Új privát üzeneted érkezett!

Lányok kivagyok magamon. Nézegettem a képeket és megakadt a szemem ezt nézzétek. óriásbomba. ekkora has nem is létezik Kép

Boldizsár jó alaposan megnőtt bent KépKép

Kép
juszti75

Vaktyúk: köszi a férjem már nézte de valami miatt nem tetszett neki. Kép én nem láttam mert még nem viszem Boldit vásárolni és nincs kire hagyni Kép nem tudom mi nem tetszett neki??

Kép
juszti75

Sziasztok!

Talira valószínűleg mi megyünk 30-án, de szervezhetünk külön talit is. Kép Engem az is érdekel. Kép

Hát én legalább 10-szer cserélek pelust egy nap. Csak éjszaka nem cserélem, de tiszta piros Bendi popsija, bekentem neogranormonnal, hát csak rosszabb lett, most úgy döntöttem nem kenem semmivel. Kép Mert sztem már a sok kenőcstől lett ilyen, mert tényleg nagyon gyakran van cserélve a pelusa és ott piros, ahol kenni szoktam, vagy nem tudom, de múljon már el, mert nem akarom, hogy rossz legyen Bendinek!!!!!!! Kép Kép naaaa

Vezso
Húúúúúúúú ez a Mongólia tényleg nagyon izgi lehetett. Kép Mesélj róla sokat! Kép

Hát a kamaszkortól én is félek, mert egyrészt az enyém elég béna volt. Kép A szüleim is próbáltak megóvni a negatív hatásoktól, ami abból állt, hogy aggódtak értem és próbáltak minél többet otthon tartani. Kép Ami persze nem megoldás, és mivel én egy elég lázadó típus vagyok a mai napig így elég sok vita, veszekedés volt. Az együttműködés és megértés ritka vendég volt nálunk. Kép Úgyhogy én nem tudom, hogy fogok boldogulni, a másik meg, hogy én lány vagyok és a lányos nehézségekről több fogalmam van Kép. Bár lehet, hogy lesz még lányom is. Kép

Connie

Én mindig azt tervezgettem amikor kamasz voltam, hogy majd Amerikába megyek és ott "próbálok szerencsét" , mindig kinevettek. Mondjuk nem is jutottam el oda, csak Budapestig. Kép

ruz
ruzicsky

Juszti esetleg az anyaga? Tenyleg az nem a legjobb tul muanyag de en pelust rakok ala es igy nem gaz, amugy stabil jol tartja a torpet ill nem lehet teljesen vizszintbe rakni.

Kép
vaktyuk

köszi Kép majd kifaggatom. most találtam egyet a neten 6400 ért

Kép
juszti75

Ildi!

Boldog Szülinapot kívánok én is! Kép

ruz

Connie

Én is X. kerületi vagyok ám. Kép Bár én eléggé a szélén lakom.

ruz
ruzicsky

Ruz probaltad szelloztetni? NEkunk az elso honapban volt csunya a feneke nagyon azota rendbejott, en pl ejszaka sosem zargatom este lefekveskor rakom utoljara es az elso rendes ebredesnel megint nalunk ejszaka nincs kaki csak delutan.

Kép
vaktyuk

Vaktyuk

Hát most az lesz, hogy időnként hagyom majd pelus nélkül randalírozni. Kép Remélem az használ majd. Védőnő is ezt javasolta, meg Zsanának is bejön. Kép

Amúgy képzeljétek tegnap jön a védőnő, de én már azt hittem nem is fog járkálni hozzám, mert mindig csak mondja, hogy majd jön, aztán mégsem. Erre tegnap már jó nagy kosz volt a lakásban, mert hétvégén nem volt kedvem takarítani, és épp húzom elő a porszívót, amikor csöngetnek. Jól tud időzíteni, mi? Ha egy óra múlva jön már tiszta, rendes a lakás, így meg jó kis kosz, rendetlenség minden volt. Kép

ruz
ruzicsky

Frissítek: Vezso (3 gyerek + 1 férj), Kata, Vizimanó, Vaktyúk (1 gyerek + 1 férj), Connie (1 gyerek + 1 férj), Delfinke (1 gyerek + 1 férj), Ruz (1 gyerek + 1 férj).

Ruz,
Mi is a szélén, de annyira, hogy a krt. másik oldala már nyócker.Kép Mi a Zrínyi melletii lakótelepen lakunk.

Vaktyúk,
Egy agyi elborulásomtól eltekintve, én sem zargatom már éjszaka a tisztába tevéssel mióta nem kel kajcsizni, csak reggel, úgyis általában csak pisi van, vagy csak hajnalban nyomja bele a kakit.

KépKép
connie

<font color="808080"><font size="-2">Juszti!

Néhány link a refluxról:
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=13074
http://www.budaigyk.hu/szuloknek/betegsegek/reflux.htm
http://www.babanet.hu/faq/sebesz16.php
http://www.reflux.hu/show_cikk.php?id=6&fmid=1
http://www.vital.hu/themes/baba/csecsemotapl1.htm

Ebből az elsőt dr Veres Gábor írta, aki az I. Gyeremekklinikán gastroenterológus. Szerintem ez elég részletes, és nem csak felsorolásszerű.

Emma!
Ha kétségeid vannak, akkor vizsgáltasd meg Balázst egy hozzáértő gastrossal. Nálunk nem volt bukás Rékánál, de volt más tünet, megvizsgálták, szerencsére nem reflux. Mi az ismerősök tapasztalataiból kiindulva kapásból Veres doktorhoz mentünk. Van magánrendelése, első körben érdemes oda menni, aztán, ha további vizsgálatokat tart szükségesnek, akkor azt már úgyis a klinikán csinálja. (Barátnőm tapasztalatai: A heti 5-7 dekát hízó, állandóan bukó, állandóan síró két hetes gyerekkel nem foglalkoztak a János kórházban, a Budai Gyerekkórházban is lerázták őket, három héttel későbbre kaptak időpontot bármiféle vizsgálatra. Végül a Madarász utcában vizsgálták ki két hónaposan, és állapították meg a súlyos refluxot, de ott meg olyan katonásak voltak a körülmények, hogy az anyuka borult ki teljesen. Idézet az anyukától: "Jók a szakemberek csak olyan katonás volt minden és az volt a szörnyű, hogy nem foglalkozhattam a babámmal amikor én akartam hanem megvolt a rend: meg nem volt igény szerinti szopi sőt alig engedtek szoptatni szóval ez elég durva."

Remélem, tudtam segíteni.

Jó babázást mindenkinek!

Zita</font></font>
pzita

Hozzánk ma délután fog jönni a védőnő, bár sztem tök felesleges. Legalábbis eddig nem sok értelmét láttam, hogy kijár, kivéve a kórház utáni első alkalmat.
A terhességem végén mindig pont akkor jött, mikor itt volt a takarítónéni, és nekikezdett porszívózni.Kép

Nem tudom, emlékeztek-e, írtam hogy a nagy csörgő és labdabevásárláskor vettem egy kelj-fel-smileyt (ez a neve, nem vicc), de azt leginkáb magamnak. Hát kiderült, hogy nem, mert Ákost az érdekli a legjobban, mert annak van arca. Ma a pihiszékében ülve a pocakjára raktam,és nyúlkált utána, fogdosta, meg két ököllel fogva a szájába is próbálta bedugni a fülét, és nagyokat nevetett! Eddig még sosem izgult rá tárgyakra ennyire, igaz nem is volt sok körülötte.

Reggel meg arra ébredtem, hogy megfigyelés alatt vagyunk, manóka már felébredt, és nézte, hogy mi hogy alszunk.

Sikítozás ma is nagyon menő, asszem veszek egy füldugót.Kép

KépKép
connie

Connie raknal fel errol a kelj-fel-smiley rol kepet mi is az?Kép
Ezt ide kell irnom bocsesz a tkom most a cernyalapitvanynak gyujt 1788 csak vonalasrol lehet hivni.
Hat a Janos korhazrol nekem is megvan a kulon velemenyem kreten banda.

Kép
vaktyuk

Na, nálunk hattól pörgés volt, de most talán sikerült elaludnia. Kép

Folytatom a talikkal kapcsolatos eszmefuttatásomat Kép.
Ez a babanetes tali most adott, de ha azon kívül akarunk még találkozni - mert én is kíváncsi vagyok ám rátok! - akkor szerintem nem érdemes olyan időpontot keresni, ami mindenkinek jó, mert olyan nincs. Szerintem, ha már van két ember, aki tutira tud menni, akkor ki lehet jelenteni, hogy ekkor és ekkor, itt és itt, aki jön, jön, aki nem, nem. Kicsit hülyén hangzik, de szerintem nem úgy kell felfogni, hogy most, vagy soha, szerencsés esetben úgyis rendszeresekké válnak a talik, és akkor mindig az megy, aki ráér. Pl. a téi topikosok asszem úgy csinálták, hogy kijelöltek egy napot, mondjuk a szerdát, és minden héten összejöttek valahol. Így egyszerre kevesebben voltak, de legalább jobban meg tudták ismerni egymást.
Igaz, hogy nyáron sokan nyaralnak, de szerintem, ha akarunk talikat szervezni, akkor most kell belevágni, amég jó idő van. Ilyenkor ki lehet vonulni plédekkel a margitszigetre, városligetbe, kényelmesen elhelyezkedni, vinni kaját, piát, játékokat, stb. Õsszel, ha jön a rossz idő, akkor már gondban leszünk, mert ugye olyan helyet kell keresni, ahol elférünk (és be is engednek) babakocsistul, de akkor sem az igazi, hogy végig kocsiban legyenek a gyerkőcök, szoval az már bonyolult.

Kamasz kor: szerintem nekem tök jól kezelték a dolgot a szüleim. Persze addigra már kialakult egy jó kis bizalmi viszony, ami persze nem azt jelenti, hogy mindent elmondtam otthon, sőt...de azt tudták a szüleim (vagy legalábbis remélték), hogy végzetes marhaságot úgysem fogok csinálni, és igyekeztek nem eltiltani mindentől. Ezért aztán én is egy kicsit liberálisabb nevelési elveket vallok, szerintem lesz majd sok vitánk a párommal emiatt KépKép.
zsana75

Juszti
ezt tudom méghttp://www.bababirodalom.hu/maincategory.php?id=77,ami rózsaszín volt az is ruhás.a vaterán láttad?arra mi is hajtunk,de a 6400 azmégnem a vége,elég sokan nyomulnak rá.nálunk még auchen sincs.Kép.ha használt érdekel van egy csaj 10.000 ft,nekem postán nem volt hajlandó elküldeni.kép róla:Kép
van még itt is,igaz használt:http://www.babaszoba.hu/services/smallad?k=pihen%F5sz%E9k&cid=7&t=2&x=14&y=16

én is szeretnék egyet,de itt nincs,nem tudom miért olyan ehéz postán elküldeniKép

Timurr
Vendég

Vendég

Sziasztok! Micsoda forgalom, ali győzöm olvasni!

Ildi Boldog születésnapot, nekem holnap lesz, de már a sokadik!!!

Tali: nekünk nem jó a 30-a, talán azon a hétvégén végre eljutunk egy kicsit a balatonhoz, mert sajna a párom szabiját visszavonta a cég, mert sok a munka, így talán aug végén jöhet el, de egy kis kikapcsolódás már neki is jár!!!
Ha lesz külön ennek a csapatnak, arra szívesen elmegyünk, iaza van Zsanának, ha néhány emberkének jó, akkor hajrá, akár nálunk is összejohetünk a kertben, de mi kicsit messze lakunk a várostól!!!

Kamasz kor: nekem kicsit húzós volt mivel 14 éves voltam amikor anyukám meghalt, és onnantól kezdve apu nevelt az öcsémmel együtt, és annyira féltett, hogy szinte sohvá nem akart elengedni, a suli bulikról is nekem 9-re haza kellett mennem, tök röhej volt, pedig én voltam az egyik szervező. DE rendesen önálló lettem, és alig vártam, hogy felvételizzek, és mindegy hová, csak ne egerbe vegyenek fel, hogy végre szabad legyek! Azóta teljesen jó a kapcsolat apuval, és az öcsémmel már sokkal lazább volt.

Pleuscsere, nálunk "igény szerinti" de legalább 6-szor naponta.

Gyümölcslé nálunk jót tesz, mert a táptól kicsit székrekedéses tud lenni Marci, és jótanács, aki tápozik, hogy ha van allergiás a saládban, akkor a HA tápot 1 éves korig felírhatja az orvos, tehát így olcsóbb. Az ebédet mi úgy kezdjük, hogy szopi, utána gyümi és utána táp ha még kér.
Tegnap apa végre felrakta a hintakampókat, hát Marcit alig lehetett kivenni a hintából, annyira élvezte, ahogy énekeltem, ő is tele szájjal kajabált!!!
Kép
Szép napot, ma jönnek öcsémék haza egy hétre és még főznöm kell nekik, de majd benézek!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Connie
Ennek a bizonyos smiley-nak nem Hampelmann a becsületes neve?
zsana75

Timurr igen , vatera Kép

Kép
juszti75

IldiKép

Boldog szülinapot!

TameszKép
előre neked is!Boldog szülinapot!Nagyon aranyos Marci a hintában!olya nagyfiú márKép

Timurr
Vendég

Juszti
szerintem nézd meg a többit is avaterán még két hét és nyomják fel az árat,majd meglátjuk meddig.

Timurr
Vendég

ZIta : köszi. Elolvastam a tüneteket de nem hinném hogy az Kép mondjuk sokat csuklik de az szerintem normális.ő csak öklendezik szegénykém némán mint egy hal mikor kiveszik a vízből. máshoz nem tudom hasonlítani. Úgy érzem az orrváladéka "csúszik" le és nem tud vele megbírkózni. De orvosok nem veszik komolyan., Én meg nem tudok normálisan aludni ugrok ha olyat hallok Kép

Kép
juszti75

Timurr oka Kép azért köszi

Kép
juszti75

Timurr, köszi, fincsi-fincsi!!!Kép

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz és olyan izű amilyet csak szeretnélKép
Vendég

de izgassatok mert sütit akarok! én rengeteg édességet eszem. Sajna Kép Kép

Kép
juszti75

TMiurr,
a kedvenc tortám az Eszterházy, mert olyan könnyű tejszínes!!!! Remélem a hétvégén apu meglep vele Egerben!!!Kép

TamEsz
KépKépKép
tamesz

én most elkezdtem remegni az édességért már tömöm is.nyam-nyam.
Isteni töltött paprika az ebéd amúgy,szeretitek?nekem az a kedvencemKéplegszívesebben eldugnám és befalnám az egészetKép
én szerintem még nem is ettem,olyan tortát,mindig oroszkrémet kapok az is fincsiKép
Tény hogy édes legyen a tejci kell a sok édességKép

Timurr
Vendég

én is imádom , 7 végén azt ettünk .

Kép
juszti75

én is szeretem,csak nekem paprikától ég a gyomrom, ezért azt nem szoktam megenni. Én ma zöldséges tésztasalátát csinálok, meg sűlt husit öcséméknek, mert nem tudni mikorra érkeznek meg, ez meg hidegen is ehető, na és kakaós csigát sütök, mert mostanában az a párom kedvence, persze csak ha Marcipán engedi!!!????

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Nekem is felkelt a kis álomszuszék,egész délelött szinte aludt,megyek eljátszom pingvinurat.Kép
Puszi nektek

A mai kép a kalapos hölgyről:Kép
Timurr
Vendég

Kata, most küldtem át a mail, elnézést a csúszásért, csak tegnap délutántól a netet bújtam reflux-ügyben.

Juszti, én is azokat az oldalakat bújtam, amiket Zita írt. Egyébként nálunk Balázs sem bukik már olyan sokat, viszont ez a nyeldeklés nagyon sqrqn van. Olyasmi, mintha valami kaparná a kis torkát, köhécsel és grimaszol is hozzá, meg könnybe lábad a szeme Kép Mondta a dokinéni, hogy a reflux nem feltétlenül já bukásokkal, lehet, hogy csak ez a nyeldeklés a tünete. Ráadásul ez a rosszabb, mert ha kibukja, akkor legalább megkönnyebbül, ha meg folyton visszanyeli, akkor az folyamatosan bántja.

A dokinéni nem javasolta egyelQre a kivizsgálást. Én felhívtam a sebész fQorvos rokonunkat és Q azt mondta, hogy semmi baja nincs a gyereknek azon kívül, hogy túl van etetve, adjak neki sqrqbben kevesebbet és nem lesz gond. Mondju tényleg atom adagokat vág be bubuka, ráadásul nagyon gyorsan. Most ezzel kísérletezek, egyelQre nem sok sikerrel (8 perc alatt 170 gr-ot evett reggel)...

Zita, nagyon köszi, ami írtál, ha nem javul a dolog, elmegyünk ehhez a dokihoz!

Ildi, boldog szülinapot!

Kép
emma8

SziasztokKép

Előkerültem én isKép
Olvasgatni azért nagyjából szoktalak titeket, de elképesztő számomra, hogy nektek ennyi időtök van írogatni. Én örülök, ha 5-10 percre leülök a gép elé, és mire olvasok egy kicsit, már kiabál is utánam a srác.
Pedig itt van mellettem a járókában vagy a játszószőnyegén, mégsem tud mit kezdeni magával egyedül, folyton kellek nekiKép

Tamesz
Mikor megláttam a képet, amin hintázik Marci, azt hittem egy 1 éves fiúcskát látok, és döbbenten olvastam, hogy ő a te MarcidKép
Hihetetlen milyen gyorsan nő Marci, jövő héten már óvodába megyKép
Kristófka itt a rangidős, 1 hét múlva fél éves lesz, mégis, meg sem közelíti Marcit.

Egyébként már Kristófka is ügyeskedikKép Hasról folyamatosan hátra gurul, ami az alvását még tovább nehezíti, mert én lefektetem hasra, ő pedig befordul hátra és kajánul rámvigyorog és elkezd játszani. Ha megúnja, akkor pedig elpityeredik, de el semmiféleképpen nem aludna háton. Szerinte háton kizárólag játszani lehet, hason pedig aludni, de mivel hasról meg lehet fordulni hátra, így aludni sem kell. LogikusKép

Hátról hasra viszont még mindig nem hajlandó megfordulni, sőt, nem is próbálkozik vele, inkább csak "bogárkodik", felhúzza a lábait és a kezeivel megfogja.

Na már sír a srácomKép
Most már itt az ülemben.

Pedig sok mindent szerettem volna még írni, meg kérdezni. Talán majd egy pár hét múlvaKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Na, ma két szopi között egyfolytában pucérkodtunk. Kép Bendi nagyon élvezte. Csak két baleset volt közben, az egyik, hogy letettem az ágyra már pucéran egy pelust tekertem a lába közé, hogy ha van valami, miközben azon gondolkodtam, hogy mit kéne alátenni baj esetére. Kitaláltam, hogy a pelenkázóasztalon lévő alátét, az tök jó lenne, de még mielőtt felálltam, hogy odahozzam, megigazítottam a hajamat, hát nem épp akkor pisilt? Kép Szóval egy kicsit olyan lett az ágy. Kép Aztán csináltam róla egy csomó fényképet, gondoltam letöltöm, most jól elvan, kb. 2 perc múlva odanézek és látom, hogy tiszta nedves alatta, annyira pisis lett, hogy vittem a zuhany alá. Kép Akkor az ágy már megúszta csak én nem győztem mivel felitatni a pisit a pelenkázólapról, meg Bendiről. Kép

Itt egy kép a pucérkodásról. Ja és olvasgatunk közben. Kép

Kép

Amúgy ehhez az újszülöttszállítás témához mondom, hogy akkor a legjobbak az esélyei egy babának, ha sehova sem kell szállítani! Úgyhogy én például úgy voltam, hogy ha túl korán indulna el a szülésem, akkor azonnal egy olyan kórházba rohantam volna, ahol van újszülött intenzív (PIC).

ruz
ruzicsky

Na, itt vagyok megint. Megetettem Balázst, 100 grammot evett, utána fél órát vállon volt, böfizett, elaludt, amikor viszont letettem, pár perc múlva felébredt és elkezdte megint kapkodni a levegQt, meg nyeldekelni...

Zita, meg tudnád adni a Veres doki számát?
ElQre is köszi!

Kép
emma8

Ruz
Nagyon édes a kissrácKép
Nekünk is van ilyen olvasnivalónk.
Én is legszívesebben meztelenül hagynám,de nálunk a nagydolog is akkor jönne az tuti.

Timurr
Vendég

Ja, nem újszülött intenzív, hanem koraszülött vagy mindegy nem tudom, hogy hívják szóval ahol el tudnak látni nagyon korán született babát. Kép

Tamesz

Amúgy én is csak ámulok mindig, amikor meglátom Marcit, hogy milyen nagyfiús. Kép Neked is Boldog Szülinapot! Kép

Connie

Én a XIV. kerülettel határos szélén lakom, az Örs-től úgy 2 km-re.

ruz
ruzicsky

Timurr

A kis kalapos hölgy is nagyon édi. Kép Nekünk is majdnem ugyanolyan tornáztató szőnyegünk van, mint nektek, csak más a színe, és pont ilyen elefánt is van rajta. Kép

Babus

Bendi viszont csak hátról hasra fordul, hasról hátra nem nagyon, régebben volt, hogy egyszer kétszer csinálta, eldőlt és aztán átküzdötte magát, de mostanában csak hátról hasra hajlandó, de még nem sikerül neki mindig.

ruz
ruzicsky

Én már kezdek kicsit megzakkanni mára, egész nap cicizés van, most már óránként, javában benne lehetünk a növekedési ugrásban, mert szopizik is, nem csak bambulászik, meg bealszik, mint mikor csak fáradt. Ráadásul nem hajlandó elaludni, még cicin se, ami nála az abszolút mélypont. Szóval a mai napunk is olyan, mint a tegnapi, csak rosszabb, tegnap legalább aludt, ma csak egy 3/4 órát hozott össze eddig reggel.
Mennem is kell, mert már megint reklamál.Kép

KépKép
connie

<font color="808080"><font size="-2">Emma!

dr. Veres Gábor: 06-20-825-8163

A magánrendelő címe, ha oda mennétek: Budapest III. ker. Bebó Károly u. 1. (Kicsit nehéz megtalálni, mert egy panelrengeteg közepén van, de nekünk azért sötétben is sikerült.)

Remélem, gyorsan sikerül kideríteni, hogy mi is van nálatok a "nyeldeklések" hátterében.

Jó babázást mindenkinek!

Zita</font></font>
pzita

Köszönöm mindenki nek a jókivánságokat! Kép
Connie!Tényleg a X.kerületben lakom; az Újhegyi ltp-en!

Lehet hogy már írtátok, de a találkát mikor szeretnétek? (bocs de nincs időm visszaolvasni).

Szerintem ha jól sikerül(és miért ne sikerülne jól) lehetne sűrűbben is?! Nem

Na megyek Marcika reklamál(most jöttünk a tornáról, és ilyenkor nagyon anyás! Kép )

Ildi

delfinke

Timurr,
nagyon csini a kalapos kisasszony!!!

Ruz,
beszél a tekintete Bengedúznak, nagyon szép kislegény!!!

Babus,
Köszönöm szépen a köszönötést, Marci nem is olyan nagy, 5 hónaposan 7,32kg és 67 cm volt, bár ennél hosszabb, mivel a 68-as ruhákat már összepakoltam, mert kinőtte. A 4. hónaptól lassított a hízásán. Számomra is hihetetlen, hogy mindjárt fél évesek, amikor még most volt a pocakomban. Mostanában olyan iszonyatos vágyat érzek egy-egy pocakos kismama láttán a pocakos korszakra, bár akkor meg mindig azt akartam, hogy csak lenne már kinn, nem vagoyk normális, tudom.
Sok idő? Marci nagyon rendes gyerek, reggel 9-től általában visszaalszik egy órácskára, majd délben kettőre és esetleg délután még 1-re. Na ilyenkor van időm ideülni a géphez, meg gyorsan a házimunkával haladni, főzni.
Kérünk képet Kristófról, a forgás miatt pedig ne aggódj, majd egyik napról a másikra megcsinálja, Marci is így volt vele.

Connie, kitartás, holnapi nap biztosan jobb lesz!!!Kép

Nálunk Marci legkedvesebb időtöltése az új játszószőnyeg, ami zenél, álltahangokat ad, de az én kis okos drágaságom egyfolytában próbálja megfogni, azaz felkaparni az állatokat, kevés sikerrel, olyankor bedühödik, de kb fél órát eljásztik vele egyedül.
Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Éljen! Sikerült szopi után öt egész percet aludnia. Már esik össze olyan fáradt, de aludni -azt már nem! ti mit csináltok ilyenkor?

Ruz, Ildi,
akkor jól körbelakjuk az egész kerületet.Kép

Ildi,
A tali a Babanetes tali lenne, júli 30.án. Gondolom neked is küldtek mailt.

Talival kapcsolatban egyetértek ZsanávalKép Szerintetek milyen időközönként kellene? Hetente, kéthetente, havonta?

KépKép
connie

Timurr!

Köszi a tortát, fini volt! Most miattad vége a fogyókúrámnak! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lányok, én nem tudok képet felrakni; nem tudom tömöríteni; tiszta béna vagyok! Kép Pedig úgy szeretnék dicsekedni a kis törpémmel! Kép

Ildi

delfinke

Ildi
Miért nem tudod lekicsinyíteni? Nincs hozzá programod, vagy csak nem tudod használni?
zsana75

Connie
Az gáz szokott lenni nálunk is, ha nem tud elaludni Kép. Mondjuk, ha megyünk valahova kendőben, tuti elalszik.
Nálunk nagy alvások vannak az elmúlt két napban, délelőtt is több, mint két órát aludt, most pedig kaja közben aludt úgy be, hogy még le is tudtam tenni.
zsana75

Connie

Én kézben szoktam elringatni úgy, hogy le föl rugózok a lábaimmal (értitek, ugye Kép )vagy babakocsiban tologatom előre-hátra.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Megjöttünk anyóséktól. Gyerek reggel óta nem alszik, már turbó üzemmódban van. Semmi sem jóKép
Connie,
Úgy szoktam ilyenkor altatni, hogy melléfekszem, jó szorosan magamhoz húzom átölelem, énekelek neki egy altatódalt, mind halkabban, végén csak suttogva, aztán már csak mélyeket lélekzek. De most ez sem segítKép

Tali nem jó nekünk, mert jövő héten hétfőn megyünk a Balcsira 10 napra - a nyaraló anyóséké és ekkor nincs ott senki - és a férjem nem hajlandó felutazni 30.-án Pestre, mert aug első hétvégéjén meg keresztelő, és azt mondta, hogy egy nyugodt program nélküli hétvége neki is jár.Kép Igaza van, de akkor is Kép Kép

Megyek mert most semmi sem érdekes, csak anya.Kép Imádom amikor felpörgetik a gyereket, hiába könyörgök szépen és csúnyán, hogy ne tegyék!Kép

Kép

Kép
vizimano

Nálunk is a babakocsi vagy a hintázó fotel a nyerő, persze közben befúrja a fejét a cickó és a karom közé, majd gyszercsak elengedi magát és alszik.
Esti altatásnak most vettem az IKEA-ban egy szitakötő égősort és azt raktam az ágya és a pelenkázó fölé, így a vacsi után csak berakom, azt elnézegeti, majd bealszik szép csendesen.
Kész a vacsi, mehetek vasalni, mert nálunk az sajnos folyamatosan termelődik. Na úgy hallom ébredezik kisemberke, jelenésem van!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz
Nem a súlyára értettem a nagyot, hisz Kristóf is már 7800gr, hanem a fejlettségére. Marcikád már úgy ül, mint egy komoly nagyfiúKép
Sokkal többnek néz ki a koránál.Õ már olyan kisgyerekes, míg Kristóf és a többi baba olyan "babás"Kép
És jó neked, hogy Marci alszik nappal, mert Kristóf még mindig nem alszik semmit kb. reggel 9-től este 7-ig folyamatosan ébren van.

És két kép gyorsan:
Kép

Sárgarépapürére várva:
Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Kata
Írok majd doki ügyben Kép és előre is köszi!

Tegnap egész jó éjszakánk volt, fél 3-kor és 6-kor keltünk, így 4+3 órát aludtam Kép Hurrá!

Pelenka ügyben, nekünk még mindig a Pampers a nyerő! Mindig elcsábulok egy próba erejéig, de eddig a Libero és a Huggies is megbukott Kép

Ma megint ettünk almát, akkora sikere van a fiamnál, hogy sikítozik közben és kapkod a kanál után. A dokinéni és a védőnő előtt elhallgatom a dolgot, mert szerintük csak 5 hónap után kéne ilyenekkel etetni a gyereket.

Ma megkapta a 3. havi oltást, utban haza aludt a kocsiban, aztán a következő kaja után teljesen fel volt pörögve Kép

A kórházi dolgokat egyszer egy személyes találkozó keretében szívesen elmesélem Kép de leírni nem szeretném!
Találkozóra szívesen eljönnék, de csak a gyerekkel, mert a férjem tuti nem jön! Kinevet, hogy itt ülök és levelezek Kép aztán megmagyaráztam neki, hogy senki nincs itt a környéken, akivel dumálhatnék kaki, evés, pisi stb témában. Ezek pedig fontos dolgok Kép

Mi sajna elég gyorsan megedződtünk, mert a fiam már a 2. héten megfázott és kúpozni kellett. A férjem adta be az elsőt és nem fogtuk le a lábát, ezért egy hatalmas nyomással visszaküldte nekünk Kép a 2. után már lefogtuk! Aztán még ott volt az a baromi ijesztő orrporszívózás is, amiről kiderült a gyerek hatlamas csodálkozó szemekkel nézi és egyáltalán nem fájdalmas Kép
én persze annyira aggódtam, hogy rögtön ment a hasam Kép

Ti miben altatjátok a gyereket? Nyitva van az ablak?
doritis

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?