Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Lányok!

Emlékszem, hogy itt többen is gombával küszködtetek...
Hülye módon csak most mentem el a hüvelyváladékos leletemért (amit 6 hetesen végeztek). Szóltak, hogy gombát találtak benne, kezeltessem ki az orvosommal...
Egyébként nem viszket, nem érzem, hogy túl sok lenne a hüvelyváladék... szóval nincs panaszom...
Ugye jól tudom, hogy a gomba nem árt a babának?
AUg. 1-én megyek dokihoz, ugye ez várhat addig..?
Férjemet is kell ilyenkor kezelni..? Segítség!!!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Kamilla!!! Kép Ez nagyon jó! Már nyolc éve vagyok a szakmában, engem most már annyira nem tud felizgatni. Csop.vez vagyok egyébként. Egyébként mit végeztél Kamilla?

Betti
betti73

Sziasztok csajok!!!

Nem vesztem ám el!!!!Aért szoktalak benneteket olvasni,nagyjából tudom kivel mi van!!!De azért nem vagyok teljesen képbe.Velem minden ok,azt hiszem összeszedtem/szedtük/magunkat!!Kicsi pihi megpróbálunk nem a babára koncentrálni,nem hőmérőzök meg semmi egyéb dolog.Nincs 2 naponta összebújás,amikor kedvünk van, nem figyelünk ezekre a dolgokra.Már a második doboz gyógyszert szedem,még van egy hónap hátra.Ha nem jön a baba szeptemberben visszakell menni a dokihoz.Hogy akkor hogyan tovább nem tudom.Szóba jött az inszemináció is,lehet belevágunk.Hiszen már 18 hónapja várunk a babára.De nagyon-nagyon.De addig is van egy tünemény keresztfiunk,addig vele babázunk.A környezetembe csak úgy jönnek a babák.Rakok fel képet ha gondoljátok.Jövőhét péntektől szabin vagyunk megyünk kicsit Ausztriába pihenni.Remélem meglesz a gyümőlcse.
Na nem jártatom annyit a számat!!

Pussz mindenkinek.
csanita

Betti
Én Külkert végeztem Pénzügy szakon, de sose dolgoztam pénzügyön. Valahogy mindig a kereskedelmi osztályon közöttem ki, és a sales csapat munkáját "támogatom". Havi forg. kimutatások, összehasonlítások stb. stb. Ez elég jó lenne, de sajnos nem teszi ki a 8 órát, ezért ilyen hülyeségeket is rámsóztak, hogy postázás, iktatás bla-bla titkárnői feladatok. Nem maradnék, ha nem akarnék gyereket, de így elvegetálok.

Kép

Kép
kamilla306

Hogyan legyünk gyorsabban terhesek?

Ideál - Reforméletmód magazin Celsus Kft.

Tizenegy tanács azoknak, akik mihamarabb gyereket szeretnének

* Le a felesleges kilókkal! A túlsúly felborítja a hormonháztartást és havi ciklust.
* Aki túlságosan sovány, vagy időnként többet lead, mint amennyit kéne, az hozza egészséges egyensúlyba a testét, stabilizálja ideális testsúlyát.
* Mondjon búcsút a nikotinnak! Az erős dohányos nők nemcsak háromszor annyira vannak kitéve a spontán abortusz és a koraszülés veszélyének, hanem sokkal kevésbé termékenyek is.
* Semmi alkoholt nem szabad fogyasztani! Aki rendszeresen megiszik egyegy pohárkával, az árt a májának, amely szintén jelentős szerepet visz a hormonháztartás, és ezáltal a termékenység alakulásába.
* Lehetőleg ne szedjen különböző gyógyszereket, tablettákat! Szinte reflexszerűen szoktunk bekapni egy pirulát. Esetenként valóban elengedhetetlen, hogy fájdalomcsillapítót, antibiotikumot vagy pajzsmirigyműködést szabályozó szert vegyünk be. Ám annak, aki babát tervez, feltétlenül konzultálnia kell a nőgyógyásszal, hogy mit és hogyan szedhet.
* Kávétilalom! A koffein szintén rosszul hat a termékenységre. Napi háromnál több kávé már jelentősen befolyásolja a teherbe esését, mintegy háromszor olyan hosszú ideig kell várni a megtermékenyülésre.
* Félre a stresszel! Amikor az ember permanensen nyomás alatt él, kimaradhat a peteérés. A stresszhormonok ugyanis arra figyelmeztetik a testet, hogy egyáltalán nincsen ideje egy gyerekre. A jó közérzet, az ellazulás például hosszú sétákkal, jógával és sok alvással fokozható, ami által nő a szaporodóképesség.
* Egészségesen táplálkozzunk! Semmi gyorséttermi étel, semmi konzervmelegítés. Csak friss táplálék kerüljön az asztalunkra! A zöldségféléket mindig vitamindús állapotukban szervírozzuk, és együnk annyi gyümölcsöt, amennyi csak belénk fér.
* Több vitamint és ásványi anyagot! A B-6, B-12 , A, C és E - csakúgy, mint a folsav, a magnézium és a cink - fontos a szexuális hormonok és a peteérés szempontjából.
* Megfelelő póz a szexben! Bár eltérőek a kísérleti eredmények arra nézve, hogyan lehet könnyebben teherbe esni, ám ami bizonyos, hogy ha a nő háton fekszik, könnyebben célba érhetnek a spermiumok. Általában üléskor és lovaglópózban legkisebb a teherbeesés valószínűsége!
* Legjobb idő a szexre! Mivel a terhességek háromnegyede a ciklus három adott napján jön létre, állítható, hogy mindössze négy olyan nap van egy hónapban, amikor legnagyobb eséllyel megtermékenyülés történhet.
Vendég

Sziasztok itt olvastam ebe a cikbe,remélem nem baj hogy elküldtem.De hogy igaz-e azt nem tum!
Ja és szabin vagyok azért vok itthonKép.
Ma még pihenek,holnap viszont megyek babázni a bnömhözKép
Vendég

Ja és teljessen én se mondtam le a kávéról ,csak 1-szer iszok 1nap(50% kávé),de azt is nagyon tejessen,ugy a fini...
Vendég

Lara!

Fel a fejjel, beszéljétek meg a pároddal a dolgot!

Proone!

Nem tudom, hogy mitévő legyél, mindenesetre szerintem ne várj augusztusig. Azt tudom, hogy a fertőzések veszélyesek, mert görcsöt okozhatnak és az ugye nem lenne jó. Gombáról nem tudok semmit.

Kamilla!
Megértem, hogy nem fekszik a titkárnősködés. Én számvitel szakon végeztem, az elején én is párhuzamosan voltam titkárnő és közgazdász is! "Szupi" volt.

Keditke!
Köszi az infókat. Nagyon hasznos!

Betti
betti73

Proone,
Passzolom a kérdést, de szerintem az a legegyszerűbb, ha felhívod a dokidat, hogy ez a szitu, mit tegyél!

Kamilla,
Ezek szerint szinte ugyanazt csináljuk! Kép

KEditke,
Köszi az infókat, bár én az ilyesminek nemigen hiszek! Szkeptikus vagyok minden ilyen dologban. Hiszen a tv-ben is mást sem hallani, mint pl. egyik 7en: igyál sok tejet, jót tesz a csontozatnak, stb, egy hét múlva meg az ellenkezőjével jönnek, h a sok tej ilyen meg oylan betegséget okozhat....
Szóval asszem, egyelőre nem mondok le a fincsi kávéimról! Kép

Lara,
Szerintem nagyon kevés pasi van, aki egy ilyen kérdésre 100 százalékosan igennel válaszolna! Ne kenődj el! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lara!
Volt olyan időszak a mi életünkben is amikor a férjem állandóan azzal jött, hogy biztosan akarunk-e most gyereket, mert nincs elég pénzünk, még nincs kész a ház, jó volna egy új autó,bla-bla-bla. De aztán mióta lázbahoztam 2 hónapja, hogy lehet hogy baba van, semmi ilyesmivel nem hozakodott elő. Csodálkozom, hogy nálatok most jött ki. Lehet hogy ő így mutatja ki a fájdalmát, hogy nem lett babó. "Savanyú a szőlő"-effektus, ha nem érem el, akkor nem is kell, biztos savanyú.

Proone!
Most vmelyik nap írtam, hogy nekem mit mondott nekem a dokim ezzel kapcs. Azt, hogy minél előbb ki kel kezelni, mert felterjedhet a méhbe is és akkor veszélyezteti a babát is. Szerintem konzultálj dokival és ne várj augusztusig. Azt, hogy a férjed is szedjen-e valamit, majd szintén a doki mondja meg.

Editke!
Köszi a cikket. Tényleg hasznos, de ki tudja egytől egyig betartani??? Én például a BMI táblázat szerint délelőtt alultáplált vagyok, délután meg egészséges. Erre varrjatok gombot!Kép

Anita!
Jó hogy jöttél, hátha most a pihenő és megnyugvás után újult erővel belevágva, sikerülni fog! Nagyon szurkolok!Kép+++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hahó!!!!
Kihalt a topik?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Részemről "vadul" dolgozom! Kép

Betti
betti73

Na ne monddKépKépKép
Itt a sz*r idő miatt nem jön senki a boltba, úgyhogy magányoskodom. Ráadásul a gobelint is otthon hagytamKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na jó most már annyira nem "vadul", már mennék haza nagyon! Még kb. 1 óra és lelépek.

Betti
betti73

Vica, de milyen boltban dolgozol? Ez nekem kimaradt.

Kép

Kép
kamilla306

A szüleim villamossági boltjában (jobb híján)
Nekik is jó, mert akit eredetileg felvettek, március óta táppénzen van, én meg nem vagyok bejelentve,
meg nekem is jó, mert közel van, van ebédidő, nem szakadok meg a munkában és még pénzecske is érkezik.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Aha. Az jó. Nem lehet valami izgalmas a villamossági cuccok között. Azt hittem valami jó kis ruha bolt vagy ilyesmi.

Kép

Kép
kamilla306

Én is "vadul"-tam, és én is mennék már haza! KépKép

Jaa, ma még nem is raktam táblát! Kép
Nnnnna, mindjárt! Kép
kata1977
Hatvan

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok, lelépek. Hétfőn jövök legközelebb!

Jó hétvégét mindenkinek!

Betti

Betti
betti73

Hát egyeseknek már csütörtökön kezdődik a hétvége...Kép

Én is lépek, de holnap reggel jövök!

Puszi:

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nálunk ez az 50% már régóta megy. Mi 3 éve vagyunk házasok, az elején én nagyon szerettem volna babát, de ő akkor még nem. Így tudtunk menni nyaralni stb... (ami végeredményben nem volt rossz). Most, hogy ma beszélgettünk kiderült, hogy az anyósom állandó jelleggel kikérdezte a férjem, hogy "na megjött neki vagy nem?". Én erre kiborultam és azt mondtam a férjemnek, hogy most 1 jó ideig nem lesz gyerekünk. Tudjátok ugyan úgy éreztem magam mint a saját esküvőnkön. Abba beleszólt, hogy milyen frizurám legyen!stb... Após pedig azt mondta, hogy az esküvő az nem a mi napunk hanem a vendégeké!

Kép
lara26

Csajok egy nagy kérés remélem van fennt valaki mégegyszer regisztrálni akarok a fert.-be uj mail cimmel és itt melyiket jelöjem be:
How did you hear
about this service? lehet választani

kösz
Vendég

félek h elcseszek vmitKép mint a multkor
Vendég

Kár,hogy nincs itt senkiKép,de azért majd válaszoljatok,és hétfön regisztrálok!
Vendég

Keditke!

A fertility-n pl. bejelölheted azt hogy CHAT ROOM ott a How did you hear jelentése: honnan hallottál erről a fert. oldalról.

Kép
lara26

Köszike sikerült,csak a mailre várok.A multkor is küldték a kodot,és nem engedett be.
Tényleg amit küldenek mailt azt vissza kell majd küldeni?Én ehez tök béna vok!Kép
Ha jol emlékszem Kamilla ajánlotta.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltam uh-on. A Babámmal minden rendben, csak fiatalabb, mint gondoltuk. A mensi időpontja szerint 6, az uh szerint 4 hetes. Állítólag azért, mert szoptatok és ilyenkor a ciklus még össze-vissza van. 4 hét múlva megyek legközelebb, akkor már okosabbak leszünk a szülés várható időpontjával és a pontosabb korával kapcs.

Proone!
Mindenképpen menj el hamarabb dokihoz a gomba miatt! A legkisebb fiútesóm egy fertőzés miatt lett koraszülött, mondjuk nem tudom, hogy az gomba volt-e (ezzel nem ijesztgetni akarlak, csak nyomatékosítani akartam, hogy fontos, hogy kikezeljék, ha van vmi). És majdnem biztos, hogy a férjednek is fognak vmit adni.

Na jó éjt, pusza Mindenkinek, és drukk hegyekKép
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Bocs, hogy csak ilyen ritkán jövök, de alig vagyok itthon. Most pakolok be éppen, holnap megyünk Siófokra pár napra. Rólam annyit, hogy még nem jött meg, de kedd óta barnázom, szerintem hétvégén meg is jön.
A dokim szerint nem túl magas a prolaktinom és van peteérésem, így még nem akar bromocriptint adni, először most gyógynövényes bogyóval akar próbálkozni, 2 hónapig kell szednem a PreMens-t, utána vérvétel, hogy csökkent-e a prol. , ha nem, CT-re fog küldeni és jöhet vmi komolyabb gyogyi. Férjem örült, hogy nem gyógyszert kaptam, én kevésbé. De azért megpróbálom, de nem egészen úgy, ahogy mondta. Szedni akarom mellé még a Mastodynont is, aminek ugyanaz a hatóanyaga , hátha együtt jobban hatnak. Igazából a barátcserjét, ez a hatóanyag , így nem fogom túladagolni, kíváncsi leszek a hatásra.
Puszi mindenkinek és remélem ilyen szép hétvégéje lesz mindenkinek, vagy legalábbis ilyenKép
KépKép
nolina

Helló csajszik!!!

kihagytam pár napot, erre tessék már vagy 1 órája olvasok vissza. És így sem emlékszem mindenre Kép

Hajni én már komolyan kezdtem aggódni miattad! TÖk jó, hogy jelentkeztél, és hogy a házikó is ilyen jól áll már. A hétvégén tettem fel képeket a mienkről (le van szinezve) ha érdekel küldök Neked!
de jó, ha vége elsz a munkának talán többször tudsz jönni!
Az elmúlt két hónapban én sem éreztem a pé-t Kép szerinted lehet olyan hogy egy darabig van, aztán meg nincs ??

Vica ez elég durva, hogy valakinek az apja nem engedi az esküvőt! Fiatal még vagy miért?
tök jó, hogy ilyen gobelin varással foglalkozol! Legalább leköt. Nekem itthon még annyi a teendőm munka után, hogy nincs időm ilyen kreatív dolgokra, pedig lenne kedvem!
Ez a buli dolog már velem is tök sokszor előfordult. Legutóbb pl lánybúcsúba készültem, folyamatosan azon gondolkodtam, hogy milyen kifogást találjak, erre megjött aznap. Így volt indokom inni Kép. Szerintem valamennyit ihatsz nyugodtan, hisz én is hallottam, hogy egy jó ideig még nincs kapcsolat a baba és a mama között.

Kamilla van ott még esély! De ne keseredj el, ha mégsem jö most össze, akkor lesz egy szép Adriátok, vagy Tihanyotok Kép

Betti tök jó lesz nektek a kastélyszállóban (és már egészen közel leszel hozzánk Kép)

Mamintide jó! Holnap indultok Erdélybe! Jó utat és jó pihenést!!!

Lara sajnálom, hogy megjött Kép Hát nem lehet könnyű neked az anyósodékkal Kép
Nem tudod valamivel lekötni magad?

Anita de jó, hogy jelentkeztél!! És látszik hogy jobb kedved van! Észrevetted, hogy egy napon vagyunk???

Keditke a mailt nem kell visszaküldeni, abban csak leírják a kódodat!

csajok n komolyna nem értem hogy mit görcsölünk. Itt van az a sok "érdekes" görbe, amiből baba lett, meg a másik dolog, hogy vannak olyan nők (lányok) akik putriban nőnek fel a koszban, meg a szennyben biztos nem hőmérőzgetnek meg szerintem azt sem tudják, hogy mikor kell, erre megszülnek 6,7... gyereket.
Felháborító, hogy mi meeg itt szenvedünk Kép

bocsánat, ha megbántottam valakit!

Kép
Kép
beuka

Emse az a lényeg, hoyg van baba és jó vagytok! Gratulálok!

Nolina de jó, hogy jöttél!
Holnap Siófok, az tök jó!!!!!Érezztek jól magatokat!
Ha jól értem kedd óta barnázolm és úgy mondod, hogy hétvégén jön meg. Ha én nem venném figyelembe a barnázást, akkor neked kb 1 napig lenne meg. Akkor most mi van?

Kép
Kép
beuka

Szia Bea, tök jó lett a házatok! A bátyámék mostani házát nagyon hasonlóra színeztük be a nyáron, nagyon tetszik ez a szín!
Nekem kb. 5-7 napig szokott barna lenni, utána meg kb. 3-4 napig piros, az első napon görcsölök is. Én úgy tudom, hogy ha piros,az az első nap.
nolina

Bea, el sem tudom képzelni mi lehet. De mostanában nagyon egy hullámhosszon működünk Kép. A kép nagyon érekel, küldj csak teljes lelki nyugalommal ezret Kép.
És miért aggódsz értem?

Kata, ti lesztek az elsők akik megtudják a bulit Kép. Ne félj itt fogok szenvedni, hogy mennyit kell dolgoznom rajta Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok! Hát esély az van. Egyre több! Ma megint feljebb ment! Mellékelem.

Köszi a bíztatást, Beuka!

Egyébként, lehet, hogy nem Adria és nem is Tihany, hanem Mohamed lesz! Tegnap elő állt az Uram egy olyan ötlettel, hogy Egyiptom. Király lenne, de még nem tuti.

<!--attachment: n_vtelen2-243575.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*191.5**n%e9vtelen2%2ejpg --><center><pre>
Kép
névtelen2.jpg (191.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kamilla306

<font color="0000ff">Hali!
Köszi a hozzászólásokat!

Az a furcsa, hogy teljesen tünetmentesnek érzem magam, addig nem is hiszem el, amíg a dokim még egy vizsgálattal meg nem erősíti...
Nem akarom ezzel zargatni, úgysem találkozok vele előbb, és nem kell nyugtatnia, mert nyugodt vagyok, legfeljebb idegesíteni tudna, az meg nem hiányzik... Marad a nyaralás utáni hétfő. Nyaralást nem akarom elrontani, baba pedig jól van, csak a szüléskor kaphatja el a gombát... ha egyáltalán igazán van...

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Jó reggelt!

Beu!
A barátnőm(akinek az esküvőjét nem engedi az apja) egy évvel idősebb nálam. Szóval nem fiatalKép
Azt mondja, azért ne legyen rögtön, mert ők is a csaj anyjával elváltak (majdnem 20 év után) mert úgy kerültek össze, hogy nem ismerték eléggé egymást. És ebből tanulva nem engedi. Hát valamilyen szinten megértem, de már 3 éve járnak, szóval ismerhetik egymást.
Egyébként egy kevéske sört inni fogok, már csak amiatt is, hogy ne legyen feltünő, hogy semmit nem iszok.

Kamilla
Tök jó, tök jó, tök jó!
Mármint hogy a hőd felfelé tart. Nagyon szorítok!

Hát, megcsináltam a tesztet, de totál negatív. Viszont nem vagyok elkeseredve, mert mikor bicajoztam haza a teszttel a szatyromban, elszállt felettem egy gólya, utána meg tök sokáig követett, majd leszállt egy villanykaróra és elkelepelt egy verset - nekem. (aztán ürített egy nagyot - de ezt már nem nekemKépKépKép)

Emese
Gratula a babóhoz. Jó volna már UH képet látni róla! Ugye minél hamarabb felteszed, ha lesz?Kép

Lehet, hogy babanez függő vagyok? Azt álmodtam, hogy nagyon -nagyon sokat írtam neketek, és nem tudtam elküldeni.
Kezdek hülyülni...

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lara
Nem gyenge anyósodék hozzá állása. Egyébként milyen messze laknak tőletek? (bocsi, hogy nem tudom)
A férjednek van valami ésszerű indoka rá, hogy miért nem szeretne még gyereket?
Teljesen megértelek, hogy most kiborultál és nem akarsz babát, de lehet, hogy anyósod (titkon) pont ezt akarta elérni. Lehet, hogy rossszul gondolom.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hát ezek az anyósok! Nekem nagyon aranyos, de ha megtudná, hogy gyerekem lesz, biztos el kezdene károgni, hogy előbb be kellenne fejezni az építkezést bla-bla-bla. Viszont anyukám tudja, hogy próbálkozunk és már nagyon nagyon várja, hogy sikerüljön. Már vett is nekem egy könyvet, de mondtam neki, hogy (babonából) majd csak akkor adja oda, ha összejött. Vicus! Mért nem bírtad ki még pár napig teszt nélkül? Én pont azért akarok várni jöv hétig, hogy akkor már tuti biztosat mutasson.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Nagyon jó volt tegnap este az elöadás! Bár Bálint András játszotta a föszerepet, és elöítélettel rendelkezem velük szemben, ennek ellenére tetszett az egész. Csak isszonyat hideg volt a szabadtérin! És éjfélre értünk haza. Ma meg majd a buszon kell aludnom...

Kamilla!
Egyszer én is szeretnék eljutni a piramisokhoz! Jó lesz nektek, ha összejön!

Beuka!
Totál igazad van ezzel a görcsölés-dologgal.
Egyébként szerintem ez a babanet is nagyban hozzájárul a görcshöz. Párszor megfogadtam, hogy nem írok, de nem bírom ki nélkületekKép

Kép
Kép
maminti81

Kamilla!
Igazából tudtam, hogy nagyon korai még, de a ma esti buli miatt akartam, hogy hátha kiderül...és akkor egy cseppet se fogok inni, meg nem megyek füstös helyre meg ilyenek. De hát így marad a kétely...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok lányok! Már régóta olvaslak titeket csak még nem szóltam hozzá a témához. Hogyan tudom megnézni a fertility-n a hőgörbéket? Regisztrálni sikerült magam, csak a görbéket nem találom.Segítsetek!
Köszi
katinka78

Sziasztok!

Lara,
Részvétem anyósod miatt! KépKép
Huhúúú, én már azon kiakadok néha, ha csak enyhén beszól! Kép Egyik este is bejött hozzánk és mondta, hogy a fia hova menjen el vmi cuccért, én meg addig akár el is pakolhatom a mosogatóból a tiszta edényeket, mert ő elmosogatott... De úgy mondta, hogy bennem felment a pumpa! Ja, és hozzátette, hogy mert ő nagyon fáradt. Nem akartam mondani, h én is uyganúgy dolgoztam, mint ő és egy kicsivel nagyobb a felelősség az én vállamon, mint az övén... Ráadásul MINDEN este én szoktam mosogatni és én is pakolok el, nem tudom miért volt akkora szám, hogy egyszer ő csinálta meg.... Ja és az igazi poén: csak a saját mosatlanját mosogatta el... KépKép
Nnnna, most jól kipanaszkodtam magam, pedig tényleg nagyon ritkán van ilyen (lehet, hogy ha gyakoribb lenne, akkor nem is akadnék ki ennyire... Kép)

Emese,
Az a lényeg, hogy minden rendben van a kismanóval! Kép

CsAnita,
Fel a fejjel! Kép És Nektek is jó pihenést! Kép

Kamilla,
Egyiptom?! ... Húúúúú, de jó lesz Nektek, ha ez összejön! KépKép

Nolina,
Jó pihenést és feltöltődést Siófokon! Kép

Vica,
Ez a gólyás sztori tetszett! Jót nevettem rajta! KépKép

Kamilla,
Én is elhatároztam, hogy ha egyszer lesz baba a pocimban, az Anyukámmal fogom korábban közölni! Kép Úgyis az Anyósom tud szinte mindent rólunk, legalább ezzel 'kárpótolhatnám' az Anyukámat! Kép

Maminti,
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de ki az a Bálint András?! Kép

Beuka,
Tegnap nekem is eszembe jutott ez a putris-dolog, csak nem tudtam volna iylen jól megfogalmazni! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Hát persze, hogy elírtam!Kép Bálint Ádám, az egyik Megasztáros.

Kép
Kép
maminti81

A másik topikban is éppen az anyósokat szedik ízekre.
Na én is beillesztek egy sztorit, de nem olyan durva (nincs is durva anyós-sztorim-hálistennekKép).
Szóval mikor már kezdett képbejönni az esküvő meg minden, akkor egyszer beszélgetés közben felhozza nekem a hogyan-irányítsuk-a-férjünket című műsort.
Mesélte, hogy a férjem (akkor még vőlegényem) mikor kicsi volt és új ruhát kapott, akkor ott lógott hetekig a szekrényben, de aztán egyszercsak beleszeretett és nem lehetett levenni róla. "Szóval-fejezte be a mondandóját-ha elég sokáig mondogatsz neki dolgokat, akkor minden úgy lesz, ahogy te akarod. én is így szoktam. Azért lett redőnyünk."
Én meg álltam mint a f*sz, de aztán összeszedtem a lelkierőmet és megmondtam, hogy "Nekem nincs szükségem irányítható férfra, jobban szeretem, ha önálló egyéniség..."

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti,
Jaaa, így már OK! Kép
Nekem tetszik a srác hangja! Kép

Vica,
Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Mondjátok már meg, hogy tudjátok munka mellett rendben tartani a házat????

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Ez egy olyan fogas kérdés, amire én is kíváncsi vagyok. Eddig a párom látta el a bejárónöi feladatokat hétközben, de most, hogy munkába lép, nem lesz ilyen jó dolgom...

Kép
Kép
maminti81

Bálint Ádámot én is nagyon szeretem, de én se vele láttam. Szeptemberben megint megyünk, remélem ő lesz.

Katinka! A Chart Gallery-ben lehet hőgörbéket nézegetni. A My Chart-nál meg a sajátodat.

Ma este derül ki, hogy van-e még hely arra az útra amit kinéztünk. (Sharm El Sheikh)(ismerősön keresztül intézzük úgyhogy remélem tud valamit szervezkedni) A Piramisok szerintem sajna nem ott vannak, hanem a Nílus környékén

Kép

Kép
kamilla306

Maminti!
De jó neked! Ha én nem csinálom, akkor senkiKép
Annyi könnyebbségem azért van, hogy a férjem elpakol maga után, (ha nem felejti el) meg ha megkérem, akkor segít. Volt hogy látta, hogy tök sokat kell terigetnem és jött adogatni a ruhát. Olyan édes volt.
Máskor meg kikapok, ha nem úgy megy minden, ahogy kellene.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Maminti,
Te mázlista! KépKép

Vica,
Nálunk többé-kevésbé megoszlanak ezek a dolgok, bár be kell vallanom, én vagyok az aktívabb! Kép (Mármint anyóssal szemben. Kép) Nálunk nem is az én pasimmal van a gond, hanem apósommal.... Semmit nem tud elpakolni, elmosni, ilyesmi... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?