Új privát üzeneted érkezett!

ZsebiKép
Köszi a honlapot, megnézem feltétlenül. Kép
Igaziból én sem értem, miért kell diétáznom, szerintem a pár cisztáska miatt mondta, mert a vércukrom szerinte is tökéletes, szóval... Csak kérte, hogy ha lehet, csináljam, jót tesz a babónak. Azt mondta, hogy a pozitív tesztig csináljam. Valami köze lehet a hormonokhoz. Nem értek hozzá. Kép
De majd kiugrott a szívem a helyéről, amikor azt mondta, hogy a "pozitív tesztig". Úgy mondta, mint a világ legtermészetesebb dolgát. Majdnem visszakérdeztem, hogy "olyat hol lehet kapni?" Kép

WishKép
Én azért szeretném tudni MINDEN NAP, hogy hogy vagy, mit érzel. Fontos vagy nekünk!!!! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok,
Wish,
Kitartás, nekem van egy csomó könyvem, mit szeretsz olvasni ? Én is azt tervezem, hogy 20. után mind ki fogom őket olvasni... Persze te akkor már zebrákkal fogsz rohangálni KépKépKép
Apa a szénhidrátos napján van ma ? Az egyik kolleganőm is ezt a diétát csinálja...
Köszi mindenkinek az infot az aszpirinről, akkor most beveszem. Azt irja fel oraval kaja után kell bevenni, nem irja hogy reggel vagy este..

Zsebi,
A kókuszosat én is kipróbálom Kép

Unique,
Minden rendben lesz, hajrá az augusztusi inszemre Kép

Kavicska,
Már csak 2 nap, nagyon drukkolunk ++++++++++++++++++++++++++++++++++ a pozitív teszthezKépKép

Kiscic,
Nem érdemes magad stresszelni a korai negatív tesztekkel Kép

Nori,
Itt mindenki meg van győződve arról hogy neked spontán babád lesz, hogy lehet hogy pont te nem hiszel benne ? Kívánom hogy a pszichológus segítségével újra bízni tudj magadban. Akkor tulajdonképp a varratással mit szeretnél elérni ?
Ha végül mégis az örökbefogadás mellett döntötök, akkor tényleg el kell engedni ezt az erős vágyat, szeretettel és türelemmel várni a kis jövevényt, ahogy Süniék teszik. Persze ezt ő jobban tudja elmondani neked, igy én inkább befogom...

Stella,
Neked már holnap UH, ugye ? Nagyon remélem hogy legalább olyan sok szép petid lesz, mint a múltkorKépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
Tele van kiolvasatlan könyvel a könyvespolc, sajnos ha egy könyv megtetszik, akkor megveszem, de elolvasni nincs időm őket. Havonta veszek 5-10 könyvet és elolvasok 1-2-őt. Szóval van mit behoznom olvasásból. Egyébként eléggé mindenevő vagyok, de nagyon szeretena science fictiont és a fantasyt.
És igen, Apának szénhidrát napja van. Már egy hónapja csinálja ezt a diétát és eddig 8 kilót fogyott. Láttad milyen a drága, szóval igazán ráfért. Nagyon büszke vagyok rá Kép

wish

Unique, ugye te mondtad, hogy Telkis a dokid ?
Õ nem a Kosztin dr ? Csak azért kérdezem, mert az Istvánban ő szedte ki a laparos varrataimat és nagyon szimpi volt Kép

Wish : a párod nagyon ügyes, férfiak azért nehezebben veszik rá magukat a fogyókúráraKép

Kiscic : várjál még a teszteléssel ! Nagyon korán volt, ilyenkor tévesen adhat negatív eredményt ! Még egy kicsit légy türelemmel Kép

Kavicska : nagyon izgulok érted, reméljük, hogy elkezded a zebrás sorozatot !

Zsebike : hát te is varratsz ? Kép Bátor, ügyes lányokkal vagyok körülvéve, le a kalappal előttetek !

Reggel csináltam ma egy zebra nélküli tesztet Kép
Ezek szerint nem volt peteérésem, vagyis a rózsaszines valami az nem azt jelentette KépKép

Tegnap elhoztam a leleteket a Szabolcsból. Minden negatív, kivéve az immun, bár Nemes dr. azt mondta, hogy ez lehet az áprilisi AntiD miatt is, így ezt a vérvizsgálatot meg kell ismételni.

mniki

Sziasztok

Hát csak el kellett mennem a körzetihez. A mienk szabin van. A helyettes meghallgatott és felírt egy halom gyógyszert. Még a torkomat sem nézte meg! Sz..ul vagyok!! Brühühü!!!

Wish
Megigértem a helikopterlámpát, íme:
Kép

Lara
Hol vagy? Merre jársz?

NALA????????????????????????????????????

Mindenkinek üdv! Megyek gyógyulni!
Renóca
süni_renóca

Renóca!
Remélem azrét hamar kigyógyusz! Mit mondott mi a bajod? Ez hihetetlen biztos ránézéssel gyógyít!

Niki!
Bevállalom a varratást, bajom nem lehet, tőle és bízom benne, hogy segít. Jó azt nem hiszem, hogy ettől leszek terhes, de minenképp tuningolja a szervezetet és ez nagyon jó! Kép
Ne szontyolódj el mindjárt itt a köv. lombik és annak sikerülnie kell. Senkit nem vagyok hajlandó a tábla végére tenni, úgyhogy muszály zebrát produkálni mindenkinek!!!!!!

Lara!
Mi volt tegnap a CTG-n????????????????????????????????????????????

Kavicska!
Már csak egyet kell aludni! Reggel csinálod a tesztet? Jelentkezzél minél hamarabb! Te nem mehetsz fel vérvételre a Kaáliba? Én fel szoktam menni a 13. napon és akkor ott mindent 100 %-ra meg tudnak mondani!

Wish!
Azért tényleg jól bírja a párod a kúrát! De már nincs sok hátra és a legjobb, hogy sikeres benne!!!!!!
Hogy vagy? Még ma is érzed a szúrásokat? Ez mrá biztos nem a hiperstimu valamelyik kicsi motoszkál ott!!!!!

Stella!
UH-n mi volt????????????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike

A párom azt mondta, hogy ilyen a jó orvos. 1m-ről megállapítja mi bajom van. Azt mondta valami vírus lehet és ahogy legyengültem előjött a szokásos felfázás. Antibiotikumot írt fel, ami a leírás alapján csodagyogyó, mert mindenre jó.Kép

Írtad, hogy nyaralni mentek, de nem emlékszem hova?

Lara

Én már kezdek izgulni. Mi újság?

Renóca
süni_renóca

KrisztaKép
Köszi a lelekesítést! Rám fér!!! Kép

NikiKép
Nem, sajna nem KOsztin dr. volt az exdokim. V.H. doktornő. Inkább ne ismerd meg. Amúgy nagyon kedves, türelmes, meg minden. Csakhát kicsit talán túlságosan is "óvatos", értsd: lassú felfogású és mindent ki akar próbálni az emberen. Nem vagyok kísérleti nyúl!!!!!! Kép Kép

StellaKép
Mizujs volt UH-n????

LaraKép
?????

KavicskaKép
Mennek a drukkok ezerrel++++++++ Hogy áll a hőm????

Unique

KépKép
unique

Unique : a Varsányi Hajnalka ??? Kép
Az egyik barátnőm épp a napokban ajánlotta, hogy ő aztán rendbe tenné a hormonjaimat. Nekem erre nincs időm - ő is azt mondogatta, hogy nagyon sok időbe telt, míg rájött a bajára Kép de végülis rendbe tette.

Lara : tegnap hívtak a tanfolyásról, hogy júliusban nem indítanak csoportot. Nekem nem biztos, hogy aug, szept jó lesz, marad az otthoni kísérletezgetés. De azért egyszer majd elmegyek egy ilyen "profi" tanfolyamra Kép

mniki

Stella híradó Kép
"Helló! Végre hazaértünk. Megint jó sok tüszőm van (jobb oldal kb. 15, bal oldal kb. 10), de a többségük még kicsi. Pénteken újra UH és vérvétel.
Puszi mindenkinek:
Stella"

wish

Stella!
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!! Megy a drukk tovább, hogy nőjenek szép nagyra! Úgy látszik akkor te egy ilyen típus vagy, hogy ilyen sok tüszi lesz!!!!

Lara! Lara papa!
Valamelyikütök írjon már hogy mi van veletek!!!!! Sajnos a számotok nekem nincs, meg így nem tudok rátok üzeni! Kép

MKA!
Veled mi újság? Mennyi van még a fogigátlóból?

Renóca!
Korfura megyünk nyaralni, azon belül Sidarira! már nagyon várjuk mind a ketten. Jól kipihenjük magunkat és utána jöhet a lakó!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!! Megy a drukk tovább, hogy nőjenek szép nagyra! Úgy látszik akkor te egy ilyen típus vagy, hogy ilyen sok tüszi lesz!!!!

Lara! Lara papa!
Valamelyikütök írjon már hogy mi van veletek!!!!! Sajnos a számotok nekem nincs, meg így nem tudok rátok üzeni! Kép

MKA!
Veled mi újság? Mennyi van még a fogigátlóból?

Renóca!
Korfura megyünk nyaralni, azon belül Sidarira! már nagyon várjuk mind a ketten. Jól kipihenjük magunkat és utána jöhet a lakó!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

NikiKép
Igen. Örülök, hogy a barátnődnek bejött. Én már kezdtem kicsit unni, hogy állandó UH, próbáljuk meg esetleg ezt - nem ne is, inkább azt, aztán elmegyek a gyógyszertárba kiváltani a receptet, ahol közlik velem, hogy nem jól van felírva a gyógyi, majd felhívom, annyit sem mond, hogy bocsi, hülye voltam, menjek vissza ad másikat. Ennyi. Volt Closty, majd 2x Closty. Többször mondtam a barnázást, elment a fülecskéje mellett. Nem tudom. Valójában attól kattantam be, amikor most, 1,5 év próbálkozás után azt mondta, hogy "milyen türelmetlenek a mai fiatalok" és hogy majd ősszel ajánl egy meddőségi centrumot. Õsszel. Amikor én már valszínűleg túlleszek az 1. inszemen egy csomó vizsgálat után.
Ja, azt ki is felejtettem, hogy nem látta meg többszöri UH ellenére sem a bal oldali petef-ben a cisztáimat. Nem vészes, de vannak. Aszondja: "bal oldali pfészekben több, 5-6 kisebb méretű tüsző fejlődik". Mindig azt mondta, hogy ezek a jó tüszők, amik megnőnek petesejtté.
Na, érted már, mire gondolok???? Kép

Unique

KépKép
unique

NikiKép
Ja, még valami. Mondtam, hogy fáj a bal oldali pfészkem. Többször is visszamentem miatta. Felírt antibiotikumot, merthogy bizti, gyulladás miatt. UH után.
Többször is csináltam antibio kúrát, persze eredménytelenül. Krizsa egyből levette a témát: a ciszták miatt fáj, ez természetes, ahogy nőnek. Sajna. Mindenesetre épp ezért nem tudom ajánlani. Ha vkinél minden rendben van, akkor csodálatos lehet nála szülni. De az ilyen problémás esetekben szerintem nem annyira jó.
A barátnődnek mennyi idejébe (a pénzről ne is beszéljünk) telt, míg kiderült a baj oka? Mi volt az? 8ha szabad kérdeznem) Hogy tudták kikezelni?

KépKép
unique

Sziasztok!
Ma jöttem haza akórházból, de egy kicsit jobban megvisel, mint gondoltam.DE A LÉNYEG, HOGY MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN VAN, TELJESEN ÁTJÁRHATÓ VAGYOK, A MÉHEMMEL ISMINDEN OK!
A beöntés, a hüvelyöblítés, a hüvelyfertőtlenítés még elment, de akatétertől iszonyúan féltem.Szerencsére megúsztam,"kiharcoltam", hogy altatásba rakják fel.Fáj, ha pisilek, ha mozgok.Feszülöknagyon, vagy nem is tudom igazán, csak fáj.DE elviselhető, föleg, hogy az eredmény jó lett.Már nem emlékszem ki kérdezte, de nem Pesten csinálták, hanem Szentesen.Moste nem írok többet, mert már sok volt az ülésből, kicsit sétálok, aztán lefekszem.
Mindenkinek sok sikert!Jó munkát, aki dolgozik, jó pihenést, aki megteheti!
Remélem holnap már jobb lesz!
dedina

Zsebike
És repülővel? Nektek milyen nagy bőröndötök van? A fórum belefér? KépKépKép

Stella
Ügyik vagytok! Küldök egy kis növesztő energiát én is:
Kép

Unique
Holnap szorítunk, hogy minden rendben legyen! Sajnálom, hogy ilyen dokinénid van! Kép

Lara???????????????????????????????????????????

Renóca
Kép
süni_renóca

Dedina

Örülök, hogy minden rendben. Pihengess és gyógyulgass!
Utána előre a babá(k)ért!

Renóca
Kép
süni_renóca

Itt vagyok, itt vagyok!!! Édik vagytok, hogy így hiányoltok KépKépKép

Bocsi, csak be kellett máig fejeznem egy fordítást, mert holnap megyek be a melóhelyre leellenőrizni és leadni. A CTG egy kicsit rosszabb lett, mint az előző, Õfelsége nem kívánt nagyon mocorogni. Persze az oda-vissza úton meg majdnem kijött az oldalamon Kép Szombaton megyek újra, remélem akkor mozgékonyabb lesz ez a kis lusta manó Kép
Befejeztük a szobát, így sikerült:

KépKépKép

Zsebi, Kriszta
köszi a recepteket, ha lesz még egy kis időm a szülésig, mindkettőt kipróbálom. Bár ahogy magamat ismerem Kép

Farkasok,
mégegyszer köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat Kép És Farkaskoma, tényleg kicsi a világ Kép

Mniki,
engem is hívtak, hogy nem lesz tanfolyam, de az augusztus-szeptember már nem jó nekem. De nem baj, majd én is próbálkozom itthon Kép

Stella,
nagyon ügyi vagy KépKép

Süni,
édes a lámpa nagyon. Nekünk napocska van, az is jó fiúnak és lánynak is Kép

Bocsi, ha valakit kifelejtettem, de csak gyorsan átfutottam a történéseket. Holnap a melóhelyen leszek, úgyhogy lehet, hogy megint lemaradok egy kicsit, de ígérem bepótolom.

Pusz-pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Edina!
Nagyon jó, hogy minden rendben! Pihengessél az jót fog tenni meglátod pár nap és nem fáj semmi!Kép A katértert nálunk mindenkinek altatásban helyezték fel nekem is sokáig fájdalmas volt utána picilni, de ez is napról napra jobb lesz! Kép

Renóca!
Hát ez a nyaralás érdekesen alakult, a köv. a történtete:
Megbeszéltük amikor nászútra mentünk (2 éve) hogy amíg nem lesz babánk minden évben elmegyünk valahová. Akkor is görögbe mentünk, ami a páromnak nagyon bejött (nekem is) és tavaly és előtte is busszal mentünk (presze mindig máshova). Idén mondtam én elég a buszozásból menjünk repülővel, így jött képbe Korfu, mert ugye ide jó azzal menni . Kiszámoltuk félpanzióval mennyibe kerülne egy hét és elég borsos ár jött ki, aztán mondtam gondolkodjunk mi lenne ha két hérte mennénk félpanzióval, de busszal és úgy is kiszámoltuk és még egy kis pénzünk maradt is szóval, így döntöttünk a busz mellett, viszont 2 teljes hét kikaplcsolódás.

Sajnos a babanet nem fér bele, nem is tudom mi lesz nélkületetk. Az biztos, hogy a tesómat megkérem ha lesz akkor teszt, hogy olvasson bele és SMS-ben tájékoztasson, aztán remélem mire hazajövök, mindenkinek oszthatom a zebráját!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike
Reméljük mire visszajöttök csupa-csupa zebracsík lesz mindenhol.

Lara
Most már igazán kész van minden. Pihenj, mert pár hét múlva .... milyen szép is lesz. Gyereksírás!
A CTG-n meg biztos nem volt szimpi Andornak a néni/bácsi. Odafelé nem akart menni Kép, visszafelé meg valószínű azt jelezte máskor oda ne vigyétekKép.

Ha nem haragszotok eldicsekszem, hogy a másik topikon (Örökbebabára várva beszélgessünk) anyuka és apuka lett egy házaspárból. Szombaton viszik haza a kicsilányt, Reginát.

A gyerekszobáról még egy foto:
Ilyen szekrénykéket vettünk. Valamelyik 7 éve megvan, valamelyik 1. Most tele van papírokkal, könyvekkel. Alig várom, hogy kipakoljam.
Kép

Renóca
süni_renóca

Sziasztok Lányok!

Bocsi, visszaolvasok majd, csak most kellene egy kis sos segítség.
Még mindig fájdogál a bal oldali pfészkem, ahol a cisztákat látta a doki. Namármost, tudtok nekem valamit javasolni, hogy pl. tegyek kád vízbe valamit és üldögéljek benne, vagy mi a manót csináljak, hogy jobb legyen???

Kérlek, segítsetek!!!!!

Köszi

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Holnap van a nagy nap!
Alig váromKép
A mai hőm:37°C,tegnap este 37,5 voltKép
A reggeli ébredésim 36,7°C,de ez mind hónaljban.Bár tudom ez így nem érvényes.Kép
Azért reménykedek,mert van egy csaj itt a faluban,mellesleg a körmeit én csinálom,Õ mondta,hogy neki is folyamatosan 37 felett volta hője(hónaljban)most nem tudom hogy áll hővel, de 12 hetesek múltak.Mondta hogy már 200g-12cm az ülőhossza+a lábikója.KépHolnap mennek uh-ra.Bár ott tartanékKép
Zsebike!
Én voltam Korfun,de repcsivel,és nem Sidarin,hanem Messongiban.Bejártuk az egész szigetet kocsival(60km a hossza)Voltunk a Sissy kastélyában,meg voltunk Sidarin is,Korfura ha tehetitek mejnjetek be,nagfyon érdekes városka,és a két erőd....... .Csodaszép az a sziget,de én Sartira esküszöm az utolsó lehelletemigKép
Egyébként a Sós vízre esküdnek hogy milyen jó a hatása a fogamzásra!Tény hogy anno én is mindig "megünnepeltem".És van egy ismerősöm,akik már 2 éve próbáltak tesót gyártani,de nem jött össze.Bezzeg a Tunéziai nyaralás alatt.....KépKépKép
Ezt kívánom neked is!Hátha...!De tessék elfelejteni minket arra a két hétre!Csak egymással- és a kikapcsolódással foglalkozni!Mi itt leszünk utána is!
Renóca!
Nagyon sajnálom hogy beteg lettél!Jobbulást mielőbb!!!!!Nagyon szép a babaszoba!
Edina!
Pihenj sokat,és hogy a kellemetlen feszülést a haspuffadás ne tegye kellemetlenebbé,nagyon lightos kajákat egyél.Én mondjuk műtét után vagy 3 napig csak szűrt,majd rostos leveket ittam,és csak utána kezdtem eszegetni,amikor már ettől nem puffadt a hasam.
Mindenesetre örülök,hogy minden rendben a pocidban!
Jobbulást neked is!
Wish!
Mondta a barátnőm,hogy neki a lombik után a 14.napi teszt is épp hogy kicsit csíkos lett.De egy éves a kislánya.Nagyon édi!
Drukkolok nektek nagyon!És gratula a férjedhez!Egy jellem hogy képes betartani.Nekem is kéne !De nem bírom rászánni magam!Kép
Unique!
Nyeremény egy ilyen orvos:-OJól tetted hoyg lecserélted!
Stella!
Hajrá!
Lara!
A ti babaszobátok is nagyon szép!Azért pihengessél is!
Ma megint szájmenésem vanKépBocsi meg érte!
Sziasztok!
kavicska

Unique!

A női bajokra a cickafarkfüvet szokták tanácsolni!Én régen ittam,és akkor rendezte a mensimet,De már arra nem használ!
"Ártani nem használ" alapon próbáld ki szerintem!
kavicska

KavicskaKép
Köszi a tanácsot! Tea vagy ülőfürdő és fű vagy filteres???

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szerintem a tea is jó,de az ülőfürdőbe mindenképpen jonn ha nem filterest teszel,és jó bőven!Főzd fel,és a levét öntsd a vízbe,egy fél órát érdemes benne ücsörögni!
Többször felfőzhető.
Szívesen!Remélem jobb lesz!
kavicska

Szasztok csajok,
Stella,
Szuper hogy megint ilyen sokan vannak, péntekig pedig csak növesztgesd őket KépKép Én is megyek pénteken UH-ra, de az még csak az első lesz. Kicsit izgulok, nem érzek semmit, lehet hogy nem is nő benn csak 1-2 peti ????

Wish,
Tényleg büszke lehetsz Lacira, nem sok fiut ismertem aki vállaja a diétát...KépKép majd elővezetem Zolinak is, bár neki inkább egy 'kis' sörhasa van, a sörről pedig nem hiszem hogy lemondana..
Mindjárt itt a hétvége, nem fogsz kísértésbe esni egy teszt erejéig ? Na nem akarlak rábeszélni, az lenne a jobb ha minél tovább kibírnád...KépKép Van valamilyen megérzésed/érzésed ?

Unique,
Szerencsére nekem még soha nem voltak cisztáim, de a cickafarkfűről én is hallottam, de csak teában, inni, gondolom fürdeni is jó.Kép

Süni,
Jobbulást kívánok, köszönjük hogy megosztottad a jó hírt Regináról KépKép Minden újabb babának örülünk Kép

Lara,
Te hihetetlen vagyKép Lehet hogy a végén a melóhelyről fogsz szülni menni ????? KépKépKép
Nagyon szuper lett Andor szobája, ezek szerint jól sikerült a festés !!

Zsebi,
Tök jó lesz nektek Korfun, két hét teljes pihi. Azért a zebrákat megirjuk sms-ben, hátha segít a spontán-hoz KépKép

Niki,
Azért mert nem volt zebrás a teszt még lehet hogy volt peteérésed, csak max nem találkozott a kiskatonákkal !! De jövő hónapban újabb esély van KépKép

Kavicska,
Egy kalappal holnapra!!KépKépKépKép Nagyon izgulunk !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Lara,

Egy kis nosztalgia, csak NEKED!

Kép

A Sárga Szöcske (a 17-es villamos) a KIN kupa állandó résztvevője.

puszi

Farkaskoma

Kép
farkasok

Lara!
Tényleg nem vagy semmi!!!
Örülök hogy minden rendben van. A gyerekszoba nagyon szuper lett. Kép
Délután egyszerre írtunk, így csak most láttam amit írtál!
Ha nem jut időd a süti sütésre ne bánkodj a szeptemberi babanézőre megsütöm neked!!!!!!

Kriszta!, Renóca!
Hát az biztos pihi lesz a nyaraláson, de az is biztos, hogy spontán baba nem lesz, akkor kezdem pont a fogigátlót és hát amellett érdekes lenne, de utána a lobik, sikerülni fog! Kép Kép Kép

Kriszta!
Ne izgulj biztos, hogy nőnek, csak még ilyenkor picikék, majd hétvégén nefélj fogod érezni a pocakodat!!! Kép Kép Kép
Neked a Sepiaból milyen dózisszámut írt a doktornő? Nekem C200-st heti 5 golyó 3 hétig utána pedig 3-4 hetente 5 golyó!

Kavicska!
Eddig nekem is Sarti az etalon, aztán majd most meglátjuk, magasra van téve a mérce, mert az egy fulextrás hely volt. Kép Kép
Holnapra egy hatalmas drukkot küldök neked!!!!!!!!!!!!! KépKép
Zebrát akartok osztani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Renóca!
Nagyon szép a gyerekszoba, meglátod hamarosan lesz lakója is! Hétvégén hányra mentek a tanfolyamra? Ide ketten mentek nem? És meddig tart?

Wish papa!
Remélem megmaradt a süti és izlett neked is! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkaskoma

Nekem sem volt bajom a szeszeléstől. Szerintem pont idejében hagytuk abba...Kép

Koncert egyenlőre nem lesz, úgyhogy ismét más alkalmat kell találnunk a sörgyárak termékeinek elemzésére.Kép
Majd csörgök, aztán megdumáljuk.Kép

Egyébként ilyen a helyzet a melóhelyemen:

De ez lesz a vége:Kép

És a végére egy kedves ismerős másik oldala, csak hogy legyünk komolytalanok is:
Kép

Üdv mindenkinek
Larapapa
larapapa

Szóval a helyzet a melóhelyemen:Kép

Üdv még1x
larapapa

KavicskaKép
Drukkolok nagyon!!!

KrisztaKép
Drukkok mennek az uh-hoz!
NEm baj, ha nem érzel semmit!Biztos nőnek, de még nem elég nagyok ahhoz, hogy érezd őket!
Majd mesélj!

LányokKép
Kicsit off vagyok!
Holnap megint kell mennünk Tapolcára uh-ra és vérvételre Kép!
Remélem tényleg megnőnek a tüszők és jók lesznek hétfőre!
Pocim jó nagy lett, de csak ritkán érzem a feszülést, de ez nem is baj, legalább nem szenvedek emiatt.

ZsebiKép
Sajnos tényleg úgy látszik ilyen típus vagyok Kép!
Mennyiséget termelek, és csak remélem, hogy ez nem megy a minőség rovására!
Jó nyaralást nektek!
Biztos nagyon jó lesz!
Stella

Kép
stella9

Stella : Atyagatya, mennyi sok tüszid lett Kép
Biztosan jó kövérkék lesznek már a következő UH-n, ne izgulj ! A vérvételt szerintem tök jó, hogy megcsinálják, legalább látjátok, hogy hol tart a dolog Kép

Kriszta : nyugi, nekem a 15 tüszőnél egyáltalán nem volt fájdalmam, még csak kicsit sem szúrkált a hasam. Bezzeg az UH után Kép Szóval Mágus jól megkukkantott, utána már fájt, mint állat Kép
Szorítok nagyon !!!

Lara Kép nagyon szép Andor szobája, ui. szopis széket vett a barátnőm és nagyon szerette !

Kavicska : hol vagy, várjuk már nagyon az eredményt !!!!!! Kép

Renóca : húha, nálatok is nagyon szép a gyerekszoba !!!

Zsebikém : 2 hétre mentek nyaralni ? Ejha, nagyon szupi lesz, tengerpart, gyönyörű táj - irigyirigyirigy vagyok Kép

Unique : neki közti mensis problémái voltak, nem tudom mit szedett, de ha érdekel, megkérdezem tőle Kép (épp tegnap írta, hogy megint előjött ez a probléma Kép úgyhogy lehet, hogy nem sikerült teljesen meggyógyítania Kép)

Ülőfürdőnek én a kamilla, körömvirág keveréket használom. 1-1 zacsival megveszem a gyógyszertárban, összekeverem, leforrázom, kicsit ázik, majd ebben ücsörgök 15-20 percet.
Elég kevés higitással használom Kép

Dedina : gratulálok a jó eredményedhez, most már nyitva áll az út a baba előtt KépKép

mniki

Sziasztok!
Ma már sokkal jobban vagyok.Hétfőn megyek varratszedére.Ugy néz ki, hogy mi is szeptemberben kezdjük el az inszeminációt.Hátha szerencsés hónap lesz az mindenkinek!

Sünirenóca!
Szeretném megkérdezni, hogy nektek van gyermeketek, vagy akit örökbefogadtok,Õ lesz az első?

Köszönöm a jótanácsokat!Én is probálok könnyű kajákat enni,de amúgy kivagyokmár éhezve.Hétfő óta 4 kg-ot fogytam, ami egyébként nekem nem árt, mert nem vagyok egy soványság, sőt!

Jó nyaralást mindenkinek,aki megy!Én még soha nem voltam tengerparton, talán egyszer eljutokoda is.Érezzétek nagyon jól magatokat, és persze egymást!

Lara,Renóca!
Nagyon jók a gyerekszobák!Tetszenek a felhők, na meg amacik is!

Kavicska
Szurkolok nagyon, mihamarabb jelentkezz!

Mniki
Neked hol tart a dolog már?

Stella
Ne izgulj, biztos minden rendben lesz, aztán írj, mit mondtak!

Kriszta
Nyugi, habár könnyen beszélek én, még.De ha nem idegeskedsz, az birtos nem árt!Szorítok érted!

Lányok
Olyan jól esnek a biztatások,már egészen elkezdtem bízni magunkban.

Ezermillió drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Ne haragudjatok a szóköz hiányokért, de rendetlenkedik ez a fránya laptop.Nem mindig működik, utólag meg nem szúr be szóközt, hanemkitörölmindent.Ez már a 3.üzenet,amit írok,mert javításnálkitöröltmindent, ezért így hagyom.Mégegyszer bocsi!
dedina

Sziasztok

Zsebike
Ha miniszterelnöknő lennék KépKépKép megfogadnálak titkárnak. Mi mindent a fejedben tudsz tartani. Ez igen!
8-tól 5-ig van meghírdetve a tanfolyam, de a környezettanulmányos hölgy azt mondta, hogy 3-ra vége lesz. Beiktatunk egy mozit, ha már teljesen jól leszek. A világok harcát (azt hiszem ez a címe) szeretnénk megnézni.

Kavicska
drukkolunk és várjuk a jó híreket!

Mindenkinek köszönöm a dícséretet és igyekszem meggyógyulni.
Az a baj, hogy nem merek rendesen enni, bár úgy is fogyózni akartam. Most a kényszer rávisz. De nem baj majd duplán visszaszedem amint jobban leszek. Hogy én mennyi pörköltet, husit, tésztát, fagyit, csokit fogok enni húúúúúúúúúúúúúúú, nyami-nyami ! KépKépKépKép

Dedina
Nincs gyerkőcünk, a várva várt lesz az első.

Stella
Minden a legnagyobb rendben lesz. Én már látom gyülekezni a babaesőfelhőket! És úgy hallottam ezentúl csak zebrás tesztet fognak árulni!

Renóca
Kép
süni_renóca

RenócaKép
REmélem, hogy jól láttál és hallottál mindent.
Gyógyulj meg gyorsan!
Aztán jöhet a dőzsihapzsiKép!
Nagyon tetszik a gyerekszobátok!

Tegnap útközben egy csomó gólyát láttunk Kép!
Egy kis fiatalka ücsörgött a fészkében. Gyorsan elmondtam neki, hogy mire megnő és újra visszajön ide, a hozzon magával néhány babát is Kép!
Remélem vette a rendelést!
Stella

Kép
stella9

Kavicska!
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????

Stella!
Biztos nem megy a minőség rovására, jó jó tudom a múltkoriakból nem lett baba, de azért nézd a dolgok jó oldalát mennyit tudtak fagyasztani és ők még utána is életképesek voltak!!!4

Szóval fel a fejjel, nem lesz itt semmi baj!

Edina!
Mi is pár éve kezdtünk elmenni nyaralni, úgy vagyunk vele, hogy ennyi csak jár egy év kemény meló után, szóval szerintem ha meg tudjátok oldani tessék elmenni nyaralni, hihetetlenül fel lehet töltödni, nem muszály külföldre, csak egy a lényeg pihenjetek!!!!!!!

Niki!
Igen két hétre megyünk, de láttad miért végülis ugyanannyi pénzt költünk el csak nem repcsivel megyünk hanem busszal Már baromira várom!

Unique!
Stellának van valami "receptje" ezekre a dolgokra neki bejött, valami füveket tesz a hasára melegen, de nem tudom pontosan, illetve annak idején még a felülést is írta hogy jó volt neki! Ha benéz biztos leírja!

Wish!
Hogy vagy ma? Petefészkek még mindig szurnak?
Már biztos eleged van az állandó kérdezősködőkből, mert tudom ilyenkkora az ember már betelik mindennel!

Renóca!
Izgi lesz a szombatotok! Majd gyere és mesélj mozi után!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Oké, igyekszem megnyugodni és egyszerűen csak bízni!

UniqueKép
A másik topikban már korábban leírtam mindent Kép!
Most már csak drukkolni tudok, hogy rendbe jöjjenek nálad a dolgok!
Stella

Kép
stella9

Renóca Kép
Remélem szombatra meggyógyulsz Kép Ennyi munka után megérdemlitek a mozit Kép

Zsebi Kép
Nem baj, hogy kérdezgetsz. Egyáltalán nem zavar, csak nem tudok semmi újat mondani Kép.
Azt már azért eldöntöttem, hogy hétfőn tesztelek. Az lesz az ET utáni 14. nap.

wish

Sziasztok!

-
kavicska

Megint itt vagyok! Csak utnak indítottam a férjemet a munkába!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Sajnos nics zebra!Holnap kéne megint tesztelnem ,de úgy döntöttem,hogy nem dobok ki mégegyszer most rá pénzt.Majd megyek holnap nappalra,és beszélek a dokinővel,és megszuratom magam a laborban az ingyen van,és tutira biztos.
Szóval letörtem mint a bili füle!
Ma nem hiszem hogy teleírom a netetKép
De a holnapi után majd megnyugszom.
Azért drukk a többieknek!
Sziasztok! Kavicska
kavicska

StellaKép
Igen, emlékszem. Köszi. Megyek is megvenni a hozzávalókat. Kép
Neked is volt olyan, hogy érezted a cisztás pfészked? Nem fáj, meg ilyesmi, csak érzed, hogy van?
Neked mennyi idő alatt múlasztotta el a betekerős + cickafar tea a cisztákat? Mekkorák voltak?

Pusza

Unique

KépKép
unique

Szevasztok,
Bocsi, hogy nem írtam, de kissé behavazódtam.
A főnököm ma van utoljára, nagyon bízom benne hogy nem változtat a programján.

KAvicska,
Kitartás, sok puszi külön Neked.

Stella szurizó, cérnázó, tüszőtermelő óriás istennő
Mi a trükköd, hogy ennyi van? Ne parázzá, szépen megnőnek hétfőre, és tutira szuperek lesznek. Husi víz, Neked mondjam????

Wish,
Este tali a garázsban(hihi).
Remélem minden Ok veletek, szépen növögettek.

Lara,
A szívbajt hozod ránk. Nem ám sokat dolgozol!!! Látom sikerült elzárni a zuhanyt, és beindult a légkondi tesztelés.
Aranyos a szoba.
Biztos a kiscsávót is megviselte az időjárás bohóckodása, majd szombaton nyomat egy-két kört, csak bírja rögzíteni a CTG.

Dedina,
Ez szuper, Pihentessél! Nekem egyedül a köldökömnél lévő kis varrás maradt meg jobban, a másik kettő szépen halványul. Nekem a WC-zéssel voltak problémáim , illetve én kerítettem nagy feneket neki. Pihi egy-kis lájtos(lightos) mozgás, hogy a belső varratok is szépen húzodjanak, felmosni most nem kell a konyhát, és cipekedni sem.

Zseboroszlán,
Apukád bármikor jöhet, nyugodtan megadhatod a számunkat és akkor meg tudjuk beszélni.
Már most irigyellek a hosszú nyaralásért, egy kis vizet hozzatok emlékbe.

Sünikém,
Köhi-köhi.
Fú tényleg hétvégén már tanfolyam!!!Hurrááááááááááá. Gratula a szülőknek (Regina).

Kriszta,
Pénteken már biztos lesz mikor lesz az action. Kezd nagyon izgi lenni. Remélem a Gonalt úgy szívod magadba mint valami mannát.Ha akarod néha felugorhatunk és bekerítjük Zolit is, nem ám elmenekül egy jó kis csapat elől.

Mniki,
Bízzunk magunkban és minden Ok lesz.

REnóka,
Te hol vagy???

Larapapa,
nagggyon jó a kép, hallom ahogy röhögtök.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

UniqueKép
Nem tudom mekkorák voltak a ciszták! Talán annyit éreztem, hogy valami nincs rendben és nem igazán úgy működök, ahogy kell!
Márciusban még voltak cisztáim, májusra viszont elmúltak. És ez volt a kikúrálós időszak is.
Remélem neked is sikerül.
Cickafarkot ittam minden nap, de a betekerőst csak 3-szor csináltam összesen.

FarkasokKép
Hogy mi a titkom??? Ha tudnám, abbahagynám Kép!
Lehet, hogy azért van, mert mindent túlreagálok Kép!
De azért ez nem feltétlen jó. Mondjuk azért nem kell aggódnom, hogy nem lesznek tüszők, de így sokkal nagyobb az esélye a hiperstimunka, és annak, hogy a mennyiség a minőség rovására megy.
Pedig most másféle stimum volt, de mégis...
Stella

Kép
stella9

Kavicska drága Kép
Pedig annyira szorítottunk és bíztunk a zebrádban Kép
Sírdd ki magad és utána tessék pozitívan a jövőbe tekinteni (tudom nehéz, de muszáj Kép)
Puszillak

Stella : a hiperstimuval meg még nagyobb a babásodás esélye Kép

mniki

Farkasok
Pont így csinálom.Kb. óránként kerülök egy nagyot az udvarba.A felmosásról annyit, hogy nagyon bántja a szemem a linoleum, meghagyom egy-két nap múlva.A teraszt felsöprögettem, de a lapátot már a férjem kezébe adtam.Már tudok aludni is,mert én hanyatt nem tudok,hason szeretek, de oldalt is tudok, már sikerült az oldalamon aludni.Ha kicsit elkezd fájni, azzal vigasztalom magam,hogy az eredmény tökéletes.Ti is szeptemberben kezditek a lombikot?Szerintem mi sem tudjuk augusztusban, de mindegy,mert itt van mindjárt szeptember.

Zseboroszlán
Nyaralni szoktunk mi is, csak a tengert nem láttam még soha.Habár ebben az évben gyüjtögetünk a babócára.De egy hosszúhétvégére biztosan elmegyünk Tüskevárra.A szüleimnek van ott egy kis telken két nagy lakókocsi, van benne minden, konyha, fürdőszoba, TV, szóval minden.Mi oda szoktunk menni.

Renóca
Remélem nem haragszol,hogy megkérdeztem, csak valahol, valami archívban mintha olvastam volna, hogy mentek a 6. inszemre, amit remélsz,hogy az utolsó lesz, és utána már nem olvastam semmit, azt gondoltam sikerült.De mostmár a célegyenesben vagytok,és hamarosan lesz egy gyermek, aki hálás lesz, hogy ilyen szülőkkel hozta a össze a sors.
dedina

Sziasztok!

Csak benéztem a melóhelyről, mert még várok a főnökre. Remélem hamar végez és lesz 1-2 perce rám, mert már húznék haza. Befejeztem a fordítást Kép

Farkaskoma,
ezt meg én küldöm NEKED Kép

http://foto.magnus.hu/gallery/Duki_polok

Kavicska Kép

Stella,
boldog nick-névnapot Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Kavicska!
Rettentően sajnálom. Nem tudok mit mondani, fel a fejjel és tessék megpróbálni előre tekinteni! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Talán még emlékszik rám valaki! Régóta nem írtam és nincs most időm visszaolvasni és ezért lehet, hogy mát hallottátok, tudjátok a jó hírt. MA jött meg a céghez, ahol dolgozom az új CD Jogtár és ez volt benne:
2005. évi LVII. törvény
a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény módosításáról
1.
Vendég

Sziasztok!

Köszi az eddigi drukkokat!Nagyon jól esnek együttérző szavaitokat!
Már a jövőn gondolkodom,elvégre nem lehet mindenkinek akkora szerencséje hogy csak úgy..... gyereke szülessen.Az tény hogy máshol sem jár az agyam.....,de most azt tervezgetem hogy miképp viccelem meg a természetet ,hogy a Krizsa dr-t megvárjam az inszemmel,és ne kelljen hónapot kihagynom.Azt hiszem egy kis duphastonnal ez megoldható,hogy eltoljam pár nappal az elkerülhetetlent.
Na mindegy holnap kiderül a dolog.
Addig is sziasztok!
kavicska

Kavicska!
Amennyire csak lehet fel a fejjel!
Nekem azt mondták, hogy majd úgy induljak neki a dolognak,hogy biztos legyek abban, hogy sikerül, de ne legyek biztos abban, hogy sikerül.(nem írtam félre, így mondták)És ha sikerül,akkor én leszek a világon a legboldogabb, viszont, ha nem sikerül nem én leszek a világon a legboldogtalanabb!
Talán van valami értelme, és talán segít egy icipicit!
Gondolj arra,hogy ennyivel is előrébb vagytok a cél felé!

Edina
dedina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?