Kata
Borzasztóan sajnálom, ami az Anyukáddal történt, bosszantó, amikor az összes iratot újra be kell szerezni
. Ha van a tolvajban jóérzés, akkor legalább az iratokat leadja valahol. Valószínűleg már a bankban kinézték maguknak, hogy pénzt vesz fel, nem lehet?
Connie
A honlapcsinálással tényleg elültetted a bogarat a fülembe, foglalkozni fogok ezzel, de a Tiéd tényleg nagyon tetszik. Az esküvős leírást is elolvastam és eszembe jutott a mi esküvőnk, főleg az, hogy egy csomó minden nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Végül is kicsit vicces lett számunkra, de a vendégek sokat áradoztak, hogy ilyen szép volt, meg olyan szép volt.Nevessetek egy jót, adok ízelítőt. A kántor férjem jóbarátja volt és kedveskedni szeretett volna, ezért csupa modern zenét játszott a templomban (nem akarta elárulni előre miket, azóta sem tudjuk) és beleadott apait-anyait a hangerőbe, úgyhogy lehet látni a videón, hogy a hozzátartozók felugranak néhány akkordnál a helyükről és őszintén, én befogtam volna a fülem, ha nem a saját esküvőmön vagyok. (Nemrég a lányaim látták a filmet és csak annyi kommentjük volt a zenéhez "Anya, ez borzasztó!")A csokromba a pasztellbarackszín rózsák mellé tettek liliomot is, bár senki sem kérte, az erőteljes illattól megfájdult a fejem és a csokor is olyan nehéz lett, hogy zsibbadt a karom is. Fülledt meleg volt a templomban, a lábamon lassan csurgott lefelé a verejték, közben ugye szólt a rémes zene. Aztán: szintén a videón látszik, amikor egy távoli hozzátartozó (azóta se láttuk) szépen bepakolja az 5csillagos szálloda éttermében az asztalról az ikebanát a táskájába néhány naranccsal együtt ...Az ún. nászéjszakán , illetve a szállodai szobába való belépéskor úgy belerúgtam véletlenül egy szekrény sarkába, hogy ordítottam, mint akit ölnek, aztán feldagadtam marha nagyra és irtóra fájt. Egyébként sem voltunk túl szexes hangulatban, fáradtak voltunk és így csak romantikusan végignyúltunk az ágyon, mint két krumpliszsák és azonmód el is aludtunk. Először még kb 200 db csatot operáltam ki a frizurámból, amolyan szépségkirálynős fejdíszem volt, most biztos nem akarnék ilyet. Reggelre ébredve éreztem, hogy vmi nem stimmel a fejemen és viszket. Mivel egy vagon hajlakk volt előző nap ráfújva a fejdíszem miatt egy kis allergikus reakció léphetett fel. Na aztán kitámolyogtam a fürdőszobába, ahol szembesültem magammal a tükörben és igencsak meglepődtem: a tűz istennője meredt rám, égnek állt szó szerint az összes hajam. Kb egy óra keserves hajkefélés következett a zuhany alatt. Közben majd éhen haltam, mert a saját esküvőmön nem volt időm enni. Azért mert ugye meg kellett hívni mindenféle Manyi nénit meg Muki bácsit akiket se előtte se utána nem ismertünk, de az anyós barátnőjének a fiának a nemtudomkije és meg kellett hívni, nem is tudom hányan voltunk. Mire mindenkivel csevegtem pár szót, vége volt az estének, így is páran megsértődtek, hogy nem mentem oda az asztalukhoz. Szóval farkaséhesek voltunk és le is ettük a reggeli svédasztalt rendesen a turisták elől (elég furán néztek), azért az abrosz maradt (még a ropit is megettük a minibárból). Eddigre a férjem kezdett kissé gyanúsan viselkedni, de igazából csak pár óra múlva derült ki, Keszthelyen, ahová pár napra leutaztunk, hogy a csokromban lévő liliomoktól lett rosszul, pollenallergiája akkor jött ki, be is lázasodott tőle rendesen.Soroljam még?
Nekem is most aludt el a Rozi, meg a férjem is (hullafáradt).
Vezso