Zsebi
Gratulálok a puzzle-hoz! Nagyon ügyi vagy! Én is imádom a kirakókat, de én 5000 db alatt szóba sem állok velül. Tavaly nyárom kiraktam egy 5000-est. Egy hónapomba telt, 1,5*2 méteres. Azóta kint van a nappali falán
!
Még holnap is jövök dolgozni, aztán otthon leszek, nélkületek
!
De amint tudok jelentkezem!
Kavicska
Sajnálom, de örülök, hogy próbálsz előre nézni.
Kriszta
Biztos megnőnek a kisebb tüszőcskék is. Nálam is behozták a nagyobbakat
!
Lányok!
Köszi szépen mindenkinek a drukkokat, nagyon jól jöttek!
A pénteki vizsgálaton már jó nagyok voltak a tüszők és végig azon paráztam, hogy meg fognak repedni.
Pungi előtt is tök remegtem az izgalomtól!
Aztán mikor felébresztettek az altatásból az volt az első szavam, hogy "minden rendben volt?"
Aztán jött a dokim és odasúgta mindenkinek az eredményt.
Mázsás kő mínusz
!
Amikor odaadta a zárójelentést, csak mosolygott. Azt mondta, hogy ez több, mint kívánatos, de várható volt.
Szóval, szerinte is hoztam a formám.
Mire hazaértünk Tapolcáról alig tudtam járni, pedig egész úton ittam.
Éjjen tök sokszor fel kellett kelnem, mert este megittam vagy 4 liter vizet. De ennek köszönhetően most jobb, sőt már alig érzem.
Képzeljétek, volt ott egy nő, akinek ez volt a második stimuja. Iszonyatos mennyiségű szurit kapott és még így is csak 2 petesejtje lett, de ennek úgy örült, hogy azt elmondani nem lehet. Mondta, hogy első alkalommal 3 tüszője volt, de egyikben sem volt petesejt
!
Hihetetlen, hogy mennyire nem vagyunk egyformák. Csak viszonyításként: én napi 2 Gonalt kaptam és ennyi lett, tőle. Õ pedig napi 6!!!! Gonalt és több napon keresztül!
Ma 10 után lehet telefonálni és megtudjuk hány embriónk lett.
Transzfer csütörtökön!
Még egyszer köszi mindenkinek mindent!
Stella