Sziasztok!
Isten éltesse a szülinaposokat!!!
Vezsó, tudom, könnyű ilyet mondani, de próbálj megnyugodni. És váltsatok bankot! Hozzánk a 41. héten a végrehajtó akart jönni, vmi ezeréves parkoláscsekk miatt....
Zsana, lécci, lécci!!! Nekem ugyan nincs most szülinapon, de májusban volt, esetleg pótszülinapi ajándékként nekem is elküldenéd mailen azt a képkicsinyítőt? (eszter.kaiser@westpa.hu) Csak hogy Ti is lássátok a topik legsoványabb babáját
LucaZsófi megint produkált, kemény 30 dekát hízott egy hónap alatt, így már 5360 deka 4 hónaposan. Ez van. Nagyon bírtam, doki előtt az egész család mondta, hogy jajj olyan szépen kitelt a kis pofikája és pici (mit pici, inkább mini) hurkácskák vannak a combján, biztos sokat hízott. Na ja. Most már felkészültem a minimálgyarapodásra, azt olvastam, hogy a 3 hónap után csökken az ütem. Hát persze, ilyen rekordsebességű félkilós hízások után be kell lassítani, megértem... Olyan durva, most már napi 4-5 deci tejet lefejek, már a szüleim mélyhűtője is tele van tejjel. Vaktyúk, azt hiszem Te írtad, hogy megpróbálhatnám a gyümileveket, hátha jobb étvágya lenne. Az az igazság, hogy nem az étvággyal volt baj, amíg mértem, láttam hogy sokat eszik, mégsem hízik. Viszont a dokinéni is mondta, hogy gyümi és lassan főzelékek. Kérdeztem, hogy 6 hónapos korig nem csak anyatejci? Õ mondta, hogy nem, lassan kezdjem adni a gyümölcsöt, 2-3 hét múlva főzeléket. Az a véleménye, hogy most éppen minden átbillent a ló másik oldalára, s az a tapaszatalata, hogy a 6 hónapos korig csak szoptatott babákkal később vért izzadnak a szülők a rendes kajákkal. Tegnap egész nap ezen filóztam: adjak, ne adjak, mi legyen. Ma felhívtam és megkérdeztem, hogy azért mondja, hogy kezdjem el a mellétáplálást, mert ilyen vékonyka? Mondtam azt is, hogy rengeteg a tejem, igazi paramamiként agyonfejtem magam, s gyűlik a mélyhűtőben a tej. Kérdeztem, hogy ne adjam inkább a lefejt tejet plusszban oda a kaják helyett, de dokinéni állítja, hogy nem a lassú gyarapodás miatt mondta a főzelékeket, szerinte ilyen alkat a lány, a főzeléktől sem fog jobban hízni. Szerintetek mit csináljak? Elég tanácstalan vagyok!
A 4. hüós szuri szerencsére nem viselte meg, csak annyira, hogy alszik ma is mint a bunda. Estére felment picit a láza, de még nyügöske sem volt. Imádom
Én is szeretnék játszószőnyeget!!! Jajj, igazán nem akarom a sznobot adni (mert csak egy egész picit vagyok az
)de ebben a 90 ezeres
faluban (Szombathely) nem lehet kapni egy normális játszószőnyeget... Mindenből csak a legolcsóbb, legvacakabb van, normális cuccokért mehetünk mindig Pestre vagy Auszriába... Na jó, persze, kisvárosnak is vannak előnyei, de én játszószőnyeget akarok!!!! és normális ágyneműt és baldachint, mert Fittnesbaba kinőtte bölcsőt (lehet, hogy mégis nő?) s át kell pakolunk a kiságyába...
Hát a pénzt azt én is költöm, azt hiszem, néha túlzásokba is esek. Nálunk az aduma, (így nyugatjuk a lekiismeretünket), hogy 3 babának lesz. Főként persze a rózsaszín rucik
Nagyon jól fog kinézni a kistesó, ha fiú lesz a lányom dögös nőcis szereléseiben
Eszter