Helló Csajok!!! Tegnap nem tudtam jönni, mert vendégeink voltak, de ma le sem tudtok vakarni!
Bár ahogy olvasgatom mindenki elment ide-oda. Jól is teszitek!
Remélem ott nem ilyen f*s idő van, mint itt. TErmészetesen szakad az eső
Nolina köszi a házcsírétetet! Hol építkeztek a bátyádék? Tudsz küldeni képet a házukról?
Én egyszer megkérdeztem a dokit, hogy mikortól van meg. Azt mondta, hogy már a barna is annak számít. Nálam szerintem biztos, mert ha nem annak számítana, akkor tényleg csak 1 napig lenne meg. De Nálad, ha még utána is olyan sokáig piros, akkor ott más a helyzet.
most vagytok Siófokon? Mesélj ám, hogy milyen volt!
Hajni igen én is úgy látom, hogy egy hullámhosszon vagyunk! Most éreztél pé-t?
Nekem tegnap fádogált a hasam, de a hőm nem arra a napra mutaja. Mondjuk ma reggel is fájt a hasam, úgyhogy lehet, hogy valami más volt
Azért aggódtam, mert Rád nem volt jellemző, hogy ilyen sokáig "kimaradsz". Mindig adtál magadról életjelet. De most kb. egy hétig nem írtál semmit
. Azt hittem, hogy valami baj van
Ma küldök majd neked képeket!
Mág nálunk sem volt házavató (olyan "hivatalos"
) úgyhogy lehet, hogy majd együtt tartjuk úgy interaktívan
Kamilla Egyiptom, az tök jó lehet! remélem összejön Nektek. TÉnlyeg kiderült tegnap este valami??
Ez a mosó dolog nálunk is így működik, én is megmondtam a páromnak, hogy felőlem a focicucca be is penészedhet a kocsijában pl. de amíg be nem teszi a szennyesbe nem mosom ki. Ez más ruhákkal is így van. Mág amit nem tudtam elérni, hogy a tzokni ne gombócba legyen odarakva
Vica ez a dolog a barátnőddel elég durva szerintem. Az oké, hogy a szülők adnak pár jó tippet, de hogy megtiltsák! Bár tegnap pont arról beszélgettünk, hogy vajon mi történhet annál a párnál, akik már több, mint 10 éve házasok mondjuk és akkor jön egy "harmadik" és az egyik fél faképnél hagyja a másikat. Nem tudom és nem is akarom elképzelni, hogy ilyen velünk is előfordulhat!
Szerintem sört igyál nyugodtam az legalább jól kitisztít! A teszt biztos korai volt, a gólya meg bíztató!!!
Ilyenkor kinn is alszotok a Tiszán, vagy hazamentek aludni? Volt koncert is meg minden?
SOkszor én is azt érzem, hogy babanet függő vagyok
A takarítással én is hadilábon állok. Az elmúlt 3 napo pl. arról szólt, hogy hazajöttem a melóból és takarítottam. Munka mellett vagy elmegy rá egy csomó hétköznap estéd, vagy a teljes hétvége! Kellett nekünk ekkora házat építeni! van mit takarítani nem mondom!
Persze leginkább én is egyedül maradok ebben a dolgoban. Sajnos nálunk is nagy harcok folynak bizonyos dolgok helyérerakását illetően.
De az udvar pöpecül néz ki, és az a párom érdeme! (na jó kapálni én szoktam
)
Maminti így utólag nagyon jó utat, és ottlétet kívánok Nektek!
Kata hát nem semmi amit az anyósodék művelnek néha. Nem lehet könnyű Neked! Ráadásul egy csomószor úgy adódik, hogy csak Te vagy velük otthon! Kitartás! egyszercsak külön fogtok menni!
Proone örülök, hogy végül nem lett semmi gond! Biztos, hogy onnan jött a vér? Nekem majdnem minden alkalommal vérzik egy picit a hátsóm. (bocsi a naturalitásért
)
még ma gondolom jó sokszor jövök - remélem, hogy nem egyedül leszek - de még annyi mindent szeretnék írni, de nem akarok senkit leterhelni (már mindegy igaz
) jó sokat "pofáztam" bocsi!!!!!!!