Micsoda költői nap!
Kezdem a regényemet (előre bocs!!!!)
Doritis,
egy szobatársam a kórházban túlhordással várta a sorsát a 2. gyerekkel. Rettegett a szüléstől (hasonló volt a sztorija, mint a tiéd - szülése után 2 órán át stoppolták és ezt a szülésznő is megerősítette.) Rimánkodott a császárért - én meg nagyon igyekeztem lebeszélni róla. Az utána min 5 nap tehetetlenség, fájdalom és nem tudsz semmit csinálni a babával! Na, szóval a csaj 1*csak elfolyatta a vizét éjjel 3-kor és reggel 5-re megvolt a baba, aki hatalmas volt! Rögtön fölkelt és kutya baja sem volt, nagyon örült, hogy nem császározták (nekem, tehetetlennek utána egy csomót segített). Szóval van remény!!!
De priviben megküldöm a dokimról való dolgokat.
Szerintem is fejlődési ugrás lehet nálatok.
Connie,
Panni is úgy nyom, mintha mi sem történne és ott sem lenne.
Úgy tudom, volt sportolónk, aki a kenőcsből fölszívódott anyagtól keveredett doppinggyanúba...
Szopi előtt kell új kaját adni! A vitaminok (pl a vas - mint vitamin
) csak éhgyomorra (mivel az savas) szívódnak föl.
Ez a "sztem se kend be, ha már zöld" nagyon jó volt!
Azt hittem, hogy viccnek szántad és a baba nyakának színére gondoltál (viccelésből).
Már azon is röhögtem. De most! Jól összekutyultuk!
Jaja, a te Csöpped is olyan kamasz lesz...
Ildi,
én is ott szültem császárral!
És nekem is alapvetőleg jó tapasztalataim vannak!
Zsana,
a zöldségekből a vegyszer bejut a tejen át is.
De amíg te nem figyelsz annyira, hogy hibátlan meggyet egyél pl, addig a babának kiválogatod a dolgokat.
Panni mindig hason van (hátról egyből visszafordul), mindig fönn a faja az alváson kívül, így szellőzik a nyaka, mégis kisebesedik. Sztem a nyál marja ki neki, nem a meleg.
Én nem tudom, sztem mi megesszük a popsikenőcsöt, mert 1 hét 1 tubus!
1*űen nem tudok keveset kenni! És az egész alvázára kenek. (ahol véletlen kihagyom, ott tuti piros lesz a köv. pelenkázásra.) Mondjuk ez a gyámleányom miatt is így van - az anyja 1 teljes hétig hagyta 1 pelenkában, mielőtt a gyerek intézetbe került! A kukacoktól és rohadástól kezdve minden volt!
A gyámja (anyósom) meg csak napi 1* cserélte neki, ha csak tehette.
(Mellesleg a pelust, törlőt és kenőcsöt én vettem, aztán lejártan én dobtam ki...
) Iszonyat volt mindig a feneke. Aztán amikor 1-1 hónapra elhoztam, ill amikor náluk voltam, mindig kezeltem és cuppogósra kentem.
Igenis van érdeklődés a találkozások iránt!!!! (Én...
)
Timurr,
örülök, hogy jobban vagy! Szegény!
Ruz,
sztem ez a lékóstolás jó ötlet.
Még nem mondtad, hogy putnoki vagy.
Juszti,
A kúp (egészben) nekem is gond nélkül ment be.
Tök jó fényképezőgépetek van! + Mellesleg jó fényképész is vagy
A babák többsége először csak az egyik oldalára fordul. Semmi baja Boldinak!
Vizimano,
Panni ma oltás nélkül és frontos homeobogyóval is elviselhetetlen és anyás volt. Szél, hosszú várakozás a viharra... A mentők is jártak felénk rendesen.
Én is min 6* pelenkázok. Ha csak abba gondolok bele, hogy a betéteimet hányszor cserélem! Meg legalább a csere idején levegőzik. Azért évekig pelenkában lenni!
Vezso,
sztem kérdezd meg a dokitok, mert az gáz, ha nem pisil eleget! Nem akarlak megijeszteni, de vese is lehet... Remélem, nem, de jobb félni...!
Emma,
előre is köszi a mailt, de még nem ért ide!
A Protexin bélflórát nem ártana most adni a Manónak. Arra az van írva, hogy az utazás és környezetváltozás miatt a babák hasznos bélbacijai elpusztulnak és ez azokat tartalmazza. Segíti a normális emésztést. Ártani nem árthat..
Tali: telken lennénk, de ha sokan jönnétek, szívesen hazajövök miatta! De csütörtökön (most) elutazunk, szóval ki van benne????
Legszívesebben viszont ősszel egy mi topikos talit kéne összehoznunk, ha benne vagytok, mert most mindenki nyaral, hőség, stb... Na? De lehet attól nyáron is és ősszel is menni!
Na mit szóltok? Gyerünk, nyilatkozni, gyorsan!
(Én Timkával találkoztam 1* a Városligetben, de azóta nem ír - biztos megijedt tőlem
-, valószínűleg már elköltöztek net nélküli vidékre (azt tervezték, nyárra lesz kész a házuk)).
Kata