Sziasztok!
Hazaértem a kórházból.
Sajna még mindig nem olvastam vissza és egyre csak úgy érzem, hogy már nem is tudom követni a dolgokat.
Azért mindenkinek köszönöm a jó szavakat, mert ahogy letekertem idáig, bele-bele olvasgattam az üzikbe.
Szegény párom
Megműtötték és elég szarul is van. Sokat alszik, de nagyon fáj neki.
Még jó, hogy ott voltam, mert majdnem kirántotta egy párszor az infúziós csövet, meg amikor rosszul tartotta a kezét, meg is állt egy párszor.
Kellett, hogy legyen mellette valaki. Õ nem szerette volna, mert olyan kiszolgáltatottnak érezte magát és ezt cikinek találja. Tipikus férfi
De nem nézett ki egyáltalán kiszolgáltatottnak. Csak mint egy alvó ember, aki néha "rosszul" mozdul.
Semmi ciki nem volt benne. Még egy pár szót is mondott, de én rászóltam, hogy majd holnap megbeszéljük. Holnap már beszélhet azért.
Ne haragudjatok rám, hogy most magunkkal törődök
A babónk is érezte a feszültséget, ma alig puhent a pociban. De legalább éreztem, hogy mozog. Persze beszéltem is hozzá, elmondtam neki, hogy a papához megyünk és jobban lesz. Olyan mintha tudná. Na most meg bőgök mint állat.
Én szinte sohasem sírok, de most kijött rajtam a feszültség
Olyan édes volt, mert még a kínjai között megkérdezte, hogy ettem-e. Egy kiflit ettem, azt is az udvaron. Nagyban készítem a szendvicsem és egy cica hirtelen ott termett. Olyan édes volt. Persze adtam neki kaját, de megpróbáltam távol maradni tőle. Nem is értem hozzá, jó messzire eldobtam neki a tarjaszeletet, hogy ne hozzám dörgölőzzön. Pedig szeretem az állatokat, de most a babát féltem a kórházi cicáktól.
Rokica!
Próbáld meg egyre melegebbre állítani a vasalót a ruha felett.
Amikor esetleg érzed, hogy a ruha kezdene tapadi a vasaló aljához, akkor vedd le gyorsan és állítsd kisebbre. Addig a ruhának nem lesz baja.
Sok ruhára csak a túlzott elővigyázatosság miatt írnak rá 1 pöttyöt. Én szinte mindent a legmagasabb fokozaton vasalok. A pamut bírja. Elvileg a babaruhák 100% pamut. Annak bírnia kell. Használhatsz öblítőt, az is puhítja a ruhákat, de tényleg nem kell sok belőlük.
Mea!
De jó nagy a babó
Már én is kiváncsi lennék a miénkre.
Ma kaptam babarucikat is
Majd teszek fel képet, ha lesz gép.
Penna!
Gratula! Szép az a kert
Szegénykém!
De akkor legalább napközben egyél rendesen.
Tényleg fura ilyenkor, bár lehet, hogy csak a baba van feljebb és így jobban irrítál mindent.
Még a szagokra is érzékenyebb vagy. Ki tudja.
Remélem, hamar elmúlik!
Nekem csak ritkán volt hányingerem, de egyszer sem hánytam
Inkább a szokásos rosszullétnél van hányingerem, amikor szédülök és zsibbad a kezem is.
Jucc!
Igazad van!
Nem jó ha beleavatkoznak a dolgokba!
Persze van kivétel, amikor már tényleg túlhordja az ember a babát, de akkor sem kell annyira erőszakosan csinálni a dolgokat.
A vizsgálat maximum kellemetlen lehet, de nem fájdalmas. Oda kell figyelni mindenre.
Dori!
Lehet akár front is.
Vagy a gyomor telítettsége, amit a baba okozhat, hogy fent van.
Néha nekem a sav jön fel, illetve vízszerű, de nem hányok.
Azért ha eltart 1-2 napig, jelezd a dokinak.
De ha úgyis mentek, akkor mond meg neki.
Szmercsa!
Volt a párod a babyfunba?
Mi volt?
Szerintem Õ sem tudott belépni.
Vett valamit?
Bocsi, de nem olvastam vissza az előző oldalakat.
Vrucsincá!
Így is kell!
Ne hagyd magad. Én is üvöltöttem volna a szomszédokkal! Javítassa ki a tetőt és a kárt is fizesse ki ha kell.
Most lépek, mert szédülök egy kicsit.
Ma sokat ültem meg álltam.
Egy kicsit lepihenek, utána tusolás és fekvés.
Tegnap is próbáltam korán elaludni, hogy akkor hamarabb találkozom a papával.
Holnap már nem "hajnalban" megyek be hozzá, mert igencsak elfelejtettem a házimunkát úgy 2 napja.
De nem dolgozom halálra magam, csak kimosok és rendet rakok.
Majd ráérek pórszívózni
Puszi lányok!
Legyen szép estétek!
Lehet, hogy még benézek!
Sziasztok!
Angelani (bőgőmasina)
32+5