Sziasztok!
Rita!
Köszi az e-mailt.
Én jan.15-én születtem.
Szöszi!
De örülök,hogy írtál.Már azt hittem,hogy megbántottalak,hogy még nem tudtam válaszolni.
Bence teljesen anyafüggő lett,állandóan rajtam lóg,egy pillanatra nem lehet letenni.
A branül nem zavarja egyáltalán
,és nekünk is állandóan mocskos
,de nagyon aranyosak a nővérkék,cserélgetik.Nem kaptunk sínt,csak boxkesztyűnk van szerencsére.
Holnap reggel megyünk az utolsó kontrollra fülészetre (remélem legalábbis),és akkor derül ki,hogy szombaton vagy vasárnap fejezik be a kezelést.Egyébként egy igazi hős az én kisfiam,egy hangja nincs a gyógyszerbeadásnál.
Remélem most már megússza a vénája,eddig nem volt gond.
Mit mondanak,meddig kell ilyen módon kapnia Bazsinak a gyógyszert? Azért ez előbb-utóbb megoldódik,ugye?
Az alvásunk egyébként továbbra is katasztrófális,szinte óránként vagyunk fent,és csak cicivel alszik el.Most hétvégén megpróbáljuk,hogy apa próbálja visszaaltatni,hogy bírjon ki legalább 2 órát szopi nélkül.Előbb-utóbb most már tényleg kipurcanok.
2 hét múlva meg mennénk lagziba,szerencsére ide a kerületbe,és anyuék vállalták,hogy itt alszanak Bence miatt.De így semmi értelme nem lesz,mert ahogy odaérek,már jöhetek is vissza.
Jövő héten meg mennék leánybúcsúra....
Bazsinak is a fülével volt gond?
Gyere gyakrabban,ha tudsz,kérlek!!!!!!
Orsi!
Jó programok.
Így lehet tényleg töltődni.
További jó pihenést,és nagyon várunk vissza.Remélem a talira tudunk menni,és találkozhatunk.
Ági:köszi a táblát.
Manó:MÁV
A kórházzal én is nagyon elégedett voltam,a dokival kevésbé.Szabó Györgynél szültem,de még a rákszűrésre sem tudtam magam azóta rászánni,olyan volt.
Most keresnék másik orvost,de szívem szerint maradnék a MÁV-ban a Kisfalvynál,csak hülyén jönne ki,ha ott meg összefutnánk.
Hónapok óta ezen filózok,pedig már nagyon ideje lenne menni.
Sajnos mennem kell,apa elzavart a géptől.
Bocsi akire nem jutott idő.
Többieknek is puszi:Anikó