Új privát üzeneted érkezett!

rakok fel a házunkról képeket,

már majdnem teljesen kész.

előlröl:
még az oszlopokat és a pincelejáró falait kell bekenni / beburkolni:
Kép

bejárat az utca felől:
Kép

hátsó terasz:
Kép

nyugodtan mondja meg, az akinek nem tetszik, nem fogok megsértődni!

Kép
Kép
beuka

Beuka!

Nagyon szép a házatok, de tényleg KépKép
És a színe is fantasztikus. Olyan jó, mediterrános. Nekem ez a mániám. Belül milyen stílusú?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Beuka!Gyönyörü házatok van és,a szine is nagyon jóóKép
Akor most jo kitáncoltad magad a lagzibaKép
Vendég

Köszi lányok!!

Emese nagyon féltünk tőle, hogy majd mindenki megbotránkozik a szinen, de úgy néz ki bejött! Nekünk is nagyon tetszik.
Belülről nem tudom megmondani milyen stílusú, de ha gondolod küldök képeket e-mailben.

Keditke köszi neked is! Hát igen most jól kitáncoltam magam!

Kép
Kép
beuka

Szép jó reggelt mindenkinek! (már ha egy 7fő reggel lehet jó... KépKép)

Beuka,
Nekem is bejön a házatok színe! Kép
És nagggyon tetszik az egész! Kép
Kicsit irigy vagyok, de nem rosszindulatúan! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Beu
Nagyon tetszik a házatok! Olyan kis takarosKépKépKép
Meg nagyon jó a színe is! De tényleg. És szép a pázsit is! Tök jó lehetett a lagziban! Én is úgy mennék már, utóljára az enyémen voltam, lassan 2 éve...huh..hogy telik az idő!
Örülök, hogy Ti is vidéken laktok, aki nem próbálta el se tudja képzelni milyen. Mikor Kecskeméten tanultam a fősulin, majdnem megzakkantam, hogy nem ismerek senkit és nem tudok állandóan jobbra-balra köszöngetni.
Ami meg az úszást illeti, nálunk van egy országos hírű gyógyfürdő, a táncot meg a helyi ált.isk szervezi. Úgyhogy minden megoldhatóKép

Lola
Jó volt olvasni, hogy már nem vagy annyira nekikeseredve. Örülök, hogy valamennyire rendezted magadban a dolgot. A rokonok meg ilyenek.Kép Végül is minél többen bíznak abban, hogy megmarad, annál biztosabb. Szerintem. Szurkolok!

Nolina
Nem emlékszem, hogy beszéltünk volna (lehet h én vagyok a hülye), de én is csatlakozok a többiekhez: Nagyon jó ötleteket találtatok ki a legény-leány búcsúra! Majd meséld el, milyen volt a afogadtatás!Kép
Annakidején én is "alul-lyukas-bugyit" kaptam + fekete csipkés combfixet. Hát rémesen éreztem magam benne, mikot "felavattuk", mint egy k..a.Kép

Proone
Tök nagy már a pocid! Remélem minden okés Veletek.

Na hirtelen ennyi, mert még nem engedi elküldeni!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, kaptál képeket??
A kislány a keresztlányom!

Beuka!Marha jó a házatok, elfogadnám...

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasnomKép

Vica!
Nagyon édes a cicus!
Szépek vagytok a fényképen! És én sem így képzeltelek el...Kép

Beuka!
Pénteken volt a párom diplomaosztója és utána egy nagy családi ebéd, úgyhogy kivettem egy nap szabit. Hétvégén meg meglátogattuk párom szüleit.
Még mindig zürös a munkahelyed? Nagyon rossz lehet úgy dolgozni! Ugye végül nem hívtak be hétvégén?
Folsavhoz nem tudok hozzászólni, de a magasabb hö simán lehet attól, hogy késöbb mérted!

Zsuzska!
Köszi a képeket! Jó a kivasalt hajad!Kép És aranyos a keresztlányod!
Köszi a címeket! Jó ötlet volt összeszedni öket!

Moni!
Kissé késön, de szép nyaralást kívánok!

Zafír!
Neked is! És csodatévö lengyel levegöt!Kép

Nancsi!
Üdv errefelé!
Mi jót csinálsz? Hol laksz? És ehhez hasonlók...Kép

Nolina!
Hogy sikerült a legénylánybúcsú?

Az én növérem szeptemberben megy férjhez, és én szervezem meg a lánybúcsúját. Nem tudtok ötleteket adni feladatnak? Lehet szivatós isKép

Kép
Kép
maminti81

Zsu!

nem kaptam képeket, megint megnéztem, de semmi. A levélben, amit küldtél, csak a mélcímek vannakKép

Örülök, hogy mindenkinek tetszett az esküvői fotónk, de avassatok már be, hogy ha nem ilyennek, akkor milyennek képzeltetek????Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Beuka!
Igen szívesen nézegetném meg belülről is a házatokat KépKépKép
eurbanics@externet.hu Ide küldhetsz nagyobb terjedelmet is, a hotmail, az nem tudom, hogy mennyit képes befogadni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

A mai táblák:

Kép

Kép

Remélem, nem rontottam el benne senkit! Kép

Képzeljétek, tegnap hazajött a pasim! Kép Oooooolyan nagyon jó volt, hogy ott volt mellettem egész éjjel! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Tök jó!Kép
Ugye mostanában már nem hagy téged egyedül?

Kép
Kép
maminti81

Hajni!!!!!
Hova tüntél?
Hogy megy a fönökösködés?
Gyere errefelé is néha!

Kép
Kép
maminti81

Vica!
Nem tudom, lehet, hogy a fénykép miatt, de annnnnyira komolynak tüntök! Pedig ami bennem kialakult rólad, az cseppet sem komolyKép

Kép
Kép
maminti81

<font color="0000ff">Sziasztok!
Azóta már még nagyobb a pocim, most kezdett el igazánnőni. Kép Majd rakok fel képet, ha lesz.

ezt a kavalkádot. Ezer féle módszerrel mondják meg, hogy mikor fogok szülni... Kép Azt sem tudom néha, hánadik hetet nézzem a könyvben, hol tart a baba. Kép
Csináltam egy táblázatot ez ügyben. Kép
Kép

Meg vettemúj függönyt a szobánkba! Kép
Íme:
Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Nekem ugyanilyen függönyanyagom van! Kép
Szóval Ti valamikor az én szülinapom környékén hoztátok össze a kismanótokat?! Kép

Maminti,
Elvileg nem megy mostanában, de Nála sosem lehet tudni! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!

nem rontottál el semmit, de én ma még csak a 20cn-on vagyok. Most néztem meg a naptárban és utána számoltam Bocsíííííííííí Kép

Maminti!

Ez volt az egyetlen képünk amin nem nevetünk, de azért ezt küldtem mert ennek lett a legjobb minősége, tudod ez úgy volt, hogy délelőtt voltunk a műteremben (az esküvő 3-kor kezdődött) és az egyik barátnőm csinált a fotózás közben rólunk képeket, de vakut nem használhatott, mert a fotósnak a gépe autómatikusan elkattant volna, ha vakuzást észlel. Hát ennyi, azért ilyen homályos. Ja, és mikor hazamentünk még a ceremónia előtt meg tudtunk mutatni a családnak egy csomó képet, mert felraktuk sz.gépre.

Proone!

Jók ezek a számítási módszerek
Tetszik a táblid!

Kata!
Remélem akkor jól összebújtatok

Kép
Kép
Kép
vica1982

vICA, KÜLDÖK!
De hol van az esküvői képetek??

zsuzska80
Szombathely

Zsu!

A profilomban van.
Várom a képeketKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok. Itt vagyok. Csak annyira izgulok, hogy már nem is mertem feljönni a netre. A végén még az lesz a baj, hogy túlságosan akarom és ezzel túlstresszelem a dolgot. Ma van a 21 cn, de múlt hónapban már a 22 napon leesett a hőm és tudtam, hogy nem jött össze, aztán 24 napon meg is jött. Úgyhogy most vagyok a finisben és próbálok elvonatkoztatni, mert megőrülök. Dehát eddig bírtam. Mégiscsak végigolvastam, hogy mit írtatok.

Zsuzska! Mikor mész el másik orvoshoz?

Kép

Kép
kamilla306

vica, ment a kép!
Tudsz még esküvői képet mutatni??Nagyon szép voltál!!
Mikor volt az esküvőtök??

zsuzska80
Szombathely

Ok, Vica,
Holnapra javítalak! Kép
Igen, jóóóól összebújtunk! KépKép
Ma már hívott is jópárszor az én kis drágám és mondta, hogy siessek haza, mert már nagyon várja, hogy jól odabújjak Hozzá, mint tegnap! KépKépKép

Tényleg, Zsu,
Nálad azóta se semmi?!

Kata
kata1977
Hatvan

Kamilla!

Én is pont ebbe a hibába estem, mint Te.
Hogy nem létezett más a világon, nem tudtam másra gondolni, mértem a hőmet, ettem a vitaminokat, nem ittam alkoholt, stb... Szóval lassan egy éve úgy élek mint egy terhes, de baba sehol. Most már nem foglalkozok vele annyit. Csak onnan tudom, hogy hol tartok a napokkal, hogy benne van a tábliban. És véletlenül se értsd félre amit most írok, de én még egy kicsit jobban ráérek sz*rakodni a baba-projekttel, és nem nagy baj (dehogynemKép) ha nem sikerül rövid időn belül.
Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy gyorsan keress valami más elfoglaltságot, mert így jársz mint én.KépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nálam semmi...majd ha hazajöttünk akkor keresek egy másik dokit mert ez így nem normális.
Aztán szorkál meg fáj a hasam , mintha meg akarna jönni de semmi...
Holnap talizok a Monival..azt hiszem, vagy csüt-ön.

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Megkaptam a képeket, nagyon jó a vasalt haj, de sztem jobban áll a göndör. vagy lehet hogy a göndör-mániám miatt látom így? (Nekem szögegyenes a hajam és nagyon utálomKép)

Esküvői képet most nemigen tudok küldeni , mert eddig is csak a férjem m.helyéről lehetett, de most szabin van és nem így tudok, sajnosKép
Egyébként 2003. okt.11-én volt. Azért tettük októberre, mert nyáron -a szörnyű hőség miatt- nem akartuk, meg így pont az esküvő előtti napon lettünk 4 évesek. Így mi egyszerre ünnepeljük a 2. házassági évfordulónkat meg azt hogy 6 évesek leszünk. (hú, de sok már...Kép)
130-an voltunk és óriási buli volt. Nagyon-nagyon jól éreztem magam!!!
Jól emlékszem, hogy Nektek most volt nemrég?
Akkor csatlakoztam Hozzátok és még nemigen tudtam, hogy ki-kicsodaKép

Kata!
Olyan jó ilyeneket olvasni, hát még hallani. Egész máshogy látja ezek után az ember a világotKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Vica. Még pár nap és úgyis kiderül. Ha nem sikerül, akkor tényleg abbahagyom a "nagyonakarást". Mi még nem próbálkozunk olyan rég óta és most ez az első hónap, hogy tényleg mindent megtettünk az ügy érdekében és most valahogy jobban reménykedek, mint eddig. Aztán augusztustól taktikát váltok (az lesz a taktika, hogy nincs taktika), dehát ezt már megígértem nektek múlt héten.

Kép

Kép
kamilla306

Lányok!
Ti is kaptatok hirdetést a babanetes napról? Én sajna biztos nem tudok elmenni, akkor vagyunk Erdélyben, pedig kíváncsi vagyok rá. Megy valaki?

Kép
Kép
maminti81

Kaptam én is, dehát én nagyon messze lakok Pesttől...KépKép

Lassan lejár a munkaidőm, megyek zárni, meg takarítani. Jók legyetek, akik össze tudnak bújni, azoknak jó összebújást, akik nem (mint én is) azoknak jó egyéb elfoglaltságot!Kép

Pusz:Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu,
De jó lesz Nektek, pletyiparti Mónival! Kép
Ti mikor is utaztok? És mikor jöttök haza?

Kamilla,
Én drukkolok mostanra is, de tudod, nem szabad túl sokat filózni az egészen és túl görcsösen akarni, mert akkor csak rosszabb lesz! Kép

Maminti,
Igen, szerintem mindenki kapott! Kép Meg ott van az a felugró, lelőhetetlen kisablak, amikor belépünk. Kép Én nem hiszem, h megyek, hülyén érezném szerintem magam ott a sok babás között.

Kata
kata1977
Hatvan

Az utsó mondat kicsit nyakatekert lett, bocsi érte! Kép
kata1977
Hatvan

Ezek szerint scak én dolgozom ma 5ig... Kép
Reggel jövök! Addig mindenkinek minden jót!

Eltűnő csajok, gyertek előőőő!!! KépKépKép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajok!

Köszi a dícséreteket!!!Nagyon jól esett!

Kata én el sem tudnám rólad képzelni, hogy rosszindulatúan vagy irigy! Végre hazajött tök jó!! Lesz nagy összebújás ma is!!!

Vica a ti lagzitokban nem volt sok még házasság előtt álló pár? Õk majd biztos hívnak lagziba, ha persze lesz. Hát irigylem azt a gyógyfürdőt!!
hogy lehet, hogy a párod szabin van, de Te mégsem tudsz hozzábújni ha hazamész?

Zsu nagyon édes a keresztlányod! Basszus ti pár nap múlva mentek Ho-ba! Tök jó nektek!!!

Maminti gratula a párodnak a diplomához!!!!
Azt mondtad, hogy anyósodék tőletek messze laknak, de merre? (ha nem vagyok túl indiszkrét)
lánybúcsú: előtte ülj össze a vőlegénnyel és tegyél fel neki kérdéseket, hogy hol találkoztak először, mikor volt az első csók, milyen fölső volt a nővéreden ekkor és ekkor, hogy hívták azt.. a kutyát ..... szóval olyanokat, amit ELVILEG mindketten tudnak. Ezeket a lánybúcsún felteszitek a menysszonynak és ha nem tud egy kérdést, akkor innia kell egy feles valamit.
Én sem Pesten lakom, úgyhohy nem megyek a babanetes buliba.

Emese fogok majd küldeni képeket!

Proone tök jó a függöny!! Szerintem készült az első időpontra Kép

Kamilla kérek szépen én is képet magadról!
a profilomban megvan a címem! köszi!

Kép
Kép
beuka

Lara!
Teszteltél azóta?
Bogi
dbogica

Sziasztok! Már nőtt a pocim! Nézzétek meg a képeimet!

www.nicika.gportal.hu

A bal oldali BABASAROK menűben a KISBABÁM menűpont alatt!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Bocsi, semmit nem olvastam, csak életjelet adok magamról, nehogy elfelejtsetek.

Szombaton kint voltunk tóparton, majd hozok képet, gyönyörű hely. Jól le is égtem, pedig alig voltunk napon. Most szenvedek Kép.

A házikónál betemették a gödröket, és kiásták a garázslejárót. Szóval már elég pofás.

A hőm 36,5 elég alacsony, de már nem igazán foglalkozom vele. Főleg hogy szombaton heverésztünk a fa alatt, és egy gólya szállt felettünk, sőt meg is állt nézelődni picit Kép. Olyan gyönyörű volt Kép. Na jó, erről a napról még sokat tudnék mesélni, de most nincs időm. Kézből etettük a halacskákat, meg láttunk közelről szürke gémet is Kép. Szóval tényleg gyönyörű volt, de a gólya volt a tetőpont.

Mostanában egyátalán nem foglalkozunk a babával, csak a házikónak élünk, azért titkon reménykedem. Majd meglátjuk hogy bírom hónap végén is ezt a nemtörődömséget.

Na megyek, tus-tus aztán ágyikó, mert hulla fáradt vagyok, semmit nem aludtam az égésem miatt tegnap éjszaka Kép.

Csóközön mindenkinek

Ja, elvileg a héten vége a munkámnak, úgyhogy utánna kicsit sűrűbben jövök és behozom a lemaradást Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nálam még mindig semmi, elkönyveltem magamnak biztos a nyaralás alatt fog megjönni.KépKép

Aug 21-én volt tavaly az esküvőnk.

Szombaton megyünk Ho-ba, aztán egy hétre Tősfürdőre aztán haza, ja és már csak holnap dolgozom.
Ma megyek fodrászhoz befonatom a hajam ugy ahogy a boxoloknak szokott lenni.
Monival szerintem ma talizok!

Vica, és a Párod hány éves??

zsuzska80
Szombathely

Nicika!

Húamindenitneki! Hogy lehet, hogy már ekkora a pocid? Én azt hittem, ilyenkor még alig látszik valami. Vagy csak ilyen buta vagyok?

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!
Újra itt vagyok!

Megpróbálok visszaolvasni!

Betti
betti73

Én is azt hittem hogy nincs ekkora pocid?Hány hónapos is vagy, Nicika??

Már látom 9 hetes....nem ikrek lesznek??KépKép

zsuzska80
Szombathely

Lányok!

HOgyan lehet a fertility görbét ide felvarázsolni?

Betti
betti73

Nicika!
Aztaaaa! Ez aztán a poci! Mi lesz a 9. hónapban?
A barátnőnek 6 hónaposan nem volt ekkora a pocakja. nem semmi.

Beu!
Ez a furcsa helyzet, hogy szabin van a párom, de mégsem bújhatok hozzá, úgy adódott, hogy be kellett mennie ebéd előtt egy kollégája helyett mert az nagyon rosszul lett. Ennyi a rejtélyKép
A lagzinkon egy házasság előtt álló pár volt, de nekik csak jövő (talán) májusban lesz. (Az apja nem engedi előbbKép) A többi pár meg nem akar esküvőt mert építkeznek. Hát mi nem azt csináltuk??? Azért volt váll-nélküli ruhám, mert féltem, hogy olyan muszklim lesz, hogy nem férek bele a ruhábaKépKépKép

Hajni!

De jó, hogy jelentkeztél!!! Tessék most már sűrűbben jönni!

Kata!

Én itt voltam 5-ig tegnap, de senki nem szokott már akkor beszélgetni velem. Azért nem jöttem be ide.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Lányok!

Szerintetek ilyen görbével van esélyem?
Kép

Betti
betti73

Nicika!Szép nagy már a pocidKép
Gratula!!
Vendég

Ha felmegy a höd akor van esélyed csak akciozatok rendessen.KépNekem a 21 nap volt pém .
Vendég

Keditke!

Igazad van, de 27-29 napos a ciklusom!

Betti
betti73

Nicike!

Helyes pocid van! Kép

Lola!

Hogy vagy?

Betti
betti73

Betti!Akor pasz nem tudom.Kép
Nekem még csak ez az elsö (normális mérésem),mert Anyapoc adott pár tanácsot és azota jol alakul a höm.Minden reggel 10 percig kell mérni"hagyományos hö-vel" a hüvelybe,mindig ugyanaba az idöpontba!
Vendég

Zsuzska!

Köszi a fotókat! Kép Nagyon helyesek vagytok! És köszi az e-mail címeket is!

Keditke!

Olvastam a másik topikban Anyapoc tanácsait, úgy teszek én is! Lehet, hogy nincs is pé.-m? Az ovu.tesztem is totál negatív volt, mind az öt. Kép Végigcsinálom ezt a hónapot, aztán majd meglátom!

Betti
betti73

Hát a pocim egyrészet esti poci, vacsi utáni, másrészt sosem voltam egy nádszál kisasszony! De hát eddig még sosem volt ekkora! Kép

KépKép
nicika

Szerintetek háziorvos írhat fel progeszteron gyógyszert, Duphastont?

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?