Új privát üzeneted érkezett!

Puszi Nektek!

Este is olvastam, de olyan ideges voltam, hogy nem írtam. Tegnap du., egy hónap igérgetés után azt mondták, este 6-kor szállítják a bútorokat. Na ebből 8 óra lett, de előtte a párommal ketten kipakoltuk a nappalit meg a hálót, hogy legyen helye az új cuccnak.
Fél 9-kor megjött a nagybácsim is, és éjfélig szereltük össze: ágyat, nagykanapét, kiskanapét. Szép minden, majd fotózok. De rájöttem, idáig azért aludtam boldogan hason, merta régi ágyunkban volt egy helyes kis gödör, amibe beilleszkedett a pocak. Az újban nincs! Jó tesz a hátamnak, de hová rakjam a pocakot???

Hát a gátmasszírról egyszer már talán röviden beszéltünk, én akkor is mondtam, hogy nekem az is kényelmetlen, ha hancúr közben a párom megnyomja a gátat, nem tudom elképzelni, hogy magamnak tágítsak. Lehet, inkább a sebészkésre bízom a dolgot.

Legyetek jók, este visszaolvasok.

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Dudukly,
bútor téma engem is felingerel. A babóca bútorait 05.30.-án rendeltük meg, múlt hét szombaton hozták ki, szép ugye?? Kép
A párom mondta is nekik, hogy már a második gyereknek szereljük össze, de várhattak volna még egy kicsit, és az unokáknak is jó lett volna Kép szomorú. Pocak marad oldalt Kép Én már nem szeretek feküdni Kép mostanság a medencém fáj nagyon, érdekes módon a derekam egyáltalán nem fáj.. a medencém meg gondolom már tágul, készül a szülésre Kép
Kitartás!! Kép
szmercsa
szmercsa

Anikóval mi lehet???? Láttátok mostanság itt. Õ augusztus 10.-re volt kiírva.
szmercsa
szmercsa

csak gyorsan felteszem, módosításokat ide lszi: melvira@freemail.hu
<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Baba/ pocak kora
Zsófy Első baba 2005.08.06 Lilla Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 36 hét + 0 nap
Aniko47 5 éves bátyó van 2005.08.10 37 hét + 0 nap
Szmercsa Első baba 2005.08.07 Bátor? Szt. János 25 év / Budakalász 36 hét + 2 nap
Csillám Első baba 2005.08.20 Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 35 hét + 5 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 2005.08.20 Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 35 hét + 0 nap
Falina Első baba 2005.08.26 Noémi Jázmin? Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 34 hét + 5 nap
Vrucsincá Első baba 2005.08.26 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 34 hét + 5 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 34 hét + 4 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. 2005.08.30 Benjámin Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 34 hét + 4 nap
Baba76 Első baba 2005.09.01 Margit Kórház 29 év / Dunakeszi 33 hét + 6 nap
Pocika Első baba 2005.09.02 New Orleans 29év / New Orleans 33 hét + 5 nap
Popoka Első baba 2005.09.05 Győr 29 év / Győr 33 hét + 2 nap
Kismama2004 Első baba 2005.09.08 Réka vagy Gábor Veszprémi 30év / Veszprém 33 hét + 0 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 2005.09.08 SOTE II. 28év / Bp XVII. 32 hét + 6 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard Szt. István 28 év / Újpest 32 hét + 6 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 32 hét + 4 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 32 hét + 4 nap
Mea Első baba 2005.09.12 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 32 hét + 3 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 32 hét + 0 nap
Vukkocska Első baba 2005.09.14 Uzsoki 29 év / Zugló 33 hét + 5 nap
Gviki Első baba 2005.09.15 Zsanett Szt. István 28 év / Bp XVII 31 hét + 5 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 2005.09.15 Szt. István 30 év 31 hét + 6 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 31 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Csenge Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 31 hét + 5 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 31 hét + 2 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 30 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Szent István 40 év / XX.ker 30 hét + 4 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 30 hét + 3 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 30 hét + 1 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 30 hét + 1 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 29 hét + 2 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 30 hét + 3 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 29 hét + 1 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 28 hét + 6 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp 29 hét + 2 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 29 hét + 2 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 28 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 28 hét + 2 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 27 hét + 6 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 Bp vagy Algír 25év / Algír és Bp 27 hét + 5 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 26 hét + 0 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év 23 hét + 3 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 21 hét + 1 nap
</pre>
p
penna

Hahó lányok!

Ma mindenki csavarog, intézkedik, vásárol?

Penna, köszi a táblát. Kép Hogy álltok a házzal? Megnézte a mérnök ismerős?

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Lányok,

olyan nem jól vagyok. Kép 2 kiflit ettem reggelire, meg ittam egy tejeskávét, bevettem a vitaminomat, és két órája meg egyik pillanatról a másikra hányingerem lett, hánytam is. Kép De furcsa, mert nem kaját, hanem (bocs', aki nem bírja) vízszerűt. Aztán ettem 2 szelet pirítóst teával, jobb is lett, most meg megint nem jó. Kép

Nem hiszem, hogy gyomor rontás, mert akkor kijött volna a kaja. Nem?

Baba egyébként szépen mozog. Holnap du. megyünk uh-ra.
Jön be apárom a céghez, lehet, hogy mondom menjünk haza előbb.

Szerintetek mi a fene ez? Kép

Dóri
(28+2)
Vendég

Dóri,
Nem tudom mi lehet, minden esetre, ha teheted lépjetek le előbb. És jobbulást!!!
Benianyu

benianyu

Benianyu,
köszi. Asszem az lesz. Kép

D
Vendég

Benianyu!

Mindenki csavarog kivéve engemKép, végülis én amennyit talpaltam már behoztam legalább 1 hónapnyi rohangálást előre!
Elvittem ismét a kocsit a szervízbe(kaptam cserekocsit), aztán elmentem az Auchanba vásárolni(jó sokmindent vettem fele még a kocsiban: rekesz ásványvíz stb...), hazajöttem és aludtam 2 órát, most keltemKépKép
Nem tudom mi van valami álomkórság támadt megKépKépKép

Mea!
Mizu??UH megvolt??

Penna!
Köszi a táblit, Csillámat hiányolom nagyon, vajon olvas minket???

Megann 32+3

Kép

Kép
megann

Halihó
Kevin lefeküdt...
BenianyuKép
...szóval ház okés, az építészünk szerint legalábbis. A férjem persze biztos ami biztos alapon még szombatra odacsődített egy csomó szakit (ács, kőműves, statikus...) de igazából csak azért, hogy egy pár költséget belőjenek, persze át akarjuk alakítani, nehogy elszálljunk pénzügyileg. 98%, hogy aznap a foglalót is ott hagyja (sztem én nem megyek ki Kevinnel, mert utána még ottmarad lemérni/kirajzolni a helyiségeket, hogy tudjunk tervezgetni) és utána lesz kulcsunk meg szabad bejárásunk.Kép
Olyan izgi.KépKépKép
Tegnap vittem digigépet, persze nem friss elemmel, ami a 2. kép után lemerült, így csak a kertről van, ami 917 nm, lesz mit nyírniKép
Kép
(Hátul kicsit dzsumbuj, de amúgy szép ápolt, az épületek a végében már nem a telekhez tartoznak, azoknak a fala a határ, persze akarunk majd normális kerítést is.)

Velem meg nem tudom mi van, jól megfáztam+torokgyuszi, igazából jól viselem, csak kellemetlen, hogy ömlik az orrom+fáj a torkom. Egyelőre még homeobogyit sem vettem be, tűrök...

A másik gáz meg az öklendezés. Egyik reggel K. kakijától ahogy tisztába tettem, kidobtam a taccsot. Azt hittem amiatt, hogy kaka, de aztán mindentől jön, ami szag. Virsli, kakaó (!) bármi, kikelek az ágyból, és 1-2 órán át szörnyen öklendezek mindenféle szagoktól. Tök kiborító, a 3. harmadban meg szokatlan is...remélem nincs semmi bajom.
Így reggel aztán elmaradtak a reggelik, mert nem esett jól (annak is szaga van) aztán egyik reggel megpróbáltam magamba tömni felkelés után rögtön 1 szelet kenyeret, de az sem használt, ugyanolyan szarul voltam. Ja, és este ugyanez, gyakorlatilag reggel 10 és du 3-4 közt eszem meg a napi adagomat, mert este is szarul vagyok. A fogmosás gyötrelmeiről már ne is beszéljünk, ha előtte 1 órán belül ettem valamit, iszonyatos a hányinger.
Ha valaki ezt írná, megnyugtatnám, hogy a 12-16. hét táján elmúlik, de így a 31. hét felé nem tudom, mit gondoljak...
Megyek is enni amíg lehetKép
üdv
p 30+1
penna

Sziasztok!

Benianyu Kép , akkor köszi Neked név szerint is az infókat! A játszó a Margit híd felőli végén van a Szigetnek, ez a régi nagyjátszótér, azt újítják fel. De hogy mire lesz kész??? Egyébként mi is a vadasparknál töltöttük a legtöbb időt, ott történt a baleset is, utána ott aludt Balázs a padon, végül aztán be is jutottunk Kép

A vizsgálatokhoz én is szólnék: örüljön, akinek nem matatnak a végén! Valóban indokolatlan, a babának kell megindítania a szülést, nem a doki kezének, alényeg, hogy babuci jól legyen, azt meg ellenőrzi a gép minden héten. Nekem sajna rossz tapasztalatom van etéren, ugyanis Balázzsal a 36. hét körül csinált a dokim egy baromi fájdalmas vizsgálatot, azt hittem, elájulok. Tudtam jól, hogy egy vizsgálat sem fájhat, kérdeztem mi volt ez, és egyértelműen hazudozott a doki. Ettől kezdve viszont nem engedtem, hogy csinálja. Ugyanennél fogok most is szülni, mert alapjában véve jó szakember, nem volt más gondom vele, és úgy érzem, ezt meg megoldom. A tanulság: semmit nem szabad hagyni, amiről nem tudjuk, miért van! Egyik vizsgálat sem fájhat, annyira nem lehetünk kiszolgálatottak, hogy bármibe belemenjünk! /Egyébként szerintem kézzel próbált tágítani,arra meg végképp semmi szükség. Amikor megindult a szülés, mondtam is neki: na ugye, hogy megindult ez magától!?/
Az UH-ról azt hallottam, hogy a 36. hét után végzett vizsgálat akár halláskárosodást is okozhat a babánál, ezért nem ajánlják. Az én dokim nem is csinálja a végén. / egyébként anyukám hallotta ezt egy előadáson, és amerikai felmérés alapján állították ezt/.

Próbáltam bejelentkezni a Praxisba, de nem vették föl a telefont. Tapasztalta ezt más is?

Most megyek, vendégeket várok!
Szép napot mindenkinek!
Judit 29+1
jucc

Jucc,
én is hallottam, hogy a végén akár halláskárosodást okozhat az uh a babónak. Kép
Asszem jó orvost választottam, mert semmiféle felesleges vizsgálatnak, matatásnak, uh-nak nem tett ki. Most sem akarta megnézni a méhszájat, pedig kérdeztem tőle, azt mondta "Drága, nincs rá szükség, most már akármi is jöhet" Kép
Szóval, lehet, hogy csak azért pánikolok itt, mert Nektek annyi adatotok van a Babóról, nekem van egy utcsó méret a 30. hétről, és kész.
Penna,
szép nagy a kert! Kép tényleg lesz mit nyírni.
Hányingeresek!!
Nekem is van hányingerem, de én a terhesség alatt egyszer sem hánytam, persze inger az volt, de én egész jól szabályozom az ilyesmit, mert kiskoromban elég hányós fajta voltam és megtanultam kezelni a kérdést Kép
Szóval, lehet, hogy csak a Babó nyomja a gyomrotokat, nem hiszem ,hogy valami vírus lenne, amit mindketten elkaptatok. Védőnő esetleg?? nem tud valamit??
szmercsa
szmercsa

Penna,
De jó nagy a kert! Még ha sokat is kell nyírni a füvet, akkor is. Micsoda paradicsom lesz a gyerekeknek! Kép Kép Kép

Jucc,
Köszi a játszóinfot. Szerinted mennyi van még hátra az átadásig? Egy-két hét? Mert akkor újra próbálkozunk.

Megann,
De jó neked, hogy aludtál. Az előbb rámtört egy olyan fáradsági hullám, hogy majdnem lefejeltem a klaviatúrát. De már elmúlt Kép

Benianyu

benianyu

Sziasztok!!!Kép

A baba adatai:

BPD: 87mm
HC: 317mm
AC: 316mm
FL:66 mm
Jó életjeéenségek, átl.menny.magzatvíz, mellsőfalon placentaKép

Ja és 2500 grammnak írta a gépKépKépKép

Jó kis súlya van már most a drágánknak, doki is mondtaKép

Elmondta azt is melyik testrésze hol van most a pocakombanKép

Ami mindig kidudorodik az nem a sarka hanem a popójaKépKépKép

Most azt simizem nekei mindig, a kis popsikájátKép

Elvileg adatok alapján 34 hetesnek felel meg, és a gép aug.25-öt írt ki szül. dátumnakKép

De dokim azt mondta nem tuti hogy előbb jön.

De szerintme nem húzom továbbKép

Na egyelőre enyni jó hírKép

Majd még írok.

Puszika

Mea(ki tudja mennyi???Kép 32+2)

Mea
mea

Mea!

Hát ez hihetetlen hogy elhúzott a babád!
Akkor jól érezted te, hogy a hatalmas pocid, hatalmas babát rejt!Kép
Jól beleerősített a csöppség!KépKép
Akkor mégsem fogunk egy időben szülni??Kép
Na mindegy, a lényeg hogy minden rendben van, legalább majd osztogatod nekem a jótanácsokatKépKépKépKép

Benianyu!
Hi-hi, elképzellek ahogy horpasztassz a billentyűzetenKépKépKépKépKép

Én is ügyködtem azért egy kicsit, letakarítottam az autósülést amit vettünk, megszárad, jól becsomagolom, és lelikvidálom a tárolóba, és onnan már csak akkor kerül el, ha költözünk, vagy ha a kórházból jövünk hazaKép

Megann 32+3

Kép

Kép
megann

Mea!

http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

Prüntyögd be a mai adataidat! Meg fogsz lepődniKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Mea,
annyira irigyellek, hogy újra tudsz méreteket. Én annyira izgulok, hogy mekkora lehet a Babóm, olyan rég láttam.
SZÉP NAGY a Tiéd!! Kép
szmercsa
szmercsa

Hát lányok, és mosási és vasalási analfabéta vagyok.

Kimostam a kis rucikat, alaposan végignéztem a cimkéket, melyiket hány fokon lehet. Nem is ez a baj. A baj az, hogy száradás után keményebb tapintásúnak tűnnek nekem mint mikor beraktam őket. Pedig használok Calgont, az vizlágyitó ugyebár? Vagy öblitőt kéne? Nem akarom agyonvegyszerezni a kis ruhákat...

A vasalás pedig... lehet a vasalómmal van a baj. A legalsóbb fokozaton épp hogy csak langyos a talpa. Feljebb veszem "nylon" beállitásra, hát még igy is vigan melengetem rajta a kezem. A vason! Ezen a fokozaton vasalni olyan mint a szarnak egy pofon. Már elnézést. Most felraktam a selyem fokozatra (nekem igy vannak megjelölve a fokozatok, anyagtipusok szerint) ez kb félúton van a mércén, és most mintha lenne valami értelme a vasalásnak. Most forrónak érzem, de még mindig meg tudom érinteni a vasat, és már félúton van a mérce! Ezek a ruhák meg egy-két pöttyösek mind.

Lehet hogy szar a vasalóm? És azért tartott olyan sokáig kivasalni a pelenkákat, még a legmagasabb fokozaton is?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na, írtam az előbb jó sokat, de elszállt az egész. Szerencsétek vanKép

Penna, tényleg tök jó nagy a kert és nagyon szép. Csinálj minél hamarabb képet a házról is, mert már nagyon kiváncsi vagyok.

Holnap megyek a védőnénihez, és bár nem szokott semmi izgit mondani, azért legalább mégis a baba ügyében megyek és az jóKép Legalább szívhangot nézhetne, az is olyan jó lenne. Bár nem tudom mit izgulok, mikor majd' kirúgja a pocakom falát a babaKép

Kép

Mea, gratulálok én utólagos engedelmeddel bepötyögtem az adataidat abba a táblába amit Megann írt, és hát tényleg jó nagyKép

Nekem még 8 nap hogy láthassam a babát, már nagyon várom!!

Hari28+4

Kép
Kép
hari

Megann!Kép

Hát lehet, hogy a Tiéd is nagy, nem?
mert múltkor még elég nagy volt a súlya a Ti bébiteknek is , vagy nem???
(Nekem 1800gramm volt 28.héten)

Hari!Kép

Én is megnéztem Megann számolóját és hát csak nem vagyok 36.hétbenKép
de nem komolyan, szerintem ebből baba lesz aug.végénKép

A doki 34.hetesnek mondott a méretek alapján, de ő nem hozta előrébb a dátumot, nem tudom miért nem.
Hát ha bent maradna szept 12-ig, hatalmas lenne ám!!!Kép

Inkább picit előbb bújjon ki 4 kg-val mint 40.hétre 4.5 felettKépNem???

Ha elég érett mindenben jöhetKép

Szmercsa!Kép

Te meg hamarosan látni is fogod méghozzá élőben és túl leszel a szülésen.
Tudod mennyire irigykedek majd akkor én Rád?!?!?Kép

Lányok!Kép

Írjátok meg az adataikat Ti is majd, kiváncsi vagyok.

Most eszem egy jó nagy főtt kukitKép
Küldök egyet mindenkinek!!!Kép

Puszi nektek!

Mea
mea

Köszönjük Mea, jól jön, mert a tegnapi kukijaimat már megettemKép

Angelani, remélem minden rendben a pároddal, azért ha hazaértél írjál mindenképp!!!!

Hari

Kép
Kép
hari

Mea!

De szép nagy baba!

Penna!

Nagyon szép, gondozott a kert. Mi, amikor megvettük, egy dzsumbuj volt az egész. Már kezd valahogy kinézni, de azért még van mit csinálni. Ha a ház is ilyen jó, akkor minden rendben lesz.

Szmercsa!

Most tűnt csak föl, hogy ti is Budakalászon laktok. Merrefelé? Mi fent a dombon, Békás és Kalász között.
Ja és Gergővel a szülés előtti napon még semmi fájást nem mutatott a CTG, és a méhszáj is zárt volt.

Rokica!

Ezek szerint nektek is régi típusú, nem gőzölős vasalótok van. Szerintem nyugodtan vasalhatod a selyem fokozaton a ruhákat, a pelusokat meg a legerősebben.

Zsóf
28+6

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Hazaértem a kórházból.
Sajna még mindig nem olvastam vissza és egyre csak úgy érzem, hogy már nem is tudom követni a dolgokat.
Azért mindenkinek köszönöm a jó szavakat, mert ahogy letekertem idáig, bele-bele olvasgattam az üzikbe.

Szegény páromKép
Megműtötték és elég szarul is van. Sokat alszik, de nagyon fáj neki.
Még jó, hogy ott voltam, mert majdnem kirántotta egy párszor az infúziós csövet, meg amikor rosszul tartotta a kezét, meg is állt egy párszor.
Kellett, hogy legyen mellette valaki. Õ nem szerette volna, mert olyan kiszolgáltatottnak érezte magát és ezt cikinek találja. Tipikus férfiKép
De nem nézett ki egyáltalán kiszolgáltatottnak. Csak mint egy alvó ember, aki néha "rosszul" mozdul.
Semmi ciki nem volt benne. Még egy pár szót is mondott, de én rászóltam, hogy majd holnap megbeszéljük. Holnap már beszélhet azért.

Ne haragudjatok rám, hogy most magunkkal törődökKép
A babónk is érezte a feszültséget, ma alig puhent a pociban. De legalább éreztem, hogy mozog. Persze beszéltem is hozzá, elmondtam neki, hogy a papához megyünk és jobban lesz. Olyan mintha tudná. Na most meg bőgök mint állat.
Én szinte sohasem sírok, de most kijött rajtam a feszültségKép
Olyan édes volt, mert még a kínjai között megkérdezte, hogy ettem-e. Egy kiflit ettem, azt is az udvaron. Nagyban készítem a szendvicsem és egy cica hirtelen ott termett. Olyan édes volt. Persze adtam neki kaját, de megpróbáltam távol maradni tőle. Nem is értem hozzá, jó messzire eldobtam neki a tarjaszeletet, hogy ne hozzám dörgölőzzön. Pedig szeretem az állatokat, de most a babát féltem a kórházi cicáktól.

Rokica!
Próbáld meg egyre melegebbre állítani a vasalót a ruha felett.
Amikor esetleg érzed, hogy a ruha kezdene tapadi a vasaló aljához, akkor vedd le gyorsan és állítsd kisebbre. Addig a ruhának nem lesz baja.
Sok ruhára csak a túlzott elővigyázatosság miatt írnak rá 1 pöttyöt. Én szinte mindent a legmagasabb fokozaton vasalok. A pamut bírja. Elvileg a babaruhák 100% pamut. Annak bírnia kell. Használhatsz öblítőt, az is puhítja a ruhákat, de tényleg nem kell sok belőlük.

Mea!
De jó nagy a babóKép
Már én is kiváncsi lennék a miénkre.
Ma kaptam babarucikat isKép
Majd teszek fel képet, ha lesz gép.

Penna!
Gratula! Szép az a kertKép
Szegénykém!
De akkor legalább napközben egyél rendesen.
Tényleg fura ilyenkor, bár lehet, hogy csak a baba van feljebb és így jobban irrítál mindent.
Még a szagokra is érzékenyebb vagy. Ki tudja.
Remélem, hamar elmúlik!

Nekem csak ritkán volt hányingerem, de egyszer sem hánytamKép
Inkább a szokásos rosszullétnél van hányingerem, amikor szédülök és zsibbad a kezem is.

Jucc!
Igazad van!
Nem jó ha beleavatkoznak a dolgokba!
Persze van kivétel, amikor már tényleg túlhordja az ember a babát, de akkor sem kell annyira erőszakosan csinálni a dolgokat.
A vizsgálat maximum kellemetlen lehet, de nem fájdalmas. Oda kell figyelni mindenre.

Dori!
Lehet akár front is.
Vagy a gyomor telítettsége, amit a baba okozhat, hogy fent van.
Néha nekem a sav jön fel, illetve vízszerű, de nem hányok.
Azért ha eltart 1-2 napig, jelezd a dokinak.
De ha úgyis mentek, akkor mond meg neki.

Szmercsa!
Volt a párod a babyfunba?
Mi volt?
Szerintem Õ sem tudott belépni.
Vett valamit?
Bocsi, de nem olvastam vissza az előző oldalakat.

Vrucsincá!
Így is kell!
Ne hagyd magad. Én is üvöltöttem volna a szomszédokkal! Javítassa ki a tetőt és a kárt is fizesse ki ha kell.

Most lépek, mert szédülök egy kicsit.
Ma sokat ültem meg álltam.
Egy kicsit lepihenek, utána tusolás és fekvés.
Tegnap is próbáltam korán elaludni, hogy akkor hamarabb találkozom a papával.
Holnap már nem "hajnalban" megyek be hozzá, mert igencsak elfelejtettem a házimunkát úgy 2 napja.
De nem dolgozom halálra magam, csak kimosok és rendet rakok.
Majd ráérek pórszívózniKép

Puszi lányok!
Legyen szép estétek!
Lehet, hogy még benézek!
Sziasztok!
Angelani (bőgőmasina)
32+5

Kép
angelani

De gőzölős, csak az a baj, ha rakok bele vizet, akkor ha akarom, ha nem, eregeti magából a vizet. Nem a gőzt. A vizet.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Hari!
Köszi az érdeklődést!Kép
Most még jobban sírok!
Olyan jó, hogy itt vagytok.
Nem is tudom, hogy kivel osztanám meg az örömeimet, bánataimat.
Bízom benne, hogy a szülés után is megmaradunk itt egymásnak mindannyianKép
Neked biztos tetszett volna a cicusKép
És olyan édesen kérte a kaját. Olyan fura hangja volt, nem csak úgy nyávogott. Szó szerint beszélt hozzám.
Na abbahagyom, mert még a többiek hülyének néznekKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Halihó!
Pár napja nagyon fáradtnak érzem magam, még a topikunkat sem volt erőm olvasni, ma sem... Éjjelente nem tudok aludni, nappal meg emiatt semmihez sincs erőm.

Csillám nekem is hiányzik, tud vki róla vmit?

Falina 34+5
falina

Jó estét Kép Kép Kép

Mea,
Grat az UH-hoz. Én is megnéztem a Megann által megadott táblázatban. Szép nagy baba! Kép Az a legfontosabb, hogy minden rendben van. Nagyon jók az augusztusi babák is (tapasztalat Kép), Beni aug. 24-én született)

Én jövő pénteken megyek UH-ra, már alig várom.

Megann,
Tényleg nem sok kellett, hogy elaldujak, csak nyomta volna a fejem a klaviatúra.

Rokica,
Tényleg lehet, hogy a vasalóval van a gond. Egy jó vasalónál nem tudod csak úgy tapogatni a vasát, sőt. Viszont, ha beszerzel egy újat, meglátod, hogy milyen vasaló zseni leszel.

Angelani,
Jobbulást a párodnak. Próbáld ne agyon izgatni magad. (És egy üres kiflinél kicsit többet is ehetnél)

Benianyu
28+4

benianyu

BeninayuKép

KösziKép remélem is, hogy jó baba leszKép

Na megyek lassan zuhizni és csicsizniKép

Jó éjt!

Mea(32+2)

Mea
mea

Sziasztok! jó reggelt!

Csak benéztem, mert irtó kupi van itthonKép
Valahogy rendet kellene tennem és főzniKép
Tegnap este még kimostam egy adagotKép
Most mennek a fehérek, de azok is hamar készen lesznekKép
Sajna esőrá áll az időKép
Nem baj, rendet rakok, kiteregetek és megyek be a páromhoz a kórházbaKép

Majd délután benézekKép

Puszi!
További szépnapot!
Angelani
32+6

Kép
angelani

Angelani!

Jobbulást a párodnak. Vigyél neki fagyit, azt hiszem ilyenkor azt szokták ajánlani.

Rokica!

Hááát, ha víz jön belőle, akkor tényleg nem stimmel valami. Ha van régi típusú vasalótok, az is jobb. Mi avval szoktunk vasalni, előtte spriccelővel befújjuk.

Jövő szombaton megyünk két hétre a Bükkbe. Már úgy várom.

Zsóf
29

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Zsóf!
Köszi a jókívánságot!Kép
Viszek neki fincsi fagyitKép
Remélem, azt meg tudja enni.

Már kimostam, kiteregettem, összepakoltam, most fő a kaja illetve sülKép
Csak a mi szobánk lesz még hátra, de az egy külön fejezetKép
A gyerekruhák hegyekbe állnakKép
A textilpelusokat is már ki kellene mosnom.
Talán a jövő héten sikerül mindent kimosnom, kivasalnom.

Rokica!
Szerintem is így már gázos a vasalóKép
Lehet, hogy vízköves, mert az enyém is ilyen volt a régi.
Utána már nem is csöpögött belőle a vízKép
Vagy vegyél egy újat, vagy használj régit ha van.

Mennem kell, de még ma benézek!
Sziasztok!
Angelani
32+6

Kép
angelani

AngelaniKép

Jobbulást párodnak!Kép

Te meg nagyon vigyázz magatokra!!!Kép

Rokica!Kép

Sajnálom, hogy nem jó a vasalót, de szerintem is hazsnálj másikat ezentúl.
Mert így gyötrelem lesz csak a vasalásKép

Na megyek boltba.

Lányok!Kép

Én pár napja olyan rosszkedvű vagyok nem tudom vagy az időtől de nagyon ingerlékeny vagyok és nincs kedvem se főzni, se takarítani.

Semmit sincs kedvem most csinálniKép

Na majd jövök később

Puszi

Mea(32+3)

Mea
mea

Hmm. De ezt három éve vettem! Ennyire rövid életű lenne egy vasaló? És nem is szoktam használni. Talán vizkövetleniteni kéne?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Mea,
Ma nekem is rossz kedvem van, vagyis már tegnap délután is az volt. Bárki bármit mond, idegesít. (Inkább a "mindenki hülye" jelzővel tudnám őket illetni) De majd elmúlik. Talán, ha kisüt a nap.

Majd jövök én is

Benianyu
28+5

benianyu

Mea! Kép

Gratula a nagy bébihez! Lehet, hogy hamarabb előbújik, ha már mindene szépen kifejlett. Izgi.. Kép

Szerencsére már jobban vagyok, de olyan nagyon fent (is)rugdal a bébim, hogy valószínűleg ezzel ingerelte a gyomromat. Majd megkérem szépen tegye arréb a lábiját. Kép Ma du. megyünk uh-ra, izgulok, és kiváncsi vagyok milyen adatokat fog mérni.

Bedobtak egy hirdetést hozzánk, hogy babaáruház nyílt nálunk Újpesten, és tegnap hazafele benéztünk. Háát.. irtózatos áraik vannak, ahhoz képest ráadásul, hogy úgy hirdették óriási nyitási akciók stb. Aradi u-ban a Baby Planet a bolt egyébként. Sokminden mellett mamarucik is voltak (Mam Mystic), nekem nem is tetszettek, és az egész horror áron volt. Szóval nem ajánlom a boltot.

Benianyu!

Ahol a M.M. felsőket vetted, az a bolt hol volt egyébként? Ott biztosan nagyobb a választék.

Dóri
28+3
Vendég

KépKépKépKép
na sikerült feltenni a képet a babaágyról(nővérem terveztette azokkal az asztalosokkal,akik a mi bútorainkat is csinálták,így belepasszol a környezetbeKép,kivehető pár rács,hogy amikor nagyobb a baba,ki tudjon mászni,van még egy fokozata,ami megemeli a matrac részt,hogy ne mélyre hajoljak és még szunyoghálója is van ám!Kép),
pelenkázóról(most ideiglenesen tv-álvány,és 2cuki ruciról!még rengeteg édi cuccot és rucit hozott,mindig újra rámolom őket,hogy nézegethessemKép!
Nyúlné,29+3

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Nagyon szépek a bútorok, főleg, hogy illik a többihez. Rucik is édesek! Kép

Dóri
28+3
Vendég

Mea,gratula az adatokhoz!ilyenkor azért olyan jó,amikor látod képernyőn is és adatokat tudsz meg róla,nem?!Kép
én is megnéztem azt az adat-kalkulátort és a 30hetes babám:Hc(fejkörfogat) szerint 33hetes,Ac(haskörfogat)szerint 28hetes.Hiába,nagy agy a gyerekem!Kép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Dóri,
Örülök, hogy jobban vagy. El tudtál menni előbb tegnap?
A Mammystic, ahol én vettem a felsőket, a Bartók Béla úton van.
http://www.kismamaruha.hu/mammystic.php

Nyúlné,
Nagyon szép a kiságy és tényleg jól harmonizál a többi bútorral. És a kisruhák is nagyon helyesek! Kép

Benianyu
28+5

benianyu

Benianyu,

kicsit hamarabb hazamentünk, de most megint ugyanazt érzem, hogy amikor ülök, akkor nagyon fent ugrándozik a gyermek. Kép

Tudom, hogy ez nem kívánságműsor, de szeretném, ha nem lenne akkor óriásbébim, mint a kisfiam volt. Kép Csak egészséges legyen!!

Dóri
28+3
Vendég

Nyúlné!Kép

Nagyon szépek a bútorok és a ruhák is nagyon édikKép
És biztos nagy koponya lesz majd a gyerkőcötökből!!!Kép

Benianyu!Kép
akkor megnyugodtam, hogy nem csak én váltam ingerlékennyé ettől az időtől.

Lányok!Kép

Annyira nincsen étvágyam már vagy 1 hete.
egyszerűen alig bírok enni.
Erőltessem vagy mitévő legyek???

Főtt ételeket egyáltalán nem kívűnok, max. gyümik, meg szendwics parival, paprikával.

Nem tudom, lehet, hogy a gyomrom össze van nyomódva a babától és azért nem bírok....

Nektek van étvágyatok???

Mea
mea

Nekem vaaaaaaaaaan!!!!KépKépKép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea,
Szerintem semmi baj, ha nem kivánsz főtt ételt, főleg ha sok gyümölcsöt és zöldséget eszel. Edd azt, ami jól esik. A baba úgy is elveszi magának, amire szüksége van.

Nekem van étvágyam, főleg reggel. Olyan éhes vagyok reggelre, hogy jaj. Viszont este nem eszem sokat. Két napja görögdinnyét és tökmagot vacsorázom.

Benianyu

benianyu

Mea,

Szerintem ne erőltesd, a gyümölcs, zöldség, szendvics nem rossz kombináció!

Nekem is van étvágyam, de gyakran elég keveset tudok csak magamba gyűrni egyszerre.

És eszméletlen mennyire kivánom a tejet. Naponta egy liter elfogy. És nem a párom issza!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nem akar senki IRCre jönni? IRCnet, és #babanet csatorna

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica, mi az a IRC?

benianyu

Megnéztem, olyan mint az MSN és az ICQ, ugye?

benianyu

Benianyu:

Igen. A legegyszerűbb (ha nem akarsz külön programot letölteni hozzá) hogy ide kattintasz:

http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi

Beirod a nevedet, és a második mezőbe a csatorna nevét (#babanet) és megvárod mig csatlakozik.

Gyere csak, már ketten vagyunk Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Én is ma voltam az Aradi úti újpesti babaoltban, szintn drágának taléltam, kb. egyárú a Brendonnal.
Ráadásul Újp. városkapu metrómegállótól gyalog megközelítve nem túl biztató a környék...

Mea, én 38 hétre születtem, és nem volt ekkora súlyom, csak 2400 gramm voltam.
(igaz, az sem az átlag).

Uxi
26+1

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Én is elég nyomi vagyok mostanában, marha nehezen szánom rá magam dolgokra. És nagyon könnyen kiakadok. Tegnap például végre három nap után hazajött a párom, örült, hogy itthon lehet végre, én meg valahogy nem bírtam elviselni az érintését. Amikor megkérdezte, mi a baj, már el is bőgtem magam, pedig semmi okom nem volt rá. / jó, egy kicsit fáradt voltam, és mérges is, mert azt hittem,korábban jön haza, de megint este lett belőle, de ilyenek miatt nem bőg egy normális ember..../ Csoda, hogy ezek után azt hitte, valami nagy baj van? még az is eszébe jutott, hogy van valakim...

Ma meg megint szédülés, úgy látszik, ez a felhős idő, amikor végre lehet levegőt kapni, ilyen hatással van rám.

Rokica Kép Az én vasalóm is szokott ilyeneket csinálni, hogy magától elkezd vizet eregetni, és olyankor mindig rájövök, hogy marha régen vízkőtelenítettem. Az mindig bejön. Egy próbát megér,mielőtt újat vennél! És én is mindent max. hőfokon vasalok, kivéve, amit egyáltalán nem szabad. Olyan gyerekruhát meg nem szabad venni, amit nem lehet vasalni. Szerintem az alacsony hőfokok nem sokat érnek.

Dóri Kép Én is vettem cuccokat a Mam Mysticben, én a Blahán, ha Neked az közelebb van. / József krt 9./

Ma végre tettem pár dolgot a picim érdekében: sikerült bejelentkeznem a Praxisba, aug. 2-án megyünk.
És fölhívtam a szülésznőt, akinél Balázst is szültem. Három éve volt, és emlékezett rám, ez jólesett, nem is gondoltam volna! Szept 21-ig szabin lesz, én okt. 4-re vagyok kiírva, ha nem sürgős a kisembernek, akkor megint együtt szülünk Kép Mondtam, hogy szívesen randiznék vele, hogy felelevenítsük magunkban egymást, tisztázzuk, miket szeretnék, úgyhogy augusztus végén majd ezt is nyélbe ütjük. Balázst is szeretném vinni, hogy lássa, hol született, és főleg, hogy azt is tudja, hol leszek, amíg nem leszek itthon. Állítólag fontos, hogy biztonságban tudja a gyerek az anyját, de ha nincs hely, amihez kötheti, hogy hol van, akkor ez nincs meg. Én megteszek mindent Kép
Hamarosan elmegyünk a Megatoysba, mert a régi babakocsinak eltört az egyik sárvédője, és ott van a babakocsiszervíz, ott kapok alkatrészt. / tök jó, hogy amíg Újpesten laktunk, addig a Váci úton volt a szervíz, most Erzsébetről csak ki kell mennünk a Soroksári útra Kép / Ha már ott leszünk, megint körülnézek, és venni kéne Balázsnak WC-ülőkét, hogy a nagyszülőknél is legyen, ha nagyon szeretne már végre szobatiszta lenni.

Mindenkinek szép napot!
Judit 29+2
jucc

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?