Sziasztok!
Fú, allergia!!! Előre parázok tőle, nekem "csak" a parlagfű okoz gondokat, de az se semmi. Mindjárt itt az augusztus, és kezdődik.Nagyon reménykedem én is a kampány sikerében, meg abban is, hogy a terhesség okozhat változást. Az biztos, hogy Balázs már megvolt augusztusra, és rendesen ki is jött a nyavalyás, úgyhogy a szoptatás nem jelentett semmit neki
Húgomtól kaptam egy könyvet, már többször akartam ajánlani, hátha segít valakinek másképp hozzáálnni a szülés kérdéséhez. Végülis van még egy kis idő olvasgatni: Penny Armstrong, Sheryl Feldman: A születés művészete. Alcíme: Szülés bölcsen, a természet rendje szerint, a tudomány támogatásával. Nem tudom, kapható-e könyvesboltban, de talán a
www.szules.hu honlapon meg lehet nézni. / az Alternatal adta ki, ez a Geréb Ágiékhoz tartozik/. Szerintem hasznos elolvasni, az ember egész másképp tud gondolni a szülésre, és nem mindegy, hogy állunk hozzá!
Voltunk a Megatoysban, sikerült babakocsi alkatrészhez jutnom, és este megemlítettem a páromnak, hogy darabonként el is hozhatnánk otthonról a padlásról a kocsit, erre teljesen belelkesült, hogy hozzuk el az egészet, befér az autóba, és akkor nézegethetjük újra! Én meg azt hittem, hisztizni fog, hogy minek foglalja a helyet
Balázs is támogatta az ötletet, tartok tőle, hogy játéknak fogja használni, ha összerakjuk!
Csak nem bírtam ki, hogy ne vegyek a picikémnek valamit, úgyhogy vettem egy baldachint. Volt már egy, de gondoltam, egy nem elég
Eszméletelen, mennyi pocakos és picuri baba van ezeken a helyeken
Történt ma egy érdekes dolog is: fölhívott az apám. Mostanában előfordult már párszor, de mindig tudhattam, hogy van közöttünk egy biztonságos 2-300 km távolság. / nem fársztalak Benneteket, a lényeg, hogy nem bántástól félek, hanem attól, hogy ha keres, akkor csak pénz kell neki általában/. Ma viszont Pestről hívott, és szeretett volna látni bennünket. Hozzátenném: húgomnak még egyik gyerekét sem látta, pedig a legnagyobb már nyolc éves lesz lassan! Szóval ennyire érdeklik az unokái. / ahogy a gyerekei is érdekelték mindig.../ Gondoltam, nagy gond nem lehet, semleges területen dumálunk egyet. Tényleg aranyos volt, és érdekes módon Balázst is egészen meghódította, a végén még bohóckodtak, huncutkodtak is egymással. / pedig a talin láthattátok, hogy viselkedik idegenekkel/! Mindegy, ennyi volt. Kicsit mindig sajnálom, hogy semmire sem vitte 57 éves fejjel, ráadásul van négy lánya, akiket jól elvadított maga mellől, pedig végülis ha tartotta volna velünk normálisan a kapcsolatot, akkor még támaszul is szolgálhatnánk... Most meg egyedül van, és semmije sincs.
Hari, irigyellek a művész-ügyességed miatt! Én mindig béna voltam ezen a területen, soha semmit nem voltam képes elkészíteni saját magam. Most nem győzök csodálkozni magamon, mert megismerkedtem a szalvéta technikával meg az üvegfestéssel, és tök jó dolgokat tudok csinálni ezzel. Igaz, ez nem művészet
Hú de késő van, megyek aludni!
Jó éjt!
Judit 29+2