Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még itt vannak a nagyszülők, de mindenki lefoglalta magát valamivel vagy valakivel.Kép

Ruhák: Tesco (Items márka sztem nagyon jó minőség, nem csak gyerekruhában), Auchan, Minimanó, és a Baby Bell az Árkádban nálunk is.
Vaktyúk, nekünk is van olyan egérkés bodynk, kék is, sárga is, még mindig jó rá az 56-os, pedig már 68-asakat hord.Kép
Én majd később, mint már írtam, varrni szeretnék neki, nagyon dögös fiúcuccokat találtam a burdákban, amiket vettem. Egy nacit már kinéztem a keresztelőre, lassan neki kellene már fogni.Kép
De lehet, hogy mi is kipróbáljuk Ausztriát, végül is nem lehet mindent megvarrni.Kép

Tegnap nálunk is nagy kiabálás volt este,mintha a hasa fájna, ilyenkor Ákos fáradt általában, de tegnap csak úgy tudott elaludni, hogy a kisujjamat rágta (nem szopta!). Lehet, hogy ez már a foga neki is?

Hátam nekem is szokott fájni, én minden reggel tornázok egy kicsit, nyak+hát, különben el sem bírok indulni, mint az Ózban a bádogember.Kép

Vezso,
Annyira hülye vagyok, tegnap úgy belelkesedtem a kádban fürdéstől, hogy elfelejtettem, hogy még nincs is kádunk, csak augusztus végén lesz.Kép

Nekem nem szólhat semmit a férjem a netfüggőség ellen, ha nem lennék az, most nem is ismernénk egymást.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Kicsit elvesztünk, mert a múlt héten jöttek a barátnőmék és én vigyáztam a fiukra is meg Marcira is, hát rendesen lefárasztottak. Közben az ő fia aki másfél éves beteg lett, benyalt valamit így szombaton még ügyeleten is voltak. Marci nem kapta el, de én rendesen, így ezen a héten 39,3-as láűzzal nyomtam az ágyat, és a gyereket nem bírtam felemelni annyíra fájtak az izületeim. Na de csütörtök óta minden rendben.
Mivel én dögrováson voltam, így elhalasztotta a dokinő Marci oltását így majd holnap fogja megkapni.

Itthon tényleg nagyon drága ami minőségi cucc, én sok ruhát kisgatyákat még az ősszel vettem Marcinak a La Halleban amikor nagy leárazás volt, illetve a svédeknél a H&M-ben. Most őszre már nekünk sincs örökölt ruha, mert lányosak nagyon, így október végén megyünk öcsémékhez egy hétre, ott akarok bevásárolni, mert a franciáknál sokkal olcsóbb minden. Anno a babakocsinkat fele árért hozták.
Gyerekülés gondunk van, ugyanis MArci annyira hosszú, hogy a hordozót már teljesen végigéri, azért vsz. kiugrun a nyáron Ausztriába, mert itthon 70 ezer, kint 50-re jön ki.

Na szaladok mert álmosodik a gyermek!
Szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ja igen, azt akartam még írni, hogy mi is most csak ennyit veszünk neki méretenként:4 ujjatlan rugi, 3-4 hosszuújjú rugi, 4 rövidujjú body, 3-4 ujjatlan napozó, egy sapi. Pulcsit már én kötök maradék anyagokból, annyi van, vagy 3 éves koráig elég lesz.Kép Mondjuk ez is vagy 15 ezer volt legutóbb, de ha olyan napja van, képes két-három rend ruhát is összepisilni és/vagy kakilni és/vagy bukni.Kép

Kipirosodott nyakkal én nem szoktam semmit se csinálni, nem vettem észre, hogy zavarná.

KépKép
connie

Jó reggelt kívánok én is Mindenkinek!
A tegnapi vihar után süt a nap, maradjon is így! Kép

Szia Vaktyúk!
Már épp kérdezni szerettem volna, hogy mi van Veled. Kép Én is sokszor meg vagyok szólva, hogy a gép előtt ülök, mondjuk sokszor a szövegszertőben vagyok, de akkor is. Ez a baj a számítógéppel, hogy ülhetne előtte az ember egész nap...
Ahogy Gábor hazajön a reggeli úszásból megírom, hogyan kell odatalálni a SCS-be, mert hiába voltunk annyiszor, biztos nem találnék oda. Õ meg ismeri Bécset, mint a tenyerét.
Az esernyős babakocsinál nem sok mindenre kell figyelni, mert alapvetően ezek a kocsik könnyűre vannak tervezve. Mi nem is használtunk a mózesos babakocsikat sokat sosem, mert én is utálom a kereküket, meg olyan monstrumok. De az ilyen sportbabakocsikat jól ki lehet használni, és van amit már 3 hós kortól is ajánlanak.
Nekem is az a bajom az itthon árult ruhák egy részével, pl kínai, hogy nagyon kevés alkalomkor tudják a gyerkőcök hordani, mert vagy megnyúlik, vagy elveszti a színét stb. Inkább akkor veszek jobb minőségűt, mert úgyis van aki megörökli, szépen le vannak dobozolva.
Lehet, hogy a sírás a fogtól van. Ha dühödten akarja az ínyét dörzsölni, akkor mindenképp. Ha meg a pocija, azt s le lehet tesztelni: ha hanyatt fekve a kis térdét felnyomkodod a pocijához és jólesik neki, akkor lehet, hogy a poci. De ki tudja? A piros nyakat még fürdés előtt be lehet olajozni, több tippem nincs.

Szia Brigó!
Jázmin is milyen aranyos! És ez a vadító hajszín! Kép Felnőttek vagyonokat költenek rá, hogy ilyen legyen a frizurájukKép
Én is írtam a derékfájást, volt amikor már fájdalomcsillapítót vettem be, amúgy nem vagyok a gyógyszerek híve. Nem akarlak elkeseríteni, de amíg emelgeti az ember a bébit, a fájdalom is megmarad valamennyire. Próbálni kell később elkerülni az emelgetést, de nehéz, mert olyan anyásak a gyerkőcök, még vagy 3-4 évig.
Köszi, hogy írtatok ruhavásárlós tippeket, a többiek is írják majd meg, jó? Remélem ma többen leszünk itt Kép
Puszi
Vezso
vezso

Szia Tamesz!
Hú, ez a láz azért elég magas volt, örülök, hogy már jobban vagy! Kép
A La Halle-t mi is szerettük, de egy idő után elég extrém ruhákat kezdtek árulni és a választék is kisebb lett. Aztán ugye be is zárt.
Azért az tényleg érdekes, hogy Magyarország olyan drága lett, régen pont fordítva volt. Tavaly végigutaztuk Európát(mindig utakra költjük az összes pénzünket Kép)le a Gibraltári szorosig autóval és mindenhol olcsóbb pl az élelmiszer meg a benzin is, és ezt nem értem hogy lehet. Rozit is Portugáliából hoztuk haza, tavaly július 25-én készült, mint a portói bor "mellékhatása".Kép Képfolyt köv
Vezso
vezso

A Lurdyban nyílt egy nagy ruhadiszkont, gyerekruhák is vannak, meg mindenféle méretű felnőtt is, és állítólag jó minőségűek. Jövő hét végén meg akarjuk nézni, most nem volt/lesz erre idő.

Tegnap voltunk moziban!, a Galaxis útikalauzt néztük meg, és viszonylag keveset idegeskedtem azon, hogy nem hal-e éhen Manó, mire hazaérünk.Kép Meg arra jöttünk rá, hogy az élet sokkal izgalmasabb, mint a filmek, és abszolút nem hiányzik a mozi, igaz, nem is nagyon vannak filmek, amik érdekelnek. De ez a tegnapi agymenés jó volt, mi szeretjük az angol humort.

Na megyek, mielőtt ki leszek innen nézve.Kép

KépKép
connie

Connie

Biztos az ínye viszket, mert akkor kezdenek el így ráharapni dolgokra, meg nyáladzani. Ez a fogzás előtt van. Amikor már jobban tudnak fogni, akkor majd a kis rágókákkal segítenek magukon, pl a zselés rágókák nagyon jók, mert a hűtőbe rakva lehűl az a zselé és hűsíti az ínyüket.
Na nem baj, majd az új kádban pancsiztok Kép Mikor kezdik a felújítást? Vagy már tart?
Teszel majd fel képet a kötött holmikról, ha elkészülnek?
Ez a neten való ismerkedés nekem még olyan misztikus, de Ti vagytok a példa, hogy működik Kép
Puszi Vezso
vezso

Connie
Megnézzük mi is azt a Lurdys boltot akkor.
Szeretjük a mozit mi is (meg az angol humort pl Fawlty Towers), de a Rozi óta nem voltunk. A TV-ben mostanában a legizgibb filmek sem igazán kötnek le mostanában, nem tudom miért van ez. Nagy Megasztár rajongó vagyok, az leköt, de más most nem nagyon. Mármint a TV-ben. Kár, hogy mész, de a család az első. Nálunk most mesenézés van, Gábor meg úszni van, minden vasárnap reggel mennek Leányfalura egy csapat ffi, ugyanaz a társaság, télen meg Dobogókőre mennek és szaunáznak is. Én nem megyek, hadd dumáljanak jót nők nélkül Kép
Vezso
vezso

Nagyszülők végre el.KépMindjárt megyek romeltakarítani utánuk.Kép Én nem igazán jövök ki a szüleimmel, de Ákost imádják, meg sztem fontos is, hogy jóban legyen a nagyszüleivel, de most nagyon nem esett jól, hogy itt voltak.

Tegnap délután sikerült egy mosógépnyi szennyest termelni. Először apukám jól tele akarta merni levessel a tányért, de lejt az asztalunk, és pont nem ott figyelte, ahol kellett volna, így egy fél tányér az abroszra ment. Anyukám gyorsan rendezgetni kezdte a tányért, úgyhogy még ő is kiborított egy adagot. Szopi következett, ami után egy jó adag tejcsi landolt a rövidnacimon, meg a gyereken. Utána, mikor pakoltam el a kaját, belecsúszott a kanál a levesbe, úgyhogy a pólóm csurom kosz lesz. Végül, amíg mi moziztunk, a gyerkőc lekakilta magát meg anyut, még a padlóra is kifyolt a termés.Kép szép kis nap.Kép

Vezso,
Persze, teszek fel majd képet.Kép
A felújítást majd aug. 15 és 25 között csinálják, még nem tudjuk pontosabban, állítólag csak két napi munka. Burkolni szerencsére csak a kádnál kell majd, egyébként nem, mert jó a burkolat.

Ákos most úgy van, ahogy Roziról írtad, már tud fogni, de még nem tud róla.Kép

Mi is mindig néztük a Megasztárt, Ákos még pocakban hallgatta, legjobban a tapsolás tetszett neki.Kép Most csak a Jóbarátokat szoktam nézni, mivel épp egyik kedvenc angol sorozatomat se adják (mint a Halló, halló, a Csengetett, Mylord?, vagy szintén a Vaczak SzállóKép.

KépKép
connie

Vezsó!
Köszi!
Viszont a hátfájás kapcsán akkor nem számíthatok semmi jóra. Most adott anyu Flactor (asszem) krémet, majd azzal megpróbálom masszírozni.

Nálunk ma disznóvágás van Kép Persze én minden munka alól fel vagyok mentve Kép

Tamesz!
Örülök, hogy hallok felőletek, annak már kevésbé, hogy beteg voltál. Ez nem vmi influenza volt? Annak a tünetei, amiket leírtál. Vagy nyáron nem is lehet influenzás az ember?

Én nem sokat nézem a tv-t. Sőőőt. Van HBO, de ebben az évben 1, azaz EGY filmet néztem meg. Mondtam is a férjemnek, hogy ezért kár fizetni a 2500ft-ot, de ő hajthatatlan annak ellenére, hogy ő sem sűrűn nézi. Ki érti a férfiakat....

Egy kérdés:
Amikor fürdetitek a babát, mit használtok? Szivacsot vagy mit? Mert én törlőkendőt. Az a mosdókendő annyira nem jön be.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó,
mi egy frottír előkét használunk.

KépKép
connie

Mééé, kell valami ilyen cucc??? Kép
Mi simán kézzel fürdetünk. Az gáz?
zsana75

Azt nem tudom, gyerek igényli-e, de apuka igen.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!
Vezso
Rozi nagyon nagyon édes.Kép
Köszi a választ fürcsivel kapcsolatba ma vagy holnap megis úsztatjuk magunkat.
Szerintem ruciügyben vásároljatok csak ott,ahol eddig biztos jobb minőségüek és ezek szerint árban is jók.bárcsak én is megtehetném még Bp.-el is meg lennék elégedve.Itt vidéken,ha a tescóba látok főleg jobb disneys bodykat veszek,pár rugit is kifogtam anno,ami jó minőségű és nem volt drága.És marad a brendon (egy onnan származó rucink volt) ami drága,a kínaiba is kb. 3000 egy rugi ami kinéz valahogy,a bababoltok meg a brendon színvonalán vannak.Én netről is rendelek használtat is újjat is,eddig mindig tetszett és jó minőségüek,amiket így szerzek be.

Zsana
Nagyon szép a kissrác,nagyon édin mosolyog.

Kata
Köszi a liberós választ.

Tamesz
Örülök,hogy jól vagy,nem lehetett semmi kiütve és ott van Marci.

Brigó
Jázi nagyon aranyos.

Én is kézzel mosdatom,van kesztyűnk pingvines,de nem áll kézre,jó lesz nyáltörlőnek,mert már Majának is folyik a nyála rendesen.

Közületek senki nem gyűjti a pelenka pontokat?
Kép
Timurr
Vendég

Sziasztok!
Benézek, megint Kép Látom voltatok itt páran.

Brigó
Mi is szimpla kézzel mosdatunk, vhogy sosem használtunk mást. Igazat megvallva eszembe sem jutott, hogy ne így fürdessek. Sztem ez nem baj. Miért, Ti mit használtok?
A hátfájással kapcsolatban eszembe jutott, végül is Connie is írta, hogy egy kis torna is jót tesz. Főleg ha fel tudsz csimpaszkodni vhova és lelógatod Magad, szóval, ami nyújtja a hátizmot.
Disznóvágás ... Vegetáriánus vagyok amióta csak élek. Nem azért mert sajnálom a disznót, csak nem szeretem a husit. Na, a disznót is sajnálom, meg az embereket, akik végigcsinálják a disznóvágást, mert hatalmas munka. Láttam párat, mert a nagymamám Kunhegyesen lakott régen, az Alföldön és mindig vágtak disznót. Egyébként főzök mindenféle húsos ételt, és imádja a család, csak a nagyobbik lányomon látom, hogy kevésbé rajong érte. De nem erőltetem, mert nekem is mindig erőltették és olyan rossz volt.

Timurr
Azért nem reagáltam eddig a pelenkapont-dologra, mert mi Huggiest használunk. Nagyon pici részben nekem is köszönhető, hogy Magyarországon lehet kapni meg szeretem is, mert jó széles a tépőzáras része. Van egy csomó spéci változata, pl úszós, meg amikor szobatisztaságra kell őket nevelni, van egy bugyis Huggies is és nekünk az szuperül bevált. Így csak Cora-pontokat gyűjtök Kép
Látom Ti is használtok zoknit, olyan hideg a lábuk, nem? Büszke lehetsz a kislányodra, minden képen sugárzik Kép

Még egyszer köszönöm, amit a ruhavásárlásról írtatok Kép
Férjem itt horkol, szegény kifáradt az úszásban Kép Komolyra fordítva, iszonyú sokat dolgozik és sikeres, de állandó feszültségben van. Kép
Vezso
vezso

Connie
Kérdezni is akartam, hogy milyen lett a vendégeskedés... Vannak napok, amikor vhogy semmi sem sikerül Kép De most du is elmentek, nem?

A Csengetett Mylord-ot én is szeretem. Leírom milyen vicces filmeket szeretek még: Pénznyelő, Pofa be, A vasmacska kölykei, Bazi nagy görög lagzi, romantikus filmek közül mindent ami Jane Austen adaptáció (Büszkeség és Balítélet pl), Igazából szerelem. Persze van több is, de ezek kikapcsolnak mindig. Az igazán jól elkészített akciófilmek is tetszenek. Van egy csomó aranyos rajzfilm is, a Micimackó sorozatot anno felvettem videóra, aztán a Shrek stb. Na nem untatlak ezzel.
Vezso
vezso

Gyorsan beosontam amíg a fiúk alszanak a teraszon, itt nagyon változó idő van, süt meg fúj, meg bebeorul, de azért jó kint lenni egész nap. Ma csak főzni jöttem be, még a vasalást is kint intézem.

Brigó, Vezso, Timurr,
kösöznöm az aggódást, nem tudom mi volt, az ügyelet szerint valami vírus, de két-három nap alatt eltűnt, szerencsére és a fiúkon eddig semmi nyoma, remélem nem is lesz.

Timurr,
én gyűjtöttem a Pampers pontokt, de június 30-ig kellett beküldeni és csak a 3,4-es méretek vettek benne részt, és Fishcer Price játékot lehetett választani cserébe, persze majd egyszer megérkezik, azt modnták elég lassú a rendszer. Félelmetes milyen nagy már a kisasszony!!!

Brigó,
mi is csak kézzel fürdetjük őfelségét, vagyis ő meg pancsol egyedül a nagykád aljában. NAgyon dögös a csajszi!

Connie,
nálunk tegnap 5 adagot kellett mosnom, mert annyi szennyes összegyűlt, most persze vasalhatom!!!

Zsana, Vezso, gyönyörűek a gyerkőcök!
Na megyek vasalok tovább!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Szia Tamesz!
"Gyorsan beosontam.." ez jó Kép
Nekem is vasalás van a porondon, meg a mosás is. Mivel sokan vagyunk tulajdonképp főállású mosómedve vagyok, csak álcázom magam.Kép Főleg télen van mit mosni.

Connie,
látod, sorstársak vagyunk mosást illetőleg. Kaki-esetek pedig sokasodni fognak, amikor már "rendes" ételt esznek, tudnék mesélni... De nem teszem, ebédidő van.

Amit az őszi topikban írtál a cumiról, avval 100x egyetértek. A piciknek, ahogy olvastam, szükségük van egy bizonyos idejű szopásélményre egy nap és ha ezt a cicitől nem kapja meg, kell neki vmi más. De nem mindegyik baba találja meg az ujját.És ha már nem szopik, és az ujja se kell neki, akkor is fog vmit keresni magának. Ésszel, de adok én is cumit, inkább az, minthogy ordítson szegény, amikor máshogy nem tudom megvigasztalni. Remekül szopik, tehát ezt sem befolyásolja. A nagyok is cumiztak egy ideig, és nem volt gond az sem, amikor leszoktak. A fogukon sem látszik. Ma már olyan spéci cumik vannak, hogy nem tudom elhinni,ne figyelnének arra, hogy ez esetleg lófogat eredményezzen.
Ma már annyi mindenre mondják, hogy ezt vagy az okoz és vigyázni kel vele, hogy már ki sem ismeri magát az ember a sok jótanácsban.Kép
Lányok, ki használ cumit?
Vezso
vezso

Sziasztok
Vezso en hasznalok es szarok ra akinek nem teccik nem ertem miert kell mar egy ujszulott babat dresszirozni mit lehet mit nem iylen szempontbol, meg nekem ez a kanallal etetes is magas 3x probaltam kb a jovo het is sutotokos lettKép, szoval sztem mindenki megtanul rendesen enni azaz en meg egy 30 eves pasit nem lattam aki elokapja a cumisuveget es ugy eszikKép, visszaterve a cumira egyre kevesebbet hasznalja mostmar inkabb siras utan ha meg akarja magat nyugtatni vagy alvshoz de nap kozben ugy kikopi mint a szelKép
Lehet hogy huyleseget irtam en esernyo kocsira gondoltam ami mar ulos tudom hoyg meg nem lehet de elore megveszem mert ebbol nem akarok hasznaltat kint tuti olcsobb.
Zsana konyvekert megyunk egy nap oda egy vissza mano nelkul 2 het mulva. Sztem neki faraszto lenne nagyon ez az ut mi is csak le akarjuk zavarni es amelyik kocsival megyunk legkondi sincs benne.
NEm tudom ki mondta Franciao-ot babacucc ugyileg de tenyleg olcsobb mint itthon es sokkal de sokkal helyesebb cuccok vannak.
Tamesz azt hiszem te irtad hogy ki akarsz menni Ausztriaba van az index forumon egy pandorfos topic ott irnak csomo cimet de sajna a masik gepemen van otthon ezert nem tudom bemasolni neztem epp a kozep ulesekbol azaz 9kg-tol volt es maxi cosi leertekelve.

Kép
vaktyuk

Vezso
Mi használunk cumit,csak akkor fogadja el,ha álmos és akkor beis alszik rajta Nuk márkájú altatócumi,van chicco cicit imátoló,de olyan ronda és attól beis dühödik,mert nem jön semmiKép.Szerintem ennyi cumizástól nem lesz baja,sokszor álmában is úgy jár a szájaKép.
A pelusokkal úgy vagyok,hogy eddig a liberoból nem folyt ki,de a pampersnél és a huggiesnál is csak egyszer volt baleset,szerintem nem jól raktam rá.Most az a bajom velük,hogy a mini már pici szinte a midi meg még nagy,dehát ez van.

Tamesz
Marciról kép?régen láttamKép

Nálunk elég balhés ma a csaj,szerintem jön a vihar

Timurr
Vendég

Sziasztok!

nekünk jó kis csendes hétvégénk van, csak pihizgetünk, ami nagyon jó, mert az utóbbi időben állandóan volt valami, vagy jött valaki, vagy mi mentünk, szóval már rég volt ilyen nyugi. Bendi most felébredt az alvásból, de egy rágókával egyelőre le tudtam foglalni. Kép Én nem látom, hogy jönne már a foga, végül is még korai is, de ő mindent szeret rágicsálni, ha kezébe adom a rágókát már gyűri be a szájába. Kép

Mi is fürödtünk együtt a nagy kádban Bendivel, nagyon jó volt. Kép

Meg szenvedünk, mert menni akarunk valahová nyaralni, de a férjem nem hajlandó külföldre menni, mert hogy szerinte Bendi ehhez még kicsi. Kép

És ahogy Mo-on minden drágább, mint máshol így a szállás is. Kép Egyszerűen hihetetlen, hogy drága pénzért, milyen lepukkant, színvonaltalan szállodák vannak. Kép Ami egy kicsit is jobban néz ki, meg normálisabb, az meg drágább, mintha tengerpartra mennénk. Kép

Ezt nem értem, hogy rohadt keveset keresünk mégis minden drágább itt, ruhákból nem is csak drágább, de külföldön sokkal nagyobb a választék és jobb a minőség is. Kép Szerintem mi egy kánaán lehetünk ezeknek a külföldi cégeknek, mert ide hozzák a legócskább árut és még többért adják el. Kép

Amúgy én gyerekruhákat legfőképpen az Auchan-ban és a Cora-ban szoktam venni. Néha sokkal jobb cuccokat lehet venni, mint a bababoltokban és sokkal olcsóbban. Nekem a Kenguru is azért nem tetszik, mert nagyon drága és kevés igazán jó dolgot lehet kapni. Ha már drágát veszek, akkor inkább a C&A-ban veszem, mert az kb. ugyanaz árban, mint a Kenguru, viszont sokkal jobb. Azt nem tudom, hogy a C&A például Ausztriában olcsóbb-e.

Mindenesetre már én is készülök, hogy egyszer megnézem magamnak ezt a SCS-öt, majd ráveszem a férjemet, hogy a téli leértékeléskor menjünk ki, most van elég ruhája Bendinek is, meg autósülés csere is kb. akkorra esedékes.

ruz
ruzicsky

Pelenkából nekem is a huggies a kedvencem, de abból is a super flex-es, mert a másik fajta az nagyon hasonlít a pampers-hez és az nekem kevésbé jön be. Egy baj van a huggies-al, hogy drágább, mint a többi pelus.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Pelenka, nekem a Pampers-szel semmi bajom, nekük még sosem ázott ki, bár a Huggiest még nem próbáltuk.

Vaktyúk,
köszi a tippet, már kiválasztottuk, hogy Concord ülést szeretnénk venni, mert mi állandóan autózunk és fontos, hogy biztonságos legyen. És ezt már most is lehet használnunk, mert még nincs 9 kg a gyerkőc, de hosszú a hordozóban, jól fektethető, háttal is beköthető, tehát valamit váltanunk kell a nyár végére.

Timurr,
hiányoltad a szerelmem fotóit, hát íme egy kis ma délutáni ízelítő:
"apát tapossuk ebéd utáni pihenés képpen"
Kép
"elpilledtem a nagy ugrálásban, aludni kéne"
Kép
"vagy mégsem???"
Kép
"végül mégiscsak kiütéssel győzött a fáradtság"
Kép

Szaladok, mert még mindig van vasalnivaló kupacom!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz telleg jok a Concordok en is ezt es a maxi cosit neztem ki, csak nekunk nincs isofix semelyik autoban sem...... bar ugy nez ki most veszunk egy sokadikat talan abba megrendelem.
NAlunk meg most mar tuti hogy a foga miatt nyuri amint kanal van a szajaban es ragja semmi baja

Kép
vaktyuk

http://www.toysrus.at egy osztrak mindenfele bababolt
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9068557
osztrak bababoltok forum
ez is asszem babacucc de en egy szot sem karatty nemet csak angol www.leiner.at
http://www.kik-textilien.com/neu_index.php
gyerekruha

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Nem voltam egy ideje, mert nem volt netünk. De aztán hosszú próbálkozás után megígérték, hogy küldenek valakit aki megcsinálja, de nekünk előbb sikerült.Kép Mondjuk az egységet kicseréltetem holnap, ha jön a csóka, mert nem hiszem, hogy tartós javulást értünk el azzal, hogy ki és bekapcsolgattuk.

Apitól kaptam ajándékba vezetéknélküli egeret és billentyűzetet, mert mindig itt vagyok, és ha már így van, akkor lecsélte a régi rosszat.Kép

Most visszaolvasok. Nem is tudom mikorra sikeredik.

Kép

Kép
vizimano

Tamesz!

Nézd csak ez a kép szintén ma készült az én Bendegúzomról. Kép

ruz

Kép
ruzicsky

sziasztok! Bocsi hogy eltűntem de volt némi fennforgás nálunk . Múltkor ugye írtam hogy Boldi néha öklenedzik és olyankor félek hogy fullad is szóval egyre gyakrabban ( naponta egyszer ) jelentkezett és elvittem a Bethesda kórházba kivizsgálásra. a fül orr gégész nem talált elváltozást valószínű a váladék akad meg ami az orrából jön és nem tudja se kiköpni se lenyeklni. tengervizes oldatot csöpögtetek meg porszívózom az orrát ( nem naponta) hátha jobb lesz . elég rémisztő olyankor mikor ezt csinálja. egyébként meg egy édes pofa jó gyerek. A babák nagyon édesek!!! Timurr asszem olyan játszószőnyeget vettünk mint Majának van. ( lehet hogy már írtam.

Felteszek Boldizsárról pár képet Kép olyan jó pasi nem ? Kép egy elfogult anyuka Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Végre itthon. Aranyosak a sógoromék, de öten vannak, és mindenki egyszerre beszél, rém fárasztó.KépManó megint bemutatta a kisangyal szerepét, szopizott, kakilt (már megint a bodyn végezte, pelust kell váltanunk sztem), játszott a nagynénivel, aztán mikor elfáradt 1 perc alatt bealudt a pihiszékében.

Közben mennem kellett, majd altatás után jövök vissza.

KépKép
connie

kicsit visszaolvastam . emma , villes

Igazán nem is köhögés hanem öklendezés ez. Nem piros, nem lila a feje csak öklendezik, kettőt hármat aztán elmúlik neki. de aggaszt.

pelenkából mi is huggiest használunk. Valamit még akartam írni de elfelejtettem. Ja tudom. Boldizsár a lábujjai és a kézujjai közé is írdatlan mennyiségű szöszt tud összegyűjteni. Kép és a körömvágás nálunk is csak alvás üzemmódban megy Kép

Kép
juszti75

és a szopispárna nekem is a felére csökkent ( brendonos

Kép
juszti75

Sziasztok!

Réka,
piros nyakkal vigyázz, mert Panni is úgy kezdte (hiába olajoztam fürdetés előtt és hintőporoztam gyakran). Aztán 1*csak tök kisebesedett. Az egyetlen, ami használt rá, a méregdrága és írtó büdösen mentolos szagú Neogranormon kenőcs (popsipirosodásra is jó - fogzáskor ronda tud lenni). Miután már kentem vele, dokinénit is megkérdeztem, mit lehet a nyakával tenni és a nélkül, hogy tudta volna, mit használok, a Neogranormont ajánlotta.

Brigo,
hát nekem a Liberotól küldték a levelet és abba kell betenni 1 válaszborítékba a kivágott izéket. Szóval nem tudom. De Panni 4,5 hónapos és most a 3 hónapos kor utáni tekire hajtok, a levelet csak most kaptam, szóval lehet, nektek is késik.
Hát fura az egri kereskedelem.
Nekem is pont ilyen a hátam, de nem zever, mert anno azt jósolták, a gerincferdüléseim miatt gyerekem sem lehet. Ahhoz képest nincs is semmi bajom...

Vezso,
Kenguru Gold üzlet van pl az Õrs vezér téren, az Árkádban a metroszinten.
Anyós azon kívül, hogy semmit nem csinált a lagzin, csak vendégnek tekintette magát, akit ki kell szolgálni, otthon hagyta a 20 hónapos gyámkislányát tök egyedül (akit én saját lányomként kezelek). Közöltem vele, ha nem megy érte haza, följelentem és az akkor még nem létező unokáját soha nem láthatja, ha még1* magára meri hagyni. A párom majdnem elkésett a saját esküvőjéről, mert bár akkor mi már Pesten lektunk (anyós ózdi és ott volt az esküvő), elküldte aznap a férjem varratni, merthogy náluk az a szokás, ha fehér kendő van a kocsi visszapillantóin (addig nem jutott eszébe, nem is tudja varrónőként megcsinálni és a nélkül nem lehet esküvő sem). Amíg a párom oda volt, neki nem volt ideje megmosakodni, így a párom majdnem nem jutott be a fürdőszobába, stb., stb., stb. ... Ja és náluk semmi sem úgy szokás (mellesleg az egész esküvőt az én családom szervezte és fizette). Pl 38 fokban az anyakönyvvezetőnek nem vittünk Pestről le tortát. És kék volt a menyecskeruhám, nem piros. Õk maradtak legtovább, holott mindenki tudta, hogy másnap mi hajnalban kelünk. Végül otthagytuk őket. Mindezt egy 20 hós és egy 9 éves gyerekkel, akik az asztalon aludtak. Erre mondták a férjem ózdi barátai, hogy náluk az a szokás, hogy a fiú szülei szervezik és fizetik a lagzit és ők a vendéglátók, nem pedig a díszvendégek...

Tamesz,
szegény! A gyerektől elkapott nyavalyák a legszörnyűbbek! És Marci ellátása! Kép Remélem, tényleg megússza!!!

Esernyős kocsi: legyen rajta a gyerek előtt olyan védőkorlát (nem tudom, hogy mi a neve), amibe kapaszkodhat és rádőlhet,amikor ül. Tudom, még így hülyeségnek hangzik, de tényleg hasznos. És napfénytető (van, amelyiken nincs). A napernyő nem mindig jó (pl nagy szélben is süthet a nap).

Connie,
az én tévézésem is a Jóbarátokból áll ki, no meg a Colombóból. És ezzel kész is.

Brigó,
fürdetéshez én is a kezemet használom. Néha az alatta levő textilpelust az alsó fertájakhoz.

Vezso,
én is használok cumit. Panni csak időnként igényli az elalváshoz, ill a babakocsiban. De sokat játszik vele: megpróbálja helyesen a szájába tenni. Kb 2000 próbálkozásból 1* sikerül, akkor kiköpi és újra kezdi, míg bele nem fárad és el nem kezd sírni. Kép

Vaktyuk,
mi is próbáltuk a gyümölcsleveket (még csak itt tartunk evésben) kanállal adni. Mérges lett tőle, sok levegőt nyelt és nem igazán ette, minden mellé ment. Utána meg bugyborékolt a kanállal. Kép Cumisüvegből viszont elég jól eszi. Szóval kérdés nálunk is eldöntve.
Mi az az isofix? Nekünk is kéne lassan új ülést nézegetnünk.

Ruz,
hol van a C&A? Még nem is hallottam róla.

Juszti,
már épp kérdezni akartam, hol vagy. Kép

Iszonyú hosszú lettem, mindig az vagyok, de csak napi 1* tudok jönni. Kép

Jó éjszakát!

Kata
panni2005

Itt vagyok megint.

Nagyon aranyosak a babák, igazi jó pasik, és hát a csajok is...nekem is kell egy kislány!

A pelenkával azt hiszem az a gond, hogy sem a combján, sem a derekán nem zár rendesen, és az Ákos féle robbantott kakit nem bírja el.

Juszti,
Mi tengervizes orrsprayt használunk, nem cseppet, az jobban szétterül és jobban felmegy az orrába. Naponta többször kell Ákos orrát is kiszívni, valszeg allergiás, és folyton taknyos, néha szopizni se tud, úgy be van az orra dugulva.

Vezso,
Hasonló az ízlésünk filmek terén, úgy látom.Kép A vasmacskát nem ismerem, de a többit, amiket felsoroltál, én is nagyon szeretem. A Bazi nagy görög lagzit pedig egy nagyon depressziós korszakomban láttam, és vígjáték létére végibőgtem, hogy nekem bezzeg nem jut ilyen pasi. De azóta jutott.Kép
Férjem is jó sokat dolgozik, már veszekednem kell vele néha, hogy ne éjszakázzon annyit, képes napokon keresztül 3-4 órákat aludni csak aztán meg rosszul van a fáradtságtól.Kép

Kempingezni én nagyon szeretek, anyuékkal sokat jártunk, meg úgy általában utazni is, az jó volt a munkámban, hogy elég sokat kellett utaznom, még Szingapúrba is elvitt egy konferenciára a főnököm. Már győzködöm Gabit, hogy menjünk el a Marina di Venezia-ba jövő nyáron, faházba hajlandó is lenne, a sátorozáshoz már túl öregnek érzi magát.Kép na de addig van még egy év!Kép

Ruz,
A C&A-t megnézzük mi is, a Kenguruban nem igazán nagy a választék.
Én most fűzöm apát, hogy szeptemberben menjünk el valahova egy hosszú hétvégére, az évfordulónk alkalmából (jó ürügyKép), de tényleg olyan drága minden.

Cumihoz még annyit: én elolvasok mindenféle gyereknevelési könyvet, aztán kicsipegetem belőle, ami nekünk beválhat/beválik, nem vagyok lelkes híve egyetlen irányzatnak sem, pláne nem a gyerek rovására.

KépKép
connie

Juszti,
strúmára (ne adj Istan!) nem nézték meg a srácot? Nem tudom, lehet-e ekkora babának, csak anyunak néha van, és ő akkor öklendezik.De lehet, hogy csak rossz szokás. Hülyén hangzik, de ekkora babáknak is vannak szokásaik, amiket csak az anyjuk ért (pl Panni szörnyen nyikorog, ha álmos és altatja magát - nem morog, mint ahogy normálisan az így elalvó babák szoktak), így mindenki rohan, hogy milye fáj a gyereknek és miért sírdogál. Egyébként Panni még mindig szörcsög és kutya baja. És ő is nyeli félre a nyálát - olyankor ő is fullad párat, vagy köhög. Föl a fejjel!!!

Kata
panni2005

Ja, isofix: a különböző autókban levő isofixek nem kompatibilisek egymással általában, vagyis ha vesztek isofixes ülést, és eladjátok az autót, nem biztos, hogy a következő autóba is jó lesz! Mi azért is nem vettünk isofixet, pláne, hogy kistesók is tervben vannak, és ki tudja, milyen autónk lesz akkor.

Tamesz,
örülök, hogy meggyógyultál!
Nekem torokgyuszim volt a héten, de a Bioparoxtól hamar elmúlt, manóka nem kapta el szerencsére.

KépKép
connie

Ez az orrszortyi nalunk is szorcsog de semmi sem jon az orrabol akkor is kell szivni? Ugy ertem probaltam szivni de semmi akkor talan cseppenteni kene?
KAta az a neogranormon melyik a zold?
En eddig csak hintoporoztam

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Vizimanó
Gondoltam, hogy vmi van, mert már rég voltál itt. Én ilyen net-nélküli állapotban jöttem rá, hogy függő vagyok, szinte elvonási tüneteim voltak...

Tamesz, Ruz és Juszti
Irtó helyesek a babák, sikerült mosolygós képet csinálni Kép

Vaktyúk
Az SCS-be így juttok el:
Bécsbe érve rá kell kanyarodni a Graz felé menő A2 autópályára és azon normál forgalom mellett kb 20-25 perc múlva (nehéz megsaccolni) meglátjátok az SCS táblát és ott jobbra kell kanyarodni, és már ott is vagytok. Több bejárat is van, és hatalmas parkoló. Benn a H & M táblát keresd, vagy jó még a C & A is. Persze rengeteg bababolt van, nekünk ezek váltak be. KépEgy nap alatt meg lehet járni az utat.
Én is arra az ülős babakocsira gondoltam,amit picire, olyan esernyőformájúra lehet összecsukni. Nyugodtam megveheted, elég hamar fogjátok tudni használni. Meg ha úgyis kell majd, akkor jó megvenni, ha jó árban van.

Ruz
Örülök, hogy bevált a nagy fürdőkádas fürdés. Azt vettem észre, hogy jobban relaxálja is a gyerkőcöt. Néha már olyan álmos utána, hogy meg sem tudom szoptatni, bealszik rögtön.
Sztem, ha megvannak a körülmények semmi baja sem lesz a babónak külföldön, de van baba, aki rosszabbul tűri az utazást. Mi még nem döntöttük el teljesen hol nyaralunk, olasz kempingezés vagy más, mert van más ötletünk is. Majd kiderül nemsokára, mert aug első felében mennénk. Végül is itthon is lehet pihenni, de tapasztalatból tudom, hogy nálunk ebből nem lenne pihenés. A férjemnek ugyanúgy csöngene a mobilja, csak bemenne egy kicsit dolgozni, vagy itthon dolgozna, meg én is vele...stb. Szóval semmit sem tudnánk pihenni.

Juszti
Azért az megnyugtató, hogy semmi nagyobb baj nincs, biztos ez az öklendezés is elmúlik majd. Kép

És köszönöm a cumi válaszokat, kíváncsi voltam, mint mindig a Ti véleményetekreKép
Vezso
vezso

Vaktyúk,
sztem ha nem zavarja, és nem jön semmi, akkor nem kell kiszívni. Ákosnak sűrű, ragadós, fehér takonnyal bír telelenni az orra, és szopi közben nem kap elég levegőt a munkához.Kép

KépKép
connie

Sziaztok!

Mindenki babája tündériKép

Tamesz,
hát nem lehetett semmi ez a betegség!

Fürdetni én is kézzel fürdetek, eddig eszembe sem jutott, hogy valami mással kellene.

Kenguru Gold bolt van Budaörsön az ipari parkban, mi ott elég sok mindent vásároltunk, és van törzsvásárlói kártyánk is - 8% kedvezmény, akciós cuccból asszem 16%. Kínaiban nem vásároltam, mert Auchan, Tesco olcsóbb. Meg sok ruhát "örökölt" Ákos a szomszédom gyerekétől. De most megfordult a helyzet, mert Ákos beelőzte a kiscsajt.Kép

Connie,
kirándulásos képek nagyon aranyosak. Milyen pelust használtok? Nekem 2 mackós barátom volt a jelenlegi párom előtt, akik mind2-en barna hajú és sötét szeműek voltak, a férjem pedig vééékony - kis pocak van még terhesség miatt, de 186 cm-hez, 80kg - és nem barna. A Nagy Csalódás miatt teljesen más típust kerestem.

Folyt köv.

Kép

Kép
vizimano

Jó reggelt mindenkinek!

Feladom, nem tudok mindenkire reagálni.Kép

Kata,
rettenetes ami anyukáddal történt. És az sem szép, hogy apukád így intézte el a dolgot.KépKép

Szüleim kölcsönadták a megtakarított pénzüket egy ismerősnek 3 napra, aztán azóta eltellt már 1 hónap és sehol semmi. Papírjuk van ugyan róla ... Meg már közjegyői közokirat is van Kép De pénzük az nincs. HOGY tehettek ilyen baromságot??!!

Cumi,
Ákos elevás előtt szokta használni, meg néha a babakocsiban, vagy ha behergeli magát. Ritkán használja, és egyre ritkábban igényli. Mivel a kicsiknek nagyobb a szopásigényük mint ami a táplálkozással kielégíthető valamire szükségük van. Barátnőm 1 éves kislánya cicit kapott megnyugtatásként, így éjjel is többször cicizik, elalvás cicivel a szájban ... Ezt inkább nem szerettem volna megérni, lehet önzőnek tartani emiatt, de soha nem tunkoltam a cumit a gyerek szájába, hogy azzal hallgattassam el.

Tegnap kivette a cumit saját szájából és elmélyülten szemlélte.Kép

Tv,
nem köt le. Max. híradót nézek, meg korábban a Vészhelyzetet. Persze Megsztárt is végigrajongtuk.

Férjem nekem is sokat dolgozik, próbálok neki segíteni, szokott hazaküldeni kisebb feladatokat, amiket én meg tudok csinálni amikor Ákos alszik. Ezzel segítek én neki, hogy minél előbb hazajöhessen a fiához. Persze, szerencse, hogy ugyanazt tanultuk, csak teljesen mást csinálunk.Kép

Ákosnak nincs baja a kanalas etetéssel, az aranyos, amikor az első falat a szájához ér, akkor elgondolkodik, hogy jó-e ez neki, majd vaddisznó módjára habzsolni kezd.

Most leszállok a gépről - ugye függőség esete fennáll. Gyakran azért nem "merek" hozzászólni a dolgokhoz, hogy ÁÁH úgysem kíváncsi rám senki.Kép

Kép

Kép
vizimano

Panni!

C&A több helyen is van, de például van egy az általad is említett Árkád üzletházban. Az első emeleten. Kép Nem kizárólag bababolt, hanem ruházati, de van babarészleg is. Kép Meg a MOM parkban is van egy.

Connie

Olyan óriási választékra a C&A-ban sem lehet számítani, de mindenesetre sokkal dögösebb cuccok vannak és az árszínvonal kb. ugyanaz, mint a Kenguru Gold. Meg vannak olyan dolgok, hogy 3 db-os body 1500 Ft. De ebből még kisebb a választék. Meg időnként szoktak ott is leértékelni, általában szezon végén. Gondolom azért az ausztriai C&A-ban nagyobb lehet a választék is meg az árak is kisebbek, de ezt még csak gondolom, mert még nem voltam kint, csak készülök. Kép

Ja és tegnap a kíváncsiság kedvéért nézegettem, hogy az egyik kedvenc női ruhás boltom a Mango honlapján milyen áron adják most a rucikat, mivel nyári akció van. Hát ugyanaz a nadrág amit én 50%-os áron vettem most itthon kb. 6200 ft-ért, azt az online boltban 10 euro-ért megvehettem volna. Király mi? Legközelebb onnan fogok rendelni. Ha több dolgot rendelek, akkor már a drága postaköltséggel is megéri.

Vezso

Hát ezt észrevettem én is, mivel tegnap előtt, meg az előtt a nagy kádban fürödtünk és mindkét éjjel csak fél négykor ébredt fel először. Kép Tegnap viszont nem volt kedvünk, mert macerásabb, mint a kiskád és fel is ébredt éjfékor a gyerkőc.

Meg én is Concord ülést szeretnék, mert nekünk most is az van és nagyon szeretem. Kép Szép is, jó a formája is és nagyon biztonságosan lehet bekötni, mert hátul van rajta rögzítő. És a következő méretű is nagyon tetszik. Bár az árát még nem tudom, lehet, hogy az már nem fog annyira tetszeni?

Bendi orrát én még egyszer sem szívtam ki. Kép Szerencsére eddig nem volt rá szükség. Kép

Viszont a popsija most elég piros, pedig kenem rá a Bepanthen ezerrel. De valahogy nem akar javulni. Kipróbálom a neogranormont.

ruz
ruzicsky

Jaj, mostanában olyan sok szörnyű történetet írtok. Kép ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ (nem értsetek félre nem az a bajom, hogy leírjátok, hanem, hogy megtörténnek) Kép

Az ember nem lehet elég óvatos.

Az esküvőnk pedig nekünk is elég érdekes volt. Mondjuk mi direkt nem akartunk nagy felhajtást, mert én nem vagyok az a típus, hogy feltétlenül ennek a napnak kell a legszebbnek lenni életemben stb. Úgyhogy én eldöntöttem, hogy nem fogok parázni semmin, ez csak egy buli a szertartás után és kész, de azért pár dolgot ma már másképp csinálnék. De a legjobb sztori a tanúm volt, aki régi barátnőm viszont a pasija egy rémálom, tulajdonképpen már nem is voltak együtt, de mikor szakítottak a pasi felvágta az ereit (bocs) és utána a barátnőm istápolta, hiába szakítottak már, de hát mindenki félt, hogy megismétlődik a dolog, szóval kénytelen volt elhozni az esküvőre és én sem akartam azt mondani neki, hogy nem jöhet az esküvőmre, bár senki nem látta túl szívesen. Szóval a lényeg, hogy persze, hogy ott is összebalhéztak, mert a pasi nem igazán akarta megérteni, hogy ők már nincsenek együtt, mert ugye egy esküvőn társaság van és a barátnőm más pasikkal is szóba állt. Szóval összebalhéztak és a barátnőm a nászéjszakámon hajnal 4-kor!! dörömböl az ajtón (szállodában voltunk, mert a legtöbb rokon vidéki), hogy a pasija bosszúból lelépett, elvitte az összes pénzt meg a barátnőm iratait is, ő meg rohanni akar utána, mert ki tudja mi lesz, úgyhogy adjak egy kis pénzt, hogy haza tudjon menni (ők is vidékiek). Jó kis sztori mi?

ruz
ruzicsky

Ruzicsky,
Döbbenetes az esüvői sztori.Kép

Nekünk Römer Baby Safe van, abból akarjuk majd megvenni a következő méretet. Apa választotta, ő olvasott utána. Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Ruz!
Nálunk is piros Jázi popsija, és én is Bep.-nel kenem, de semmi hatása. Kata írta, hogy fogzáskor a popsi piros szokott lenni. Lehet, hogy mi már itt járunk?

Amúgy azért kérdeztem a fürdetés kapcsán, hogy használtok-e vmit, mert én azzal a fürdőpamaccsal tusolok, és már annyira hozzászoktam, hogy nem tudom Jázit sem úgy fürdetni, hogy ne használnék vmit. Persze szoktam azért "sima kézzel" is, csak annyira furcsa. Meg ugye a nemi szervénél, meg a fülénél nem is igazán menne kézzel.

Timurr, Tamesz, Ruz, Juszti!
Nagyon édesek a babák! Kb egy éve ilyenkor meg még a tesztet bámultuk Kép

Connie!
Komolyan sírtál a Bazi nagy... alatt? Akkor tényleg magad alatt lehettél!
Látta már vki a folytatását, a Bazi nagy életet? Jó?

Kata!
Akkor én is türelemmel várom a Liberos levelet.
Nem örülök, hogy a te hátad is ilyen. Az a legrosszabb, hogy Jázi végigaludja az éjszakát, én meg reggel 5-6-7 körül kelek, mert már nem bírok tovább feküdni. Pedig az alvással nem lenne gondom Kép

Ja, képzeljétek, Jázi általában este 10-től reggel 8-ig alszik, de úgy, hogy reggel keltenem kell. Amíg nem így aludt 4 óránként evett, de most rátért a 3 óránkénti kajálásra. Ugye logikusan gondolom, hogy valszeg azért, mert ugyanazt a kajamennyiséget rövidebb idő alatt kell megennie?

Hétvégén keresztelő, jövő héten pedig kapjuk a 4 hós szurit. Ráadásul nem is a dokink van, mert szabira ment, és félek, hogy ez a gyerekdoki nem lesz olyan kíméletes az oltással. Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Jaj, és képzeljétek, ki kell mosnom a babakocsi huzatát, mert azok a q legyek összesz.rják állandóan. Ha sima mosással nem jön ki, van valakinek vmi ötlete, hogy mivel jön ki?

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!
Juszti,Ruz,Tamesz
Imádnivalók a srácok.KépKépKép
Végre én si tudtam mosolygós képet csinálni.Kép

Én a szuriró tudok rémtörténetet,úgyhogy le sem írom,ez még pont rátesz a parámra.Nagyon félek a holnaptól!!!

A mi esküvőnkön,nem volt ilyen nagy balhé,de mint mindenhol szerintem itt is volt veszekedés és nem mindenki viselkedett úgy ahogy illett volna.Valamint elég nagy volt a terem amit béreltünk és az utolsó pillanatban volt aki megbetegedett családostól meg akinek elkellett mennie úgyhogy volt hely táncolni.KépDe én teljesen meg voltam elégedve,ennyi belefért.
Kép
Timurr
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Fél órája keltünk fel, a pici is Kép
Kávézgatás közben írok egy "kicsi".

Connie
Milyen pelenkát használtok? "Robbantott kaki" - ez tetszik Kép, ez tényleg csak edzés a későbbi kakikra. Az anyatejes kaki még nem is gáz annyira.
Kislányt szeretnél? A férjem ilyenkor mindig jelentkezni szokott, hogy neki csak az megy Kép Kép
Õ egész életében csak nőkkel volt körülvéve, mert amikor még nem éltünk együtt, az anyukájával és a nagymamájával lakott (a szülei elváltak rég), aztán meg ugye lett 3 lányunk + én. Csak a cicánk hímnemű (inkább csak volt), úgyhogy néha ő a férjem leki társa. Kép
A Vasmacska kölykei (Overboard) Goldie Hawn - Kurt Russel film, nem olyan híres, de nagyon szórakoztató.
Biztos imádták a bébit a sógorodék, nem? Az én férjemnek nincs tesója, nekem van egy öcsém. " és fél éves kisfiuk van , aki kívűlről fújja az összes autómárkát (felismeri hogy pl Seat, de azon belül azt is hogy Cordoba pl), hihetetlenül választékosan beszél, sztem kiemelkedő értelmi képességei vannak, fantasztikus egy kissrác.Kép
Örülök, hogy megtetszett a Marina di Venezia! KépA kempingezéshez az én férjem sem szokott, gyerekkorában sosem próbálta, de most már nagyon élvezi. Teljesen más hangulata van, mint a 4 fal közt lakni, nem? A gyerekek még jobban élvezik. Meg szabadságot is ad. Tavaly is úgy utaztunk 7400 km-t, hogy nálunk volt a kempingfelszerelés és csak úgy nekivágtunk az útnak, ott szálltunk meg, ahol tetszett a kemping, másnap mentünk tovább... Már rekordidő alatt felverjük a sátrat.Meg tényleg jó árban lehet így utazni, tavaly pl 20-40 EUR volt egy éjszaka, sátor és minden együtt. Összesen 13 napig utaztunk,5-6 országon át, gyönyörű helyeken és négyőnknek ez került 500.000 Ft-ba. Sztem ez nem sok, ennek a fele a benzin és autópályadíj volt. Ezért szeretnénk most egy nagyobb autót, amivel lehet így csatangolni, mert ugye most többen vagyunk és kicsit szűkösen férünk el a mostani kocsinkban.

Írtatok a Neogranormon-ról: univerzális szuperkenőcs, bármit reklámoznak, nekünk ez vált be. Ezenkívűl az Off és a Fenistil az ami nélkül sehová sem megyünk.
Azért kötöttünk ki a Huggies-nál főleg, mert ált nem folyik ki belőle semmi. Mert hiába veszek olcsóbb pellust, ha többet kell mosni kakis rucit. Ha akciós a Huggies, akkor nagyobb adagot veszek.
Folyt köv
Vezso
vezso

Jóreggelt!
Na lassan jön a dokinénink oltani Marcit, de őfelsége még durmol a reggelije után.

Brigó,
egy éve még álmodni sem mertem, hogy megmarad Marci és már 9 hetes terhes voltam, de még senkinek nem mondtuk el, ilyenkor mentünk nyaralni a balcsira és nem fürödtem, nem napoztam, csak vigyáztam a pocaklakóra, és két héttel később láttuk ahogy neki végre dobog a kicsi szíve és vannak végtagjai, na a 12. héten végre beavattuk a szűk családot.

Esküvő, nekünk nagoyn szűk körben zajlott, csak 28-an voltunk, egerben, a vár tövében egy panziós étteremben. Nekünk sajna nem volt időnk kiélvezni, mivel a költözés közben történt, ezt azóta is sajnálom, mert pénteken lerohantunk, szombaton esküvő, vasárnap haza folytatni a dobozolást, cuccolást.

NA felébret kisfőnök, elugrunk pénzért, mert nincs itthon a dokinéninek.
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ruz
Ez az esküvős történet az anyóssal engem is ledöbbentett... Szomorú nagyon.

Vizimanó
A mai világban sztem veszélyes sok pénzt kölcsönadni,de az ember sokszor segíteni akar, aztán rosszul sül el. Azért van vmi remény, hogy a szüleid visszakapják?
Én kíváncsi vagyok mindenre, nyugodtan írjál! Kép

Timurr
De cuki kép! Kép

Brigó
Jó sokat alszik a babád egyben, nem semmi Kép
Legyes problémám nincs, de a Vanish bevált mindenféle foltra (ez itt a reklám helye).
A Bazi nagy életet nem láttam én sem.

Nekem is azt mondták a gerincferdülésemre, meg arra, hogy nem eszem húst, hogy nem tudok majd kihordani bébit rendesen, meg hogy nem lesznek egésszégesek stb. Ehhez képest 3 gyerekem van és a nagyok apróbb megfázásokon és gyors influenzán kívűl nem voltak még betegek, és ez nagy szó sztem. A gerincemet meg akarták műteni, hogy acélt tegyenek bele, de nem engedtem, inkább pupos leszek öregkoromra ...

Képzeljétek, tegnap vettünk nekem egy nyári nadrágot, meg egy szép blúzt, és 2 számmal nagyobb kellett, mint a baba előtt Kép. Pedig már fogytam is, 3 hét alatt kb 4 kilót, majd szerdán mérem. Ráadásul a próbafülkében ott volt az a nagy tükör, ahol szembesültem magammal Kép Letörtem kicsit mint a bili füle. Lehet, hogy már örökre Gombócarturné maradok? Szemüveget is kellett venni, mert a régi már elég tropa volt szegény, merthogy szemüvegespápa is vagyok. De a ruhák csinik, végre fel tudok venni vmi normális kinézetűt Kép, és a szemüveg is szép, csak még szokatlan.
Na megyek, házimunkahegyek vannak.
És van még egy körkérdésem: Miért azt a nevet választottátok a babátoknak amit, és milyen más neven gondolkodtatok még? Tetszett-e a családnak Stb?
Puszi, Vezso
vezso

Tamesz, Brigó
Mi meg nem is terveztük a Rozit, és szinte sokkolt a dolog, hogy babát várok, nem negatív értelemben persze. Csak már kezdtem magamat elkönyvelni középkorú, lassan "öregedő" (Kép) nőnek, erre kisbabát várok. Lelkemben fiatalodtam kb 15 évet Kép Érdekes, hogy a nagyobb körű családban először nem mindenki örült...Ez az elején szomorúvá tett.
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?