Helló csajszik!!! kihagytam pár napot, erre tessék már vagy 1 órája olvasok vissza. És így sem emlékszem mindenre
Hajni én már komolyan kezdtem aggódni miattad! TÖk jó, hogy jelentkeztél, és hogy a házikó is ilyen jól áll már. A hétvégén tettem fel képeket a mienkről (le van szinezve) ha érdekel küldök Neked!
de jó, ha vége elsz a munkának talán többször tudsz jönni!
Az elmúlt két hónapban én sem éreztem a pé-t
szerinted lehet olyan hogy egy darabig van, aztán meg nincs ??
Vica ez elég durva, hogy valakinek az apja nem engedi az esküvőt! Fiatal még vagy miért?
tök jó, hogy ilyen gobelin varással foglalkozol! Legalább leköt. Nekem itthon még annyi a teendőm munka után, hogy nincs időm ilyen kreatív dolgokra, pedig lenne kedvem!
Ez a buli dolog már velem is tök sokszor előfordult. Legutóbb pl lánybúcsúba készültem, folyamatosan azon gondolkodtam, hogy milyen kifogást találjak, erre megjött aznap. Így volt indokom inni
. Szerintem valamennyit ihatsz nyugodtan, hisz én is hallottam, hogy egy jó ideig még nincs kapcsolat a baba és a mama között.
Kamilla van ott még esély! De ne keseredj el, ha mégsem jö most össze, akkor lesz egy szép Adriátok, vagy Tihanyotok
Betti tök jó lesz nektek a kastélyszállóban (és már egészen közel leszel hozzánk
)
Mamintide jó! Holnap indultok Erdélybe! Jó utat és jó pihenést!!!
Lara sajnálom, hogy megjött
Hát nem lehet könnyű neked az anyósodékkal
Nem tudod valamivel lekötni magad?
Anita de jó, hogy jelentkeztél!! És látszik hogy jobb kedved van! Észrevetted, hogy egy napon vagyunk???
Keditke a mailt nem kell visszaküldeni, abban csak leírják a kódodat!
csajok n komolyna nem értem hogy mit görcsölünk. Itt van az a sok "érdekes" görbe, amiből baba lett, meg a másik dolog, hogy vannak olyan nők (lányok) akik putriban nőnek fel a koszban, meg a szennyben biztos nem hőmérőzgetnek meg szerintem azt sem tudják, hogy mikor kell, erre megszülnek 6,7... gyereket.
Felháborító, hogy mi meeg itt szenvedünk
bocsánat, ha megbántottam valakit!