Új privát üzeneted érkezett!

Móni!

Jól látom a teszten, hogy nem látom???Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Azt hittem ide akarod feltenni!!KépKép
De inkább ne!
Kamilla mi az e-mail címed??
meg aki még szeretne az írja ide a címét!

zsuzska80
Szombathely

Moni, én is ilyennel csináltam és hasonló lett!

zsuzska80
Szombathely

Jajjj, Zsu!
KépKép
kata1977
Hatvan

Vica!
Igen, jól látod, hogy nem látod... KépKépKép

moni

Zsuzska!
Az egerem haldoklik, ezért légyszi amit átküldtem excel táblát küld át mindenkinek aki szerepel benne, mert már majdnem mindenki címét belekopiztam az üzenetbe, és az egér miatt a win. becsukta a levelet... KépKépKépKép Két kézzel kell egereznem, egyikkel a kábelt tartom megfelelő szögben a másikkal meg próbálom irányítni.. KépKép

moni

Móni,
De nem korai még ez a teszt?!
kata1977
Hatvan

Sziasztok!Sajna az én höméröm bekrepált(36.5 -nél)pedig már ez a 20.nap szerintem nem volt pém ebe a hónapba.Kép
Ja én is vettem "cickafarfü-t",elég türhetö ize van.Remélem használ majd!
Sziasztok!
Vendég

Moni, ment mindenkinek, de pl. Vica nincs rajt.
Én látom a csíkot egyébként de szerintem annak nem ilyennek kéne lenni!Kép

zsuzska80
Szombathely

Az én címem:
kecsy@freemail.hu

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép

Mi a véleményetek a görbémröl?Szt nagyon gáz Kép
Vendég

Zsu,
Azt persze elfelejtettem írni, h tök jó a hajad kivasalva (is)! Kép
kata1977
Hatvan

Kár ,hogy nincs itt senkiKép Na mindegy mert én is mindjárt megyek dolgozni"sajna",bár a héten az utolso napKép
Puszika!Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

kamilla306@freemail.hu

Zsuzska! Várom a képet! Ma nagyon "hézagosan" tudok csak ide jönni, de azért olvasak titeket ám.

Kép

Kép
kamilla306

Móni! Most akkor ez pozitív vagy negatív? Én látom a halvány kétcsíkot! 26. napon ne is várj ennél erősebbet.

Kép

Kép
kamilla306

KEditke,
Én itt vagyok, csak a görbékhez én nem tudok hozzászólni. Kép
Jó munkát Neked! És aztán még jobb 7végét! Kép
kata1977
Hatvan

Ja fáziskésésben vagyok. Átjött a kép. Köszi. Tuti vagy!

Kép

Kép
kamilla306

A mai táblák (bár a babásért már nem vállalok felelősséget... Kép):
Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Halló, csajok, nagy a pangás. Hát igen, itt van mindjárt a hétvége.
Azért még benézek, hátha van valaki.
Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Vica!
Pont azt akartam írni, hogy sehol senki?! Kép
kata1977
Hatvan

Hát ezek jól itt hagytak minket, nem?Kép
Meddig dolgozol?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Láttad már az új profil képemet?KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kamilla!
Sz.tem negatív, én akárhogyan is bűvölöm nem látok rajta semmit... Kép
Na megyek pakolni! Sziasztok! 24-én jövök!

moni

Zsu!
Nekem csak a tábli jött át?
Képet nem köldesz?
pedig az volt a "tárgy".

Kép

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Nagyon szépek vagytok! Kép

Móni,
Jó utat, jó pihenést! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt, bár már egy ideje olvasgatom a topicot. Jó látni, ahogy segítitek egymást!

Nancsi2
nancsi2

Halló csajok!!!!

Nos, a mai napot nem volt nehéz átolvasni sajnos Kép Jól lelépett mindenki, bár nem is csodálom, hisz itt a hétvége!!!!!Kép

Engen csajok egyre obban kiakaszt a munkahelyem. Olyan üvöltözések, meg káosz van, hogy csak na! nem tudom, hogy mikor lesz már nyugi!
A héten már azzal riogattak, hogy ne csodálkozzon senki, ha hétvégén kap egy telefont, hogy menjen be (mármin a munkahelyére). Hát asszem eldugom a telefonomat Kép

Vica olyan cuki vagy, hogy gondoltál rám!!!Olvastalak benneteket, és akartam is szólni, de nagyon fáradt voltam tegnap is.
abban teljesen egyet értek, veled, hogy azoknak nagyon rossz lehet, akik nagyvárosban élnek. Nekünk ebből a szempontból tök szerencsénk van, hogy "vidékiek" ráadásul "Nem városiak" vagyunk. Na persze vannak hátrányai is, mondjuk én most per pillanat arra tudok csak gondolni, hogy ha majd lesznek gyerkőceim és pl. táncolni, vagy úszni szeretnének majd járni, akkor kocsival kell őket hurcibálni. De inkább elviselem, a hurcibálást és a nyugalmat.
Én amikor Pesten járok, mindig le vagyok döbbenve, hogy az emberek mennyire rohannak és valóban mennyi szemét és kosz, meg minden van. Na mindegy, viszont a fizetésük gyanítom jócskán a miénk fölött van.
Ez tényleg nem semmi, hogy nektek nincs TV-tek. Manapság ez olyan hihetetlen, főleg fiataloknál. Nekünk van természetesen és szoktam is nézni, ha jó film van, no meg imádom a természetfilmeket, meg minden ilyenfajta csatornát. Na jó meg a zenét is. De ha nem láom a dobozt bekapcsolva pár napig, akkor sem rohanok semminek.
Ti viszont tök szuperul meg tudtok mindent beszélni. És tényleg ilyen kiabálós vagy??
na most jó hosszú lettem, bocsi!!!!

Moni ezt most már valószínű nem olvasod el, de én jó pihenést kívánok Nektek!!!

Keditke szerintem ha most elkezd felfelé kúszni a hő, akkor lehet, hogy tegnap volt pé!!

Kata Zafírnak sajna megjött Kép

Csajok nem tudom ki lesz hétvégén, de én valszeg holnap délelőtt leszek. Hacsak nem temetkezem a kinti munkákba.
Most van nálunk a tereprendezés. Asszem vasárnap teszek fel képet.
Ui. holnap megyünk esküvőre ahol én leszek a menyasszony tanuja!!!! Szabadtéri esküvő lesz, remélem nem cseszik ki velünk az idő!

na most jól megjártátok velem csajok megint szóf...om van!!!

Hajni jó lenne, ha hétvégén kicsit többet tudnál jönni, és mesélnél nekünk, hogy mi van Veled (így a 3. házasági évforduló után Kép)

Anita láttad, hogy egy napon járunk??
Tudom, hogy el vagy szontyolodva, de gyere ám azért néha!

Nolina Te merre vagy???? Mi van Veled???

Kép
Kép
beuka

LOLITA milyen napod volt ma?? Hogy vagy?

Kép
Kép
beuka

Nancsi üdv közöttünk!
Gyere csatlakozz be hozzánk!
De cserébe kérünk ám egy csom infót!!! Kép

na megyek tereprendezni. Este szeretnék jó sok rást látni Kép
(és necsak az enyémet. Ezt vehetitek fenyegetésnek is! Kép)

Kép
Kép
beuka

Mindenkinek sok pihenést a hétvégére!!!!puszika!!Kép
Vendég

Sziasztok!

Kata, majd dobj le légyszi a tábla aljára: ma 3 cn.
Lola szerintem az 5. hét még annyira korai... nagyon sok dolgot elnézhetnek. Nagyon elszomorodtam, de szorítok, hogy ne legyen semmi baj.

Beuka kinek leszel a tanuja? Szép időt mondaank holnapraKép Az én munkahelyemen is jó nagy káosz van, lemondott a teljes vezetőség... de a nem létező baba és a nyaralás-szervezés izgalmai között ez valahogy alig érintette a tudatomat.

Holnap este indul a vonatunk!! Kép Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Holnap itthon leszek egyedül és visszaolvasom, mi minden szép történt Veletek!
A zebrásoknak gratulálok!!!!Kép
Zafír, a nagy készülődés közepette, ha van időd, megírnád, milyen magas volt a prolaktinod és hogy horm.vizsg. szerint volt -e peteérésed? Köszi! Ha már holnap nem leszel, akkor jó utat és szép nyaralást Nektek!
Holnap, ha férjecském elmegy dolgozni, egész nap leszek ám.
nolina

<font color="0077aa">Lányok!

Köszönöm mindenkinek a szorítást és a nyugtatást, aranyosak vagytok. Muszáj volt mindenkinek (családtagoknak) elmondani a dolgot, hogy ha esetleg kórház lenne a dolog vége, akkor tudjanak róla, miért... Persze evvel az ellentétes dolgot értük el, mindenki elkezdte beleélni magát, hogy nagyszülő lesz. Nem értik, hogy pont azért mondtuk el, hogy épp ezt ne tegyék...

Azóta mindenki próbál megnyugtatni, hogy tényleg korán mentem és Nicika is okosan érvelt, mikor arra utalt, hogy egy 1-1,5 mm-es dolgot vizsgáltak bennem, amit ha minél jobban felnagyít a gép, annál jobban pixelesedik a képe. Meg hát ugye ki tudja, milyen minőségű vagy korú volt az UH gép. Próbálom elterelni a figyelmem, de persze tegnap óta sorban jönnek a "jó tanácsok", hogy mit ne csináljak...

Még egyszer nagyon köszike a bátorítást mindenkinek.

Lola</font>
lolita

Nolina, mi van Veled?? ezer éve "nem láttalak" Kép
Én sajnos nem hoztam el a leletem, ottmaradt az aktámban, így nem tudom a prolaktin szintem. Viszont volt pém a vérvétel szerint, bár ebben egy kicsit szkeptikus volt a doki, azért kell most hőmérőznöm és LH teszteket csinálni, de ezek szerint is van Kép

Lola örülök, hogy jobban vagy. Remélem hamarosan ez csak egy lidérces rémálom lesz, amit gyorsan elfelejthetsz.
Ha egyszer valami csoda folytán terhes leszek a 6. hétig orvos közelébe nem megyek szerintem. Több ilyen rémtörténetet hallottam már, de mindegyiknek jó lett vége. Kép

Most kénytelen leszek Lengyelországban interenet kávézóba menni, mert nagyon szeretném tudni, hogy mi van Veletek. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Lolita, most olvastam, hogy megijesztett a pici babád és én is amellett vagyok, hogy még nagyon pici a baba, a fogamzás napját kb tudod? Lehet, hogy aszerint is pár nappal fiatalabb, mint mondjuk egy 14. napon fogant baba, akihez viszonyítanak. Én is sok hasonlót olvastam már itt a babaneten és sok-sok történet végződött jól. Szerintem én a jövő héten elmennék egy -ha lehet ezt tudni-jó felbontású UH-ra, akkorra már biztos látszani fog a petezsák.
Nagyon szorítok!
nolina

Köszi Zafír a gyors választ!
Most fogom megkapni a 23. napi vérvétel eredményemet, de sztem a prog. tuti alacsony. A prolaktinra nagyon kíváncsi vagyok, mert a 3. napin 1174 mU/l , 16. -in meg 764,8 , a labor 25-628 közt tartja normálisnak. Tehát ez a harmadik vérvétel döntő lehet, hogy mennyire magas. Ráadásul az elmúlt 7 gyógyszermentes hónapból ez a második, mikor nem éreztem peteérést, tehát fogalmam sincs, mikor jön meg,lehet,hogy pont akkor, mikor Balatonon leszünk pár napot. A vérvétel szerint sem volt pé, már amennyire értek hozzá. Viszont a pajzsmirigyműk. jó,ennek örülök. Dokid mondta, mennyi idő alatt hat a bromo? Hogy kezdted el szedni? Hanyadik naptól és mennyit?Ugye csak pár naponként kell emelni a mh-ok miatt? Hétfőn megyek dokihoz az eredményekkel.
nolina

<font color="0077aa">Zafír,
én is remélem, hogy ez a rémálom is jól fog végződni, de mindenesetre valahogy el kell fogadnom és fel kell dolgoznom azt a gondolatot is, hogy elmehet a kis maszat. Igazad van abban, hogy ha hamarosan terhes leszel nem mész el orvoshoz...de ha már ott van a pocidban, egyszerűen - hidd el - nem bírod ki, látni akarod. Mi is elterveztük, hogy titokban tartjuk augusztusig, de az első hét után már rosszul voltunk a titkolózástól. Remélem, Ti okosabbak lesztek. Érezzétek jól egymást Lengyelhonban!!!

Nolina,
tudom a fogamzás napját, 16. napon fogant. A 36. cn-en, azaz tegnap mentem orvoshoz, ami a 20. terhességi napnak felelt meg. Olvastam azt is, hogy a nők várják ki az életükben valaha is előfordult leghosszabb ciklusszámukat és csak utána teszteljenek. Ezek szerint nekem még csak tegnap kellett volna tesztelnem.

Sajnos már azt sem tudom, hogy kihez menjek vissza...unom már, hogy megint új orvost kell keresnem. Úgy irigylem azokat, akik egész életükben 1 orvoshoz járnak és 3 gyereket szülnek 1 dokinál...

VÁrunk holnap!!!

Lola</font>
lolita

Az tök jó, hogy a pajzsmirigyed rendben, annak én is örültem.
Anita megkérdezte, hogy mennyi idő alatt hat, így én már nem... A válasz: változó 1 hónaptól kezdve az egy évig... A kolleganőm azt mondta, hogy neki 2 hét alatt beállította a prolaktinját. A mostani ciklusomból ítélve nekem még nem nagyon hatott..Kép
Én fél brómókat szedtem esténként pár napig, azóta egy egészet. Különösebb mellékhatása már nincs, de azért célszerű lefekvés előtt beszedni, hogy akkor se nagyon érezd, ha van.
Az első pár (fél)szemtől kicsit émelyegtem és szédültem másnap délelött, de hamar hozzászoktam.

Neked már fel is írták? Mennyit kell szedned?

A doki nekem is valószínűsítette, hogy nincs minden hónapban pém, de szerinte ez nem egy tragédia, még gyógyszert se írt rá. Ha időnként van, akkor megvan az esély a babóra. Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír az egyik legjobb barátnőmnek leszek holnap a tanuja. Egy kastély udvarán lesz az esküvő. Ez elég durva, hogy az egész vezetőség lemondott nálatok!! És akkor most mi lesz? Bár igzad is van, hogy nem töröd a fejed rajta.
De jó, már holnap indultok!!!! jösz még holnap?
becsomagoltál már? Biztos izgatott vagy már!

Lolita annyira örülök, hogy már jobban vagy!! Kár ,hogy így kellett elmondani a nagyszülőknek. Kép
Valóban lehet valami igazság a nagyítással, meg az "öreg" UH-kal kapcsolatban.
Nagyon rossz lehet, hogy itt álsz ababóval orvos nélkül!. De ne izgulj hamar megoldódik és minden jóra fordul! NAGYON SZORÍTOK!!!

Nolina de jó, hogy jöttél!!! Húú tök jó, hogy így ki tudnak vizsgálni!! Így legálalább hamar kiderül, hogy mit lehet tenni! És ami még jobb, hogy a pajzsmirigy rendben van! Hétfőn doki?! HA tudsz meséld ám el, hoyg mi volt!

Kép
Kép
beuka

Zsu most látom, csak, hogy küldtél képeket! Köszi!! Ki az a kislány és merre voltatok? (Bocs ha már írtad, kicsit röid az eszem Kép)

Vica majd el felejtettem: tök jó a kép a profilodban! Nagyon szépek vagytok! Megmondom őszintén nem ilyennek képzeltelek. De nem tudom megmondani pontosan, hogy mégis milyennek Kép (na ezt most jól megmondtam)

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Moni! Tényleg várjál, és akkor ilyesmi eredményt kaphatsz Kép:
Kép
Kép

Proone
20+4</font>

KépKépKépKép
proone

Nahát!
Úgy látom ma nem jött még senki Kép

Bár én is csak beugrottam, mert rájöttem, hogy rengeteg dolgom van itthon. 2-kor indulunk az esküvőre, addig még benézek, hátha "jár" erre valaki.

ja még el nem felejtem. Ma kb. egy órával később mértem a hpmet, mint szoktam, eddig 4 napig 36,7 volt ma reggel meg 37. ez a későbi időpontnak tudható be szerintetek?

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">És akkor 19+5 hetesen hasonló pocakod lesz! KépKépKép
Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Proone épp egyszerre írtunk. Hát valóban nem semmi a görbéd, de a lényeg, hogy baba lett belőle!!!!! Úgyhogy Móninak sezrintem nincs oka aggódni!

Kép
Kép
beuka

Húú már ekkora a pocakod!! Tök jó!!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Bea, de jó Neked, hogy lagziba mész! Milyen ruhád lesz? Én este megyek összevont legény-lánybúcsúba. Még ilyet, hogy együtt lesz. Tök jó ajándékokat találtunk. Az arának a barátnőmmel vettünk egy ehető bugyit, meg egy alul-lyukas-bugyit. A fiúk meg a vőlegénynek ajándékoznak egy dobozban egy lányt éjfélkor. A lány a menyasszony lesz egy -persze fehérneműre felvett, mert vagy 20-30an leszünk- kötényben, amin egy bombázó női test látható szexi fehérneműben és hozzá egy tollas álarc lesz rajta. A dobozt, amiből kibújik, pedig teleragasztgattuk FHM, CKM-es szexi lányok képeivel. Persze akkor csak a fiúk lesznek bent. Kíváncsi vagyok majd a hatásra...
nolina

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem, hamarosan indulunk. A nagyszoba már olyan mint egy kirakodóvásár, lassan bepakolunk.

Nolina nagyon tetszik ez a dobozos ajándék, vagány lány lehet a mennyasszony, ha ilyenre vállakozik KépKép

Proone már óriási a pocid!

Beuka nagyon gyönyörű időtök van az esküvőre! Remélem jól sikerül, s mire hazajövünk már előrébb leszel baba-ügyben.
Csak a közvetlen vezetőim mondtak le, a "csúcsvezetés" marad. Meg ők is, amíg nem vesznek fel új embert... de majd meglájuk, örülök, hogy pont a legzavarosabb időszakban húzhatok el.

Lola nagyon-nagyon szorítok!
Móni Nektek is!

Na megyek pakolni, mindenkinek minden jót!

Zafír, aki hamarosan nekiindul a nagyvilágnak Kép(Reméljük a lengyel levegő csodákat tesz. Kép)

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Üdv közöttünk Nancsi! Kép

Zafír,
Ok, 7főn lepottyantalak. Kép
Nagyon jó utat Nektek és érezzétek nagyon jól magatokat!!! KépKép

Nolina,
Örülök, hogy jelentkeztél! Kép

Beuka,
Huhúúúú, ezek szerint Ti ma nagykanállal esztek?! Tök jó lehet! Kép Várjuk a beszámolót!

Nolina,
Nektek is tök jó lesz! Majd gyere ám mesélni! Kép

Proone,
Tök jó ez a kép! (bár én a többit is megkukkantottam már Kép)

Lola,
Merre keresel új dokit? Vagy a kórház mindegy lenne?
Mondjuk én is csak a sajátomat tudom ajánlani, mint mindenki más. Kép Igaz, én csak évente megyek hozzá, de pl. az egyik legjobb barátnőm kb. 2 hónapja szült nála és totálisan meg volt elégedve a terhesgondozással és a szüléssel kapcsolatos dolgokban is a dokival!
Ha gondolod, szívesen megadom a nevét, számát. Õ a Sote 1-en van, a Baross utcai női klinikán.

Kata
kata1977
Hatvan

Beuka!Szép lassan megy fel a hömKép "megnyugodtam h volt pém".De nagyon jó kedvem lett reggel mikor megláttam a hömérötKép Remélem fennt is marad.Remélem, jól érezted magad az esküvön.Majd ird meg a fejleményeket!
Proone!Már jó nagy pocid vanKép
Vendég

Helló csajok!!!
Mondanom sem kell, nagyon jó volt a lagzi!
Tök szép időnk volt, utána kaja a szálloda éttermében (előétel leves meg főétel + sali) majd tánc és buli!
Nagyon jó zenekar volt, mert mindent játszottak a lakodalmastól a bikinig. Volt egy kismama is Kép irigyeltem!
sajna egy kicsit megfájdult a torkom gondolom a klíma miatt, de majdcsak elmúlik (mondjuk lehet, hogy az énekléstől fáj! Nos erre nem is gondoltam Kép)

Nolina ez a "táncoslány" dolog marha jó ötlet!!! Ha nekem szólnak anno én tuti belementem volna!! Hogy sikerült? milyen volt a hatás??? alul lyukas bugyi Kép

Zafír ezt már csak max utána olvasod el, de nagyon jó utat, nyaralást és pihenést kívánok, és úgy legyen a lenygel levegővel kapcsolatban.

Kata igen, nagykanállal ettünk Kép
Hazaért már a párod?

Keditke örülök, hogy megy felfelé a hőd! Akkor biztos most volt esedékes!
Szorítok, hogy fennmaradjon!!

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?