Sziasztok!
Jó sok üzi
Alig tudtam visszaolvasni. sajna nem is mindenre reagálok
Mosás:
Én úgy gondolom, hogy ezt ki kell tapasztalni.
Lehet, higy a baba bírni fogja a mosószert és az öblítőt is. De lehet, hogy az öblítőt nem fogja szeretni ha nagyon erős az illata.
De az tuti, hogy csak folyékony mosószert használok, mert azt jobban ki tudja öblíteni a gép.
Ágy:
Szerintme nem kell nagyot venni. Ha kisebb a lakás, elég bele a kicsi is. Azért nem növik ki olyan gyorsan
Az ember szerintem úgy is vesz másikat később.
Szerintem mi is, hiába átalakítható.
Mea!
Örülök, hogy jó a porszívó
Lepedő:
Nálunk sima matrac van. Arra jön rá egy gumis lepedő, ami összefogja a matracot a deszkával (vagy mivel). Arra rá jön a PVC lepedő, ha baleset van, akkor ne legyen olyan a szivacs, és arra rá jön a lepedő, amivel a baba érintkezik.
Mert ha pisis, vagy kakis lesz, akkor gyorsan lekapom a lepedőt és alatta van a PVC ami nem engedi, hogy a matrac elázzon. A baba nem érintkezik a műanyag (PVC) lepedővel
Légzésfigyelő:
Már írtam, hogy anyagi gondok miatt nekünk nem lesz. Bízom benne, hogy ettől még fel tudjuk egészségben nevelni
Cumi:
Nálunk kizárt. Illetve, mint Rokicánál, ha már jól szopizik talán akkor kaphat, de szerintem ha nem ismeri meg, akkor nem is hiányzik neki.
De azért vezsünk egyet a biztonság kedvéért.
Meg lesz egy etető és egy itatós cumisüvegje is
Szmercsa!
Nem is írtad, hogy a párod mit intézett a baby fun-ban.
Ugye milyen kicsi?
Szerintem Õ sem tudott belépni
Álldogálni én sem bírok (szinte soha sem ment), de mostanában már teljesen rosszul leszek
Már 12:30-ra elvégeztem mindent, de elmentem a védőnőhöz.
Hát, nem akarok inkább semmit sem mondani. Viszont nem híztam 1 gramm-ot sem
(nem is lenne mitől).
Szóval 1 órát voltam nála, de nem jutottunk 5-ről a 6-ra
Õ is idősebb, kedves volt, de valami nem smakkol.
ezt nem tudom kifejteni. A végén nem is mondta, hogy meddig szedhetem a magne B6-ot
A másik, hogy azt mondta augusztusi lesz a baba.
Remélem, azért még 1 hónapot kibír a babónk odabent.
Magunkról ennyit. Ma sokat keményedtem, de ez még este kezdődött a tegapi görcsök után.
Érdekes, nekem fáj amikor keményedik a hasam, illetve nagyon feszít mikor "labda nő" a pociban.
Szerintetek az nem fáj a babónak? Végülis összeszorul a méh. De azért mozgolódik és csuklik is
Ma megpróbáltam délután pihenni.
Ezért sem írtam.
Visszaolvasok, de lehet, hogy csak holnap írok már, mert fájdogálunk
A védőnő szerint is feküdnöm kellene.
Holnap megy a papa kórházba. Tudom, hogy már ezerszer leírtam, de tök ideg vagyok
Bocsi, de lelépek, mert még vasalok és pakolunk a kórházba
Vigyázzatok magatokra!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
32+3