csak átmeneti állapot (bár ki tudja meddig...), de akkor is idegesít... Én is azért nem akarok ide szülni, mert óhatatlan, hogy beleszóljanak abba, hogy hogyan nevelem a gyerekemet. Én meg akkor tuti visszaszólnék! Kép

Proone,
Látod, ott fent vkik úgy intézték, hogy mégiscsak lásson doki! Örülök, hogy nincs semmi komoly! Kép Vigyázz Magatokra és jó nyaralást!

Kata
kata1977
Hatvan

Jajj, Proone, mikor megláttam a hosszú kék szöveget, jól beijedtem, hogy valami nagy baj van, mert azt hogy a baba jól van, növöget, nem szokta senki ilyen részletesen taglalni.
Örülök, hogy végül is minden rendben. Vigyázz Magatokra!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Érzelmes búcsút veszek töletek, lányok. 10 nap múlva visszatérekKép
És akkor majd szeretnék nagyon-nagyon sok jó hírt hallani!Kép

Mindenkinek szép hetet!

M

Kép

Kép
Kép
maminti81

Ja, a mai táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Maminti,
Nagyon jó pihenést Nektek! Kép

Emese,
Szólj majd, ha már szeretnél átkerülni a fenti táblába! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kép
Fáj a pocim!
Olyan mintha meg akarna jönni, pedig még van pár napja!!! Meg nem is fog megjönni! (fő a pozitív hozzáálás!)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,

Kép
kata1977
Hatvan

De drága vagy!!!!!
Már nem is fájKépKépKép
Meddig maradsz?

Kép
Kép
Kép
vica1982

4-ig... Kép Már 1 órája azt beszéljük a kolléganőmmel, hogy mennénk már haza... Kép
kata1977
Hatvan

Cserébe küldök neked egy bögre kávét.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kööööösssszziiiiii! Kép
Éppen az előbb gondolkoztam, hogy bedobjak-e egy bögrével, de leszavazam. Kép Úgyis az az egyik első dolgom, amikor hazaérek! Kép
Képzeld, ma erre járt a pasim és rámcsörgött, hogy ki tudok-e szaladni Hozzá! Kép Aaaaaannnyira éééédes! Kép Bementünk a boltba is, akkor vettem ebédelnivalót, meg akkor már vettünk otthonra is, ami kifogyott és Õ hazavitte az autóval, hogy ne nekem kelljen cipelnem! Kép Kis imádnivalóm! Kép
kata1977
Hatvan

Nnnna pussz mindenkinek! Nem ígérem, hogy benézek 7végén, de lehet, hogy mégis... Kép Ha nem, akkor 7főn leszek!
Kellemes 7végét Nektek!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Tök édi pasid van! Becsüld meg!!!

Én is megyek takarítani, aztán irány a Tisza-part!!!
Mindenkinek pihentető kellemes hétvégét!!!

Pusszancs:

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Helló Csajok!!!

Tegnap nem tudtam jönni, mert vendégeink voltak, de ma le sem tudtok vakarni!
Bár ahogy olvasgatom mindenki elment ide-oda. Jól is teszitek!
Remélem ott nem ilyen f*s idő van, mint itt. TErmészetesen szakad az eső Kép

Nolina köszi a házcsírétetet! Hol építkeztek a bátyádék? Tudsz küldeni képet a házukról?
Én egyszer megkérdeztem a dokit, hogy mikortól van meg. Azt mondta, hogy már a barna is annak számít. Nálam szerintem biztos, mert ha nem annak számítana, akkor tényleg csak 1 napig lenne meg. De Nálad, ha még utána is olyan sokáig piros, akkor ott más a helyzet.
most vagytok Siófokon? Mesélj ám, hogy milyen volt!

Hajni igen én is úgy látom, hogy egy hullámhosszon vagyunk! Most éreztél pé-t?
Nekem tegnap fádogált a hasam, de a hőm nem arra a napra mutaja. Mondjuk ma reggel is fájt a hasam, úgyhogy lehet, hogy valami más volt Kép
Azért aggódtam, mert Rád nem volt jellemző, hogy ilyen sokáig "kimaradsz". Mindig adtál magadról életjelet. De most kb. egy hétig nem írtál semmit Kép. Azt hittem, hogy valami baj van Kép
Ma küldök majd neked képeket!
Mág nálunk sem volt házavató (olyan "hivatalos" Kép) úgyhogy lehet, hogy majd együtt tartjuk úgy interaktívan Kép

Kamilla Egyiptom, az tök jó lehet! remélem összejön Nektek. TÉnlyeg kiderült tegnap este valami??
Ez a mosó dolog nálunk is így működik, én is megmondtam a páromnak, hogy felőlem a focicucca be is penészedhet a kocsijában pl. de amíg be nem teszi a szennyesbe nem mosom ki. Ez más ruhákkal is így van. Mág amit nem tudtam elérni, hogy a tzokni ne gombócba legyen odarakva Kép

Vica ez a dolog a barátnőddel elég durva szerintem. Az oké, hogy a szülők adnak pár jó tippet, de hogy megtiltsák! Bár tegnap pont arról beszélgettünk, hogy vajon mi történhet annál a párnál, akik már több, mint 10 éve házasok mondjuk és akkor jön egy "harmadik" és az egyik fél faképnél hagyja a másikat. Nem tudom és nem is akarom elképzelni, hogy ilyen velünk is előfordulhat!
Szerintem sört igyál nyugodtam az legalább jól kitisztít! A teszt biztos korai volt, a gólya meg bíztató!!!
Ilyenkor kinn is alszotok a Tiszán, vagy hazamentek aludni? Volt koncert is meg minden?
SOkszor én is azt érzem, hogy babanet függő vagyok Kép
A takarítással én is hadilábon állok. Az elmúlt 3 napo pl. arról szólt, hogy hazajöttem a melóból és takarítottam. Munka mellett vagy elmegy rá egy csomó hétköznap estéd, vagy a teljes hétvége! Kellett nekünk ekkora házat építeni! van mit takarítani nem mondom!
Persze leginkább én is egyedül maradok ebben a dolgoban. Sajnos nálunk is nagy harcok folynak bizonyos dolgok helyérerakását illetően.
De az udvar pöpecül néz ki, és az a párom érdeme! (na jó kapálni én szoktam Kép)

Maminti így utólag nagyon jó utat, és ottlétet kívánok Nektek!

Kata hát nem semmi amit az anyósodék művelnek néha. Nem lehet könnyű Neked! Ráadásul egy csomószor úgy adódik, hogy csak Te vagy velük otthon! Kitartás! egyszercsak külön fogtok menni!

Proone örülök, hogy végül nem lett semmi gond! Biztos, hogy onnan jött a vér? Nekem majdnem minden alkalommal vérzik egy picit a hátsóm. (bocsi a naturalitásértKép)

még ma gondolom jó sokszor jövök - remélem, hogy nem egyedül leszek - de még annyi mindent szeretnék írni, de nem akarok senkit leterhelni (már mindegy igaz Kép) jó sokat "pofáztam" bocsi!!!!!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Nahát! Úgy látom a reggeli hozzászólásom óta nem jött senki Kép

Vica kinn vagytok a Tiszaparton? Ott nincs eső?

Hajni tudtok valamit csinálni a telken?
Küldök képeket még ma délután Neked!

Mi ma elmentünk tuját venni. Most talán eláll az eső és akkor el is tudjuk ültetni.
Hú baszu ma mi történt velünk! Nem is tudom, hogy itt elmondhatom-e, lehet hogy a "másik" topicba kellene. Az is lesz. Oda leírom (család/W-sex a multúnból).

Annyit gondollkodtam azon, hogy írtátok többen, azért nem jöttök, mert úgy könnyebben el tudtok vonatkoztatni a babáról. Nos én mostanra rájöttem, hogy sokszor már nem is csak amiatt jövök ide, hanem itt beszélgethetek egy csomó mindenkivel, akikkel lassan úgymond barátnők leszünk, hisz vannak olyan dolgok, amit csak egymásnak mondunk el. És nem feltétlenül mindig csak a babáról beszélünk (bár tudom az lenne cél) szóval szerintem valamilyen módon itt is el lehet vonatkoztatni!
A másik dolog, hogy rájöttem arra is, hogy bennem nincs szinte semmi akaraterő. Megvettem a cickafark füvet (kb 1 hete) és még egy kortyot nem ittam belőle. Elhatároztam, hogy minden nap eszek Joghurtot, kb 2 napig ment. Ráadásul ami a legrosszab, hogy nem iszom meg naponta, csak kb fél liter folyadékot, ami tudom, hogy nagyon kevés. Pedig nagyon szeretnék babát, de egyszerűen nem tudom, hogy miért nem figyelek oda az ivásra, vagy a teára.
Tudtok valami jó taktikát, ami elősegíti, hogy megigyak napi 2 litert?

megint jó sokat dumáltam, bocs Kép

Kép
Kép
beuka

Szia Beuka!
Én sem iszom sajna túl sokat, de azért próbálom. Tanácsom, hogy kezdd el apránként növelni az 'adagokat', 'poharakat', és próbáld meg minden nap számolni, mennyit, hány deci folyadékot ittál meg aznap.
Amúgy mit szoktál inni általában egy nap? Milyen fajta folyadékot?
Üdv: Bogi
dbogica

Kép
Csajok megy fel a höm,remélem a pocaklako miattKép
Alig várom ,a jövö hetet,hogy alakul a höm."remélem fennt marad",mert akor én lennék a legboldogab az egész világonKépTegnap voltam a bnömnél 4 hetes a Nimrod,és olyan jó érzés volt a kezembe tartaniKépEgész nap olyan boldog voltam,és ö mondta talán kapsz egy kis anyai hormont"hát nem aranyos". Este meg hegyi buliba voltam a teso szül.napját ünnepelte,és egy kortyot se ittam,mégis jol éreztem magam,sokat táncoltunkKépReggel meg mentem dolgozni 6-ra,kicsit fáradt vagyok,és megyek lassan aludni!Monival mi van ?Tényleg nem terhes,pedig a hö alapján nagyon ugy nézett ki?!
Kamilla neked is nagyon szurkolok!Remélem a te höd is fennt maradKépHa tesztelsz akor ne felejts el szolni!

U.i:A Barátok közt megy nyári szünetreKép!!
Pedig kiváncsi vagyok ,hogy mi lesz Tildával,és a babájával!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Ja szerintem a "cickafark-teát" ne hanyagoljátok el,mert nagyon egészséges,És sok sz.mentes vizet kell inni az ásványi anyagok miatt.Ha nekem öszejött most a baba akor ráfoghatom,hogy emiatt is sikerült és a hömérözéstöl!!Ja és mostanába sok gyümölevest készitek szerintem az is nagyon egészséges,föleg a vitaminok miatt!Nem akarok okoskodni ,de szerintem ezek fontos dolgok!sziasztok,most már tényleg mennek aludni,mert kiesnek a szemeim!
Vendég

Sziasztok!

Anyósomék kb. 700 méterre laknak tőlünk. A férjem (5 évvel idősebb) csak a megélhetés szempontjából vacilál, de mi nem élünk rosszul. Beszélt olyanokkal akiknek már van gyerekük és ők azt mondták neki, hogy a gyerekek megváltoztatják az egész élet felfogást. Áldozatokat tesznek a gyerekekért, hogy jobb legyen nekik.
Anyós: az a baj vele, hogy mindent tudni szeretne meg mindenbe beleszól: jó tudom, hogy ő nem 1 idegen. Néha még a férjemet is kiborítják a szülei (nem babás támékkal) múltkor mondtuk nekik, h akarunk 1 szép szekrénysort ezért fel kellene menni Pestre. Kikában stb. ott több a választék mire az ő szülei: jó hogy nem külföldre megyünk szekrényt venni. :-)ezen már csak nevetni lehet nem? Én eddig úgy veszem észre, h anyósom végül is szeret és elfogad meg szeretne már unokát. Én azt mondom, hogy egyenlőre elégedjen meg azzal az unokájával aki most májusban született. Nagyon aranyos az a kislány! Na az is 1 jó sztori! A tesója még mindig nem nősült meg de a babó már megszületett májusban. :-)
Így kénytelen volt elfogadni azt a lányt. Amikor még nem tudtuk, hogy lesz babájuk úgy beszélt róla mint egy senkiről. Azóta "megbékélt" vele szerencsére.
Tegnap voltunk Anyukáméknál és ott voltak tesómék gyerekei.... akkor megint urrá lett rajtam az "anyai ösztön" és elhatároztam egy ember sem állhat a boldogságunk útjába. Eldöntöttük, megyünk kivizsgálásokra.

Kép
lara26

Kép
Vendég

Sziasztok!
Lara!
Ti mióta próbálkoztok?
Mi, ha leszámolom a 4 hónapot, a candida miatt, akkor kb.4-5 hónap az amióta próbálkozunk. Próbálom lazábban venni ezt a dolgot, mert magamon vettem észre, hogy nem javított semmin az, hogy állandóan ezen járt az eszem. Nem tudom, nálatok mi a helyzet?
Üdv:Bogi
dbogica

Bogi köszi, hogy válaszoltál! Általában reggel tejet vagy teát iszom, napközben meg gyümölcslét. De ma már elég "sokat" ittam. Megfogadom a tanácsodat és odaigyelek, mindig egy kicsit többet! köszi!
Én egyébként már 1 éve nem szedek gyógyszer. Most már nagyon szeretnénk babát, de tudom, hogy nem szabad teljesen elkenődni, ha megjön!
Sajnos nekünk is állandóan ezen jár az eszünk.

Keditke remélem, hogy fennmarad a hőd! Drukkolok! Megpróbálok én is sok gyümölcsöt enni!
MI van a Tildával? Én az utolsó két részről lemaradtam!

Lara így van! Helyesen gondolkodsz! Tök jó, hogy a párod is belement a vizsgálatokba!

Kép
Kép
beuka

Csajok!!!

Hogy lehet a fertility-ben új ciklust kezdeni?
Új görbét szeretnék csinálni.
HELP!!

Kép
Kép
beuka

Közben sikerült! Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a jókívánságokat Babóval kapcs.

Babás táblába akkor mennék át, amikor már biztosabbat tudok mondani a koráról.

Van egy uh képem, de azon még szinte ki sem vehető (még csak egy nagyon apró petezsák), azt inkább nem rakom fel, de a következőt ígérem hozom nektek.

Keditke!
Nem akarlak elkeseríteni, de sztem a Tilda babája nem fog megmaradni, ezt már akkor mondtam itthon, amikor kiderült, hogy terhes. Már csak azért sem, mert ha akartak volna a sorozatba egy babát, akkor berakták volna azokét, akik tényleg terhesek voltak mostanában. Aztán lehet, hogy mellé gondolkodok.

Jó nyaralást mindenkinek, aki megy KépKépKép és szép időt!

Proone!
Örülök, hogy végülis nem lett semmi baj a Babóval.

Ma nekem is volt egy kis rózsaszín vmim, de én tudom az okát: az az átkozott sex. Mondtam is a férjemnek, hogy ha vmi baja lesz a babának, kinyírom. Mire Õ: Mi baja lenne? A sex nem árt nekik. Hát tényleg azt mondják, de itt az elején azért még kicsit kétkedő vagyok ezzel kapcs., bár a lányomban sem tettünk kárt.

Jó éjt, már nagyon álmos vagyok:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Bea, én is érztem valami iszonyatos görcsöt, szerintem a pé lehetett, de két nappal a leesés után Kép. Montam is a páromnak, hogy ez nem lehet igaz, hogy két hónapja nem érzem, most meg rosszkor Kép. Csak mosolyog már rajtam, mit össze tudok szenvedni Kép.
A közös házavató buliban benne vagyok, legalább nem egyedül fogok nyafogni az előkészületek miatt Kép.
A képeket megnézem, remélem végülis elküldted Kép.
Ja, és épp a hálószobát csináltuk a hétvégén. Van már neki teteje, és elkezdtük glettelni is. Szóval nemsokára már csak szőnyeg meg festés és van egy tök kész szobánk Kép.
Ezen kívül velem semmi nem törpént.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Lányok!

Újra itt vagyok! Megpróbálok visszaolvasni!

Betti
betti73

Na hello mindenkinek.
Két rossz hírem van és egy jó.
A két rossz, hogy tegnap megjött és hogy nem megyünk Sharm el Sheikh-be. A jó, hogy egyáltalán nem vagyok elkeseredve egyik miatt sem. Az nem tudom, hogy miért a lényeg, hogy tök jó kedvem van. Várom a szabit ezerrel, de addig mondjuk még van két kemény hét.

Keditke! Nagyon drukkolok. Szupi a görbéd.
Asszem veszek délután cickafark teát. Végülis ez az egy dolog, amit még nem próbáltam ki. Ja meg a Jónás módszer, mert akkor mindig menstruálok. Tényleg. Mi van, ha nekem akkor van a termékeny időszakom? Azt a pár napot mindig kihagyjuk. Akkor én nem is tudnék.....

Szonibaba: Ami jó a mamának az jó a babának is. (még, ha nem is pont úgy....)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Örülök, hogy nem keseredtél el. Most teljesen nyugodt vagyok én is, nem stresszelem magam emiatt! Kép Egyszer úgyis összejön.

Betti
betti73

Sziasztok!

Nem volt itt túl nagy forgalom 7végén!

Beuka,
Én is nagyon keveset iszom... A múltkor 'mértem' és a 2 liter folyadék majdnem 3 napig tartott... Ezen az arányon csak akkro tudok javítani, ha a kávéimat is beleszámolom... Kép Csak nálam az a baj, hogy átkozottul lusta vagyok pisilni menni. Úgy érzem, hogy elpocsékolt idő, amíg kimegyek, stb... Kép Tudom, ez hülyeség, de így vagyok vele. Kép Így aztán a tudatalattim is rádolgozik rendesen erre a nemivásra! Kép Néha próbálok odafigyelni, de egész egyszerűen nem kívánom az innivalót! Kép

KEditke,
KépKép
Én is babáztam tegnap a barátnőm 3 hónapos kisfiával! Kép Aaaaannnyira jó fej a kissrác! Nagyon jól éreztem Vele magam!
Barátok közt: egyetértek Emesével. Én is ugyanezt mondtam, hogy valszeg amit ki fognak találni, hogy elmenjen a baba, hiszen ott volt a 2+1 pocakos csajszi, ha babát akartak volna a sorozatba, akkor beleírják őket....

Beuka,
Annyi volt, hogy Tildát megcsípte egy darázs és allergiát váltott ki nála. Fulladt, meg ilyenek, bevitték a kórházba és a doki azt mondta, hogy igyekeznek mindkettőjük életét megmenteni...

Kamilla,
Pont ott volt a robbantás, ugye, ahova mentetek volna?! Lehet, hogy jobb is, hogy nem oda mentek! Kép
Nekem is megjött tegnap... Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

A táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Most látom csak, hogy Zsuzskánál nem aktualizáltam... Kép Éééén hülye! Kép
kata1977
Hatvan

Hát akkor ez most nem volt túl sikeres kör.

Hát ja, pont ot robbantottak, de még szerencse, hogy most és nem akkor mikor ott vagyunk. Felajánlottak cserébe egy másik utat Jordániába, de nekem már az egésztől elment a kedvem. Jobb a nyugalom.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Nem csodálom, hogy elnemt a kedved az egésztől, szerintem jobb itthon maradni. Szegény párom is fél egy kicsit, mert augusztusban megy Kanadába!

Betti
betti73

Jó reggelt!
Nyitáskor nem tudtam jönni, mert dolgom volt.

Beu!
Kissé félre értetted a Tisza-parti bulit. Semmi féle koncert meg ilyesmi nem volt. Abszolut nomád (WC sincs) körülmények között sátoroztunk unokatesómmal és az egyetemista haverjaival (30-an voltunk) volt sok pia, bográcsban főztünk malac-pörköltet és nagyon jót mulattunk.Kép
Koncertet az adott aki már elég részeg volt.
A piálásról annyit, hogy első este fél deci bort ittam, másnap meg 2 cl unicumot meg egy üveg sört az egész nap alatt. Hát lehet, hogy valaki van, mert amikor megkaptam a diplomámat, az arra tartott bulin megittam összesen 3 deci unicumot (6 X 0,5dl) meg 2 üveg sört és az fele ennyire se ártott meg mint ez a két csepp, amit most ittam...
Reménykeltő...

folyt.köv.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kevés vizet ivók!
nekem régen azt tanácsolták, hogy csak egy fél liter vizet (vagy más folyadékot) vegyél magad elé és azt idd meg nagyjából egyszerre. Mindezt egy nap 4x. nem olyan sok az, higyjétek el. Könnyen rá lehet szokni. Én például imádok sokat inni, mert szinte hallom, ahogy mossa át a veséimet. (Volt 2x vesegyulladásom, úgyhogy tudom, hogy magammal b*szok ki, ha nem iszok eleget)

Kamilla
Sajnálom, hogy megjött, de biztos vagyok benne, hogy most azért van jó hangulatod mert a tested tudja, hogy ebben a hónapban szépen felkészült és befogad egy barackmagotKépKépKép
Nem semmik ezek a robbantások, mikor meghallottam, egyből rátok gondoltam, hogy remélem nem mentek, nehogy bajotok legyen.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, bocsi ha valakit/valamit kihagytam.

Ja, a tábla szerint úgy látom rajtam a sor zebra-ügyilegKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

<blink>PRÓBA</blink>

Kép
Kép
Kép
vica1982

Editke!
Neked hány napos a ciklusod?
Szorítok ám nagyon!!!Kép++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Neked mikor aktuális egy teszt? Drukk Keditkének és Neked is! Rám tört a nyugalom, ha megjön, akkor megjön, ha nem akkor nem. Nem fogok bánkódni, hanem újult erővel nézek a következő hónap(ok) elé. Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?