Sziasztok!
Réka,
piros nyakkal vigyázz, mert Panni is úgy kezdte (hiába olajoztam fürdetés előtt és hintőporoztam gyakran). Aztán 1*csak tök kisebesedett. Az egyetlen, ami használt rá, a méregdrága és írtó büdösen mentolos szagú Neogranormon kenőcs (popsipirosodásra is jó - fogzáskor ronda tud lenni). Miután már kentem vele, dokinénit is megkérdeztem, mit lehet a nyakával tenni és a nélkül, hogy tudta volna, mit használok, a Neogranormont ajánlotta.
Brigo,
hát nekem a Liberotól küldték a levelet és abba kell betenni 1 válaszborítékba a kivágott izéket. Szóval nem tudom. De Panni 4,5 hónapos és most a 3 hónapos kor utáni tekire hajtok, a levelet csak most kaptam, szóval lehet, nektek is késik.
Hát fura az egri kereskedelem.
Nekem is pont ilyen a hátam, de nem zever, mert anno azt jósolták, a gerincferdüléseim miatt gyerekem sem lehet. Ahhoz képest nincs is semmi bajom...
Vezso,
Kenguru Gold üzlet van pl az Õrs vezér téren, az Árkádban a metroszinten.
Anyós azon kívül, hogy semmit nem csinált a lagzin, csak vendégnek tekintette magát, akit ki kell szolgálni, otthon hagyta a 20 hónapos gyámkislányát tök egyedül (akit én saját lányomként kezelek). Közöltem vele, ha nem megy érte haza, följelentem és az akkor még nem létező unokáját soha nem láthatja, ha még1* magára meri hagyni. A párom majdnem elkésett a saját esküvőjéről, mert bár akkor mi már Pesten lektunk (anyós ózdi és ott volt az esküvő), elküldte aznap a férjem varratni, merthogy náluk az a szokás, ha fehér kendő van a kocsi visszapillantóin (addig nem jutott eszébe, nem is tudja varrónőként megcsinálni és a nélkül nem lehet esküvő sem). Amíg a párom oda volt, neki nem volt ideje megmosakodni, így a párom majdnem nem jutott be a fürdőszobába, stb., stb., stb. ... Ja és náluk semmi sem úgy szokás (mellesleg az egész esküvőt az én családom szervezte és fizette). Pl 38 fokban az anyakönyvvezetőnek nem vittünk Pestről le tortát. És kék volt a menyecskeruhám, nem piros. Õk maradtak legtovább, holott mindenki tudta, hogy másnap mi hajnalban kelünk. Végül otthagytuk őket. Mindezt egy 20 hós és egy 9 éves gyerekkel, akik az asztalon aludtak. Erre mondták a férjem ózdi barátai, hogy náluk az a szokás, hogy a fiú szülei szervezik és fizetik a lagzit és ők a vendéglátók, nem pedig a díszvendégek...
Tamesz,
szegény! A gyerektől elkapott nyavalyák a legszörnyűbbek! És Marci ellátása!
Remélem, tényleg megússza!!!
Esernyős kocsi: legyen rajta a gyerek előtt olyan védőkorlát (nem tudom, hogy mi a neve), amibe kapaszkodhat és rádőlhet,amikor ül. Tudom, még így hülyeségnek hangzik, de tényleg hasznos. És napfénytető (van, amelyiken nincs). A napernyő nem mindig jó (pl nagy szélben is süthet a nap).
Connie,
az én tévézésem is a Jóbarátokból áll ki, no meg a Colombóból. És ezzel kész is.
Brigó,
fürdetéshez én is a kezemet használom. Néha az alatta levő textilpelust az alsó fertájakhoz.
Vezso,
én is használok cumit. Panni csak időnként igényli az elalváshoz, ill a babakocsiban. De sokat játszik vele: megpróbálja helyesen a szájába tenni. Kb 2000 próbálkozásból 1* sikerül, akkor kiköpi és újra kezdi, míg bele nem fárad és el nem kezd sírni.
Vaktyuk,
mi is próbáltuk a gyümölcsleveket (még csak itt tartunk evésben) kanállal adni. Mérges lett tőle, sok levegőt nyelt és nem igazán ette, minden mellé ment. Utána meg bugyborékolt a kanállal.
Cumisüvegből viszont elég jól eszi. Szóval kérdés nálunk is eldöntve.
Mi az az isofix? Nekünk is kéne lassan új ülést nézegetnünk.
Ruz,
hol van a C&A? Még nem is hallottam róla.
Juszti,
már épp kérdezni akartam, hol vagy.
Iszonyú hosszú lettem, mindig az vagyok, de csak napi 1* tudok jönni.
Jó éjszakát!
Kata