Sziasztok!
Beu Nagyon tetszik a házatok! Olyan kis takaros
Meg nagyon jó a színe is! De tényleg. És szép a pázsit is! Tök jó lehetett a lagziban! Én is úgy mennék már, utóljára az enyémen voltam, lassan 2 éve...huh..hogy telik az idő!
Örülök, hogy Ti is vidéken laktok, aki nem próbálta el se tudja képzelni milyen. Mikor Kecskeméten tanultam a fősulin, majdnem megzakkantam, hogy nem ismerek senkit és nem tudok állandóan jobbra-balra köszöngetni.
Ami meg az úszást illeti, nálunk van egy országos hírű gyógyfürdő, a táncot meg a helyi ált.isk szervezi. Úgyhogy minden megoldható
Lola Jó volt olvasni, hogy már nem vagy annyira nekikeseredve. Örülök, hogy valamennyire rendezted magadban a dolgot. A rokonok meg ilyenek.
Végül is minél többen bíznak abban, hogy megmarad, annál biztosabb. Szerintem. Szurkolok!
Nolina Nem emlékszem, hogy beszéltünk volna (lehet h én vagyok a hülye), de én is csatlakozok a többiekhez: Nagyon jó ötleteket találtatok ki a legény-leány búcsúra! Majd meséld el, milyen volt a afogadtatás!
Annakidején én is "alul-lyukas-bugyit" kaptam + fekete csipkés combfixet. Hát rémesen éreztem magam benne, mikot "felavattuk", mint egy k..a.
Proone Tök nagy már a pocid! Remélem minden okés Veletek.
Na hirtelen ennyi, mert még nem engedi elküldeni!