Sziasztok!
Zsóf!
Köszi a tanácsot, csak valahogy lemaradt a hozzászólásaim közt
Bocsi!
Vezso!
Örülök, hogy benézel
Gyere sűrűn, mert itt mindenféle kérdés felmerül.
Tudod, közeledünk a szüléshez és ilyenkor még több kérdés megválaszolatlan marad
Bár Rokica a nyári babásokat szokta kérdezni, de ti tavasziak azért már jóval előbbre vagytok
Túl vagytok egy-két "problémán", oltáson, stb...
De ha nem baj, néha "átszaladok" kérdezni.
Mindig meg szoktam nézni a babás fotókat
Annyira szépek és édesek a babák
Vrucsincá!
Sajna én nem ismerem az Aventes cuccokat
Rokica!
A katétert meg sem érzi az ember. Sajnos elég sok tapasztalatom van e téren.
Inkább néha kellemetlen, olyan vizelési ingered van tőle, de azt sem érzed mindig.
Én elárulom, hogy mitől félek a szüléssel kapcsolatban!
1. Gátmetszés. Sokan mondták, hogy fájások ide vagy oda, érezni.
2. Varrás és varratszedés! Ez szörnyű volt elég sok mindenkinek. Marhaság, hogy nem is érzi az ember.
3. ez egy nagy titkom volt mindig. Tudom, hogy természetes és a doki meg a szülésznő nem is szokott szólni ha megesik, de írtó ciki ha esetleg becsinálok nyomás közben
Nekem ez ciki és kész! Nem szeretném, hogy lássák, milyet termelek
Bocsi, hogy gusztustalan, de állítólag még a beöntés után is jön egy kevés ilyenkor. Azért volt annyira elterjedt a beöntés, mert sok anyuka elég sokat "tett le az asztalra".
Az Istvánban nincs beöntés se borotválás.
Viszont a beöntést sem szeretem. Milyen rossz lehet a fájások közepette még a bélgörcs is a víztől
Mert azért el kell mondanom, hogy a fosás az jár némi bélgörccsel is. Legalábbis nálam. Tehát dupla fájdalom.
Már kaptam párszor beöntést. Pfújj!
Na jó, nem akarok senkit sem rémísztgetni!
Csak fel kell készülni az ilyenekre is.
A másik, hogy én szeretnék vajúdás közben sétálni (úgy jobban bírom a fájdalmat), leguggolni, meg görnyedni és hasonló.
Jobban is tágul az ember a gravitáció segítségével. Viszont én úgy hallottam, hogy a szabolcs utcai kórházban nem lehet mászkálni. A szülőágyon kell vajúdni oxitocinnal. Na azt sem nagyon szeretném.
Olvastam egy cikket, ha nem bánjátok, akkor majd bemásolom, csak kikeresem.
A tágításról. Én nem szertném, hogy az orvos segítse a méhszáj tágítást.
Rokica is amit bedobott linket, abban is leírják, hogy nem túl jó.
Na abbahagyom az okoskodást.
De még bemásolom a cikket.
Puszi!
Angelani