Új privát üzeneted érkezett!

Hari!

Tudom, hogy ez semmit nem segít, de együttérzek veled. Nehéz eligazodni a férfiakon. Lehet, hogy hülyeség, amit írok, de próbáld meg neki elmondani, mennyire rosszul esik neked, hogy így viselkedik, mert lehet, hogy észre sem veszi magát.

Penna!

Köszi a táblát! Te kinél fogsz szülni a MÁV-ban?

Zsóf
28+3

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Lucretia!

De jó, hogy felraktad ezt a linket, szerintem holnap felhívom a telefonszámot, mert engem érdekelne a másik a világosabb!
Nem tudod, az szürke, vagy világoskékes??
Mert nekem kislányom lesz ha minden igaz, és illik szerinted hozzá???
Na szoríts hogy összejöjjön!KépKépKép

Hari!
Annyira sajnálom amit írsz, ami körülötted zajlik, történik!
Ne haragudj a párhuzamért amit most fogok írni, de pont ma elemezgettük egyik barátunkat.
Az illető egy nagyon jó fej srác, nagyon kedvelem, mindig kedves, aranyos, vidám, tehát mint haver, ismerős, barát tökéletes!
1 éve vált el, van egy 4 éves kislánya, akit mindenki véleménye szerint imád, rengeteget van nála, viszi minden felé!
Én épp érdeklődtem hogy mi van velük, erre mondta, hogy minden ok, megint nála van a lánya, és hogy az anyja nem nagyon szereti a gyereket!
Magamba jól felhúztam magam, mert amíg együtt voltak, addig őrá lehetett volna mondani hogy nem szereti a családját, mert napokra tünt el szó nélkül, hol haverokkal hol ki tudja
Tehát végülis csak azt akartam mondani, hogy ő igazából egy nagyon jólelkű pali, csak épp nem házas embernek való, amit ő is bevall, ha őneki mehetnékje támad, ő megy!Ezzel a feleség is nyilván tisztában volt, ismernie kellett ennyire de amikor az ember szerelmes, hiszi hogy majd más lesz, jobb lesz....
Sajnos náluk nem lettKép
Többiek meg ne kövezzetek ezért a storiért, ezzel csak azt akarom mondani neked Hari, hogy nem vagy egyedül, talán ez most nem vígasztal, de arra talán jó, hogy ne valami "Isten verésének gondold a sorsodat, hanem teljesen "normális" emberi cselekedetnek, történésnek.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy azért nem mindenki olyan megátalkodott mint a mi ismerősünk, és sokan, észrevétlenül idomulnak az új élethez a családhoz.
Erre is van jó példám: szintén ismerős, megátalkodott agglegény míg végül egy 2 gyerekes anyuka "véletlenül" teherbe esett 3 hónap együttjárás után, ők azóta is együtt vannak és a srác felvállalt minden felelősséget az anyáért és a 3 gyerekért.
Tehát kesereghetsz,(itt a vállam, ezen mindig sírhatsz) de feladni még nem szabad...

Lányok boccs a litániáért....

Mi, fél nap keményedett a hasam mint egy kődarab olyan volt, mire rájöttem miért, nagy dörgés villámlás közepette esett 5 szem eső BalatononKép.
Bkriszta!Tapolcán kötöttünk ki az ügyeletes patikában ahol bedogtam 2 db Magnerotot és egyből jobb lett a pocimKépKépKép

Na lépek

Megann 31+7 vagy 32Kép

Kép

Kép
megann

Sziasztok! Jó Reggelt!

Megann!
Én nem vagyok elhalva a sztorin. Igaz, vannak ilyen emberek. Viszont én meg az éjszaka keményedtemKép
Most kezd fájni a pocim, de rengeteg melóm van mégKép

Hari!
Igazából nem is tudnék mit fűzni a dologhoz.
Nekem ez a különalvás is rémísztő volt. Tudom, a betegség miatt. Mondjuk nálunk nem lehetne megoldható a különalvás. De szerintem teljesen elhidegül tőled, mert nagyon keveset vagytok együtt. A párom is nagy számítógép, internet függő. Ahogy felkel, vagy ahogy hazajön, egyből leül a gép elé. Mondjuk mi sokat is beszélgetünk és éjszaka csak odabújunk egymáshoz. Pedig Õ sem az a nyalakodós tipus. Inkább hideg, aki sosem mondja ki, hogy szeret.

Penna!
Köszi a táblitKép
Édesek a szerzeményekKép
Próbálj meg pihengetni is!

Bkriszta!
Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben vanKép
Sétálgass, de csak óvatosanKép

Lányok!
Mennem kell!
Bocsi, hogy nem írok tovább név szerint, de tudjátok, hogy azért olvasok és mindenki egyformán érdekelKép

Rengeteg dolgom van ma, nem is tudom, hogy mikor jutok el odáig, hogy leüljek a gép eléKép
De majd igyekszemKép

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Angelani
32+3

Kép
angelani

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Ne dolgozzátok halálra magatokat (Hari, Angelani). Igaz, asszem megyek füvet nyírni, mert holnap már eső lesz.

Angelani!

Meddig is lehet szedni a magnéziumot? Emlékszem, Gergőnél mondták, hogy a végén már nem szabad, csak nem emlékszem, hogy hanyadik héttől.

Zsóf
28+4

Kép
Kép
göndörzsóf

jó reggelt!
én már ma a holnapot várom,mert megyünk uh.ra,csütörtökön védőnőhöz a kórházba és megyek a lakóhelyes védőnénihez(na hozzá semmi kedvem),de kell és ki kell nyomoznom még azt is ,hogy hol és hogyan kell elintézni az apasági nyilatkozatot ,mi ugyebár nem vagyunk házasok!
ti tudjátok?önkormányzat?
ja és cipellőt kell vennem a dagi lábfejemre a hétvégi lagzira! asszem lesz rohanás a hétenKép
pusz,
Nyúlné 29+0
(az már megkezdett 30!Képnagyon izgi)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép
na még ez is itt van!
mindenkinek ilyen harapós kicsikétKépKépKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Na rendbetettem a "felrobbant" lakástKép
Bevásároltam, de most nem főzökKép
Majd anyukám ha hazajön.
Viszont ki is mostam.
Ma mennem kell a postára, az újpesti áruházba egy cipőt visszavinni, amit a férjem egyszer felvett és szétjöttKép
Utána megyek az Árpád-Hídhoz, onnan meg a keletibe. Végül az SZTK-ba a férjem leletéért.
Utána összepakolás ha hazajött a férjem a melóból, mert megy holnap kórházba.
Szerdán műtikKép
Tök ideg vagyok már egy hete. A manduláját veszik ki és altatjákKép
Nem szeretném ha altatnák, de mondjuk neki is jobb annyiból, hogy nem érez semmit. De félek ezektől a műtétektől.
Később meg még a máját is meg kell nézni. Az lesz a másik drukkKép

Viszont nekem nem mondta senki, hogy meddig lehet szedni a magne B6-ot.
Én most vettem be kettőt is. Remélem még szabad.

Nyúlné!
Várjuk majd az adatokatKép

Zsóf!
Majd utána kérdezek, hogy szedhetem-e még.
Azért köszi!

Lépek, mert nem végzem a mai napon!
Szép napot!
Sziasztok!
Angelani
32+3

Kép
angelani

Sziasztok!

Látom mindenkinek mozgalmas napja leszKép
Én is indulok a védőnőhöz, aztán telefon-kábeltévé-elmű ügyintézés a telken.
Meg felhívom az autóshordozós telefonszámot amit Lucretia írt, hátha megvan még a másik...

Mindenki vigyázzon magára!

Megann 32+1 (hihetetlen már a 33. hetet kezdjükKépKépKép, közeleleg a szülésKép

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!Kép

Megint forgolódtam éjjel, alig aludtamKép
Már kezdem megszokniKép

Megann!Kép

Tányleg hihetetlen.)KépKép 33.hetet kezdtük megKép
Annyira izgulok már, hogy lesz s mint lesz minden ha itt a babaKép

Tegnap este eladtama bundazsákot és utána mentünk moziba BatmanreKép

Úgy álltam ehhez a filmhez, hogy párom miatt megnézem de nagyon kellemesen csalódtam.
Nagyon jó kis filmKép

Vettem tegnap Corában gumilepedőt(nem frottírt hanem sima v.sárgátKép ) és matracvédőt, bár ilyenem van itthon már.
Azt hittem ez az a gumis anyagú vagy mi ami végi.
Olyan kell feltétlenül a lepedő alá szerintetek???
Mert szerintme nem túl jó, ha műanyag ill. gumi anyag vana baba alatt, nem???

Meg vettem magamnak pamut tangát nagyobb méretűt (Cactus Clone 3 db egy csomagban ) és csak 400Ft volt a háromKép

Egyébként nagy leárazások vannak most, legalábbis a fótiban.
Kismamaruhák is le vannak (nyáriak)

Na megyek takarítaniKép

Mea(32+1)

Mea
mea

Ja és a legfontosabb tudok takarítani mert megvettük végre a porszívót!!!Kép

Dudukly!Kép
Azt a BOSCHT vettük amit ajánlottál, nagyon szupi és nagyon jó áron volt 16000-ért!
Köszi a tippetKép

Na lelépek, majd később jövökKép

Szerdán UH juhéééééééééééééééé!!!Kép
De várom márKép

Mea
mea

Jó reggelt!

Visszatértünk a Balcsiról. Nagyon jó volt, pihentünk, fürödtünk, TVt néztünk, lebzseltünk.

Alvás:

Sajna az utolsó trimeszterben szinte minden kismamának meggyűlik vele a baja. Sehogy se kényelmes már az ágyban, zsibbadunk, fáj a medence, a hát, a mindenség, rugdos a baba, pisilni kell, ég a gyomor, szóval nem egy egyszerű feladvány.

Nekem nagyon bejött a szopispárna. Ez egy hosszú, enyhén patkó alakú párna, az alját a lábam közé dugom, a közepe a pocakomat támasztja ki (majdnem olyan mint hason aludni, úgy érzed, tartja valami a hasad), a teteje meg a karomat/mellemet tartja (nekem azt is kell :P). Lehet ilyet kapni 3500 forinttól 13000 forintig, és őszintén szólva nincs különbség köztük, kivéve hogy a 3500-ast egy anyuka árulja az aprókban, ő gyártja őket, a 13000-est pedig a Brendonban lehet kapni. Egy és ugyanaz. Enyhén patkó alakú párna nikecell golyócskákkal töltve. A Minimanóban van a köztes ár, kb 5000 forint. Én ott vettem. Szivből ajánlom mindenkinek, én többnyire jól alszom vele, már második trimeszter óta, amikor az egyszerű láb közötti párna már nem volt elég.

Egy másik "trükk" amiről olvastam, ami lehet hogy egy idő után bevetésre kerül, hogy egy kényelmes hátradönthetű hátú karosszékben tud a legjobban aludni az ember lánya egy bizonyos idő után, mert megtámasztja a hátat, és a gyomorégés sem probléma.

33+6

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés!
Megjöttünk Szlovéniából.Nagyon jó volt.Fürödtünk, sétáltunk, megnéztünk egy csepkőbarlangot.Igaz hamar elfáradtam, de megérte!!!!!Kép
Egy probléma volt:oda is, vissza is bedagadt a bokám és a lábfejem.KépDe már a már jól van.!

Megpróbálok visszaolvasni!

Puszi nektek
Szilvi
33

Kép
Kép
kismama2004

Én is csak bejelentkezem, kicsit jobban indult a mai nap, mert nincs migrénemKép
Olyan nehezen kelek fel mostanában, tudnék aludni egész nap. Nem is tudom mi lenne, ha dolgoznom kéne. Bár lehet hogy jobban tettem volna, mert mivel idén nincs meg valami 180 ledolgozott napom, így kevesebb pénzt fogok kapni. Vagy valami hasonlót magyarázott a kolléganő bent a cégnél. De nem is érdekel, mert mindennél többet ért, hogy végig itthon lehettem.
A párom elment dolgozni, úgyhogy nyugi van itthon. Most is lent aludt, én meg fent. Szerintem ez lehet hogy már így is marad. Eddig rosszul esett, de azt hiszem a mostani helyzetben jobb is így. Szerintem ő nagyon fogja szeretni a babát, és rengeteget fog vele foglalkozni, talán még a cigizést is abbahagyja a lakásban, és ennek mind nagyon örülnék, de a kettőnk kapcsolatán már nem hiszem hogy változtatna. Néha olyan érzésem van, mintha egy idegennel élnék együtt. Pedig 8 év alatt már megismerhettem volnaKépAztán ki tudja, lehet hogy nem is vele van a baj, hanem velem. De ez engem nem vígasztalKép
A kis pocaklakóm mocorog jó sokat már megint, úgy örülök neki. Tegnap anyukám jól rámijesztett, hogy milyen lent van már a hasam, az ő idejében azt mondták, hogy ez már a végét jelzi! Mondtam neki,hogy ne mondjon már ilyeneket, egyrészt biztos csak a sok járkálástól lejjebb rázkódott, (bár én nem látom, hogy lejjebb lenne) másrészt még 2,5 hónap van hátra, nekem nehogy előbb jöjjön. De persze azt elérte szegénykém ezzel az ártatlan beszólásával, hogy "jókat" álmodtam az éjjel. GondolhatjátokKép

Na összetakarítok egy kicsit, bár megfogadtam, hogy magasról sz..rok az egészre, mert főleg cigarettahamu!! van a földön, mert az is nehéz, hogy beletaláljon a hamutartóba, de nem bírom nézni, engem zavar, tehát kénytelen vagyok összeporszívózni, de aztán ennyi!

Aztán jövök visszaKép Délután meg szerintem elmegyek a Kikába, megnézem a tejgyűjtő zacsikat. Tegnap néztem babakocsit is, mert azon gondolkoztam, hogy ugye a párom kollégája ígérte, hogy odaadják az övékét, de ki tudja mit intézett ebből valójában a párom. A végén itt állok majd kocsi nélkül. Ami nem olyan nagy baj, mert az első 2 hétben meg leszünk nélküle, de legalább tudjam honnan akarom beszerezni ha mégis venni kellKép

Hari 28+2

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Szerintetek milyen babaágyat érdemes venni?
60*120-ast, vagy 70*140-est?
Nekünk elég kicsi a helyünk, így az előbbi tűnne jobbnak, de nem tudom, azt mennyi idő alatt növi ki, lehet, hogy hosszabb távon érdemes lenne a nagyobbat beszerezni.

Ti milyet vettetek?
Kb. meddig jó a kisebb ágy?

Uxi
25+5

KépKépKépKépKép
uxi

Hari!

Kérdezd meg a dokidat, beilleszkedett-e a baba a szülőcsatornába, bár valóban korai! Általában elsőszülő anyukáknál 36. hét tájékán történik. Meg szerintem mindenkinek más a pocakformája, van aki eleve "lent hordja" a hasát, van aki fent. Van akinek előre csúcsosodik csak, van aki szélesedik. Van akinek gömbölyű, stb. Szóval szerintem azt éreznéd, hogy nyomja lent a szeméremcsontodat, meg a méhszájadat is fájlalnád. De egy kérdést megér a dokinak.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi Rokica! Én nem érzek semmi ilyesmit szerencsére, és még nagyon nem szeretném ha jönne a baba. Csak hát tudod, mikor beültetik a bogarat a fejedbe...Kép
A sok idegeskedéstől nem indulhat el előbb a szülés ugye? Bár próbálok pont ezért nem is idegeskedni, de néha az az érzésem, hogy minél jobban próbálok annál idegesebb leszekKép

Hari

Kép
Kép
hari

Uxi
nekünk 120x60 van, Kevin a mai napig ebben alszik (2 múlt) igaz a rácsokat levettük és csak leesésgátló van, de elfér benne, bár nyilván időszerű a csere, de most a költözés miatt nem akarom bolygatni ezt az ágydolgot, majd költözés után pár hónappal kap az új szobájába odaillő "felnőtt"Kép ágyat.
De amúgy mindegy, mert a 70x140-t is le kell cserélni csak talán 1 évvel később...Igazából a 160-170-es, ami hosszabb ideig kiszolgál, de akkorát picinek úgysem veszel.
Ha nincs hely, elég a 120-as sztem. Ami fontosabb, az az emelhető magasság, hosszú hónapokig hajolgatni kell érte, és kiemelni, főleg egy csaszi után hasi sebbel durva nagyon...
üdv
p 29+6
penna

Hari:

Hát ez olyan mint a "ne gondolj rózsaszin elefántokra!" cimű felszólitás! Ezután ember legyen a talpán aki nem képzeli őket maga elé.

Mindenesetre maximálisan megértelek az idegeskedés miatt, de próbálj olyan elfoglaltságokat keresni, amik ellazitanak, elvonják a figyelmedet az idegeskedésről.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Úgy látszik a pasik egy része elromlott...Kép. Nálunk se ment zökkenő mentesen a hétvége, mivel péntek este egy ideg becsípődött a derekamba, allig birok helyet változtatni (se menni, se átfordulni az ágyban, szóval gáz). Ennek ellenére, persze egyetlen hétvégi progit se lehetett lemondani, de a tegnapi grillezés még hagyján lett volna, ha itt van velem és segít, de nem, neki akkor kellett valami tetőjavításba fogni a nagybátyámmal. Én főztem ("szaladgáltam" a kinti grill és a benti gáztűzhely között), kiszolgáltam és szórakoztattam a családot. Este 6-kor, amikor éppen összesetem a nyugágyban, megkérdezte, miért vagyok szomorú. Na kifakadtam. Utána már csak az volt a kérdése, hogy este menjen-e szállodába... Mire felvilágosítottam, hogy az csak menekülés, ha éjszaka ki kell mennem pipilni, legyen csak mellettem, hátha már vinni kell... Na erre már röhögtünk mind a ketten. Szóval szerintem néha elvárjuk (még én is egy tucat év után), hogy észrevegyék magukat. De ez nem megy nekik. Be kell olvasni, hogy mi a gáz, akkor ráébrednek. Sajna az empatikus részüket (tisztelet a kivételnek) valahol elveszítetteék a törzsfejlődésben....

Mea!

Remélem tényleg beválik, nekem sok Bosch cuccom van (német minőség mánia), és mindegyik megy jópár éve (mindegyiket ilyen leárazásban vettem). De idomítsad a párodat, hogy helyesen használja! A corában én is szombaton, de úgy fájt a hátam, hogy menekültem, csak a kiskádat vettem meg (nem a babónak, ruhaáztatónakKép), még az üvegvisszaváltóban szerzett blokkot se váltottam be. Na mindegy, a multkor elvesztettem valahola boltban, most meg a párom táskájában maradt. Viszont szörnyű vacak nektarin volt, ízetlen, ne vegyetek belőle.

Hari!

A sterssz nem tesz jót, se neked, se a babónak. Nyugi, pihi.Szerintem pocak ügyben ne hallgass senkire, engem mindenki azzal terorizál, hogy milyen nagy pocakom van már, biztos előbb lesz ez a baba... Ha leszáll a pocak (a szülés előtt) az nagyon látványos, emiatt ne aggódj egy cseppet sem. Észre fogod venni, ha eljön az idejeKép.

Zsófi!

Bocsi, hogy belekotnyeleskedem, Pennával a Kisfalvi dokihoz járunk. (Õ magánba, én rendelőintézetbe.)

Penna!

Olyan izgi, bár nem irigyellek ekkora pocakkal ennyit mászkálni. Ez a ház jó nagynak hangzik, sokan elfértek benneKép. Remélem minden úgy sikerül, ahogy tervezitek.

Uxi!

Ha elfér, a szakirodalom a nagyobb ágyat ajánlja, de egy barátnőmnél a 3 éves még nem nőtte ki a kisebb méretű rácsos ágyat, de a kistesó érkezésekor "rendes" ágyat (ami kisebb méretű mint a felnőtt) kellett neki venni, mert ő a "nagyfiú". Szóval ha nagyobbat veszel, akkor olyat nézzél, aminek leszerelhetőek a rácsai, hátha a Te kicsid se szereti majd a bezártságot. Most a tescos akciós utazóágyról én is azért tettem le, mert nincs rajta olyan kicippelhető menekülőnyílás, ami a márkásokon szokott lenni. (Kivárom, hátha a brendonban megakciózzák a kedvenc modellemet, most sajna 35 eFtKép.)

Szép napot!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Ahhoz képest, hogy nemrégiben azon aggódtam, sose csuklik a gyerek, az elmúlt pár napban szinte naponta, vagy még gyakrabban csuklik szegény.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! Kép Kép Kép

Kiságy
Nekünk 70*140-es van, amit Beni (mindjárt 4) heverőként most is használ. Szerintem 1-2 évig még simán jó lesz neki. Viszont a picinek 60*120-asat fogunk venni és 2 év múlva kicseréltjük mind a kettőt és emeletes ágyat veszünk helyette. Nagyon pici a szobájuk, de így nyerünk majd egy kis helyet.

Nyúlné
Nagyon jó ez a kép!
Az apaságit az önkormányzatnál kell elintézni.

Nem ijesztgetés, de csütörtökön, mikor bent voltam a szülészeten, felkérni a leendő szülésznőmet, pont hallottam, hogy egy párnál előbb jött a baba a kelleténél és nem volt még meg az apaságijuk, így a baba az anyuka vezetéknevét kapta. Most járhatnak utána, hogy megkaphassa az apja nevét.

Penna,
Drukkolok, hogy a kinézett ház rendben legyen és meg tudjátok venni! Kép
Nagyon helyes cuccokat vettél Kép

Hari,
Próbálj tényleg ne idegeskedni, bár ilyen helyzetben ez szinte lehetetlen. A párod elég furcsa szerzemény. Engem is az lepett meg, hogy külön alszotok. Nem jó jel, de talán a baba születésével összekovácsolódtok újra.
Igaza van Duduklynak, az empatikus részüket (tisztelet a kivételnek) valahol elveszítették a pasik a törzsfejlődésben.... Kép Kép Kép

Egyébként én mostanában azért nem panaszkodom a férjemre, mert három héte elutazott külföldre kiküldetésbe. Olyan jó egy kicsit szabadságon lenni. Kép Emiatt is lógok este mindig olyan sokáig a neten. Ha itthon lenne, akkor mégsem tenném minden nap. (meg morogna is érte) Még ez a hetem van, vasárnap jön majd haza. Biztos kiakadna, ha tudná, hogy én szabadságnak fogom ezt fel....

Angelani,
Ma megint egész nap rohangálsz és intézkedsz. Ennyire fontos minden? Mert aztán megint nem leszel jól délutánra! Irgum-burgum. Amúgy kajáltál már ma?
Felnőttnél a mandulakivétel az elég rázós. Nem is maga a műtét, mert altatják, hanem a gyógyulás.

Magne B6 - én is hallottam, hogy az utolsó hetekben már nem lehet szedni, de nem tudom pontosan, hogy mikor kell leállni vele.

Rokica,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Balatonnál, biztos rátok fért egy kis kikapcsolódás. Kép Kép Kép
Én is észrevettem, hogy egyre magasabban kényelmes az alvás.

Szép napot mindenkinek!
Benianyu
28+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok,

Visszaolvasgattam, de eszméletlen sokat írtatok Kép
Végre beraktuk az új szőnyeget a szobába, összeraktuk a babaágyikó+pelenkázót, tegnap fél négykor feküdtünk le Kép (vagyis ma)

Hari,
kérdezted, hogy a pocak sokat nő-e? Válasz: meglehetősen Kép Akár hova nyúlok, most már mindenütt a Babó van, azt tudnám, hogy az én szerveim hová lettek?Kép

Pénteken voltam az auchanba, este, húúúú lányok én olyan rosszul lettem Kép ez volt az első ilyen igazi rosszullétem, és nagyon megijedtem, hidegverejtékem is volt, hányinger, szédülés... ezt csak azért mondom, mert sztem a 37. héten már vigyázzatok Ti is az áldigálással!!

Benianyu,
az izgalom valóban a tetőfokára hág! Kép
Anikóval mi lehet??? Olyan rég nem volt már itt Kép

Holnap megyek dokihoz Kép szorítsatok, hogy minden rendben legyen, leletek, meg a Babó is Képa 29. héten láttam utoljára KépKépKép
Tény, hogy semmi nem indokolta a Babó felesleges uh-zását.

Megann, Mea,
alvás problémák Kép csak rosszabb lesz!!

még írok majd
szmercsa
szmercsa

Jaj, azt hiszem Hari kérdezte Tőlem, hogy ugyanannyit mozog - e a Babó, mint előtte.
Válaszom Kép: hajjaj!!!! Csak kicsit másképp, rugdosni már nincs helye Kép de folyton mocorog, tornázik, forgolódik.. nagyon ari KépKép
puszi
szmercsa
szmercsa

Az álldogálást én sem birom már. Az a legrosszabb. Inkább sétálok. Mondtam is a páromnak, hogy ezután őt küldöm sorrbaállni. Egész egyszerűen kifulladok bele, és csak azt nézem, hova lehetne leülni. Pedig én még csak 34 hetes leszek holnap!

Nekem egyébként nem nőtt olyan vészesen a hasam. Meg a súlyom se. Most tartok 11 kg-nál. És szerintem ebből 2 viz, mert azóta ugrott meg két kilóval, mióta elkezdtem vizesedni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nekem is most már "csak" mocorog a baba. Tegnap jó sokat rajta tartotta a kezét a hasamon a párom, mig filmet néztünk, aztán mig jöttünk fel a Balatonról, és ő is meglepődött, milyen aktiv! Néha rúg egy hatalmasat, de nem ez a jellemző, inkább forgolódik, húzogatja végig a lábacskáit vagy a fenekét a bordáim alatt, vagy "jógázik." Kép Ezt arra szoktam mondani, mikor érzem, megfeszül valamilyen irányba (vagy több irányba egyszerre) és csak dudorodik a hasam mindenfelé. Néha úgy érzem, mintha nyújtózkodna, ilyenkor már kicsit fájdalmasan feszül lent is, fent is a hasam.

Egyébként én azt is észrevettem, hogy nekem attól is keményedik a hasam, ha tele a hólyagom. Ritkán szokott bekeményedni (néha mondjuk nem tudom megállapitani, csak a baba fesziti belülről, vagy a méhem húzódik össze), viszont ha sokáig nem megyek vécére, akkor kemény lesz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea!

Gumilepedő annyiból praktikus, ha bepisil, a matrac nem lesz olyan, de nem szellőzik, ezért pl. ha kókuszmatracotok van, aminek a lényege, hogy szellőzik, akkor semmi értelme. Én csak a mi ágyunkba használtam, mert volt, hogy az elején éjjel, reggel vagy napközben ott szoptattam Gergőt, és volt, hogy nagyokat bukott. Altatni soha nem altattam rajta.

Zsóf
28+4

Kép
Kép
göndörzsóf

Dudukly!

Nem kotnyeleskedés, téged is akartalak kérdezni, csak nem voltál már egy ideje, de köszi. Kár, hogy senki nem jár innen a Tidrenczelhez, még csak kétszer voltam nála, szimpi, de jó lett volna, ha tudtok róla valamit. Hallottam a Kisfalviról is, egy barátnőm nála szült, és nagyon meg volt elégedve vele.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Rókica,
a tapasztalataink megegyeznek Kép
Nekem igazán nem is az áldigálással van bajom, nem is a sétálgatással, mert módjával minden belefér Kép még. Hanem a bevásárló központokkal. Ahol szegény párom is frászban van, úgy viselkedik, mint egy bástya, nem tudom, hogy hogyan csinálja, de mindig körülöttem van Kép és folyton ezt hallom: "vigyázz", "gyere odébb", "nehogy elüssön az a hüle", állj beljebb"... szóval sztem a sok stressz is hozzájárul. Kép az a rengeteg inger! Én egyébként akárhányszor rosszul lettem eddig, mindig attól volt, hogy jól felidegesítettek KépKépKép
Rókica,
a jóga időnként tényleg fájdalmas is tud lenni Kép
szmercsa
szmercsa

Uxi!

Nekünk 140x70-es ágya van Gergőnek, de Bulcsú fogja örökölni, Gergő meg kap nagy 200x90-eset. Le lehet szedni a rácsát, de eddig erre nem volt szükség.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Lányok,
mosás téma már lecsengett, ugye?
Mivel mostok a babónak? és mivel öblítetek??
szmercsa
szmercsa

Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok?
Én 2 hetet ágyban voltam, ezért nem tudtam jönni Kép

Feltettétek a találkozás képeit? Kb. mikor? Ezeket meg tudom nézni?

Mostanában mi a téma? Annyira le vagyok maradva Kép

Tmarie 30+1
tmarie

Zsóf,
bocs, hogy elfelejtettem leírni, de látom D. már felvilágosított...Kép

Dudukly
én sem kotnyélbőlKép de:
amikorra a gyerkőc már kimászkál az otthoni ágyból (azaz az utazóágyból is szeretne) addigra már nem kell utazóágyKép Mióta K. leesésgátlóval alszik és jön-megy éjszaka (jókat röhögünk amikor kis szellenmként megjelenik némán a kis kellékeivel - cumi, Kata, az alvóbaba, és takaró) azóta mi nem viszünk utazóágyat, tök jól elalszik egy nagyobbacska kinytható ágyon, vagy sima kanapén, ami elé pl fotelt tolsz "leesésgátlónak".
Csak emiatt sztem kár kiadni a sok lóvét a fullos utazóágyra, amit ráadásul amúgy sem használsz túl sokat, mi pl kb 3x.
Magánvélemény, de egy csomó más sokkal hasznosabbat tudsz venni a különbözeten. Persze kinek-mi a fontos...Kép
üdv
p 29+6
penna

Sziasztok!

Na én is itt vagyok!
Megvettem az első szerzeményemet a babaszobáról azt az autóshordozót amit Lucretia ajánlott!
Nagyon kedves volt a lány, igaz lealkudni nem sikerült 22-ről 20 ra(talán még tök rutintalan vagyokKép), de azért szerintem egy Römer 5 pontosért talán ez sem olyan drága és valóban nagyon jó állapotban volt!Majd teszek föl fényképet....

Lucretia!Kép
Köszi a tippet! Ezer hála érte!

Lányok!
Dög meleg vanKép, csorgott a víz rólam mindenholKép
Remélem jön valami hűsítő frontKép

Most főzök egy kis tejberizst meggyelKép
Valahogy csak ilyen himi-humi kaják érdekelnek mostanában(bocsi HumiKép), szóval ilyen nem túl nehéz nem túl meleg stb...
Meg vettem sárgadinnyét, málnát, van még kukorica, barack, szóval ilyeneken szándékozom élni a napokbanKép

Penna!
Mi vettünk utazóágyat!
Egyrészt azért mert mi szeretnénk menni síelni és wellnesselni a télen, és gondoltam a megszokott utazóágy nagyobb nyugalmat jelent a babónak ha elmegyünk idegenbe.
Meg mivel két szintes a házunk, úgy gondoltam hogy a szobájába a kiságy, lent a nappaliban, konyhában, amikor ott vagyok(márpedig az egész napot itt tölti az ember általában), akkor az lesz a kiságya, amíg nem kell neki járóka!
Rosszul gondolkoztam????

Szmercsa!
Igen kiveséztük már a mosás témát!Összefoglalva azt gondolom hogy a legtöbben a folyékony sensitive mosószereket kultiválják, mivel a por jobban bennemaradhat a rucikba, öblítő szintén sensitivet de erről megoszlanak a vélemények, ha meg nagyon fertőtleníthetnéked van, ecet az öblítővízhez ha jól emlékszem és mindenképp külön kell mosni kezdetben a rucikat!
De jött itt tapasztalt anyuka, aki azt mondta hogy később ugyanúgy jó bármi, mint a felnőtteknek és a felnőtt normál ruhákkal is együtt lehet mosni, úgyis átvasalod gőzzel!Kép
Lányok javítsatok, ha hülyeséget írtamKépKépKép

Róki!
Örülök, hogy jól telt a pihi, nagyon vártalak már!
Több témában is szükségünk van RádKép
1. Játszócumi!Átolvastam a nyáriakhoz, hát eléggé úgy láttam, nem igen boldogulnak játszócumi nélkül a picikkel...te is ezt tapasztaltad..mi a véleményed erről???
2.Légzésfigyelő???Nyáriaknál mennyire vált be???

Mi is volt még, már nem tudom de majd eszembe jut...remélem nem terhellek ezzel a sok kérdéssel!

Róki, az én babám dettó azt csinálja mint a tiéd, de azért még rúg is néha, gondolom akkor már unja a banánt hogy így be van szorítva olyan kis helyreKépKép

Megann 32+1

Kép

Kép
megann

Penna, édi vagy, de mi a párommal idáig elég sokat mászkáltunk. Pl. az anyósomék több mint 300 km-re laknak (soxor nem hátrány!Kép), és gondoltam, ha mindig megyünk a babóval, milyen jó lesz neki, ha legalább ismerős helyen teszem le aludni. (Márhogy az ágy lesz neki ismerős.) Lehet, hogy baromság, mert az utazóágyban nem lehet rendszeresen altatni? Viszont anyósomnál a párommal egy kicsi kihúzhatós rekamién alszunk, azon nem férne el mellettünk a babó is. Szóval az utazóágy csak egy elképzelés volt, persze, hogy várom a véleményeket, főleg akinek tapasztalata vanKép.

Mari!

Jó itt látni, megyek a héten az anyósomhoz, csináljak Neked fotókat a szülőfaludról? A pocaktali fotóját már másnap felrakták a csajok, jók lettek. Mi baj volt, hogy ágyba parancsoltak?

Szmercsa!

Mosás ügyben nem jutottunk dűlőre, én a biopon sensitivre szavaztam, coccolino sensitiv öblítővel, amiből megint vettem 2 flakonnal, mert akciós volt a tescoban és van hozzá aranyos ujjbáb, macisKép. És ténylg fincsi illata van. Nekem nem okozott kiütést, a babónak is jó leszKép.

D
dudukly
Isaszeg

Megann, dehogy! Ilyenkor úgy örülök, hogy nem volt időpocsékolás az a sok olvasás amit itt a terhesség eleje óta csinálok. Mondjuk nincs jobb dolgom. Egy szál tanulóm sincs ma se.

Játszócumi:
Van akinek bevált, van aki próbálta végső elkeseredésében, hogy maradjon csöndben a gyerek, de az kiköpte (ilyen több is volt) és van aki elvből nem ad. Szerintem azok vannak kisebbségben akiknek a csemetéjük cumizik. De hát még picik, a legidősebbek 2-3 hónaposak (ezek koraszülöttek voltak).

Magam részéről én megpróbálom cumi nélkül intézni a dolgot, legalább addig amig a baba meg nem tanul jól szopni, aztán majd meglátjuk. Nem zárkózom el ettől a megoldástól, de inkább nem adok a babának. Pont most volt egy heveny vita, hogy melyik a jobb, ha cumizik a gyerek vagy ha az ujját szopja. Aki cumipárti, azt mondja, az azért jó mert van fogszabályzós cumi amitől nem deformálódik a gyerek foga, és hogy el lehet tőle venni ellenben az ujjával. Aki cumiellenes, azt mondja, nem igy kell megnyugtatni egy csecsemőt, cumizavart okoz, belezavarhat a szoptatásba, és ha még el is kezdi szopni az ujját, amint elkezdi használni a kezét játékhoz, már eszébe se fog jutni szopni az ujját, mert szüksége lesz a kezére más, érdekesebb dolgokhoz. És hogy a cumi állandó kötöttség mert kiköpi, mosni kell, nem tudja saját magának visszarakni, nem tanulja meg saját magát megnyugtatni, stb.

Hát ezen igazodj ki. Kép

2. Légzésfigyelő szinte mindenkinek bevált, mindenki dicséri aki vette, hogy nyugodtabb tőle. Ennek ellenére én jelenpillanatban nem szándékozom venni, mert egyrészt a bölcsőhalál 1:10000-ben fordul elő Magyarországon és ez szerintem nem egy olyan közvetlen veszély amire kiadnék 20-40e forintot hogy megelőzzem. Másrészt szándékomban áll hogy velem aludjon a gyerek 6 hónapos koráig, mert addig legnagyobb a bölcsőhalál veszélye, és ha veled van egy ágyban, akkor a te légzésedet "másolja" és ez véd a bölcsőhalál ellen, nem hagyja abba a légzést.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Látom, közben Megann már beírt. Vészesen egy rugóra jár az agyunkKép. Már néztem az időjárást, megint 2 esős napot mondogatnak. Én is barckturmixot ebédeltem, pedig van egy csomó kaja tegnapról, de "szilárdhoz" nincs kedvem. Talán ha megjön a pasim, eszek vele husit meg salit.

D
dudukly
Isaszeg

DuduklyKép
Látlak ámKépKép
Szerintem ebből a szempontból jól tettük, hogy vettünk, és mint mondom, nekem duplán jó, hiszen az nem lehetséges(még bébiőrrel sem tudom elképzelni), hogy a baba fent én meg lent!
Ha már van babócám, szeretném őt mindig nézegetni, és magam mellett tudni, az a tuti és a megnyugtatóKépKép

Róki, köszi az infót!
Ne izgulj, talán már jobb is ha békénhagynak azok a diákok!!(vagy talán anyagilag fálalod??)
Utóbbi esetben nem szóltam semmit!
Jó hogy vagy nekünkKépKép

Kép

Kép
megann

Lányok,
köszi az infókat mosás ügyben Kép
szmercsa
37+0
nemsokára Babázunk! Kép
szmercsa

Megann,
Talán félreérthető voltam: nekünk is van ám utazóágyunk!Kép Csak azt mondom, hogy a menő-manó már nem csak otthon, hanem idegenben is tud aludni egy odatolt fotellal rendes ágyon, a 15 ezres ágy helyett kár a 35 ezrest venni, csak hogy legyen rajta ajtó. Úgy értem , sztem (sztem!!) felesleges extra rajta. Ahogy otthon, idegenben sem marad már meg a "rácsosban", hiába tud kijönni.

Dudukly
tudod, mi költözünk, és még nincs 2. sz. ágy. Gondolkozta, hogy befogom az utazóágyat, de egy picinek pár hónapig rendszeresen abban aludni...hát, nem. Még Kevint sem tenném bele rendszeresen. Egyik típusnak sincs normális matraca. Venni meg nem tudok, mert még nem álmodtuk meg az új szobáikat, úgyhogy kértem kölcsön egyet egy fél évre. Addig csak kitaláljuk.
Amúgy praktikus az utazóágy, pláne ha gyakran használod, megéri az árát, én inkább azt vonom kétségbe, hogy olyan sokáig megmarad benne, hogy tudja használni az ajtót, amiért soksok plussz lóvét kérnek. De ki tudja, minden kölk más...Kép
üdv
p
penna

Na jól bekajáltam, még a hétvégi vadpörkölt maradékból lakomáztam, meg a tejberizsből!
Én nem tudom, másnak nincs melege.
Rólam egy ültő helyemben szakad a vízKép

Penna!
Tényleg lemaradtam egy lépésselKépKép
Utazóágy ajtóval??
Hát ez tényleg nem hangzik valami ötletgazdagonKépKépKép
Jó lesz a sima is, mi olyat vettünk ez is 20 e voltKép
Hulla fáradt vagyok, megint bedobozoltam egy pár dolgot, úgyhogy mostmár bekapcsolom a kondit, elhúzok fürdeni és ledöglöm a tv elé...

Megann 32+1

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Jó sok üziKép
Alig tudtam visszaolvasni. sajna nem is mindenre reagálokKép

Mosás:
Én úgy gondolom, hogy ezt ki kell tapasztalni.
Lehet, higy a baba bírni fogja a mosószert és az öblítőt is. De lehet, hogy az öblítőt nem fogja szeretni ha nagyon erős az illata.
De az tuti, hogy csak folyékony mosószert használok, mert azt jobban ki tudja öblíteni a gép.

Ágy:
Szerintme nem kell nagyot venni. Ha kisebb a lakás, elég bele a kicsi is. Azért nem növik ki olyan gyorsanKép
Az ember szerintem úgy is vesz másikat később.
Szerintem mi is, hiába átalakítható.

Mea!
Örülök, hogy jó a porszívóKép

Lepedő:
Nálunk sima matrac van. Arra jön rá egy gumis lepedő, ami összefogja a matracot a deszkával (vagy mivel). Arra rá jön a PVC lepedő, ha baleset van, akkor ne legyen olyan a szivacs, és arra rá jön a lepedő, amivel a baba érintkezik.
Mert ha pisis, vagy kakis lesz, akkor gyorsan lekapom a lepedőt és alatta van a PVC ami nem engedi, hogy a matrac elázzon. A baba nem érintkezik a műanyag (PVC) lepedővelKép

Légzésfigyelő:
Már írtam, hogy anyagi gondok miatt nekünk nem lesz. Bízom benne, hogy ettől még fel tudjuk egészségben nevelniKép

Cumi:
Nálunk kizárt. Illetve, mint Rokicánál, ha már jól szopizik talán akkor kaphat, de szerintem ha nem ismeri meg, akkor nem is hiányzik neki.
De azért vezsünk egyet a biztonság kedvéért.
Meg lesz egy etető és egy itatós cumisüvegje isKép

Szmercsa!
Nem is írtad, hogy a párod mit intézett a baby fun-ban.
Ugye milyen kicsi?
Szerintem Õ sem tudott belépniKép

Álldogálni én sem bírok (szinte soha sem ment), de mostanában már teljesen rosszul leszekKép

Már 12:30-ra elvégeztem mindent, de elmentem a védőnőhöz.
Hát, nem akarok inkább semmit sem mondani. Viszont nem híztam 1 gramm-ot semKép (nem is lenne mitől).
Szóval 1 órát voltam nála, de nem jutottunk 5-ről a 6-raKép
Õ is idősebb, kedves volt, de valami nem smakkol.
ezt nem tudom kifejteni. A végén nem is mondta, hogy meddig szedhetem a magne B6-otKép
A másik, hogy azt mondta augusztusi lesz a baba.
Remélem, azért még 1 hónapot kibír a babónk odabent.

Magunkról ennyit. Ma sokat keményedtem, de ez még este kezdődött a tegapi görcsök után.
Érdekes, nekem fáj amikor keményedik a hasam, illetve nagyon feszít mikor "labda nő" a pociban.
Szerintetek az nem fáj a babónak? Végülis összeszorul a méh. De azért mozgolódik és csuklik isKép

Ma megpróbáltam délután pihenni.
Ezért sem írtam.
Visszaolvasok, de lehet, hogy csak holnap írok már, mert fájdogálunkKép
A védőnő szerint is feküdnöm kellene.
Holnap megy a papa kórházba. Tudom, hogy már ezerszer leírtam, de tök ideg vagyokKép

Bocsi, de lelépek, mert még vasalok és pakolunk a kórházbaKép
Vigyázzatok magatokra!
Jó éjt!
Sziasztok!
Angelani
32+3

Kép
angelani

Sziasztok,
Ma tiszta átjáróház volt nálunk, szunyoghálós, redőnyos,villanyórás, beltéri ajtós (garanciás javítások).

Dög meleg van tényleg, bár nálunk szerencsére be lett szerelve a klíma, úgyhogy innen bentről kicsit jobb a helyzet, du. szunyókáltam is egy kicsit.

Mosás témához: van pár örökölt babaruha mik tetszettek, kimostam őket a saját ruháinkkal együtt, mert nem telt meg egy egész adag velük. Én Arielt használok, és coccolino/silan öblítőt. Az extra a dologban, hogy ráküldtem a gépre egy plusz öblítést, és a fehérneműket (rugik, pelenkák) meg gőzössel átvasalom. Ha majd valami allergia jelentkezne, akkor anyu azt mondta, hogy előbb az öblítőt hagyjam el, mert az amúgy sem olyan lényeges, és azok az allergénebbek. Majd meglátjuk, ha nem lesz baja a gyereknek, nem fogok mással mosni, meg külön. Régen sem tették!

Képzeljétek, páromnak kiderült elég magas a vérnyomása, most egy hétig rendszeressen mérnie kell, és aztán meglátják lesz e bogyó. Tudtok valami természetes segédeszközt? Van valakinek hasonló tapasztalata?

Pr. 32+3

Kép

Kép
prüntyi

SziasztokKép. Na még egy hozzászólás utazóágy ügyben, aztán lehet, a többiek megunják a témát. Szóval, amit kinéztem (katalógusból: ABC Design Holiday Music - http://www.brendon.hu/pdf2005/babaalmok/199.pdf) az mindenfélét tud, pelenkázófeltét, műanyag tárolórekesz, stb. és az egyik vége lecippelhető. Csak én persze nagyon tapasztalatlan vagyok, nem tudom igazából mi lenne a jó. Lehet, tényleg dilis elképzelés állandóan ebben tartani a babát (én gondoltam veszek bele plusz fekvőbetétet is).

Viszont semmi kétségem, hogy klassz gyerekszobát csináltok az új helyen (persze majd muszáj lesz referálnod, hogy csorgathassuk a nyálunkatKép).

De lenne egy fontos kérdésem is minden tapasztalt mamihoz: szülés után kell (célszerű) haskötöt használni? Vett már valaki ilyet? Milyen méret kell ebből?

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Visszaolvastam volt mit nem mondom, de sok hasznos info-t írtatok.

Mosás: Én Sensitív folyékony mosószerrel és öblítővel mostam ki mindent az öblítő mandulatejes és kicsit hasonlít az illata a babáéhoz, remélem a bőrét nem üti ki ha beválik ezt fogom használni.

Cumi: mi vettünk 1-et biztosítékként, én az ujjamat szoptam nagyon sokáig sajna. Nekem aztán van szünet a fogaim között e miatt (pont a kirakati felsők.

Munka: még a héten megyek csütörtökig aztán vége. Nagyon vegyes érzéseim vannak, bár ma nem volt kedvem semmihez. Állandóan aludnék Kép iszonyatos.

Kaja: a főtt ételt nem kívánom én sem inkább hideget vagy gyümit ennék főleg dinnyét (a mai adag már megvolt.)
Amúgy a babó teljes neve Zsanett Viktória lesz.

Rólam ennyit!
Aki tud pihizzen sokat (helyettem is)!

Viki 31+4
gviki

Sziasztok!Kép

Én utazóágyat is kuponnal vettem Megatoysban és csak 9900Ft volt és ABC Holiday márkájú.
Nagyon klassz és a színe is szupi vidám.Kép

Talán múlt hónapban volt akciós.

Kész lett a függöny gyerekszobiba, szép lett nagyon szerintem.
Holnap lefotózom és felteszem.Kép

Na meygek pihizni, párom is ma aránylag korán 1/2 8-kor jött hazaKép

Puszika mindenkinekKép

Mea(32+1)

Mea
mea

Mea!

Ki varrta a függönyödet??

Lányok!Mea!
Nem tudtok profi függönyvarró hölgyet?
Képzeljétek úgy jártam az egyik Gardenia függönyüzletben, hogy megkérdeztetem a hölgyet, hogy külső függöny varrását is vállalják-e???
Erre azt mondta hogy nem!!!KépKép
Csak azt varrják meg amit az üzletben vettem!
Szerintetek ez általános???
Aztán mondtam a hölgynek, hogy csak azért mert ott náluk néztem ki a nappali függönyét, gyerekfüggönyt viszont nem találtam náluk.
Megmutogatott mindent, volt egy ami tetszett, aminek 5000ft volt métere, a gyerekszoba terasztajtója így kb dekorfüggönnyel(sötétítővel) kijött volna mintegy cirka 30 e ft-ból!
Ez azért túlzás, nem???

Úgyhogy én olyan helyet keresek, ahol megvarrnák a más helyről vitt függönyt is!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Mi nem vettünk utazóágyat Gergőnek, de igazából nem is sokat utaztunk eddig. Most augusztusban megyünk a Bükkbe 2 hétre, de már voltunk ott egy hétvégére, és akkor jól elaludt egy felnőtt ágyban, elé toltunk egy kanapét. Egyszer meg vendégségben aludtunk Nyíregyházán rokonoknál, náluk meg volt kiságy az unokák miatt. Kép Azt hiszem, a babának fontosabb a szülei közelsége, mint a hely. Ha valaki az utazóágyat csak az utazáshoz használja, akkor meg úgyis csak akkor lesz ismerős a babának, ha már sokszor utaztak.

Zsóf
28+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Dudukly!

A szülés előtt akartam venni, de azt mondták, hogy csak utána érdemes, mikor az ember már tudja a has méretét. A szülés után meg végül nem vettem, mert elég hamar visszament a hasam anélkül is. De a kismama torna biztos nem árt, az is segít, hogy minél hamarabb visszamenjen a has.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dudukly
figyu, csak 5let, ha olyan sokat lesztek 1 helyen pl anyóséknál-anyukádéknál, akkor inkább oda vegyetek egy kemény matracos rendes kiságyat olcsón (5500,-ért már láttam az apróban a bszobán) és hagyjátok ott. Utazni meg 1-1 éjszakára vagy nyaralásra jó egy sima utazó.
A másik topicban mindenki így csinálta aki gyakran utazik 1 helyre. Így tényleg viszonylag "állandó" a másik helyen is az ágya.

Haskötő ill. hasleszorító (ki kérdezte?) jó. Segíti a hasfal visszarendeződését. Most szerencsénk lesz, mert ősszel szülünk, Kevin júniusi, és hát a 30 fokban nem volt túl kellemes magamra tekerni. Meg a vékony cuccok alatt látszott is rendesen...De tényleg hasznos, csak nem olcsó, persze, kismamáknak van...

Drukkokat kérek, megyünk a kiválasztott házhoz az építész barátunkkal meg a hitelt intéző ismerőssel, ha mindketten bólintanak, foglaló...!!Kép
Szaladok is.
üdv
p 30+00
penna

Megann!Kép

Sajnos nem tudom hol varrnak külsős függönytKép

Nekem anyósom varrta meg.Kép

Esetleg keressél varrónőt, nincs valaki???

Annyi mindent kell elintéznem.

Lejár csütörökön!!! a jogsim, és a dokim meg szabin van, mehetek 11.30-tól a helyetteshezKép
Utána még el kell mennem elintézni okmányirodábaKép

Remélem sikerül adigra egyáltalán elintéznemKép

Pedig mára is megvolt beszélve egy tali egy ismerős csajjal, hát lehet hogy ma sem lesz belőle semmiKép

Éjjela rra ébredtem csomószor, hogy zsibbadnak kezeim, lábaim és reggel be is voltak kicsit dagadvaKépKépKép
És olyan melegem volt!!!

Hát nehezen bírom én ezt már.

A lábaim folyamatosan nehezek és fájnakKép

Na nem panaszkodom tovább.

Holanp UH, juhééé, egy jó dolog a hétenKépKépKép

Megyek intézni dolgaimat.
Sziasztok!

Mea(32+2)

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: