Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!
Biztos lesz benne elegendő petike! Minden rendben lesz meglátod!

Lara!
Konkrétan nem gondolkodtam el rajta, hogy megyek-e vagy sem, csak nem tudtam, hogy mindenki értesült, gondoltam beírom ide! Igazából én nem is tudtam hogy szokott ilyen lenni minden évben.
Kriszta! Az biztos hogy itt rengeteg babás lesz ami alapjáraton engem nem zavar, csak néha vannak napok amikor amúgy is magam alatt vagyok, hogy milyen szerencsétlen nekem semmi nem sikerül, na akkor kicsit szoktak dühíteni a terhesek, ami ne is ellenük irányul, csak hogy mindenki másnak csak nekem nem.
Most is ebbe az ikres műsorba amit pénteken néztem mutattak egy csajt 15 évesen "véletlen" terhes lett és ráadásul ikrek, ilyenkor belegodnolok én miért nem tudok ilyen pechkes lenni?

Na befejezem!
Megyek befejezem az ebédet is! Marhahúslevest, rántott patiszont és fasírott késíztettem koviubival és pirított krumplival.

Wish!
++++++++++++++++++++++++++++++++ Továbbra is csak ugyanezt tudom küldeni és imátkozok, hogy minden rendbe legyen!

Ja Kriszta! szerintem nem nent vérvételre, mert náluk nincs csak a Nyrőbe, de aztán ki tudja!
Délután írok neki SMS-t és megírom hogy van!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mindenki napozik?
Kép
süni_renóca

Csajok!

Mi lehúztunk Velencére, kedden este jövünk haza. Szerdán jelentkezem.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

WISH híradó!
Sajnos továbbra is pecsétel, de fekszik, így nem ír! Szorítsunk neki, nagyon elkél a pozitív energia!!!!!!!!

Lara!
Vigyázzatok magatokra jó pihenést!

Renóca!
Sajnos a hétvége szinte mindig ilyen, hogy alig alig ír valaki. Kép

Velem ma hatalmas baleset történt sütöttem a rántott patiszont amikor egyszer csak elkezdett futni az olaj és két másodpillanat alatt elkezedett égin a kifutott olaj és csak úgy csapott fel a láng, félelmenben gyorsan elzártam a gázt és kiabáltama páromnak, hogy jöjjön segíteni. Végül hála a JóIstennek semmi komoly nem lett, de igencsak remegett a lábam félelmenmben!
Szóval mára megvolt a kaland, de már szépen kitakarítottam így nem látszik, semmi a nagy balhéból!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish,

Kezem lában x-ben van érted....Holnap tudsz menni vérvételre ?? Muszály hogy ott legyen a babaKépKépKép

Zsebi,
Vigyázz magadra, nehogy itt magatokra gyújtsd a kéglit KépKépKép

Lara,
Jó pihizést !!!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara,

Neked júli 30 a szülinapod ? Most esett le...akkor te is oroszlán vagy ? Andor is az lesz, jó kis család KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi
Vigyázz magatokra, magadra, még hatalmas szerencse, hogy nem lett semmi komoly!

Lara
Jól telt ez a pár nap?Remélem kicsit kikapcsolódtatok?

Wish
Pihi ezerrel!És még több drukk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Süni
Köszi a felvilágosítást az "előtejjel" kapcsolatban.Nekem szerencsére a hormonháztartásomat nem folyásolja be.Egyébként nálatok mi a probléma, ami miatt MÉG nem sikeredett a saját babóca?
Ha nyugi lesz minden van rá esély?Sok ilyet hallani!

Kriszta
Hétfőn mész punkcióra?Minden rendben lesz, és biztosan sok-sok petike!Egyébként az fájdalmas?

Én holnapmegyek varratszedésre, de szerintem a köldökömnél lévőt még nem szedik ki.Elég csúnya, meg olyan büdi.Biztos azért, mert izzadok, de hét ebbe a melegbe,elkerülhetetlen!
Na majd holnapdélután minden kiderül.

Jók legyetek!Vigyázzatok magatokra!

Edina
dedina

Sziasztok!

Wish!
Nagyon jól teszed hogy csak sms-ben vagy velünk!
Mi nagyon szorítunk!

Renóca!Farkasok!
Ma beszereztünk egy digitális (tescogazdaságos)Fényképező gépet.Így van képem a kutyirólKép
Nem egy egyszerű fotóalany.KépÍme:popjpeg
{242108,}
Zsebike!
Azt tudtam,hogy 30-az inszem,de a gyógyszerek így olcsóbbak,mint ha sima stimun vesz részt valaki,vagy egyszerűen csak nekem kerül 1 tüsző 25 ezerbe?GázKép
Na most nem írok többet,mert aludni kellKép
Sziasztok!
kavicska

na most nem jön össze!
Majd holnap este!Kép
kavicska

Kavicska
Várjuk a képet a kutyuról. Nekem kb. két hét sikertelen próbálkozás után jött össze a képfeltétel. de nagyon büszke voltam, hogy magamtól jöttem rá.KépKép
Nekem egy inszemnél a szurik 25 ezerben voltak + 15-20 zsebbe.Kép

Edina
Aranyos vagy, de esély 0. A párom csaldjában lévő örökletes betegség miatt donoros volt mind a 6 inszem. Hogy miért nem sikerültek???????????

Zsebi
Vigyázz magadra! Ne játssz a tűzzelKépKépKép!

Wish?

Renóca
Kép
süni_renóca

Wish : csuriban a kezem !!!!!!!

mniki

Sziasztok Kép
Beszéltem a dokival, azt mondta holnap menjek be és megvizsgál.
Úgyhogy holnapig várakozás van és reménykedés Kép
Még mindig pecsételek és görcsölget a hasam, ami túl sok jót azért nem jelent sajnos.
Nagyon köszönöm az üzeneteiteket, sokat jelent, hogy érzem nem vagyok egyedül Kép
Na fekszem vissza, csak gondoltam írok, ha már zuhanyozni úgyis felkeltem Kép

wish

Süni
Nem tudtam.De mindenképp lesz egy rosszcsont gyerköcötök.Remélem minél hamarabb összejön.Mikor mi meg tudtuk, hogy baj van a férjemmel, de még nem tudtuk milyen súlyos, beszélgettünk a lehetőségekről.És Õ sem a donoros dologba, sem az örökbefogadásba nem ment volna bele,első neki futásra.Mikor másodjára beszéltünk róla, akkor azt mondta, hogy inkább örökbefogadás, mert a donornál lenne egy gyerekem idegen apától.Õ nem tudná elviselni.Szerencsére nincs ekkora baj, habár a 4-es skálán 3-as rosszaságú, azaz kétes a nemzőképessége.De nagyon várom már a szeptembert.Mert ha nem is sikerül, legalább lesz miért reménykedni, nekem ez is sokat jelent.Perzse azért nagyon-nagyon szeretném, ha sikerülne.
Hányszor kell menni a tanfolyamra?Élveztétek?Egyre-egyre közelebb van az a nap amikor hazaviszitek a babót.

Wish
Holnap kiváncsian várom az eredményt!Nagyon szurkolok, szurkolunk, hogy a hír pozitív legyen.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta,Stella
Mi újság?Hány petike lett?

Edina
dedina

Stella híradóKép
Stella túl van a punkción. 27 petesejtet sikerült leszívni Kép

wish

Sziasztok!

Újabb próba aztán megyek dolgozni!

Stella! Ügyi vagy!

Kutya:<!--attachment: Dok1-242276.doc*mime_msword.gif*application/msword*47.6**Dok1%2edoc --><center><pre>
Kép
Dok1.doc (47.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
kavicska

Hát csak így sikerültKép
de megnyithatóKép
kavicska

Szasztok,
Stella, te petigyaros Kép)))
Nekem sajnos meg legkorabban csak penteken lesz punkcio, de lehet hogy szombaton. Szerdan vissza kell mennem meg egy UH-ra. Most 3 nagy tuszo volt, 15-17 mm es meg negy 10 mm feletti, az osszesen 7 db, hat remelem hogy szerdaig azert valahogy osszejon legalabb a 10 db... drukkoljatok. A nyh 10mm ami eleg jo, de valahogy a petik lustacskak.

Wish,
Holnapig nagyon szoritunk KépKépKép Csak pihenj !!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Atyaúristen, Stella !!!! Pfúúú, ez nagyon nem semmi, ennyi petesejt... Szegénykémnek nagyon fájhat a pocója, szorítok, hogy ne legyen túlstimus (bár ennyi petével már keményen annak számít Kép ),

Ezek után már jönnie kell a zebracsordának KépKépKép

Kriszta : remélem te is jól vagy, mennyi tüsszencset láttak az UH-n ?

Pénteken voltam nőgyógyásznál, teljsen negatív a kenetem Kép Szombat óta úgy fáj a cicim, fejem + a hőm is 37,2. Ez lehet, hogy a közelgő mensi Kép
Jobb későn, mint soha alapon KépKép

Larájék jól tették a kiruccanást, ilyen hőségben meg lehet bolodulni.

mniki

Kriszta ! Örülök, hogy alakul a dolog, ne izgulj, a nyh-d már nagyon szép, a tüszők meg napi 1-2 mm-t nőnek. Szerdáig van idő Kép
Nem baj, ha nincsen túl sok, bár a 7 db már bőven elég KépKépKép

mniki

Sziasztok,

Csak bekukk.

FarkasokJ Kép
Köszi az infókat a Bromo-ról. Kép Megnyugodtam egy picit.
Bormocryptinnek milyen mellékhatásait ismered az álmosságon kívül? Kép
Bocsi, csak most egy picit új nekem... Kép

WishKép
Itt is, ott is, mindenhol drukkolok Neked!!!
Megírni ám, hogy mi a helyzet!

ZsebiKép
Asszem kérdezted az ovu tesztet.
Szóval: Babymark, én Rossmann-ban vettem, 1.990 Ft akciós. 5 db van benne, ráírva, a ciklusd hosszától függően melyik 5 egymás utáni napon kell tesztelni. LH csúcsot mutat ki, ami kb. 24-36 órával a tüszőrepi előtt van. Így majdnem tuti. Legalább annyira, mint a tüszőrepi szuri. Kép
Ja, én a 16. napon próbáltam először, akkor teljes volt a siker, LH csúcs, két erős (olyan, mintha zebrás lenne) csíkom volt. Majd másnap halványabb csík, harmadnap (csak kontroll miatt csináltam) már szinte nem is volt csík.

Remélem, segítettem.

KrisztaKép
Mennek a megadrukkok Neked! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kriszta!
EGy jó hírrel szolgálok neked! Woodi a talin azt mondta, azoknál úgy vette észre jobban sikerül akik sokkalt tovább kapják a gonal Suprefact páros, és most így te is tovább kapod mint mi szóval semmi elkeseredés! Tessék nyomatni nem kell száz tüsző egy babóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stella!
Pihengessél ez nem semmi! Mi meg szorítunk a randihoz!

Wish!
Holnapig egy hatalmas drukk neked! Remélem rendetlenkednek odabent és ezért van most ez a barnázás! Annyira izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki!
Jó hogy írtál! Kép

MKA
Veled mi a helyzet szeded még a fogigátlót??????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Pont most gondoltam rátok, és jöttem híreket olvasgatni, látom engem szólongatsz.

Először is sok pozitiv energia mindenkinek!

Szabin voltam, meg tavol tartottam magam a geptol szandekosan, kellett egy kis kikapcsolódás.
Szóval még szerdáig szedem a fogamzásgátlót és jövő hétfőn indul a szurizás.
A szívverésem sikerült rendezni sok vizzel és mozgással. Péntek óta barnázok, ma már inkább vérzés, de még mindíg nem sok. Kaalit felhivtam, konzultaltam masik dokival az enyém helyett, szerinte ez előfordulhat. Szóval minden rendben elvileg.
Short protokollnál nem szokott lenni UH a szurik elkezdése előtt? Ugyan a dokim nincs itthon, de lehet hogy kérném a dolgot, az idő előtti vérzés miatt...

A Kaaliban segitenek megtanulni a szurikat beadni magamnak ill. beadják az első injekciókat? Arra gondoltam az elsőket beadatom ott, aztan a többit magam, vagy a parom intézi majd.

Mka
Vendég

MKaKép
Üdv újra itt! Kép
Csak nem talán a Krizsa dokihoz jársz Te is? Kép Nekem (is) ő a Mágusom! Kép

Igen, a Kaali-ban segítenek beadni a szurikat, meg is mutatják a férjecskének is, ha kéritek. Nekem ezt mondta a doki. Szerintem érdemes megtanulnia, sokkal kényelmesebb utána otthon intézni.
A short - long protokoll témában nem vagyok otthon (remélem, nem is leszek Kép )

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok,

Mindenkinek köszi a drukkot.
Zsebi,
Én is úgy vagyok vele, hogy remélem elég lesz a 7 is, csak nehogy esetleg az ICSI nélküliek egyáltalán ne induljanak be, és akkor nem lesz miből válogatni. Azért remélem hogy bejön az ami Woodinak is KépKépKép

Stella,
Megint csak azt tudom mondani, hogy fantasztikus vagy !!! Továbbra sem értem hol fér el benned ennyi ???? Pihizz sokat, remélem megirod majd sms-ben hogy hogyan növekednek a kisbébik Kép

Mka,
Szerintem mindig neznek UH-t a kezdés előtt, hogy nincsenek-e ciszták. A Kaáliban abszolút segítenek beadni, ha akarod minden nap, de nekem is a párom adja be, és egész jól megy neki(egy-két lila foltot leszámítva)

Mniki,
Ti mikor kezdtek, ha augusztusban lesz a lombik ??

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

MKA!
Ezt így meghatározzák előre, hogy fogigától vége és utána x nappal jön az első szuri? Én azt hittem ott megvárják míg megjön és a 3. napon vérvétel és uh (mint a hosszú protokollnál) és akkor indulhat a Gonal, Suprefact páros! Szóval szerintem lesz vérvétel és uh is neked is, hiszen azért csak nem úgy magadtól kezded el lőni a koktélt hétfőn nem?

Igen segítenek megtanulni a szurit csak szóljál előre mert ha nem szólsz akkor kettőt sem pislantasz és már azt mondják mehet kész a szúrás. A páromnak egyszer egy kedves nővér meg akarta tanulni, de ő nem vállalta. Kép

Mostmár akkor sűrűn fogsz jönni úgye? Igyekszünk kiizgulni neked a zebrát, mert ez már hihetetlen, hogy ezen a csapaton átok ül!!! Törjük meg közös erővel!!!!!!!! Te hány napig szedted összesen a fogigátlót? Akkor most neked nem is Krizsa fogja csinálni a lombikot, vagy addira már lesz?

Képzeljétek nem tudom meséltem-e elkezdtem egy 1000 darabos kirakót múlt hétvégén és ma befejeztem nem volt könnyű, de nagyon élveztem felteszem a képet, hogy lásszátok azért elég nehéz volt sokról eldöntni hova is való (44X68-as a kép valós mérete). Most veszek kartont és ragasztót és a munkahelyemen a szobám falát fogja ékesíteni. (Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Most látom egyszerre írtunk. Ne izgulj elé lesz és miért ne indulnának be a sima IVF-ek? Szupi kis bébik leszenk, csak ne stresszelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella
Ez igen!Nem semmi ez a mennyiség!Gratula.Aztán mindent bele nekik!Mikor lesz a visszahelyezés?Hány naposan szokták?

Kriszta
A 7-10 is elég jó mennyiség!Megy a rengeteg energia, hogy okés legyen minden!

Ma délután voltam varratszedésen, minden rendben van, szerencsére, mert megy a dokim két hét szabira!Jövőhéten leszmég egy ellenörző andrológiai vizsgálata a férjemnek.Ha megjön hüvelyultrahang,és kezdjük a gyógyszerezést.Így márlehet, hogy augusztus végén lesz az elsőinszem.De ezmég nem tuti!

Edina
dedina

Edina!
Kép Kép Kép Ez jó! és a köldöködben lévővel is minden rendben?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Azzal is minden rendben, csak betadinozni kell, meg sebhintőporozni, hogy szárazon maradjon.Mert, azt hiszem írtam, hogy kicsit büdi volt.De így okés, szerencsére.
Ti mikor kezdtek?Harmadjára biztosan sikerülni fog, sikerülni kell!!!!

Edina
dedina

Zsebi
Nem semmi ez a puzzle.Nekünk is van egy 1000db-os, de két hétig szenvedtünk mire a szélét kiraktuk körbe.Aztán türelem elfogyott, megszámozva összepakoltam.A mienken egy medve van a kisbocsával a fűben, a háttér az ég.De még nem birkoztunk meg vele.
Egyedül csináltad?
Ügyi vagy!

Edina
dedina

Edina!
Örülök,hogy minden rendben van, meglátod hamar elmúlnak a sebek! Aztán irány az inszem!!!!
Én majd augusztusban fogom kezdeni a fogigátólt és szept végén lesz valamikor transzfer. Én is így vagyok vele sikerülni fog sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kiarkót egyedül raktam, kivétel tegnap délután segített a tesóm egy kicsi. Mondjuk ketten jobb rakni! Gyorsabban halad és közben lehet dumcsizni!
Azért a medvét sem lehet semmi kirakni! Fú elképzelem a sok barna budnadarabot. Jó kis feladat! Majd biztos kirakjátok ti is! El kell kapni a fonalat, volt amelyik este tök sok a ahelyére került, volt amikor meg ott ültem felette és nem haladtam egyről a kettőre!

Jó éjt mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,

Nem tudom surubben jovok-e, dolgoznom kell, szandekosan sok munkat vallalok, gyorsabban telik az idő. De azért megprobalok jönni.

Igen, előre megvan a menetrend. Kaptam egy nyomtatott papirt is hozzá, amin rajta van melyik nap milyen szurit kell beadni. A datum és a het napjai is szamitanak.
Igy nez ki a menetrend:
A fogamzasgatlo abbahagyasa utani 5. napon (ez lesz nekem hetfo jul. 25.) kell elkezdeni suprefacttal, majd a kovetkező nap (6.) naptól Gonal is van mellé 6 napig. Ez hetfon kezdve pont egy hét. Aug. 1-én a stimu 8. napján kell mennem UH-ra, addigra már lesz Krizsa. Kép
Szóval aug. 1-ig már nincs ellenőrzés, csak abban nem vagyok biztos, hogy ez azért van igy, mert addig nincs doki, vagy azért mert ennek ez a rendes menetrendje. Ezért kérdeztem a short protokollról...

Szerintem miattam ne izguljatok nagyon, ugy is sikerül Kép
Még mindíg tart bennem az a hihetetlen boldogság, ami azóta ad enegriát, hogy tudom a pontos menetrendet Kép
Szinte szárnyalok a gondolattol, hogy kismama leszek nemsokára. Annyira jó érzés, semmi szorongás, semmi félelem, semmi "mi lesz ha mégsem"...
Rájöttem, hogy én bármikor az életben pl. vizsga vagy razosabb munka előtt álltam, mindíg ugy szurkoltam magamnak, hogy "sikerülnie kell, meg tudom csinálni". És sikerültek. Kép Ezt hivjak önmagát beteljesítő jóslatnak. Szóval ha a sikerre programozok, akkor jon is.
Sok-sok pozitiv enegriát mindenkinek. Kép

Mka
Vendég

Elfelejtettem: a fogamzasgatlot 18-28 napig kell szedni. Nekem 28 napig, mert igy már pont lesz a doki mire ellenőrzésre kell menni.

Ciszták ellenőrzése egyébként volt, nekem a 9. fogamzasgatlos napon, szóval ha végiggondolom, lehet ezért nincs a szurik előtt már UH.

Mka
Vendég

Mka : ez a beszéd, csak optimistán Kép

Zsebike : nem semmi mit raktál ki ! Mellesleg nagyon hangulatos !

Kriszta : hmmhmmm, hát elvileg ha megjön, elkezdeném szedni a fogigátlót. De mivel késik és számításom szerint így belefutnék egy szeptember eleji lombikba, lehet, hogy 1 hónapot ráhúzunk a spontánnal Kép ( ui. egy fergeteges esküvőre vagyunk hivatalosak, amit nem mondanánk le Kép)
Majd lesz valahogy, most annyira nem problémázok ezen Kép

Stella : ha tudsz jelentkezz, hogy érzed magad és hány versenyződ van !!

Wish : továbbra is drukkolok !!!!!

mniki

ZsebiKép
Gratulálok a puzzle-hoz! Nagyon ügyi vagy! Én is imádom a kirakókat, de én 5000 db alatt szóba sem állok velül. Tavaly nyárom kiraktam egy 5000-est. Egy hónapomba telt, 1,5*2 méteres. Azóta kint van a nappali falán Kép!
Még holnap is jövök dolgozni, aztán otthon leszek, nélkületek Kép!
De amint tudok jelentkezem!

KavicskaKép
Sajnálom, de örülök, hogy próbálsz előre nézni.

KrisztaKép
Biztos megnőnek a kisebb tüszőcskék is. Nálam is behozták a nagyobbakat Kép!

Lányok!
Köszi szépen mindenkinek a drukkokat, nagyon jól jöttek!
A pénteki vizsgálaton már jó nagyok voltak a tüszők és végig azon paráztam, hogy meg fognak repedni.
Pungi előtt is tök remegtem az izgalomtól!
Aztán mikor felébresztettek az altatásból az volt az első szavam, hogy "minden rendben volt?"
Aztán jött a dokim és odasúgta mindenkinek az eredményt.
Mázsás kő mínuszKép!
Amikor odaadta a zárójelentést, csak mosolygott. Azt mondta, hogy ez több, mint kívánatos, de várható volt.
Szóval, szerinte is hoztam a formám.
Mire hazaértünk Tapolcáról alig tudtam járni, pedig egész úton ittam.
Éjjen tök sokszor fel kellett kelnem, mert este megittam vagy 4 liter vizet. De ennek köszönhetően most jobb, sőt már alig érzem.

Képzeljétek, volt ott egy nő, akinek ez volt a második stimuja. Iszonyatos mennyiségű szurit kapott és még így is csak 2 petesejtje lett, de ennek úgy örült, hogy azt elmondani nem lehet. Mondta, hogy első alkalommal 3 tüszője volt, de egyikben sem volt petesejt Kép!
Hihetetlen, hogy mennyire nem vagyunk egyformák. Csak viszonyításként: én napi 2 Gonalt kaptam és ennyi lett, tőle. Õ pedig napi 6!!!! Gonalt és több napon keresztül!

Ma 10 után lehet telefonálni és megtudjuk hány embriónk lett.
Transzfer csütörtökön!
Még egyszer köszi mindenkinek mindent!
Stella

Kép
stella9

Stella
Gratula! Ügyik voltatok! Várjuk a híreket!
Előre az ikrekért!
KépKép

Zsebi
Kedvet kaptam újra a puzzle-hoz-hez-höz! Jó kikapcsolódás, ügyi vagy. Küldj nekem egy kis mensi energiát, légyszi. Még mindig semmi!

Wish
Nagyon szorítunk, lélekben ott vagyunk és melletted állunk!
Kép

Kavicska
Nagyon ari a kutyus, de a szeme sem áll jól. Nagy csibész lesz!

Kriszta
Minden rendben lesz! Küldök egy kis gólyacsalogatót!
Kép

Renóca
süni_renóca

TelefonáltamKép
24 volt megtermékenyíthető nagyságú és abból 21 meg is termékenyült.
Az embriológus lány szerint akár 4-et is visszakaphatunk Kép!

Kép
stella9

Stella

EZ SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Kb. mikor kapod őket a pocakodba?
Sikerülni fog!
Hány gyerekszobával készültök? KépKépKépKépKép

Renóca
süni_renóca

SüniKép
Csütörtökön lesz a transzfer!
Hát, csak egy gyerekszobánk lesz, ha átrendezzük a lakást. Aztán ha már nem férünk el, költözünk nagyobba.

Ha pedig így sem lesz elég hely, akkor havonta elküldünk hozzátok párat egy-egy hétre nyaralni, jóKép?

Kép
stella9

Stella
Rendben! KépKépKép
Remélem költözés lesz a vége!

Wish?

Renóca

Kép
süni_renóca

Stella!
Ez szuper! Nyugi-nyugi-nyugi! Minden rendben lesz! Annyira szupi ez az egész! Fantörpikus!

Wish!
Drága minden percben az eszemben vagy, annyira jó lenne jó hírt hallandi felőled!!!!!!!!

MKA!
Megmondom őszintén én eddig egyik lombiknál sem voltam túl optimista de valahogy ezzel én is hasonló képpen vagyok ennek sikerülnei kell, olyna nincs hogy NEM! úgyhogy a lelki részén nem fog nekem sem múlni!!! Ennyir még soha nem bíztam.
Már én is alig várom, hogy megkapja a menetrendemet eddig nekem csak annyi van, hogy telefonáljak ha elkezdem a bogyókat és után a a 15. napon uh (elutazunk, de így is megolható) és utána a többit nem tudom.

Niki!
Neked akkor most is fogigátlós stimud lesz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!
5000 db-os kirakó azért az már tényleg nem semmi! Ügyi vagy!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella
Ez nagyon jó hír, mindent bele.Megy a drukk ezerrel.Lesz 2-3hosszú heted, de aztán minden rendben lesz!!!!!!!!

Wish
Mi újság?Már nagyon kiváncsiak vagyunk!

Renóca
Mikor lesz a következő tanfolyam?

Kavicska
Tényleg nagyon ari a kutyusod.Én is akartam felrakni képet a cicusainkról, kutyusunkról, de még nem sikerült.Neked legalább már sikerült!Én benga vagyok még!De egy kis gyakorlással talán hamarosan sikerül.

Zsebi
Tényleg nem semmi a mi puzzleünk sem, de a hatásodra elővesszük, talán sikerül kirakni. még ebben az évben.

Edina
dedina

Sziasztok Kép

Nálunk nincs semmi pozitív hír.
Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív volt. A doki megnézett UH-on, de nincs sárgatest. Viszont azt mondta, hogy ez a pecsételés semmi és nem úgy látja, mintha olyan nagyon meg akarna jönni. A petefészkeim még mindig nagyobbak a normálisnál.
Azt mondta, mivel negatív a teszt és nincs sárgatest szinte biztos, hogy nem vagyok terhes, de nagyon ritkán előfordul, hogy sárgatest nélkül is terhes valaki (na, még egy hajszál amibe lehetne kapaszkodni).
Szóval konkluzióként azt mondta, bár szinte biztos hogy nem vagyok terhes szedjem tovább a gyógyszereket és hétfőn menjek majd vissza, ha addig nem jön meg rendesen. Szeptemberben kezdhetünk újra.
Hát ez van. Köszi a drukkokat, küldöm őket vissza a soronkövetkező kismamiknak.

wish

Wish KépKépKép Viszont a jó hír, hogy szeptember szinte itt van Kép

Zsebi : igen, nekem megint fogigátlós short protocol lesz..

Stella : ejjjha, már 21 versenyződ van ? Nem semmi, szerintem életetek végéig elég lesz ez a sok szép "alapanyag" Kép ha esetleg nem éritek be 3-4 gyerkőccel KépKép

Adózás/vállalkozásban nem járatos valamelyikőtök ?

mniki

Wish

Akkor még hétfőig van egy kis remény, azt ragadd meg addig,míg van.Ha megjön,akkor tekints előre.Hisz szeptember sincs túl messze.Csak, hogy tudj reménykedni:A barátnőmnek is volt pecsételő vérzése, és 6 hetes terhes elmúlt, mikor a teszt kimutatta.(Neki spontán terhessége volt,orvosnál semvolt addig,míg nem lett +teszt, nem hitte, hogy sikerült,mert mindig tele volt cisztával, meg azért clostit szednie kellett neki.)
Még van remény!!!!!!!!!!!!
dedina

MNiki:
Neked volt már fogamzasgatlos short protokollod és ugyanaz a dokink, nem emlekszel volt UH és/vagy vérvétel közvetlen a szurik kezdése előtt?
Kicsit hiányolom a dolgot, kár hogy nincs itthon a doki, rákérdeznék nála...

Zsebi: valoszinuleg hasonló lesz a menetrend ahhoz, amit én csinálok most.

Muszaj dolgoznom Kép
Mka
Vendég

Mka : nem kellett a szurik előtt UH ! Előtte, a fogigátló kb. közepénél úgyis látja már, hogy rendben vagy-e Kép

mniki

Edina
Szombaton megyünk a 2. egyben utolsó napra. Utána már csak a hivatalnokokon múlik mikorra lesz meg az alkalmassági határozat.

Wish
Edinához csatlakozva én is kivárom a hétfőt.
Addig szabin vagy, vagy betegácsiba? Mivel fogod tölteni az időt?

Rendeltem egy könyvet a Bookline-tól, ma kaptam meg:
Kezdő szülők kézikönyve, Babaápolás lépésről lépésre. Csodaszép babák vannak a képeken. Minden képekkel van illusztrálva, nagyon szép.
Úgy örülök neki. Készülök. Listát kezdtem írni mi az ami az újszülöttnek és a 2 éves babának is kell. Már olyan vásárolhatnékom van, de mondjuk egy rózsaszín 62-es ruginak nem biztos, hogy örülne egy másfél éves kissrác. És egy dömper biztos nem hozna lázba egy újszülött kislányt.

RenócaKép
süni_renóca

Renóca

A vásárlásiláz rám is rám szokott jönni, mikor már nagyon akarom.De van itthon egy csomó babaruhám 0-1éveskorig.Az egyik rokonom ki akarta dobni.Azt mondta, hogy ő már nem pakolgatja, vagy elviszem, vagy kidobja.Így elhoztam,és olyankor mindenféleképpen "osztályozom" őket.Méret szerint, nem szerint, évszak szerint, vagy ezek kombinációja.Egy féldélután el szokott vele telni.És meg is nyugszom rendesen.
dedina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?