Sziasztok!
Reggel óta olvasok 2 napot (persze abban az időben amit a kiscsaj enged) és most jutottam ide.
Emma
Milyen a tornázó? Bevált? Tetszik a gyerkőcnek?
Franciska
Szerintem igaza lehet Timurr-nak, hogy azt a 4 órát biztos nem evésre fordítja, hanem komforszopi. Az én lányom is szokott ilyeneket csinálni, bár mostanában ritkábban, de 1 hós koráig minden este ugyanez volt. Cumit próbáltuk nála, de utálta, kiköpte. Aminek én lényegébwn örültem, mert ha fárasztó is 4 órán keresztül ciciztetni, a mellett nagyon jó érzés is
Szerintem napközben is komfortozhat Bendi, ha olyan sokáig eltart a kajcsi. Gréti 10 perc alatt végezni szokott a kajával. Mégis van olyan, amikor 30-60 percig is szopizik. Hát ennek nagy része már komfor
És ilyenkor is csordogál a tejcsi, ezért nyelnek ugyanúgy rendszeresen, csak lassabban.
Nevek:
Nálunk 4 név volt befutó: Gréta, Nóra, Eszter, Enikő. Egyszer leültem és megbeszéltem a kis csajjal, hogy rugjon, ha tetszik valamelyik név, soroltam, és a Grétánál rúgott.
Egyébként az, hogy az embernek tetszik-e valamilyen név vagy nem, az tényleg jórészt attól függ, hogy milyen embert ismer már azon a néven. Így én sosem fogom tudni bevenni az Aranka nevet... Nagyon kellemetlen lányhoz kötöm. És sajnálok minden Arankát, mert emiatt előítéletes is vagyok
A név amit adunk a gyerekeinkenek, az valóban illik hozzájuk. Fura egy érdekes dolog ez.
Én is kipróbáltam a megmaradt 3 nevünkön szólitani a babát, de nem illik hozzá... csak a Gréta
Olyan ez, mnit mikor van egy színész, és művésznevén ismertük meg, akkor a civil nevét már nem is érezzük illőnek hozzá.
Pl. (ha már említésre került ez a sorozat) Barátok közt szereplői. Most Imi jut eszembe, aki civilben Ottó. Hát szerintem inkább Imis mint Ottós a srác
Képzeljétek!
Gréti tegnap 3-szor is lepisilte a pelenkázót. Nem mondom, hogy nem szokta, de talán 2-3 naponta csúszott be ilyen "balaeset" de most mi jöhetett rá, hogy 3-szor is arra tartogatta, hogy levegyem a pelust
Ma meg a rotyi a hátán kötött ki
jó nagy rotyimanókat tud produkálni, de pelus mindig kibírta. Ma volt először, hogy nem
Egyébként mi Liberót használunk, én nagyon szeretem. Néhány termékmintás Pampers-t kipróbáltunk, de nekem is túl műanyagosnak tűnik...
Akiren