Új privát üzeneted érkezett!

Ja, majd elfelejtettem!Képzeljétek ma adtam neki ebédre lecsót tarhonyával, és úgy bevágta, hogy csak lestemKép
Örülök, hogy ez bejött nekiKép
pussz
manóci

Sziasztok!

Ma megyek jelenetért! Trallala!Kép
Megint rajzolni fogok!

Olivér (persze itt csak egymás után lehet írni! Ez nem sorrend!Kép) adatai végre kiderültek! Igaz 4 nap múlva 13hónapos, de ma 9200gr, 79cm és 45cm fejtérfogattal rendelkezik a legény!
Zerko! Tojásfehérjére direkt rákérdeztem, és úgy ahogy mondtad! Csak azért nem szólt, mert 1 év után egyébként is ajánlják a tojást, csak én nem adtam még a palacsintátn kívül. Az meg ugye kicsapta a őpocit, bár lehet, hogy a taj volt a bűnös!

Megyek rendetrakni az asztalomon!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Mi is ma voltunk mérésen, manócskám 9,05 kg, szintén 79 cm, a feje 46 és a mellkasa 43. Ez utóbbit nem nagyon szokták mérni. Megkaptuk az agyhártyagyulladás elleni oltást is, szegénykém eléggé sírt de eddig minden oké, nincs se láz se más egyéb. Kép

Eszter,
Gratula a jelenethez! Időben ez mit jelent neked, mennyi munkád van egy jelenettel?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Jelentem elolvastam mindent, de nem biztos, hogy menni fog mindenre a reagálás, már fáradt vagyok.

Anikó
Úgy örülök!!!! Gyógypuszik továbbra is mennek!Kép

Zsuzsa
Infót köszi, igaz mi még messze vagyunk, de azért jó tudni.Kép

Manóci
Mi is ugyanígy vagyunk, 3 évet szeretnénk különbségnek. Nálunk csak az a bibi, hogy így vissza kell mennem dolgozni egy évre, de valahogy meg fogjuk oldani.

Rita
Lilikéd annyira ügyes!! Már nagyon várom, hogy élőben is láthassam!Kép
Gergőnek is nagyon megy a formabepakolás, olyan kis ügyi! Sőt, a múltkor kiborítottam az összes formát és rámutattam az ovális lyukra és Õ egyből felvette az oda való formát és bedobta!

Gergő hétfő óta ezerrel próbálgatja, milyen is egyedül állni! Főleg az ágyon szereti csinálni, mert kis fifikás és tudja, hogy ott puhára csüccsen.Kép És közben mindig nagyon vigyorog, egyszerűen meg kell zabálni!KépÉs a sétálást is nagyon szereti, van hogy egyáltalán nem akar leülni!Kép

Képzeljétek, tegnap moziban voltunk Karcsival és addig Gergő Anyukámmal és a Hugommal volt. Olyan jó volt másfél év után végre mozizni! Teljesen felpörögtem, úgy fel voltam dobva! Ma meg a Hugival elugrottunk egy kicsit mászkálni a városban, Gergő aludt, aztán Anyuval volt. Vettem egy tök cuki tatyót, meg Karcsinak is meglepit, szóval töltődök energiával.Kép

Most már húz az ágy, de azért még jövök szombatig, aztán csak hétfőn, mert az unokatesóméknál nem lesz net.

Mindenkinek sok puszika!Kép

Orsi

JA!

Avocado,Orsi,31,Szilasliget,Rák,Gergő-2004.08.18

avocado

Sziasztok!

Mar regota karok irni, de valahogy sosem jon ossze.Ezert most is csak Aniko Kép miatt ugrok be, ne haragudjatok!

Ugy orulok, hogy javul Bencus fule!!! A venaja lehet, hogy kibirja, Bazsie kibirta, igaz max 6 napig kapta (neki sajna mar 3X volt), mert nem kaphat szajon at gyogyszert. Olyan jo, mikor vegre ugy megy az ember a dokihoz, hogy javulast mondanak.
Zavarja a branul? Sint is tettek ala vagy csak be van faslizva? Nekunk nem volt sin, es tudott dolgozni a kezevel, olyan volt, mintha boxkesztyu lett volna rajta. Allandoan jo koszos volt a fasli, es mi is reggel-este bejartunk a korhazba a szurira es rohogtek rajta az asszisztensek, hogy mennyire osszekoszolja.

Ird majd meg, hogy miket mondanak meg. Hatha az alvasa is jobb lesz valamivel, ot zavarhatta a fule is, allitolg fajdalmas.Nagyon szoritok tovabbi gyors gyogyulasert es hogy mihamarabb kivegyek a branult!!!!

Tobbieknek is puszi:
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Most csak rovid leszek. A talalkozoval kapcsolatos. Szoval varlak benneteket csutortokon. Kép Hogy mikor jottok, nekem teljesen mindegy. Kép En olyan 9-10 korulire gondolok, ahogy Andreanal volt. De maradni lehet egesz napra is, hiszen raerek. Kép Aki delben tud csak jonni, jojjon nyugodtan, csak nem biztos, hogy mindenki itt lesz meg, de en igen. Kép
Kuldtem mail-t a cimmel es utvonallal az alabbiaknak: Andrea, Eszter, Jerry, Orsi (tudom te tudod, de azert is Kép ), Aniko, Mese, Macs, Nanda, Bori. Vera-nak nem, mert jól ismeri. Kép
Andi: nem tudom az e-mail cimedet. Elkuldened? Igy neked is el tudom kuldeni a levelet.
Ki jon meg? Mano? Kit hagytam meg ki?

Szoval: Mindenki azt hoz amit szeretne.( edes vagy sos + udito). Maradjunk a hagyomanynal ahogy Andreanal volt. En vallalom a muanyag poharakat, tanyerokat es gyumolcsot. Kép

Sajnos nincs nagyon sok idom, mert napkozben egesz nap Lilivel kez a kezben setalnom kell, vagy hintazni. Ha van egy kis idom, amig eljatszik a foldon egyedul en fozok, mosogatok, teregetek vagy dolgozom, rajzolok es tanulok. Kép Minden nap fel hatkor kelek, hogy tudjak tanulni. De nem tart mar sokaig, viszont most muszaj. Most itt vannak az anyosomek, maradnak is megy egy darabig, de en is sokmindent intezek. Fodrasz, kozmetika, pedikur, papirok intezese a varosban stb..

Aniko: te is Bak vagy?? Huha! Mikor szulettel? En december 27-en. Kép A Bak a Bakkal nagyon jol kijon. Kép Bencusnak jobbulast! Remeljuk most mar jobb hirekkel jossz. Kép

Eszter: a mail-ben megirtam hol lakunk. A Dunatol 50-100 meterre. Kép

Mindenkit sokszor puszilok. Kesobb meg megprobalok jonni. Most csak ennyire futotta. Csinalom Lilinek az ebedet es utana alvas van. Kép Marmint neki, nem nekem. Kép

Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok

Manó
Rebeka a paradicsomot csak Bolognai makarónis variációval fogadja el Kép Kép
Valahogy savanyú lehet Neki, mert egyszerűen kirázza a hideg.

Rita
Hát igen Kép Az én lányom sem eszi meg a nem finom ételeket. Hamar átszokott az emberes ízekre..
Mondjuk nem bánom, így általában azt eszi, amit mi.. A bébiételeket meg elajándékoztuk...
Sajnálom, hogy nem tudunk menni.. nagyojn messz e vagyunk Kép
Pedig én is szivesen találkoznék Veletek!!

Zerko
No, valószínű nem csak a gépen múlik KépKép Ezek szerint fotós vagy? Kép
Ezt a tojásfehérjét én sem tudtam. Nagyon köszi az infót!

Eszter
Igen, meglesz az is... Kép
de most felkelt kicsiszivem, úgyhogy küld9m!

<pre>
nicknév név kor lakhely csillagjegy Kép gyermek(ek) születési dátumok
Avocado Orsi 31 Szilasliget Rák Gergő 2004.08.18
Delice Ági 25 Encs Ikrek Rebeka Hanna 2004.08.05
Ironram Eszter 28 Budapest Kos Olivér 2004.06.18
Kostyika Andrea 27 Érd Rák Veronika 2004.07.07
Maccs Andi 31 Biatorbágy Oroszlán Lili 2004.08.20
Manóci Mónika 33 Biatorbágy Halak Eszter 2004.06.30
Meske Emese 28 Budapest Oroszlán Levente 2004.07.30
Nanda Szilvi 27 Budapest Mérleg Maya 2001.10.17
Maxim 2004.07.19
Tandrea Andrea 40 Budapest - Dávid 2004.06.10
Trita Rita 33 Göd Bak Lili 2004.06.26
Vakili Anikó 34 Budapest Bak Gergő Márk 1996.06.12
Kata Anna 1998.10.21
Bence Máté 2004.08.05
Viranka Vera 27 Göd Ikrek Míra 2004.08.25
</pre>

delice

Haliho!! Kép

Itt vagyok ragyogok, mint a fekete szurok! O

Orsi! Szuper, hogy csupa jó hírt írsz és most úgy tünik végre kiegyensulyozott vagy! Kép CSak így tovább. Kép

Andi! Persze ha jöttök Biára akkor fussunk össze mindannyian! Kép

Manóci! Kép Elöbb utóbb lehull a lepel! Kép Bevallom, már nagyon hiányzott a net. Sajnos be kellett a városba jönnnöm /3,5 óra dugó ide, 2 vissza... Kép/ és ha már it voltam, eljöttem anyuékhoz netezni. Most azért vagyok itt mert nagy családi vacsi lesz. A nagy felhöszakadás nálunk is mindent feláztatott, a kertet is eléggé elmosta, de most már jó az idö, ma már pancsiztunk is a kis felfújható medencénkben Kép. A hétvégén nem leszünk itthon, de a jövö héten ha jöttök felénk csatlakozhatna Esztike is! Kép Megadom a mobilom, ha gondolod csörögj rám bármikor /ha nem veszem fel, akkor lenémítottam mert a törp alszik, ha kiirja a számod, vissza szoktam hívni/: 20/455-1320

Anikó! Bencusnak további jobbulást neked meg kitartást és sok eröt!!!

Ági! Köszi a táblácskát! Kép
Rita! Nagyon ügyi Lilid, hiába: a név kötelez!! Kép /Nomen est omen/. Lili kapott pénz kiscipöre a nagyitól, sajnos kiscipöt még nem, mert nem találtunk a lábára valót.. Kép Kapott egy kisnyuszit és a szülinapjára meg a párját fogja megkapni tölünk, a hugi meg csozsogós mocit vesz majd neki.. Kép A nyuszit imádja!!! Kép És tök szobatiszta, visszamegy a kerecbe a dolgát intézni! Kép
Tali szuper, remélem most nekem sem jön a gézszerelö közbe! Kép /sajnos a nagy esök miatt beázott megint, de a hét elejére igérték magunkat!/ Kép Már csak a hotmail-os e-mailem müködik, és azt is csak akkor tudom megnézni, amikor a bnetet, de az útvonalat még tudom! Kép

Most sajnos megint lépek, mert a törp széttöri a nagyi berendezését! Kép

Millió puszi!

Macs
maccs

Sziasztok!

Rita!
Köszi az e-mailt.KépÉn jan.15-én születtem.

Szöszi!
De örülök,hogy írtál.Már azt hittem,hogy megbántottalak,hogy még nem tudtam válaszolni.Kép Bence teljesen anyafüggő lett,állandóan rajtam lóg,egy pillanatra nem lehet letenni.
A branül nem zavarja egyáltalán Kép,és nekünk is állandóan mocskos Kép,de nagyon aranyosak a nővérkék,cserélgetik.Nem kaptunk sínt,csak boxkesztyűnk van szerencsére.
Holnap reggel megyünk az utolsó kontrollra fülészetre (remélem legalábbis),és akkor derül ki,hogy szombaton vagy vasárnap fejezik be a kezelést.Egyébként egy igazi hős az én kisfiam,egy hangja nincs a gyógyszerbeadásnál.Kép Remélem most már megússza a vénája,eddig nem volt gond.
Mit mondanak,meddig kell ilyen módon kapnia Bazsinak a gyógyszert? Azért ez előbb-utóbb megoldódik,ugye?
Az alvásunk egyébként továbbra is katasztrófális,szinte óránként vagyunk fent,és csak cicivel alszik el.Most hétvégén megpróbáljuk,hogy apa próbálja visszaaltatni,hogy bírjon ki legalább 2 órát szopi nélkül.Előbb-utóbb most már tényleg kipurcanok.Kép 2 hét múlva meg mennénk lagziba,szerencsére ide a kerületbe,és anyuék vállalták,hogy itt alszanak Bence miatt.De így semmi értelme nem lesz,mert ahogy odaérek,már jöhetek is vissza.Kép
Jövő héten meg mennék leánybúcsúra....
Bazsinak is a fülével volt gond?
Gyere gyakrabban,ha tudsz,kérlek!!!!!!

Orsi!
Jó programok.Kép Így lehet tényleg töltődni.Kép
További jó pihenést,és nagyon várunk vissza.Remélem a talira tudunk menni,és találkozhatunk.

Ági:köszi a táblát.Kép

Manó:MÁV Kép A kórházzal én is nagyon elégedett voltam,a dokival kevésbé.Szabó Györgynél szültem,de még a rákszűrésre sem tudtam magam azóta rászánni,olyan volt.Kép Most keresnék másik orvost,de szívem szerint maradnék a MÁV-ban a Kisfalvynál,csak hülyén jönne ki,ha ott meg összefutnánk.Kép Hónapok óta ezen filózok,pedig már nagyon ideje lenne menni.

Sajnos mennem kell,apa elzavart a géptől.Kép Bocsi akire nem jutott idő.

Többieknek is puszi:Anikó
vakili

Hali,

Rita,
Az email címem: kostyika@freemail.hu ide küldheted az útvonal leírást, viszont mégiscsak a Váci út irányából közelítenénk. Mi olyan korán nem tudunk menni mert Roni 10 után alszik. A tobbiek meddig maradnak v mikor jönnek? Mi dél körül tudnánk csak elindulni.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Gyors leszek, mert Helyszínelőket akarok nézni. Holnap már nem jutok ide, mert még pakolni kell, az ma nem jött össze, mert megint strandoltunk! Olyan jó volt!!!Kép Gergő megint nagyon élvezte, ráadásul most jobb idő is volt, így beengedtük a tóba is, nem csak a melegvizes medencébe. Igaz, a tónak csak a szélén volt, de annyira élvezte!Kép Nézegette a köveket és az iszapot, olyat most látott először és nagyon cukin morzsolgatta az ujjai között.Kép Meg nem állt egy percre sem, a fűben egyfolytában mászott, ha meglátott valahol egy strandlabdát, akkor rögtön arra vette az irányt, így jó pár családdal megismerkedett. Mindenki csak nevetett rajta, olyan cukin ment a labdák után.Kép Sikerült 2 szálkát összeszednie a térdébe, de este már nem bírtuk Neki kiszedni, remélem reggel hagyni fogja! Kicsit idegesít, de most már fel kell az ilyenekre készülnöm. Állandóan mocskos, a térde és a lábfeje (vagy a zoknija, ha van rajta), úgy néz ki mindegyik, hogy az ihaj!Kép
Holnap megyünk az unokatesómékhoz, Anyu és Hugi is jön, így lesz nagy családi örömködés, ez mindig nagyon jó szokott lenni. Lesz pancsi, van kutya, szóval tuti jó lesz, biztos Gergő is nagyon fogja élvezni! Ezért sajnálom, hogy nálunk még nincs fű, de majd jövőre!

Anikó
Örülök a javulásnak!Kép Ne csodálkozz, hogy Bencus le sem száll Rólad, valahol megértem szegénykét! Véna ügyben szurkolok!
ÉjszakáitokKépKép Muszáj lesz valamit kitalálnotok, mert tényleg nem fogod bírni.Kép
Nekünk most lekopogom, de nagyon jók voltak az utóbbi éjszakák, igaz így kicsit hamarabb kel Gergő, már 1/4 7-kor, de ki lehet bírni. És legalább a család is aludt!Kép

Macs
Aranyos vagy!Kép KösziKép

Rita
Köszi a térképet, azért mindig jó, ha van egy tartalék.Kép

Most mennem kell, hétfőn jövök, addig jók legyetek!Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Rita, nem hagytál ki, sajna mi nem tudunk menni, Velencén leszünk pont azon a hétenKépKép
De majd legközelebb!

Anikó, Nem próbáltál még neki lefejt tejcsit adni cumisüvegből, vagy csőrös pohárból??Lehet, hogy így is elég lenne neki, vagy kifejezetten a cici kell nyugtatónak?Mert akkor nehezebb lesz a dologKépElhiszem, hogy kivagy, de azért próbálj meg elmenni a mulatságokra neked is ki kéne kapcsolódni, ha csak pár órára de akkor is!A Mávos topikba szoktam írni a csajokkal, és sokat dícsérik Szabót, én csak látásból ismerem nem tudom milyen, de biztos megvan az okod, hogy ha nem szeretnél menni többet hozzá!!!Azzal meg aztán ne törődj, hogy mi van ha találkoztok?! Mi lenne, semmi!Õ biztos nem fogja megkérdezni tőled, hogy mért nem hozzá mentél??Ezt elhiheted, de amúgy is szerintem különböző napokon vannak a rendelések, kis esély van, hogy összefutnátok!De azért menj el vkihez, mert a rákszűréssel nem szabad játszani!Én a Kelemen Csaba főorvoshoz járok, de konferencián volt amikorra jött a baba, és előre megbeszélt embernél szültem, a Tidrenczelnél!Kelemen azért jó, mert ő műtött engem már régebben egy méhenkívüli terhességgel, és 9 hónapig teljesen meg voltam vele elégedve, a Tidi meg azért, mert őt ugye igazán a "mélyvízbe "ismertem meg a szülésnél! Én 11 órát vajúdtam, de nagyon rendes, figyelmes, segítőkész, türelmes volt velem végíg!!!Én nappal vajúdtam, de állandóan bejött a szülőszobára rámnézni, meg letelefonálgatott, hogy mi van velem, hogy haladunk!Csupa jót tudok róla is zengeniKépKép
Remélem a vénával nem lesz gondKép

Macs, felírtam a számod, de mi a jöv héten nem leszünk itthon! Utána viszont pancsizhatnak együtt a babák szerintem isKép Amúgy ma du. mi is fürdiztünk a kismedencébe, ha akarod ti is átjöhettek, de majd leegyeztetjük!Meg perzse Andinak is ígértem egy talit márKép_Kép
Jöv héten hétfőn még leszek!
pussz
manóci

Szep jo reggelt!

Macs: mi vettunk cipot Lilinek. Mi ASS markaju cipot. Nagyon jo. 5000 Ft. Magyar termek de gyogycipo. Nem olyan dragak mint a kulfoldi gyogycipok. Majd meglatod csutortokon. Mamamek vettek a Super Fit gyogycipot, az 10000 Ft! Es nem latok kulonbseget, csak annyit, hogy kulfoldi. Borzaszto, hogy milyen dragak a gyerekcipok. Meg magamnak is tudok olcsobbat es jot venni.

Andi: kuldtem levelet. Szerintem ha delben indulsz el, akkor olyan 1-re vagy itt. Szerintem akkor mar senki vagy talan 1 ember lesz itt a Vera. Kép Ha szeretnel mindenkivel talalkozni, gyere 10-re. Egyszer lehet kivetelt tartani. Lili mindig ebed utan alszik, de nagyon sokszor volt, hogy nem jott ossze az ebed utani alvas egy program miatt, de nem volt sose semmi gond. Ronit le fogja kotni a sok gyerek, eszebe se jutna aludni, raadasul ugy ki fog faradni, hogy hazafele aludni fog mint a bunda. Szerintem egyszer nyugodtan tegy kivetelt. Kép

Mano: Jo velencezest. Kép

Orsi: Nagyon jo lehetett a strandolas. En is sokat gondolkodom rajta, de Lili meg megeszi a homokot, igy nem merem kivinni a Dunara. Gergo nem eszi meg a homokot?

TALALKOZO: Remelem es szeretnem is, ha mindenki el tudna jonni olyan 10 korul, mar aki jelzett, hogy jon. Igy mindenki megismerkedhet mindenkivel es nincs olyan, hogy jaj, csak 20 perce van, mert a tobbiek mar mennek. Kép Aki akar johet elobb, ha el akarja kerulni a varosi dugot.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita!
Most csütörtökön lesz a tali?
Olvasó üzemmódban lévő inaktívok is mehetnek?
Csip
csipcsiripp

Szia Csip!!

De jo hogy irsz! Gyere csak gyere!! Kép Persze, hogy johetsz, miert is ne??
Igen, most csutortokon lesz, julius 21-en. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Szöszi!

Bazsinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk Kép Kép

Rita!
Kép Kép Kép
Különben mi is ASSo márkájú cipőt vettünk Mírának és szerintem tök jók és ami lényeg számomra hogy magyar termék ahogy írtad.Az ára ahol mi vettük 4000-5300 ft közt mozog.Annyira szép lánycipők voltak ottKépCsak nagyok voltrak Míra lábára.
Anikó!
örülök hogy Bencus jobban van és gyógyulgat KépAttila elhoz titeket?
Zerkó!
Annyira szépek a lányaid KépNem semmi lehetett a fatüzeléses fűtés KépMég emlékszem rá milyen volt mikor Gödre költöztünk még nálunk is az volt.ti is jöttök a talira?Torkoddal mi a helyzet?Megfogod műtetni?
Orsi!
Amikor fürdőbe vagytok akkor Gergőre adtok úszópelust vagy csak "naturan" van?
Eszter!
A Macskafogóban fogsz rajzolni?Vagy titok?
Mi még tudatosan gyerekgyártásba nem fogtunk Kép,de nem teszünk ellene semmit hogy ne legyen KépDe azért még szeretném ha Míra egy darabig egyke legyen hagy élvezzem ki minden pillanatátKép
Míra meg egyfolytában hapsizik Képállandóan sasolja a férfiakat huncutkodik,bájosan mosolyog rájukKép
Maccs!
Akkor legközelebb titeket "támadunk" csoportosan?
Timi!
Merre vagy?

Míra tegnap ment 2 lépést magától Kép Csak én nem láttam Kép
De cserébe sógórral motoroztunk egy tök jót Göd és Vác között KépAnnyira élveztem KépKéső délután meg megsétáltattuk a babakocsit mert a csajszi a saját lábán volt csak hajlandó jönni Képutca végén azért beraktuk a babakocsiba mert különben soha nem értünk volna le a Dunára Kép
Fogtam neki kisbékát is nagyon teszett neki,egyfolytában meg akarta fogni,amit nem engedtünk mert maradandó károsodást szerzett volna a béka Kép
Mostanában tök jól alszik éjszaka,5-6 közt felell szopizik aztán alszik 1/2 9-9ig.Annyira élvezemKép
No megyek mert hív Kép
pusz vera

KépKép
viranka

Sziasztok,

Tegnap mi is strandoltunk, a pároméknak volt családi sportnap Kamaraerdőn és ott pancsoltunk. Nagyon élvezte a leányzó, beraktam egy ülős úszógumiba és aholt leért a lába úgy tepert mint a komppal. Nagyokat játszottunk a játszóházban, sőt még csúzdázott is. Persze délután nem aludt így estére teljesen túlpörgött de annyira jó volt egy kicsit kiszabadulni főleg Apával hármasban. Kép

Rita,
Én is arra a megállapításra jutottam h inkább alvás előtt kéne menni mert utána túl későn érnénk oda. Robi szerint viszont kell másfél óra h odaérjünk. Valamennyit tudunk csúsztatni az alváson aztán majd visszafelé alszik a kocsiban. Õ nagyon jól ellesz a többiekkel, nem lesz azzal gond csak ha túlpörög nagyon nehéz megnyugtatni.

Vera,
Mi úszópelust szoktunk használni, bár még szabad vízben nem voltunk csak uszodában v strandon. Mira nagyon ügyi Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok lanyok!

Ma egesz nap anyueknal voltunk. Kép
Csak egy par kep erejeig jottem. Kép
Lili hintazik:
Kép
Lili szagolja a viragokat:
Kép
Lili a kerti torpevel:
Kép
Lili hisztizik. Kép :
Kép

Andi: orulok, hogy sikerult megegyeznetek az alvas idopontjaval. Kép

Jo ejt mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Huha lanyok! Jo sokan leszunk csutortokon. Kép Eddig 13 mamat szamoltam plusz a gyerekek. Kép Kép
Remelem mindenki jon, aki visszajelzett. Kép Irt a Zita, hogy jon o is. Kép Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Ezt keszitettem ma reggel a kertunkbol. Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Bazsinak tegnapra, Maximnak holnapra nagyon boldog szülinapot!KépKépKép

Rita!
Nagyon klasszak a képek Liliről is meg a napfelkeltéről is!Kép

Anikó!
Örülök, hogy Bencus már jobban van, remélem azóta már nincs branülötök sem!

A talira jó szórakozást nektek, majd várom a képeket!
Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Én is csak kukk! Kép)

Bazsónak utólag is nagyon sok boldogságot kívánok!

ZSuzsa
zerko

Hello Lányok!

CSak gyorsan képekben, majd jövök szöveggel is!Kép

Lillus imád a csipesszel játszani:

Kép

Ilyen erős a kisasszony:

Kép

Legújabb szórakozás a székbe felmászni és onnan integetni kifelé:

Kép

Kép

Egész hétvégén pancsizott a medencében, nem tudta kivárni, hogy beletegyük, már kintről csapkodta a vizet! Szerencsére nem rám ütött, ő egy halacska!Kép

Kép

Most megyek, majd még jövök!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Szöszi!
BAZSINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!! Kép

Timi!
Milyen régen voltál!!!Nagyon helyesek a képek.Kép
Jó lehet ez a medence.Nem kell bele nagyon sok víz?

Zsuzsa!
Torkod hogy van a lapítás közben? Kép

Panó!
Köszi,tegnap reggel végre megszabadultunk a branültől.Kép
Figyeled,hogy nemsokára mi is szülinapozunk? Ilyenkor már mindenki fogadásokat kötött a quartettre.Kép Kép Kép Én már úgy izgulok,szeretném nagyon emlékezetesen megünnepelni Bencuskámat.Kép

Rita!
képek nagyon szépek megint.KépMár alig várom a találkát!!!Zita is jön? Hurrá!!! Bori?

Vera!
Remélem elvisz minket apa,a naptárjába már beírta.KépMíra lépései.Kép
Én is élvezném,ha ilyen alvókája lenne a fiamnak.Kép Bár most csak kétszer volt fenn éjszaka,ez nem is olyan rossz.

Manóci:lefelyt tejcsi nem megy,már próbáltuk.Szerintem kifejezetten nyugtatónak használja a cicit,biztos,hogy nem éhes óránként.Pedig tényleg rám férne egy kis bulizás.
A MÁV-os topicba régen én is írogattam,de már egyrészt nincs időm,másrészt azok már eltűntek,akikkel leveleztünk.Most egy kis nosztalgiázásból benéztem oda is,és akkor láttam,hogy írsz Te is.Kép
Rákszűrést egyébként nem szoktam félvállról venni,lassan rászánom magam.
Tidrenczellel egyszer találkoztam,amikor elment az előző babám,és valahogy nem tetszett a hozzáállása.Nem bántott,csak olyan közömbös volt,ami nekem nagyon fájt akkor.Kép
Jó Velencézést Nektek! Kép

Orsi!
Majd gyere,ha megjöttetek!!! Kép

Macs:szia! Kép Tudod egy kicsit kifáradtam,kb.2 hónapja vagy magamat,vagy valamelyik gyereket ápolom.Azért ez egy kicsit sok volt.Remélem már vége.Kép
Jól érzed magad az új házban? Jó lehet a pancsi.Irigy-irigy!!!!!

Eszter!
Jelenethez gratula! Kép
Fülműtét Kép Remélem nekünk nem lesz több felszúrás.Kép

Andi!
Tesómék Vercsinek,Verkának becézik a lányukat.Kép

Andreáról tud valaki? Olyan régen írt,nem???

Most ennyi jutott eszembe,puszi:

Anikó
vakili

Manóci,Andi:allergiavizsg.azért kellett,hogy nem-e amiatt köhögök még mindig.A tüdőgondozóban voltam itt Újpesten.

Macs:milyen kicsi a világ,hogy így találkoztatok Manóval.KépMI is hárman vagyunk erről a lakótelepről,(Vali,Nalika és én),de sokáig nem is tudtuk.Kép Nalikával meg először akkor találkoztam,amikor Õ megszült,én meg pont mentem vizsgálatra.Meglátogattam,bemutatkoztunk egymásnak Kép,és mondta,hogy készíti a helyemet.Másnap hajnalban megszültem én is.Nagyon sokat segített,amíg bent voltam.Kép

Zsuzsa:gondolkoztunk sokat a dokiváltáson,de végül a maradásnál döntöttünk apával.

Anikó
vakili

Sziaasztok!

Dolgozom ezerrel, mert persze rögvest egy sürgőset sóztak rám szerdai leadással. De legalább nyugodtan mehetünk csütörtökön!
Sajnálom, nem olvastam vissz!
Majd ha két percnél több időm lesz...

Sziasztok!

Remélem mindenki meggyógyult! Na azért!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Na, most van pár percem, hogy írjak is egy kicsit!
Mostanában kicsit túlszerveztem az életem, nem sok időm maradt magamra...írogatásra. Lilla két hét alatt kétszer volt beteg. Először láz, majd kiütés. Dokinéni szerint vírus. Aztán azon a hétvégén én voltam beteg, láz, leverség....és rá két napra Lilla elkapta tőlem ezt is.Kép De már jól van szerencsére, most úgy látom az apján van a sor.Kép Aztán betegségekből kilábaltunk, erre elkezdett fájni a fogam. Ma voltam fogdokinál. Kihúzták. Most épp ömlik a számból a vér...fujjjj. Persze előrevetítette, hogy miket kellene csinálni a fogaimmal. Fogkőleszedés, fogszabályzás, húzás a szabályzáshoz, fogkrémváltás. Hát elkezdtem kalkulálni...onnan indulok ki, hogy nála egy húzás négy- azaz négyezer forint. A gatyám rá fog menni a fogaimra, bár a műfogsorra több kellene...legalábbis asszem.Kép
Na, mindegy, ennyi rólam. Az a lényeg, hogy ez a fogam már fájni tuti nem fog. Nyugodtan élvezhetem a nyaralást. Már nagyon várom. Csütörtök este indulunk Horvátországba. Kicsit félek, hogy LIllus hogy fogja bírni az utat, de remélem, hogy minden rendben lesz...

Egyébként nálunk minden rendben. A kisasszony növöget szépen. Elindulni még igazából nem indult el. Olyan 10 lépést megy magától, de nagyon fél. Csak fogja a kicsi fejét és sír. Viszont az egyensúlya, ahogy a székemelgetésből látszik. Azt játszotta egy fél órán keresztül. Az indulást meg nem sürgetem, még csak most kellene 11,5 hónaposnak lennie, szóval még nincs lekésve semmiről.Kép

Na megyek, hátha reggelre jobb lesz a fogam helye. Unom a wc-re mászkálást. Meg se enni, se inni nem tudok, és még egyiket sem csináltam ma. Legalább némi folyadékot kéne magamhoz vennem...

Jóéjt mindenkienk!

Timi

Jaaa, Anikó!

Olvasni szoktalak ám Titeket, de többre nem futotta erőm. Nagyon szorítottam nektek, hogy minden rendben legyen, és múljon el a tüdőgyuszi, fülgyuszi...és minen egyéb nyavaja!

Jó nagy a medence, de nem kell bele annyira sok víz. Lillának elég bele kevés is, abban nagyon jól eljátszik. Van hozzá kismedence is, de azt nem szereti, abban nem tud kavarogni, meg csuszizni.Kép

MÉgyeszer jóéjt!!!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Csak bejelentkezek, hogy megjöttünk és hulla fáradtak vagyunk. Persze már délután hazaértünk, de még be kellett vásárolni, aztán az esti dolgok Gergővel...szóval most nem fogok írni sokat, majd holnap, legalábbis remélem.Kép

Bazsinak utólag is nagyon boldog szülinapot!!!Kép

Rita
Képek szuperek!Kép
Nagyon klassz lesz a tali, ha ilyen sokan leszünk, már én is nagyon várom!Kép
Homok: Gergő szerencsére nem eszi, sem a virágföldet. Csak nézegeti, meg morzsolgatja, de meg nem kóstolja. Amúgy minden más rögtön a szájában köt ki.Kép

Vera
A vízbe mindig adok rá, mert nem tudom, hogy kakilna-e vízbe, de nem szeretném kipróbálni! Viszont kint pucikán volt és nagyon élvezte!Kép

Anikó
Millió puszika!Kép

Többieknek is puszi, majd holnap jövök.Kép

Orsi

avocado

sziasztok!

Halihó itt vagyunk, megjöttünk a nyaralásból, csak a szennyestől nem tudo szabadulni. Sajna a hét eleje ott se volt jó, csak a második fele. Ezért egy kicsit odavoltam, mert juli közepén illik jó időnek lennie..
Azért egy kicsit lebarnultam :-)

visszaolvasgattam, jó sok volt!

Csütikor megyünk, de apának még csak ma adtam be- adagolva- hogy kell a kocsi- a feneke alól.. nem mondott nemet. Két hét múlva költözünk, már úgy izgulok!

Bencussal mi a herlyzet?? Jobban van?

Holnapra Maxikának boldog szülinapot!!!!

cipő: ma vettem én is kiscipőt, szokni. ASS- t, itt a Csalogány utcában abban a kis nyomorék boltocskában 4000 Ft- ért. A talp mintájából is itélve ugyanaz a fazon, mint Lilikének. De kicsit szélesnek találom, bár mezitláb volt rajta, amig tűrte.
Kérdés: igaz az, hogy kb 1 cm- vel beljebb kell legyen a kis lába, mint a cipő vége? Kinnt Horváto.ban akartunk venni kiscipőt (annyira jól néztek ki) ott mondta az eladó lány. A barátnőm meg most azt mondta, ő épp hogy jót vett neki.
Most akkor?

most csak ennyire tellett, mennem kell

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Jó reggelt!

Nanda:MAXIKÁNAK BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!Kép

Orsi:de jó,hogy szerencsésen hazaértetek.Kép

Eszter:Jó munkát Neked!Ahogy a soraidat nézem,azért nagyon élvezed.Kép

Timi:örülök,hogy jobban vagytok Kép,apának meg jobbulást!Kép Vigyázz,nehogy visszakapjátok!
Medence nagyon tetszik.Kép
Jobb is,hogy fél egy kicsit Lilla,így talán nem esik majd annyit.Éppen az szokott lenni a gond,hogy ilyenkor még nincs félelemérzetük,és túl bátrak.
Drukkot köszi! Kép
Jó nyaralást!!!!

Mese:köszönjük,Bencus már jól van,vasárnap reggel óta már a branül sincs a kezében.Kép
Remélem csütörtökön végre talizunk.Kép
Barnaságért irigy vagyok nagyon.Kép Kép
Cipő:passz.Azért biztos nem pont jót fogok venni.Még nincs igazi kiscipőnk.Kép

Pussz:Anikó
vakili

Sziasztok!

Isten éltesse az egy éves MAXIkát! Kép

Anikó, Viranka: a műtét még lapít. a torkom köszi jól. Kép (kop-kop-kop)

Anikó: doki: gondolom a nagyoknak is ő a dokija, és lehet, hogy csak rossz napja volt. Reméljük utoljára!

Timi: gyógyuljatok!
A fogorvos tarifája nálunk is minimum ennyi! ÉS ha járni kel,, az valóban költséges!
Ami az indulást illeti, majd meglátod, egyszer csak megy. Edina is így volt. 3 hét volt a 10-15 lépés, majd zsupsz! Most meg szaladhatok néha. Bár tény, ő óvatos duhaj! Kép
Jó nyaralást!

Mese: kis Lyuk Kép Én is jártam már náluk. Régen élelmiszer diszkontjuk volt. Kép
A cipő téma én tuttommal is úgy van, hogy akkora kell, hogy az ujjad beférjen a lába mögé még a sarkánál. Ennek az az oka, hogy a zoknik sem egyformák ám, meg nagyon gyorsan nő a lábuk, és neked kell figyelni, mert nem szólnak, hogy "mama, kicsi a csuka". Lehet, hogy 3 hét múlva veszed a következő párat!

ZS.
zerko

Sziasztok!

Kiscipőhöz szólnék egy gyorsat!

Én úgy tudom, hogy legalább fél centivel hosszabb legyen a cipő, mint a manó lába. Lilla első Siesta félcipője még tél végén (már akkor felállt, ezért vettem neki) 16-os volt, és kicsit még nagy volt rá. Most 18-as szandija van, ezt nyár elején vettem, és akkor még ez is nagy volt...most pont jó a lábára. Rengeteget nőtt a lába egy pár hónap alatt...

Pussz Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Helló!

Excigiszünet munka közben!
Mindenkinek akiről lemaradtam utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Cipő
Április 25-én vettük az elsőt, ami már az álláshoz kellett, az 19-es volt. Most egy hete vettük meg a következőt, ez 20-as. Ténylegesen 19-es a lába, így az a cipőcske pont jó, de utcára a nagyobbat hordja.
Én is úgy tudom egy számmal nagyobbat érdemes venni!

Na megyek vissza dolgozni!

Szisztok!

Jajajaj!
Csütörtök!
Előre is bocsi, de nem lesz időm sütni, így vettemcsodákat viszek és üdítőt!
De legközelebb sütök ígérem! Pl krémest v rántott tejbegrízt?

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Szoszi: Bazsinak sok puszi szuletesnapja alkalnamol!

Nanda: Maxikanak is Boldog szuletesnapot es sok puszit kivanok! Fule erjen bokaig! Kép

Aniko: Szerintem Bori is jon. Kép Legalabbis azt irta, hogy nagyon szeretne es jonni fog. Kép

Eszter: tokeletes a vettemcsoda is. Kép

Lanyok! Mar kezdek aggodni! Annyian jottok, hogy lehet, hogy el se ferunk? Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita,

Bocsi de mi nem tudunk menni. Tegnap este hőemelkedésem volt, fáj a torkom és elég vacakul vagyok. Iszom a gyógyteát ezerrel de Roni nem nagyon hagy pihenni. Szerintem megfáztam a légkonditól úgyhogy most próbálom magam kikúrálni. Remélem h legközelebb majd tudok mindenkivel találkozni. Esetleg Biatorbágyon ha a leendő házigazda is beleegyezik.
Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Szöszi, Balázsnak utólag is boldog szülinapot!

Nanda, Maxinak nagyon boldog első születésnapot!

Ma jöttünk haza a Balatonról, nagyon jó volt. Fiúk nagyon élvezték, nagyokat ettek, játszottak, aludtak. A fényképezőgépet persze itthon felejtettem, úgyhogy képek nincsenek! Lehet hogy pénteken még visszamegyünk, ha az idő is engedi.
Dávid bejárta a strandot - így én is -, köveket tömi a szájába, nagyon résen kell lenni. Homokot nyalogatja, ízlik neki. A vizet imádta, persze sem a csónakot sem az úszógumit nem bírta, fognom kellett és ő úgy pancsolt mint itthon a kádban. A víz egyébként nagyon hideg volt, míg a két nagy nyavajgott addig Dávid zokszó nélkül viselte.

Rita, mi biztos hogy nem megyünk csütörtökön. Képek nagyon jók.

Anikó, örülök hogy Bence már jól van.

Timi, jó nyaralást! Horvátországot én még nem merem bevállalni, a fiúk nagyon türelmetlenek pedig vettünk a kocsiba DVD-lejátszót és még így is alig várták hogy kiszálhassanak.

Mese, képeket raksz fel? Ezt az ASSo-t csak a Csalogány utcában lehet venni?

Andi, jobbulást!

Manó, jó nyaralást Velencén!

Eszter, jó munkát!

Sziasztok
Andrea
tandrea

SziasztokKép

Maxikának nagyon boldog első szülinapot kívánunk a fiúkkal!Kép

Anikó
A hazaérkezés szerencsés volt, mert nem jött nekünk egy elmebeteg sem, pedig mostanában elég sokkal lehet találkozni az utakon, egyszer Karcsinak le is kellett húzódnia, mert egy baromállat úgy előzött szembe!Kép Viszont én totál kipurcantam, mert ebéd után indultunk és Gergő alvás után volt, így végig fárasztott az úton. Csomószor ki kellett vennem az ülésből, pedig azt nagyon utálom, de már annyira raplizott, hogy nem akartam Karcsit zavarni a vezetésben. Az ölemben viszont mászott rám, mindent meg akart kaparintani és már akkora, hogy ez rendesen fizikai erőfeszítés nekem, pedig én sem vagyok kispályás!Kép Nem tudom mekkora lesz ez a gyerek és mi lesz nagy korában, de egy vasgyúró és olyan ereje van, hogy csak nézünk! Kép
Tegnap volt 11 hónapos, most már megy a visszaszámlálás ezerrel.KépKépKép Még mindig nem tudom mit vegyünk Neki ajándékba.Kép

Rita
Én sem fogok tudni sütni sajnos, legalábbis úgy néz ki. Lehet, hogy megpróbálok összedobni egy tepsi meggyes sütit, de tuti veszek én is valamit. Remélem nem baj!

Andi
Jobbulást Neked!

Andrea
Megértem, hogy hosszú útra nem vállalkozol! Főleg 3 gyerekkel! Jó lehet ez a DVD a kocsiba! Nagyon sok pénzért adják? És fixálva van valahol az utastérben?

Mese
Jó, hogy jöttök a talira!Kép

Kiscipő: még nekünk sincs cipő, csak szandi, az is tépőzáras, mert Gergőnek annyira husi a lába, hogy ebbe is alig fér bele. Már előre félek, hogy veszek Neki ősszel cipőt, mert eleve olyan magas a rüsztje, mint Karcsinak, így szerintem nem lesz cipő, amibe be bírom majd szuszakolni a husi lábacskáját.Kép Különben mi élből 20-as mérettel kezdtünk, kb. 1,5-2 hónapja.Kép Akkor kicsit hátrébb volt az ujja, most már végigér, szóval örülök, ha a nyarat kihúzzuk ezzel.Kép

Már kicsit zaza a fejem, fogalmam sincs, mit akarok írni.Kép Fotókat még kell kicsinyíteni, de mindjárt nekilátok és azt is teszek fel.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

A DVD gusztustalanul drága volt (102.000 Ft), de ez kétmonitoros. Tépőzárral lehet az első ülések fejtámaszára erősíteni. Egyébként nálunk Dávid bírta a legjobban az utat, Balázs egy filmet megnézett és utána hisztizett. Nem tudom mi lesz ha Ausztriába megyünk augusztusban.Kép
Igaz, akkor Marci a sógornőmékkel megy, így a két gyerek közé tudok ülni.
UtazásKép

Zsuzsa, de jó hogy mondtad a tojásfehérjét! Én teljesen elfelejtettem, pedig 3. gyerek.
Én is úgy tudom a cipők méretét ahogy Te, legalábbis mi így vásárolunk a fiúknak.
tandrea

hali,
akkor a cipő ügyet kiveséztük, azóta mást is megkérdeztem, és mindenki igy mondta :-)

akartam mondani: képzeljétek, az elsők között tapostuk az új M7- es autópálya szakaszt szombat éjjel :-) utólag kiderült, hogy pénteken adták át. Mi meg csak néztünk hogy mi a fene ez, már a határon volt egy kis szakasz, rá is hajtottam egyből, aztán meg szárszónál (asszem) ocsúdtam (elaludtam, vezető csere volt, nem a volánnál :-) hogy hol a fenében vagyunk. Jó, mi?! El voltunk hűlve, hogy ezt nem is tudtuk! naná, mert csak 1 napja létezett :-)

Zsuzsa, mi van ha a tojássárgájától már kiütése lett? Dokinéni azt mondta várjunk. próbálkozzak hamar, hogy a fehérje is beleférjen?

VIZ
Nerm is irtam, de félelmetes volt a vizzel való ismerkedés. Bébiúszáson voltunk már, de az más. Nem sirt, sőt vigyorgott, mint egy tejbetök, és mély hangon borzongott (mint mi, hogy hű, de hideg ez, a fenébe is, brrr) valami tünemény volt. NagycSónakot imádta, kiscsónakot is kapott.
Ha v.kit érdekel, nagyvizben, babával, csóankkal:
www.madigan.hu
mellényke, gatyóval egyben. csak mert a Brendonban 7000- ért vettük meg, amit itt (madigan) 3500- ért lehet megszerezni, mégha bonyolultabban is. Rablók!!! (2-4 év van ráirva, de a 74 cm- s Levibabára is jó volt)
A klasszikus mentőmellény nem jött be, eltűnt benne a gyerek, és nem viselte a próbánál 1 pillanatig sem..

Andrea,
ASS cipőt nem hiszem, hiszen Ritáéknak is van, és másvalaki is mondta, hogy bevált nekik. de itt tuti lehet kapni .-)
képeket tennék fel, de már egyszer panaszkodtam, hogy nincs jó tömöritő, kicsinyitő programom. Segitsen már rajtam v.ki. Ez a férjem gépe, és annyi ikon van az asztalon, azt se tudom micsodák..

Orsi, Levinek is azt mondta az eladó, hogy magas a rüsztje, de szerintem csak husis a lába :-) egyikünknek sem magas, és különben is, ez egy babaláb!!!
Kocsicipőt akartam még venni, de sehol sem találok a méretében, amit májusban vettem, azt kinőtte. 6000- ért meg nem veszek, mert minek már.

na megyek, tele vagyok mozzarella paradicsommal, barátnőm itt volt este, halálra ettük magunkat :-) imádjuk!

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Haho!!!

Koszonjuk a koszonteseket. Majd teszek fel kepet az egyevesrol, de csak este.

Addig is, rakattanok egy-ket temaraKép:

Kiscipo:Kepzljetek, Balazsnak junius elejen vettunk kisszandalt, akkor meg jo nagy volt. Mar akkor is sokat keresgeltunk, mert aminek jo volt hossza, az nem volt eleg szeles. Most is az van, hogy a 3 pantbol kettot tudok bekapcsolni neki, mert kihizta a laba a cipot .Igaz, most mar hosszaban is majdnem vegig er. Es most nem tudom mi legyen, mrt erre a maradek 1 honap nyarra nem akartam meg egy szandalt venni, de csak augusztusban megyunk nyaralni es kuonben sem szeretnem mndig nyomorgati benne a labat. Mikor leveszuk, mindig ott a csatok helye a kis laban. Meg ilyen parnas labat nem is lattam.

Utazas: Nekunk most kezd jobb lenni a dolog, most van az, hogy elvan benne egy oracskat, akkor is, ha nem alszik. Igy alvasidovel egyutt mar 2.5 orakat tudunk menni egyhuzamban, igaz a nem alvos idoben vegig szorakoztatni kell es/vagy (bevallom hosiesen) lekenyerezni egy kis fuj, fuj edes keksszel...Kép De regebben en is sokszor kivettem es szerintem meg fogom is, de olyankor tenyleg nagyon nehez vele, pont ahogy Orsi irta, ugyanazt csinalja o is.

DVD: a tesomek vettek a 7 meg a 3 eves gyereknek, ugyanugy 2 kepernyost, amilyen az Andreaeke, na ok azota uri modon utaznak, elotte ott is allando cirkusz volt. Most meg csak pillognak hatul mesefilmet meg belealszanak, tesom elore is ult mar es vigan mennek Horvatorszagba. Kar, hogy a DVD rajtunk (meg) nem segitene, becsszo beruhaznek en is.

Mese: erdekes ez a furdoruha, megneztem en is, fennt tartja oket? Levi siman elvolt vele?

Jo bulizast Nektek holnapra Ritaekhoz!!!!

szoszi
szoszi

SziasztokKép

Szöszi
Láb: szerintem ha taliznánk, akkor látnál mégegy olyan husi lábat!Kép Tudom, hogy sok píz, de szerintem vegyetek mégegy szandit. Szerintem mi is így leszünk nyár végére, de azért reménykedem, hogy hátha mégis kibírja ez a szandi. Én tépőzárasat vettem és csak ajánlani tudom Neked is, ilyen husi lábacskákra szuper kényelmes! Mármint a mamáknak is.Kép
Dvd: tényleg tök jó lehet, csak kár, hogy ilyen drága.Kép
KekszKép Én is a kocsiban szoktam adni, amikor nagyon nics el és nem tudom kivenni.Kép Csak ugye egész úton nem akartam azzal etetni, így muszáj volt átmennem mászókába.Kép

Mese
Nálunk viszont Karcsinak olyan magas a rüsztje, hogy sima bebújós cipőt eddig csak egyet találtunk, más fazonúakba nem ment bele a lába. Nagyon szép lába van, ha Gergőé is ilyen lesz, akkor bomlani fognak utána a csajok, csak addig én őszülök majd bele a cipőkeresgélébe.Kép

Képzeljétek, voltunk ma mérésen. A védőnőnk szabadságon van, én meg bepofátlankodtam a dokinőhöz a rendelési időben, mert holnap ugye a tali miatt nem jutunk el. Olyan aranyos volt, lemérték az asszisztensnővel és tök odáig voltak Gergőtől. Ahogy beléptünk, a dokinéni eldobta magát, hogy milyen gyönyörű nagy és hogy tud nézni, már kész férfiKép, az asszisztensnő kikapta a kezemből, hogy muszáj megfognia, Gergő meg tüneményesen mosolygott, nagyon cuki volt.

11 hónapos méreteink: 12,120 kg és 80,5 cmKép Mekkora lesz egy évesen???Kép

Anikó
Annyira jó volt, hogy hívtál, utána már meg is nyugodtam!Kép Alig várom a holnapi talit!!!!!

Lányok
Ma megpróbáltam egy túrótorta receptet, amit a múltkor ettem vendégségben és elmondhatatlanul fincsi! Csak az a baj, hogy zselatinnal kell csinálni és nem tudom fog-e sikerülni.Kép Szerintem elbénáztam, mert nem igazán jöttem rá, mennyi zselatint tegyek bele, de majd csak 4-5 óra múlva derül ki, hogy megköt-e, vagy marad folyós.Kép Ha nem fixál meg, akkor még megpróbálkozom a másik zacsi zselatinnal, ami itthon van, de ha az sem segít, akkor muszáj leszek venni valamit holnap reggel. Pedig ez tényleg nagyon fincsi!
Légyszi nagyon szurkoljatok, hogy álljon össze tortává!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
A zselatinnal én is úgy jártam múltkor hogy nem kötött meg. Én babapiskótás, túrós krémeset próbáltam alkotni de a zselatin nem szilárdította meg a krémet és folyt mindenfelé. Azért elfogyott Kép de legközelebb biztos ami biztos dupla adag zselatint tettem bele és beraktam egy kicsit a hűtőbe mielőtt ráraktam volna a babapiskótára. Úgy már sikerült. Hatalmas a fiad Kép

Mindenkinek jó bulizást holnapra aztán majd rakjatok fel képeket.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok,

gyorsan bejelentkezem a holnapi találkozó előtt Kép

Nanda,
megkésve szeretnék Maxinak boldog első születésnapot kívánni! Füle érjen bokáig! Vagy a szája mindig a füléig, az még jobb.

mára pedig Emmának és Bálintnak kívánok boldogságot, éljenek sokáig Kép

puszi mindenkinek, holnap találkozunk, Rita, én fél 10 felé próbálok itthonról elindulni, így gondolom, fél 11 előtt már ott leszek.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Andi
Képzeld felhívtam a zselatin zacsiján az infóvonalat és egy tök aranyos nénivel kiokoskodtuk, hogy nem elég bele az 1 zacsi zselatin, mert annyi a folyadék benne. Így akkor gyorsan belekevertem még egy zacsival és most már úgy néz ki kezd megszilárdulni. Holnapig a hűtőben lesz, majd Ritánál kiderül, hogy lehet-e szeletelni, vagy inkább kiskanállal esszük.Kép Szerintem az íze a fontos és az jónak tűnik.Kép

Anikó
Ne haragudj, de a meleg miatt nem bírtam sütni meggyes sütit, pedig akartam miattad. De majd legközelebb viszek, ha talizunk, ok?Kép

Bori
Úgy örülök, hogy jöttök!!! Nem tudtok hamarabb indulni? Mert mi dél-fél 1 körül eljövünk, Gergő ugyanis ebéd után általában bealszik. Olyan jó lenne dumcsizni egys jót! És szerintem már Anikó is feni rád a fogát.Kép

Emma, Bálint
Nagyon boldog első szülinapot Nektek!!!!

Zsuzsi
Megint rég nem írtál!

Most menem kell fürdetni, de este megpróbálom Karcsit rávenni, hogy tegye fel a gépre a képeket és akkor tudok kicsinyíteni nektek. Tegnap ezért nem jött össze.

PussszKép Holnap TALIIII!!!!!!Kép

Orsi

avocado

ha még olvassa v.ki..

mi kb 11-re érünk ki, mert 10- re védőnő jön (elfelejtettem, és nem tudom már átrakni). Majd gyors leszek. Ha csak addig tudtok maradni, mint múltkor, már az is jó.

Orsi,
ha elalszik, ott is aludhat, nem? pont akkor lehet beszélgetni nyugodtan, mikor alszik.. bár néha az én kisfiam sem hajlandó, ha nyüzsi van körülötte..

elmarad a medencés party, pedig fentem rá a fogam. mármint hogy a kismedencében pancsizhassak :-) na jó, nem én, a babák :-) pedig hétfőn még strand idő volt.

holnap!
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

ZSuzsi Emmájának, Bálintnak és Kinga Bendijének is Boldog Szülinapot!

Meske: a 15 hós MMR szurit készítik tojásfehérje segítségével. Ezért ajánlják, hogy előtte adj a gyereknek, hogy a tojásfehérjére érzékeny babákat (vannak ilyenek) előre kiszűrjék vele. Szerintem főzzél keménytojást, és azt add neki esetleg valami főziben, ami oké, és akkor meglátod! Amúgy nem kell erőltetni!

<font color="0000ff">Ahogy minden oltásnál, az MMR-nél, azaz mumpsz, kanyaró és rózsahimlő elleninél is a következő fontos kérdésekre kell kitérnünk:

Miért van szükség MMR oltásra ?
Az oltás a Mumps-Morbilli-Rubeola elleni kombinált védőoltás, tehát a kanyaró, a mumpsz és a rubeola ellen véd, neve a betegségek (morbillin, mumps, rubeola) latin nevének kezdőbetűiből adódik.

Mumps (járványos fültőmirigy gyulladás): Kórokozója a mumps vírus. A betegség cseppfertőzéssel terjed. A vírus a nyálmirigyeket, leggyakrabban a fültőmirigyeket betegíti meg. Láz, a nyálmirigyek fájdalmas duzzanata jellemző a mumpszra. Jóindulatú, magától meggyógyuló betegség. Leggyakoribb szövődménye a savós agyhártyagyulladás (serosus meningitis), minden esetben maradványtünetek nélkül gyógyul. Ritkább szövődménye a maradandó, belső fül eredetű süketség, a petefészek ill. heregyulladás, mely kétoldali folyamat esetén sterilitást okozhat. Aki a betegséget megkapta és meggyógyult belőle, életre szóló immunitást szerez, ismételt mumpsz nem fordul elő. A mumps víruson kívül más kórokozók is okozhatnak fültőmirigy gyulladást; ezt szokták ismételt mumpsznak ill. az oltott gyerekek mumpszának gondolni; valójában nem mumpszról van szó.

Morbilli (kanyaró): Kórokozója a kanyaró vírus. Magas lázzal, jellegzetes kiütéssel, orrfolyással, kötőhártya gyulladással (conjunctivitis), hörghuruttal (bronchitis) járó betegség. Típusos esetben a kiütés a fülek mögött és az arcon jelenik meg először, majd lefelé terjed, kiütések első megjelenésük után 2-3 nappal már az alsó végtagokon is láthatók. A vírus fertőzőképessége (kontagiozitása) magas, gyakorlatilag minden fogékony személy, aki a vírussal találkozik, megbetegszik. Az átvészelt betegség életre szóló immunitást hagy maga után. A betegség a szövődményei miatt (gégegyulladás, agyvelőgyulladás, bakteriális felülfertőződés) miatt lehet veszélyes. Magyarországon a kanyaró elleni oltást 1969-ben vezették be. Korábban csak önmagában adott, "szóló" (monovalens) oltás volt, néhány éve kombinálják a mumpsz és a rubeola elleni oltással. Az egyszeri oltás csak néhány évre szóló védettséget ad, ezért ismétlése szükséges.

Rubeola (rózsahimlő): Kórokozója a rubeola vírus. Magától meggyógyuló, lázzal, kiütéssel, a tarkótáji nyirokcsomók megnagyobbodással járó betegség. Szövődmények nagyon ritkán jelentkeznek, azok is többnyire ártalmatlanok. Fő veszélye a betegségnek magzatkárosító hatása, ami a terhesség korai szakaszában a legkifejezettebb.

<font size="+1">Mit kell tudni az oltóanyagról?
Az MMR oltás élő, attenuált vírusokat tartalmaz. Az oltóvírusok egy részét csirkeembrióban (tojásban!!) szaporítják, ezért tojás-allergiás vagy tojás-allergiára gyanús gyermekeknek ezt az oltást csak gondos mérlegelés, bizonyos reakciók kizárása után szabad adni. Annak eldöntése, hogy az oltás beadható-e, minden esetben a gyermekorvos feladata.</font>

Mik az ellenjavallatok, esetleges mellékhatások?
Az MMR oltás nem adható terhesség ideje alatt, akut lázas betegségben, neomycin túlérzékenység esetén, tojásallergiában (ld. fent), immunhiányos állapotban, aktív tuberkulózisban, vérképző szervi betegségben (leukémia, lymphoma, stb.), és olyan személyeknek, akik családjában örökölt immunhiányos állapot fordult elő, mindaddig, amíg az oltandó személy immunstátusza nem tisztázódik. Szoptató anyának az MMR-oltás csak a haszon és kockázat mérlegelésével adható. Mellékhatásként lázas állapot, enyhe encephalopathia, azaz agyvelőt érintő betegségek, oltási kanyaró, rubeola előfordulhat. Ezek - szemben a természetes betegséggel - nem fertőzők.</font>

És én hozzátenném, hogy ez az első VÍRUS oltás! A gyerek ilyet még nem kapott! CSak akkor érdemnes beadatni, ha TELJESEN jól van a baba!
Amúgy a láz 10 nappal később jelentkezhet, és jellemzően 3 napig tart.

Zsuzsa
zerko

Hali lányok,
Milyen volt a tali? Fájdítsátok egy kicsit a szívemet h miről maradtunk le!

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Hát Andi,nem akarom fájdítani a szívedet,de tényleg nagggyon-nagggyon szuper volt a tali.
Rengeteget fotóztunk,majd szép lassan lesznek biztos képek.Kép

Rita!
Még egyszer köszönjük a lehetőséget! Kép Lányod tündéri és nagyon barátságos.
Házatok gyönyörű,Kata kérdezte,hogy nem adjátok-e nekünk. Kép Mert Õ nagyon szeretne ott lakni.

Eszter,Mese,Vera:olyan jó,hogy végre személyesen is találkoztunk.Babák és Ti is nagyon kedvesek vagytok.Kép

Bori,Zita,Orsi,Rita:jó volt újra együtt.Kép Félelmetes,hogy mennyit változtak a babák,mióta nem találkoztunk.

MInden baba gyönyörű,de ezt a képeken majd látjátok Ti is.Annyira jól elvoltak együtt,én nem is gondoltam.Kép
Távollévőket nagyon sokat emlegettük,remélem csuklottak!!! Kép

A képeimet majd elküldöm valakinek,mert én nem tudom lekicsinyíteni,bocsi előre is.Kép

Most megyek,puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Lányok!
Remek volt a tali! Olivér már a sarkon aludt, és így is maradt negyed négyig! Lefáradt rendesen a csemete!
Nagyon örültem (és még mindig tart az állapot!Kép), hogy találkoztunk!

Rita!
Nagyon szép helyen laktok no a házikót nem is említve! Nagyon kedves kuckólakás! Hangulata és élete van a tereknek! Szerintem. Kép
Köszi a lehetőséget!

Anikó!
Próbáld meg a paintben lekicsinyíteni egy két képet! A kép / nyújtás, döntés opcióban dahatod meg hány százalékos változást szeretnél!
Remélem működni fog!

Sziasztok!

Eszter

ui. köszi a szép napot!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok,

a találkozón nagyon-nagyon jól éreztem magam, jó volt találkozni újakkal-régiekkel egyarántKépa gyerekek meg egytől-egyig imádnivalóak Kép
meg is csináltam az albumomat ( Linónak örök hálám ezért a photosite-os információért), bár vannak gondok néhány képpel ( az csak a legkisebb probléma, hogy félidőtájt zsíros ujjal nyúlhattam a lencsébe... Kép), nem tudom a piros szemet a Nagy Közös Képen korrigálni Kép
remélem, meg tudjátok nézni az albumot, ha rákattintotok valamelyik oldalsó kis képre, az kerül nagyban középre, és még arra is lehet kattintani nagyítás céljából. Alul lehet az oldalak közt lépkedni.

http://bbs.photosite.com/Babatalalkozo/

most rohannom kell, puszi nektek

Rita, köszönjük a mai napot Kép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?