Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gigi!
Most Norbi sem aludta át az éjszakát, egyszer kelt és kb. 40 percig altattam vissza! Biztos megint front van, jön a meleg vagy mi!
Nálunk az összes konektor be van már dugva, aztán meg próbálunk mindent úgy pakolni, hogy semmi kárt ne tudjon tenni magába! Nálunk szerencsére a nagyszobát nagyon jól tudja használni, mert csak egy ülőgarnitúra van benne, egy asztal amit a tv elé tolunk, hogy oda ne tudjon menni és egy szekrénysor, amiről nem igazán tud lepakolni. A kompa ott merem hagyni, de a földön nem, mert mászik mindenfelé, körbemássza a lakást! Amúgy szerintem innentől kezdődik az "állandóan rajta a szemem" időszak, azt hiszem ez a legfárasztóbb!
Nektek mennyi idő volt míg kijött Oli felső két foga? Norbi kb. három hónapja kinlódik a fesőkkel, de egy hónapja már totál fel van Neki dagadva!

Dia!
Remélem semmi komoly bajt nem találnak, de igazán elmehettél volna már előbb is! Ejnye-bejnye!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Patrik legalább 100x kelt éjjel,olyan vagyok,mint a mosott sz...Kép

Dia!
Szeded még a Cerazette-t?Nekem az okozott ilyen problémát.A dokim felírt egy ampullás "ivólét",ami megállítja a vérzést,de abbahagytam a gyógyszert és már nem is volt rá szükség.
Remélem minden ok lesz,már régóta szenvedsz ezzel,talán megoldódik végre!
Lakodáréban bulizz helyettem is!Pár képet azért hozzál majd!Kép

Gigi!
Hogy Te mikre emlékszel?Jót nevettem Anyós szaltóján,sajnos a videón csak a visítás hallatszik és már csak az látható,ahogy feltápászkodik.Kép
Gyerekbiztossá tenni a lakást?Ne nevess ki,de érdemes négykézlábra állva körbemenni és úgy szemrevételezni a dolgokat,mi lehet veszélyes.Kép

Melinda!
Párolt alma levébe próbáltad már a tejpépet tenni?Patriknak nagyon bejön,az összetört almával.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Gigi!
Ezt én is akartam tanácsolni amit Kata írt, hogy négykézláb és gyerekszemmel végigmérni a lakás!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Gigi
hát akkor üdv közöttünk, akiknek minden perce azzal telik, hogy figyeljük a manónkat. Én már kezdek hozzá szokni a dolgokhoz. Meg kell próbálni mindent biztonságossá tenni a részükre, de 100% nem lesz soha sem mert ott a bébifaktor.

Dia
kíváncsi leszek mit mond a dokid. Én lemaradtam a 9 napnál.

Melinda
akartam már a multkor írni csak valahogy elfelejtettem, hogy ügyes vagy, hogy tudod korlátozni a szopikat, én tegnap teljesen feladtam a dolgot, ma már sokkal jobb napunk van, ha alvás előtt kell egy kis cici akkor kell, hiába szenvedtettem már napok óta, csak a nyűglődés volt belőle s a vége ugyis az lett, hogy 2-3 óra után kapott cicit. Egyszer biztosan le fog szokni róla. Most volt itt a doki néni mondtam neki, hogy mennyire nem eszi a főziket, azt mondta ez sűrűn előfordul az ilyen szopis babáknál, hogy bizonyos ételeket nem fogadnak szivesen, és egyszer csak egyik napról a másikra meg fogják azt is enni. Hát erre kíváncsi leszek.

Gigi már kezd megtanulni leülni, az alacsonyabb helyekról teljes biztonsággal lehuppan, amikor viszont nem mer akkor szól és anya segít neki.
Egyre tovább elvan a járókában egyedül, s akkor legalább fél szemem levehetem róla.

Anikó
sikerült megfelelő mellszívót venned? Minden rendben?

Évi
na ma már kiengedheted a gyerkőcöket, vége a szobafogságnak.

Saxi
remélem már teljesen rendben nálatok minden.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

SziasztokKép

Ez a négykézlábazás jó ötletKép Szegény virágaimat nem tudom, hogy hová fogom tenni. Az elöbb is megcibált egyet.
Na most abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet Fisher Price játékokat kapni? Régen lehetett a Mega Toysban, de már nem árulják, viszont baromi jó játékaik vannak. Most konkrétan egy foglalkoztatót asztalkát keresek. A barátnőmnél láttam, de ők a Pamperstől kapták nem tom hány pontért. Már rákerestem a névre, de semmi... Hol keressem?

DiaKép
REmélem minden rendben lesz a dokinál. Vettem a babakocsira esővédőt, úgyhogy már ne vegyél.

KataKép
Emlékszem ám én mindenreKép De erre különösen mert tök jön nevettem rajta akkor.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Teszek fel egy táblázatot, hogy képbe legyünk, mert rájöttem, hogy ezer éve nem tettem fel, úgyhogy bocsika!
<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Szerencsére a mi éjszakánk egész jó volt. Cicin elalvás, majd csak egyszer kelt. Én azt hittem, amikor kelt, hogy van legalább 3 óra, így rögtön adtam a cicit. Utána lepődtem meg, hogy még "csak" fél 1 volt. Na mindegy, de utána egészen fél 8-ig hagyott minket aludni: játszott szép csöndben az ágyikójában, amikor bementem meglesni, hogy alszik-e még. Kép
A tejpépet (most párolt alma levével próbáltam) azt hiszem elfelejtjük egy időre: hányt tőle Kép Kb. 2-3 kanál bement, semmi gond, majd utána megint öklendezett. A "kajcsizás" után kb. fél órával látom, hogy valami csurog a száján, mire odamentem nagy slunggal jön belőle minden, szerintem az ebéd is. Kép Utána mintha mi se történt volna dumált, röhögött stb. Bízom benne, hogy a tejpép birizgálta fel a pocakját és nincs semmi tényleg. Holnap úgyis megyünk a dokkernénihez, megbeszélem vele a dolgot.

Ma elbúcsúztattam a Stilonkat. Kép És megérkezett az újdonsült járgány. Gábor nagyon boldog Kép Én még egy kicsit szomorkodom, de biztos én is hamar megszokom.

Dia!
Ez szörnyű, hogy már ilyen régóta vérzel. Dá-dá, hogy eddig nem mentél dokihoz. Remélem nincs semmi gond. Mit mondott?
Jól bevásároltatok! Kép Abban én is nagyon jó vagyok! Kép
Még nem kaptam kérdőívet, de most már várom. Remélem most már tényleg azt fogják kiküldeni nekünk is, amit ígértek. Te kis csalafinta! Kép

Kata!
Ne legyen világvége hangulatod! Remélem ez a mai szép idő rendbehozott mindent! Fiúk kibulizhatták magukat a levegőn. Kép
Éjszaka Kép Remélem a mostani jobb lesz!
Köszönöm a tejpépes tippet, de látható, hogy Marcikám gyomrocskája nagyon érzékeny Kép
Holnap beszerzem a Histaminumot. Milyen higításban szeded? Napi 2*5 a mennyiség?

Gigi!
Marci is előszeretettel tépázza a virágaimat. A szobafenyő a kedvence. Mindig tanítom, hogy hogyan kell csak simizni. Látni kéne a kis arcát, amikor rájön, hogy egy picit szúr a dolog. Kép
Átrendezted a lakást?

Györesz!
Altatás Kép Éjszaka Kép Remélhetőleg ma jobb lesz.
Fogacska nem bújt ki?

Márti!
Gigit rendületlenül dicséretben részesítem! Nagyon-nagyon ügyes! Kép
Köszönöm a dicséretet szopiügyben, de el kell mondjam, hogy az egyszeri eset volt. Azóta esténként mindig bealszik cicin (remélem ma is így lesz), úgyhogy ebbéli képességeimet nem tudtam tovább gyakorolni. Napközben pedig kizárólag cicin alszik el, mert egyszerűen máshogy nem megy és sajnos annyira fáradt és gázos vagyok, hogy máshoz nincs is türelmem.
Én is el vagyok egy kissé kenődve, hogy nagyon nehezen megy a kanalazásunk. Direkte nagyobb szünetet tartok a szopizás és a kajcsizás között, de valahogy nem megy. Az első pár falat bemegy, a többi úgy kell beleimádkozni. Egyszerűen nem tátja a száját. Amikor elkezd dumcsizni (ba-ba, pa-pa), akkor az 'a' hangoknál villámgyorsan belápotolok Neki egy keveset. Elég gáz Kép
Próbálok főzöcskézni Neki, hátha ezeket jobban beveszi a gyomra. De valahogy elmegy a kedvem, amikor látom, hogy ezekkel is olyan nehéz.

Szilvi!
Gratulálok a 6 hónapos Gergőkéhez! Sok-sok puszi Nektek! Kép

Írjatok!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól.Állítólag normális ez a 26 nap,még az is az lesz ha a jövő hónapban nem jön meg.Kép"Mondjuk ez most jó pár havi adag.Kép"
A hüvelyi fájás szex közben eddig azért volt mert nem volt ösztrogén termelésem.De most,hogy már nincs szopi és megjött visszatér a termelés.Hát bízzunk benne!Kép

Györesz!
A múlt héten is mentem volna csak éppen nyaralt.Kép

Gigi!
Elképzeltelek ahogy négykézláb mászkálsz a lakásban.KépKép
Mi van?A pampers pontokért ajándékokat ad???És én ezt eddig nem tudtam.KépHol?Mikor?
Jó,hogy írtad az esővédőt ma rendeltem meg neked.KépMindegy majd eladják másnak.Kép

Kata!
Egy hete elfogyott a gyógyszerem már nem szedem.Most írt fel másfélét,de Tamás nem akarja,hogy szedjem.Õ már kistesóban gondolkodik.KépA doki azt mondta HAJRÁ!KépDe most még azt kell megtudnom,hogy ha netán sikerül akkor ez az egy gyes lesz a 2 gyerekre?Mert ezt hallottam.KépAkkor viszont meg kell várni amíg Domi 2 éves lesz és akkor akciózni.KépÉn úgy tudtam,hogy szülés után egy év a regenerálódás addig nem tanácsos teherbe esni újból.Most azt mondta Brúnó,hogy ez hülyeség,a császárosoknak szokták csak ezt mondani.Na,majd lesz valahogy.Kép

Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Melinda!
Milyen autót vettetek???De jó nektek!Kép
Sajnálom ,hogy ma se volt róka mentes a napotok!KépDe lesz még jobb is.KépMa Dominak se esett jó az ebéd sem és az uzsi sem.Csak ímmel-ámmal evett.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Norbi cicin elaludt, úgyhogy az altatási szertartás és a tápszer elmaradt, nem bánon ha nem kell fel!
Norbi ma már hatot lépett egyedül! Olyan ügyes! Bocsi, hogy mindig dicsekszek, de muszááááááááj!Kép

Melinda!
Vajon miért megy Marcinak ilyen nehezen ez a kajálás? Miért hány ilyen könnyen? Nem akarlak paráztatni, de a gyomrát vizsgálták már? A lényeg, hogy van még tejcsid és szopizik is! Az altatás miatt ne aggódj, napközben a délelőtti altatás még nálunk is cicin történik, délután vagy ringatva, vagy séta közbe!

Dia!
Örülök, hogy a doki rendben talált mindent! Én azért nagyon drukkolok Nektek, hogy összejöjjön a kistesó!!!!!!!!!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok!
Hagy tegyek fel egy körkérdést!
Kinek milyen internete van otthon és mennyibe kerül???
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak tőmondatokban,mert robogok aludni,nagyon álmos vagyok.Kép

Györesz!
Légyszives dicsekedj továbbra is!!!KépNagyon ügyes Norbika,nem semmi,hogy ilyen hamar elindul!Úgy látszik Neki sürgős dolgai vannak,nem ér rá betartani holmi átlagos időpontokat!Kép
Mobillal internetezek,Vodafone-jelenleg 100 MB-3100 Ft/30 nap.

Melinda!
Sajnálom a hányást,nagyon várom,hogy mit mond az orvos!
Histaminum 15 CH,2x5/nap.
Tényleg,milyen autót vettetek?

Dia!
Hát,ha Brúnó szerint normális ennyit vérezni,akkor az úgy is van.Csak pocsék lehet Neked.
Na,akkor hajrá ösztrogének,hajrá szex és hajrá Kistesó!!!KépKépKép

Mindenkinek sok puszi!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Györesz!
Nekünk a kábel tv-n keresztül jön a net 10 ezer/hó korlátlan használat 40 GB letölthetőség.Ami rengeteg.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Melinda! Gratulálok az új autóhoz!KépSajnálom, hogy Marci manó megint hánytKép Nem lehet, hogy esetleg a tejre alergiás (még ha módosított is)? A zöldségeket, gyümölcsöket jól viselte nem? Én továbbra is azt mondom, hogy örülj neki, hogy az anya tejcsijét igényli! Semmi nincs olyan értékes, semmiben nincs annyi vitamin, nyomelem, stb., mint a tejecskédben. Jól találta azt ki a természet, hidd el!KépKép A szilárd ételekkel próbálj lassítani, pár kanallál adj csak, amennyit szívesen eszik, ha nem erölteted szuperul belejön majd! KépKép Csak semmi stressz!Kép
Hogy állnak az ajtók? Jó utat és jó kikapcsolódást kívánok nektek a hétvégére! Remélem Marci jól viseli az utat és jó alaposan megdögönyözi majd a rokonság!Kép Millió puszi nektek!KépKép

Gigi! Gratulálok az autókhoz!Kép Hogy-hogy mindjárt kettőt kapott, csak nem kistesóban gondolkodtok mégis?Kép Remélem jól vagytok, Oli manó is nyugodtabb már!KépKép

Györesz! Tessék is dicsekedni, minden okod meg van rá, szuper ügyes a nagyfiad!!KépKép Nekünk Matáv ADSL vonalunk van 40 GB ez is, az előfizetésünk Interware-es, 10.000.-Ft/hó és nagyon meg vagyunk elégedve! Örülök, hogy ilyen szépen elaludt a kis menő-manó, ha cicin is (valld be jót nosztalgiáztál Kép)Norbikád jobban eszik már?

Márti! Klassz, hogy már kezdesz belerázódni a megpróbáltatásokbaKépKép! Nem tudom írtam-e, hogy Rolcsinak a paradicsomos/cukkinis tészta most a sláger kicsi sajttal, de nagyon szereti a gyümölcsös főzelékeket is husival. Te is próbálgasd szerintem, hogy melyik az amit szívesen eszik, biztosan neki is van valami kedvence! Persze ő is jól csinálja, anyatejci a legjobb eledel!KépKép

Dia! Hogy normális a 26 nap? Én még ilyet nem is hallottam, hát a vasraktáraidat gondolom rendesen kitakarítja ez a rengeteg vérzés! Kép Nem szédülsz, meg ilyenek? Mi újság Domival, jól van? Nyúzza anyucit rendesen?Kép Neki bezzeg nincs gond az étvágyával, igazKép?

Kata! Most végre a te fiaid is kiszabadultak a szabadba, remélem te is jobban vagy!KépKép Te főzől a törpicseknek, ha igen miket? Te hogy oldod meg, hogy ne a konyhába robotolj fél napig? Én ugyanis már kicsit unom, hogy külön főzők ROlcsinak, meg a család többi tagjának! Igyekszem ugyan, két napra, de nem mindig marad! Apa most otthon lesz veletek? Jó hétvégét nektek!Kép

Mica! Remélem ti is jól vagytok! Nagyon sok puszi a féléves Gergő manónak! KépKép

Kép Kép

Anikó! A te nagylányodnak is nagyon boldog hófordulót kívánok! Remélem már jól van a kisasszony! KépKép

Saxi! Ti hogy vagytok? Lilike meggyógyult már? A tüneményes nővérkéje? Nyúzza anya idegeit? Mi újság a telekvásárlással, találtatok már valamit?
Nektek is sok-sok puszi!KépKép

Magunkról annyit, hogy mindannyian jól vagyunk! Rolcsikám egészen jól viselkedik a szentem, semmi okom panaszra. Õ is kúszva-mászik, vagy mászva-kúszik?Kép Mindenhova eljut már! Közben gyakorol felállni és felülni (hasizomból, kőkeményenKép) is! Gondolom amiért ilyen sok dolga van, azért nem ér rá sírdogálni!KépKép Szépen eszik; kora reggel szopi, reggelire tejpépet, ebédre főzeléket és gyümölcsöt(esetleg túróval, v. joghurttal), uzsonnára gyümölcsöt, lefekvéskor szopi. De minden szilárd étel előtt szopikál még KépKép!
A tesói is jól vannak élvezik rendületlen a szabadságot, nyúzzák egymást, összevesznek, de hamar ki is békülnek és szépen játszanak együtt, illetve a Rolcsival is, igazán rendes gyerekek!Kép

Na most aztán kitettem magamért!

Mindenkinek nagyon szép napot, boldog, nyugodt babákat kívánok!KépKép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

Ma reggel meg volt az első balesetünkKép Fél hatkor kelt Olivér én meg mondtam neki, hogy akkor szunya tovább a nagy ágyban. Õ is és én is elaudtunk. Erre egy nagy koppanásra és ordításra ébredtem. Hát leesett az ágyrólKép Valószínű felébredt és lemászott (leesett) az ágyról. Még jó, hogy vastag padószőnyeg van a szobában, bár így is nagyot koppant csórikám. Megvigasztaltam aztán aludt tovább, persze akkor már körbe barikádoztam.

MelindaKép
Épp ma akartam megkérdezni, hogy hányt e Marci a műtét óta. Hát megelőztélKép Gratula az új kocsihoz, a jót könnyű ám megszokniKép

ÉviKép
Örülök, hogy minden rendben nálatokKép Én is elkezdem adni Olivérnek túró rudit (csoki nélkül). Teljesen rá van gerjedve. De a karfiol levesemet is ette mint egy őrült. Szerencsém van vele, hogy imád enni. Az autók száma nincsen arányban a gyerekek számávalKép Még egy lombikot nem tudnék végig csinálni és a depresszió miatt is nagyon nagy a fentartásom. Félek, hogy megint egy rosszúl szopizó babám lenne és megint beparáznék. Meg asszem egy időre elég lesz Olivért is abajgatnom. Szóval tuti-fix, hogy nem én leszek itt az első aki jön az újabb trónörökössel.Kép

DiaKép
Én is Évi véleményét osztom, hogy elég furcsa, hogy ennyi vérzés normális!Kép Tényleg pótolnod kéne a vasat mert aztán vérszegény leszel. Nem is tudtam, hogy már rákészültetek a kisteróraKép Én sem tudtam, hogy a pampers ad ilyeneket. Részleteket nem tudok.

GyöreszKép
Dicsekedj csak nyugodtan. Jó hallgatni!Kép Na akkor most én is dicsekszem. Olivér már tudja, hogy hol a lámpa, a vau kutyus, meg az anya. Bár mindig engem fiksziroz, úgyhogy ez útóbbi véletlen is lehet. Olivért kb. 2-3 hónapig kínozta a felső foga. Szerencsére már kint vannak.

Szerintetek egy ilyen pici fel tud fázni? Mert mióta mászik azóta többet ül a kövön mint a szivacsán. Vagy a pelus szigetel?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Most csak azért jöttem, hogy kiírjam magamból a mérgemet Kép Kép, aztán írok mindenkinek! Kép
Képzeljétek egy másik topicból ismerek egy lányt (náluk voltunk gyerek nézőben). Iszonyú vastagon keni a leányzó popsijára a kenőcsöt (mint kiderült, hogy nem mi voltunk az elsők, akik már megemlítettük neki), szinte vakolja a babát. Kép Kép Persze senki nem mondta neki, hogy kell, így rákérdezett a dokira, és az meg azt mondta neki, hogy úgy van anyuka, ne sajnálja a krémet.
Kép
Szerintetek, hogy kell. Eddig még nem volt ember, akitől azt hallottam volna, hogy be kell vakolni a gyereket. Bencének is nagyon szép a bőre. Szerintem a sok krém alatt, még be is pálhat neki.
A másik, azt mondta, hogy ne adjon gyümölcsöt a gyereknek, de vasat igen (Maltofer). 5 hónapos a kislány, már miért ne lehetne adni neki gyümit?! Lányok, mi lett most az orvosokkal. Én sem azt mondom, hogy 5 hónaposan már szalonnát egyen, de a friss gyümölcsben még vitamin is van, így legalább még azt a förtemes "K" vitamint sem kéne szednie.
Nektek mi a véleményetek?

Puszi,
Zsófi
nmzsx

ZsófiKép

Olivér kb. 2 hetes volt amikor itt volt a dokinő és látta, hogyan pelenkázom. És ő mondta, hogy csak vékonyan kenjem a popót mert a sok krémtől még be is gombásodhat a bőre!! Nálam olyan is van, hogy néha nem is kenem be neki (persze ha nincs kaki) hanem jó alaposan letörölgetem neki. Gyümölcsöt meg nyugodtan ehet, mi is azzal keztdük a szilárd kajálást. Nem tudom ez az orvos honnan jött? Netán a Marsról???

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Síkideg vagyok, most írtam meg egy horror hosszú (rám jellemző) levelet és elszállt. Kép Most jön a rövidített változata.
Éjjel Marci megint virrasztani próbált, fél 4-től fenn volt egészen 5-ig. Dumált, játszott stb. egyszerűen nem akart aludni. Először cicivel próbálkoztam (Márti, ennyit rólam Kép), de semmi, utána simi, de dumált, így visszafeküdtem én is. Ahogy elkezdett sirkálni, visszamentem, simi, jött a dumcsi, én vissza stb. Végül Apája ment át, de neki elkezdett ordítva sírni, így megmentettem a cicivel, amin végre 5-kor bealudt. Egészen fél 9-ig aludtunk, akkor is a dumcsizására keltünk.

Györesz!
Igenis tessék dicsekedni, hisz Norbika hiperügyes! Kép
Nem paráztatsz, mert én is elég parás vagyok ám! A kórházban uh-on nagyjából ránéztek a gyomrára, de lehet, hogy mégis kellene egy alaposabb gyomoruh. Volt beutaló, de azt hittem, hogy már minden rendben van. De azért remélem,hogy csak a tejpép volt.
Nekünk Axelero ADSL-ünk van korlátlan használattal, havi 12900 Ft-ért. Váltani akartok? Nekünk se lenne rossz, mert elég drága, ami nekünk van.

Dia!
Örülök,hogy a doki szerint minden oké. Szerintem is kezdj el egy kis vasat szedni, mert ez a sok vérzés tényleg kiszedhetett belőled jó sokat. Szorítok, hogy most már minden oké legyen, a romantikával is. Kép Hajrá kistesó, drukkolok!
Peugeot vettünk. Kombit, hogy a fél házat felpakolhassam, amikor elutazunk a Kismanóval Kép

Kata!
Köszi a homeos infót. Mindenképp beszerzem ma, mert elég gáz, amit mostanság művelek. A legrosszabb az, amikor szopizás közben jön rám a trüsszögés vagy az orrfolyás. Ilyenkor Marci totálra abbahagyja a szopizást Kép
Neked is leírom,hogy Peugeot vettünk. Kombi és ezüst színű. Ma fogok először benne utazni. Izgi lesz Kép

Évi!
Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk! Kép
TErmészetesen örülök, hogy van tejcsi és Marci is rá van kattanva rendesen, de most hogy már ilyen nagyfiú, elég fárasztó, hogy még mindig ennyire rám van utalva, hisz akár 1,5-2 óránként is kajcsizna, ha Rajta múlna. A kanalazásnál is azért varázsolok bele többet, mint amire tátja a száját, mert a kevés kajcsi után kb. 1,5 órával már ismét éhes lenne. Rá szeretném nevelni, hogy nem szólhat az egész napunk az evésről. Tudom, hogy mit írsz és értem is, de...
Örülök, hogy a Kicsi és a Nagyok rendesen viselkednek. Rolcsi nagyon ügyes ám, hogy már fel akar ülni. Marci is ül már, ha felültetem, de néha ilyenkor inkább vízszintesbe dobja magát. Nem baj, nem erőltetek semmit, csinálja, amikor akarja. Egyszer viszont véletlenül majdnem sikerült felülnie négykézlábból. Kép
Marci is kúszva mászik illetve mászva kúszik, semmi sincs már biztonságban Tőle. Olyan mint egy Kisördög. Kép Imádom! Kép

Gigi!
Sajnálom, hogy Oli lecupázott az ágyról. Kép Sajna Marci is kipróbálta az ágyról legurulást, csak eddig nem dicsekedtem vele. Kép
Keresgéltem Neked a Fisher Price játékok után, de semmi. Megnéztem a Brendon katalógusunkat, de abban sajna nincs. A Megatoys-ban nem tudták megmondani, hogy esetleg hol lehet kapni? Esetleg nézd meg a www.fisherprice.com oldalt. Kínában árulják! Kép

Anikó!
Boldog hófordulót a ma 8 hónapos Krisztikének!
Remélem a mai nappal valami új köszönt be Hozzátok és csak jó történik Veletek!
Tejcsivel hogy állsz? Nagyon-nagyon szorítok! Kép

Saxi!
Lilikének jobbulást! Remélem, hogy már nincs rá szüksége, és teljesen jól van!
Millió puszi Nektek!

Most megyünk a tanácsadásra, majd vásárolni, aztán egy volt kolleganőmhöz. Neki van egy 2 éves kisfia. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha összeeresztjük a csemetéket. Kép
Este jövök!

Puszi és szép napot mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Csak futolag, es bocsi, de csak a vegen levo par hozzaszolasra reagalok, mert szabadidom sehol, keresztlanyom itt nyaral, parom szabin, tehat lekot a csalad, ha epp nem nyakig ulok a melobanKép

Gyoresz,
Norbika nagyon ugyesKép
Net: ADSL, 1MB-os vonal, korlatlan letoltes, Externettol van az elofizetes, 9625Ft/ho

Gigi,
Kocsifarm tutiKép Gyanitom, hogy tenyleg a garazsok miatt kellett megszabadulnod a totolKép
Szombaton otthon vagy? Mert lehet, hogy el tudnek ugrani hozzatok.
jah, eses, ti meg egesz jol jartatok, parom a parkettara tette le negykezlab a lurkot, o meg nem a szokasos modon szetcsusztatta a tagjait, hanem erobol lefejelte a parkettat. Elso orrverzese megvoltKép

Zsofi,
A popsikremre azt mondta a dokinenink, hogy ugy hasznaljuk, mint egy draga szemranckremetKép Szoval eppen csak lehelletnyit.
A gyumolcs ugyben meg mas a szitu, vasat ugyebar nem tartalmaznak a gyumolcsot, csak a husok es a maj, tehat egy szopis babanak ezert adhatnak maltofert. A K vitamin 3 honapos kor utan mar elhagyhato, hiaba csak szopik. nelunk legalabbis ez volt.
Amugy meg ha szopiparti a doki, akkor persze, hogy nem javasolja meg a hozzatapit.

Nah, mentem, kaja kesz a sutoben (mar az ebedKép), lurkoca ebredezik, szoval muszak vanKép
Jajj, nem is meseltem, Zolika 4kezlabazik, kozben hintazikKép Lassan majd probalkozik maszassal..

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az internetes válaszokat! Az az igazság, hogy nekünk Chello van, ez havonta 11000.-Ft és nem nagyon látom értelmét havonta ennyit fizetni mikor napi egy-két órát vagyok itt, úgyhogy szeretnék mindenféleképp valami olcsóbb után nézni!

Kata!
Ez a Vodafone-os dolog hogy működik? Nekem is vodafonom van!

Évi!
Örülök, hogy jól vagytok és hogy Rolcsi is ilyen nyugi mostanába és tényleg gyönyörűen eszik! Tésztát milyet szoktál adni Neki? Én még nem adtam Norbinak, monjut ilyen paradicsomos balhét nem is adhatnék neki, mert a paradicsomra allergiás!
Norbi is nagyon szépen eszik mostanába: kora reggel szopi, reggeli Sinlac pép gyümivel, délelőtt még egy kis cici altatásilag, ebéd 220g főzelék, uzsi gyümi, vacsi 220g főzelék, fürcsi után szopi+100ml tápszer! Egyetlen gondom, hogy mostanába az ebéd elég lassan megy, van hogy egy órán keresztül eszik, szép komótosan, közbe valamit kell adnom a kezébe, hogy ellegyen.

Gigi!
Ágyról leesés Kép, Én is mindig ettől félek, mert Norbi is ahogy felkel már mászik is, multkor is felkeltem és keresem a gyereket hát a lábamnál aludt!Kép
Szerintm ha nem órákat ül a kövön, akkor megvédi a pelus, inkább arra vigyázz, hogy a mellkasát nem nagyon rakja le a kőre!
Nagyon ügyes Oli, hogy ennyi mindent megért! Annyira okosak ezek a pöttömök, hogy hihetetlen!

Melinda!
Lehet, hogy tényleg nem ártana egy alaposabb gyomor uh. Egy barátnőmnek a kisfiának nem zárt rendesen a gyomorszája és gyakran visszajött a kajcsi, aztán ezt kinőtte!

Zsófi!
popsikenés: Én mindig úgy kenem ahogy sikerül, de nem olyan vastagon, meg leginkább a végbél környékét, nem kenem be az egész popóját! De szerintem ezen ne idegeskedj, csinálja mindenki úgy ahogy jónak látja!Kép

Mica!
OrrvérzésKép, szegény Zolika, akkor jó nagyot koppanhatott!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

MicaKép

Elvileg itthon leszünk mert vendégek jönnek hozzánk. De azért csörgess meg a biztonság kedvéért! Számom: 30 3070277. OrrvérzésKép Akkor még könnyen megúsztuk.

MelindaKép
Szóval nem csak az én fiam ugróbajnok? Kép

GyöreszKép
Internet: Axelero, korlátlan havi 10 ezer

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mindenkinek köszi,már teljesen jól vagyunk.
Csak időm nincs,hogy írjak,mert a lányok lefárasztanak.
Telket még nem vettünk,de most ott tartunk,hogy jobban járunk ha veszünk egy kertes házat és azt hozzuk rendbe.
Horror,hogy milyen telekárak vannak.

Gigi!

Úgy emlékszem,hogy a Minimax boltokban lehet kapni.
www.minimax.hu Esetleg keress rá,ott megtalálod az üzletek listáját is.

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

SaxiKép

Te egy Isten nő vagy!!!!!!!!!! Árulnak ilyen játékokat! Köszi-kösziKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Dia!

A GYES-az egy marad,csak két gyerekre fogod kapni a családi pótlékot,ami kb.12.000.-Ft.
Hát nem leszel tőle milliomos.

Puszi Nektek,Saxi
saxi

Sziasztok!

Nálunk is megvolt az első nagyobb esés! Anyukám elengedte Norbit és egész hosszan ment, de persze a végén zakózott egy nagyott arcra, mert anyu már nem tudta elkapni. Nagyon sírt, de szerencsére nem lett semmi baja és hamar meg is nyugodott!
Azt hiszem egyre jobban sokasodni fognak az ehhez hasonló sztorik!

Gigi!
MIlyen játékot akarsz? lemaradtam

PUszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a véleményt krémezés ügyben. Kép
Ja, és bár nem szép dolog, de azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon "megnyugtattatok" ezekkel az esés történetekkel. Az a helyzet, hogy már azt hittem, hogy én vagyok figyelmetlen, rossz anya, mert nálunk is van, hogy Bence dől, és hiába vagyok ott, már nem tudom elkapni. Kép Ilyenkor néha nagyon lelki beteg tudok lenni, hogy másnál bizti nincs ilyen, de úgy látom, hogy sajnos van. Kép

Dia
Hajrá-hajrá! Irigyellek, tényleg! Én még nem érzem úgy, hogy kész lennék még egy prüntyire, de ez biztos változni fog, mert a szülés az nem volt rossz élmény (leszámítva a varrást)

Mica
Szegény Zolika! Kép Hamar kiheverte az orrvérzést?

Gigi
Ágyról potty! Kép

Györesz
Ma úgy látszik esendőek a gyerekeink!
Szegény Bence ma frászt hozott saját magára. Kép Kép
Addig matatott a földön, míg megtalálta a reluxa zsinórját, és megrántotta, és az meg leereszkedett az ablakon. Szegény akkorát sikított, és a földre lapult. Olyan rossz volt nézni! Kép Kép Annyira sírt, még a könnye is kicsordúlt. Kép Pedig egyáltalán nem olyan ijedős már, de ezt még nem tapasztalta.

Teszek föl képet Bencéről, olyan ügyesen ül már, meg próbál fölállni. Kép Kép

Puszi mindenkinek! További esés mentes napot!
Zsófi
KépKép
Kép
nmzsx

Sziasztok!
Megjöttem én is:Kép
Évi!
Szedem a vasat amikor eszembe jut.KépHááááát nem tom normális e ez a sok vérzés.Ma már nem volt.KépDe megvizsgált a dokim és azt mondta semmi gondot nem tapasztal,méh,petefészek rendben van.Akkor csak meg maradok.Kép
dominak mostanában nem nagyon jó az evőkéje.KépReggelit megissza majd az ebédet beletukmálom az uzsi felét meghadja és most a vacsi se kellett mind neki.Pedig nem kap többet mint eddig.Nem tom mi van vele!?Kép

Örülök,hogy minden rendben nálatok!KépNa látod tud jófiú is lenni ez a Rolcsi baba.KépGratula a kúszás-mászáshoz!Nálunk ilyen nincs.Kép
jaa!Nem szédülök,szerencsére.Kép

Gigi!
Nem készültünk rá a kistesóra.Vagyis pontosabban Apa és Brúnó készül rá.KépKépÉn csak latolgatom a dolgot,de azt hiszem a végén én döntök vagyis még van 1 év 5 hónapom.KépKép
Esés.Kép

Zsófi!
Én vékonyan kenem Domi popóját és van úgy,hogy nem is kenem.Persze ez nem kaka után van.KépGratula ,hogy ilyen szépen ül Bence!KépMi még ezt se tudjuk.Kép

Melinda!
Irigy a kocsi miatt!KépHasználjátok egészséggel!KépHolnap próbaút indul?KépMi volt az orvosnál?Köszi a romantika drukkot!KépMár rámférne valami jó dolog is.Kép

Saxi!
Köszi az infót!KépAzt hiszem akkor most nem fog menni az egy fizu,egy gyed,két gyerek variáció.KépMegvárom amíg Domi kettő lesz és akkor próbálkozunk.Még így se bizti,hogy sikerülKépTudod miért.Nálatok minden rendben?KépÍrtam azóta több email-t is de mind visszajött.Kép

Mindenkinek szép estét!Én megyek vasalniKépés tudjátok csütörtök akkor Helyszinelők.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Melinda
biztos nagyon megfogod szeretni az új kocsit és előbb utóbb alfeleded a régit ami annyra hozzád volt nőve. Ha a kajáltatással kapcsolatban valami jó ötleted lesz mindenképp mondd el nekem is légyszi, mert tipikusan egy cipőben járunk vele. Nekünk 2 fix dolog van ami bejön a reggeli gyümi joghurttal és a gyümölcsök. Ma ebédre negyed üveg főzeléket tudtam beletukmálni és egy nagy adag sajtos zsemlét, a sajtos zsemle is most elég jól áll nálunk. Igazából a meleg kaják mennek bitang nehezen, azzal vígasztalom magam, hogy a tejcsi meleg kaja, szóval így azt is kap nem csak hideget. Pedig már én is azt hittem vége a hányásos korszakotoknak. Lassan kezd szokássá válni nálatok a hajnali játszás? Próbáltad már, hogy beteszed közétek és úgy tesztek mint akik nagyon alszanak, nálunk eddig még bejött.

Évi
napról napra egyre jobban tisztellek és felnézek rád a három gyerkőc miatt.
Ma ismét kissé nehezen vettem az esti akadályokat
2,5 óra szenvedés volt, s valahogy után0a már semmihez sincs kedvem. Régen Gigit letettem és aludt, max szövegelt magának az ágyban, de ez a mostani akkorisfelállok ha a szemem már ki sem tudom nyitni, nagyon brutál.

Mica
neked is kitartást a családho!!!!

Dia
ilyen hosszan tartó vérzés mellé minek fogamzásgátlót szedni. Mostmár csak beáll majd rendesen és legközelebb már csak pár napig fogja keseríteni az életedet. Olyan jó volt nélküle.

Zsófi
popsikenőcs szerintem is vékonyan kell kenni, néha én is kihagyom most ebben a melegben.
Kaja mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja, ahogy érzi.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Végre eljutottam ma a Kikába és megvettük a kompot!Már az üzletben alig lehetett kiszedni Patrikot a kiállított darabból.
Itthon rögtön beletettük,nagyon tetszik Neki!Kép
Kaptak még a fiúk egy kerekes játékosdobozt és számos habtapit,így ez Raulnak is tetszik.
Vásárlás után a Margitszigeten bóklásztunk,tök jó volt.

Dia!
Köszi a mailt,Ruszlán el nem tudta képzelni,hogy mit vihogok.Kép
Ne aggódj,visszatér Domi étvágya,lehet,hogy fogacska jön megint és az okozza az étvágytalanságot?

Györesz!
Baleset.KépHajjajj,sajnos lesz még pár ilyen.Én már előre parázok,Raul is mennyit esett!Kép
Itt többet tudhatsz meg a Vodás netezésről:
www.vodafone.hu
Ha tudok segíteni,szólj!Kép
Nekem ez nagyon megfelel,így is alig van időm net-ezni,úgyhogy bőven elég.

Melinda!
Mi volt a tanácsadáson?
Próbaút jól sikerült?Nekünk már a kombi is kicsi!Kép
Ismerős a szopi közben tüsszögés,Patrik nagyon meg szokott ijedni.KépTegnap ismét füvet nyírtam,nekem ez kikapcsolódás(ugye milyen kisigényű vagyok?Kép),ezért éjjel volt taknya-nyála szindróma.Kép
Remélem ma jobb éjszakátok lesz!Kép

Gigi!
Nekem van egy hosszú henger-díszpárnám,még nagyanyáink korában volt trendi,kb.50 kilós,ezt használom barikádnak.Kép
Szerintem fel tudnak fázni a babók a kövön,ha sokáig üldögélnek rajta érdemes a popójuk alá tenni valamit.
Patrikom megint kopasz!Kép

Évi!
Örülök,hogy írtál!Kép
Rolcsi is ilyen ügyes már?KépÉjjel ébred még?Mi a helyzet fog-fronton?Patrik egy éjszakát sem aludt végig,mióta megszületett.KépHa csak 1-2x kelne,nem is lenne baj.
Konyhai robotolásból általában elegem van,én is igyekszem előre főzni és hetente egy-két nap mirelitet eszünk mostanában.Mosogatógépem még nincs,de lesz hamarosan-remélem,gondolom úgy több időm marad.Patriknak legtöbbször én főzök,néha kap üveges bébiételt.
Ruszlán szombaton is 24-ezik.KépRitka,hogy itthon van hétvégén,ha én is visszamegyek dolgozni,még nehezebb lesz összehangolni bármilyen hétvégi programot.

Zsófi!
Nagyon aranyso Bence a képeken!Kép

Anikó!
Hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Örülök ha tetszett a email!KépÉn is Gigitől kaptam.
Domi ma a reggeliét se ette meg.Eddig legalább az lecsúszott.KépGratulálok a komphoz!Kép
Puszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

A tegnapi nap jó sűrűre sikeredett, így tegnap épp csak meghalni nem volt időm.
A tanácsadás hivatalos mérése szerint 9850 gramm a Picurim. Kép Egy kicsit tartottam tőle, hogy félni fog a dokinénitől a kórházi történések miatt, de semmi. Nagyon ügyes volt. Dokinénivel abban maradtunk, hogy a "sima" tejpépet hagyjam, és tuti, hogy az okozta a hányást, mert öklendezett tőle. Felírt nekünk hipoallergén tejpépet, mert alkalomadtán próbálkozom azzal.
Utána Ázsia Center. Vettünk rucikat, tényleg egy rakáson van pár üzlet. Kép Köszi Dia!!!
Egyébként az első emeleten van egy nagyon jó játékbolt, Galaxy a neve. Nagyon szépen rendszerbe válogatva vannak kirakva a játékok és jó sokféle. Csak ajánlani tudom (százalékot nem kapok Kép)
Ezek után barátnő/babalátogatás. Krisztiánka (a barátnőm kisfia) nagyon édes volt, simizte, szeretgette Marcit, mindent meg akart Neki mutatni. Nagyon édik voltak együtt. Kép
Utána Cora vásárlás, úgyhogy végül épp a fürdetésre, 8-ra értünk haza. A nehézkes lefektetés után (mert persze mikor menjen nehezen, ha éppen nem akkor, amikor még annyi dolgom vanKép), bepakolás, rámolás ezerrel.

Zsófi!
Bence nagyon édes! Nem semmi,hogy mászik már! Kép
Popsikenőccsel csatlakozom az előttem szólókhoz: vékonyan érdemes kenni, mert ha túl vastagon rakja az ember a babóra, akkor csak a pelus szívja magába és így az már fel sem tudja szívni rendesen az anyagokat.
REluxa Kép Nekem is lelkiismereti kérdést okoznak ezek a balesetek, de gondolom idővel mi is hozzászokunk amennyire lehet. Pluszban a Manók is edződnek majd Kép

Márti!
Ha rájövök a csízióra Te leszel az első, akinek szólok! Kép Egyébként azt én is észrevettem, hogy a hidegebb kajcsik jobban mennek, a meleg annyira nem jön be. A tejpépnél még az is megfordult a fejemben, hogy langyos volt, hidegen lehet, hogy jobb lett volna. Ha nem hányt volna, hidegen is kipróbáltam volna, de így...
De egyébként nem akarlak elkeseríteni, de tegnap a barátnőm "megnyugtatott", hogy náluk a szopizás végéig (2 éves korában, kb. 1 hónapja hagyták abba) voltak problémák: azaz elsősorban cici kellett a kajcsi annyira nem.

Dia!
Dominak biztos visszatér az étvágya, lehet, hogy a fogacskák kínozzák, meg pluszban a meleg. Kép A lényeg, hogy nyugi. Én csak tudom Kép

ANikó!
Ha tudsz, majd írj! Mi van Veletek?

Évi!
Remélem Rolcsid folyamatosan jó baba lesz és ügyeskedik Nektek! A kajcsikedvét irigylem rendesen! Kép Puszi Nektek! Bocsi, hogy nem válaszoltam az emiledre, de annyira sűrűk voltak a napok, hogy a tegnapelőtti és a mai babanetes levelemet is csak Marci folyamatos nyüszizése közben tudtam megírni.

Mica!
Orrvérzés Kép Hát ezen is túl kell esniük, de ezt szerintem Neked igazán nem kell mondani. Kép

Györesz!
Barátnőd babájának a gyomorproblémáját akkor nem is kezelték, "csak" kinőtte. Remélem nálunk nem lesz semmi ilyesmi, csak annyi, hogy túl érzékeny a gyomra.
Pofira esés Kép

Gigi!
Jót játszott Oli az új játékával? Milyen márkát vettél végül? Ebben a Galaxy-ban egyébként sok Fisher Price játékot láttam.

Saxi!
Örülök, hogy már teljesen jól vagytok! Kép
Merre kerestek majd házat? A környéketeken? Idővel mi is neki fogunk állni, mert mi Dunakeszi környékére akarunk költözni.

Kata!
Próbaút jól sikerült. A maitól egy kicsit jobban félek, mert igazán hosszú út lesz Debrecenig.
Jó kompozást a kopinger Patriknak. Kép

Legközelebb kedden vagy szerdán jövök!Mindenkinek nagyon szép, balesetmentes hétvégét kívánok!
Millió puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Lányok!

Szoktalak még olvasni benneteket, örülök, hogy azért mindenki jól van bár látom senkinek nem egyszerű az élete. Minden baba nagyon nagyot nőtt és ti is nagyon jól néztek ki.
Gyors bejelentkezés.
Van egy jó hírünk Diával.

Kibékültünk és megbeszéltük hogy ezt megírom nektek is.
Tegnap voltunk vendégségbe náluk, jól elvoltunk a gyerekek is nagyon aranyosak voltak, és mi is megbeszéltünk mindent, örülök, hogy végre rendeződtek a dolgok.
Remélem azért ti is örültök ennek.
Majd Dia bombázz benneteket egy-két képpel.

Puszika mindenkinek

Sziasztok:

ANDI
tandi

Andi
Örülök, hogy sikerült kibékülnötök! Kép
Nem is jó az, ha az ember gyereke haragban van valakivel...bár néha muszáj. Kép Kép

Dia
Biztos nincs semmi Domival, csak most nem kívánja. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy ő már olyan nagy fiú, hogy majd csak később eszik. Minden babánál van ilyen. Bence is, egyik nap majd megőrül a húsos-zöldséges kajcsiért, aztán meg öklendezik tőle. Kép Pl. tegnap v. azelőtt ki kellett, hogy szedjem a szájából a kaját (leszedni a nyelvéről), mert tisztára öklendezett, miközben előző nap meg simán megette ua. Ki érti ezt?

Melinda
Örülök, hogy jó az új kocsi, és, hogy jól sikerült a próbaút.
Nem tudom, szerinted meg lehet szokni ezeket a baleseteket? Kép Bár a szurikat megszoktam, csak az elsőnél sírtam Bencével, a többinél hősiesen bírtam. Kép De azért ezek mások. Most aggódok, hogy ne legyen semmi baja.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Andi! Dia!
Nagyon örülök, hogy kibékültetek és remélem ezután jobban elnézitek majd egymás hibáit és nem kaptok olyan könnyen hajba!!!!!
Andi!
Remélem mostmár ha van egy kis időd írogatsz Nekünk, hogy mi van Veletek! Mekkora már Noncsi? Mi mindent csinál? HOgy megy neki a kajcsizás? stb, stb, stb??????

Dia!
Norbi sem akar nagyon enni! Eddig még csak csak evett, bár szinte órákig kínlódtam vele, de ma reggel nem volt hajlandó reggelizni. A végén azt sikerült elérnem, hogy megevett két és fél biszkottit és mivel szomjas volt tőle ivott egy pár korty tápszert, hát ennyi. Már előre félek az ebédtől! Én próbálom a fogára fogni, mert elég csúnya neki. Lehet, hogy Dominak is újabb foga jön!

Zsófi!
Nagyon nagyfiús Bence, nagyon aranyos!
EsésekKép, hát igen, biztos hogy sajnos még nagyon sok lesz amit majd nem tudunk kivédeni, mert egy pillatan töredéke alatt történnek a dolgok és nem foghatjuk állandóan a kezüket! Azért nagyon remélem hogy senki gyermeke nem fog akkorát esni, hogy baja legyen!

Kata!
Köszike, meg fogom nézni!
Megint levágtátok Patrik haját? Mi is mostanába készülünk végigszántani Norbi haját, mert nagyon megnőtt Neki és láthatóan zavarja. Ti hogy csináljátok? Patrik nem üvölt közbe?

Melinda!
Arra emlékszem, hogy a barátnőm kisfia kapott valami gyógyszert rá, talán valami folyadékot, ami valamennyire benttartotta a kaját.
Amúgy minden hányás ellenére nagyon szépen fejlődik Marci, jó kis súllya van, úgyhogy tényleg nem kell aggódni!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz! Dia!
Most csak nektek írnék gyorsan! Ne aggdjatok a fiúk étvágya miatt! Valóban előfordul, hogy azért nem esznek, mert: meleg van, fáj az ínyük, stb., de igenis legtöbbször nincs semmi oka, egyszerűen nincs étvágyuk, nem, vagy alig igényelnek hamit.Kép Na ilyenkor lehet őket elrontani azzal, ha eröltetjük az evést.Kép Szépen békén kell őket hagyni, ha éhesek lesznek megeszik még a vasszöget is Kép! Addig lehet ugyan próbálkozni egy-egy kanál ezzel, meg azzal, hátha van valami amit szívesen eszik. Semmiképpen nem szabad édességgel kínálni, ez a másik hiba, késsőbb aztán csak édeset akar majd enni!
Nagyon remélem, hogy tudtam segíteni, ezek ugyanis nem légből kapott ötletek, hanem saját tapasztalat! Kép

Melinda! Nagyon jó utat kívánok nektek, remélem Marci manó is nagyon fogja élvezni. Kép Az új autó jól szuperál majd, és te anyuci, jól kipihened magad!Kép Millió puszi nektek! Kép

Kata! Rolcsi is előfordul, hogy megébred 1x, 1x, ilyenkor cumit adok és már alszik is tovább. Reggel 6 óra körül kéri az első szopit, utána már nem-igen alszik vissza, de azért hagy még pihizni kicsit.Kép Én is azt hittem, hogy soha nem alussza végig az éjt, de aztán egyszer csak magától megjavult! Nem tudom, hogy azért-e, mert a szilárd kajával igazán jól lakik, vagy egyszerűen csak meg kellett érnie rá! Azt viszont nem tudom tudod-e, hogy ez a kis töpörtyű manó velünk alszik ám! Kép Így könnyű Kép!
Fogacskának nyoma sincs sajna Kép
A szombat miatt együttérzésem, tudom milyen vacak (főleg az éjszaka) Kép az én párom is éppen szombaton lesz 24-ben! Kép Majd gondolunk egymásra!Kép

Saxi, Anikó, hogy vannak a kisbetegek? Sok-sok gyógypuszi!!!!! KépKép

Zsófi! Nagyon tündéri a kisfiadKépKép!!!

Akinek nem írtam külön, küldöm a puszikat!

Sziasztok!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Most csak a tegnapi taliról teszek fel pár képet,írni este fogok mert Domi zizi.KépPuszi.Dia
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Csak futolag egy kep, ime Zolika uj tudomanyaKép

Kép

Most gyors kaja, aztan meg megprobalok majd irniKép

Puszi,
Mica
mica

Minden manócska G Y Ö N Y Ö R Û ! ! ! Legyetek büszkék anyucik! Kép
Szegény Dominak mindig elcsenik a cumiját!Kép
Mica! Nagyon ügyes Zolika és a fentiek természetesen neki is szólnakKép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok, talán emlékeztek még rám.- Szóval a nagylányomnak van gportalja, a gportalon vendégkönyve, de szomorú, mert nincs látogatója. Ott találhattok rólunk is képeket.

www.gportal.hu/dorkata

(nem hagyom játszani a gépen, csak ilyesmit csinálhat, ez viszont úgy tűnik nem megy közönség nélkül, Köszi. s)
sofka

Sziasztok!
Ma egy kicsit jobb volt a helyzet kaja ügyileg,de nagyon zizis volt Domi.Nem tom mi van vele az Interspárt is végig ordította.KépBár előnyünk is volt belőle mert előre engedtek a pénztárnál.Kép
Morog,kiabál,nyűgös egész nap.Kép

Sofka!
Örülök,hogy jelentkeztél!KépMizus veletek?Nagyon nagyon rég jártál erre.KépÍrtam a leányzónak.Kép

Évi!
Jól kiszúrtad valóban mindenki elcseni Domi cumiját.KépÕ a mimóza pedig engedi.Kép
Köszi a tippet kaja ügyileg.Kép

Melinda!
Gratulálok Marcika súlyához,szép nagy legény!KépKi hinné,hogy időnként könnyít magán.KépAzt a játékboltot én is figyeltem,de sajna nem mentünk be.Már Dominak is kellene vennem játékokat.Igaz van neki bőven de mind úgy kapta vagy a miénk volt gyerek korunkban csak ki van mosva.Kép

Györesz!
Azért vagyok tanácstalan kaja ügyben,mert eddig minden gond nélkül vészeltük át a fogacskákat szerencsére.Lehet,hogy az ötödik meggyötöri majd?KépAzt se tudom,hogy hol nézzem,hol kellene kibújnia.Mert Eddig a többinél se volt megdagadva az íny vagy ilyesmi.Csak egyszer azt láttam,hogy áttörte az ínyét.Kép

Mica!
Gyönyörű Zolika.Nagyon ügyi.KépKomolyan kezdek elszomorodni,hogy Domi ilyet se tud még.KépCsak állandóan hason tolatva közlekedik.Kép

Most megyek mert már van nagy sírás rívás.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Ismet csak futolag, most vegeztem a melommal, de a fiatalur jelzi lassan, hogy aludni menneKép
Mondjuk ezt en is jelzem, hullafaradt vagyok, de ma van eselyem idoben agyba kerulni, igy, hogy vegeztem a meloheggyel.

Jah, Zolika nem is foglalkozott egy kicsi orditason tul a nozijaval, mondjuk en se kaptam idegbajt (2. gyerek szindroma)KépKép Szoval semmi gondKép

Andi,
Udv ujra ittKép
Noncsi hatalmas lettKép

Dia,
Ez a sok idojaras-valtozas a babocaknak se tesz jot, lehet, hogy Domi erzekenyebb ra, foleg, ha fogzik. Zolika is most kiabalos korszakaban van, zeng tole a hazKép Halistennek siras-nyafi nem nagyon van, eleg a dobhartyamnak a hang-kiereszteseKép Jo ferfias organuma vanKép
Azon meg, hogy mit csinal mar Domi es mit nem, ne aggodj, hidd el, hogy nem lesz lemaradva semmivelKép Zolika csak bizonyit a dokinonek, hogy nem minden "kover" gyerek lustaKépKépKép
Eros es akaratos, tehat nyomja magat, edz erosen a labaval, es megvan az eredmenyeKép Mar az ules is alakul nala, szoval holnap koltoztetem enis le az agyat a legalso szintreKép

Gigi,
Vendegek lesznek? Hmm, nem zavarok en akkor, hogy bevagtazom a toert?Kép Pls. irj mar egy mailt, ha ma olvasod ez a hozzaszolast (micakukacisztponthu-ra), hogy mehetek-e holnap, es hogy tajekoztatolag mekkora a tavacska, hogy kell-e tetocsomagtarto, vagy befer az Uno hatso reszebe, lehajtott ulesekkel. KosziKép

Sofka,
Remelem lesz idom, es sikerul oromet okozni lanyodnakKép

Most a tobbieknek csak puszi-puszi, megyek, mert a fiam kieresztette a hangjat, es kozben szetpakolja az osszes pelust a zacskobolKép

Mica

Meg egy bucsukep, Zolika reggelizett:
Kép
mica

Sziasztok!

Mindenkinek puszi,megvagyunk csak időm egy szál se.
De szerintem ezt már kezditek megszokni.Kép
Gyönyörűek a babák,úgy imádom nézni a képeket.
Mit szóltok a babanetes talihoz?
Ti is kaptatok róla emilt?
Megy valaki?
Lányok bocsi de ennyire futotta,Bogika mostanában sokszor felsír álmában,és nem tudjuk kideríteni mi lehet az oka,kezdek aggódni,hogy mi történt vele.Kép
Tegnap már kinn aludtam vele a nappaliban a kanapén,mert nagyon nehezen tudom ilyenkor megvígasztalni.Kép
Sok-sok puszi,és bocs,hogy ilyen zűrös vagyok.

Saxi
saxi

Szia Saxi!
Lehet, hogy csak valami rossz mesét nézett! Elég egy rossz álom is ne gondolj valami szörnyűségre! Az én leánykám is egy időben sokszor felsírt, én is odabújtam mellé és pár nap alatt megnyugodott! Kép
Remélem veletek is így leszKép, Lilike jól van már?

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Hát a mai napunk tényleg katasztrófa volt kajailag, bár estére megjavult Norbi és a vacsi már ment rendesen! Azt hiszem holnaptol teljesen elhagyom az esti szopit, mert nem látom értelmét, ugyanis éppen csak csurran cseppen és mindenféleképp kell adnom Neki pótlást, ha viszont elalszik a cicin és elmarad a tápi, akkor szar lesz az éjszakánk. Úgyhogy fürcsi után tápi és ha esetleg nagyon követelni akkor még cicizhet egy kicsit, de ha nem kell Neki, akkor elhagyjuk, még így is marad reggelre meg egyszer napközben és lassan 10 hónapos, ígyhát Én nagyon meg vagyok elégedve!

Évi!
Nagyon aranyos vagy és köszönöm a tanácsot, csak olyan nehéz, amikor eltellik mondjuk az egész délelőtt és semmit nem evett és hát cicit sem tudok Neki adni, mert tej nincs elég. Persze tudom, hogy nem fog éhen hallni, csak ilyenkor olyan nyugtalan vagyok, nem merek elindulni vele sehova, mert nem tudom mikor kezd el üvölteni, hogy éhes, stb. Na mindegy ez is elmúlik majd, hisz volt már ilyen egy párszor!

Dia!
Nagyon jók a képek! Elég szerencsések vagytok, hogy soha egy inyfeldagadásotok sem volt, talán attól még ugyanúgy megviselheti, fájhat neki, hogy nem látszik!

Andi!
Hatalmas már Noncsi! Gratulálok!!!!! Szopizik még rendesen?

Mica!
Nagyon ügyi ZOlika, itt mindjárt felállás lesz!!!
Ilyen ügyin eszi a kiflit? Ez igen! Én még nem adtam Norbinak kiflit, nem mertem!

Saxi!
Egy időben nálunk is nagyon gyakran volt ilyen álmába felsírás és hiába vettem ki az ágyból csak sírt és sírt és közben aludt, csak a cicin nyugodott meg, de olyan is volt, hogy ott sem és ez mind álmába! Akkor Én sem tudtam mire vélni, de aztán elmúltak ezek az éjszakák! Remélem Nálatok is hamar elmúlik!

Melinda!
Jó utat Nektek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Saxi!
Bocsika most nézem, hogy Bogi sír fel álmába, bocsánat elnáztem, hát akkor végkép nincs ötletem!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Andi
örülök, hogy ismét itt vagy. Írj sokat magatokról hisz ezer éve nem írtál már ide.

Györsze
mit fogadtunk meg? Nem parázunk a kajcsi miatt, tudod eszik annyit amennyi kell neki. Az, hogy én folyamatosan paráztam miatta egy dolog, de te ne csináld ezt, irgum burgum!!

Évi
köszi a kajós tippet, nagyon megszívlelendő.

Dia
konkrétan milyen mozgásokat csinál már Domi?
A mi doki nénik szerint az a lényeg, hogy folyamatosan produkáljon újat a gyerek, minden gyerek más ütemben fejlődik. Multkor már úgy megnyugtatott a doki benneteket, most ismét ezen agyalsz? Kajcsi lehet a fog, a front hatás, vagy csak most ilyenje van és kész. Szépen fejlődik nő, hízik akkor nagy gond nincsen.

Melinda
tudom már nem vagy, de majd ugyis később elolvasod. Jó pihit nektek.
Marcika már Gigit is lekörözte, gratula a sulyához, észre sem venni, hogy kórházban volt, megműtötték, és elég sűrűn ki is jött belőle amit evett. Ha ezek nem történtek volna akkor most hány kiló lenne. Nagyon szupi a tejcsid. Szedsz valami vitamint?
Én kezdek rájönni, hogy délután 5 után eszik főzeléket Gigi, vagyis amikor eszik valamennyit akkor az általában délután van.

Mi ma vásárolgattunk utána fürdőztünk az erkélyen. Este pedig Györesz módszerével nem egész 15 perc alatt ágyba dugtam a kisasszonyt.

Kellemes hétvégét
Márti
márti05

Sziasztok!

Dia!
Raulnál volt úgy,hogy két hét alatt 3 foga jött ki minden gond nélkül,de volt olyan,hogy nagyon szenvedett és nem evett.Gyanús,hogy Domit is fog kínozza.Nálunk is ez van.Kép
Nagyon aranyosak a gyerekek a képeken!Kép

Andi!
Hurrá!KépNoncsi hatalmasat nőtt!Írj!Kép

Melinda!
Marcika is jó nehéz,Patrik szintén ekkora.Kép
Én is úgy vettem észre,hogy a langyosabb kajcsik jobban bejönnek.
Milyen tejpépet írt fel a dokinénitek?
Jó utat,érezzétek nagyon jól magatokat!Kép

Évi!
Akkor Neked sem lesz könnyű napod holnap a három gyerkőccel!
Patrik is velem alszik,de a kis bitang mégis ébred éjjel.KépÚgy látszik Õt nem hatja meg semmi és meg kell győződnie róla,hogy megvan-e a cici.

Saxi!
Patriknak is ilyen felsírós időszaka van.KépRemélem hamar elmúlik Nálatok is!Kép
Én nem hiszem,hogy megyek a babanetes talira.

Mica!
Nagyon ügyes már Zolika!Kép
Átjöhetnétek valamikor egy kis dumcsira!

Györesz!
Nagyon halk a hajnyírógépünk és eddig sikerült nyírás közben elterelnem Patrik figyelmét,úgyhogy nem sírt.Ruszlán már nagyon profi,10 perc sem volt az egész.Kép
Remélem visszatér Norbika étvágya!Én mindig viszek kajcsit magunkkal és egy kiskanál is van a táskámban,minden esetre.
Szerintem én nem voltam,amikor a Györesz-módszert leírtad,röviden megosztanád velem?Kép

Sofka!
Persze,hogy emlékszem Rád!Remélem jól vagytok!Kép
Írok a lányodnak!

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Az éjszakát ismét átaludta Norbi, sőt cumi nélkül aludt el és éjjel sem reklamált érte, hétkor kelt előszőr!

Kata!
Semmi extra a módszer, csak annyi, hogy beteszem az ágyába és énekelek Neki, simogatom és folyamatosan pakolom vissza, mert Õ négykézlábazik, feláll és persze üvölt mikor visszafektetem, de egy idő után elfárad és alszik mint a bunda!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Gyorsan írok, mert egész hétvégén rohanunk, ma tesómékhoz megyünk ismerkedés a nyaraláson lévő fiatalokkal, akikkel majd megyünk Orfűre, holnap meg keresztelik a férjemet és utána a misével Noncsikát.

Lányok aranyosak vagytok nagyon,köszi hogy írtatok.
Noncsi jól van még mindig szopizik, ebédet már kap, uzsit is, napi 5-6 szopi van, éjjel sajna még mindig 2-3 alkalommal kelünk. :-(((((
8500 gramm és 70 cm hosszú jó nagy husis töltött pipike lett.
Fogacska még mindig sehol már kiakaszt a hisztivel emiatt, de nagyon sajnálom őt. Jövőhét utáni héten kezdjük a 8-ik hónapot de már nagyon jó lenne ha jönne az a fránya fogacska.
Ülni tud már egy ideig de egyre szebben, egyfolytában dumcsizik, és sajna 24 órás felügyeletet igényel, egyszerűen ha leteszem nem marad meg sehol és sír legalábbis itthon ezt csinálja ha másnál vagyunk nagyon szépen elvan.
Szóval nem egyszerű az élet nálunk sem, látom nálatok is zajlik rendesen.
No hétfőn jövök és többet fogok írni nektek.
Addig sok puszika kellemes hétvégét legyetek jók.
Puszika a babóknak is.

Sziasztok:

ANDI és Noncsi
tandi

Reggel óta senki sem jelentkezett!
Hooool vagytok lányok????

Remélem minden babóca és anyóca jól van! Kép

Én hulla vagyok, lefárasztott a három törpicsek Kép és nagyon hiányzik apa Kép pedig még csak most jön az éjjel!Kép Igaz, hogy van egy jóképű pasi, aki velem alszik, de én már nem elégszem meg csak kettővel Kép !

Küldök nektek egy édes fotót, remélem kicsit feldobja a topicotKép

Minden jót nektek!

Tessék jelentkezni, ha pár sorban is!

Látjátok igazi kismanó Kép

Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: