Sziasztok!
Síkideg vagyok, most írtam meg egy horror hosszú (rám jellemző) levelet és elszállt.
Most jön a rövidített változata.
Éjjel Marci megint virrasztani próbált, fél 4-től fenn volt egészen 5-ig. Dumált, játszott stb. egyszerűen nem akart aludni. Először cicivel próbálkoztam (Márti, ennyit rólam
), de semmi, utána simi, de dumált, így visszafeküdtem én is. Ahogy elkezdett sirkálni, visszamentem, simi, jött a dumcsi, én vissza stb. Végül Apája ment át, de neki elkezdett ordítva sírni, így megmentettem a cicivel, amin végre 5-kor bealudt. Egészen fél 9-ig aludtunk, akkor is a dumcsizására keltünk.
Györesz!
Igenis tessék dicsekedni, hisz Norbika hiperügyes!
Nem paráztatsz, mert én is elég parás vagyok ám! A kórházban uh-on nagyjából ránéztek a gyomrára, de lehet, hogy mégis kellene egy alaposabb gyomoruh. Volt beutaló, de azt hittem, hogy már minden rendben van. De azért remélem,hogy csak a tejpép volt.
Nekünk Axelero ADSL-ünk van korlátlan használattal, havi 12900 Ft-ért. Váltani akartok? Nekünk se lenne rossz, mert elég drága, ami nekünk van.
Dia!
Örülök,hogy a doki szerint minden oké. Szerintem is kezdj el egy kis vasat szedni, mert ez a sok vérzés tényleg kiszedhetett belőled jó sokat. Szorítok, hogy most már minden oké legyen, a romantikával is.
Hajrá kistesó, drukkolok!
Peugeot vettünk. Kombit, hogy a fél házat felpakolhassam, amikor elutazunk a Kismanóval
Kata!
Köszi a homeos infót. Mindenképp beszerzem ma, mert elég gáz, amit mostanság művelek. A legrosszabb az, amikor szopizás közben jön rám a trüsszögés vagy az orrfolyás. Ilyenkor Marci totálra abbahagyja a szopizást
Neked is leírom,hogy Peugeot vettünk. Kombi és ezüst színű. Ma fogok először benne utazni. Izgi lesz
Évi!
Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk!
TErmészetesen örülök, hogy van tejcsi és Marci is rá van kattanva rendesen, de most hogy már ilyen nagyfiú, elég fárasztó, hogy még mindig ennyire rám van utalva, hisz akár 1,5-2 óránként is kajcsizna, ha Rajta múlna. A kanalazásnál is azért varázsolok bele többet, mint amire tátja a száját, mert a kevés kajcsi után kb. 1,5 órával már ismét éhes lenne. Rá szeretném nevelni, hogy nem szólhat az egész napunk az evésről. Tudom, hogy mit írsz és értem is, de...
Örülök, hogy a Kicsi és a Nagyok rendesen viselkednek. Rolcsi nagyon ügyes ám, hogy már fel akar ülni. Marci is ül már, ha felültetem, de néha ilyenkor inkább vízszintesbe dobja magát. Nem baj, nem erőltetek semmit, csinálja, amikor akarja. Egyszer viszont véletlenül majdnem sikerült felülnie négykézlábból.
Marci is kúszva mászik illetve mászva kúszik, semmi sincs már biztonságban Tőle. Olyan mint egy Kisördög.
Imádom!
Gigi!
Sajnálom, hogy Oli lecupázott az ágyról.
Sajna Marci is kipróbálta az ágyról legurulást, csak eddig nem dicsekedtem vele.
Keresgéltem Neked a Fisher Price játékok után, de semmi. Megnéztem a Brendon katalógusunkat, de abban sajna nincs. A Megatoys-ban nem tudták megmondani, hogy esetleg hol lehet kapni? Esetleg nézd meg a
www.fisherprice.com oldalt. Kínában árulják!
Anikó!
Boldog hófordulót a ma 8 hónapos Krisztikének!
Remélem a mai nappal valami új köszönt be Hozzátok és csak jó történik Veletek!
Tejcsivel hogy állsz? Nagyon-nagyon szorítok!
Saxi!
Lilikének jobbulást! Remélem, hogy már nincs rá szüksége, és teljesen jól van!
Millió puszi Nektek!
Most megyünk a tanácsadásra, majd vásárolni, aztán egy volt kolleganőmhöz. Neki van egy 2 éves kisfia. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha összeeresztjük a csemetéket.
Este jövök!
Puszi és szép napot mindenkinek: Melinda