Sziasztok!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Delfinkének és Tamesznak!!!!!!!!!!!!!
Vezso,
akkor jó, ha van pisi.
Bocs, nem akartalak frusztrálni vagy ilyesmi!
De jó nektek a kirándulás miatt!
Én reggel elindultam Pannival, miközben dilizett, de a sarokról visszafordultunk átöltözni (hideg szél van kint, a lakásban meg meleg volt, így nyáriasan öltöztettem). Hazaérve éhes lett, majd elaludt, aztán dilizett, a párom hazaért és most leküldtem őket kettesben. Addig megcsináltam a dolgaim és végre behoztalak titeket.
Holnap elmegyünk, így nem leszek. Mi lesz velem nélkületek!
Az a gond, hogy a családom csak aug. 21-én akar hazajönni! A talira meg akkor hogy jövök?
Még rágom apuci fülét, hogy pár napra azért feljöhetnénk, de eddig nem sok sikerrel.
Connie,
légyszi, azért értesíts, hátha beadja a derekát (vagy megzsarolom
). Mail ment már délelőtt, nagyon köszi a lehetőséget!!!
Már akkor akartam írni, de 1*űen nem hagytak!
Vaktyúk, amit Te írtál, azt értettem a zöld kencéről!
Timurr,
szerencsére az "anya" nem rokon. Akinél most van a kiscsaj, az az anyósom...
Okos, gyönyörű kislány, hihetetlen ésszel és teljes nihilben nevelkedik.
Semmi esélye hogy majd taníttassák (akár tovább, akár szakmára).
Csak a pénzért van ott.
És én nem tudok semmit tenni érte!!! Hosszú a történet nagyon, most az édesapja (más nevén van a gyerek, nem az övén, bonyolult) évek óta perel a segítségemmel, hogy a nevére kerüljön és akkor megoldja a sorsát. Szinte nincs esélye. A gyerek meg csak nő abban a környezetben...
Már nem elég az az idő, amit velem tölt, hogy behozzuk a lemaradásokat, meg nevelve legyen. Meg aztán úgyis megint hazakerül...
Delfinke,
márc. 2., doki nevét inkább máshol. (Õ is olvas minket éééés...
)
Most, hogy beteg volt Panni, éjjel álmában cseréltem pelust.
Néha fölsírt, de gyorsan elringattam.
Zsana,
taliban egyetértünk!
Gyakrabban kéne, hogy mindig legyen, aki ráér. 2 hetente, havonta...?
Emma,
nagyon megértelek! Nagyon szorítok Nektek! Köszi a mailt!
Ruz,
én is így érzek a pocakosokról és éreztem pocakosan, szóval én sem vagyok normális.
Én is így altatok, csak közben egyfolytában ugyanazt a dalt éneklem folyamatosan egyre halkabban és valami látványmentes hely felé fordítom, hogy jól megunja.
Babus,
majd Kristóf is lesz (sajnos nagyon hamar) kisfiús, nagyfiús, sőt bácsis is!
Nálunk a kopaszbarack (valamiért mostanában nektarin néven fut???) jött be eddig legjobban! Anyukám meg sorra fagyasztja le léként a meggyet, ribizlit. (Előbbit magozva is.)
Wester,
mi lenne (tudom, szopik a Manód), ha pár korty gyümölcslevet adnál neki szopi előtt? Panni a gyümölcs után tök sokat eszik, mert savat csinál. Hátha nektek is jobb étvágyatok lenne és nem lennétek annyira fitnessen? Csak tipp...
Szép napot!
Még igyexem jönni, de ha nem hagynak, szép és boldog nyarat mindenkinek! Legalábbis a taliig (csak sikerül mennünk!) és a vidékieknek, akik nem tudnak jönni!
Kata