Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Kavicska
Nagyon sajnálom, de azért én még megvárom a holnapi eredményt. Jó?

Wish
Köszi. Igyekszem meggyógyulni. A párom hozott nekem őszibarackot. Nagyon fincsi volt!

Zsebike
Állítólag 15 házaspár lesz ott. Feltétlen jövök és mesélek. Kicsit izgulok. Szerintem mi leszünk a legfiatalabbak.

Edina
Dehogy haragszom, miért is kellene. Olyan sokat írtunk már, hogy Zsebin kívül talán senki nem emlékszik a legapróbb részletekre.

Kép mindjárt. Csak makacskodik már megint.

Renóca
süni_renóca

Kép
süni_renóca

Már megint itt vagyok,mint említettem régebben,függő vagyok!Kép
Holnap este tudok csak jönni hogy mi újság,mert hiába fogy a magyar ,nálunk hála a jó Istennek a gyereklétszám évről évre nő.Pl:13-án hajnalban megszületett a hónap 86.babájaKép
Na ma tényleg nem jövök többet,megyek vár a vasaló.Utána pedig nyalogatom a sebeimet.Kép
Sziasztok!
Jó éjt mindenkinek!Holnapra szép napot!
Kavicska
kavicska

Hát, én sem hoztam zebrát Kép
Csalódott vagyok és dühös, de gyűjtöm az energiát - és a reményt - a következő lombikhoz.
Mindenkinek kitartást és babásodást kívánok!
Kavicska!
Azért várjuk meg a holnapot... hátha.
kiscic

Kavicska
Kép Azért örülök, hogy már a következőkre gondolsz! Így kell ezt csinálni felállni és tovább menni, bármilyen nehéz is!

Kiscic!
Kép
Csak azt tudom írni neked is hogy próbálj meg előre nézni lesz babád!!!!!

Pont nézem a híradot és a Nyíregyházi állatkertről van szó és mi van a riporter mögött a háttérben zebra. Szóltam nekeik hogy mostmár nézzenek felénk,mert ez már tényleg igazságtalanság, hogy itt senkinek semmi nem sikerül! Kép

Ma iszonytat sz.... napom volt. Nem találtunk egy anyagot hétfő óta ma jött az egyik kollégám akiben bíztam nála van, hát nem. Elsírtam már magam idegességemben, de közben ugye nem áll meg az élet menjek el egy mások emeltere valamiért. Jó ott összetalálkozok egy kolleganővel, mondja nekem a folyosó közepéről félvállról hallotad a jó hírt? Gondoltam maganban nekem most két jó hír létezik babás vagyok és nem jövök többet dolgozni, vagy hogy megvan az anyag, erre ő kisbabám lesz. Na ez még rálökött a hangulatomra. És hogy most még zebrát sem oszthatok teljesen kész vagyok! Pedig akartam ma egy gyönyörű új táblát felrakni zebrával, de így ma ezt sem teszem. Kép ja most megy a Találkozások c. műsor ahol mondják xy babát vár még csak 2 hónapos, miért mindenkinek csak NEKÜNK nem???????

Renóca!
Igyekszem képbben lenni, de sokszor nekem sem sikerül! Milyen az új autó? Lenne egy kérdésem raktatok bele valamilyen plüss állatkát? A párom azt mondja minden nőnek ez a mániája! Nem zavarja, de azért már csak egy van a mi kocsinkban! Kép

Wish!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++A karom hogy siekerüljön!!!!!!!!!!!!!

Stella! Kriszta!
Holnapra hatalmas drukk az uh-hoz! Jelentkezzetek amint tudtok!!!!

Stella!
Ha holnap uh és kitűzik a punkciót hétfőre akkor onnan már nem is dolgozol, már nem is írsz????

Unique!
Mi volt ma az MRI-n????

Bocsi akinek most nem írtam semmit!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiscic!

Sajnálom hogy Zsebinek nem sikerült ma zebrát osztani!Kép
Zsebike!
Ha nem nézek előre,akkor kb.a mai nap során felkötöttem volna magam.Már ott tartottam a gondolkodásban ,hogy a gyámügyesektől azért nem kapunk engedélyt a környezettanulmányon,mert nincs külön gyerekszobánk.Kép
Szóval ettől kissé berezeltem,mert még nagyon az elején járok,és már ezen hisztizek,és ez lökött egy nagyot a gondolataimon.
Megértem a rosszkedvedet,amikor ilyen" jó" hírekkel fogadnak.Nekem nap mint nap kell végignéznem a boldog anyákat és apákat,hát a szívem majd meg szakad.
De igyekszem kedves lenni,és segíteni amiben tudok,mert így legalább más babájának jobb.Na és persze éjszaka amikor kicsit ráérek,akkor babázok,csak sajna nem az enyémmel.
Tényleg a korfui úton van esély egy kis peteérésre?Bár jó a kóbor peteérés isKép
Az a baj,hogy nekem kóbor sincs-csak stimura.
Mindegy csak legalább így legyen!
Puszi mindenkinek!
kavicska

Kedves Wish!

Küldöm neked az összes babaváró drukkomat, de ősszel kérem vissza Kép Kép Kép
drukk+++++++++++++++++++
kiscic

Sziasztok!

KavicskaKép
Én azért még nem "temetlek" el teljesen... Kép Holnap este várlak vissza! Kép Én mindig úgy vagyok ezzel, hogy amíg nem jön meg és fenn van a hőm, addig van remény Kép

Az MRI megvolt, köszönöm Zsebi. 5-re voltam időpontra, 5.15-kor behívtak és 5.30-kor végeztem. Korrekt volt. Ahhoz képest, hogy állami.... Holnap reggel 8-tól lesz eredmény. Dél körül tudok érte menni, megírom feltétlenül. Kép

LaraKép
Mizu VeleTEK? Te még a melóhelyen? Nem a kórházban kellene lenned lassacskán?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Kavicska!
Lehet hogy lemaradtam, de te hol dolgozol, hogy babázhatsz éjjel?
Sajnos lenne nyaralás alatt peteérésem, de az a baj, hogy akkor már szednem kell a fogigátlót, illetve nem is baj, mert már várom a kezdést!

Unique!
Várom a híreket!

Farkasok!
Egyenlőre gázos a szekrény, de majd privibe leírom, apu megszerkesztette méretarányosan és nem igazán lehet megoldani "szakmailag", de nem adja fel agyal és ha van megoldás megy mérni! Remélem sikerül neki Sorry!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szasztok csajok,
Zsebi,
A Sepiából 'sajnos' én is pont igy kapom az adagot. Azért sajnos, mert azt mondta a doktornő hogy alkati szer, és ez mindenkinél más... Ezek szerint mi ketten ennyire egyformák lennénk ???
Kicsit elbizonytalanodtam, lehet hogy ez csak placebo ?????
Orsi,
Ha olvasod akkor tudsz valamit hozzászólni, mint homeos szakértő ??

Kavicska, Kiscic,
Igazán sajnálom hogy nem sikerült beindítani a zebraesőt Kép Kicsit ápolgassátok a lelketeket, aztán emelt fővel tovább az úton KépKépKép Tudjátok, mindegyiknek van vége, csak sajna azt nem tudni hogy milyen hosszú...

Egyébként szerintem ma kismama találkozó volt a városban. Esküszöm ha 15 pocakost nem láttam ma, akkor egyet sem...szégyellem, de ma valahogy engem is bosszantottak... Pedig az egyik kolleganőm is terhes, egyidős velem, spontán sikerült neki, igaz, ősszel volt egy vetélése... na mindegy, a lényeg hogy neki örülökKépKép

Ma végre megvan a vérvételem eredménye is. Ugy tűnik minden határértéken belül van, kivéve egy ismeretlent, de azt ignorálom.
Holnap az UH-n remélem legalább egy focicsapatnyi tüszőt fognak látni nálunk isKépKépKép

Stella,
Neked már biztos hatalmasak lesznek holnapra !! Nagyon kíváncsi vagyok Kép

Wish,
Most rajtad a világ szeme, a hétfői teszt nekem jól hangzik...szerintem ikrek lesznek Kép (vagy inkább ne ?) Dévaihoz mikor mész ? CSak jövő hétvégén ?

Farkasok,
Ha itton leszek nyugodtan jöhettek látogatóba ha van kedvetek Kép Csak meg ne harapjátok Zolit KépKép
Esetleg a műszaki szaktudásra is lehet hogy igényt tartunk majd. Ép most vettem egy ethernet routert, hogy a benti laptopomat itthon is tudjam használni(emailt olvasni meg ilyenek) és kicsit félek tőle hogy fog-e menni...

Na mostmár megyek aludni, mert holnap nagy nap lesz Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Ja és újabb fényképezővel bővült a család KépKép:
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta : remélem jó sok tüszid van, várjuk a híreket Kép

Kiscic Kép Nagyon sajnálom !!! Puszillak

mniki

Stella, Kriszta
megy a drukk ezerrel a mai uh-ra.

Kiscic Kép

Unique,
akkor ma várjuk az eredményt, biztos minden rendben van Kép
A melót tegnap leadtam, egyenlőre nincs újabb, úgyhogy most egy kis pihi jön. Persze aktívan: CTG, védőnő, gyerekorvos, stb. De ez már sokkal lazább Kép

Wish,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lara

Lara

KépKép
lara77

Szasztok,
csak beugrok leírni az UH-t... Nyh 7mm, tüszők számára csak annyit mondott a doki, hogy van 2+1 10 mm feletti és sok kicsi....hát remélem az a sok kicsi hétfőig jól megnő Kép)) Addig még nyomok 2 Gonalt a hétvégén...
Délután jövök otthonról.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Biztos lehetsz benne, hgoy megnőnek addig! A nyh-nagyon szép!

Na rohanok én is dolgozni csak bekukk volt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Homeos dologra reagálva! Igen alkati szer mert már nagy a dózisszáma. Igazából nekem azt mondta a dokinő, hogy ez a női hormonokat és mindenféle dolgokat támogató "gyógyszer" szerintem ezért kaphattunk mi egyformát! De aztán lehet hogy nem, az biztos, hogy sok helyről hallottam hogy ez a nőknek nagyon jó!

Stella!
????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap a nagykapunk elött beszélgettem a szomszéd csajjal, és két 4levelű lóherét is talált, ide adta nekem, remélem így is ér.MOst még képzeletben átadom nektek (akinek a legnagyobb szüksége van rá), nekem azt hiszem csak szeptemberben kell!
Beleraktam, egy könyvbe, aminek a címe:Terhesség hétről hétre.Onnan adja az energiát nekünk!
Lehet, hogy gyerekes gondolat, de azért csak bízzunk.
Szép napot mindenkinek!

Edina
dedina

Sziasztok,

Megjöttem a leletemmel. A rákszűrés P1 lett (abszolúte negatív), a chlamydia úgyszintén.
Az MRI érdekes sztori. Elvileg minden OK, a jelentés végén van egy szöveg: "Makroadonema nem igazolható. Mikroadenoma gyanúja miatt a sella MR vizsgálata javasolt."
A dokim enyhén kiakadt rajta, merthogy pont ezt kérdezte. Dehát az MRI-sek egy másik világ, úgy látszik.
Ilyenkor nem lehet reklamálni náluk?
Na mindegy. A dokim (aki mellesleg iszonyú rendi volt, már megint a szabiját csörgettem fel...) azt mondta, hogy hagyjam a fenébe, most már nem érdekes. A mikro- alapján egy picike kis ciszta lehet, ami vagy ott van, vagy nincs, vagy van hatással bármire, vagy nincs. Emiatt ne menjek újabb vizsgálatra.
Viszont kezdjem el kanalazni a Bromocryptint!!!
Ez iszonyú jó hír!!! Aug-ban mehetek inszemre!

Megkérdeztem tőle, hogy mitől fájdogál a pocim, mintha megjönne és fáj úgy a derekam néha, hogy csak na, azt mondta, nagyon örül neki, mert így látszik, hogy van sárgatest-működés a petefészekben és ez jó, így könnyebb dolga lesz.

Szóval klassz napom van. Nem mondom, hogy nem kattantam ki a magyar egészségügyre (nem pont úgy vizsgáltak, ahogy kellett volna), dehát ez van. Most nem idegesítenm magam a mikroadonema miatt, olyanja bármiken lehet és nem is tud esetleg róla.

WishKép
Nagyon köszi a biztatást! Kép Az 1. inszem még jó, hogy sikerül! Kép Ez nem is lehet kétséges... Kép
Átírnál a táblában, hogy aug 1. inszem? Krizsa szerint 2-3 mindenképpen adjunk esélyt. Úgyis kapok majd sztem progit a stimu alatt, azzal nem lesz gond. Pé-m pedig most is van, a férjem katonáis is tökéletesek. Bízom, most először igazán.Kép

Ja, még vmi. Krizsa azt mondta, szedjem a Bromo-t. Ha esetleg terhes lennék most, akkor az nem gond, ugye? Nem okoz problémát? Nem mehet el tőle a bébi?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique

A kérdésedre én nem tudok felelni, de a jó hírnek nagyon örülök!És sok sikert kívánok az inszemhez!
Remélem minden a terveid szerint fog alakulni!
Egy, vagy két babát szeretnél? Akartam márkérdezni, de mindig elmaradt, te biztos tudsz válaszolni.Az inszemnél is akkora az esély az ikrekre, mint a lombiknál?

Edina
dedina

DedinaKép
Köszi a jókívánságokat! Kép
Hát... Én szívem szerint kettőt szeretnék, lehetőleg egyszerre Kép
Na jó, egy is tökéletes lenne! Aztán majd később még egy!
Azt hiszem, nem, mert inszemnél véletlenszerű a megtermékenyítés, tehát olyan, mintha a la nature menne a dolog kis rásegítéssel, míg lombiknál ugye többet is visszahelyeznek, ott már "csak" meg kell tapadniuk.

WishKép
Érzéseid még mindig ugyanazok? Pocifájás? Émelygés van?

StellaKép
Annyira várom a keddet, hogy halljak Felőled, hogy mi volt az UH-n...

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique : szuper Kép Ha Mágus azt mondta, hogy ne foglalkozzatok a mikro-val, akkor biztos rendben vagy Kép Csak ügyesen !!!

Kriszta : szorítok a tüszikéknek, de szerintem simán megnőnek Kép Jövő héten vissza fogsz kapni 2 vagy 3 gyönyörűséget, ebben biztos vagyok KépKépKép

Lányok, mindenkinek jó pihenést, szép időt a hétvégére !

mniki

Unique,
A Bromocryptint nyugodtan szedheted, mivel ha most szedned kell akkor a terhesség első 4 hónapjában tutira, mert addigra a szervezeted is elkezdi termelni rendesen. Én is szedem napi fél tabletta, és nekem azt mondták, hogy az első 4 hónapban is tutira kell majd szednem, majd utána meglátjuk hogy mennyi a szint. Mellesleg ha nem jó a prolactin szinted, ugye amire kaptad, akkor kicsi az esély a terhesség megmaradására, még ha teherbe is esnél. Szóval szedd amennyit felírtak.

Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt velem!Teljesen biztos voltam benne, hogy még sincs minden rendben velem, mert olyan előtejszerű folyik a mellemből, már egy jó ideje.Ezért megismételtük a hormon vizsgálatot.De teljesen rendben van minden.Azt mondta a nődokim, hogy valószínűleg pszihés alapon van, de nem folyásolja be a hormonháztartásomat, ez a jobbik eset, de vissza kellenne fognom magam érzelmileg.A baj csak az, hogy nem érzem, hogy túlzóak lennének az érzelmeim.

Unique
Én is egyre jobban szeretnék ikreket.Azért gondoltam, hogy nagyok az esélyek, mert adnak peteérlelőt, és ha amúgy is van rendesen pé-rés, akkor több ér meg, és akkor több is termékenyülhet meg.De igazad van.Remélem azért nem tűnök túl butának.Csak még egy kicsit tájékozatlan vagyok ebben a témában, még nagyon az elején vagyunk.
dedina

Unique!
Az inszemes kérdésekre nem tudok válaszolni, nem vagyok járatos. Az viszont biztos, hogy itt is van esély az iker terhességre, kicsit több mint a sponánnál, mivel több petesejt érik egyszer és így lehet, hogy több termékenyül meg. Kép
Javítottam a táblában az inszemet! Kép

Edina!
Én is ilyen babonás vagyok!

Hálátlan feladat miatt kell frissítenem a táblát! Mégegyszer sajnálom, utálok a tábla aljára küldeni bárkit!

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique!
A másik fórumon olvastam ahol a táblát csinálod, hogy vettél ovulációs tesztet, de hiába kerestem vissza nem látom a nevét és hogy hol vetted, meg mennyibe kerül? Ha tudsz segíts légyszíves!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán

Az inszemnél az ikres kérdést, én kérdeztem,de kaptam választ az a lényeg.
A babonával kapcsolatban,örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen kis "butuska".
Ovulációs tesztről én is hallottam, de arra gondolsz amire nyálat kell rakni, mert van pisilős is.Amúgy 2 és 3 ezer forint között van az áruk, de a nevüket nem tudom, de a gyógyszertárban biztosan segítenek.Egyébként én egyszer a Rossmannban is vettem.

Edina
dedina

Zseboroszlán

Az inszemes ikres dolgot én kérdeztem, de a lényeg, hogy kaptam rá választ.
A babonával kapcsolatban, örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen kis "butus".
Az ovulációs tesztről én is olvastam valahol.Azt hiszem PG53 a neve.Egyébként a következő helyen olvastam:Fogamzás,várandóság,szülés-fogamzás-ma megint megjött-archív 2005 jan.
Remélem segítettem legalább egy picikét
És remélem nem vezettelek félre, ha igen nem szándékosan.
Amúgy egyszer a Rossmann polcán találtam ovulációs tesztet.2-3ezer forint között van az ára.
Én még nem próbáltam.Ha kipróbálod írd már meg légyszi, hogy milyen.

Edina
dedina

Dedina,
Süni többet tud erről a tejszerű dologról és ha jól emlékszem neki a magas prolactin szinttől van vagy volt. Sünikém reflektálj kérlek.

Zsebes,
Nekem van ilyen nyálas ovulációs tesztem, de még a büdös életben nem tudtam megállapítani róla, most van ovulációm vagy nincs, ja ezt lehet hüvelyi váladékból, na finom dolog. Ki lehet próbálni de szerintem nem sokat segít, ja a neve PG/53. Én gyógyszertárban vettem.

Kriszta,
Enni-inni. Zolit majd mi harapdáljuk. Vasárnap lesz az UH?

Kavicska,
Mi az ábra.

Sünikém kérnék egy blökis képet ha lehet az autót nem lepisilő kutyust kérném. Gondolatban megsimítanám. Holnap tanfolyam-izgi. Jegyzetelj ám rendesen.Este pedig írj.

Lara,Mniki,
Hívtak engem is varrós tanfolyamra, de nekem az augusztus így nem jó, ha legalább 1-én kezdődött volna akkor befért volna de így. Szeptember kiesik a következő lombik miatt.

Lara,
Holnap CTG. Kiscsávónak mondjad ám, hogy produkáljon valamit, mert kénytelenek leszünk beugrani és megcsikizni téged. Remélem tudsz ebben a melegben pihenni, légkondi remélem bírja a terhelést, nehogy ugrálj rajta.

Egyik Krizsás ismerősünknek ma volt a laparja, jól van és teljesen rendben van.Neki külön puszit küldök a nevetekben is, mert mindig olvas minket de sosem ír. Halló tessék írni. puszi-puszi

Kavicska,
Mi van a vérvétellel? Puszkó nektek is. Irigyellek a munkád miatt.Mindennap egy kis csoda, és tudnunk kell örülni még ha nem is a mienk csak nehéz odáig eljutni.Kitartás a mindennapos megpróbáltatásokhoz.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Edina, Farkasok J!
Köszi! Akkor még gondolkodom rajta. Bár remélem ez az egy spontn hónap után a lombik sikeres lesz és akkor ez a probléma kihúzva az életemből!!!!

Jó éjszakát. Nézem még a TV-t benne az ikrek c. műsort, hát nem könnyű az biztos, de csodálatos, az is biztos! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Bocs hogy csak most,de sajnos 9-re érek haza ilyenkorKép
Szóval ma több mindenre választ kaptam.
1.ß-HCG NEGATÍVKép
2.A testhőmérsékletem a Duphaston=Progeszteron -tól magasabb.
Szóval megtanultam hogy soha többet nem mérem a hőmet,ha nem vagyok betegKép
Zsebike!
Ha legközelebb a táblához nyúlsz,beírhatsz nekem,augusztusra egy 1.inszemet.
Most még egy kicsit szedem a duphastont,hogy később jöjjön meg,így amire a Krizsa doktor megjön a szabiból,nekiugorhatunk az inszemnek.
A munkahelyem egy Bp-i szülészet csecsemő osztályán van.KépBaba hegyek!Mindenkit várok szeretettel,de csak mint szobatárs......!Kép

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a drukkokat és a szorításokat!!!!!

Wish!
Rajtad a világ szeme!
Stella!Kriszta!
Hajrá!Drukkolunk nagyon!
Unique!
Augusztusban együtt startolunk!
Na most megyek,és várom a párocskámat!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Kavicska
kavicska

Sziasztok,
Zsebi,
Kicsit megnyugtattál a Sepiával, remélem végül mindkettőnknek használni fogKépKép

Ovulációs tesztet én is vettem kb másfél éve, babymark a neve, és a DM-ben vettem, aztán egy időre eltűnt, de pont a múltkor én is láttam. Sima pisilős teszt, nagyon hasonlít a terhes tesztekhez. A vélt ovluáció előtt 3 nappal kell kezdeni, reggelente rápisilni és amikor LH csúcs van, akkor elszineződik, vagy valamilyen jel lesz rajta, már nem emlékszem pontosan. Asszem 2900-be került.

Mniki,

Köszi a drukkot Kép

Dedina, Unique,

Nekem volt 6 inszemem. Õszintén szólva úgy emlékszem csak annyi az ikrek esélye mint a spontánnál. Nekem a max a 4 pete volt, de sajnos egy sem maradt meg... Azért hajrá az elsőre !! Ismerünk olyat akinek elsőre sikerült, és olyat is, akinek az ötödikreKép

Unique,
Ha Bromot kell szedned, akkor az pont azt segíti hogy teherbe tudj esni, illetve hogy nehogy elvetélj. A terhesség első harmadában tutira végig kell szedned. Én már lassan 1 éve szedem hogy karban tartsam a prolaktinomat..

Farkasok,
Holnapra már be van tervezve az első csirkesültKépKép Inni meg amúgy is sokat szoktam (tudjátok, az öreg alkesz)
Csak hétfőn megyünk UH-ra, addig még nyomjuk a Gonalt...

Lara,
Holnapi CTG-n reméljük Andor produkálja majd magát, te pedig mostmár tényleg PIHENJ. Bár ma köszönt el tőlünk egy angol kolleganőnk, aki jövő péntekre van kiírva... szerintem már holnap meg fog szülni, annyira hajtotta magát...

Szép hétvégét mindenkinek,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok

Nekem volt olyan időszakom, amikor azt gondoltam, hogy elsőre bőven elég egy baba,mert ugye "nagyon tapasztalt vagyok".El sem tudtam képzelni, hogy két egykorú baba legyen egyszerre.De mára ez valahogy megváltozott, teljesen úgy érzem, hogy nagyon jó lenne, ha ikrek lennének, csak lennének már.Engem ez a kérdés már egész fiatal korom óta foglalakoztat, mert az anyai nagymamám szült ikreket, tehát anyu testvérei között van ikerpár,vagyis volt,de ez mindegy.És úgy hallottam, hogy ez a hajlam mamáról-unokára száll.
De ha egy kis gyöngybogárka lesz, az jó lesz, csak minél hamarabb.

Wish
Már várjuk a hétfőt,nagyon!!!+++++++++++++++++++++

Kriszta
Hajrá, csak nagyon ügyesen!!!!

Zsebi
A három az szerencse szám!!!(A harmadik lesz?)

Szép hétvégét mindenkinek!

Edina
dedina

Kavicska!
És azt meg lehet tudni melyik kórház, vagy itt mindenki szeme láttára inkább ne?
Megmondom neked az őszintét én azt tudtam hogy a Duphastontól és az utrótól a hő fenmarad, de nem akartalak letörni mert végülis miért ne lehetett volna babától nemigaz?
Javítottalak a táblában a köv. frissítésnél már benne leszel!

Ednia!
Igen a harmadik lesz!
Az ikrekkel kapcsolatban én is így voltam, még tavaly ősszel is mikor az első lombikot kezdtük, fú nehogy ikrek legyenek, ma meg már repesnék a boldogságtól. Biztos sok gond és fáradság, de megéíri, ráadásul az élet is kárpótólna az "elvesztegetett" évekért. Mert ha belegondolok és az első baba akkor jön amikor mi terveztük már igencsak a kistesón dolgoznánk. Na de most ősszel sikerül!
Ha gondolod és szeretnéd beleteszlek szívesen a táblába csak írd meg a hozzá szükséges adatokat!

Wish!
Nagyon nagyon izgulok érted! Mindjárt itt a hétfő és bízakodom a zebrás reggelben. Tényleg rajtad a világ szeme, idén itt még nem volt zebra a statiszttikák szerint ár bőven babásnak kell lenned!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok, nem hiszem, hogy lesz hétfőn zebra. Az éjjel elkezdtem vérezni. A ma reggeli teszt tök negatív.

wish

Wish
Ne csináld ezt!Ez már tuti,hogy nincs zebrád?Ugye nem?!Mikor válik biztossá?Azért egy kis remény van még ugye?

Zsebi
Jól esne,ha én is olvashatnám ott a nevem.
Név:Edina
Intézet,doki:BMC,Dr.Konc János
Életkor:23
Első inszemináció, kb.95%, hogy szeptemberben fog rá sor kerülni.
Akartam már kérdezni,hogy az, hogy "irányított", az mit jelent?
Valahol olvastam, hogy valaki így próbálkozik, de nem tudom, hogy pontosan mit jelent.

Edina
dedina

Wish!
Nem nem nem nem! Hívd fel azonnal a dokidat! Feküdjél és tessék vörösbort inni, nekem ezt mondta a múltkor Krizsa és ha bírok konyakot!
Megy a mensihajtó energiám neked!!!!!!
Kép

Edina!
Az irányított az azt jelenti, hogy kis gyógyszeres rásegítés és tüszirepesztés, valamint itt is nézik folyamatosan uh-val hogy mi a helyzet odabent, és amikor esedékessé válik a peteérés akkor otthon együtt kell lenni. Tehát végülis ez a legtermésztesesebb külső beavatkozás.
Akkor betettelek a táblába!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

Köszi, hogy betettél a táblába, és köszi a felvilágosítást is.Azt hittem hátha jó lesz nekünk, ez az eddig ismeretlen megoldás, de nem.Mert nálunk a férjemmel van a gond.De igazából mindegy is, mert már lelkileg is teljesen az inszeminációra készülök, és már nagyom-nagyon-nagyon várom!!!!

Süni
Mi újság nálatok?Milyen volt a tanfolyam?Ez egyszeri alkalom, vagy menni kell többször?

Edina
dedina

Kavicska Kép

Wish,
igaza van Zsebinek, fekvés és alkohol!!! Nem mehetsz be vérvételre? Azért én küldöm még a drukkokat +++++++++++++++++++++++++++++++++

Megvolt a CTG, minden rendben, őfelsége hajlandó volt mocorogni is, úgyhogy megdícsértek bennünket.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Wish,
Nem karom elhinni hogy nem sikerült...emlékszel Lara is vérezgetett !! Remélem már elállt, te pedig fekszel és tovább reménykedsz. A vörösbor hátha tényleg használ és próbálj meg holnap reggel vérvételre menni !! Én még bízom KépKépKép+++++++++++++++++++++++++++++++++

Lara,

Örülök hogy minden ok volt a CTG-n, nagy izgalommal várjuk Andort KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara
Ez jó hír, hogy minden rendben van a kis Andorral.Mekkora most a pindurid?Mondták már, hogy mekkora babóra számíthatsz, mire kikivánkozik a kis csöppség?

Wish
Nyugi!A lányok leírták mit kell csinálnod, nyugi, nyugi!Reménykedni kell!!!

Edina
dedina

Sziasztok

WISH
Küld gyorsan nekem azt a mensi energiát! Már két napja rettenetesen görcsölök és semmi, pedig már nagyon jó lenne.

Annyit írtatok nem győzöm olvasni.

Mozit elhalasztottuk, mert elfáradtunk ebbe a nagy melegbe és lehet, hogy most már mind a ketten betegek vagyunk. Ahogy a nagymamám mondta anno: "Egyforma göthösek vagytok mind a ketten."
Igaz akkor mind aketten 15-20 kilóval könnyebbek voltunk. KépKépKépKép

A tanfolyamot élveztük. Inkább beszélgetés volt. Sokmindenre választ kaptunk, gyakorlati példákkal lettünk okosabbak. Nagyon jó kis tanácsokat kaptunk a nagyobb babócával való ismerkedéshez. Jövő szombaton megyünk megint.
Most látom milyen sokat ér az internet. Volt ott két házaspár , akiknek szinte fogalmuk sem volt a civil szervezetek (pl.Gólyahír) munkájáról. Annak előnyeiről... Az jutott eszembe milyen jó is lett volna, ha már akkor van netünk, amikor elkezdtük az orvoshoz járkálást. Kép Nézzünk előre!! Nagyon izgalmas lesz megismerkedni majd a poronttyal!

Mindjárt jövök. Elolvasom miket írtatok.

Renóca
süni_renóca

Dedina
Nekem a magas prol. szinttől volt/ néha van előtej. Örülök, hogy neked az OK. Igaz nekem akkor ugrik magasra, amikor teljesen a babára koncentrálok. Tehát a háttérben nekem is érzelmi, lelki okok állnak. Ezen pedig a gyogyi csak átmenetileg segít. Itt a neten olvastam, hogy aki évekig küszködik magas prol. szinttel ne aggódjon a szülés megoldja. Õszintén szólva nem is nagyon bánom, hogy ez van, mert ha pici babát kapunk akkor is lehet, hogy majd beindul a tejem és..... Kép Már több ilyet hallottam. Majd meglátjuk.

KavicskaKép
Előre, midjárt augusztus!KépKépKépKépKép

Farkasok
Na azért a kutyu nem érdemli most meg igazán a simit. ÁTMÁSZTA AZ ÚJ KERÍTÉST IS! Elment csajozni. Mint az őrültek futottunk utána, a csaja majdnem megharapott, őkelmét pedig majdnem elütötte egy autó. Ez volt a tegnap esti torna.Kép
Nem akartuk megkötni, de sajna kap egy "futóláncot". És cak akkor lesz szabadon, amikor mi is kint vagyunk az udvaron.

Lara
Örülök, hogy minden rendben!

Renóca
süni_renóca

Wish!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Minden gondolatomban szerepelsz és a párom is rettentően izgul érted, messziről, de fogom a kezed és bízok remélek.......

Renóca!
Izgalmas napotok volt. Mostmár viszont tényleg küldjétek melegebb éghajlatra azt a fránya bacilust, ki hallott még ilyet nyáron betegnek lenni!!!!!

Lara!
Ez nagyon jó, úgy látszik szófogadó gyereked van, meghallotta, hogy rendesen kell mocorogni amikor a kíváncsi szemek vizslatják! Kép

Kriszta!
Így hogy máris a szurik végén jársz, úgye annyira nem is gáz? Azért ilyenkor már érzi az ember a pocakját, de el lehet viselni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok
Kép

Mindenkinek jó éjszakát és szép vasárnapot!
Kép

Renóca
süni_renóca

Wish

Én most pihenek, de szorgalmasan olvasgatom a fórumot. Bizzál még, ne add fel addig amíg a vérvétel meg nem lesz. Lehet még baba belőle, hiszen nem te lennél az egyedüli aki vérez és közben babás. Nyugi!!!!!!!!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Mivel éjszakás vagyok éppen,ezért újra ilyenkor....Kép

Wish!
Tényleg ne add fel a vérvételig,feneked alá párna!!!!, és fekvés amíg csak lehet!Max.pisilni kelj fel.
A barátnőm,akinek augusztusban lesz egy éves a babája,végigfeküödte az első 3 -4 hónapot,mert vérzett.Volt egy nagy vérömleny a baba mellett,ami nagyobb volt a babánál,de mégis a baba győzött!Épp múlthéten beszéltünk,és azt mesélte,hogy a 14.napi tesztje neki is épp hogy csak valamit mutatott,és a 16.napi sem volt erősebb.Nagyon szorítunk neked!Pihizzzzzz!!!!!!!

Zsebike!
Nem titok végülis,hogy melyik kórház.Szent Imre.
Nincs mire inkognitót tartanom,mert itt tudják,hogy mi történik,Sőt az egyik dokinéni,aki Thai földön él éppen kis családjával,ő is olvassa az agymenéseinketKép
Ami a gyogyikat illeti gondoltam a hatást!Csak mivel az ismerősöm aki most babás neki is így kezdődött,hogy hőemijei voltak,reményt keltett.Meg a dokinénim is azt mondta hogy a babásodástól is lehet.
Így legalább nem érzem annyira ,hogy milyen meleg van kinnKépKépKépMég két napi adagom van a Duphastonból.Ha jól számolom-és a természet is így akarja-augusztus első napjaiban már megtörténhet az első inszem.

Renóca!
Nagyon helyes a kutyitok.De ezek szerint jó kis belevaló figura!Kép
Gyógyuljatok meg gyorsan!

Hallottatok-e a Mag-Óra alapítványról?Ha nem akkkor ajánlom mindenkinek akinek sok a lombik okozta anyagi megterhelés!Ha ismeritek akkor más kérdés.Az inszemet is támogatják,vagy csak a lombikot?

Most más nem jut eszembe,Szóval nem foglalok több helyet!
Sziasztok!
kavicska

Wish!
Nagyon nagyon bízom benne, hogy elmúlt és szépen pihengetsz! Minden energiám és drukkom a tiéd!!!!!!
Kép Ez a te szerencsehozó kismalacod!

Kagyló!
Mikorra tervezitk a köv. lombikot?
Hogy tellik a nyarad?

Kavicska!
Érdekes, hogy ilyen messziről is olvasnak mindket. Ezúton is üdvözlom a Thai földön élő dokinénit. Kép
Hallottam a Mag-óráról, már itt a fórumon is volt témázva. Arról viszont nem hallottam hogy aki beadta kapott-e már vissza pénzt. Kép Hogy az inszemet támogatják-e nem tudom. Annak a költségét tudod? Leírom neked: gyógyszerek pár ezer forint és 30000 az inszem díja a Kaáliba.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

HALLOTTÁTOK:

Nyári Babanet - találkozó
2005. július 30. 9.00 - 18.00-ig

HELYSZÍN:

II. kerület Hárshegyi út 3
A VI. kerület nyári tábora, illetve évközben a
12 karátos gimnázium területe (ha valaki így jobban ismeri).

ELÉRHETÕ

A Moszkva tértől a 22-es autóbusszal, a Dénes utcai megállónál kell leszállni.
Itt van amúgy a Rege szálló és a volt Europa Hotel is.

!!!!Vigyázat, ne szálljatok le a Lauder iskolánál, csak a következő megállónál!!!

A kert bekerített, hatalmas, erdő határolja.
A kertben van játszótér, wc.
Lesz szék és asztal, pelenkázási lehetőség sátor vagy helyiség formájában,
valamint kerti zuhanyok (fürdőruhát hozzatok).
Rossz idő esetén (ilyen nem lehet!!!) rendelkezésünkre áll
egy hatalmas tornacsarnok, ami az iskolához tartozik.

Érkezéskor mindenki kap kitűzőt, arra ráírhatja a nevét.
A netest, az igazit, vagy a munkásmozgalmit... :-)

A részvétel ingyenes, minden babanetest és nem-babanetest is szeretettel várunk.

ÉTEL - ITAL:

Ahogy arról előzetesen megállapodtunk batyu-bál jelleggel,
mindenki hozzon legalább annyit amennyi neki kell és talán másokat is megkínálhasson.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish,

Mi újság ?? Sikerült vérvételre menni ?? Vagy fekszel és már nem vérzik...úgy szorítok neked +++++++++++++++++++++++++, nem lehet hogy ne sikerüljönKépKépKépKép

Zsebi,
Én is láttam a találkát, te elmennél ? Ott a legtöbb ember ismeretlen lesz és gondolom 70% babás...majd meglátom milyen lesz a hangulatom.
Ma már tényleg kezd fájdogálni a pocim, de még abszolút elviselhető... Azt hiszem örülnék ha sokkal jobban feszítene...úgy félek attól hogy nem lesz elég petike....na jó abbahagyom...
A szurik tényleg nem voltak olyan vészesek, bár még 2 nap hátra van. A hasamon azért van egy két lila folt és pötty, de mostanában úgysem tervezek strandolást KépKép

Renóca,
Örülök hogy jó volt a tanfolyam...mostmár minden hivatalos részen túl vagytok, ugye ? Mostmár csak a reményteli várakozás van hátra ? Legalább a kutyus lefoglalja a mindennapjaitokat KépKépKép
Szerintem a baba is úton van már valahol hozzátok !!

Kavicska,

Hajrá az augusztusi inszemre. A hődet tényleg nem érdemes mérni, de a pozitív hozzáállást őrizd meg KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi,
én is kaptam mailt, neked van kedved menni? Pont a szülinapomon lesz. Ha mások is jönnének, pl Te, Kriszta, akkor lehet, hogy mi is megpróbáljuk. Persze ha még 2in1 leszünk. Bár a legszebb ajándék Andor lenne Kép

Kriszta,
ne izgulj, nekem egyáltalán nem feszültek a petefészkeim, mégis találtak benne elég petikét. Nálad is lesz elég Kép

Wish ????????????????????????

Lara

Lara

KépKép
lara77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?