Sziasztok!
Megelőztetetk: pont az lett volna a következő kérdésem, hogy szerintetek kell-e egyáltalán hajat mosni. Ha Kata haját nem szoktatom hozzá a samponhoz, akkor valószínűleg nem is fog rá kelleni, igaz?
Apukája kb. kétnaponta mos hajat, mert hogy zsírosodik
Mondtam már neki, hogy ez egy ördögi kör.
Én DM-os naptejet használok, állítólag abban sincs semmi "kemikália". Naptejjel nem nagyon tudok kísérletezni, mert Katának szőke haja és hófehér bőre van - és sajnos a bőre érzékenységét tőlem örökölte
Ez a csípésekre is igaz, csütörtök este megcsípte a szeme alatt egy szúnyog - hát még most is fel van dagadva a szeme, alul, felül, és piros - kis pandamaci
Mondjuk az is igaz, hogy kozmetikushoz se kellett soha járnom, mert az arcbőröm mindig is rendben volt. Remélem, ezt is örökölte
Biobaba, nem itt írtad, de hol voltál te pénteken biopiacon?
Éjszaka nézegettem az interneten keresztüli rendelés lehetőségeit, meg a készétel házhozszállítást. De jó lenne végre eljutni veled biopiacra... (Tudom, hogy nem rajtad múlik
)
Környezettudatosságom újabb lépése: "A" kategóriás hűtőt vettünk, tegnap pedig a kiégett égők helyére energiatakarékos izzókat. (Miután öcsém azt mondta, ha nem energiatakarékos izzókat használunk, akkor nem sok jelentősége van annak, hogy "A" vagy "B" kategóriás hűtőt veszünk.)
OFF
Próbálkozunk a bilizéssel. Kata sokszor már a pisinél is szól (akkor is azt mondja, kaka), de a bilire nem nagyon szeret ráülni. Tegnap délelőtt pedig "szivatott" minket, állandóan berogyasztott, még nyögött is egyet, közölte, hogy kaka, majd nagyokat kacagott
Huncut egy csajszi, az biztos.
GyeZsu