Új privát üzeneted érkezett!

Szia Évi!
Nagyon tündéri Rolcsi .KépDe mi van a fején???Kép
Nálunk tegnap vendégek voltak én azért nem jöttem.
Na jó,be be néztem de mivel láttam nincs forgalom így én se írtam.KépRemélem a jövő héten már eljutunk hozzátok csak Gigin múlik!Mert azután én egy hétig nem leszek.Apa merre van????Lemaradtam.Kép
Domi teljesen kiakaszt a hisztijével!KépMegfeszíti magát és morog egész nap.Nagyon akaratos.Már látom a jövőben szomorú sorsomat.KépNem tudom mit csináljak vele.?Egyszer hallottam valakitől,hogy a vas cseppek jók az idegekre.KépSzerinted írassak neki??KépMert látom,hogy nem a foga miatt van.Hanem úgy megfeszíti magát,hogy azt akarom,úgy legyen ahogy én akarom!!!!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Köszi a dicséretet!Kép Vivinek a moher(szőrös) sapkája!Kép
Várlak benneteketKép!
A vasat szerintem nem kellene akkor adni, ha nincs vashiánya, mert tudod székrekedést okozhat!
A hisztire nekem az vált be a nagyoknál, hogy amikor ők erőszakosak voltak én csakazértis halál kedvesen, iszonyú gyengéden viselkedtem velük, abszolút nem vettem figyelembe a csúnya viselkedést, ha vevő vagy rá akkor csinálja, ha oda se figyelsz nincs miért!Kép Ez most talán furcsán hangzik, de bevált!KépKép
Apa dolgozott reggel 8-tól, reggel 8-ig. Kép
Végül túléltük az éjszakát! Vivus velünk aludt, hááát! Amikor éjszaka megébredt Roland bébi, rögtön kiszúrta a Vivit, megnézte és borzasztótan meglepődött. Töbször oda-vissza nézett, majd konstatálta, hoho, ha itt a Vivi lehet játszani! Na alig bírtam elaltatni és ez még 1x ismétlődött, majd 6-kor már vissza sem tudtam altatniKép! Olyan vagyok mint a mosogatórongy, mi lesz estig? Most apuci alszik, aztán megyünk Szigetcsépre anyósomék nyaralójába!

Mindenkinek szép napot!

Tessék írni lányok!!

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Szia Évi!
Köszi,hogy írtad a vasat,így nem nevetetem ki magam a dokinál.Kép
Hááát nem tom beválik e Dominál ez a nem figyelek oda dolog....Már volt olyan,hogy otthagytam a járókában és kimentem a szobából amikor ilyen zizi volt.De ha nem vagyok látótávolságban akkor annál jobban csinálja,hogy figyeljek oda rá.KépKép
A gyerekek mindig élvezik ha többen együtt alszanak mert ilyenkor lehet rosszalkodni,játszani stb....Persze,hogy ezt már Rolcsi is tudja!KépKépÉn is imádtam az unokatesómmal aludni olykor-olykor.Kép
Jó szórakozást Anyóséknál!KépMi itthon unatkozunk.KépA fiúk most éppen szundiznak együtt.KépÉn pedig megyek ebédet készíteni.Puszi.

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Na,látom ismét nem nagy itt a forgalom!Kép
Jelentem,megvan a zizi állapot oka.Igazatok volt.Kibújt az ötödik fogacska.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Köszi a látogatást Katánál, végre van értelme újra matatnia a gportalt. Bár ha jó az idő, űzöm őket kifelé...

Jól vagyunk, Tomi nagy gazember. Két napja kúszik, nyolc foga van, félig felül... És persze hogy kúszik, hiszem kellene neki minden, ami a nagyoknak. Kép

Dia, néha benézek, és látam, hogy aggaszt Domi mozgásfejlődése. Nem tudom, mi a konkrét ok, de sztem nagyon fontos, hogy biztosíts neki nagy és kemény alapot. Az tuti inspirálja. És különösen nagyokat nem érdemes játékra beruházni, Tomi kedvence, pl. a favonat DOBOZA. (egy nagyobbacska műatál nyilván uilyen érdekes lenne. )

ötödik foghoz gratula.

Melinda MArciját olvastam még régebben, remélem jól vagytok.

Györesz, nálatok minden ok? Magányosnak érzed még magad? Mert azért látom, sokat csavarogtok...

Ha van kedvetek, egyszer eljöhettek hozzánk is. Bár meeeeeesssssze lakunk, de van kert meg minden kutyafüle. (Máriaremete, 2. ker. vége)

Na menek, mert nem hiszem , hogy Kata sokáig élvezi még a bébiszitter szerepet. Naná, hogy nem egyszerre alszik a két bébioroszlán. Tomi a lányokkal vonatozik, MArci horpaszt.,

Délelőtt jártunk a Budakeszi Vadasparkban, képek a www.gportal.hu/dorkata címen lesznek, ahogy a szgép állapotát láttam. Jó kis program, árnyas erdő, és nincs tömeg, mint az Állatkertben. ja, és a belépő sem egy vagyon. És csak két évensél nagyobbaknak kell fizetni.

Na szép napot Mindenkinek!

s
sofka

Szisztok!

Dia!
Na látod, hogy nem is zizi Domi, mégiscsak az a fránya fog gyötörte! Akkor mostmár biztos visszatér az étvágya! Norbinak változatlanul rossz, most is pl. totál kimaradt a vacsi és iszonyú nyűgös volt, így muszáj volt előbb megfürdetni, aztán a tápit szerencsére elfogadta, plussz cici és most alszik, ki tudja meddig!

Sofka!
Hűűűűűű nem semmi az a nyolc fog, jól belehúzott a kislegény! Norbinak még mindig csak kettő van, pedig Õ a rangidős!
Ari vagy, hogy érdeklődsz! Mostanába minden jól alakul és egyre kevésbé keseredek el az egyedüllét miatt, hiszen Norbi totál leköt és tényleg próbálunk minél több programot csinálni, meg hát apával is jól alakulnak a dolgok!

Tegnap szegény Norbi este odacsípte az ujját a fiókkal! Iszonyúan sírt, szinte ijesztően, mert nem vett levegőt csak visítva hüppögött, már attól féltem, hogy elájul! Nagyon nehezen nyugodott meg és amikor már nem sirt akkor is még elég sokáig hüppögött! Szegénykének be is lilult a kis ujjacskája!
Voltunk szombaton apáéknál, Norbi nagyon jól érzi ott magát, nagyon szereti a másik nagyszüleit is szerencsére! Nagyon jól el van velük, úgyhogy majd ha kicsit nagyobb lesz, akkor teljesen nyugodt szívvel ott hagyhatom egy-két napra! A nagyszülők jövőhéten elutaznak, úgyhogy mi meg pénteken átcuccolunk és ottalszunk egy pár éjszakát apáéknál, izlelgetjük milyen egy igazi családi idill!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Körkérdés:meddig adjátok a Vigantolt??

Mai napunk pocsékul indult,aztán egy kis csavargással elejét vettük a nyamvadtságnak.Kép

Györesz!
Micsoda fejlemények!!!KépNagyon-nagyon szorítok Nektek!Kép
Szegény Norbika,sok puszi a bibis ujjacskájára!
Patrik Anyósom tűzforró bablevesébe nyúlt bele nemrég,annyira figyelt Rá a drága,pedig ott ült mellette.Még jó,hogy nem borult a gyerekre az egész tányérral,mert akkor lett volna eresztdelahajamat!Patrikot is nagyon nehéz volt megvígasztalni utána.

Sofka!
Képeket mindjárt nézem!Köszi a meghívást,lehet,hogy egyzer élünk vele.
Tomikának sok puszi!Kép

Dia!
Gratula az 5.fogacskához!!!KépPatrik a 3.-kal szenved.Kép
Akkor lesz étvágy megint hamarosan!
Az igazi hiszti később jön,de akkor gőzerővel!KépKép

Évi!
Most már én sem vagyok apátlan!Kép
Akartam már kérdezni:nagyobbakat nem bántja,hogy a pici Veled alszik?
Raul pár napja költözött külön"nagyfiú"ágyba,Patrikkal is próbálkozunk a kiságyba szoktatással-kevés sikerrel.

Gigi!
Merre jársz??

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hulla vagyok, Norbi háromnegyed 6 óta fent volt, most aludt csak el! Utálok ennyire korán kelni, tegnap is negyed 7-kor már kukorékolt!

Kata!
Nekem azt mondta a dokinéni, hogy 1 éves koráig mindenféleképp adjam a D-vitamint, utánna meg az őszi, téli hónapokba is célszerű! Hát Én így is fogom tenni!
Forró levesKép, anyósod nem valami körültekintő! Tényleg szerencse, hogy nem öntötte magára Patrik az egész tányérral!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Vagyok csak hétvégén vendégek voltak nálunk.
A d vitamint én is így adom, egy éves koráig kétnaponta egy csepp. De általában naponta kap mert nem tom, hogy tegnap adtam vagy sem.

GYöreszKép

Hú nem semmi milyen fejlemények vannak! MÉg itt suttyomba férjhez mész és sorra szülöd a gyerekeketKép Én szurkolok nagyon!! UjjbecsípésKép Ma reggel Olivér itt becsípte a kezét az ágynemű tartóba de nem volt annyira vészes mint a tiétek.

KataKép
Asszem én is lepofoznám az anyósom ha ilyen gondatlan lenne. Vagy repdesd meg, repülni már úgyis megtanúlt az esküvőnKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Kata!
Én naponta adom Dominak a D vitamint."Na jó,van,hogy elfelejtem.Kép"
Még nem tom meddig fogom adni neki.Panna szeptemberbe lesz 3 éves és a nővérem már nem adta neki kb fél éve.Így is van étvágya rendesen.KépNem rég megtudta a gyerekorvos és leszidta,mondván a csontjai fejlődéséhez még szükség van rá.Hááát nem tom.....

Anyós.KépÉn lekaptam volna a fejét kapásból.KépKép
Köszi a gratut.KépPatrik soha nem aludt kiságyban??Miért alakult ez így ki?Nálunk Domi napközben nem alszik a kiságyban.Kép

Györesz!
Ma az ebédet már elpusztította Domi.KépIgaz a délelőtti alvás csak panadollal ment.Kép

Gratulálok a fejleményekhez!KépMég a végén lagzizunk.KépÉn is nagyon szurkolok neked de egy ici-picit féltelek is.Ugye nem baj?Kép
ujjbecsípés.KépDomi is szokott úgy sírni,hogy nem vesz levegőt.Kép

Sofka!
Ma a nappali szőnyegre költöztettem Domit,ott hancúrozhat.KépKöszi.Kép

Évi!
Sajna a héten megint nem talizunk,mert Gigivel nem tudunk napot egyeztetni.Jövő héten pedig már nem leszek.KépÍgy már csak Agusztusban tudunk talizni.

Gigi!
Szia.Kép

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a tanácsokat,már kicsit jobb a helyzet,remélem hamar elmúlik.
Igazándiból nem sok történt velünk a hétvégén.
Rohangáltunk,készülődtünk mert holnap indulunk a velencei tóhoz.
Most is csak bekukkantottam,hogy mindenki jól van-e és,hogy elköszönjek Tőletek.

Györesz!

Neked külön szurkolok,hogy jól érezd magad.Kép

A Többieket is puszilom,de nincs időm írni,mert egy csomó pakolnivalóm van.

Vigyázzatok magatokra és a babákra!
Ha hazajöttünk jelentkezem.

Sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Lányok!
Aranyosak vagytok, hogy drukkoltok, de igazán nem kell, mert ez még nagyon távol van attól, hogy egy család legyünk! Apa nagyon szeretné, de ahhoz még rengeteg dolgot kell bizonyítania és hát a legfontosabb feltétel is hiányzik, a lakás. Szóval egyenlőre jól érezzük magunkat és ennyi!

Dia!
Ari vagy, de nem kell félteni, nagyon sok mindent tanultam az elmúlt hónapokba és egy pillanatig sem reménykedek semmibe, így most pont jó ahogy van és egyenlőre ennyi! Nem hagyom soha többet, hogy bántsanak!Kép

Aki mostanába megy nyaralni, annak nagyon jó utat és a lehető legjobb időt kívánom!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Mennyi időre mentek apához? Nem semmi lesz átcuccolni. Akkor én nem drukkolokKép Legyen úgy ahogy nektek a legjobb!

DiaKép
SziaKép Mi újság veletek? Itt baromi meleg van.

Hétvégén Olivér kipróbálta a nagy medencét. Tetszett neki, kis vizicsibe leszKép

MelindaKép
Ti mikor jöttök haza? Biztos írtad, de már nem emlékszem.

SaxiKép
Érezzétek jól magatokat! Azt még homály fedi, hogy lesz e tesó? Vagy már megint lemaradtam és már írtad.

Engem múltkor a postán terhesnek nézett a postás kisasszony. Kép Hát mit ne mondjak nem tett jót a lelkemnek. KÉne már tornáznom, de ebben a melegben....... Bár most a zabálást vissza fogtam. Így nyaralni sem mennék szívesen, vagy csak olyan helyre ahol kötelező a csadorKép

Gyerekem lassan két fél órája alszik. Ilyen utoljára újszülött korában volt.

Csajok jelentkezzetek!!!! Zsófi, Barbi meg mindenki! Gombóc nem olvasol minket?

MicaKép
Épp ásó üzemmódban vagy?Kép Aztán kérek képet a tórol!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok,

Csak bekoszones szintem, mert rohanhatunk nagyfiamertKép Zolika fel3kor ebedelt, elotte aludt egy nagyot, szoval csuszik a napunkKép
Hetvege ota atalltunk arra, hogy a deli kaja az csak szilard+tea, es ugy nez ki, hogy mukodikKép Delelotti kajanal kap gyumolcsot a szopi elott, reggel, delutan, este csak szopi.

Gigi,
Tegnap asott apa, to leteve, delotani setanal a nagyfiam kogyujtesbe kezdett, alig birtam a szatyorba hazahozniKép Szoval alakul a to, csiga es bekalencse mar van benne, nameg a felso szinten a kovekKép
Amint kialakul a kepe, kapsz fototKép
Megegyszer kosziKépKép

Nah, rohanok, mert a melom is gyulik, bar delelott ledolgoztam az adagomat, a deli szundikalasnal beindult mindenkiKép
Estefele meg jovokKép

Nyaraloknak szep idot!Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Neeeem birom ezt a meleget!!Kép

Györesz!
Tudom,hogy okos nagylány vagy !KépDe azért én aggódom a lelkedért!Kép
De az jó jel,hogy Apa akarja a dolgot!Kép

Saxi!
Már biztos nem olvasod,de jó nyaralást nektek!Kép
Kérünk majd képeket.Kép

Gigi!
Ismét szia.Kép
Nem csobbantál ebben a melegben a medencébe?Én ki se jöttem volna egész nap belőle.Kép
Postás.KépAkkor én hármas ikres vagyok.Kép

Mica!
Gratulálok a tóhoz!Kép

Kata,Barbi,Sys,Márti,Melinda/neked felmentésed vanKép/Zsófi merre vagytok???????

Mindenkinek jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Norbi ismét a cicimen aludt el (tegnap is), ugyanis fürcsi után egyből tápival indítok, de menet közben kiköveteli a cicit, ráncigálja a pólómat, úgyhogy adok Neki és hát cicin édes az alvás! Egy részről könyebb, de félek hogy oda az új módszer! Na midegy majd lesz valahogy!

Gigi!
De jó Nektek lubickolhattok ebbe a melegbe! CSak kb. egy héte megyünk apához, mert aztán mennie kell németbe, de egyenlőre ez is elég lesz! Tudod Nekünk egy hibánk van, nagyon könnyen össze tudunk veszni, persze hamar ki is békülünk, de mondtam Neki, hogy addig maradunk míg nem veszekszünk!Kép

Dia!
A lelkem a legnagyobb rendben van, úgyhogy nyugi!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Akkor jó!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!Kép

Mindenkinek köszi,remélem jó lesz a nyaralás.

Gigi!

Már írtam,biztosan elsiklottál felette,megjött a mensim kb.,egy hét késéssel.
De már hála Istennek vége.
A tesó még várat magára.Kép

Dia!

Látod még elolvastam,éreztem,hogy be kell még néznem.
Köszönjük szépen,már nagyon ideje,hogy egy kicsit együtt pihizzen a család.
A képek majd jönnek.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Sziasztok!

Csak gyorsan írok,Ruszlánt el kell búcsúztatnom,holnap megint 24 órázik...

Dia!
Nappal a kiságyban alszik Patrik,éjjel is félig-meddig.Hajnalban már kőkeményen mellettem.Kép
Állítólag jön a lehülés.Meg az eső.

Györesz!
Akkor Apának drukkolok,hogy sikerüljön bizonyítania.
Mi szerintem rekordgyorsasággal tudunk összeveszekedni Ruszlánnal!KépÉs aztán kibékülni.Kép
Remélem nem keltek hajnalban!

Gigi!
Szereti Oli az autókat?Bár ez elég hülye kérdés,gondolom,hogy igen!
A hasam nekem is nagy,főleg mostanában,nem tudom mi van.Azt sem tudom,hogy a császár miatt tornázhatok-e már "keményebben".Nem ártana.

Köszönöm,hogy írtatok a Vigantolról!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Olvaslak ám titeket, csak valahogy nem volt érkezésem írni. Kép Kép Néha van ilyen. Kicsit mostanság fáradt vagyok, mert az én jóalvó fiam, napközben alig alszik, és így semmire nincs időm. Lakás romokban, és este már annyira nincs kedvem semmihez, csak elolvasom, hogy nálatok mi a helyzet, és ennyi.
Tegnap is voltunk úszni, addigra már elég rég fent volt, mire megjöttünk, és hulla fáradt volt, látszott rajta, de egy küzdelem volt mire elaludt. Már nála is kell trükközni. Kép Kép Komlyan mondom nem értem a lúrkókat. Én, ha fáradt vagyok, alig várom, hogy vízszintesben legyen, ezzel szemben ők.... Ki érti ezt. Kép

Képzeljétek, múltkori úszáson csináltak vízalatti felvételeket, és már meg is kaptunk. De olyan vicces, minden gyereknek nyitva van a szeme...kivéve -na kinek-, hát Bencének. Kép Kép Ez azért érdekes, mert bár nem kifejezetten a favoritja a merülés, de még egy csomó gyereknek sem, sőt, van aki nagyon szokott sírni, és annak mégis nyitva van a szeme. Még a végén úszószemüvegt kell neki venni, hogy lásson is lent valamit. Kép Kép Lehet, hogy nem lesz belőle búvárbéka, csak leveli. Kép De mindegy, az a lényeg, hogy ne féljen a víztől, és egyébként nagyon szereti, és nagyon ügyes, csak a merülésért nincs oda. Azért ezt egy kicsit sajnálom, de nem erőltetem, mert azt szeretném, hogy élmény legyen neki a víz, és ne féljen.

Kata
Szerintem a császár miatt már tornázhatsz, de, ha nem vagy biztos benne, kérdezd meg a dokidat.
24 órázó Ruszlán Kép Kép Hogy bírod? Én már azt is nehezen viselem, ha férjem később jön haza.

Dia
De jó, örülök, hogy Dominak még egy fogacskája kint van. Mi még kettőnél tartunk. Neked nem szokta Domi szívogatni a nyakadat. Nekem, ha fölveszem, és valami kivágott póló van rajtam, totál kiszívja a nyakamat, és közben olyan édi hangot ad ki, hogy haragudni sem lehet rá, pedig elég gázul nézek már ki. Mit gondolhatnak a férjemről. Kép Kép

Györesz
Hajrá apa! Kép Kép Érezzétek jól magatokat!

Gigi
Ha lenne medencénk (aminek előfeltétele, hogy kertünk is legyen), akkor én egész áldott nap ott csücsülnék benne Bencével. Kép Olinak meg vegyetek egy vízibiciklit. Kép Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Norbi ismét háromnegyed hatkor kelt! Már harmadik napja kel a kakasokkal! Én ezt nem értem! Persze most alszik, de csak most tudtam visszaaltatni. Reggel fél 7-kor már sétálni akart, mászott, kompozott, legózott, Én meg még ki sem láttam a csípáim mögül. Remélem nem lesz az a korán kelő fajta, mert ezt elég rosszúl viselem, főleg, hogy azért éjszaka is be-be kell mennem hozzá!

Egyenlőre ennyi, mert megyek reggelizni, aztán ha felkel a porontyom akkor megyün dokinénihez, mert már megint egy halom dolgot kell feliratnom, pénztárcámnak ismét annyi!

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Norbika detto Olivér. Reggel hat óta fent van, azóta nyüglődik. Kb 625-ször letettem már aludni mert majd el ájúl a fáradtságtól, de az ágyban is csak nyüglődik, ordít. Már kezd kissé idegesítő lenni. Miket íratsz fel a dokinál?

Puszi

KépKép
gigi28

Gyoresz,

En imadnam a 3/46os kelestKép Nekem 5kor volt ebresztoKépKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Hát a dokinéni megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ha nem eszik Norbi, mert iszonyúan néz ki az inye és sajna előfordul, hogy nagyon hosszú idő mire kibújik az a fránya fog! Viszont ennek ellenére, Norbi ma nagyon szépen ebédelt (kopp-kopp)!

Gigi!
Akkor ha holnap is így kel Norbi majd gondolok Rátok, hátha épp Te is megint kínlódsz Olival, akkor legalább megnyugszok, hogy nem csak mi virrasztunk!
MIket irattam fel? Soroljam? Sinlac pép, tápszer, popsikrém, fürdető krém, Vigantol, kiütésre való krém, de egyenlőre csak a Sinlacot váltottam ki, mert pénzem nulla!Kép
Sokat kocsikáztok Olival a két csodajárgányával? Tud dönteni, hogy mikor melyik legyen?
Vettél olyan játékot amit akartál?

Mica!
Na akkor téged sem irigyellek! Legközelebb akkor Rád is gondolok!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Holnap reggel akkor én is rátok gondolokKép
Én a fürdető krémet kb két napig használtam, aztán elegem lett, hogy csak úszott a víz tetején és nem habzott. Olivér imádja a két kocsit de ha beindúlnak akkor megijed, úgyhogy még csak ücsörög. Végül vettem egy jópofa asztalkát ami zenél meg golyók röpködnek benne. Egyre nehezebb lekötni egész napra.

DiaKép
Nálatok felejtettem a partedlit. Na nem baj.

MicaKép
Öt után mikor alszik vissza a kis tokás? Nem irigyellek.

Többiek hol vagytok?????????

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Mica!
Csatlakozom hozzád nagyon jó az a 3/4 6-os kelés!Kép
Domi most is fél 3-kor teázott.KépDe 7-nél tovább nem alszik soha.Kép

Zsófi!
Szerencsére Domi nem szívogatja a nyakam.KépDe harapdosni szokta.KépÉn azért szoktam haragudni mert nem túl kellemes.Kép
Köszi,hogy örülsz a fogacskánknak!KépBence viszont nagyon nagyon ügyes még két fogacskával is!Kép

Kata!
Na már megérkezett az eső.KépBár egy kicsit örülök is neki,mert sajna olyan fajta vagyok,hogy ömlik rólam a víz a melegben.KépDe az eső viszont kimenés szempontjából nem jó.KépÍgy se jó,úgy se jó.Kép

Saxi!
Telepátia.KépMégegyszer jó pihizést!Kép

Évi Évi Évi merre vagy??????????

Többiek sok puszi.Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Az előző levelem már korábban írtam,csak nem tudtam feljönni ide.
Így Gigi elkerülte az sms-em és a leveled egymást.Kép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mi is vagyunk, olvasni is alig tudlak benneteket írni végképp nem nagyon tudok.
Gigi hol eszik hol nem, ma hol nem van épp. Hol könnyebb elaltatni hol nehezebb, ma 45 perc volt.
Ráadásul ma folyamatosan belém volt bújva, amikor el kellett mennem üvöltött, pedig soha nem volt ilyen eddig.

Zsófi
egyetéretek veled ami nem favorit azt nem kell erőltetni a lényeg a mozgás és a víz megszeretése. Gigi általában szivesen merül, igaz vannak napok amikor neki sem esik jól.

Korán kelő anyócák
Gigi ma 4 kor kelt és szeretett volna ácsorogni és játszani közel 1 órán át viaskodtunk vele m ire visszaaludt.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Norbi ismét a cicimen aludt el, úgyhogy mostmár végképp lőttek az új altatási módszeremnek, Norbi tipikus visszaeső!KépKép

Gigi!
Muszáj fürdetőkrémet használnunk, mert Norbi bőre nagyon érzékeny minden kicsapja, száraz lesz vagy ekcémás!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Megérkeztünk! Kép
Nagyon jól éreztük magunkat, Marci angyalka volt! Most viszont visszatért a kisördög mivolta, mióta hazajöttünk sír. Kép
Próbálok visszaolvasni és holnap majd írok, amint tudok!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Gigi,
Visszaalvas? Hat az ritkan vanKép Bar a mult heten eleg sokszor megcsinalta azt, hogy fel6kor evett, es a kaja vegen elaludt a cicin, es kb. fel7ig meg aludt. En ilyenkor mar a kajalasa alatt alszomKép Mondjuk ma is probaltam, de olyan nyuzsgest levagott, hogy nem tudtam tole aludniKép Az apja sem, mert odakuszott a lurko es csapdosni kezdte a hatatKép Igy Apa koran ment dolgozniKépKép
Amugy, ha nem szunyal (mondjuk ha szunyal, akkor is) csak akkor alszik el, amikor Gyuszkot visszuk az oviba, de csak akkor is a hazauton, ami mar csak azert is erdekes, mert az oviban meg dumal, jar keze-laba ezerrel, aztan berakom az autoba, az ut alig 5 perc hazaig, de kepes elaludniKép
Most kivancsi leszek, hogy mikor kel, 8kor kajalt, majdnem 9 volt, hogy elaludt.. remelem 6ig aludhatokKép Almodik a nyomor...KépKép

Dia,
Engem is harap a fiam, nem uszom meg sohaKép Bar regebben foltot is szivott rajta, de az csak 1x voltKép A harapas mindennapos, eddig meg halistennek csak a kezemet, allamat es egyeb kiallo testreszemet harapja, a cicim meg meguszta. Egyszer probalkozott, de raszoltam, es lehet, hogy hasznaltKép

Melinda,
Udv ujra itt, sok puszi a kisordognek isKép

Marti,
Kitartast az orokmozgohoz, mar ismerem, hogy milyen ez az idoszak, es latom Zolcsin, hogy vele se lesz konnyebb, mert o is mindent akar, es eroszakos, tehat meg is szerziKép Ma pl. Gyuszko kipakolta a kisautoit, es olyan kuszast levagott Zolika, hogy a katonasagnal irigykedve neznek erteKép Aztan latni kellett volna azt az oromot az arcan, amikor megengedtuk neki, hogy megfoghassa az autokatKép Parszor megprobalta a szajaba venni oket, de mindig szoltam erte, es igy mar nem is probalkozott, csak forgatta, rakosgatta oket, edes mosollyal az arcanKép

Nah, eleg volt belolem, szemem leragad, sokat kell javitanom az elirasaimat, igy megyek zuhanyozni es aludniKép
Joejt mindenkinek! Kép

Puszi,

Mica
mica

MelindaKép

Üdv újra a fedélzeten! Holnap a szokásos menyiségű beszálolódat várjuk!

Én is megyek aludni, mert hulla vagyok.

Puszi

KépKép
gigi28

Jó reggelt!Kép
Melinda!
Hurrá,hurrá,újra itt!KépHiányoztál ám!KépNagyon hosszú levelet kérek,minden érdekel!KépJa,és képet is sokat,sokat.KépPuszi a kisördögnek!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda!
Üdv újra itt! Remélem sok képet teszel fel!!!!

Gigi, Mica!
Na nálatok mikor volt az ébresztő? Norbi ma belehúzott és negyed 7-ig aludt! Most tudtam visszaaltatni!

Na egyenlőre ennyi!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Gyoresz,
Zolcsi imadja az 5orat, akkor kelt ma isKép 5:22kor reklamalt kajaert, evett, de ma ismet nem aludt el, hanem csak negyed9 fele, az autoban, hazafele jovet. Viszont igy aludt majdnem fel10ig, ugyhogy nincs vele gondKép Csak en vagyok almosKép Talan majd a deli alvasanal pihenhetek, ha a melom is ugy akarjaKép

Mica
mica

Hello csajokKép

Mi fél 8-ig aludtunk!!!!!

MicaKép
hát nem irigyellek.

Többiek hol vagytok?

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Alvás:Domi 1 órakor kelt.KépMajd nem tom mennyi volt az idő de már hajnalodott.KépAztán 6-kor és fel volt 9-ig.1 órát aludt,elmentünk sétálni majd ebéd és 3 órát aludt.Aludt volna még de a telcsi felébresztette.KépAzután jött az uzsi,séta,fürdés,vacsi és most már szundizik.Kép

Az ő ruhái már be vannak pakolva,most még vasalok és holnap jön a mi ruhánk.Aztán este könnyes búcsút veszek tőletek.Kép

Melinda!
Hol a hosszú beszámoló?Kép

Évi merre vagy?Anyóséknál maradtatok?Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Hűűűűűűű lányok, ennyire még nem volt kihalva a topik! Látszik, hogy nyár van!
Nagyon én sem tudok mit írni! Ma sétáltunk egy nagyot, semmi különös nem történt!
Norbi visszaszokott a cicin elalvásra, de rájöttem miért van így! Mert korábban kel, ezért korábban alszik délelőtt is és délután is, ettől estére olyan hulla lesz, hogy a tápit is alig bírja meginni, aztán cici és kidöl! Viszont olyan édi, amikor adom Neki a tápit, ül az ölembe (mert hát pohárból issza) és folyton szembefordul velem, feláll, átöleli a nyakam és a fejecskéjét a vállamra hajtaj, Én hagyon egy kicsit aztán visszaültetem és próbálom belényomni a tápot, amikro már végképp nem kell Neki, akkor megkérdezem, hogy kérsz cicit?, hát azt látni kéne, majd kiugrik a bőréből örömébe, főleg amikor meglátja a cicimet, szinte repül rá! Annyira édes, csak nem tudom, hogy így hogy fog leszokni róla, de egyenlőre nincs szivem elvenni Tőle!

Mica!
nem semmi ZOlika ébresztője! Norbi azért egy fokkal jobb!

Gigi!
Irigy vagyok a fél 8-ért!Kép

Dia!
Hát Domi sem akar reggel aludni? Mi van ezekkel a gyerekekkel? Ti hova is mentek? Elfelejtettem!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Mi lagziba megyünk Istenmezejére és ott maradunk a nővéreméknél 1 hétig.KépAztán lehet,hogy onnan irány Siófok.Kép

Cici:Fürdésnél észre veszem,hogy még jön a tejcsi egy kicsit.Mindig elgondolkodom,hogy vajon adjak e még Dominak,bár nem keresi.De amint meglátom a fogacskáit már nem is tartom jó ötletnek,hogy megkínálom cicivel.KépKépPuszi.jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Szerencsére Norbi mostanába nem tépázza a cicmet, remélem ha kibújik a felső foga, akkor sem fogja!
Ha Te úgy érzed, hogy már felesleges adnod Dominak cicit és Õ sem keresi, akkor talán már tényleg nem kell. Ha Norbi sem csapna úgy rá, akkor Én is elhagynám már az esti szopit, de egyenlőre még nagyon akarja! Majd meglátjuk!

Puszi mindenkinek és Jó éjt!!!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nem tudom mennyire hosszúra sikeredik a beszámolóm, mert hullafáradt vagyok. Ma ugye kimostam a hazahozott szennyest, pakoltam-rámoltam, porszívóztam stb. Úgyhogy mostanra egy kissé mosott rongyinak érzem magam Kép

Hol is kezdjem?
Pénteken az indulás előtt még bementünk Gábor cégéhez, hogy megmutathassa Marcit és persze büszkélkedhessen Vele egy sort. Persze dicséretekben nem volt hiány, én is sütkérezhettem bennük. Kép Már ott elkezdett rendesen enni Marci (ott ebédeltettem meg), és hála az égnek egész jól falatozott az egész "nyaralásunk" alatt. Épp hogy elindultunk, beájult és egészen Debrecenig aludt, ami ugye nem semmi, mert kb. 2,5-3 óra volt az út. Na én ennek módfelett örültem.
Debrecenben a húgomék már nagyon vártak, szervezték nekünk a programokat ezerrel. Voltunk állatkertben, amit Marci úgy 1/3-áig átaludt, megnéztünk egy nagyon klasz játszóteret és persze sétáltunk, amikor tehettük. A kellemetlen ezekben csak az volt, hogy Marci elég nehezen viselte a babakocsit, elég gyakran nyüszizett benne Kép
Szerencsére a számára idegen helyen is egész jól aludt: első éjszaka fel sem kelt, másodikon 1-szer, már a harmadikon igazán otthon érezte magát, mert hajnalban elkezdett brümmögni és dumálni Kép
A legnagyobb örömet számomra a kajcsizása okozta: szépen szopizott és a KANALAZÁS IS MENT!!!! Kép Nem vittük túlzásba a mennyiségeket, de legalább, amit előkészítettem Neki, azt megette. A lényeg az volt, hogy nem melegen, hanem langyosan, sőt néha inkább szobahőmérsékleten adtam Neki a kajcsikat. Csodák csodájára újra elkezdett inni is, mert kb. az elmúlt 1 hónapban egyszerűen nem volt hajlandó inni semmit, csak a cici kellett. Erre már az úton megivott 120 ml-t egyhuzamra, majd minden nap kb. 2-3 dl-t. (Itthon viszont újra nem iszik! De hogy miért?) A lényeg a lényeg jól sikerült a debreceni túra.
Hétfő délelőtt húgomékkal együtt átmentünk Borsodba, Anyukám szülőfalujába, ahol csak 1 napocskát töltöttünk. Marci tünemény volt ismételten, persze mindenki majd meg zabálta. Az éjszakát ismét átaludta, amit csak a szétdurrani szándékozó cicijeim bántak Kép Sétiztünk (nyüszivel megspékelve Kép) nagyokat.
Tegnap viszont a visszaútunk kész katasztrófa volt: 3/4 órányi alvásától eltekintve szinte végignyüszizte az utat. Kép Itthon ezt sajna este is folytatta, alig tudtuk lefektetni, majd hirtelen elaludt a vállamon. Csodák csodájára az éjszakát ismét átaludta, úgyhogy lehet, hogy fejlődőképes a Fiacskám és végre lesz egy kis nyugodalmam éjszakánként (remélem nem kiabálok el semmit és nem csak a fáradság okozta az átalvást).

Nagyon gyorsan elment ez a pár nap és csak lesek, hogy Gábor lassan újra dolgozik Kép El tudnám viselni az ehhez hasonló napokat...

Visszaolvasni sajnos nem volt időm, de valamit azért felfedeztem: ANDI ÜDVÖZÖLLEK ÚJRA KÖZTÜNK! Kép Örülök, hogy szent a béke Közted és Dia között! Kép

Holnap vásárolni megyünk (Cora, IKEA), utána viszont megegyezés szerint Gáboré lesz Marci Kép, úgyhogy akkor szeretnénk Mindegyikőtöknek írni!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Újra én! Felrakok egy-két fotót csak úgy ízelítőképpen Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Gyoresz,
A fiam lehet, hogy olvasott minket, ma reggel finomitott, fel6ig hagyott aludni, ejszaka se volt moccanasa se, en igazitottam meg 1x magamtol, biztos mar hianyoltam, hogy nem jelez egyszer semKép

Melinda,
Meg mindig bele vagyok esve a fiadba, a kepek lattan megjobbanKépKép Egyszeruen imadnivalo a kispasidKép Ahogy alszik..Kép Az autos kep lett a kedvencemKép Orulok, hogy jol sikerult a kirandulas, es hogy Marci is nagyon jol viselkedettKép

Nah, megyek, beszedem a ruhakat, mert csepeg az esoKép

Mica
mica

MelindaKép

CSatlakozom Micához, tényleg baromi cuki a kissrácKép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. És végre egy mosolygós kép Gáborról!!!Kép

Évi üzeni, hogy jól vannak, csak nincsen ideje írni. Puszil mindenkit!

GyöreszKép
Norbika tiszta cici-bubusKép Mikor mentek az apukájához?

Csajok, ma aztán írhatnátok, mert esik az eső, nem lehet csavarogni!

Puszi

KépKép
gigi28

Hol vagytok?

Tegnap elvitték a régi kocsimat. Melinda, most már megértelekKép Tisztára rosszúl esettKép Kérdeztem a Viktort, hogy neki nem volt e rossz amikor eladta az autóját, ő meg csak röhögött, hogy az csak egy autó. Férfiak.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Melinda!
Annyira édes ez a kis lurkó, hogy meg kéne zabálni! Amikor apuja fogja az a legédibb, istenien áll Neki a satyi! Na és az alvós kép, tényleg tündéri!Kép

Gigi!
Norbi ma negyed 8-ig szunyált!Kép Igaz mellettem tette mindezt, így Én nem nagyon aludtam jól, mert egyfolytába forgolódott meg búgott, de még így is jobb volt, mint 6-kor kelni!
Szombaton megyünk apához! Nem igérem, hogy mindennap bejelentkezek onnan, de ha nem lesz jobb dolgom, akkor biztos fogok írni!Kép
Ti mikor mentek nyaralni?

Mica!
Én is így vagyok, hogy ha Norbi esetleg átalussza az éjszakát Én akkor sem tudom, mert bemegyek hozzá, muszáj megnéznem!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Szeptemberben szeretnénk elmenni Görögországba, Kosra. Már voltunk három éve és nagyon kellemes volt. Mindig fúj egy kis szellő, úgyhogy elviselhető a meleg. Már kértem ajánlatot a Neckermanntól de eddig még nem reagáltak. Olivér is negyed nyolcig aludt. Nálunk reggel mindig úgy néz ki az ágya, mintha robbantottak volna benne. Figyelő szanaszét, cumi a szoba közepén és ücsörögve várKép
Jövőhétre felmentést kapsz a mindennapi írás alól, de azért ha már tényleg nagyon nem tudsz mit kezdeni magaddal, írjál!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!!

Melinda
örülök, hogy Marcika ilyen jól viselte az utazást és az idegen környezetet. Én az alvós képre szavazok mint kedvencre, persze elég éles a verseny. Imádom Debrecent, irigykedem rátok. Már úgy megmutatnám Giginek is, persze biztos nagyon érdekelné a dolog.

Gigi
kocsi nálunk is dettó, én sírok utána apa meg laza mozdulattal megválik tőle. Akkor neked még jó a reggeli indítás, nekem mire bemegyek már áll a kiságyban, mindig azon parázok nehogy eldőljön mert azért elég kemény a fa. Amint meghallom, hogy fönn van megyek is be hozzá, mégis mindig.

Mica
tudod biztos van nektek kakasotok és Zolikának muszály velük kelni mert különben lemarad róluk. Hát azt hiszem megizzadtok majd az akaratos természetével,no meg majd a menyed is. S multkor is aludt, a nagy buli alatt, amikor anya a fejszével vagy baltával rohangált.

Én befejeztem a kajával való szenvedést, feladtam a küzdelmet. Gigi kapja a mi kajánkat, most csirkepöri volt tésztával, persze lightosan kapta csak. Multkor virslit ettünk, a sajt és a gépsonka zsemlével viszont szinte minden nap terítéken van. Egyszerűen a neki való kajákat nem eszi meg. Így legalább eszik rendesen, persze azért reggel, délben, este és éjjel szopizik is. Most is majd kidurrant a pöri után de muszály volt szopizni, persze alig szopott mert már nem fért bele.
Már feláll a szekrényelőtt és lerámol róla, tökéletesen mászik, feláll, felül, menni nem nagyon akar mert mászva sokkal gyorsabb, és közben minden dolgot ellenőrizni kell.

Anikó merre vagy? Fogacskák?
Barbi? és te?

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Megvagyunk mi is.Tegnap egy kullancsot szedtem ki Patrikból.Kép
Kicsit mászkálósabb napjaink vannak+eléggé kikészít,hogy Ruszlán ilyen sűrűn 24 órázik,ezért jövök kevesebbet.

Gigi!
Már akartam kérdezni:fecskék maradtak?Kép

Györesz!
Norbika már csak este szopizik?Éppen tegnap jutott eszembe,hogy most már nekünk is redukálni kéne valahogy a szopikat,de lövésem sincs hogyan.Már a tápszerre is gondoltam,de valószínűleg hülyeség.

Dia!
Gondolom azért ennyire hűvöset nem akartál?
Akkor olyan sokáig nem leszel?KépÉrezzétek majd nagyon jól magatokat!Kép

Melinda!
Jó,hogy újra itt vagy!Kép
Nagyon aranyos Marcika a képeken,örülök,hogy visszatérőben az étvágya!A húgod is nagyon csinos!Mennyi a korkülönbség közöttetek?Ketten vagytok tesók?

Ha hallanátok eladó olcsó bébiőrt,kérlek szóljatok,használt is príma lenne.
Köszi!Kép

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!
Édes lehet Oli, ahogy szétrámol magakörül és ott vár ücsörögve az ágyikójába! Norbi is kivágja a cumit és feláll és ott figyeli mikor lépek be, persze ilyenkor még inog rendesen az álmosságtól!
Köszi a felmentést!Kép

Kata!
Dehogy csak este szopizik! Reggel, este, meg egyszer napközbe, többnyire délelőtt! Az esti próbáltam elhagyni, de nem megy, nagyon igényli, pedig estére már nincs sok tejcsi, de tápi után Neki annyi még kell! Reggel még egész sok tejem van, aztán délelőtt pont annyi amitől bealszik! Szóval így állunk! Patrik hányszor szopizik? Éjjel még mindig annyiszor felkel?
Kullancsot mivel szedted ki? Hol ment bele? Még soha életembe nem volt bennem kullancs és azt sem tudnám, hogy hogy kell kiszedni! Pont egyik nap gondoltam, hogy veszek a gyógyszertárba olyan kullancskiszedő izét, hátha egyszer szükség lesz rá!
Bébiőr: az auchanba láttam multkor ötezer valamennyiért, hátha érdekel!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?