Sziasztok! Micsoda forgalom, ali győzöm olvasni!
Ildi Boldog születésnapot, nekem holnap lesz, de már a sokadik!!!
Tali: nekünk nem jó a 30-a, talán azon a hétvégén végre eljutunk egy kicsit a balatonhoz, mert sajna a párom szabiját visszavonta a cég, mert sok a munka, így talán aug végén jöhet el, de egy kis kikapcsolódás már neki is jár!!!
Ha lesz külön ennek a csapatnak, arra szívesen elmegyünk, iaza van Zsanának, ha néhány emberkének jó, akkor hajrá, akár nálunk is összejohetünk a kertben, de mi kicsit messze lakunk a várostól!!!
Kamasz kor: nekem kicsit húzós volt mivel 14 éves voltam amikor anyukám meghalt, és onnantól kezdve apu nevelt az öcsémmel együtt, és annyira féltett, hogy szinte sohvá nem akart elengedni, a suli bulikról is nekem 9-re haza kellett mennem, tök röhej volt, pedig én voltam az egyik szervező. DE rendesen önálló lettem, és alig vártam, hogy felvételizzek, és mindegy hová, csak ne egerbe vegyenek fel, hogy végre szabad legyek! Azóta teljesen jó a kapcsolat apuval, és az öcsémmel már sokkal lazább volt.
Pleuscsere, nálunk "igény szerinti" de legalább 6-szor naponta.
Gyümölcslé nálunk jót tesz, mert a táptól kicsit székrekedéses tud lenni Marci, és jótanács, aki tápozik, hogy ha van allergiás a saládban, akkor a HA tápot 1 éves korig felírhatja az orvos, tehát így olcsóbb. Az ebédet mi úgy kezdjük, hogy szopi, utána gyümi és utána táp ha még kér.
Tegnap apa végre felrakta a hintakampókat, hát Marcit alig lehetett kivenni a hintából, annyira élvezte, ahogy énekeltem, ő is tele szájjal kajabált!!!
Szép napot, ma jönnek öcsémék haza egy hétre és még főznöm kell nekik, de majd benézek!
tamesz