Új privát üzeneted érkezett!

Dedina Kép Látom hasonló dolgok foglalkoztatnak téged is KépKép
Nálunk a családban 5 gyerek után + ismerősöktől jócskán van ruhácska, imádom nézegetni őket.

Bárcsak jövőre már mi is babázhatnánk !
Nem tudom olyan érzékeny lettem hirtelen Kép

mniki

Sziasztok,
Muszály volt benéznem hogy vannak-e hírek Wish-ről és Stelláról KépKép
Wish,
Ezek eddig nem túl bíztató hírek, de hétfőig még reménykedhetünk, nem ??? CSodák márpedig vannak Kép Küldök neked sok-sok pozitív energiát+++++++++++++++++++++++ hogy könnyebb legyen elviselni a kivárást KépKépKép

Stella,
Ez hihetetlen, 21 megtermékenyült...Úgy tűnik egy egész ovodára való gyerkőcötök lesz hamarosan Kép Csak pihenj és igyál sokat csütörtökig és várjuk a további jó híreket KépKépKép

Zsebi,
A puzzle-eket én is nagyon szeretem, bár már ezer éve nem próbáltam, mindig csak a boltok kirakatában csodálom őketKép Egyszer csinálhatnánk egy puzzle party-t KépKép

Mniki,
Az esküvőt ki ne hagyjátok, nagyon jó hogy nem görcsölsz annyira a hónapokon... igy nagyobb a valószínűsége a sikernek Kép Addig is élvezd a nyaratKép

Renóca,
A könyv után jön mindjárt az igazi baba is, hiszem már minden készen áll a fogadásra Kép

Mka,
A te hozzáállásod pedig mindannyiunknak követendő példa... Én is próbálom elképzelni hogy milyen lesz októberben 3-4 hónapos terhesen menni nyaralni Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,
Muszály volt benéznem hogy vannak-e hírek Wish-ről és Stelláról KépKép
Wish,
Ezek eddig nem túl bíztató hírek, de hétfőig még reménykedhetünk, nem ??? CSodák márpedig vannak Kép Küldök neked sok-sok pozitív energiát+++++++++++++++++++++++ hogy könnyebb legyen elviselni a kivárást KépKépKép

Stella,
Ez hihetetlen, 21 megtermékenyült...Úgy tűnik egy egész ovodára való gyerkőcötök lesz hamarosan Kép Csak pihenj és igyál sokat csütörtökig és várjuk a további jó híreket KépKépKép

Zsebi,
A puzzle-eket én is nagyon szeretem, bár már ezer éve nem próbáltam, mindig csak a boltok kirakatában csodálom őketKép Egyszer csinálhatnánk egy puzzle party-t KépKép

Mniki,
Az esküvőt ki ne hagyjátok, nagyon jó hogy nem görcsölsz annyira a hónapokon... igy nagyobb a valószínűsége a sikernek Kép Addig is élvezd a nyaratKép

Renóca,
A könyv után jön mindjárt az igazi baba is, hiszem már minden készen áll a fogadásra Kép

Mka,
A te hozzáállásod pedig mindannyiunknak követendő példa... Én is próbálom elképzelni hogy milyen lesz októberben 3-4 hónapos terhesen menni nyaralni Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

bocs, ez véletlenül kétszer ment el ...

Kép

KépKép
kriszta71

Mniki
A párom ki szokott nevetni,mikor benyit a kisszobába, és látja, hogy mit csinálok, rám csukja az ajtót.És olyankor elképzelek mindent, hogy mikor fogom ezeket ráadni az én kis drága csöppségemre.Legkésőbb jövő karácsonyig szeretném a kezemben tartani a kis drágámat.Igaz én tavaly ilyenkor is ezt mondtam, cak akkor még nem tudtuk, hogy a férjem kiskatonái nem teljesen jók.
De jövőre már biztos, hogy lesz egy kis drága kisbabám.Kell, hogy sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!

És nem csak nekem, hanem mindenkinek aki itt irogat, mert úgy kell lennie!!!!!!!

Edina
dedina

Wish!
Még én sem írom, hogy sajnálom! Bizok és hizsek addig amíg egy ici-pici remény is van! Minden energiám továbbra is a tiéd!!!!!!! Remélem hamar elmegy a heted, mert a várakozás az a legborzasztóbb!!!!!!

Kriszta!
Benne vagyok a kirakó partyba!!!! Kép

Edina!
Ne izgulj itt mindenki mindig ezt mondja jövő ilyenkor már a karjában a baba! Idénnek is úgy indultunk, hogy idén karácsonyra mind babázunk, hát már "csak" pocakosan tudunk a fa alá ülni, de az is teljes örömöt váltana ki mindenkiből! És ez így is lesz muszály!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi : mi már a tavaly és tavalyelőttnek is úgy indultunk KépKép
De a lényeg, hogy idén karácsonykor már hármasban leszünk, úgy, ahogy írod Kép

Farkasok, nagyon elűntetek Kép

mniki

Milyen feledékeny vagyok. Elfelejtettem dicsekedni, hogy szeptemberben egy hosszú hétvégét töltünk a somogygeszti Gesztenye Kastély Hotelban. Úgy volt, hogy anyósomékat fizetjük be az üdülési csekkből, de kézzel lábbal hadakoznak. Hát, nem erőszak a disznótor.

Renóca
süni_renóca

Végre átköltöztünk és ma bekötötték a netet!

Látom Stella milyen szépet produkált, ebböl tuti baba (babák) kell legyen! Még nem hallottam valakinek ilyen sok sikerült volna.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Niki!
Úgy lesz! Kép

Karmen!
Örülök,hogy akkor már többet tudsz jönni!!!!! Milyen az új lakás? Babó hogy van?
Mikorra terveziket a köv. lombikot?
Már fentebb is kérdeztem csak valszeg nem olvastad, hogy már az a doki nincs a kaáliban aki nektek csinálta a lombikot, kit választasz helyette?

Renóca!
Szuper! Nincs is jobb egy kettesben töltött hétvégénél!!!!!!!! Ebbe a Kastály Hotelba minden van (gondolok itt masszász, meg eféle kényeztető dolgokra nem?)

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Frissített tábla:

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi! ez biztos hogy már nincs ott a doki?? Rettentö szomorú lennékKépKépKép Én a dokinöt nagyon utálom, nem tudom kiben tudnék ott megbizni. A dokival találkoztam fél éve, akkor azt beszéltük, hogy eleinte probálkozzunk spontán (elkezdtükKépKép) aztán ha ugy gondoljuk folytathatjuk a programot. Mindenesetre vettem már Macát, cinketKép
Nem tudok visszaolvasni több hetet, jó hogy mesélted a dokit, ill. elszomorit.
Anyuéknál lakunk, mi a földszinten, de szinte egész nap náluk vagyunk fent. Ott több a hely Orsinak játszani, vagy az udvaron vagyunk kint, esetleg elviszem valamerre. Anyuékkal eszünk, szoval jol érezzük itt magunkat. Beadtuk a mult héten a kérelmet az épitési engedélyre, most azt várjuk.
A táblázathoz, Orsika 2004.01.28 született. Az életkor ami most vagyok v. amikor szültem? Mert azóta öregedtem egy kicsikétKép

Unique! boldog szülinapot!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsebi! azt tudod ugye hogy én a szegedi Kaáliba jártam? kitöl hallottad ezt?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Ja akkor bocsi a kavarásért! CSak azt tudtam hogy a pesti Kaáliba nincs ilyen doki! Ne haragudj! Akkor ő biztos van még. Én teljesen meg voltam győződve róla, hogy te Pestre jártál! Sorry, Sorry, Sorry.....
A mostani életkorodat írd meg! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt!

Ihun vagyok megint... Wish-t sajnálom, pedig úgy bíztam abban, hogy az akupunktúrás módszer is segít ebben az egészben. Kép Talán csak nem ment elégszer, a fene se tudja, állítólag 2-3 hónap után kezd el igazán hatni ez a dolog. Ugyanakkor az is igaz, hogy nem csodaszer, és az alkalmak számának növekedésével egyre fájdalmasabbnak érződik, legalábbis nekem. Most harmadjára már annyira rámtört a szívdobogás, hogy jegelő spéci folyadékot kaptam a bőrömre (babáknak tartogatják), különben nem tudom, hogy bírtam volna Kép Az is igaz, hogy aznap különösen depresszív napom volt, megküzdési képesség nulla, a Yamamoto-ba is alig bírtam elvonszolni magam, és az volt a fura, hogy egyből észrevették, azért is sajnáltak meg.
Velem most annyi a nagy helyzet, hogy most tényleg elnyúlik ez a ciklus, és nagyon furcsa: már másodjára volt pár napos peteéréses fázisom, amit eltéveszteni sem lehet a tünetek alapján, csak éppen nem repedhet meg. Félek, így elcisztásodom megint (PCO). Mindegy, ez van. Meglepődtem egyébként, mert a yamamoto-ban az asszisztens csaj értetlenkedésének adott hangot, hogy miért adtam fel a lombikot, mikor ez a kettő együtt igazán hatásos.
Megvolt a 3.ülés a pszicho-nál, jaj, gyerekek... komolyan mondom, mindenki, aki úgy tudja magáról, hogy van cikluszavara (még ha nem is rendszeresen), magasabb a prolaktinja, az szánja rá magát erre a dologra, mert támogató jelleggel rengeteget segíthet. Statisztikai adatok bizonyítják, hogy a meddőség 2-3.évében a többségnek vannak depresszív (de sokszor elfojtott) tünetei és alacsony önértékelése, pláne már sikertelen lombik után, viszont ez rontja a sikerarányt a továbbiakra nézve is. A pszichológus segíthet kitörni ebből az ördögi körből!
Elkezdtem futni-mozogni is, szinte minden nap csinálok valamit. A futás az iszonyú sokat segít nekem, közben olyan, mintha nagytakarítást csinálnék az agyamban.
Ugyanakkor nem akarom azt állítani, hogy a "gyógyulásom" lineáris vonalú, mert bár már jobban érzem magam, mint 4-5 hete, azért vannak visszaesős napjaim, és ilyenkor elkeseredek kicsit, de türelmesnek kell lennem.

Lehet, hogy a pszichoterápia mégis csodát fog velem művelni, mert most pár napja megint tudtunk beszélni a lombikról a párommal. Igaz, sajátos módon. Ugyanis arról volt szó, hogy el kellene menni októberben a Gólyahíres nyílt napra (az örökbefogadós alapítvány), hogy megtegyük az első lépéseket utána. De mivel a párom húzódozik még mindig, megkérdeztem: "Szeretnéd, hogy folytassam a lombikot?" Õ magától nem hozza szóba már, mert biztos nagyon tapintatos akar lenni, de most annyira igenelt, hogy majdnem leesett a feje. Kicsit összeszorult a szívem... lehet, hogy kompromisszumot kötünk, és egyszerre indítjuk/folytatjuk a két párhuzamos utat ősz vége fele, talán akkor már a teher sem lesz rajtam akkora. Talán, ha tudom, hogy mindenképp vár majd egy sors által nekem szánt baba, másképp állok a lombikhoz. Persze, addig még pszichoterápia ezerrel, még nem érzem magam késznek. Ja, persze ezt el fogjuk titkolni az alkalmassági megszerzésekor, mert az ottani pszichológus meg biztos nem nézné ezt jó szemmel. De valahogy ezt így mégis értelmes megoldásnak találom, pláne, mert akkor így a párom is inkább belemegy az örökbefogadásba, bízva benne, hogy arra mégsem kerül sor. (Hogy én miben bízom már, az más kérdés)

Na bocs, hogy ennyit írtam Kép
s_norka

NóriKép
Örülök, hogy alakulnak a dolgaid.
Még mindig áll a spontán babós megérzésem Kép!

Én is kaptam babáknak való jegelős spray-t Kép!
Pusza és csak így tovább!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Nem kell ma telefonálnod? Ha igen mikor? Izgatottan várom a híreket a babókról!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Ma nem kell telóznunk, sőt holnap sem kéne, mert azt mondták ennyiből biztosan lesz annyi, amennyi a beültetéshez kell, de azért holnap reggel még rájuk csörgök.
Szerintem most egy ideig nem nagyon lesznek rólunk hírek, mert a két hét alatt nem akarom nagyon paráztatni magam semmiféle valós, vagy vélt tünetekkel.
De majd ha történik valami, akkor feltétlen értesülni fogtok róla!
Köszi a drukkokat!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép Akkor nagyon drukkolunk az elköv. 2 hétben, héthez Kép

Nálam ma megint egyzebrás teszt sikeredett, azt hiszem lassan tényleg meg fog jönni Kép

mniki

Niki!
Kép Ne keseredj el megbeszéltük tegnap karácsonyra tuti baba!!!!!! higgyél nekem sikerülni fog!!!!!!

Stella!
Gondolatban veld leszünk, szorítunk nagyon és várjuk a jó híreket!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri
Jó,hogy van ami segít neked túl lenni e lelkigyötrődésen.Csak így tovább!És biztosan hamarosan kész leszel, mindenre amire kell!

Stella
Én is azt hittem, hogy ma olvashatom, hogy mi újság nálatok!Holnap lesz a visszaültetés?Nagyon szurkol mindenki, biztosan sikerülni fog!!

Edina
dedina

KarmenKép
Köszönöm a jókívánságot! Kép

ZsebiKép
Neked is köszönöm! Kép Ma elmegyek a gyógyitárba és kiváltom az összes receptet, amit kaptam Krizsától. Számszerint 4 db. Remélem, nem viszi el a havi apanázst Kép Vasárnaptól megjöhet és akkor elkezdhetem szúrkálni magam (illetve a férjem fog) ezerrel.
Olyan szupi! Jó látni már a fényt az alagút végében! Kép

A tegnapi ünneplésről röviden:
megyek haza, az ajtóban vár a férjem 29 (!) szál vörös rózsából álló csokorral!!!
Természetesen elbőgtem magam, ahogy kell.
Majd kérdem, hogy hova megyünk vacsizni? Meglepi.
Ok-ok. Elmentünk Érden az Admirális étterembe. Asztal előre foglalva. Úgy éreztem magam, mint egy mesében egy királylány.
(tudni köll róla, hogy nem egy nagy szervező)
Egy álom volt.

Mindenkinek ilyet kívánok! ( a babóca mellé, természetesen Kép )

Pusza

Unique

KépKép
unique

Jaj, lyányok!

A másik topicban (babaproject előtt állók, ide) Móni be van sózva amiatt, hogy stimu előtt fogigátlót kell szedenie. Most már másik orvosokat is keres emiatt. Meg tudnátok nyugtatni a kedvemért, hogy minden OK?
(esetleg olyan közületek, aki átment már ilyenen, mert úgy látom, Stellának nem hitt.. Kép )
Sajnálom... Kép

KépKép
unique

Zsebi! hü, jol megijesztettél, bár remélem nem kell majd megkeresni a dokit, de azért örülök hogy még ott van akkorKép Most 35 éves vagyokKép

Unique! nagyon jo férjed van!! Nekem is jolesne egy ilyen meglepetés néha!

Nóri! Mi is párhuzamosan akartuk csinálni, aztán a természet csodát tett. Remélem nálatok is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ZsebiKép
Nagyon köszi a hozzászólást a másik topicban Móninak! Talán sikerült megnyugtatni... Kép

KarmenKép
Szóval akkor tartsam meg őt, ugye? Úgy gondolom, nem cserélném le mostmár... Kép Kép Kép
Mennyi ideig vártatok a csemetére a csoda előtt? Kép

FarkasokKép
Nyaraltok, vagy mi a szösz van??? Kép

Olyan csend van...

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kriszta!
Mi volt ma az uh-n? Kitűztétek már a punkciót? Tessék jelentkezni!

Lara család!
Megjöttetek Velencéről, azért remélem ott jó idő volt mert itt volt szél nap eső minden. Kép
Babó jól van? Mikor mész megint dokihoz!

Farkasok!
Tessék ebbe a topikba is írni! Hova lesz az út holnap?

Karmen!
Mégegyszer ezer bocs! Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza, hétfőn gyönyörű idő volt, 2x is voltunk strandon, meg nagyon fincsi volt a kerti zuhany is. Kedden már elég borult volt az idő, esett is. De kipihentük magunkat és ma már újult erővel vetettük bele magunkat a munkába. Remélem nekem ez a mai volt az utolsó melós kiruccanás. Végre kész van minden Andor érkezéséhez, nagyi ezerrel vasalt, úgyhogy most már minden kimosva, kivasalva, elrendezve. Holnaptól pihi Kép

Zsebi,
holnap hívom a dokit, hogy mikor mehetek uh-ra és ctg-re. Már nagyon kíváncsi vagyok, mekkora ez a kis csibész a pocimban Kép

Karmen, Nóri,
olyan jó rólatok olvasni, örülök, hogy újra itt vagytok Kép

Stella,
nagy-nagy drukk az elkövetkező két hétben +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish,
én is véreztem az elején (a 10. hétig), remélem, hogy nálad is jól alakul a vége. Mindenesetre nagyon szorítok neked!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok,

Bocsi, de ma családi programon voltunk... szóval a ma reggeli UH-n is csak ugyanannyi (7vagy 8) méretes tüszőt látott a doki, ebből 3 már nagyon nagy, a másik 5 13-16mm-esek voltak, igy ma reggel kaptam még egy koktélt, viszont ma este már a Choragon injekciót is megkaptam KépKépKép Igy a punkció pénteken reggel lesz KépKép

Zsebi,
Köszi hogy már beírtad az időpontot, szerintem mostmár csak a beültetés után javítsd Kép
A puzzle partit pedig összehozzuk hamarosan, ok ? Csak kell hozzá szerezni még össze nem rakottatKép

Stella,
De jó neked hogy nem is kell izgulnod azon jók lesznek-e az embriók KépKép Nagyon fogunk szorítani, bár el sem tudom képzelni hogy ne sikerülne neked !!! Majd gyere hamar a jó hírrel, hogy végre mi is együtt örülhessünk egy zebrának Kép
Wish,

Még mindig mennek a drukkok, nem javult a helyzet ?? Kívánok sok türelmet hétfőig Kép

Lara,
Hurrá, mostmár minden kész Andornak. Két egész heted van a pihenésre, nem túl sok, bár biztos vagyok benne hogy még kitalálsz majd valamit magadnak Kép

Nóri,
Örülök hogy a pszichológus segít, bízunk benne hogy hamarosan pozitív fejleményekről számolsz majd be...bár szerintem már most is a legjobb úton jársz Kép

Karmen,
Jó hogy te is tudsz jönni és bátorítasz minket Kép Hamarosan pedig neked is drukkolhatunk ?? Persze a spontán sikerért Kép

Unique,
Boldog szülinapot és én is azt javaslom hogy tartsd meg a férjedet Kép Aztán előre az ikrekért Kép

Dedina,
Karácsonyra természetesen már mind pocaklakóval fogunk bővüni KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Kép Kép Örülök! Akkor kitartás és pihi péntekig aztán várjuk a híreket, bár mi elutazunk a hétvégére, de vasárnap informálodok!!!!!!

Lara!
Szuper! Akkor mostmár tényleg láblógatás pihi ezerrel!!!!! Annyira kiváncsi vagyok mikor fog kibújni, szerintem nem fog előbb jönni max egy két nappal. Nem tudom nekem ez a megérzésem. Kép

Stella!
Megy a drukk!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Ezer ezer bocsi a hallgatásért.
Sok a meló, na meg holnap elutazunk pihenni egy kicsit.
Először szülők, aztán egy kis Balaton.

Na meg közben volt céges autó vásárlás körüli mizéria: Megveheted - döntsd el - van 3 napod - de fizesd is ki - vidd is el......persze ebből a pénz szerzés volt amin a legtöbbet agyaltam, de megvesszük és persze eladjuk!

Amúgy minden ok velünk, csak nagyon fáradtak vagyunk.

Örülök, hogy mindenki jól van.

Kriszta hajrá, és a punkciótól ne félj, rendben lesz minden!
Remélem valahonnan tudunk majd netezni hogy halljuk a jó híreket.

Lara,

Andor jó srác, tudja a dolgát.
Remélem azért jó volt egy kicsit pihizni. Nem volt sok szúnyog? Mert úgy hírlik a Velencei tó partján megszaporodtak.

Zsebi,

Kirakó királynő. Nekünk van egy nem olyan nagy, Coca-cola-s kirakónk, ezt bedobjuk a közösbe, mint kirakóparty egy példánya.
Sajnálom a bútort, de majd megoldjuk valahogy.

Unique,

Utólag is nagyon boldog szülinapot!
Kutyusok jól vannak?

Dedina,

Hogy vannak a varrataid? betadin nem csíp?

Renóca,

remélem a kutyus még nem szakította el a láncot.

Kavicska mi van veled?
Hol hogy vagy?

Larapapa,

Minden ok?
A múlt héten 2x is elmentem a raixxx előtt de nem volt időm megállni egy sörre, majd legközelebb.

ha bulizni akartok Wish-nél van lakáskulcs, és Enigmáék is a házban vannak, így a házigazdának nem tud szólni senki ha hangoskodtok!

Woodi,

Danikának boldog névnapot kívánunk!!!
Reméljük jól vagytok és jól éreztétek magatokat ti is!
Ha bele egyezel tehetek fel képet Daniról, amikor nálunk voltatok?

Illetve ez kérdés a többiektől is.

Na megyek dolgozni, mert holnaptól szabi!!!!!

Azért tartsátok a frontot:

Kép
Mi meg jól kifekszünk a parta:

Kép

És jók legyetek pápá

Kép

Farkasok

Kép
farkasok

Unique! 4 évet kellett várni

Zsebi! semmi baj, csak hirtelen megijedtem mert tényleg nem biztam még soha igy orvosban.

Lara! Köszi

Kriszta! már jöhet a drukk, de ezt csak ti tudjátok a többi topicon ill. ismerösök elött titokKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Drágáim,
Bocsi a nem-írásért, de végső kinyúlásban szenvedünk. Foggal körömmel várjuk a nyaralást vagy pihenést, őszintén nem akarok semmi mást csak uszkálni egy kicsit, aludni ameddig lehet és tudok, olvasgatni.Augusztus 4-én megyünk megbeszélni a következő lombik programját, utána megyek varratni 8-án.

Nálunk tényleg nem történik semmi, leszámítva, hogy két napig csak vasaltam mert Margit megint nem jött, aztán már nem volt mit felvenni, pizsamában meg ne lehet dolgozni, vagy legalábbis nem azt amiért a fizetést kapjuk.

Stella-szurizó-varrató-petegyár-istennő,
Remélem minden tutira sikerül most, és valóra vállnak az álmok.

Kriszta,
Nem izgulni!!Remélem finom volt a Choragon szurika! Ki adta be? SMS-t írni, hogy mi az ábra veletek, telcsi számom megvan.

Zsebeském,
Görögben naggggyon meleg van!Ha apukádnak van valami ötlete hogy lehetne egy másik hasonló ő általa kivitelezhető állványt csinálni örömmel fogadnánk, lehet hogy szó esne a bejári ajtó melleti részről is. Remélem minden ok veletek, és vadul készültök a nyaralásra, lassan de itt van. Mikor mész varratni, egyedül mész vagy férjecskéd elvisz? szólj ha kell kísérő vagy szurkoló!!!

Kavicska,
Nagyon tuti a kutya, szerintem rosszabb lesz mint a Süniéké.

Lara famili,
Akkor readyk vagytok a szülőségre! Izgultok vagy teljes a nyugi. Babóca megint bekapcsolta a légkondit és zuhanyt is.

Unique,
Blökik élvezik a hűst gondolom.

Talán ma még tudok jönni, de a balcsi mellett is van valahol internet, majd irok, hogy mi az ábra.

Puszik
FArkasok J

Kép
farkasok

Farkasok
A varrataimat kiszedték, a helyük rendben, a köldökömnél lévő is,már nagyjából.Amúgy a betadin nem csíp, szerencsére.Hétfőn megyünk andrológiára.Isten igazából most dől el,hogy inszemmel kezdünk, vagy egyből lombik.
Jó pihenést!A Balcsin hova mentek?Északi, vagy déli part?

Kriszta
A kérdés csak az marad,hogy melyik karácsonyra?De én is nagyon bízom abban,hogy a legközelebbi karácsony lesz a mi karácsonyunk!

Karmen
Ha már így van, akkor megy a drukk,sok-sok drukk!
dedina

Farkasok!
Jó pihenést! És fürcsit, meg mindent!
Még nem tudom hogy hogy megyek varratni, bár biztos eljön velem a párom akkor már szabin leszünk és másnap hajnalban már indulunk is nyaralni, szóval sűrű lesz a program. Kép

Stella!
Már ott vannak a pocidban! Drukk ++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish!
Hogy vagy? Hogy bírod a lassan vándorló napokat?
Még a lombik előtt mondtad, hogy ha sikerül ha nem nem mész egy darabig dolgozni, most mi lesz mész jövő héttől?

Edina!
Örülök hogy alakulsz! Hétfőre szorítunk, hogy úgy alakuljon minden ahogy ti szeretnétek!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

A varratás egyébként fájdalmas?Te voltál már, vagy ez lesz az első?
A nyaralásra: Jó utazást!Kellemes pihenést!
Mikor visszajöttök, akkor kezdődik a stimu?

Stella
Minden nappal kevesebbet kell már várni, hogy meg tudd hányan vannak!Jó pihizést!
Mennyit tettek vissza?

Wish
Nemsokára hétfő lesz, már csak 4-et kell aludni.

Edina
dedina

Köszönöm a kérdéseket a kutyukról. Íme, így vannak: Kép A kép a kertünkben készült, de azóta van már fű, meg kicsit tisztább minden Kép

Kép

StellaKép
Sokat gondolunk Rátok! Szorítunk! Pihizz sokat Kép

LÁnyokKép
A Bromocryptin-től lehet szédülés, hányinger, kaja undor? Fura, este veszek be 1/2-et elalvás előtt és másnap dél-délután érzem ezeket... Hogy van ez???

FarkasokKép
A házimunka mellett is lehet melózni + babanetezni, ezt már próbáltam! Kép
Meg egyébként is nem tudom, ismered-e azt a sztorit Petya bátyámmal, akit kiküldenek a földekre dolgozni. Dolgozik egész nap, adnak mindkét kezébe szerszámot. Dolgozik, dolgozik...
Majd eljön az este, örül, végre pihenhet. Na ekkor megjelenik a munkaadó egy lámpással. Örül a bácsi, hogy mehet haza, látja az utat. De nem. A lámpás az izéjére jön, így még este is tud dolgozni, hiszen van fény és még a kezei is szabadon maradhatnak a munkához... Kép
(ha nem tetszik, nem baj, elviselem a kritikát is Kép)

Na pusza

Unique

KépKép
unique

ZsebiKép
Mikor utaztok?

KépKép
unique

Sziasztok Kép
Bocsi, hogy nem írtam, de kicsit el voltam foglalva magammal.
Kicsit szomorúan, de azért megvagyok, továbbra is csak pecsételek. Hétfőn szerintem csak emgerősítést kapunk arról, amit már egyébként is tudunk, úgyhogy annyira nem várom.

Zsebi Kép
Azt hiszem visszamegyek dolgozni. Illetve megpróbálok kivenni két hét szabit, ha elengednek és csak utánna mennék vissza. Azzal pihennék még egy kicsit és a szeptember is közelebb van annyival Kép

Unique Kép
Boldog szülinapot így utólag is. A bromocriptintől simán lehetsz rosszul, nekem is hányingerem volt tőle.

Kriszta Kép
Nagyon drukkolok neked, remélem szerencsésen sikerülni fog az első. Az inszemek után igazán megérdemelnéd.

Lara Kép
Hogy vagy, ctg mit mutat, nyugizik Andor, vagy készül kifelé?

Puszi mindenkinek:
Wish

wish

Edina!
Még nem voltam varratáson! Nem tudom mennyire fájadlmas, de biztos hogy valamennyire fáj. De én bármit bevállalok azért hogy babám legyen. Bár őszintén Nóri írása tegnap, hogy 2-3 hónap kell ennek is lehet hogy az én esetemben nincs értelme! Nem tudom.
Már amikor elutazunk szedni fogom a fogigátlót visszajövünk és indul a szurkálás és minden egyéb. Mi direkkt így időzítettünk, szépen kikapcsolunk pihentetjük és simogatjuk a lelkünket aztán újult erővel zebrásodunk!!!!!

Unique!
Augusztus 19-szeptember 4-ig nyaralunk. Kép
Szépek a kutyusok!
Erről a gyógyszerről nem tudok semmi!

Wish!
Minden nappal közelebb kerülünk a bűvös szeptemberhez! Hidd el hamar elrepül az idő és remélem a szívedbe is visszaköltözik a fény és a hitt. Nagyon sajnállak mert annyira kedves és odadó embernek ismertelek meg és tehetetlenül állok, hogy miért kegyetlen a sors. De hiszem és remélem a harmadik sikerülni fog. Biztos azt a karta a sors, hogy egyszerre legyünk babássak és ne járj elöttem három hónappal! Szóval próbálj előre nézni és hinni, remélni!!!!!!!!!

Kép

Stelláról nincs valami híred? Hogy van? Hány babót kapott vissza?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Olyan drága vagy.
Igen tényleg jó lenne együtt pocakosnak lenni Kép
Stella még nem jelentkezett, de ha ír akkor megírom mi van vele.

wish

Sziasztok,

Leléptünk!
Jók legyetek!
Gondolunk Rátok, és drukk mindenkinek!!!

Puszik

Farkasok

Kép
farkasok

Stella Híradó Kép
Négy babát kapott vissza. Van egy kis induló hiperstimuja, de reméljük ez csak segíteni fog és nem lesz belőle igazi.

wish

Edina! kösziKép Remélem a párodnak jo lesz az eredménye!!

Unique! én hánytam rendesen, meg irtóra szédültem. Utána mondták hogy negyed szemmel kellett volna kezdenem, napokig, majd fokozatosan emelni az adagot. Aztán naponta többször szedhettem a végén

Stella! ez szuper, most már csak tapadjanak jo erösen!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Stella!
Ez szuper!
Kezünk lábunk x-ben! Mostmár nagyon kell a zebra!!!!!!!!!!!!

Wish!
Tiszta szívemből írtam és tényleg hidd le jönnek a jó napok és ha mosolyogni nem is de felhötlenül beszélgetni biztos fogunk tudni ezekről a nehéz napokról!!!!!!!!!!

Farkasok!
Érezzétek jól magatokat!

Kriszta!
Holnapra egy hatalmas kalappal! Meglátod ügyesek lesznek aztán a babók és szépen nőnek , majd kapaszkodnak a pocidban!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Megőrülök! Írtam egy kis regényt, nem elszállt mind.. Kép

KépKép
unique

ZsebiKép
Mi is aug. végén megyünk szabira. Még függ a férjem munkahelyétől is, mikor tud eljönni. Sajna az egyik beosztottja épp most volt képes felmondani a szabik idején, most keríthet a helyére valakit... Kép
Kutyuk köszönik a bókot, puszikat küldenek cserébe (nyelvest) Kép Kép

Karmen, WishKép
Köszi az infókat. Azért furi, mert nekem nem volt ilyen gondom a Bromo-val bő fél éve, amikor szedtem. Pedig akkor reggel szedtem és felet. Most este veszem be, mert nagyon elálmosít. És másnapra vagyok rosszul délutánra.
Hányinger, pici fejfájással, émelygés. Plusz mellé néha érzem a pfészkem, és kicsit még mindig fáj a derekam. A hócipőm tele van. A székrekedésem sem teljesen ok, ami tegnapig volt. Elegem van! Már várom a menzimet rendesen. Talán attól jobb lesz Kép
Ez tényleg normális szerintetek, hogy ilyen későn jön elő a hatása a Bromo-nak? Nálatok is ilyen volt?
Karmen: később naponta többször negyedet kellett szedned?

KrisztaKép
Gondolok ám Rád holnap! Ügyesen! Kép

FarkasokKép
Jó nyaralást és paplanalánézegetést! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Lara!
Hívtad a dokit? Mikor mész?
Kép

Unique!
Remélem jobb lesz holnapra az összkörülmény körülötted, azért gondolom azt nem bánnád, ha a csoda megtörtént volna és mégsem jönne meg! Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique
Így már én is jártam.Legszívesebben földhöz csaptam volna mérgemben a laptopot.Ezért nem tudja még itt senki a sztorit a nagy kutyámról és a 9hetes kiscicám közös akciójáról.Ne idegeskedj, inkább írd meg, mert érdekel mit akartál mondani.

Wish
Olvastam szomorú soraidat a másik topikban.Mi is 3gyerköcöt terveztünk mikor még nem tudtok, hogy baj van.Most mi is örülnék ha valahogyan sikerülne legalább egy kis drágaság.Teljesen átérzem a lelkiállapotodat, attól eltekintve, hogy mi még nem voltunk mesterségesen, de elsőre nem hiszem, hogy sikerül, abba nem is élem bele magam,de a másodiknál már nagyon rosszul érintene, ha nem jönne össze.Nem tudok mást mondani, csak hogy fel a fejjel.És előre neki a "falnak".Előbb utóbb mindenképpen sikerülni fog, sőt szeptember már nincs is olyan messze.Zebra eső lesz itt akkor!!!!!!

Zsebi
Jól is csináljátok!Lesz miért drukkolni, de ezen nem fog múlni az tuti.Én is vagyok vele, mármint a fájdalommal, jöhet bármi, csak lenne már 1-2 babócám.Még nincsenek, de már nagyon hiányoznak, pedig még nem is találkoztam velük.Arra a percre várok, mikor eljönnek hozzám, hogy anyu itt vagyok.Nemkell, hogy kimondják, elég ha két csíkot fogok látni a teszten.
Na jól van elég az álmodozásból.Vissza a valóságba.És bízni ezerrel, hogy mielőbb eljön az a perc.

Edina
dedina

ZsebikémKép
Abban sajna nem hiszek mert azét pl. a mellfájásom már nem olyan erős, a menzis görcseim sem annyira erősek már és túlságosan egybevág a gyógyi szedés a rosszulléttel. Kép Bár nem tudom, hogy nem egyből kellett volna-e rosszul lennem a gyógyitól, amikor elkedztem szedni, miért várt a rosszullét 6 teljes napot???
Meg aztán ha jól számolom, még csak kb. 10. napon vagyok a pé-től számítva. Még nem kellene, hogy ilyeneket érezzek Kép

Szóval nézek előre augusztusra! Kép
(nem biztatom és áltatom magam, főleg, hogy a hónapban rontottuk a férjemmel a magyar paplanalánézegetés átlagát... Kép )

Azért köszi

Unique

KépKép
unique

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?