Új privát üzeneted érkezett!

Connie
Szuperek a képek:-)Látom Ákos is szereti a csülökpörköltetKép
Hol vetted neki azt a jó kis sapit?
Virág
villes

Sziasztok!

Rég jártam már itt is, talán most már gyakrabban tudlak olvasni benneteket. Remélem, sikerül végre képet feltenni a május elején született gyermekről.

Connie,
Ákoska igen szépen fejlődik. Kép Édes pofikája van.

Kép
Kép
Nagia

Virág,
A Minimanóban. Apja választotta. Ez volt az egyetlen megfelelően macho fazon szerinte.Kép Mondjuk úgy is néz a gyerek azon a képen.Kép

Vezso,
Éljenek a macik!KépKép
Én is gyűjtök recepteket, meg szakácskönyveket, ami pedig a honlapon van, az saját kitaláció, kivéve a puliszkát, meg a halas receptet. Majd teszek még fel, úgyis gépelem be a receptjeimet, de most nem az a legfontosabb projekt.Kép
A honlapot nagyon könnyű megcsinálni a gportalon, nagyon egyszerű a kezelőfelület, amúgy én se vagyok egy nagy szakember.
Esti lefekvés nálunk nem gond, csak napközben, de lehet, hogy későn veszem észre, hogy álmos és túlpörgeti magát, mire lefektetném? Meg most kiságyba szoktatási projektünk van, nem merem már hagyni, hogy ott aludjon, ahol épp éri, mert sanszos, hogy leforog az ágyról előbb-utóbb.

KépKép
connie

Húúú... Már harmadszor teszem le. Ráadásul 200g-mal kevesebbet is evett, mint ahogy szokott. Mi lehet a baj? Kép

Nyári talis meghívó nekem is megjött. Dorka bizti tudna bővebb fölvilágosítást adni (azért másoktól is elfogadom! Kép ), de Õ valahol eltűnt a 3 fiúval (bocs, 4, hiszen párja is van) Kép Pedig topikos talit is emlegetett anno... Nyaral?

Connie,
kiskrapekokkal csak pestiesen lehet kirándulni. Kép De az is olyan jó! Végre kimozdul az ember, mást is lát - és ha az épp egy szép táj, akkor annál több nem is kellhet (legalábbis nekem). Kép

Ja, azért kéne gyűjteni a kivágandó izéket a Liberóról, mert jól néznek ki az ajándékok és az ilyen játékok annyira drágák egyébként! Tökre beleszerettem a képen lévő teknősükbe, meg a textilkönyvvel is már régóta kacérkodtam a Kenguruban. De most Babylove-unk van itthon (mivel az olcsóbb).

Anyukámnak ma ellopták a pénztárcáját a közértben. Kép Kép Kép Ez egy nagy pénztárca, így MINDEN hivatalos irata benne volt (bankban volt előtte, oda kellett az adókártya is) + bankkártya + éves bérlet + nyaralási pénz (előtte vette ki) + könyvesbolt kártyák, fürdőbérlet, kedvezményes vonatbérlet. Szóval minden! Még fizetett, de a másik boltban már nem volt meg. Visszament, de hiába. Azóta sem jelentkezett senki, hogy megtalálta, szóval tuti ellopták. De legalább az iratokat vissza adná! Undorító alakok! Egy egész havi fizut lopott. Szegény anyu tökre kivan. Kép Pont vártam haza, hogy strandra menjünk (a bérletével és Pannival), erre mehetett ügyeket intézni. Kép

Jó éjszakát! Remélem, többet nem sír föl a Nyanya! Vagy csak álomevésért - de azt remélem, még mostanában, amíg nem alszom (én önző dög).

Kata
panni2005

Sziasztok
KAta nekem szules kozben nyultak meg a taskam.....
Huuuu csajok miert nem kerdeztek????? sztem nem ciki ha valaki nem tud ilyesmit, sot oruljon neki mert akkor ezek szerint nem volt ra szuksegeeeeeeKép
Tenyleg megy valaki a babanetes talira?

Kép
vaktyuk

Kata
Borzasztóan sajnálom, ami az Anyukáddal történt, bosszantó, amikor az összes iratot újra be kell szerezni Kép . Ha van a tolvajban jóérzés, akkor legalább az iratokat leadja valahol. Valószínűleg már a bankban kinézték maguknak, hogy pénzt vesz fel, nem lehet?
Connie
A honlapcsinálással tényleg elültetted a bogarat a fülembe, foglalkozni fogok ezzel, de a Tiéd tényleg nagyon tetszik. Az esküvős leírást is elolvastam és eszembe jutott a mi esküvőnk, főleg az, hogy egy csomó minden nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Végül is kicsit vicces lett számunkra, de a vendégek sokat áradoztak, hogy ilyen szép volt, meg olyan szép volt.Nevessetek egy jót, adok ízelítőt. A kántor férjem jóbarátja volt és kedveskedni szeretett volna, ezért csupa modern zenét játszott a templomban (nem akarta elárulni előre miket, azóta sem tudjuk) és beleadott apait-anyait a hangerőbe, úgyhogy lehet látni a videón, hogy a hozzátartozók felugranak néhány akkordnál a helyükről és őszintén, én befogtam volna a fülem, ha nem a saját esküvőmön vagyok. (Nemrég a lányaim látták a filmet és csak annyi kommentjük volt a zenéhez "Anya, ez borzasztó!")A csokromba a pasztellbarackszín rózsák mellé tettek liliomot is, bár senki sem kérte, az erőteljes illattól megfájdult a fejem és a csokor is olyan nehéz lett, hogy zsibbadt a karom is. Fülledt meleg volt a templomban, a lábamon lassan csurgott lefelé a verejték, közben ugye szólt a rémes zene. Aztán: szintén a videón látszik, amikor egy távoli hozzátartozó (azóta se láttuk) szépen bepakolja az 5csillagos szálloda éttermében az asztalról az ikebanát a táskájába néhány naranccsal együtt ...Az ún. nászéjszakán , illetve a szállodai szobába való belépéskor úgy belerúgtam véletlenül egy szekrény sarkába, hogy ordítottam, mint akit ölnek, aztán feldagadtam marha nagyra és irtóra fájt. Egyébként sem voltunk túl szexes hangulatban, fáradtak voltunk és így csak romantikusan végignyúltunk az ágyon, mint két krumpliszsák és azonmód el is aludtunk. Először még kb 200 db csatot operáltam ki a frizurámból, amolyan szépségkirálynős fejdíszem volt, most biztos nem akarnék ilyet. Reggelre ébredve éreztem, hogy vmi nem stimmel a fejemen és viszket. Mivel egy vagon hajlakk volt előző nap ráfújva a fejdíszem miatt egy kis allergikus reakció léphetett fel. Na aztán kitámolyogtam a fürdőszobába, ahol szembesültem magammal a tükörben és igencsak meglepődtem: a tűz istennője meredt rám, égnek állt szó szerint az összes hajam. Kb egy óra keserves hajkefélés következett a zuhany alatt. Közben majd éhen haltam, mert a saját esküvőmön nem volt időm enni. Azért mert ugye meg kellett hívni mindenféle Manyi nénit meg Muki bácsit akiket se előtte se utána nem ismertünk, de az anyós barátnőjének a fiának a nemtudomkije és meg kellett hívni, nem is tudom hányan voltunk. Mire mindenkivel csevegtem pár szót, vége volt az estének, így is páran megsértődtek, hogy nem mentem oda az asztalukhoz. Szóval farkaséhesek voltunk és le is ettük a reggeli svédasztalt rendesen a turisták elől (elég furán néztek), azért az abrosz maradt (még a ropit is megettük a minibárból). Eddigre a férjem kezdett kissé gyanúsan viselkedni, de igazából csak pár óra múlva derült ki, Keszthelyen, ahová pár napra leutaztunk, hogy a csokromban lévő liliomoktól lett rosszul, pollenallergiája akkor jött ki, be is lázasodott tőle rendesen.Soroljam még?

Nekem is most aludt el a Rozi, meg a férjem is (hullafáradt).
Vezso
vezso

Szia Nagia,
Bence is szépen nődögél.Kép Aranyos kiskrapek. Milyen az új lakás?

Vaktyuk,
Én mennék, ha ebből a topikból is mennének többen, de a férjemmel még nem beszéltem meg.

Kata,
Mi is imádunk kirándulni szép tájakra.Kép
PénztárcaKépKép Ez olyan szemétség, hogy legalább az iratokat nem adják vissza.

KépKép
connie

Bocs, ez így van:
Mi is imádunk kirándulni szép tájakra.Kép

KépKép
connie

Szia Vaktyúk!
Disznóság, ilyenkor lopni?! Lopni bármikor az persze, de szülő nőtől?! Hogy milyen emberek vannak, el se hiszem.
Én azért nem mertem kérdezni, hogy ne tűnjek olyan bénának ...Kép De ha felmerül vmi amiről dunsztom sincs, most már nem leszek szégyenlős.
Én is szerettem volna tudni, hogy Ti voltatok-e ilyen babanetes talin már?
Vezso
vezso

Vezso,
Nem semmi.Kép A hajamat nekem is fél óráig bontottuk le, pedig csak félkonty volt. A beszámolóbol meg az már kimaradt, hogy másnap egész nap hánytam, aztán estére lementünk Siófokra nászútra, ami kb. így alakult: reggel 8-kor kelés, reggeli, 11-ig vártunk a reggeli hányásra, utána rövid séta, ebéd, 2-3 óra alvás, majd este 6-ig vártuk az esti hányást, utána rövid séta, alvás reggelig. Aztán kezdtük előlről.Kép A férjem legalább jól kipihente magát, ennyit aludni meg olvasni utoljára a megismerkedésünk előtt volt ideje.Kép Sz'al naggggyon romantikus egy nászút volt, hármasban.Kép

KépKép
connie

Connie
Ez jó, Nektek hányós nászút, nekünk lázas...Mi is előadtunk a vacsorán egy táncot, csárdást az Ecseri lakodalmasból, de szegény Gábor már az első lépéseknél kiesett az ütemből és eleve sántított, a csizma vhogy nem stimmelt neki. Úgy táncolt, mint egy fáradt, sánta öregember Kép De nem hagytuk abba, és hatalmas sikerünk is volt. Bár, ha a tánctanárnénim (évekig néptáncoltam) csóválta volna a fejét rendesen. Férjem a pásztorszerkójában elég murisan festett egyébként. Amikor a kölcsönzőben kiadták a gatyarészt, azt hittem rosszul látok, kb 12 m hosszú lepedőszerűség, aminek a derékrészébe volt fűzve a gatyamadzag. Úgy nézett ki benne, mint egy hatalmas hóember, mert ugye nem egy karcsú legény volt már akkor sem. Amikor felpróbálta, engem úgy kellett felmosni, betegre sírtam magam a nevetéstől.
Na ilyen sztorikból kéne írni könyvet, nem? Nekem tetszene, mint könnyű olvasmány.
Vezso
vezso

Nem is rossz ötlet, majd előterjesztem, hogy adjunk ki a mennyegzo.hu legviccesebb esküvői sztorijaiból egy könyvet.Kép

Ajaj, leginkább aludni kellene már, manóka 3/4 10 óta húzza a lóbőrt, csak egyszer rohantam be hozzá, azt hittem felsírt, de csak apja nézte a videót, amit reggel felvett.Kép

Holnap jönnek a szüleim villámlátogatásra, vasárnap délig, aztán vasárnap délután meg megyünk a sógoromékhoz, vagyis nem nagyon leszek most két napig.Kép

KépKép
connie

Connie
Majd kérek pár % jutalékot a könyveladásból, mint ötletgazda Kép
Én is megyek aludni, most már álmos vagyok.
Mozgalmas hétvégétek lesz, érezzétek jól Magatokat! Szia! Jó éjt!
Vezso
vezso

Sziasztok!

Már megint én vagyokKép
Van egy problémám és érdekelne, hogy ez természetes-e?
Mostanában, a lábam egészen a hasam aljánál nagyon fáj, mintha nőnék. Inkább jobb oldalon, de elég kellemetlen. A derekam majd le szakad. Teljesen érzem, hogy tágulok szét. A másik, hogy elég sokat görcsöl a hasamKép
Ez lehet attól, hogy a baba nől? Most 32 hetes vagyok. Nagyon félek, hogy előbb szülök meg. Már volt máskor is ilyen parám, de éjszaka is pontosan 3 óránként mentem ki WC-re. Ha meg nyújtózkodni akarok, akkor olyan érzés, mintha leszakadna a hasam és nagyon fájKép
Hasmenésem is van, meg hányingeremKép
Tegnap bevettem a Magne B6-ot, utána azért jobb lett, de később megint be kellett vennem.
Lehet, hogy kevés folyadékot is ittam, de most nagyon be vagyok tojvaKép
Senkinek nem fájdogált a hasa meg a dereka?

Vezso!
Te nagyon sokat segítettél tegnap az őszi babásoknakKép
Mindenki hálás neked, hogy beszélgettél velünkKép
Gyere át máskor is, mert el kell a segítségKép
Énmmost megint a para időszakomat élem.
Nem a magától a szüléstől félek, csak a túl korai szüléstől.

Na nem nyafogok itt tovább.
Remélem, valaki meg tud nyugtatniKép

További szép napot!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Szia Angelani!

Minden terhesség más és más, de az biztos, hogy az utolsó hónapok nem könnyűek. A poci hatalmas, nehéz mozogni, fájhat a derék, láb, hát... stb. A baba helyet csinál magának, és igen sokat nő az utolsó időszakban, hogy teljesen felkészült legyen a kinti életre. Ez mind együttjárhat a mama számára kisebb-nagyobb kellemetlenségekkel.
Ne félj, minden rendben lesz.
Olvastam, viszont, hogy nem eszel és ez baj. Egyél, igyál rendszeresen, pihenj sokat feltett lábbal Kép. Örülök, ha segíthettem.
Puszi, Vezso
vezso

Sziasztok!

Vezso!
Nagyon Köszönöm!Kép
Egy kicsit megnyugtattál.Kép
Valamennyit ettem, ittam.
Bevettem a Magne B6-ot. Pihentem, most egy kicsit jobb, de a derekam fájKép
De örülök, hogy ez természetesKép
Mindent elviselek a babáértKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!
Angelani
A vérzés szerintem nagyon egyéni dolog,mert nekem amikor kijöttünk a kórházból (5. nap) már alig volt és egy hétig vékony alwayst használtam még egy hétig tisztaságit és utána nem is kellett semmi.Ja a kórházba még a vastag always kellett.De szerintem vegyél pár csomagot vékonyból,vastagból és meglátod,hogy alakul a vérzésed és majd visznek neked,haelfogy.Annyit azért mondanák,hogy szerintem mindenképpen szárnyast vegyél,mert a sima nekem nagyon gáz volt,tekeredik meg minden.És készülj be egy nagy méretű zacsival is a tenának van ilyen és a dm-be lehet kapni olcsóbbat a márkájára nem emlékszem direkt szülés utánra való.Ha elfolyik a magzatvíz akkor szinte a pár óra alatt az egész zacsi elfogy.Én szerencsére vittem egy csomagot,mert a kórházba papírtörlőt adtak,ami nem ért semmit,mert dőlt belőlem a lé.Kép

Szerintem,ahogy haladsz előre jobban fogod érezni a derekad,és a baba növekedését,hiszen most kezd el (elvileg) hízni,és bizony egyre jobban nyom majd itt-ott.Ne félj a koraszüléstől csak nyugi.Kép

A liberós és pampers pontgyűjtésről feltud valaki világosítani,akárhogy vadászom érdemleges dolgot nem találok,hogy kell,mit lehet érte kapni stb.?
KösziKép

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Timurr15!
Köszönöm a tanácsot és a nyugtatástKép
Már jobban vagyunkKép
Inkább szédülök, meg rossz a közérzetem.
De rájöttem, hogy a hűvösebb napok utáni nagy melegben van ezKép
De utána elmúlik, csak szerintem nehezbben viselem a hőmérséklet és időjárás változást.
A babó mocorog rendesen. Viszont a jobb mellem alatt egész a bordámnál van a lába. Néha nagyon tud fájni. Lehet, hogy megnézetem egy UH-al, mert van, hogy csak úgy is fáj, minden mozgolódás nélkülKép

Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Sziasztok!
Jó babaázást!
Kellemes Hétvégét!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!!!!

Angelani!!

Én pl. nagyon féltem a koraszüléstől, mert már elég korán nyíladoztam. Nagyon sokat beszéltem a babónak, hogy maradjon nagyon jó helyen van, szeretem vigyázok rá. Na az én Balázsom ki sem akart jönni túlhordtam és a végén császi lett, pedig előtte én már szültem símán 3-at.Tartottam a szüléstől is nagyon. Szerintem ez a tudatalatti is hozzájárult ezekhez az eseményekhez.
Vérzés!
császáros voltam, és szerintem kevesebb volt a vérzés mint a síma szülés után. Ez egyén függő azt hiszem, hogy ki meddig és mennyit vérzik. Vettem én is tennát, de nekem az csak 1-2 napig kellett.
zsuba31

Na, erről beszéltem, hogy alig van hozzászólás egész nap.Kép Persze szerintem azért sokan benézegetnek, csak mindenki azt várja, hogy a másik írjon Kép.
Én meg teljesen függő vagyok Kép, ma pl. palacsintát sütöttem (tej nélkül), és közben is jöttem a géphez, aztán mentem fordítani, majd vissza, és így tovább. Ezért van nekem ennyi időm, mert ebben a pici lakásban mindig beleakadok a gépbe. Persze, irigykedem azokra, akik ki tudnak ülni a kertbe (árnyék, friss levegő).

Connie
Írtad múltkor, hogy hiányzik a fagyi. Néha rám is rámjön, így tegnap bementem a bioboltba, hogy adjanak nekem valami tejmentes fagyit. Nem mondom, hogy nem ettem még jobbat, de legalább az illúzió megvolt.

Tegnap éjjel volt nálunk nagy-nagy sírás Kép, de nem sikerült rájönni, hogy miért. Pár napos kora óta nem volt ilyen, nem tudom, mi történhetett.Kép
Most meg alszik fél háromtól Kép, ebből az első másfél óra komfortszopizással, aztán feladtam, de szerencsére nem ébredt fel.

Na, aki gépközelben van, az írjon bátran!
zsana75

Szia!!!

Én is úgy vagyok vele, hogy be-be nézék néha,
meg van, hogy írok csak épp nem reagálnak rá, és akkor inkább nem írok.

Jaj én kakaót innék nagyon,múltkoriban megittam egy bögrével és volt utána bömbi rendesen!! Nem tudom, hogy ettől volt-e ki kellene próbálni mégegyszer. Fagyit szoktam enni attól még nem vettem észre, hogy baj lenne.
zsuba31

Én nem merek próbálkozni Kép, legalábbis egyenlőre nem.
zsana75

Sziasztok
Itt van egy aranyos kép a nevető Roziról, aki ma 4 hónapos. A férjem azt üzeni, hogy nyugodtam írjam le, a mögötte lévő "szőrös majom" az ő.
Mindjárt írok még Kép
Puszi Vezso
Kép
vezso

Jaj nagyon édes Rozi!!!!

Ti, hogy csináltok ilyen jó képeket????
Nálunk Balázs megriad állandóan a vakutól, és nagyon riadt képet vág ha szemből fényképezem.Ja és piros a szeme is.
zsuba31

Zsana
Én szerettem volna egész nap írni Kép, de tegnap is annyit írtam, nem szerettem volna, ha úgy tűnik, rátelepszem erre a topikra. Ezért elmentem látogatóba az őszi babásokhoz.Kép
Egyébként is internetfüggő vagyok már teljesen.Kép

Timurr
Most nem olvastam vissza, de azt hiszem Te kérdezted egyszer, hogy mikortól lehet a babával együtt fürdeni. Tavaly hallottam a Kossuth rádión egy babaúszással foglalkozó hölgytől, hogy ha teleengedjük a kádat és a szülő előtte rendesen megmosdik, akkor lehet együtt fürdeni vele. Fürdőruhát is fel lehet venni, de nem muszály. Ez egy kétemberes feladat, mert az egyik szülő már a vízben van, míg a másik leetkőzteti és beadja a babát. Hihetetlen mennyire élvezik a kicsik, hogy szabadon lubickolhatnak a vízben. Lehet akár 15 percig is vele a vízben lenni. Mi minden este így fürdetjük a Rozit két hónapos korától(néha a nagylányok szülői felügyelettel) és ennek nem mosdatás jellege van, hanem úszás, lubickolásnak. Higiéniai szempontból (mint a babaúszásoktató hölgy mondta) ennek még kisebb veszélye van, mint az uszodai úszásnak ebben a korban.
Vezso
vezso

Zsuba

Köszönöm Kép. Az előbb csináltuk a képet, de még sosem sikerült olyat, amin így nevetne, azért is örültem meg neki annyira.
A férjem azt mondja, hogy azért nem piros a szeme, mert a gép eleve ilyen, de van egy program is, aminek a segítségével ki lehet retusálni a piros színt.
Nálunk nem a vakutól ijed meg a pici, hanem ha meglátja a fényképezőgépet elgondolkodik rajta rögtön, olyan töprengően kezdi nézni. Így aztán nagyon éber vagyok, hogy sikerüljön nevetős kép is. Hogy vannak a gyermekeid ezen a szombat délutánon?
Vezso
vezso

Köszi jól, egész nap aludt a két nagyobb, tegnap este jöttek meg a táborból. Most pihenik ki magukat. A nagyobbik meg most ment el a haverokkal találkozni, mert már ugye 10 napja nem találkoztak!:-)
Az a baj nálunk is, hogy Bazsi jókat nevet, de mire a gép előkerük addigra befejezi. Próbáltuk már ezt a piros szem effektust, de nem jó így sem.
zsuba31

Portörlés közben megint idetévedtem Kép.

Nekünk is nagy csodálkozás volt sokáig a fényképezőgép láttán, de dobok én is vigyorit:

Kép
zsana75

Zsuba
Hát igen, a fárasztó tábort ki kell pihenni Kép. Nekünk még egy tábor van, ahová mind a két nagy megy, egy angol nyelvű lovas-úszós tábor. Én még jól emlékszem az úttörőtáborokra,a kőkorszaki diszkókra a táborban, a számháborúkra. Lennék gyerek most is! Kép

Zsana
Hogyan készítetted ezt a tejnélküli palacsintát? Én is feltettem egy ilyen recepted, ez egy másik? És hogy sikerült?
És egyébként miket fordítasz? Én eredetileg többszakos nyelvtanár lennék.
Vezso
vezso

Zsana
Nagyon édes a babád! Olyan őszinte vidámság és boldogság van a picik szemében, nem? Kép
A szobátok falának a színe a kedvencem, imádom a barack-lazacszín összes árnyalatát! Próbálkoztunk eddigi lakhelyeinken más színnel is, de aztán mindig kikötöttünk ennél.
Mi az előbb fürdettünk úgy, ahogy fentebb írtam és olyan édesen alszik most a pici!
Vezso
Vezso
vezso

Vezso
A palacsintákat fordítottam KépKépKép
Egyébként úgy csináltam, mint a "rendeset", csak tej helyett is vizet tettem bele. Tojás nélkül nem mertem megpróbálni, ilyen mértékben elvileg bírjuk is.
Ja, és jól sikerült, csak egyet égettem meg Kép, mert belefeledkeztem az olvasásba.
zsana75

Jaj az én fiacskám még mindig nem akar hason lenni. Nagyon keservesen tud sírni ilyenkor.
Zsana!!

Nagyon édes a pici fiad!!!! Bazsi nem tudom mikor akar így hasalni????? Néha már azt hiszem, hogy valami baj van vele.
zsuba31

Zsuba
Ne aggódj, az első két hónapban Vilikét sem lehetett hasra tenni egyáltalán, aztán néhány percig bírta. Kb. egy hónapja jól elvan hason, de azt azért nem mondanám, hogy szereti.

Vezso
A párodat nem fedeztem volna fel a háttérben, ha nem hívod fel rá a figyelmet Kép. Látom Rozi is nyálzik rendesen Kép!
Én is tervezgetem már egy ideje a nagykádban fürdést, de még nem mertem.
Ami a szoba színét illeti, először festeni akartunk, már egy ideje kerestük a megfelelő színt, de semmi nem tetszett. Aztán megláttuk ezt a tapétát, és gyorsan meg is vettük.
zsana75

Zsana
Sztem próbáljátok meg a fürdetést így, különleges élmény nemcsak a babának, hanem Nektek is, annyira élvezik! Főleg amolyan ülős pozícióban szoktuk a vízben tartani, mert így tud pancsolni, illetve odakalamolni a vízben úszó kacsát, labdát. Meg úsztatjuk háton pl,és közben észrevétlen le is mosdatjuk. Még sosem sírt, sőt.
Vezso
Igen, nagyon nyálzik a Rozi, és szinte dühödten próbál mindent a szájába gyömöszkélni. Azért remélem, még a foga nem jön.
vezso

Elrontottam, az aláírást nem oda terveztem, hanem a végére...Kép
Vezso
vezso

Zsana
A fordítás-dolog csak most jutott el a tudatomig, hogy a palacsintát fordítottad...Kép Hogy én milyen hülye vagyok?! A vicceket sem szoktam érteni, elmesélni meg pláne, ált a poénnal kezdem...Hát, itt mulatok magamon, tényleg.Kép

Volna egy körkérdésem, tulajdonképp a férjem ostromol ezzel, hogy kérdezzem meg. Lányok, Ti hol szoktatok babaruhát venni? Vagy akinek nagyobb gyermeke van, hol vásárol ilyesmit?
Hátha írtok, most egyedül vagyok itt.Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!
Itt a másik függő isKép, de csak benéztem, nemsokára fürdetni kell, meg udvariatlanság is vendégekkel a házban netezni.Kép

Vezso,
Én is akarok így fürdeni a manóval!!!!! Majd kipróbáljuk vmelyik este, csak veszek fürdőruhát előtte.

Zsana,
Azt hiszem, ugyanez a tapéta van nálunk a gyerekszobában úgy 1 m magasságig, ott van egy macis szegő, és onnan sárga a fal. Majd keresek olyan képet, amin látszik.

Mennem kellKép.
De örülök, hogy más netfüggőket is találtam.Kép

KépKép
connie

Connie
Azért rendi vagy, hogy benéztél Kép
Lehet, hogy a netfüggők szeretik ezt a színt?
Mi most kinnt üldögélünk, férjem kinitott egy üveg finom bort is Kép
Vezso
vezso

Vezso!

Én szégyen nem szégyen a kínaiban veszek meg sok mindent. Mindnek van 1-2 márkásabb darabja is ,de nem bírnám másképp anyagilag. A kínaiban is van olyan ruha amit egy rendes üzletben 1-2000 többért kapok.
zsuba31

Vezso
Akkor most kivitted a laptopot a kertbe, vagy néha beszaladsz megnézni, hogy írtunk-e?
Mi a ruhák többségét kölcsön kaptuk. Néhány újat vettünk a babybell-ben (asszem így hívják), egyébként pedig itt a kerületben szokott lenni viszonylag gyakran börze, ott is vettünk már használtan néhányat.Miért érdekli ez a férjedet?
zsana75

Vezso egészségetekre a borocskát!!!!
Nálunk már apa alszik, nagyon elfáradt a héten.

Annyira fáj a hátam, hogy sírni tudnék néha.
Ez a fejés teljesen leamortizál. A csuklóim is kivannak, nem tudom mi lesz 1/2 év múlva?????
zsuba31

Zsana
Nem nem viszem ki a gépet, nem laptop. Bejövök néha, meg híroldalakat is nézegetek közben. Minden érdekel és főleg reggel és este van időm ilyesmit csinálni. Eddig kinn üldögéltünk, és olyan nyaralós hangulata volt. Elkezdtek a tücskök is ciripelni. Tulajdonképp, ha a kert végében kezdődne a tenger, egész ki lennék békülve vele Kép
A férjem azért érdeklődik, hogy tájékozott legyen, van-e olyan lehetőség, amiről nem tudunk. Az az igazság, hogy mi Ausztriában veszünk általában gyerekruhát, mert szebb, tartósabb és olcsóbb kb 30-40%-al, mint itthon. Babaruhát meg néha Cora, Auchan ill egy-két darab Brendon, de inkább, ha le van árazva, egyébként borzasztó drága. Kaptunk kölcsön is pár dolgot, de a környezetünkben csupa kisfiú született. Mindenképp megyünk nyár végén ki, mert a nagyoknak is kell minden, úgy nőnek.

Zsuba
A hátfájás ismerős, fejnem szerencsére nem kell Kép Azért csak egy pohárral ittunk és kis sajtot, meg dinnyét ettünk hozzá. Kép
vezso

Sziasztok!

Alapvetőleg én is függő vagyok, csak apuci csütörtök óta a barátaival kanbulizik a telken és még keddig eltart (szerintem tök rendes neje van, hogy így elengedi Kép ), közben anyukám lelkét ápolom. Elvált apukám ugyanis tartozik neki pénzzel, és miután elmesélte anyunak, hogy milyen nehéz helyzetben van (azért minden másra futja), szó nélkül (és fillér nélkül) jó nyaralást kívánt neki és távozott. Anyutól ugye tegnap ellopták a nyaralásra szánt pénzt és a telken most kötik be a vizet, csatornát (nem ingyen). Apuék meg elmennek 1 hét múlva nyaralni (ilyesmire mindig van pénze). Na jó, hogy az ember mindig számíthat a legközelebbi rokonaira! Kép Nem az, hogy az egészet most hirtelen adja meg, de legalább egy töredékét! Vagy vigyázna a szájára!

Hát szülés közben lopni! Kép Milyen emberek vannak? Kép

Vezso,
nem semmi az esküvőtök! Szegény! Kép Én meg azt hittem, csak a mi lagzink volt írtó szar. A ceremónia gyönyörű volt, csak utána a lakodalomban anyósék viselkedtek őrjítően - a párom barátai még most, 3 év után is emlegetik.

Timurr,
Libero: 5 kivágott babafiguráért egy rágókás-plüssös-minden színes teknőst kapsz, amiből más-más színű és mintájú rágókák állnak ki, ha a baba elmúlt 3 hónapos. Nagyon jól néz ki a képen, amit a tájékoztatójukban küldtek róla. Ezután valamikor (sajnos kidobtam a reklám részét Kép ) 10 kivágott izéért egy textilkönyvet kapsz, és ugyancsak valamennyi hónapos kor után 10 bigyóért egy plüss nyulat. Más céget nem tudom, nem kaptam.

Vezso,
bodykat az Ochan-ben (ha így írják) és a Tescoban veszünk, nagy ritkán (ha ott nincs - de előre szoktuk megvenni egy csomó méretben) a Kenguruban az Õrs vezér téri Árkádban. Van kínais cuccunk is (pl babakesztyűt ott vettünk egy szettel). Sokat turkálunk és ha sürgősen kell valami, amit nem találunk máshol, akkor a Kenguruban vásárolunk. Van törzsvásárlói kártyám már, így valamivel olcsóbb mindig. Sok ruhát kaptunk eddig, de már kezdjük kinőni őket. Panni meg már nem olyan újdonság, így mostanában ilyen téren hanyagolnak minket. Kép Örökölni sajnos nem igazán sikerül - na jó, 1-2 darab kivétel, amiket anno még én vettem ajándékba.

Jó éjszakát!

Kata
panni2005

Mi is gondoltunk rá, hogy átugrunk Ausztriába vásárolni, nekünk azért a néhány ruháért nem lett volna érdemes. Talán majd, ha lecseréljük a babakocsit, mert azt is érdemesebb ott venni.
A babaszobán is lehet márkás külföldi cuccokat kapni, de megmondom őszintén, én fölöslegesnek tartom, amíg ilyen gyorsan nőnek. Persze nálatok a nagy lányok gondolom, már igénylik Kép, és ha az egész családnak be tudtok vásárolni, akkor már megéri kimenni.
zsana75

Tényleg, Auchan! Bocs!
Ja, mi is vettünk bodykat Ausztriában 2 éve (Panni még csak gondolat volt). Kép De tök olcsók voltak (véletlenül láttuk meg az árukat és rögtön feltűnt, mennyivel olcsóbb, mint itthon) és jók (pedig egy sima közértből származnak)! Panni hordja is őket és nagyon jó minőségűek.

Na tényleg búcsúzom!

Kata
panni2005

Zsana
Persze, azért megyünk, mert jobban megéri egyszerre mindent megvenni a nagyoknak, így színben is minden passzol. Tényleg tudom ajánlani, a benzin, autópályadíj ellenére is jobban megéri. Most még tényleg annyi minden nem kell a kicsinek, de hátha Magatoknak is szeretnétek venni. Itthon nem tudom miért olyan drágák a ruhák.
Mindig H & M -be megyünk a Shopping City Süd-be, és hihetetlen a választék. Van pár divatszín és a zoknitól kezdve a kiegészítőkig mindent egy helyen veszünk. Így amikor reggel suliba készülődnek a nagyok, majdnem mindegy mit mivel vesznek fel, mert a színek is össze vannak hangolva. Ez nekem is jó, mert egyedül öltöznek fel és szeretik ezeket a ruhákat. A kisebb pedig mindent megörököl a nagytól. Év közben aztán már semmit nem veszek nekik, egy őszi és egy tavaszi bevásárlás elég. De a kicsinek még nem vettünk, neki kevés ruhája van egy-egy méretből, annyira gyorsan kinövi őket. Folyt köv.
Vezso
vezso

Szia Kata!
Hát látom, hogy nehéz helyzetben van az Anyukád.Kép Lesz ez még jobb is!
Azért érdekel, hogy a lakodalomban mit csináltak anyósék (ha publikus).
És az a Kenguru hol van, ahol vesztek néha babaruhát?
Az esküvőn ma már csak nevetünk, de ha újraesküdnénk egymással, csak úgy poénból, minden máshogy lenne, talán a ruhám maradna. És olyan emberek lennének ott, akik tényleg szeretnek minket, sok barát pl, és nem elsősorban távoli rokon, akiket nem is ismerünk.
Vezso
vezso

Sziasztok
En is fuggo vagyok parom mar neha piszkal erte...Kép
Vezso a SCS-be hogy kell mennni mert mi is tervezunk egy turnet ill megyunk ket napra olaszo-ba es akarok nezni ott esernyo kocsit mert sztem mar siman beleesunk a leertekelesbe itthon meg igazan nem lattam jot, tenyleg tapasztalt mamik mire kell odafigyelni az esernyo kocsi vasarlasnal?
En mar asszem mondtam nem nagyon veszek ruhat egyreszt allati draga itthon masreszt nemelyiknek eleg silany a minosege es fiuknak itthon igazan jo dogos cuccok nincsenek sztem. Franciaotszagabn vannak meg allati jo gyerekboltok.Ill body a Coraban van egy tipus epp ma neztem persze nem volt amibol az 56osok meg mindig jok ra egerkek vannak rajta es kek az ujja meg a szegelyek konnyu
jol nyulos polo anyaga van de tartja a formajat.
Furcsi
Mi mar forudtunk egyutt azt hiszem epp te mondtad Vezso hogy lehet igy nosza gyorsan kiprobaltuk hat nagyon tetszett a gyerkocnek.
Elkepzelhezo hogy azert sir a gyerek ugy mintha a hasa fajna de nem az faj neki mert jon a foga?
Eskuszom az egesz utca azt hallgatta hogy uvoolt annyira hangosan sirt.
Es igen lehetnenek az olvaso modosok is aktivak mindenre mindenki kivancsi nem kell kishituskodni hogy aaa erre tuti nem mert igenKép
Szoval RAJTA.....Kép
Kata nagyon sajnalom anyukadat, nalunk is ilyen apam baszzus azt hiszi a borunk alatt is penz van es engem akar fejni allandoan.
Talaltam egy pelenka nagykert BPen majd ha kell elokavarom a cimet is.
JA es bocsi a mai offert de egesz nap nagymama dednagymama nap voltKép
Mit lehet csinalni a kipirosodott nyakkal? hintoporon kivul?
Reka

Kép
vaktyuk

Szépjóreggelt mindenkinek!!!

Zsana, Vezsó!
Gyerkőcük tündériek!

Kata!
Komi, hogy a Liberótól lehet plüss teknőst kapni? Mert nekem írták a múltkor, hogy gyűjtsem a képeket, és a köv. levélben majd értesítenek, hogy mit lehet nyerni, de a levél azóta sem érkezett meg. És hogyan lehet beváltani a pontokat?

Én a babaruhák többségét a kínaiban, illetve a Tescoban vettem. Viszont pénteken nyitott a Brendon, ott is vettem Jázinak egy ujjatlan rugit. Képzeljétek el, annak ellenére, hogy a Brendon szinte a legdrágább bababolt, még mindig olcsóbb, mint az egri belvárosi üzletek. Azért ez gáz, nem? Pl. vettem bébitornáztatót, a városban 5.500Ft volt, a Brendonban 4.990Ft. Mondjuk a ruhák itt sokkal drágábbak (de csak a kínaihoz képest), viszont pl. a fa etetőszék olcsóbb a Brendonban, mint a Terscoban! Ki gondolná??? És még akcióban sincs.

Vki írta, hogy fáj a dereka. Másnak is vannak ilyen problémái? Az én hátam annyira fáj alvás után, hogy néha hiába bírnék még aludni, fel kell kelnem 5-6 körül, mert nem bírok tovább feküdni. És nem is a derekam fáj, hanem az az izomszerű valami, ami a gerincem mellett fut. Reggelre olyan kőkemény, hogy csak na!!!! Ez a sok emeléstől lenne? Vagy mitől? Nincs valakinek tippje?

Jázmin is mindig leblokkol a fényképezőgép láttán, és akkor nincs az az isten, aki mosolygós képet csinálna róla!

Kép

De azért tudok mosolyogni, ha elterelik a figyelmem:

Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Joreggelt!

Vaktyúk
Kipirosodott nyak Kép. Én egyszer hintőporoztam be, nagy ordítás lett belőle, úgyhogy gyorsan le is mostam. Mióta többet van hason, és nem ér össze neki, nagyságrendekkel jobb, néha már nem is látszik.
Mit csináltok az olaszoknál?
zsana75

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?