Sziasztok!
Asszem meg fog ütni a guta. Írtam egy litániát, és minden elszállt. Nem a babanet a hibás, hanem ez a tetü gép. Mindjárt repül ki az ablakon!
De jó is van a dologban: egy csomót panaszkodtam, azt nem fogom megismételni, így is kiírtam magamból, de legalább Benneteket nem terhellek vele
Szóval röviden előröl:
Különalvás: párom vasárnap hajnalban elutazott Németországba, és épp most hívott, hogy éjjel még nem ér haza, mert nem bírja tovább, bemegy egy panzióba aludni. / kilenc órája van úton, és még csak Bécsnél van. Ez már a harmadik ilyen húzós napja, gondoltam, hogy így lesz, de csak reméltem, hogy van annyi esze, hogy megálljon, mert a végén a száguldó autóban alszik el.../
Szóval ezek az éjszakák nélküle nagyszerűek voltak! Hatalmas hely, senki nem horkol
Persze Balázs minden éjjel átcuccol, de az más, ő valahogy nem zavar annyira.
De ne tartsatok szívtelen dögnek, szeretek én a párommal aludni, csak néha nem megy. Pedig tudom én, hogy régebben épp miatta lettek jobbak az éjszakáim, mert egyébként mindig nehezen aludtam el, de hozzábújva megszűnt ez a probléma
Hari
Nálunk úgy lesz, hogy húgom legkisebb porontya és az én kicsim között fél év lesz. Csak remélni tudom, hogy ő nem gondolt rám ilyen csúnyán, mint Te a nővéredre, amikor megtudta, hogy újabb babánk lesz! Mondjuk, mi jó tesók vagyunk. Úgy érzem, ő tényleg örül, hogy korban közel lesznek az unokatesók. Igaz, riválisának nem tekinthet igazán, hiszen ő lakik anyukámmal egy városban, mi meg 300 km-re onnét, ő minden segítséget megkap tőle, én nem nagyon számíthatok rá, de nem is igazán hiányzik / a panaszáradatom is anyukámról szólt, itt volt nálunk, hogy ne legyünk egyedül, amíg a párom nincs itthon, és végre jót unokázott, de elég volt belőle ennyi. Nagyon aranyos, meg segít sokat, de borzasztó fárasztó tud lenni.../
Mi volt még? Elmentem ma a Mam Mystic-be, valaki kedvet csinált hozzá! Vettem egy gatyát, meg egy blúzt, tényleg jó a válszték, szép cuccok vannak, bár ez sem olcsó
És fura volt nekem a méretezés, volt olyan modell, amiből nem jött rám az XL-es, végül egy másikból L-est vettem...
Nem tudom, ki emlegette hétvégén a Margit szigetet, talán Benianyu? Tegnap elmentünk, gondoltam ott jobban bírjuk a hőséget, mint itthon. Tényleg klassz volt, majdnem egész nap ott voltunk / leszámítva egy kis balesetet: Balázs leesett a motorjáról, és legalább három helyen elharapta a száját, csak úgy dőlt a vér belőle. Ráadásul ma fogmosásnál vettem észre, hogy a nyelvgyöke tiszta véraláfutás, talán a motor kormánya üthette meg, nem tudom/. Viszont az új játszóra nem jutottunk be, hiába van kiírva, hogy júni 30-án kész lesz, még javában folynak az építkezések, ki is van írva, hogy tilos bemenni. Pedig a Nők Lapjában is olvastuk, hogy milyen szupi. Na sebaj, azért jó volt.
Most, hogy nem kell várnom a páromra, megyek is aludni.
Jó éjt!
Judit 29+0!!!