Sziasztok,
Megjöttem a leletemmel. A rákszűrés P1 lett (abszolúte negatív), a chlamydia úgyszintén.
Az MRI érdekes sztori. Elvileg minden OK, a jelentés végén van egy szöveg: "Makroadonema nem igazolható. Mikroadenoma gyanúja miatt a sella MR vizsgálata javasolt."
A dokim enyhén kiakadt rajta, merthogy pont ezt kérdezte. Dehát az MRI-sek egy másik világ, úgy látszik.
Ilyenkor nem lehet reklamálni náluk?
Na mindegy. A dokim (aki mellesleg iszonyú rendi volt, már megint a szabiját csörgettem fel...) azt mondta, hogy hagyjam a fenébe, most már nem érdekes. A mikro- alapján egy picike kis ciszta lehet, ami vagy ott van, vagy nincs, vagy van hatással bármire, vagy nincs. Emiatt ne menjek újabb vizsgálatra.
Viszont kezdjem el kanalazni a Bromocryptint!!!
Ez iszonyú jó hír!!! Aug-ban mehetek inszemre!
Megkérdeztem tőle, hogy mitől fájdogál a pocim, mintha megjönne és fáj úgy a derekam néha, hogy csak na, azt mondta, nagyon örül neki, mert így látszik, hogy van sárgatest-működés a petefészekben és ez jó, így könnyebb dolga lesz.
Szóval klassz napom van. Nem mondom, hogy nem kattantam ki a magyar egészségügyre (nem pont úgy vizsgáltak, ahogy kellett volna), dehát ez van. Most nem idegesítenm magam a mikroadonema miatt, olyanja bármiken lehet és nem is tud esetleg róla.
Wish
Nagyon köszi a biztatást!
Az 1. inszem még jó, hogy sikerül!
Ez nem is lehet kétséges...
Átírnál a táblában, hogy aug 1. inszem? Krizsa szerint 2-3 mindenképpen adjunk esélyt. Úgyis kapok majd sztem progit a stimu alatt, azzal nem lesz gond. Pé-m pedig most is van, a férjem katonáis is tökéletesek. Bízom, most először igazán.
Ja, még vmi. Krizsa azt mondta, szedjem a Bromo-t. Ha esetleg terhes lennék most, akkor az nem gond, ugye? Nem okoz problémát? Nem mehet el tőle a bébi?
Pusza
Unique