Halló csajok!!!! Nos, a mai napot nem volt nehéz átolvasni sajnos
Jól lelépett mindenki, bár nem is csodálom, hisz itt a hétvége!!!!!
Engen csajok egyre obban kiakaszt a munkahelyem. Olyan üvöltözések, meg káosz van, hogy csak na! nem tudom, hogy mikor lesz már nyugi!
A héten már azzal riogattak, hogy ne csodálkozzon senki, ha hétvégén kap egy telefont, hogy menjen be (mármin a munkahelyére). Hát asszem eldugom a telefonomat
Vica olyan cuki vagy, hogy gondoltál rám!!!Olvastalak benneteket, és akartam is szólni, de nagyon fáradt voltam tegnap is.
abban teljesen egyet értek, veled, hogy azoknak nagyon rossz lehet, akik nagyvárosban élnek. Nekünk ebből a szempontból tök szerencsénk van, hogy "vidékiek" ráadásul "Nem városiak" vagyunk. Na persze vannak hátrányai is, mondjuk én most per pillanat arra tudok csak gondolni, hogy ha majd lesznek gyerkőceim és pl. táncolni, vagy úszni szeretnének majd járni, akkor kocsival kell őket hurcibálni. De inkább elviselem, a hurcibálást és a nyugalmat.
Én amikor Pesten járok, mindig le vagyok döbbenve, hogy az emberek mennyire rohannak és valóban mennyi szemét és kosz, meg minden van. Na mindegy, viszont a fizetésük gyanítom jócskán a miénk fölött van.
Ez tényleg nem semmi, hogy nektek nincs TV-tek. Manapság ez olyan hihetetlen, főleg fiataloknál. Nekünk van természetesen és szoktam is nézni, ha jó film van, no meg imádom a természetfilmeket, meg minden ilyenfajta csatornát. Na jó meg a zenét is. De ha nem láom a dobozt bekapcsolva pár napig, akkor sem rohanok semminek.
Ti viszont tök szuperul meg tudtok mindent beszélni. És tényleg ilyen kiabálós vagy??
na most jó hosszú lettem, bocsi!!!!
Moni ezt most már valószínű nem olvasod el, de én jó pihenést kívánok Nektek!!!
Keditke szerintem ha most elkezd felfelé kúszni a hő, akkor lehet, hogy tegnap volt pé!!
Kata Zafírnak sajna megjött
Csajok nem tudom ki lesz hétvégén, de én valszeg holnap délelőtt leszek. Hacsak nem temetkezem a kinti munkákba.
Most van nálunk a tereprendezés. Asszem vasárnap teszek fel képet.
Ui. holnap megyünk esküvőre ahol én leszek a menyasszony tanuja!!!! Szabadtéri esküvő lesz, remélem nem cseszik ki velünk az idő!
na most jól megjártátok velem csajok megint szóf...om van!!!
Hajni jó lenne, ha hétvégén kicsit többet tudnál jönni, és mesélnél nekünk, hogy mi van Veled (így a 3. házasági évforduló után
)
Anita láttad, hogy egy napon járunk??
Tudom, hogy el vagy szontyolodva, de gyere ám azért néha!
Nolina Te merre vagy???? Mi van Veled???