Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Benianyu a Beni milyen szép volt egy naposan... Az eddig általam látott újszülöttek, mind olyan csúnyácskák voltak. Régebben azért nem szerettem hamar menni babalátogatóba, mert képtelen lettem volna azt mondani, hogy milyen gyönyörű a baba... Kép
Eszembe juttattad a vaníliás karikát, az a kedvencem, elkezdett csöpögni a nyálam Kép Fel is hívtam a páromat, hogy ha jön haza, hozzon egy dobozzal.

Szex: mi az elején le voltunk tiltva az első pár hónapban, a közepén pedig egyáltalán nem kívántam. Most nyolc hónaposan tört rám megint, csak hát már olyan mókás a nagy pocakkal Kép

Tök jó, kölcsönkaptunk egy Medicor légzésfigyelőt, így nem kell rá költenünk, de mégsem parázom magam majd halálra az első időszakban. A tesóm meg kifogott egy akciót németországban, és az itthon 14 ezer forintba kerülő Philips bébiőrt megvette nekünk 12 Euróért, ami kb. 3000 Ft.
Már csak ez a két dolog hiányzott, az alapabb dolgok közül.

Pesten milyen az idő? Itt szakad az eső, de le nem hűlt egy fokot sem, tök fülledt az idő Kép

Ildi 34+4

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Köszi a dícséretet, Gergő is örült neki. Nemsokára nektek is lesz, és olyan hamar elmegy az idő.

Benianyu!

Nagyon szép Beni, nem is látszik rajta, hogy csak 1 napos, olyan szép kisimult az arca, bőre.

Vas: Nekem speciel hasmenésem van tőle. Kép

Zsóf
28+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Ildi,

Köszi Kép Kép
A vanilliás karikát küldöm. Én is kaptam Haritól virtuális főtt kukoricát.

De jó, hogy kaptatok légzésfigyelőt. Mi bérelni fogunk. Bébiőrünk van, az előző cégemtől kaptam ajándékban, mielőtt Beni született. Bár nem sokat használtuk.

Pesten még nem esik, legalább is itt a XIII. kerületben nem, de be van ígérve. Kép Kép Kép

Zsóf,
Köszi neked is. Kép Kép Kép

Csak hízok a sok dícsérettől. Kép

Benianyu
28+3

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Én ooooolyan álmos vagyok... mindjárt bealszom itt a computer előtt. A legszivesebben hazamennék és szunditanék egyet. Majd egy óra múlva...

De jó lesz már aug 10-től nem dolgozom...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica, együttérzésem. Én is kezdek nagyon álmos lenni, de én legalább itthon vagyok, úgyhogy szerintem mindjárt le is fekszem. Kitartás, 1 óra az már nem olyan nagyon sok. Bár lehet, mire hazaérsz elmúlik az álmosság is.

Itt is inkább csak fülledt az idő, meg olyan eső előtti szél van, de még várat magára a vihar.

Nem írt senki a tejtároló dobozokról. Nem vett senki olyanokat?

Kép
Kép
hari

Sziasztok,
voltam a dokinál. Jól megijedtem. KépKép
Azért mondom el, hogy mi történt, hogy más ne ijedezzen. Szóval Ctg-re mentem, de a nővérke sem a jobb oldalon, sem a bal oldalon nem találta a szívhangját, (hozzá kell tennem, hogy a vároban előtte majd kirúgta az oldalamat) majd elájultam úgy megijedtem, mondta, hogy feküldjek le, akkor már volt valamicske, de folyton eltűnt, és valszeg utána beszundizhatott - mivel én is feküdtem. A rosszabb az volt, hogy miután végeztünk a Ctg-vel a nővérke, kérdezte, hogy megyek-e a dokihoz? menjek és mutassam meg neki, persze újra majd frászt kaptam, hogy valami baj van, de nem mondott semmit, hiába kérdeztem, csak küldött a dokihoz, hogy mutassam meg.
Ezer szónak is egy a vége, felmentem a dokihoz, aki annyit mondott, felébreszthették volna szóval nem nyugtatott meg KépKépKép a párom szólt neki (ő is ott volt) hogy nagyon nyugtalan vagyok, ezért a szülőnőkhöz levitt még egy Ctg-re, mondván, úgy ne menjek haza, hogy aggodalmaskodok. Ott azt mondták a Ctg után a szülésznők, hogy nem arról van szó, hogy nincs szívhang, hanem olyan kis huncut, hogy nem lehet bemérni, pont hogy rengeteget mozog, és meg is tapogattták, hogy van még helye nőni is, most már tényleg felteszek képet a pocakomról, hogy lássátok, mert elég nagy, de hogy lehet helye még a Babónak?? szóval lehet hogy csak túlaggódom a dolgokat, de ez a mai nap padlóra tett halálra rémültem KépKép
uh már nincs felesleges, fertőzésem sincs, ez pozitív, méhszájat is csak jövő héten néz azt mondta a doki, ezekre már nincs szükségpakoljak össze szépen, és jövő hét kedden újra találkozunk...
most mondjátok meg! Képazt sem tudom, hogy mekkora lehet, semmit nem tudok... ez aggaszt egyfelől, másfelől viszont már nagy csodák nincsenek, minden leletem okés, vagy határeset, babóca mozog, panaszom nincs, érzem, hogy nincs gond... de Nektek is, annyi adatotok van én meg a 29. héten láttam utoljára a Babócát
.. köszi, hogy kipanaszolhattam magamat, jól esett
puszi
szmerca
szmercsa

Rokica,
Nagyon meg tudlak érteni. Néha nekem is van olyan itt az irodában, hogy ha nem kelek fel egy kávéért, vagy csak megmosni az arcom, akkor simán elalszom.
Biztos leesett a vérnyomásod. De már csak 3 hetet dolgozol. Én többet szándékozom. Szeptember elejéig, kb.

Szmercsa,
Nem csoda, hogy megijedtél. De egy hülye nővérke lehetett. Most csinált ilyet először?!?!? Mit ijesztget.
De az lényeg, hogy rendben vagy. Babóca mozog és már nem sokára ki is bújik. Kép Kép Kép

Benianyu

benianyu

Benianyu,
nem a nővérkével volt a baj. Nagyon kedves, szerintem neki nincs kompetenciája bármit is mondani, jobb is, ha óvatosabb, mintha félvállról venné!
Én ismerem a Babókámat, tudom, hogy mozog Kép most is, egész nap, a Babó nem szereti, ctg-t a rázogatást, na meg ha nyulkálnak hozzá, persze, hogy bedurcizott. Láttad volna a szülésznőknél a ctg alatt, ide-oda fordult, volt ott egy kismama, aki csak ámult, hogy miket csinál Kép én érzem, hogy nem szereti, utálja!! Én is sem szoktam piszkálni.
A lényeg, hogy rendben van! Kép Nem kell hinni egy hülye gépnek, inkább a szivünkre kell hallgatni. Olyan kiváncsi vagyok, hogy mekkora lehet.
köszönöm a jó szavakat, jól esik! Kép szükségem van rá
szmercsa
szmercsa

Hol a pocis kép Szmercsa? Elhiszem hogy kiváncsi vagy rá, hogy mekkora, már biztos nagyKép Tök igazad van, nem a gépekre kell hallgatni, hanem a megérzéseidre. Te voltál együtt majd' 9 hónapot a babáddal, Te ismered már minden kis mocorgását. Biztos éreznéd, ha valami nem stimmelne, de miért ne stimmelne. A világ legjobb helyén van odabentKép
Hari

Kép
Kép
hari

Hari,
szerintem is csak túlreagáltam, Kép szülés előtt lehet, hogy megint változik egyet a hormoháztartás. És ha végigveszem a múlt hetet, háááát. Ugye pénteken rosszul lettem este az auchanban, szombaton egész délutánig főttem a napon a kocsiban, még beszereztük a fontosabb cuccokat a babónak és nekem, aztán hajnal kettőig még a 200literes akváriumot helyeztük az egyik szobából a másikba, vasárnap hajnalban kelés, és berendeztük véglegesre a szobát: szőnyeg, szekrénysor, bababútor, az egész hajnal négyig tartott Kép aztán tegnap megint rohanás, ma szintén hajnalban a kórházba... szóval lehet, hogy csak elfáradtam .. kimerültem. Ja, és ráadásul gyalog mentem a kórházba, mert a nővérem hiába ment szintén ugyanahhoz a dokihoz, szintén ma, csak ő más ügyben, nem vitt el magával, mert a barátjával akart menni, mert csak ilyenkor tudnak egy kis időt együtt tölteni. Na már most, én ezt egyrészről megértem! de komolyan, ha ilyen keveset vannak együtt, másrészről viszont rohadt rosszul esik Kép ... szóval, szerintem a sok kicsi sokra megy csapdájába estem, és sok volt ez mostanság.... na befejezem a panaszkodást, köszi szépen, aki meghallgat
szmercsa
szmercsa

Hari,
pocis kép nincs, mert gép az van amivel megcsinálnám, de nincs most bele elem, és lemerült, szóval pocis kép csak holnap szerintem Kép
szmercsa
szmercsa

Szmercsa, amíg érzed, hogy odabenn mocorog, addig nagy baj nem lehet. Hát a CTG-s nővérke szerintem is egy tökfej, hogy így rád hozta a szívbajt...

Hari! Az Avent Via poharak adapterrel csatlakoztathatók a sima régebbi Isis mellszívókhoz. Van olyan szett, ami tartalmaz 5 poharat, 5 tetőt, 1 adaptert, 1 leszorító gyűrűt és etető cumit.

Szmercsa! Izgalommal hogy állsz? Kép Én irigyellek téged, te már nemsoká együtt lehetsz a babócáddal Kép

Ildi

Kép
vrucsincá

Na jó, holnapig még kibírom talánKép Amit leírtál, az alapján elhiszem, hogy kicsit kimerültél, szerintem Te vagy itt az egyik legreálisabban és józanabbul gondolkodó kismama, úgyhogy le a kalappal előtted. Persze az embernek vannak félelmei, kinek több kinek kevesebb és van akinek van alapja rá, van akinek meg inkább csak úgy vannakKép Magamat az utóbbiak közé sorolom, bár próbálok józanul gondolkodni, de előtte azért mindig beparázokKép Szóval ennyi huza-vona után szerintem mindenki megijedt volna, sőt. Remélem most már kész vagytok mindennel és már tényleg csak a nagy pillanatot kell várnod, mert aztán nem fogsz tudni egy ideig pihenni, úgyhogy most már ne fáraszd magad, ha lehet. Bár valószínűleg az ember ilyenkor már nem bír egy helyben maradni, én komolyan annyira izgulok már most, hogy mikor rágondolok a szülésre, összeugrik a gyomrom. Nem is azért mert félek, hanem hogy mindent be fogok-e pakolni, minden ott lesz-e ami kell nekem, meg a babának, iratok, ruhák, stb. Itthon minden úgy van-e ahogy kell, kész vagyok-e mindennel, nem felejtettem-e el valamit még. Szóval nem várom a végét ilyen szempontból. Tudom hülye vagyok, mert mindent be lehet hozni utólag is a kórházba, és mindent meg lehet oldani, de szeretném, ha tökéletesen sikerülnének a dolgok.
Aranyos mondás erre, hogy "ha meg akarod nevettetni a Jóistent, akkor meséld el neki a terveidet". Vagy legalább is nekem tetszikKép

Na befejezem, de azért gondolok ám rád sokat, és izgulok is helyetted is, úgyhogy neked nem kell gőzerővelKép

Hari 28+3

Kép
Kép
hari

Ildi,
tényleg nincs baj a nővérkével, hacsak nem annyi, hogy túl óvatos! A mocorgással nincs gond, egyfolytában tesz-vesz odabenn! Nem szereti, ha piszkálják, akkor elfordul és meg sem moccan, igaza van. Azt hiszem ő fordítva működik, a többi Babócát felrázzák, hogy mocorogjon, az én Babócám viszont vígan elfickándozik, amíg nem piszkálják.
most is csuklik, és a kis lábát teszi-veszi Kép imádom.
Izgulni, borzasztóan izgulok. Félni, egyáltalán nem, láttam a szülésznőket, és nagyon arik Kép az összes!! a nemsokára azért még odébb van, augusztus 7.-ére írtak ki, az még több mint két hét Képés van egy olyan érzésem, mivel első babó, és kisfiú, nem fogja elsietni.
Ti jól vagytok??
szmercsa
szmercsa

Köszi Vrucsincá, azt hittem már nem segít senki ez ügybenKép Akkor olyan szettet keresek majd.
Olyan jó azért ez a babaszoba, mi lenne, ha az ilyen dolgokat nem tudnánk megkérdezni egymástól? Néha felmerül bennem a kérdés, hogy én hogy lettem egyáltalán?Kép

Kép
Kép
hari

Hari,
nagyon aranyos vagy Kép ha izgulnál egy kicsit helyettem, akkor kipihenném magam ma Kép
köszönöm
szmercsa
szmercsa

babaszoba=babanetKép

Kép
Kép
hari

Szmercsa, megbeszéltük, indulhat a pihenés!Kép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Mire vegigolvasom az iromanyokat, megfajdul a hatam a gepnel Kép

Csak megnyugtataskeppen: itt nalunk tenyleg csak a minimalis vizsgalatokat vegzik el, UH utoljara a 24. heten volt, az is csak azert mert a 20. heten nem voltam itt (akkor otthon elmentem viszont 3D-re a praxisba...) Szoval ha jol ertelmeztem, nem is lesz tobb UH mar. Minden alkalommal meghallgatjak a szivhangot, megmerik a hasam, vernyomasom, kernek vizeletmintat, aztan ennyi. Szerintem sem kell izgulni, amig erzitek rendesen mozogni a babat Kép

Hari Kép Szerintem ha nem kemenyedsz, feleslegesen ne szedd a magneziumot. Orulok, hogy a paroddal azert megiscsak jol vagytok, nalunk pont a forditottja, ugyan egyutt alszunk, de mar nem tudnam megmondani mikor volt utoljara szex Kép Mindig mondogatja, hogy majd szules utan.... A kis naiv Kép
Egyebkent az en parom is halogatos tipus, a leendo babaszobaban tobb mint fel eve kiegett a villanykorte, letrat kellett felhozni a cserejehez ezert en nem tudtam kicserelni, hat mult heten vegre raszanta magat Kép Egyebkent meg halal ideges ha vmit emelgetek, vagy huzkodok, pedig nem tennem, ha O elvegezne a dolgokat helyettem...

Rokica Kép Olvastam a multkor a baby showerrol, kepzeld nekem is szerveztek hetvegen meglepetes partit, az osszes itteni baratunk (2 hazaspar es egy csaj Kép ) ott volt, aranyosak voltak. Az egyik lany most mar 39 hetes terhes, ennek ellenere O keszulodott, fozott, meg tortat is sutott...

Egy gyakorlati kerdes (bocsi ha mar volt rola szo), Ti vesztek merleget? Eddig csak nagyon dragan lattam itt, azt remelem megleszek nelkule, vagy rosszul gondolom?

Pihenjetek sokat,
Poci (33+4)
pocika

Most latom az elobbi volt a jubileumi 100. uzenetem Kép Kép Kép
pocika

Sziasztok!

Sajnos nem volt időm még visszaolvasniKép
Holnap sem leszek, mert holnap műtik a férjemet és egész nap vele leszek.
Nagyon ideges vagyok és a sírás kerülget.
Teljesen kiborultam, pedig nem nagy dolog a mandula műtét. Csak a férjem nehezen viseli az ilyen beavatkozásokatKép Főleg a tűt.

Szóval külön töltjük az éjszakát és még ez is megviselKép
Viszont benfentes mondta, hogy ne ott szüljek (
Marad az István kórház.
Megyek és keresek ott egy szülésznőtKép

Most lelépek, mert nincs erőm írniKép
Ha tudok, holnap este benézek!

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
32+4

Kép
angelani

Sziasztok!Kép

Most jöttem haza és már reggel elmentemKép

Lóti-futi volt egész nap.

Sikerült dokitól szerezni táppénzes papaír+ alkalmasságit jogsihozKép

De okmányirodába holnap mehetek csak 8-12-ig és állítólag kell kérni időpontotKép

Szóval lehet, hogy el sem tudom intézni holnapKép

Na meg át kell jelentkeznünk állandó lakcímre ebbe az új házba, tehát minden iratot el kell intézniKép

Na lezs még lóti futiKép

Ja és családi dolgon úúúúúúúúúúúgy felhúztam magam, hogy itt bőgtem fél óráig az előbb, szegény baba meg úgy mocorgott, úgy sajnáltam, de kibuktamKépKépKép

Nagy baj ez neki szerintetek?
Vagy ha csak egyszer előfordul nem nagy gáz???

Aludni nem tudok már min. 2 hónapjaKép, dagadnak lábaim, kezeim, és fáradt vagyok Kép

Kicsit kiakadtam maKép

Vidítsatok fel!!!Kép

Benianyu!Kép

Szép a fiadKép egy naposan és most isKép

MegannKép

Hamarosan Te is látod babódat.Kép
Holnap küldöm az adatait a kicsinknekKép
Már nagyon kiváncsi vagyok ám a méreteire, remélem minden ok veleKép

Lányok!Kép

Nekem is csak súlyt mér + vérnyomást a védőnéniKép
Meg tanácsokat adKép

Na megyek pihizni, mert ki vagyok akadvaKép

Puszi Nektek!

Ja és a kukoricát én 1/2 - 1 óráig is főzöm és pont tegnap mondta nekem is párom hogy a csuhéjt is mellé kell tenni, attól lesz jó az ízeKép

Mea(32+2)

Mea
mea

ZsófiKép

Gergő nagyon cukikaKép

Mea
mea

Poci,
én mindenkit óva intek a mérlegtől. Hacsak nem muszáj (pl.korababa) felesleges! Csak parázni kezd az ember, hogy jaj, kevés a tej, jaj, csak ennyit vagy annyit szopizott, holott a "nagykönyv" szerint dupla ennyit kellett volna.
A védőnéninél úgyis lemérik, ha meg éhes, megszoptatod...nem mindegy, mennyit eszik egyszerre?Kép
A kórházban az első napokban is mérik, ez is hülyeség, főleg ha nem lehet mindig veled, és nyomják bele az egyebeket...
Ami miatt a legtöbb anyuka vesz ("hogy megnyugodjak, eleget eszik") na, pont arra nem jóKép
üdv
p 30
penna

na halihó! megjöttünk!
minden rendben volt az UH-án,kiskukis jól van!Kép
azt mondta a doki,hogy szerinte hozzám mérten is
átlagos gyereket fogok szűlni,3 kilósat,és úgy látja,mivel a méhszáj is teljesen zárt,hogy majd kihúzom a kiírt időpontig.csak az első ütemben nőtt gyorsan nagyra a baba,de most már a genetika irányít!Kép
a BPDnél érdekes szám van:286,nemtom,hogy elírta e vagy ez a jó?
Hc286mm
Ac240
én 5hét alatt most csak 1kilót híztam!Kép
nem is tudom mit mondott még!
kérte szedjek vasat,persze ha nem szedek elevitet,csak akkor!
laborba csak csütörtökön megyek,azokkal még nem tudok szolgálni.
a dokim elmegy most szabira és csak a 36.héten látom viszont,addig a kórházba megyek a 33.héten uh-ra!

a barinőmről is van hír,szerencsére úgy néz ki minden rendben és csak vaklárma volt,két hét múlva megy a 12.heti uh-ra,aztán már tényleg fellélegezhet és szétkürtölheti a babóját!Kép

na ennyi,a bútorok megjöttek,de fotókat még nem csináltam,majd azt is pótolom,puszi mindenkinek,most mennem kell!
Nyúlné,29+1

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angelani, megértelek én is ideges lennék, ha holnap lenne a párom mandulaműtétje. Nekem 20 évesen vették ki, bár nem altattak, pedig én jobban örültem volna neki. Én is nagyon nehezen viselem a tűket, főleg ha a fejem felé közelítenek vele. El is ájultam, és én nagy naív mikor feléledtem, azt gondoltam túl vagyok az egészen. Erre mondta a dokinő, hogy na, akkor kezdhetjük végreKép De azért ki lehetett bírni, és legalább utána nem lesz problémája a mandulájával. A külön alvás biztos rossz lesz, mi a 8 év alatt azt hiszem 3 vagy 4 éjszakát töltöttünk külön, amikor a párom kórházban volt. Nagyon rossz volt, hiányzott. Ez így azért más, hogy csak külön ágyban alszunk. Õszintén szólva ugyan hiányzik, meg fura, de már kezdem megszokni, hogy enyém az egész ágyKép Mondtam is neki, hogy ha hamarosan nem szokik vissza, akkor már nem is jöhet, mert már így is úgy szoktam ébredni hogy keresztben elfoglalom az egész ágyat.
De legalább tök jó lesz, mikor hazajön az Urad Angelani!! Próbálj keveset idegeskedni, szegény biztos ő is ideges, hát még ha rajtad is azt látja. Na nem okoskodok, írj ha már tudsz.

Nyúlné, tök jók a hírekKép Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok a barátnődnél is. Csinálj minél hamarabb fotókat is a bútorokról!!

Tudjátok mit nem értek én a kukoricánál? Nekem mindig édes lesz. Anyunak meg sós. És soha nem fogok rájönni, hogy mi az oka szerintem. Én mellé teszem a zöld részt is, meg teszek bele sót is, pont mint anyu. Ráadásul ma ugyan ott vettük és mégsem lesz olyan. Szerintetek mit rontok el??????

Képzeljétek, ma találkoztam a nővéremmel, aki 36 éves múlt most júliusban, van két fia, akikről írtam, a kissebbik kb. 12 éves és most bejelentette, hogy úgy néz ki ő is állapotos. Csak mivel szerinte már "öreg" így még ki akarja nagyon vizsgáltatni magát, mielőtt igazán annak vallaná magát. Teljesen ledöbbentem mit ne mondjak. Valahogy nekem ez nagyon fura, először azt hittem viccel. Na mindegy, igazából nem is tudom örülök-e neki, vagy mi. Nagyon nagyon önző vagyok, de kicsit úgy érzem elveszi az én babámtól az "érdemet", hiszen ha minden igaz, akkor kb. fél év különbség lesz a babák között és akkor anyukám már megint vele fog foglalkozni. De milyen szenya vagyok. Bocsi, amúgy jobb lelkű szoktam lenni, csak mi nem vagyunk igazán azok a jó testvérek annyira különbözünk. Ezt a hírt is úgy mondta nekünk a párommal, mintha azt közölte volna, hogy ma paprikáskrumpli lesz a vacsi náluk.
Tényleg nem fárasztok ezzel senkit, csak ez is kijött. Belőlem valami mindig kijönKép

Mea, bár Te nem írtad mi a baj, remélem csak valami múló családi "vész". Ne idegeskedj, tervezgesd milyen lesz a babóval, attól biztos jobb kedvre derülszKép

Hari 28+3

Kép
Kép
hari

Sziasztok pocisok, hogy vagytok?

Nalunk ugy tunik minden rendben. Mini no es mocorog rendesen. Bar nekem mar kezd nehez lenni, meg faj a csipom, de ez benne van a pakliban.Kép
Babakelengyenk is lesz a vegen, nem alszik majd a gyerek a zoknis fiokban.Kép
Megvettuk a babakocsit es a kisagyat is megrendeltuk.

Mea,
Ne idegeskedj, egy kiborulas biztos nem art. Remelem hamarosan helyrejonnek a dolgok. Nem alvas miatt egyutterzek, azt hiszem az ataludt ejszakakat elfelejthetjuk egy ideig.Kép

Angelani,
Drukk, hogy jol menjen a mutet es a parod pikk-pakk felepuljon.Kép

Nyulne,
Tegyel majd fel butorkepeket.

pusszancs, var a vasalas.Kép
M. 32+2
minimi

Pocika!

Mérleg ügyben teljesen egyetértek Pennával.

Nyúlné!

Jók a hírek, a méretek is, lehet, hogy a BPD-t tényleg elírta.

Angelani, megértelek, olyan rossz érzés egyedül lenni, aludni, ébredni, de gondolj arra, hogy ha megjön, még jobban fogsz neki örülni.

Zsóf
28+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Rakok be egy linket, amin babuska méretek vannak, de ne vegyétek készpénznek!

http://inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Sziasztok! Jó éjszakát!

Kata

KépKép
baby20

Ja, és Vrucsincá, voltunk ma a Tescoban és ott volt olyan szett amit írtál, így már tudtam mit kell keresnem. Nem tudom máshol mennyi, itt 3.500,- volt még megnézem máshol is, aztán megveszem, mert ilyenre gondoltam. Köszi még egyszer.

A párom húga hívott ma, hogy mi kell nekünk bébiőr, légzésfigyelő, vagy a kettő együtt. Mondtam, hogy csak bébiőr, és úgy néz ki vesz nekünkKép Tök jó lenne. Holnap azt mondta átjön, segít megfürdetni a kutyust, ha a doki már engedi, úgyhogy akkor nem kell kutyakozmetikába adnomKép Ha meg még nem szabad, akkor elmegyünk nézelődni bababoltokbaKép Azt úgy szeretek, még akkor is ha nem vehetek semmit. De legalább kinézem mit vegyek, ha már kapok fizut, bár az még nagyon odébb vanKép

Juj, nagyon torkos voltam ma, de most szenvedek is, mint a kutya! Annyira fáj a pocakom, ha nem tudnám miket ettem ma, akkor lehet hogy még meg is ijednékKép De ugye az a rengeteg szilva, meg a 2 főtt kukorica... szóval fájdogál rendesen. Remélem a baba nem érzi.

Hari

Kép
Kép
hari

Penna es Zsof koszi szepen Kép Most megnyugodtam, nem fogunk venni.
Itt egyebkent nincs vedoneni, de gondolom majd gyakrabban kell menni gyerekorvoshoz, vagy ilyesmi. Holnap megyunk a korhazba "szulooktatasra", talan majd ott ilyesmirol is szo esik.

Angelani Kép Ne izgulj! Egyik baratunknak is most vettek ki a mandulajat (30 eves) par napja es mar szinte teljesen jol van, a beszedjen sem erzodott, hogy fajna a torka.

Mea Kép, Remelem mar jobban vagy, ne szomorkodj legyszi Kép Vigasztalaskeppen az alvasi panaszokra: mar jopar hete nekem is annyira dagadnak a kezeim ejszaka (a labaim egyaltalan nem), hogy reggelre teljesen merevek az ujjaim, es zsibbadnak is, kiokoskodtam, hogy egy ideg nyomas ala kerul ilyenkor a csuklon attol van ("alagut-szindroma"), vettem mindket kezemre sint (na nem vasutit Kép ) olyan rugalmas, tepozarasat es most mar egesz turheto. Nem tudom neked is ilyesmik a tuneteid?

Poci
pocika

Hari!Kép
MinimiKép

Köszi az együttérzéstKép
Már megnyugodtam, de sajnos a probléma megmarad, és nem is megoldhatóKép
Sajnos a bátyámmal nem jó a viszonynk miatta, és a szüleim ezt nem látják beKép
Röviden ennyit tudok írni erről.
Csak szar érzés ez az egészKép
Nem lehet rá számítani sem semmiben.
Olyan mintha nem is lenne tesóm egyáltalánKép
Szörnyű!!!

Na megyek egy jót zuhizni.

Jó éjszakát Nektek!
Holnap jelentkezem délután az adatokkal!

Mea(32+2)

Mea
mea

PocikaKép

Már megynugodtam kicsitKép

Nekem bedagad kezem lábam és reggelente nem bírom behajlítani teljesen az ujjaimat.
Ilyen van Neked is???

És éjjel is sokszor erre ébredek, hogy zsibbadok stb.

Azt mondták min. 1 órát kellene feltett lábakkal pihiznem és sajnos én ezt eddig nem tettem.Ti???

Hát ez vanKép

Mea
mea

Szmercsa,
Lehet, hogy tényleg a fáradtság miatt akadtál ki, de az a lényeg, hogy minden rendben. Ha a pocaklakód nem akarja produkálni magát másnak, akkor legyen úgy, főleg, ha te mindig érzed a mocorgását.

Nyúlné,
De jó neked, hogy láttad a babát és persze hogy minden oké. További drukk a barátnődnek a 12 hetes UH-ra.

Pocika,
Mérleg témában én is egyetértek Pennával és Zsóffal. Nincs rá igazán szükség. Mi Benivel használtunk és egy tortúra volt az egész. Elég hetente egyszer lemérni, ha szépen fejlődik, gyarapodik, akkor mindegy, hogy mennyit szopizik egy alkalommal.

Mea,
Szerintem sem lesz semmi baja a picinek egy idegeskedés, kiborulás miatt, de próbálj mindenesetre megnyugodni.

Angelani,
Te is nyugodj meg. Nagyfiú már a párod, nem lesz semmi baj egy mandulaműtét miatt. Igaz, hogy felnőtt korban nem olyan egyszerű, de hamar túl lesztek rajta.

Hari
Kukorica ügyben: tettél sót a vízbe? Anyukád biztos tesz, amúgy a kukorica alapban édesizű Kép Kép Kép
A nővéreddel kapcsolatban nem tartalak szenyának. Természetes első reakció, hogy azt szeretnéd, hogy körülötted és a te babád körül forogjon a világ.
De történt jó is, erre koncentrálj. Lesz légzésfigyelőtők és a párod huga segít megmosdatni a kutyát. Kép

Benianyu

benianyu

Beninyu!Kép

KösziKép

Hari!Kép

Mi csak utána sózzuk meg a kukoricát.
És szerintem is édesnek kell lennie alapból a csemegének.
De van a tápos én azt is imádom az keményebb és talán nem is olyan édes.KépKépKép

Mea
mea

Mea Kép
A kezemmel ugyanez van nekem is, a labam nem veszes, de pl ha sokaig allok vagy ulok, utana meg a papucs is nehezen jon vissza a labamra, ami azert gyanus kicsit Kép
A sin azert jo, mert nem engedi, hogy behajlitsd a csuklod ejszaka, ugyanis akkor meg szukebb lesz a hely az idegnek. Szerintem probald meg gyogyaszati segedeszkoz-boltban, talan nem tul draga. En ugye nem otthon vettem, itt atszamitva darabja 2000FT korul volt.
pocika

Benianyu, tettem sót a vízbe, jó sokat. Ezért nem értem. De így is finom volt. Bár lehet hogy csak nekem tűnt soknak. Mennyi kell egy nagy lábosba? Én kb. 1.5 marékkal tettem 5 kukoricához.

Nővéremmel kapcsolatban meg igazán az bánt csak, hogy eddig is azt hallgattam, hogy bezzeg a nővérem dolgozott végig a terhesség alatt, meg bezzeg a nővérem mindenféle "extra" dolog nélkül fel tudott nevelni 2 gyereket, meg bezzeg a nővérem nem nyűglődött ennyit, stb. Most aztán meg főleg hallgathatom majd gondolom. Annak idején én mindig azért szóltam csak, hogy ne használja úgy ki anyut, mert mindig anyu vigyázott a gyerekekre, meg vele varratott mindent, és azért aputól hallgatott is szegény anyu, mert apu is egy fura szerzet és ha nem vele foglalkoznak akkor megáll a világ. Én akkor megfogadtam, hogy ha nekem lesz babám, akkor csak akkor "kell" anyunak vele lenni, ha ő akarja. De az azért nem igazán tetszene, ha nővérem megint "kihasználná" én meg itt küzdenék egyedül. De én most már mindenképpen tartom magam ahhoz amit akkor mondtam, hogy magamnak szülöm a babát, nem anyunak. De valahol mégis csak b...sza a csőrömet, hogy nővéremék elköltöztek jó messzire, én maradtam 2 sarokra anyuéktól, és mindig mi megyünk hozzájuk ha kell valami, mivel mi itt vagyunk a közelben, meg különben is nővéremnek szegénynek ott van a két gyerek. És mégis mindig ő volt a minta, hogy hogy kéne nekem is csinálni. Valahogy igazságtalannak tartom az egészet. És azt sem felejtem el, amikor mondtam nővéremnek, hogy babát szeretnék, ő meg kézzel lábbal próbált lebeszélni, mondván, hogy egy gyerek az Isten átka! Szóval ilyenek miatt van bennem olyan fura ellenérzés az egésszel szemben. Meg most is mondtam neki, hogy akkor félreteszem neki a babacuccokat, erre közölte, hogy ne foglalkozzunk most ezzel, ő majd csak a végén fog vásárolgatni, nem úgy mint én. Tehát ezt is rosszul csináltam. Persze ő megteheti, hogy az utolsó hónapban egy helyen megvegyen mindent, van miből. Na tényleg befejeztem, hallgatok rá, hagyom az egészet, barátnőm úgyis 2 hónapra rám fog szülni, és ő nagyon várja már az "ajándékokat" úgyhogy inkább neki adom amit mi már kinövünk. Persze majd én leszek a szenya a végén, mert nem a nővéremnek adtam, de nem baj.

De igazad van Benianyu, nézőpont kérdése ez is, inkább örülök annak ami jó, és nem kesergek azon amin úgysem tudok változtatni.Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Mea, és neked nem fájt a pocakod a főtt kukorica után?

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Itt vagyok ám, olvasok is, csak már hulla vagyok reagálni!

Nyúlné!Gratula az uh-hoz!
Mea!Várom az adatokat holnap, és ne szontyolodj el..
Minimi!De jó hogy jelentkeztél, örülök, hogy jól vagytok Minivel!

Én is ettem főtt kukorit, nekem nem lett bajom tőle, sőt van még 3 cső, amit holnap kivégzekKépKépKép

Egyébként ki van a búrám az építkezéssel a színválasztással mindennel, megyek aludni, majd holnap jövök valamikor

Puszi mindenkinek!

Megann 32+2

Kép

Kép
megann

Hari,
Sajnálom, hogy ilyen viszonyban vagy a nővéreddel. Kép Főleg, hogy mindig is ő volt a kedvenc és mindig hozzá hasonlítottak. Ez nehéz lehetett bármikor is megemésztened.
Azt is bunkó dolognak tartom, hogy visszautasította már most a ruhákat, pedig még azt sem tudja, hogy megtartja-e a gyereket vagy sem. Majd a barátnődnek örömet okozol a ruhákkal a nővéred meg..... (ide gondolj, amit akarsz)
Próbálj ne ezen rágódni, gondolj mindig a babára és hogy hármasban milyen jól meglesztek.

Megyek lassan fürdeni, aztán aludni.
Jó éjt!
Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Asszem meg fog ütni a guta. Írtam egy litániát, és minden elszállt. Nem a babanet a hibás, hanem ez a tetü gép. Mindjárt repül ki az ablakon!

De jó is van a dologban: egy csomót panaszkodtam, azt nem fogom megismételni, így is kiírtam magamból, de legalább Benneteket nem terhellek vele Kép

Szóval röviden előröl:

Különalvás: párom vasárnap hajnalban elutazott Németországba, és épp most hívott, hogy éjjel még nem ér haza, mert nem bírja tovább, bemegy egy panzióba aludni. / kilenc órája van úton, és még csak Bécsnél van. Ez már a harmadik ilyen húzós napja, gondoltam, hogy így lesz, de csak reméltem, hogy van annyi esze, hogy megálljon, mert a végén a száguldó autóban alszik el.../
Szóval ezek az éjszakák nélküle nagyszerűek voltak! Hatalmas hely, senki nem horkol Kép Persze Balázs minden éjjel átcuccol, de az más, ő valahogy nem zavar annyira.
De ne tartsatok szívtelen dögnek, szeretek én a párommal aludni, csak néha nem megy. Pedig tudom én, hogy régebben épp miatta lettek jobbak az éjszakáim, mert egyébként mindig nehezen aludtam el, de hozzábújva megszűnt ez a probléma Kép

HariKép Nálunk úgy lesz, hogy húgom legkisebb porontya és az én kicsim között fél év lesz. Csak remélni tudom, hogy ő nem gondolt rám ilyen csúnyán, mint Te a nővéredre, amikor megtudta, hogy újabb babánk lesz! Mondjuk, mi jó tesók vagyunk. Úgy érzem, ő tényleg örül, hogy korban közel lesznek az unokatesók. Igaz, riválisának nem tekinthet igazán, hiszen ő lakik anyukámmal egy városban, mi meg 300 km-re onnét, ő minden segítséget megkap tőle, én nem nagyon számíthatok rá, de nem is igazán hiányzik / a panaszáradatom is anyukámról szólt, itt volt nálunk, hogy ne legyünk egyedül, amíg a párom nincs itthon, és végre jót unokázott, de elég volt belőle ennyi. Nagyon aranyos, meg segít sokat, de borzasztó fárasztó tud lenni.../

Mi volt még? Elmentem ma a Mam Mystic-be, valaki kedvet csinált hozzá! Vettem egy gatyát, meg egy blúzt, tényleg jó a válszték, szép cuccok vannak, bár ez sem olcsó Kép És fura volt nekem a méretezés, volt olyan modell, amiből nem jött rám az XL-es, végül egy másikból L-est vettem...

Nem tudom, ki emlegette hétvégén a Margit szigetet, talán Benianyu? Tegnap elmentünk, gondoltam ott jobban bírjuk a hőséget, mint itthon. Tényleg klassz volt, majdnem egész nap ott voltunk / leszámítva egy kis balesetet: Balázs leesett a motorjáról, és legalább három helyen elharapta a száját, csak úgy dőlt a vér belőle. Ráadásul ma fogmosásnál vettem észre, hogy a nyelvgyöke tiszta véraláfutás, talán a motor kormánya üthette meg, nem tudom/. Viszont az új játszóra nem jutottunk be, hiába van kiírva, hogy júni 30-án kész lesz, még javában folynak az építkezések, ki is van írva, hogy tilos bemenni. Pedig a Nők Lapjában is olvastuk, hogy milyen szupi. Na sebaj, azért jó volt.

Most, hogy nem kell várnom a páromra, megyek is aludni.
Jó éjt!
Judit 29+0!!!
jucc

Jó reggelt!

Benianyu!

Mikorra vagy kiirva? Én aug 27 és 30 közöttre. Kép Elvileg szeptember 1.-én megyek szülési szabira, de ezt a barbatrükköt ellensúlyozom azzal, hogy előtte kiveszem a maradék szabimat. Szóval igy jött össze az aug 10 mint utolsó munkanap. Azt remélem, lesz időm kiélvezni, mert már kezd nagyon kényelmetlen lenni a dolog... aludni is nehéz, baba is állandóan mocorog, már úgy érzem magam mint egy mozgássérült. Bár lehet ha nem ülnék egész nap a seggemen az irodában, akkor jobban birnám fizikailag.

Szmercsa!

Hát nekem nem mondták hogy van még helye nőni a babának, sőt azt mondta legutóbb a doki, hogy nagy a baba. De UH-t ő se csinált, se belső vizsgálatot a méhszájról. Bár azt mondják, minél kevesebbet matatnak ott bent (akár kesztyűvel is) annál kisebb a fertőzésveszély, és hogy egyáltalán nem mérvadó a méhszáj állapota, mert totál kőkemény és zárt méhszáj mellett is megszülhetsz 12 órán belül, és félig nyitott, megrövidült méhszájjal is vidáman ellehetsz még egy hónapig. Tehát nincs értelme bolygatni ott bent a dolgokat, csak kockázata.

Viszont én is nagyon szeretném tudni, mekkora is az az "akkora"... én már bejelentkeztem újra a Praxisba, bár sajnálom rá a pénzt és addig kapacitálom a nagynéném, hadd menjek be hozzá a kórházba (ő sebész) nézzük meg a babát UH-n. Akkor lemondanám az időpontomat, úgyis csak két hét múlva tudtak adni, és addigra még kevesebb fog belőle látszani. Ha addig sikerül megkukkantani őt grátisz a kórházban, akkor eszem ágában se lesz még egyszer pénzt kiadni rá.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt Kismamik!

Olyan jól aludtam és olyan jó kedvem van Kép Kép Kép
Remélem nektek is! Kép Kép Kép

Jucc,
Én emlegettem a Margit szigetet, én is a Nők lapjában olvastam az új uniós játszóról. Mi nem is keveredtünk oda, azt sem tudom, melyik felén van, mert annyira leragadtunk az állatkertnél, utána meg Beni focizott a szüleimmel a nagyréten. Viszont a Hajógyári szigeten kész a játszótér, azt már a T-Com Gyerekszigetre megcsinálták és nagyon jó!!!!

Remélem, Balázs szája hamar rendben jön. Ilyen baleseteink nekünk is voltak. A száj nagyon tud vérezni. Kép

A Mammystic is én voltam. Nekem is furcsa volt a méretezés, pont emiatt. Tényleg nem olcsó, 3 felsőt vettem kb. 16 ezerért, de még van két és fél hónapom és valamiben járni kell. Meg 3 turkálós nadtágon kívül nem is vettem még semmit magamnak, mert 4 évvel ezelőttről maradtak kismamas cuccaim.

Én két és fél hete alszom egyedül és nagyon élvezem . Eddig nem akartam leírni, de most felbátorítottál. Beni is átjön néha hajnalban, hozza az alvóskutyáját. Ma reggel jött, együtt simogattuk a hasamat és dumáltunk a kistesóhoz. Amúgy már vasárnap jön is haza Apa. Kép Kép Kép Rájöttem, hogy akkor jó egyedül maradni, ha az ember tudja, hogy ez ideiglenes állapot.

Na, megint litánia lett.
Pusz mindenkinek
Benianyu

benianyu

Rokica,

Én csak október elejére vagyok kiírva. Én is ki akarom venni az összes maradék szabadságomat előtte. Odaadják ilyenkor az egész évre vonatkozót vagy csak időarányosan?

Benianyu

benianyu

Ja.

Tegnap mepróbáltuk párommal ezt a gátmasszázst, hát szegény hamar feladta. Nem tudja valaki, hogyan kell csinálni? Már azon panaszkodott, hogy reméli legközelebb szex közben nem erre fog gondolni, ilyet még nem hallottam tőle hogy neki a szexbe bármi belezavart volna, de úgy látszik ez nem jött be neki.

Én is matattam ott lent, hát... felül csont (szemérem), kétoldalt csont (talán a medence?), alul a végbél. Hol jön ki a baba?!?!?! Össz-vissz ha pár centi van a különböző csontok meg miegymás között. Nem csoda ha a gát szakad a végbél felé... csak arra nincs csont.

Jobban is megtervezhettek volna minket. Más állatnak nem ennyire szűkös a férőhely.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu:

Nekem rálegyintett a pénzügyis csaj, hogy mindegy mikor veszem ki, végül is csak összegyűlik a szülési szabi alatt. De ez lehet hogy munkahelytől függ. A főnököm még nem irta alá, hogy kivehetem mind a 15 napot... de nem hiszem hogy akadékoskodni fog. Remélem. Mert akkor prontó elmegyek táppénzre vagy valami, mert nagyon elegem van már. Nem konkrétan a munkahelyemből, hanem úgy mindenből általában.

Bár lehet hogy ma egyszerűen morci vagyok. Kép

Most megyek és megjavittatom azt a rohadt légkondit az autóban amit nyár eleje óta nem sikerült. Én Újpesten vagyok. A szerelő Budaőrsön. Grrr.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Találtam leirást a gátmasszázsról:

A szülés előtti rendszeres gátmasszírozás lecsökkentheti a gátrepedés, a fogós szülés és a vákuumos szülés szükségességét. A 34.-36. hétben kell elkezdeni és javasolt folytatni a szülésig. A masszírozandó felület a gát. A perineum masszírozása magában foglalja a hüvely bemenet és a végbélnyílás közötti területet. Ha veszünk egy tükröt és megnézzük a szeméremtájékot, a klitoriszt vegyük 12 óránál akkor a masszírozandó felület 3 és 9 óra közé, esik. Nem szabad masszírozni a húgycső felé, mert könnyű a fertőzés veszélye.

A gát masszírozásának a technikája a következő: mossuk meg a kezünket, természetesen rövid legyen a körmünk, hogy nehogy megsértsük az érzékeny területet. Leülünk egy kényelmes meleg helyen a lábakat szétnyitva, félig ülő helyzetben. Lehet állva is az egyik lábat felhúzva a fürdőkád szélére tenni vagy egy székre, esetleg guggolni a fallal szemben. Fontos, hogy kényelmesen hozzáférjünk a szeméremtájékhoz. Tszta olajat használjunk, a legalkalmasabb az orbácfű olaj mert izomlazító, vérzéscsillapító és fertőtlenítő hatása is van. Masszírozzuk ezt be a perineumba és a hüvely bejárata mögé kb. öt percig, különösen ügyelve a hegekre ha vannak. Majd helyezzük be az ujjakat a hüvelynyílásba a második körig. Vannak nők akik a hüvelykujjukat könnyebben tudják használni. Most nyújtsuk meg gyöngyéden lefelé irányuló enyhe nyomással, amíg nem érzünk forróságot, majd ennél a pontnál folytassuk, amíg az égető érzés elmúlik. Ha a hüvelykujjal végezzük a lazító mozdulatokat, akkor a hüvelykujjakkal lefelé, kifelé húzó mozdulatokat végzünk, masszírozzuk a perineum bőrét a hüvelykujj és az első ujjak között. Egy hétig végezzük a mozdulatokat napi rendszerességgel, ez idő alatt érezni lehet a változást a gáti izmoknál. Ha már be tudjuk illeszteni az 5 ujjunk hegyét, akkor elértük a 4 cm-t. ekkor is folytassuk tovább a gyakorlatot napi rendszerességgel, amíg elérjük a 7 cm-t, ami kétharmada annak, amire a baba fejének szüksége van. Ekkor elég kétnaponta masszírozzunk, hogy megtartsuk a gát rugalmasságát. Ekkor is elengedhetetlen a medencealapi izmok rendszeres tornáztatása.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Épp most veszekedtem ki magam egy hülye szomszéddal. Mellettünk van a garázsa (sorgarázs) , és múlt héten megcsináltatta rajta a tetőt. Tegnap szakadt nálunk az eső, állok be az autóval,látom dől be a víz. Egy palát elmozdítottak a helyéről, egyet pedig betörtek, nyilván rámásztak a mi tetőnkre, hogy a szomszédét meg tudják csinálni. Ez azért is nagy gáz, mert a párom ott tárolja a munkájához fontos műszaki dolgokat erősítőket, diszkós CD játszót, lemezjátszókat stb. Több milliós érték, nem beszélve arról, ha valamelyik elromlik, nem lehet megcsináltatni, kicserélni egy két nap alatt, hétvégén pedig dolgoznia kell velük. Persze pont ezekre folyt a víz.
Átmegyek a szomszédhoz szólni, hogy kárt okoztak, erre még Õ támad rám, hogy mi köze hozzá Kép Hát én egy elég nyugodt ember vagyok, de most zengett a ház... A vége az lett, hogy vissza hívja a mestereket, akik csinálták, hogy hozzák rendbe a mi tetőnket, amit tönkrevágtak. Megmondtam neki, hogy egy fillért nem vagyunk hajlandóak más hülyesége miatt fizetni.
Persze mindig akkor történik ilyen, amikor egyedül vagyok itthon, és nekem kell a hülyékkel vitatkoznom, és megoldanom a dolgot Kép Ezt úgy útálom...
Bocs, hogy rátok zúdítottam a dühömet, muszáj volt kibeszélnem.

Ildi

Kép
vrucsincá

Ildi,
Nagyon ügyesen kiosztottad őket!!!!! Így is kell, főleg, hogy teljesen igazad van!!!

Lehet, hogy nagyon prűdnek fogtok tartani, de ez a gátmasszázs nekem elég furcsának hangzik. Tudom, hogy fontos, meg az én érdekem, stb. De akkor is első olvasásra ez volt a véleményem.

Benianyu

benianyu

Rókica,
'a van még helye a babónak nőni', nagyon jó hír Kép ugyanis ez nem azt jelenti, hogy kicsi a baba, hanem azt, hogy még esze ágában sincs kijönni, mivel van még hely odabenn a hízásra Kép. Sok baba azért jön ki akár hetekkel előbb, mert már nincs hely a mamában a növögetésre. Tehát ennek örülni kell!! Kép
Egyébként, teljesen igazat adok, hogy nem kell se a mamát, se a babát matatni, mivel a vizsgálatok szerint semmiféle fertőzésem nincs, jobb ha ez így marad. Egy már anyuka mondta, hogy neki sem nézték az utolsó hetekben a babát uh-n, jobb is Kép mivel ha tudta volna, hogy mekkora a kis buksija, bizti agyon aggódta volna magát, hogy hogyan fér majd ki Kép, így a mai napig utólag csodálkozik Kép aranyos!!
Benianyu,
tényleg a lényeg, hogy mocorogjon a Babó, ahogy most is azt teszi Kép A Ctg eremény pedig kifogástalan.
Rókica,
Azt viszont nem is mondtam nektek, hogy múlt héten még 0-20% között volt a méhösszehúzódás, tegnap már 20-40% közt Kép nagyon izgi.
Jaj, és állítólag az utolsó hetekben az érzékenység átvált idegbajjá. Sztem velem is ez történik, sokkal ingerültebb vagyok Kép
puszi
szmercsa
szmercsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?